Sziasztok!
Na,akkor itt vagyok kicsit bővebben.
Hogy mentegessem magam,csak azért vagyok ritka,mert jövő héten félév zárás és annyi a dolgozat meg egyebek,hogy ki sem látszom belőle.Most is javítás helyett a billentyűzetet verem
!
Nálunk is elteltek az ünnepek,minden szuperül sikerült.Még szilveszteri buliban is voltunk,Bulcsú pedig anyukáméknál aludt.Ettől kicsit féltem,mert még nem aludt idegen helyen.Illetve nyáron már próbálkoztunk ezzel,de akkor éjjel haza kellett mennünk,mert nem volt hajlandó aludni
.De most,lássunk csodát,minden rendben volt.Kb hajnali 4-kor ébredt meg,akkor picit megnyugtattam(előtte nem sokkal értünk haza) és reggel 8-ig aludt édesen.
Egyébként is szokásává vált,hogy 8-fél 9-ig alszik,így reggel sokszor nem is látom
.De inkább aludjon csak!
A járást-futást tökéletesítettük,nagyon jó úton haladunk.Eljutottunk oda,hogy már egyáltalán nem akar a drágám a babakocsiban lenni,csak ha nagyon elfárad.Ezzel csak az a gond,hogy persze soha nem arra akar menni,amerre kellene
!Na de azért megoldjuk.Elkezdett felmászni mindenre,amitől azért néha kiver a hideg veríték,de többnyire hagyom,mert ezt is meg kell tanulni.Ügyesen kapaszkodik már fel a lépcsőre is egyedül,csak a fal mellett támaszkodik hozzá.És persze szeretné egyedül is,de ami nem megy....
Ilyenkor jönnek az esések stbstb...
Beszéd terén lassan haladunk,de újabban minden szót próbál utánozni.Egyes kezdőszótagokat már következetesen használ(mandarni-mma).Az APA-t próbálgatja (abba
),nekem természetesen mit mond???? Ccci(=cici
).Ez van.Egyébként kb 1 hete hagytuk abba a szopizást,úgy döntött az úrfi,hogy elég volt
.
Voltunk betegek is,de szerencsére nem volt komolyabb gond.Nem volt senki lázas,csak ment az orrfújás/orrporszívózás.Annyi baja lett Bulcsúnak,hogy sajna nagyon letapadt neki a váladék,így Ambroxolt szedünk rá.de már majdnem minden OK vele.Persze mi is elkaptuk tőle és most éppen anyósom beteg.Alig tudtuk rábeszélni,hogy ugyan maradjon már otthon,mert így csak visszafertőz mindenkit.
.De nagynehezen sikerült,most Zsolti van vele otthon(mármint Bulcsúval).
Így sajna az influenza elleni védőoltást sem tudtk még bedatani neki,de remeélem,hamarosan.Bár már nagyon gondolkozom rajta,mert 1 hónap,amíg kialakul a védettség,addigra meg lemegy a járvány.Csak a mostanitól kicsit félek és hát ugye a munkahely elég rizikós....
Kíváncsi
Majd írok priviben a kórházról
.
Kati
Na,akkor az eddigiekre
:a fa cserepes volt,1500 Ft volt így,és nagyon szép,nem nagyon hullott a levele.Szt nagyon megéri,én képtelen vagyok vágott fenyőt venni,nem tudom,miért.
Már megvan a 12. fog is,semmi gond nem volt velük,egészen nagyon már, a múltkor tapiztam végig.Étvágy rendben ,bár ugye az elején kicsit furán evett,hol ezt,hol azt.Azóta meg mindent,már nagyon külön nem is főzök neki.Most belevetettem magam a jó kis babareceptekbe,magunknak is olyan főzök.Neki meg csak akkor külön,ha mi a városban eszünk.Csirke receptet majd elküldöm!
Szalvéta:természetesen,ha az egész szalvéta tetszik,akkor egyben is fel lehet rakni.A keretek,amiket lehet kapni(illetve gipszöntvények) tk ilyeneknek készültek,azokra egész /fél/ negyed sz-t kell felrakni.Ha jól értelmeztem,erre kérdeztél rá.Én most kicsit leálltam a szalvétázással,mert éppen keresztszemezek és egy Michael Powell képet csinálok.Majd azért azt is megmutizom
.Ha kész van vmid,akkor ne titkold ám!Hadd lássuk!
Ház ügyben még nem döntöttünk.Szívünk szerint sorház lenne,de majd meglátjuk.A hitel kicsit gáz lesz,mert ugye a használtnál csak 5 milláig támogatnak,nekünk meg több kéne.De 5 milla felett meg 15 % a kamat,ami elég durva.Zsolti meg ki tavasszal dolgzni,feljebb is került a ranglétrán,de még lehet,hogy így is 2 évet kell várnunk.Nektek viszont nagyon drukkolok,hogy tényleg az új kéróban ünnepeljetek!Majd azért írd meg,hogy mi a helyzet!
Giti
Na,kicsit túl vagyunk már a szüneten,de sebaj
.Tényleg szép nagy fátok volt!Öröm lehetett feldíszíteni
!Na meg leszedni!A játékok Bulcsút sem érdekelték,minden mással fogalalkozott,de azokkal nem
.A csillagszóró meg nálunk is sláger volt.Anyuéknak volt egy fél méteres,azt kint meggyújtottuk,de nem bírtuk kivárni,amíg végigég
!
A szánkózás Bulcsúnak is tetszett,iagz csak egyszer tudott,mert másnapra elolvadt a hó
.De annyit rötyögött a szánkón ülve,hogy öröm volt nézni.nagyon bejött neki.
Hogy áll a konyha?Megfázás?
Jut eszembe,nincsenek ruháid?Néhány,pizsinek való kéne,ha van...
A konyháról adj öleteket,mert most akarunk mi is nekiállni!!!!
Na megyek,mert vége a lukamnak
Anyapoc