Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nóra!

Jaj,de édes Viktor!Imádnivaló!KépIgazi szakértő!!!!

Majd mesélj milyen volt az első 2006-os "buli".

Anita!
Még meggondolom ezt az úszás dolgot,de kösz.

I.
ilgya1

sziasztok!
Már voltam baba-mama klubba, de Ábi csak rohangált ki be, meg fel a színpad szerűségre a vasak közé, mert unatkozott. Egy nagyobb gyereket nem könnyű az anyuka mekké ültetni, míg ők eszmét cserélnek.
A lőrincibe is vannak persze mozgásos részek, pl. lassú zenére lassan kell mászni, mint a csiga, vagy a gyorsra futni, mint a kiscsikó, stb.
Idi!
Én nem akartam megsérteni senkit, hogy nem tudna egy ilyet tartani.Én arra gondoltam, hogy a klub részeként, az elején v. a végén lehetne egy ilyen hoszabb rész. A felkészülés viszont szerintem nagyon fontos, mert itt 10-15 gyereket kell egyszerre! egy embernek lekötnie. Egy-egy dal, mondóka játék pedig(még ha megismételjük is) csupán néhány perc. Szerintem már egy kb.15 percre is fel kell komolyan készülni, hogy pörgős legyen és folyamatos.
Láttam ugyanis rossz példát is Csepelen, ahol a dalok-mondókák közt állandóan szünetet tartott a csaj, keresgette a lapján mi következik, hogy kezdődik..., a gyerekeknek pedig elég volt 2-3 perc is, hogy a megunják a várakozást, és szaladgáljanak, vagy kizökkenjenek.
Persze ez a véleményem, mondom, a hosszabb variációra érvényes. 3-4 dalt, mondókát, játékot persze, hogy bárki össze tud gyűjtani, le tud vezényelni.
Nóra!
Mi is szoktunk muffnt sütni, de Ábi nem így néz ki utána. Nálunk teljes ruhacsere következik!!
Anita!
AZ úszásos ötleted nagyon tetszik, a férjem ráharapott, hamarosan megígérte, elvisz bennünket a szigetszentmiklósiba. Köszi a tippet! Az úszóguminak külön örülök, mert Ábi nagyon élvezi.
(Már csak egy szép alak kellene nekem!)
Na megyek, épp olvasztom a fagyasztót, gondoltam, most kint is levan abelevaló.
sziasztok!
Judit
judi

Szia Judi!

Nem gondoltam,hogy sértésnek szánod,csak egyetértettem abban,hogy ezt senki nem fogja elvállalni ingyen,ezért magunknak kellene megoldani.Kép

Mondjuk nekem van egy ovónő ismerősőm,akinek hasonló korú gyereke van,mint a Dávid.Lehet,hogy bevállalná.Már felmerült bennünk ez a kérdés régebben,hogy a Teleházban szerveznénk,de rákérdeztünk és nincs rá lehetőség.Itt pedig az Önkormányzat nem biztosít eszközöket.

Egyetértek tényleg rá kell készülni,mert ekkora gyerekeket nehéz lekötni,de akinek van igénye rá az csinálná,akinek nincs az azt csinálna továbbra is amit akar.

Bennem csak azért merült fel ez az egész,éppen amit te is írtál,hogy a gyerekek ne csak rohangáljanak a vasak között,hanem tanuljanak is valami értelmeset. Az Ábi korú gyerekeket simán le lehetne kötni ilyesmivel,nem? A kisebbek,meg majd csak bekapcsólódnak,elég ha látják egyelőre.

Így leírva tényleg könnyűnek hangzik,kivitelezni viszont irtó nehéz. A másik,hogy túl kéne ordítani azt a nagy zsivajt.
Meg tényleg egy szakembernek is nehéz,hogy ekkora gyereket egy dologra összpontosítson,nem egy anyukának,akinek max. 3-4 gyereket kell fegyelmezni.
Jó lenne találni valakit,aki legalább egy órát foglalkozna velük.Még sztem pénzt is adnánk érte.(Ha mindenki csak 200 ft-ot adna,akkor is szép kis órabér jönne ki,mert ált. 10 főnél többen szoktak lenni.) Arról nem is beszélve,hogy egy hónapban egyszer van.Kép

Jó munkát!Hát tényleg kint is jól elvannak a cuccok ilyen időben.Kép

I.
ilgya1

Sziasztok!

Most értünk haza,gyorsan beszámolok.

Ildi!
Azt mondta a Kati,hogy a mikiünnepségről szóló beszámolót egyből az újságba lehetne elküldeni emilben.

A szervezett progiról szóló ötleteiteket továbbítottam,úgy tűnik lehet belőle valami,de el kéne jönnötök legközelebb.
Kati azt mondta,hogy ő és egy másik csaj vállalnák az irányítást(a másik lány állítólag szakember,de nekem nem derült ki,hogy ez mit jelent).
A Kati meg tanul valamit,most fog vizsgázni.

Ott volt megint a Teleház vezetője,adott szórólapot,mert rajta vannak az interneten is.
Itt a cím:
http://www.ferihegyregio.hu/vecsesitelehaz/index.php?action=news

Volt még egy másik csaj,azt hiszem Üllőről,bioélelmiszerekkel foglalkozik.Ha érdekel valakit megadom az elérhetőségeket.

Most hirtelen ennyi,majd később jövök.

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Nóra!

Nem arról volt szó,hogy ne a miku ünnepségről írjunk,mert azt megírja a Kati?Én egész másról írtam."Babaklub egy anyúka szemszögéből"-ez volt a téma.És azok a csajok,akik megígérték?azok megírták?
Neked azért elküldeném,ha érdekel,olvasd el,és kiváncsi vagyok a véleményedre.Nem vagyok egy újságíró,nem is tudom miért gondoltad,hogy meg tudom írniKép

Meg honnan szedjem az újság szerkesztőségét?Az még hagyján,de kinek címezzem a levelem? Inkább hagyjuk,majd valaki megírja,ha akarja.Kép

i.
ilgya1

Szia Ildi!

Bocsi,én emlékeztem úgy,hogy a mikuról kell írni "anyuka szemmel"KépA Katinak csak annyit mondtam,hogy a cikkről van szó,amit kért.

Az újságba egyébként bárki írhat,ott eldöntik,hogy megjelenik vagy nem.Gondolom...

A cím sztem az újságban benne van.

Örülnék,ha nekem elküldenéd,sztem igenis jól írsz.Mármint úgy gondolom,hogy jól fogalmazod meg a dolgokat,legalábbis amit én látok itt a topikban.

Ja és valszeg senki sem kéri majd számon rajtad,mert a Kati nem mondta,hogy más írt volna.
Ha elküldöd az tényleg csak egy másik szemléltetése lenne a babaklubnak.Lehet,hogy több anyuka jönne el,mert a mostani szórólap sokakat visszatart.Sokan úgy értelmezik,hogy csak sérült gyerekkel lehet jönni és akikkel nem talizunk személyesen,azok nem tudják,hogy nem így vanKép

Várom a leveled,gondolom priviben küldöd!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!
Megint itt vagyok de nem győzök olvasni nagyon le vagyok maradva.Bocsi de nincs időmKép
Ildi!
Emil: azt hiszem az utolsót az istván küldte a Zsoltinak, így már érted bár nme tudom mi avolt az pontosan.
Csípővizsgálatra anno nekünk is 2x kellett menni mindkettővel.
Vitamin a vitakolan tényleg nagyon jóKép
Nóra !
Kevin meggyógyult köszi, igen dolgozom teljesen elvagyok havazva ez az évkezdés mindig gázos rengeteg a munka: árjegyzékek katalógus kiállítás és még sorolhatnám.
Nagyon édi a segítségedKép

Tök jó ezaz úszás dolog én is szívesen elmennék a gyerekekkel de nálunk nem olyan egyszerű.

Engem is kerülget valami már napok óta nem vagyok jólKép
Most megyek is sziasztok

KépKép
KépKép
krisztám

Sziasztok!

Mi 3 hónapja költöztünk Vecsésre, még nem igazán ismerünk itt senkit.
Van egy 13 hónapos kisfiam, Lőrinc.
Csatlakozhatok hozzátok?
Rögtön segítséget is szeretnék kérni Tőletek. Hamarosan elkezdenék egy jogsi tanfolyamot, de nem tudom kire bízni a kisfiamat. Szükségem lenne egy megbízható babysitterre, aki vigyázna Lőrincre arra a pár órára. Nem tudtok ajánlani valakit?
Előre is köszi a segítséget!
Szép estét Mindenkinek!
Andi

Andi
idna

Szia Idna!

Nagyon örülök,hogy csatlakozol hozzánk.
Merrefelé laksz? Honnan költöztetek?

Majd tegyél fel képet magatokról!

Sajnos bébyszitter ügyben én nem tudok segíteni,de valamelyik anyucinak biztos van ötlete.Nekem szerencsém van,mert a nagymamák itt vannak a közelben.

Nóra!
Küldtem imélt.

Olyan kedves vagy!Kép

Kriszti!
Nem a Zsolti féle imélről beszélek,hanem a nyereményutazásról.
Ma megkaptam a legújabbat.Eszméletlen vagy!!!!KépKépKép JóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

A kutyásak annyira cukik,fel kéne ide is tenni párat.Végül is mindjárt itt a farsang.

Hamar gyógyulj meg!

Ja és hétvégén úgy néz ki,hogy megyünk a telekre,a Tiszára,sajna most se jön össze a tali.
Megyünk nádat vágni!
Majd egyeztetünk más időpontot.oké?

Jó éjt puszika mindenkinek!

Ildikó
ilgya1

Egy pár kép Krisztitől:
Kép

Kép

I.
ilgya1

Sziasztok!

De jó,de jó már nem én vagyok a legifjabb topiklakó!!!!!

Andi!
Üdv itt nálunk a topikban (és persze Vecsésen isKép)Kép
Csatlakoznék az előttem szólóhoz:merre laktok,stb,stb?Képeket tudsz felrakni?
Bébicsősz ügyben nem vagyok tájékozott,bár 3 gyermekem van és egy jó darabig nagyon foglalkoztatott a téma.Mostmár Anyu nagyon jól elvállalja a gyerekeket,így egy ideje nem is keresek és nem is ismerek senkit aki igénybevenné ezt.Kép

Ildi!

Most én pirulokKép
Írtam mélt neked,a kérdés is benne van.Sztem meg kéne írnod az újságnak is.Mi lenne,ha előbb ide tennéd be és akkor a többiek is elmondhatnák a véleményüket.Komolyan!!!

Kriszti!
Örülök,hogy Kevin jobban vanKép
A te sütidet akartuk megsütni,de vásárláskor nem tudtam fejből,hogy mi kell bele,megnézni meg elfelejtettem.Talán majd a hétvégén.

Holnap megyünk Viktorral kontrollraKépRemélem minden rendben lesz.Mondjuk hétvége óta nem láttam nála semmi jelét a fülfájásnak.
Apa dolgozik már megint és még holnap este is megy.Kép

Vecsési lányok!
Nektek is megjött a szemétdíj-emelés értesítő?Nagyon durva,nem?Teljesen ki vagyok akadvaKép

Na megyek szundizni!
Jó éjszakát!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Ment a válasz adóügyben!

Nekünk még nem jött semmi értesítő a szemét díj emeléséről,ne idegelj már.Mennyi lett?

Voltatok kontrollon? Mi van a Viktorral? Mit mond doki néni?

Tami szeme?

Mennyit dolgozik ez az apa,nem semmi.Kép

A cikkel kapcsolatban akit érdekel,annak elküldöm imélben!oké?

Egy kis ajándék:Kép
http://hok.poliod.hu/wade/smiley/index.php?dir=anim2

Ildikó
ilgya1

sziasztok!
üdv.Andi közöttünk!
GYerekcsősz ügyben érdeklődhetsz a védőnőknél, illetve a családsegítőben, régebben nekem is ott ajánlottak, csak nagyon drágának találtam. Mivel nekünk minden rokonunk vidéken lakik magunknak kell megoldani a gyerekvigyázást, ha nagyon fontos, akkor a szomszédos kisgyerekes anyukák vigyáznak az enyéimre, illetve fordítva. Így a gyerekeknek is a legjobb, mert ha összebarátkoznak, jól eljátszogatnak a többi kisgyerekkel, és pénzbe sem kerül.
Persze ehhez össze kell haverkodni vkivel, vkikkel.
Ildi!
Szerintem is felrakhatnátok a cikket, most már igazán érdekel, miről van szó. Az újságban benne van a szerkesztőség címe, van tel.szám is, egy kedves férfi intézi ezeket. Annak idején mi is írtunk cikket az újságba, meg eljöttek riportot készíteni, és NAGYON örült az új témának, mert nehezen talál érdekességeket ebben a kis városban. Úgyhogy hajrá!!
Nagyon ukik a farsangos képek.
Mennem kell.
szisztok.
Judit
judi

Sziasztok!

Apa elment dolgozni,gyorsan beszámolok.

Ildi!
Voltunk kontrollon a Viktorral,szépen javul a gyógyszert még vasárnapig kell szedni.
Kipróbáltuk a lámpát is (Biostimul a neve),elég egyszerű,a gyerek nem érez semmit és csak 5 perc egy kezelés.
Felírattuk a doktornénivel a javaslatot is,elmentünk a megadott címre,de sajna épp elfogyott nekik,mert nagyon népszerű.Még bérletre sem tudtak kiadni,mert mind foglaltKépVárhatóan jövő hét vége felé lesz.

Szemétdíj:3710 Ft lesz 2 hónapraKép

Tamara szeme szépen javul,lényegében már nem is látszik.

Köszi a válszt,már továbbítottam isKép

Megyek,mert összevesztek a gyerekek!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Anita!

Sikerült végre szlennelnemKép
Küldtem emilt,remélem ki tudod nyomtatni.Azért akartam ilyen nagyban,hogy a számok alapján meg tudd mondani melyik kellene.

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Kihalófélben a topik?
Merre vagytok?

Mi sem voltunk itthon egész nap,Anyukám kényeztetett minket.Nem kellett főznömKép
Volt fánk is,Anyu sütötte én meg töltöttem.

Írjatok!!!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Nem voltunk ma itthon (írtam már csütörtökön)lent voltunk a Telken nádat vágni,én azért nem tudtam jönni.
Olyan szép idő volt,annak ellenére,hogy milyen hideg volt.Szépen sütött a nap.Egy deka hó nem volt arra,pedig direkt elvittük a szánkót.Kép
Visszafele megálltunk és egy tök jó helyen kajcsiztunk egy jót. Szupi kis hely!(Fekete Gólya Fogadó)

Nóra!
Nézted az oldalt amit felraktam?

Az ilyen kényeztetéseket én is szeretemKép

Mi is ettünk ma fánkotKép Az étteremben adták,meglepetés volt,de nem tudtuk megenni,be csomagoltattuk.Fini volt!

Máshol nem lehet megnézni ezt a lámpát?
Vagy azt mennyi időre lehet kikölcsönözni?

Judi!
Bizti aranyos a hapsi a szerkesztőségbe,de én nem vagyok újságíró,sőt nem is tudom miért mentem bele?Abszolut nem értek hozzá.
Én azt hittem,hogy írunk egy páran és majd valaki szépen összeszerkeszti és úgy kerül be az újságba,ez most meg úgy jön ki,hogy én akarok nyomulni. és sztem olyan szar,hogy nincs értelme betenni. Neked elküldöm imélbe,ha ennyire érdekel.

Andi!
Sikerült találnod bébicsőszt?

Anita!
Voltam ma anyukádéknál,mikor rendezték át a polcokat?
Merre vagy? Nimród?

Kriszti!
Mi van száműzve vagy a géptől?Remélem jól vagytok!

Jatka!
Kicsi mennyaszonyunkat rég nem láttuk.Irgum-burgum.

Anett!
Mi újság van veletek?

Szilvi!
Nagyon eltűntél. Vikike jól van?

Remélem senkit nem hagytam ki,de mindjárt dobok egy táblát.
Andi,ha akarod titeket is beleteszlek.Kép

Ildikó
ilgya1

<pre>
Nick Anyuka neve Gyerekek neve Születési idő Születési adatok Város Egyéb
Ilgya1 Ildikó Dávid 2004.10.16 3050g és 54 cm Vecsés
Sunnymum Éva Gábor Vecsés
Kállai Anett Tamara Vecsés
Szonja
Nsyl Szilvia Viktória 2002.05.11 3590g és 55 cm Üllő
Anita23 Anita Nimród 2004.06.23 3700g és 56 cm BP.XXIII.
Jatka Judit Dóra Judit 2005.10.07 4050g és 53 cm Ecser
Judi Judit Ábel 2003.06.02 3900g Vecsés
Emma 2005.06.25 3800g Vecsés
Krisztám Kriszti Ketrin 1994.08.21 2800 g és 49 cm 09h15p Tatabánya
Kevin 1999.11.12 3350 g és 51 cm 18h 55 p Tatabánya
Krivita Nóra Tamara 1999.02.06 3600 g és 54 cm Vecsés
Kristóf 2002.06.04 4500 g és 57 cm Vecsés
Viktor 2004.05.31 3900 g és 58 cm Vecsés
Idna Andi Lőrinc Vecsés </pre>
ilgya1

Rakok fel egy pár képet!

Szóljatok,ha unjátok!

Holt Tisza,így be van fagyva:
Kép

Nádvágás:
Kép

Ki se látok a sapiból.
Kép
Anya,inkább segíts!
Kép

Kép

Étterem:
KépKép
ilgya1

Sziasztok!
Ildikó!
Nem tudom már egy pár hete így vam anyáéknál a polc.

Voltunk mi is tegnap a Balcsin csúszkáltak a pasik.Tök élvezték.
Na ennyi meg is jöttek a csavargásból.
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!
Még teljesen nem vagyok száműzve csak egy kis harc folyik épp ki üljön ide Kép
Örülök neked Andi bár én igen kilógok a sorból mert Tatabányai vagyok és elég ritkán is jövök mostanságKép
Képzeljétek: megyek hétvégén a abarátnőmmel wellnes hétvégére, már alig várom tök jó lesz egy kicsit kikapcsolódni, már nagyon kell mert kezdek becsavarodniKép Sajna a gyerekek nem jönnek pont azért hogy kicsit felfrissüljek és emiatt lelkifurdalásom is van, de talán ha kipihenten hazajö9vök majd megértik. Mit szóltok hozzá?

Ildi!
Tök jó a Tisza!Abszolút nem unjuk a képeketKép
Nóra !
Mindent bele hajrá a sütés!
Na megyek mert lejárt az időm.Kép
Pusz Kriszti

Ui: Majd beszámolok a hétvégérőlKép

KépKép
KépKép
krisztám

Sziasztok!

Míg sül a sütim gyorsan írok.

Kriszti!
Köszi a biztatást,ma csak egy zserbóra jutott időmKép
Tök jó ez a wellness hétvége!!!Ne legyen lelkifurdalásod,nekik is jobb lesz,ha egy kipihent,nyudodt anyukát kapnak vissza!!Tessék nagyon élvezni!!!!!!!!

Ildi!
Nagyon jók a képek!Főleg a Dávid nagyon ari!Pont tegnap volt a tv-ben a Tisza-tóról is,hogy több,mint 10cm jég van rajta.

Néztem a smiley-oldalt nagyon cukik is vannakKép

Lámpa:hát nem tudom.A doktornéni ezt a címet adta.Közben kerestem már itt a neten,találtam több forgalmazót is,rásadásul ugyanannyiért árulják.Nekünk azt mondta a dnéni,hogy az papírral,amit ő ad, olcsóbb.Holnap fel akarom hívni,hogy most mi legyen.

Most beszélt a Lakos doktor az oltásokról.Holnap el akarom vinni a Viktort,meg kéne már mérni,mert fogalmam sincs hány kiló lehet.Antibiotikumnál meg mindig kérdezik.

Anita!

Jövő héten valamikor beadom a boltba a szabásmintákat.A Kismamást másold le és küldd majd vissza,a Burdás viszont nekem is csak kimásolva van,majd átrajzolom neked,így azt nem kell visszahoznod.A Burdáshoz kell a varrásleírás is?
Ha igen,akkor úgy átküldöm,mint a többit.

Megyek,mert megsült a zserbó!!!!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!
Nóra!
köszi,a varrásleírás csak akkor kell ha nem nagy munka nekedKép
KösziKép
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Jó reggelt!

Kriszti!
De örülök,hogy nem vagy száműzveKép
Hát rendesen irigyellek a wellnes hétvégéért.Tök szupi,megyek veletek.És csak csajok?Semmi gyerek,semmi férj?
Ezt is a főnőköd találta ki?
Persze,hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod,egyetértek Nórával ennyi pihenés neked is jár. És a gyerekek sem olyan kicsik már három napig el vannak az apjukkal meg a nagyival.Kép
Olyan jó neked.Aztán vidd el a fényképezőgépet,és kérünk sok sok képet,hadd irigykedjünk!

Nóra!
Én is mehettem volna méricskélésre a Dáviddal, összefuthattunk volna,de annyi dolgom lett,hogy asszem el kell halasztanom.Egyszerűen úgy elment a hétvége,hogy semmit nem tudtam csinálni,most meg kapkodom.Tudom,hogy megvár,senki nem csinálja meg helyettem,de tanulnom is kell.

Kérdeztem a Lakost a multkor mikor ittt volt,hogy tényleg kötelező 1 éves kor után kéthavonta vinni tanácsadásra?Azt mondta,hogy dehogyis,ha arra járunk benézünk,aztán csá.
Mi is megméretkeztünk egyik nap:
Kép
15 hósan 10,5 kg és 78,5 cm.

Ildikó&Dávid
ilgya1

Sziasztok!

Voltunk tanácsadáson.Viktor 11,5 kg.Felírattam az agyhártyagyuszi elleni védőoltást is,kb 2 hét múlva kaphatjuk meg,mert ma hagytuk abba az antib.-t.
Reggel felhívtam a doktornénit is,hogy most mi legyen.Lámpa hiányában szedjük-e tovább a gyógyszert,de azt mondta,hogy menjünk be,majd megnézi és lámpázhatunk is.Beszélgetés közben kiderült,hogy pénteken nem jó helyre mentem a lámpa ügyében,mert én egy üzletbe mentem be(gyógyászati szaküzlet),pedig a mellette lévő házba kellett volna.Felhívtam a számot,ami a papíron volt,beszéltem a férfival,aki foglalkozik ezzel az egésszel és megbeszéltük,hogy bemegyünk egy lámpáért.Igaz,ő is csak bérbe tudott kiadni egyet,mert ma kellett volna érkeznie a szállítmánynak,de nem jött.Azt mondta rámtelefonál,ha megérkezett és amikor tudunk bemegyünk érte,elteszi nekünk.Azt is mondta,hogy az ár,amit a boltban mondtak pénteken(67500 Ft) amúgy sem jó,mert már Áfa csökkentés volt.

A lényeg,hogy van végre lámpánk.A Lakos doktornak is vittem tájékoztatót.

Most ennyi,majd még jövök.

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Megint sehol senki?Merre vagytok?
HAHÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!

Ildi!
Hoztam ma egy vecsési újságot,van benne egy cikk a babaklubról.Ennyi erővel simán megírhattad volna te is.Sőt!!!
Végül is dicséri a klubot meg minden,de.....
Ti emlékeztek,hogy lett volna ott nagypapa is?
Mert állítólag egy nagypapa írta a cikket.Na mindegy!

Jatka!
Nagyon régen nem hallottunk rólatok.Még mindig Apa társaságát élvezitek?Doreszq jól van?Adj valami életjelet!!!

Anita!
Pénteken tudom beadni a boltba a szabásmintákat.
Addig Apa dolgozik és 2 gyerekkel már ritkán járok át a sorompón túlra.

Remélem holnap aktívabbak leszünk!

Jó éjt!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Nóra!

Én is láttam a vecsési újságot,még jó,hogy nem küldtem el a cikket!.Vagyis előbb kellett volna.Na mindegyj!
Volt ott egy nagypapa,sőt ott volt az egész családja(Felesége,fia,unokái,menye)de honnan szedte,hogy írjon cikket?Csak úgy magától?Vagy hallotta a Katit? Nem érdekes,mert jó az írás. Csak az újság reakcióját nem értem? Most miért kell belekötni?
Most olyan mindegyj,hogy mikulás vagy télapó,nem?
És nem értem hol szegényítette mások tevékenységét ezáltal,hogy ezt leírta?

Mondjuk a politikát nem kellett volna belekevernie,sőt az ajándékokat is az Önkormányzat állta,ezt nem tudta?
Na mindegyj! Ez van!

Itt is írják,hogy emelkedett a szemétdíj,és tényleg drasztikusan,ráadásul nekünk két kukánk van.Az önkormányzat valami 600.- támogat,de így is valami 3700 forint.Nem semmi!

Örülök,hogy sikerült lámpát szerezni.
Jó kis ára van.

Szép súlya van Viktornak.Ez pont ideális ebben a korban igaz?

Kértél beutalót csipőszűrésre?Vagy nem viszed el?

Írjatok lányok,velünk van tele a topikKép

Ildikó
ilgya1

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem voltam.Nagyon rosszúl éreztem magam, olyan depis hangulatom volt.Semmi sem jött össze, Apuékkal roszban voltam, Vikikém sem érezte jól magát az oviban.De mostanra úgyérzem kezd tavaszodni, vagy legalábbis a lelkemben.
Kezdenek rendeződni a dolgok, Viki talált egy kisfiú barátot magának, így mostmár a reggeli sírások helyett mosolygós oviba menések és délután örömteli beszámolók vannak.

Ti, hogy vagytok?

Sajnos nem olvasgattam,így nem tudok hozzászólni az aktualitásokhoz.Azért mindenkinek pusz-pusz, ha még nem haragudtatok meg teljesen rám.

Sziasztok!

Szilvi, Viki<!--attachment: micimack_-348245.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*19.1**micimack%f3%2ebmp --><center><pre>
Kép
micimackó.bmp (19.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
nsyl

Szia Szilvi!

Úúúúúúúgy örülök,hogy megint jöttél!Lehet,hogy rosszul hangzik,de én már teljesen "letettem" rólad.Remélem mostmár nem nyel el az a ronda depi.
Amúgy én is voltam nagyon sz...l Viktor születése után másfél évig.Jártam pszichiáterhez isKép

Gyere mesélni!Már amennyit el lehetKép
Jól teltek az ünnepek?Megszoktátok már Üllőt?Kíváncsiak vagyunk ám rátok!!!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Szilvi!
Örülök,hogy benéztél.Nagyon szívesen nyújtunk lelki támaszt,nyugodtan ird ki magadból a dolgokat,amolyan terápia féleség.Sajnálom,hogy ilyen rossz paszban voltál,de mostmár csak jó jöhet.Fel a fejjel.

És természetesen nem haragszunk,örülnénk ha sűrűbben tudnál jönni.Kép

Aranyosak lehetnek Viki és az új barátjaKép

Ti készültök a farsangra?

És nem tudtam megnézni a Micimackó .bmp-t,pedig Micimackó nagy rajóngói vagyunkKép

Szia Nóra!
Mizújs?
Hogy vagytok?
Kitaláltad már,hogy mi lesz Tami a farsangon?

Mi van a beutalóval?

Többieknek is pusszantás,irjatok.

Ildikó
ilgya1

Szia Ildi!

Csak gyorsan válaszolok.

Jól vagyunk,lámpázgatunk.
Tamara jelen állás szerint pillangó akar lenni,majd még meglátjukKép

Naná,hogy elfelejtettem beutalót kérni!!!
Na majd 2 hét múlva,amikor az oltást kapjuk.Persze ha el nem felejtemKépKépKép

Jó éjt!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Nagy újság van.Végre találtunk megflelő házat,úgy nézk i meg is vesszük.Pusztaszemesen.Kicsit messze leszünk,netünk sajna ott nem lesz,de majd mindenkitől elkérem a postacímét és így tudunk kapcsolatot tartaniKép
Csajok,el se tudom mondani,hogy hogy örülökKép
Na ennyi mert a manó itt örjöng az ölembe
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Anita!
Örülök,hogy örülsz!Merre van Pusztaszemes?Egyátalán nincs internet vagy csak átmenetileg nektek nem lesz?Miért mentek ilyen messzire(már úgy értem a családtól)?Lehet,hogy az elején nem követtem jól az eseményeket,de én azt sem tudom miért kell elköltöznötök.

Többiek merre?
Jatka?

Judi?

Anett?

Tegnap elkértem a barátnőmtől a Norbi Update könyvét.Van valakinek tapasztalata?Nem akarok drasztikusabb fogyókúrát,mert a VIktor azért még szopizik.

Puszka mindenkinek!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!
Nóra!
Most anyósnál lakunk egy szoba konyhába,kevés hely.Család így se jön hozzánk,így tök mindegy,hogy hol lakunk.Ez a hely Balatonföldvártól nem messze van.Egy nagyon picike falu,pont nekünkvaló.Kép Net meg a párom szerint nincsen kiépítve,mobilról meg nagyon drága lenne.Azért remélem egy idő után lesz.Meg amyúgyse 100% még.
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Én itt vagyok (habár senki se hiányoltKép),csak most ment el a főnökasszonyom,most meg gyorsan főzők,mert délután megyek angolra.

Anita!
Biztos szép hely lehet.Mennyiért mennek arrafelé a házak?

Nóra!
Jó sokáig voltál fönt "ma".

Főztél valamit?

Helló:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok, köszi az együttérzést és a bátorító szavakat!
Beszélni annyira nem akarok róla, mert megint csak elkezdene járni a dolgokon az eszem, ami nem lenne jó.
Képzeljétek elindul ma egy foglalkozás a Viki ovijában "Mesebalett" amire beirattuk. Kiváncsi vagyok, lehet, hogy elindulok előbb és meglesem.
A lényege, hogy minden alkalommal egy új mesét tanulnak, játszanak el , jelmezbe öltözve és ezt balett lépésekkel fogják előadni.Gondolom az első nap nem lesz még ilyen összetett.
Örülök neki, mert itt Üllőn semmiféle foglalkozás nincs ilyen kicsiknek, de még nagyobbaknak sem.
Ismeritek ott nálatok az uszodát? Tanuszoda, jól tudom? Felnőttek is járhatnak azért?
Jó lenne járni, az is kikapcsolna egy kicsit.
Nóra! A kérdésedre válaszolva, a karácsony , hát jól telt ,utána kezdődtek a rosszabb napok. Sajnos a karácsony sosem lesz már olyan, mint volt.Harmadik éve lesz a nyáron , hogy Anyukám elment tőlünk és még mindig hasonló a fájdalom , mint akkor volt. A családban , lehet, hogy ez fura lesz nektek, de tabu, nem tudunk, nem akarunk róla beszélni, mert tudjuk, hogy mindannyiunknak nagyon fáj.

Tovább kell élnünk.

Ildi!Farsang? Remélem megtartják az oviban! Szivesen készülnék rá.Nem tudom mi lehet a kiscsoportosoknál a "menő"? Talán a hercegnő, királynő? Segítsetek!
Most megyek, lehet, hogy még este benézek.

Puszi: Szilvi
nsyl

Sziasztok!

Ildi!
Azért nem hiányoltuk,mert te "csak" tegnap este óta vagy eltűnve,az még igazolt távollétKép
Az angolról jut eszembe:mostanában nem mesélsz.Jól megy?Tudsz már valamit?Kisebb vizsgák is vannak?
Nem főztem ma semmit,mert tegnapról maradt borsófőzelék.Viktornak mondjuk nem tetszett,ő levest meg husit akart enni.

Anita!
Tök jó lehet,közel a BalcsihozKépSzurkolunk,hogy sikerüljönKépKépKép
Reméljük hamarosan lesz net,végül is olyan gyorsan terjed.Én sem gondoltam volna egy éve,hogy nekünk is lesz.

Szilvi!
Megértem ezt a tabu témát,nálunk is volt hasonló helyzet.Mindenki tudta,hogy baj van,mégsem beszélt róla senki.Nekem mondjuk rossz volt,hogy egyedül kellett rágódnom rajta.
Nem kérdezek többet,de ha bármit szeretnél szerintem leírhatod nekünkKép

Uszoda:Mi járunk,vagyis csak a Tamara.Kristóf is mehetne már,de ő nem akar.Hogy van-e felnőtt oktatás is azt nem tudom,de jövő hétre meg tudom kérdezni.Vagy csak úszkálásra gondoltál?Úgy tudom ilyesmi nincs,csak oktatás.

Farsang:Szerintem kérdezd meg Vikit,hogy mi szeretne lenni.Persze ajánlj fel neki olyan alternatívákat,ami megvalósítható.Fontos lehet,hogy jól tudjon mozogni a ruhában és ne legyen nagyon melege.Tamara kiscsoportban napraforgó volt,középsőben angyal,nagycsopiban meg bohóc.
Jaj,ez a mesebalett nagyon jó lehetKépKépKépMajd mesélj róla,oké?

Pusssz!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!
Sajna elkiabáltam a hétvégénketnem semmi wellnesKép
A barátnőmnek sajna most nem jó(anyagilag)
Remélem azért tavaszra összejönKép

Ildi!
Nem a főnököm ötlete voltazért annyira nem jó fej, de lehet hogy egy próbálkozást megér hogy megemlítsem neki lehet hogy bejönneKép

A farsangra nekünk is kéne már készülni de mindig az utolsó pillanatra halasztom Kép
Kevin eddig kalóz akar lenni aztán mi lesz belőle még nem tudomKép
Egyelőre ennyi majd hamarosan jövök
Pusza Kriszti

KépKép
KépKép
krisztám

Sziasztok!

Nekem délután nem volt netKép
Vecsési lányok,nektek bejött a monornet?Vagy kinél milyen szolg. van?

Nóra!
Jó van na.....Csak hűlyéskedtemKépKép

Angol??????
Még mindig nagyon tetszik.Sokat tanulunk,és a csopi társaim is rendesek.Igaz már csak öten vagyunk,sőt egy csajszi megint elmegy (az időpont miattKép)így négyen leszünk plusz a tanár.
Ami nem tetszik az a tanár pontatlansága.Állandóan elkésik,és utána elvárja,hogy maradjunk tovább.Persze huzzuk a szánkat rendesen,de sztem jogosan.Mi is ott vagyunk időben,ő is legyen ott.Oldja meg!!!!
Addig is gyakorolunk mindig azzal jön,nekem meg van jobb dolgom is.Sztem másnak isKép
De úgy összeségében jó.
Tesztet hamarosan írni fogunk,egyelőre még csak gyakorolunk,van amit kicsit nehézkésen magyaráz,de megértjük.

Ma viszont én késtem,bementem a patikába,és vettem Dávidnak vitakolant,remélem segít,mert mostmár k.o. vagyok.
Nem találjátok ki mi várt itthon mire hazajöttem? Egy lázas gyerek. 39,1 volt neki popóban,ha le is vonok 5 tizedet,akkor is láz.Azt hittem padlót fogok,mostmár nem lesz ennek se vége se hossza?
6 kor el is aludt szegénykém fél 8 ig,utána 10 kor még dorbézolt.KépKépKépKépKép
Egyszere több foga is jön a drágámnak,nem lehet,hogy ettől? Mondjuk az orrát is kellett szivni.Pedig nem vittem közözsségbe már elég rég óta,akkor mitől?????????????????????????????
Felrobbanhatok?????????????????????????????????

Szilvi!
Ahogy érzed,nem szeretnénk feltépni a sebeket.De tudd,hogy mi itt vagyunk és lelki támaszt nyújtunk neked.Kép

Nagyon jól hangzik ez a mesebalett.Úgy látszik vannak még kreatív ovónők;Nagyon jó ötlet!

FarsangKép
Igen a hercegnők,királylányok nagyon menők ebben a korban vagy tündér (amúgy is olyan kis bájos egy kiscsaj,be se kell öltöznie) vagy angyalka,ahogy a Nóra mondta.

Tényleg Nóra Kristóffal mi van,mikor megy végül is oviba?

Kriszti!
Sajnálom,hogy nem jött össze a Wellnes,tavasszal majd bepótoljátok. Ti már voltatok egyszer nem?Vagy rosszul emlékszem?

Kalóz,az szupi.Biztos aranyos lesz a jelmezében.Gondolom te csinálod neki.
Mikor is lesz hivatalosan farsang?

Anita!
Az tényleg jó,hogy közel lesz a Balcsi,de a család nem fog hiányozni?
Remélem hamar bekötik a netet.

Anett!
Szia! Merre vagy?

Jatka!
Hogy van Doreszq?Lassan 4 hónapos,aztán nemrég született.

Judi!
Csak nem megint tanulsz?Gyerekek jól vannak?

Andi!
Hova lettél?Sikerült bébiszittert találni?

Remélem senkit nem hagytam ki.

Na puszzika!

Irjatok!!!!!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Megint hajnalodik lassan,tehát megjöttemKép
Nálunk volt net.Vagyis 4-kor még volt,utána elmentem szülőire,7-kor meg megint volt.
Jövő héten lesz a farsang!!!!Megint utolsó perces lesz a jelmezKép

Ildi!
Szegény Dávid!Mennek a gyógytündérek:KépKép
Azért küldtem többet,hátha így hatásosabb.
Fogzástól elvileg nem lehet,legalábbis az Essek doki azt mondta annak idején.Pedig a Tamarának is volt egyszer 39C,a 4 felső foga tört át egy reggelre.Az orrát meg a sok nyál miatt tudod szívni.Ez nem tuti,csak reménykedem én is,hogy csak a foga.
Tudom nem vígasztal,de minél nagyobbak,annál kevesebbet lesznek betegek.A Kristófról meg nem mondtam volna 2 éve,hogy lesz olyan hónap,amkor nem szed antibiotikumot.

Jó fej a tanárotokKép

Idén a beíratáskor megint el kell menni az oviba,úgy mint tavaly.Aztán várni,hogy felvették-e.Már előre ki vagyok akadva!

Kriszti!
De kár,hogy lőttek a kikapcsolódásnakKépSzurkolok,hogy tavasszal sikerüljön!!

Ma kezdtem a Norbi diétát.Nem volt egyszerű,mert teljesen másképp ettem eddig.Ennek az a lényege,hogy a szénhidrátot délig kell enni,annyit,hogy estig elég legyen.Én eddig semmit nem ettem délig,ezért ma nehéz volt.Nem ettem eleget estére meg tök éhes voltam,hiába ehettem egy csomó sonkát meg joghurtot.Hátha holnap könnyebb lesz.Le kell adnom egy 10-et legalább.

Anita!
Már többször akartam kérdezni,hogy Nimród azóta is átalussza-e az éjszakát?A februári Kismamában pont az alvásról van szó.
Viktor kb 3 hete minden éjszakát végigalszik.Néha még el sem hiszemKép

Megyek én is szundizni
Kép

Jó éjszakát!!!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!
Szóval úgynézki hogy véglelges lesz a házikó.Mint fentebb írtam,tök mindegy ,hogy hol lakunk,úgyse jön soha senki hozzánk.
Nóra!
Nem alussza át Nimród megint az éjjel,már második éjjel nem aludtam jóformán semmit,végigbőgte az éjjelt.Remélem megint csak a foga jön vagy valami ilyesmi.Beígértem már neki,hogy kihajytom éjjelazt aludhat a macskákkalKép Éjjel már nagyon mérges voltam rá,azt hittem ,hogy most agyonvágom.Deremélem lassan már vége lesz.Az esti elalvás még indig működik,hog yegyedül alszik el.
na megyek,lehet hozza a szomszéd a fiát,hogy vigyázzak rá
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Köszi Nóra!
Mindig megnyugtatsz Kép,de tényleg.
Úgy el tudok ilyenkor keseredni,hogy mit csinálok én rosszul,hogy megint van valami baja.
Én is olvastam valahol,hogy a fogzástól nem lehet semmi bajuk,de akkor már megint mi van?????
Éjjel nem volt lázas,most meg 10 kor elaludt,pedig csak egyszer alszik napközben ebéd után.

Jó hogy leírtad ezt a diétás dolgot,lehet,hogy én is ráveszem magam.Különben meg dettó ugyanazt csináltam,mint te.Egésznap alig eszem,majd este rámtör a farkasétvágy,aztán csodálkozok,hogy jönnek fel a kilók.Persze,mert a szervezet ilyenkor jól elraktározza,mert fél,hogy ki tudja mikor kap legközelebb.Kép

Nincs is rajtad 10 kg fölösleg.Hány kg vagy?(Ha szabad kérdeznem nyilvánosan?)

Ja és kösz szépen a tündéreket!

Anita!
Még mindig nem értem ezt a család dolgotKépde nem vagytok rosszban,akkor miért nem mennek hozzátok?
Biztos szép nyugis hely lehet,majd csinálj fényképeket,hadd gyönyörködjünk mi is.

Hány foga van már Nimródnak?
ilgya1

Sziaztok!
Ildikó!
Nem vagyunk rosszban a családdal,csak mindenki lusta eljönni hozzánk,úgy vannak majd megyünk mi.
12 foga van már Nimródnak,valószínű most is fog neki jönni,azt hiszem a szemfoga.Ja,ő is volt lázas már a fogzástól meg az orra is folyt tőle,de ahogy átbújt a fogacska minden elmúlt egyből.

Szép délutánt!
Anita

Kép

Kép
anita23

Szia Ildi!

Szegény DávidKépAzért lehet bújkálhat benne valami,ha csak így soron kívül elaludt.Nem nyűgös nagyon?
Remélem sikrül ezt a diétát tartani meg tornázni is akarok mellette.Ja,amúgy 78kg vagyokKép Ugye tényleg rám fér egy pár kiló mínusz?

Viktornak már 16 foga van,csak a 4 leghátsó hiányzik.

Megyek,mert már felébredt és itt kínlódik,nem aludta ki magát.
Majd este jövök.

Nóra

FELHASZNÁLÓ LETTEM!!!!

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Nóra!

Utána jártam a dolgoknak,és kiderült,hogy ez a láz az MMR oltás következménye és 10-15 nap múlva jelentkezik.Szóval Dávid riadó lefújva!

Délután vásárolni voltunk az Árkádba,annyira jó kisfiú volt,hogy csak na.Szépen elnézelődött,semmi nyűglődés,olyan aranyos volt,még az eladókat is teljesen elbűvölte.
Kicsit már zavaró volt,mert az egyik kasszás csajnál (Interspar)már tök hosszú sor állt,de ő még mindig Dávidot dögönyözte,nem bírt vele betelni.Biztos szidtak minket.Kép

78 kg vagy??????Hát nem látszik rajtad,kb. 60 nak láttalak,most komolyan,tényleg 78 vagy?Hihetetlen..................
Sikerül tartanod magad?????Hogy bírod?
Sok sikert kivánok és kitartást,ha már így elhatároztad magad.

Jó sok foga van már Viktornak.Hamar elkezdtek kibújni neki?Mosod neki valamivel?

Anita!
Így már érthető a dolog.Lehet,hogy ha messzebb költöztök,majd sűrűbben fognak menni. Mondjuk rengeteget dolgoznak anyukádék,nem tudom a férjed szülei hol élnek?Õk se mennek?

Nimródnak is sok foga van már úgy látom.Nekünk még csak 4 felül és 2 alul.Nem sieti el a dolgot,kb. 8 hónaposan jött ki neki az első.

Nagyon fini mandarint vettünk az Intersparba.Olyan édes és lédús.(Kár,hogy Dávidnak nem fanyalódik rá a fogaKép)Így marad a Vitakolan!!!!!!!!!!!!!!

Na pusz mindenkinek!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildi!

Köszi a garatulációt!Na meg azt is,hogy ennyit lefaragtál a súlyombólKépAmúgy 18 évesen voltam 60kg,amikor férjhez mentem.
Ma elkezdtem a tornát is!Ne tudjátok meg!!!!Szörnyű volt.De tudom,hogy minden alkalommal egy kicsit jobb leszKép

Nagyon örülök,hogy Dávid nem beteg!Tiszta hülye vagyok ám,mert amikor kapta az oltást még akartam is mondani,hogy kb 8-10 nap után szokott lenni egy kis láz meg nyugtalanságKépMostmár mindegy,mert megoldottad.Látod milyen kis ügyi tudsz te lenni?????

Viktornak mossuk a fogát minden este,de csak sima vízzel.Majd akkor kap fogkrémet,ha már ki tudja köpni.Igaz már lelkesen gyakorolKép

Anita!
Holnap beadom a boltba a szabásmintákat,ok?A varrásleírást meg valamikor beszkennelem.Remélem ma jobb éjszakátok lesz.

Egy csodáról számolnék be:vasárnap délelőtt jönnek az apósomék Tamarát felköszönteni!

Jó éjszakát!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!
KÉpzeljétek aludtunk éjjel:D :D :D
Nóra!
Köszi.
Ildikó! A páromnak is csak anyukája van már és vele lakunk most,de nem hiszem hogy ő is sűrűn fog jönni,max ha eljövünk érte.Õ is dolgozik.
Nem baj,majd ha nyugdíjasok leszenk akkor biztos többet fogjuk látni őket.
Na megyek főzni,délután csavarogni akarok eegy kicsit,remélem nem fof csúszni az út,hogy kocsivcal mehessekKép

Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Elnézést, hogy így eltüntem, de a héten elkezdtem a jogsi tanfolyamot. Hú, hát nem egyszerű, néha úgy érzem, mintha kínaiul beszélnének hozzám, de majdcsak belerázódok.
Eddig 2 óra volt, hétfőn barátnőm vigyázott Lőrincre, szerdán pedig a férjem eljött a munkahelyéről jóval hamarabb.
Bébicsősz ügyben úgy állunk, hogy felhívtam a védőnőt, ovit, bölcsit és a bölcsiből az egyik gondozó néni szokott gyerekfelügyeletet vállalni. Pont ma délután jön megismerkedni, és ha minden oké lesz, akkor ő fog vigyázni Lőrincre, míg a tanfolyamon vagyok. Remélem, nagyon szimpi lesz, tök nehezen hagyom bárkire is Lőrincet, ez lesz az első alkalom, hogy "idegennel" lesz. :-(
Judi, a nagyszülők, nagynénik, nagybácsik nálunk is nagyon messze laknak (Hajdúszoboszlón), így sajna ők eleve nem alkalmazhatók ilyen esetben.

Ilgya, Krivita,
Eredetileg a férjem is, én is hajdúszoboszlóiak vagyunk, 5 és fél éve volt az esküvőnk, akkor költöztünk fel Pestre, mert a férjem már előtte is ott dolgozott. És most október közepén költöztünk ide, Vecsésre. Egy ikerházban lakunk, a Katica lakóparkban.
Tudjátok, hogy merre van? Nem lakik valaki erre, vagy legalábbis a közelben? Ki merrefelé lakik?
Eddig séták alkalmával egy anyukával ismerkedtem meg, de elég ritkán szoktunk összefutni. Remélem, ha jön a jó idő, többen kibújnak majd és könnyebb lesz ismeretségeket kötni.

Ilgya, hova jársz angolra?

Krivita, én is csináltam egy darabig az update-et. Hozzá lehet szokni. Neked hogy megy? Ma már könnyebb?
Egyébként én is pont az elmúlt hónapokban adtam le 13 kg-ot, de még szeretnék 5-6-ot.
Igyekszem képet is feltenni. Valaki elmondaná röviden hogy is kell?

Még nem igazán tudtam megtanulni a neveket és a babákat/gyerekeket, de majd igyekszem. Ildi, nagyon jó ez a táblázat, szívesen megadom a hiányzó adatokat.

Majd este igyekszem még jönni és beszámolok, hogy milyen volt a mai bébiszitter jelölt. Szorítsatok!
Szép napot Mindenkinek!
Andi

Andi
idna

Anita S.O.S.!

Nem tudok felmenni a freemailre tegnap óta és nem tudom megnézni,hogy pontosan miket kértél!
Ide válaszolj légyszi!Hallottam mára valami vírusról,lehet azért van!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Jó sokat irtatok!Ez az,hajrá.

Nóra!
Szívesen,de így is gondolomKép

És ne bánkodj,mert így is már rengeteget segítettél,nem lehetek elég hálás.Kép

FogmosásKép
Én Nededenttel mosom,amióta kibújt,ehhez van olyan újjra huzható kis műanyag kefe.Hát köpni azt tényleg nem tud,de ezt simán lenyelheti.Kép
Erről hallottatok valamit?
Csak azért kérdezem,hogy lehet,hogy kéne vennem már rendes sőrtés fogkefét,lehet,hogy az ínyét jobban tudnám vele masszírozni és hamarabb kijönne a foga,vagy hűlyeség???

Fogyókura-torna´Kép
Kitartás,megtudod csinálni!!!!!!

Apósék-Tami felköszöntésKép
Lesz nagy buli?Milyen torta lesz? Mikor tartjátok?(6-a hétfőre esik)

Anita!
Sikerült csavarogni? Merre voltatok?
Csaknem Vecsésen??????????Kép

Szia Andi!
De jó,hogy tudtál jönni!Kép

Örülök,hogy kezd megoldódni a Lőri felügyelet,szernitem nem fogsz csalódni. Majd gyere meséld el,milyennek láttad.
Reméljük Lőrincnek is tetszeni fog,az a lényeg végül is.

Judi is a lakóparkban lakik,milyen kicsi a világKépNeked milyen a véleményed róla?

Sok sikert kivánok a jogsihoz!Csak az elején kínai,hidd el bele fogsz jönni.A kresszel kezdtétek?

AngolKép
Én a Halmy téri Ált. Isk-ba járok angolra.Kicsit messze van de muszály volt valamit kezdenem magammal,mert kezdtem agyilag "eltunyulni",(erről jut eszembe,még mindig nem vettem Lecitint,de különben meg jót tesz az agyamnak ez a kis torna)

Várjuk a képeket! Feltétlenül tegyél fel!Sőt ezúttal kérek mindenkit,hogy minél többen és sokat tegyetek fel,mert én képmániás vagyok.

A melléklet feltöltése segítségével tudsz képet felrakni,csak a méretét kell lekícsínyíteni,max 600x600 pixeles lehet.Ha elakadsz,csak szólj és szívesen segítünk.

Adatokat nyugodtan írd be ide,én meg berakom a táblába.Ne aggódj,könnyen meg fogsz ismerni minket,nem vagyunk olyan sokan,csak egy darabig nehéz.(Igaz,Judi?Kép)

Arra gondoltam,hogy az anyukák születési dátumát is bele lehetne írni a táblába,nem?Vagy hűlyeség?Mit szóltok?

Na pusszancs megyek Dáviddal gyurmázni!

Ildikó
ilgya1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?