Sziasztok!
Nekem délután nem volt net
Vecsési lányok,nektek bejött a monornet?Vagy kinél milyen szolg. van?
Nóra!
Jó van na.....Csak hűlyéskedtem
Angol??????
Még mindig nagyon tetszik.Sokat tanulunk,és a csopi társaim is rendesek.Igaz már csak öten vagyunk,sőt egy csajszi megint elmegy (az időpont miatt
)így négyen leszünk plusz a tanár.
Ami nem tetszik az a tanár pontatlansága.Állandóan elkésik,és utána elvárja,hogy maradjunk tovább.Persze huzzuk a szánkat rendesen,de sztem jogosan.Mi is ott vagyunk időben,ő is legyen ott.Oldja meg!!!!
Addig is gyakorolunk mindig azzal jön,nekem meg van jobb dolgom is.Sztem másnak is
De úgy összeségében jó.
Tesztet hamarosan írni fogunk,egyelőre még csak gyakorolunk,van amit kicsit nehézkésen magyaráz,de megértjük.
Ma viszont én késtem,bementem a patikába,és vettem Dávidnak vitakolant,remélem segít,mert mostmár k.o. vagyok.
Nem találjátok ki mi várt itthon mire hazajöttem? Egy lázas gyerek. 39,1 volt neki popóban,ha le is vonok 5 tizedet,akkor is láz.Azt hittem padlót fogok,mostmár nem lesz ennek se vége se hossza?
6 kor el is aludt szegénykém fél 8 ig,utána 10 kor még dorbézolt.
Egyszere több foga is jön a drágámnak,nem lehet,hogy ettől? Mondjuk az orrát is kellett szivni.Pedig nem vittem közözsségbe már elég rég óta,akkor mitől?????????????????????????????
Felrobbanhatok?????????????????????????????????
Szilvi!
Ahogy érzed,nem szeretnénk feltépni a sebeket.De tudd,hogy mi itt vagyunk és lelki támaszt nyújtunk neked.
Nagyon jól hangzik ez a mesebalett.Úgy látszik vannak még kreatív ovónők;Nagyon jó ötlet!
Farsang
Igen a hercegnők,királylányok nagyon menők ebben a korban vagy tündér (amúgy is olyan kis bájos egy kiscsaj,be se kell öltöznie) vagy angyalka,ahogy a Nóra mondta.
Tényleg Nóra Kristóffal mi van,mikor megy végül is oviba?
Kriszti!
Sajnálom,hogy nem jött össze a Wellnes,tavasszal majd bepótoljátok. Ti már voltatok egyszer nem?Vagy rosszul emlékszem?
Kalóz,az szupi.Biztos aranyos lesz a jelmezében.Gondolom te csinálod neki.
Mikor is lesz hivatalosan farsang?
Anita!
Az tényleg jó,hogy közel lesz a Balcsi,de a család nem fog hiányozni?
Remélem hamar bekötik a netet.
Anett!
Szia! Merre vagy?
Jatka!
Hogy van Doreszq?Lassan 4 hónapos,aztán nemrég született.
Judi!
Csak nem megint tanulsz?Gyerekek jól vannak?
Andi!
Hova lettél?Sikerült bébiszittert találni?
Remélem senkit nem hagytam ki.
Na puszzika!
Irjatok!!!!!
Ildikó