Sziasztok!
Rambóka!
Örülök, hogy jelentkeztél, nagyon aranyos Gergő, hogy mosolyog már! Hogy vagytok? Túljutottatok a kezdeti nehézségeken? Hasfájós még?
Mi a Hullámban nem a hivatalos babúszáson voltunk, hanem a barátnőm tartotta aki korábban ott dolgozott szintén babaúszás-oktatóként, csak aztán ő is szült, és együtt jártunk ide. Nem volt persze kötelező lenyomni a víz alá, de ez is egy gyakorlat volt, előtte rá kellett fújni, hogy zárja a légutakat, és ne nyeljen vizet, na az én kis manóm mindig rengeteg vizet nyelt, valahogy nem jól csinálta, és eléggé zokon vette ezeket az alkalmakat. Már otthon sem akart fürdeni, hónapokig le sem ült a kádban.
Meg aztán, mivel nem a hivatalosra jártunk, ált.ban délidőben kaptunk időpontot, amikor szabad volt a pálya, de előttünk is gyerekhadsereg volt, utánunk is, szóval az öltöztetés sem volt egy leányálom, és hát nem szívesen vittem olyan vízbe, ahol közvetlenül előttünk is gyerekek voltak, nem is kevesen! Hát, röviden ennyi, Kájé leírásai mérvadóbbak biztosan.
Viki!
Nagyon sajnálom, ami Pároddal történt, bár én hozzáteszem, hogy a rendszer a rossz, de nagyon, és nem mindig a "bent" lévők tehetnek róla. Persze a konkrét esetet nem ismerem, azt én sem értem, miért nem értesítettek benneteket arról, hogy elmarad a műtét!
Kriszi!
Én is dilemmázom fülbevaló ügyben, én se vagyok a híve a babák "fülbelövésének", úgy gondolom, majd Violka eldönti, szeretné-e. Viszont már most is egyre gyakrabban nézegeti az enyémet, és kérdezgeti, neki nincs?
Én egyébként harmadik osztályos voltam általánosban, amikor belövették a fülemet, abszolút nem volt semmi gond vele, maga a belövetés fájt csak, és utána tényleg csak forgatni kellett.
Monee!
Gondolok rád, és megy a drukk most is, gondolom még ott vagy!
Viola szerencsére már nem igazán köhög, és képzeljétek, nem igazán akar már pelust húzni, és egyre többször pisil bilibe. Arra gondoltam, hogy ha otthon vagyunk, bugyit húzok rá, ő követeli, próbálja egyedül felhúzni! Persze, van hogy bepisil, de ez gondolom ezzel jár. Aki már túl van ezen, mik a tapasztalatok? Férjem múltkor, mikor ezt látta, közölte, hogy szerinte még túl kicsi a bilizéshez, adjam csak rá a pelust, hiába tiltakozik. Én viszont azt gondolom, ha most letöröm a kedvét a biliről, mi lesz később? Lehet, hogy néha még nem érzi, mikor jön a pisi, és becsorog, de valamikor olyan szépen koncentrál, és pisil, még ha csak pár cseppet is! Szerintetek mit csináljak?
Szép napot mindenkinek: Évi