remelem kellemesen telt mindenkinel a Bank Holiday hetvege! Ki mit csinalt?
Andi,
orulok hogy Kitti hallasa csak atmenetileg volt gyenge....na ilyen hireket mar igazan jo az orvostol kapni!
Jot rotyogtem a korhazbol valo hazaszokeseiden

Aranyos az uj kep is a profilodban! Jo kis kirandulos fajtak vagytok

Agi, Kriszta
Hat tenyleg nem lehet tul jo ez az alberletesdi fejfajasdi

Kriszta,
Internetes pasi -

Akkor meg elotted all egy szep nyar, raadasul akkor mar maternity-n leszel...a legjobb idozites! En tavaly egy honappal utanad szultem (okt 2), es imadtam terhes lenni tavasszal es nyaron. Pont a napokban gondolkodtam azon, hogy talan majd legkozelebb is jo lenne egy oszi baba, mert pont eljon a tavasz/nyar mire jobban megnyilik az ertelmuk es mar lehet is veluk mit kezdeni. Na meg ugye be kell vallanom, hogy az is jo volt hogy a szules utani alakomat annak idejen elrejthettem az oszi ruhak alatt

A szules utani gyors hazamenetelt (persze csak sima szules eseten) en is partolom. Nalunk az volt a korhazban, hogy aki del elott megszult, az valaszthatott hogy maradt vagy ment. Ezt persze nem ilyen nyers formaban adtak elo az embernek, inkabb az volt, hogy ha rakerdeztel akkor megadtak a lehetoseget. En biztos ami biztos alapon bentmaradtam egy ejjelt, de mint utolag kiderult teljesen feleslegesen, mert nem kaptam igazan sok figyelmet. Na nem mintha igenyeltem volna, de azert tobbet vartam a post-natal ward-tol...
Persze a rutin feladatokat ellattak, es ha kerted akkor jottek segiteni barmiben, de nekem egy kicsit ridegnek tuntek. Szerencsere az elozo napi szulesznom volt a post-natal-re beosztva masnap, aki viszont rendkivul odafigyelo volt.
Vera,
Ket het es mentek haza megeskudni - jaj de izgi! Mi most jartuk meg Mo.-t husvetkor, a lanyunk elso utja volt. A vartnal ezerszer jobbra sikeredett az utunk - egy kicsit ugyanis tartottam attol hogy Antonia hogy fog reagalni a hosszu utra, kornyezetvaltozasra, millio uj arcra. De nagyon ugyes volt, buszkek voltunk ra! Es meg meg is kereszteltuk, ahol a pap kulon meg is dicserte a hibatlan magatartasaert es mosolygos kis szemelyisegeert

Mondjuk most eppen nem mosolyog, mert treningeljuk hogy magatol is elaludjon, es mar tobb mint egy oraja sir. Bizonyos idokozonkent bemegyek hozza, de azert igy is eleg kemeny - ugy sajnalom a kis mazsolat

Allitolag jon a (meg)jobb ido, ugyhogy mindenkinek szep majus elso hetet kivanok!
b