Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mamavica!

Üdv újra kötünk, gyere gyakrabban és mesélj a lurkókról! :)

Judit!

Nagyon rendi vagy, hogy ilyen gyorsan betetted a képeket. :D Engem azt hiszem, a Pierre Cardin érdekelne inkább, mert mint írtam, elcs...tem a pénzt a fogamra és tényleg valami olcsót keresek. Azért még férjúrfival megbeszéljük, de addig is stipi-stopi! :D

Baromi hideg van kint, elő kell venni kesztyűt, sálat, sapkát.
Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!
Egy kicsit lemaradtam, de még mindig betegek vagyunk, meg Hisztike után futkározunk egész nap :)
Ma voltunk a sebészeten a nyelve miatt. A doki megnyugtatott, hogy nincs semmi baj, nincs annyira lenőve a nyelve, hogy fel kéne vágni. Én mondtam neki, hogy én nyugis vagyok, csak a dokinéni nem hagyott békén azért hoztam el. 2 év múlva kell visszavinnem, hogy akkor is ránézzen a doki. Iszonyú hideg volt kint, fújt a szél, szal szétfagytunk...
Monee!
Gratu a versenyhez :) Mien az, hogy csak úgy lenni??? :D Én már vagy 5 éve nem ismerem ezt az érzést :lol:
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Én sem voltam már pár napja. Férjem szabin volt itthon, mondván tanul. Hát ebből nem sok valósult meg, mert állandóan Zsófit dajkálta. Holnap vizsgázik, kíváncsi leszek hogy sikerül. Most este már ő is letett róla,hogy meglesz.
Tényleg nagyon hideg van kint. Lassan itt a tél! Ma végre vettünk Zsófinak egy bundazsákot, már itt volt az ideje.

Marcsy!

Ez jó hír, hogy Krisztikének nyelvét nem kell vágni! :D Gondolom kicsit megkönnyebültél.
Elhiszem,hogy 3 gyerkőc mellett elfelejtetted,hogy milyen csak úgy el lenni. Nekem csak Zsófi van, és születése óta én sem tudtam csak úgy relaxálni, pihenni, hogy semmire ne gondoljak! Szerintem ez még így is marad egy jó ideig.
Azért csodállak,hogy három gyerekkel így elvagy! :o Sógornőméknek is három gyereke van, de örökké azon törik a fejüket,hogy hová passzolják el őket, hogy nyugton legyenek tőlük, és hogy tudjanak sokat pihenni. Sokszor hétközben is mamáéknál vagy itt-ott alszanak, de hétvégén mindig sikerül őket péntektől- vasárnapig eltenni valahová.

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy így bepofátlankodok, de szeretnék Tőletek egy kis segítséget kérni.

Lombikunk volt, Pestre jártunk évekig, nagyon sokat szenvedtünk ezért a babáért, ezért szeretném a lehető legjobb helyen a világra hozni. Siófok mellett lakunk, és a környéken levő szülészeteknek horrorisztikus hírük van. Ezért mi Pécsre gondoltunk és az egyik ismerősünk említette dr. Panka ..........-t.
Szeretnék információt kérni róla, ha ismeritek vagy esetleg egyikőtök nála szült, kérlek írjatok akár priviben is.
Előre is nagyon szépen köszönöm!

lanett

Sziasztok!

Bocs, hogy rég jártam errefelé, de megvan az oka: férjemnek szerdán fogják műteni a lábát, Petinek jönnek a rágófogai, nekem meg torokgyuszim volt, vagy van, a fene sem tudja már, mikor múlik el végre! Röviden ennyi, majd még próbálok jönni mostanság :oops:

Ianett!

Gratulálok a babátokhoz, vigyázz magatokra nagyon!
Dr. Pankát ismerem, én nála is szültem, 2005. szeptemberben. Végig nagyon rendes volt, és a szülésre is 15 perc alatt beért, pedig hajnal volt :D Szerintem egy nagyon jó doki, én csak ajánlani tudom Nektek! További jó pocakosodást kívánok!!! :lol:

Mindenkinek szép napot kívánok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Monee!
A múltkor ajánlottál egy pizzériát. Van nekik honlapjuk? Próbáltam rákeresni a neten, de nem találtam
:oops:
Hétvégén pizzát akarok enni :)
Az is elég lenne ha legalább a telefonszámukat akár priviben meg tudnád adni, nagyon megköszönném.

Viki!
Jobbulást az egész családnak :) Mi is betegek vagyunk még, azaz már csak köhögés van, Hisztikének meg valszeg jönnek a fogai, szal
nálunk is csak a hiszti megy szinte egész nap, még éjjel is :evil:
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Ma látogatóban volt nálunk Noviandi és Zsófika :D
Kép Kép

Kép
hódocska

Sziasztok!

Marcsy!

Örülök Krisztike nyelv-jóságának :lol: és a családnak jobbulást! :)

Viki!

Látom, rátok is jár a Rúd! :( Mi történt férjed lábával? Ezek a pasik! Tamásé se százas még. :cry:

Monee!

Gondolom a melóhelyről még nem jelentkeztek. :? Jó hétvégét nektek? Fogtok házat csinosítani?

Mindenkinek szép hétvégét, kicsit enyhülhetne, mert szerintem baromi hideg van kint. Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Csak egy nagyon gyors írás erejéig ugrottm be. :)

Marcsy!

Privi ment! Remélem ízleni fog a pizza! :D

Hódocska! & Andi!

Gyönyörűek a lányaitok! Csináltatok is valamit, vagy csak "kiterítettétek" a lányokat egymás mellé? :D:D:D

Hódocska!

Megyünk a házhoz, illetve én nem, csak Norbi, meg apukája + a gyerekek. Én az anyukájával a konyhát fogom náluk kifesteni. És kézzeld főzni is én főztem hogy ezzel még nem kelljen vacakolni, remélem ízleni fog az "anyósnak" a főzt. :D Vasárnap fogok csak valszeg lejutni a házhoz! :)
Jelentkezetek a melóhelyről. Szerdán 13 órára kell mennem személyes interjúra! :D:D:D:D Remélem jól sikerül!
Ha ez nem jön be, akkor megyek tovább a másik úton, most azt látom jó megoldásnak. ;)

Mennem kell!
Pussz,
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Timi!
Képzeld Attila is belement a fülbevalós dologba, csak azt mondta,hogy nem hajlandó bejönni velem az üzletbe, ahol kilyukasztják a fülecskéit, hanem kint megvár. :cry:
Talán jövő hétvégén elmegyünk körbenézni, hogy mi a kínálat.

Monee!
Drukkolok akkor majd szerdán az interjún. :lol: Számolj ám majd be róla!
Zsófi szerdán kap oltást. :cry:

Viki!
Férjem lába is még nagyon odavan. Vissza kéne mennie a Honvéd Kórházba, de azt mondja nincs ideje rá. :!: Eközben meg mindennap 100-szor elmondja,hogy mennyire fáj ha rálép.

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziasztok!
Monee!
Nagyon fini volt a pizza. Ami külön tetszett, hogy mivel még új vendég voltunk, mi választhattuk ki, hogy mi legyen rajta. A Dávid 3 kisebb szeletet evett, a végén már nem mertem adni neki. Még kaptunk 2 üditőt is, szal lehet, hogy megvan az egyik állandó pizzériánk.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Mamavica!
Örülök, hogy jelentkeztél, nem lehet könnyű 3 gyerkőccel! Nagyon szépen fejlődik Ádi, csak így tovább, sok-sok tejcsit kívánok! Ha tudsz, gyere gyakrabban! :wink:

Monee!
Én is drukkolok m.hely ügyben, szerdán egy kalappal! Mit főztél? Ízlett anyósnak? :wink:

Marcsy!
Jobbulást nektek, megkérdezhetem, melyik pizzériáról van szó? Engem is érdekelne a dolog...

Viki!
Neked id és Párodnak is jobbulást kívánunk!

Ianett!
Én is jó pocakosodást kívánok, én sajna nem ismerem ezt a dokit!

Hódocska, Andi!
Nagyon tündériek a csöppségek így együtt, meg külön-külön is :)
Látom, ők remekül érezték magukat!

Andi!
Hát nálunk is az a gond, hogy férjem hadakozik ellene, szóval majd egyszer el kell csempésznem a kis csajt, hogy kilyukasztassam a fülét, bár én is félek kicsit a dologtól, vajon mennyire fáj majd neki! :shock:

Violka is sajnos még beteg, azt hittem elmúlt a köhögés, de ma újult erővel támadt fel, és ahogy hallom, sok váladék felszaporodott ismét! :( Reggel még kis láza is volt! Hát, nem tud szegényke kikeveredni belőle! :(
Amúgy semmi különös nincs velünk. Múlt héten egyszer elmentünk a Budai Nagy Antalnál lévő játszóházba, nagyon tetszik, ezentúl val.leg oda fogunk járni. A Mezőszéli (ahová eddig jártunk) átköltözött a Szivárványba, de ott sajna nincs kajalehetőség, és hát ilyenkor ugye nem tudok főzni, meg aztán Violka valahogy a "menzakaját" jobban eszi :shock: , hallottatok már ilyet :?: :!:

Mindenkinek még szép délutánt kívánok (bár az idő elég pocsék) :(
Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!
Jevi!
Az Azzuro pizzériáról volt szó. Így már utólag megtaláltam a honlapjukat is, csak én rosszul írtam be a keresőbe :oops:
Violkának jobbulást, nehezen lehet kilábalni ebből a betegségből. Mi majdnem 3 hétig voltunk benne. :(
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Monee!

Ha két 3 hónapost egymás mellé teszel, azok max. egymás orrát csavargatják meg véletlenül, ahogy ez meg is történt :D , de inkább csak figyelték ahogy beszélgetünk. Ja, és Tami sírt is :lol:
Megy a drukk szerdán! :D

Andi!

Örülök, hogy nektek is lesz fülitek! :) Most éjjel meg rólatok álmodtam, már mindenki járt nálam éjszaka! :lol: Lábfájás ismerős, Tamás baromira szenvedett megint hétvégén, alighanem itt is valami porcműtétre lenne szükség, de én is csak azt tudom mondani, hogy az év vége -mint szinte mindenhol- náluk is olyan húzós, hogy meghalni sincs ideje. Pedig valamit kellene vele csinálni, mert már nagyon régen nem jött el velünk sétálni, pedig azért egy hétvégébe ez is bele kéne, hogy férjen, mivel akkor Tami nézelődik, vagy alszik és legalább tudnánk beszélgetni, nem ezer más dolgot csinálni.

Jevi!

Violkának jobbulást! :) Én nem tudom, de ez a nátha most valami speckó lehet, én ha jól számolom már a 4. hétnél járok, pedig két doboz NeoCitran-t meg vagy 8-9 csomag 100-as zsepit fogyasztottam már el. Lehet, hogy így maradok? :D

Képzeljétek! Taminak elkezdett bújni az első fogacskája!
Egy kis éles hegyecske és már látszik is! Lehet, hogy ettől alszik mostanában többet napközben és eszik kevesebbet? :shock:

Kép
hódocska

Sziasztok!
Timi!
Gratula Tami fogacskájához :)
Nekünk még mindig nem bújt ki :evil: Hétvégén iszonyatosan nyügi volt Hisztike, szinte semmit nem aludt napközbe és csak sírt és sírt. Adtam neki Neurofent, nem sokat javított a dolgon, de így éjjel legalább csak egyszer ébred, igaz, hogy üvöltve, de legalább éjjel alszik valamicskét.

Képzeljétek!
A Dávid elesett( már megint) beütötte a fogát ami elszineződött :(
Holnap viszem az oltásra, meg megnézik a fogát is, remélem nem kell még a fogászatra is elvinnem :cry: Eddig olyan szép kis fehér fogacskái voltak, most meg az első 2 olyan szürkés
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Timi, Andi!

Nagyon szépek a lányaitok! :D
Férjek lábának jobbulást kívánok! Nem tudom mi van a pasikkal, mindenkinek kipurcan a lába??? :( Most már csak két nap van párom műtétjéig, és állítólag utána 2 hétig nem állhat rá!!! :( Holnap azért még elvisszük Petit a tanácsadásra, így azon legalánbb túl leszünk már!
Tami fogacskájához gratulálok, valóban lehet, hogy ez miatt nem eszik annyit! :)

Marcsy!
Dávid :( Reméljük nem lesz baj a fogával!

Jevi!
Violának jobbulást!

Monee!
Szerdán akkor érted is szorítok! :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a jókívánságokat munka ügyben! :D
Tegnap már olvastalak Benneteket, csak írni nem tudtam. Elkeresztszemeseztem az időt, meg utána startlap kincsvadásztam. :D Jó kis játék, ha van időtök (höhöhö!) ajánlom!

Marcsy!

Örülök neki hogy ízlett a pizza! Van nekik üzletük is vagy otthonra rendeltetek?
Dávid :(:(:( Mondott valamit az orvos?

Jevi!

Sajnálom hogy Violka még mindig beteg! :(

Andi!

Találtatok fülit Zsófinak?

Timi!

Gratula az első kis recéhez! Ti mikor csináltatjátok meg a fülbevalót? :D
Aranyosak lehettek a lányok így együtt! :lol: És hogy Tami sírt is... ezt el sem hiszem! :lol:

Engem momentán nem a betegség tizedel, hanem menstruációs görcsök. Nem fájt még sosem ennyire... Se ülni, se állni... nagyon rossz. :cry: Tudnátok segíteni hogy esetleg milyen görcsoldót érdemes ilyen fájdalmakra venni? Sosem volt rá szükségem. :(

Üdv mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Timi!
De jó,hogy már jön az 1. kis fogacska! :lol: Attila is mindig nézegeti Zsófi száját, de nálunk még semmi. Van, akinek csak 8 hónaposan kezd el előbújni.
Rossz lehet,hogy még hétvégén is egyedül kell sétálgatnod, de biztos nagyon fáj Tamás lába. Jó lenne, ha megúszná műtét nélkül.
Különben mi is mostanság babasétáltatás közben tudunk nagyokat beszélgetni.

Monee!
Most hétvégén fogunk majd körülnézni fülcsi ügyében, remélem férjemnek nem jön közbe semmi munka.
Görcsoldónak én No-Spa-t vettem be, már amikor kellett, mert alapból én sem voltam soha olyan nagyon görcsölös.Szóval nekem az mindig használt.

Tényleg csajok a mensi mikor jön meg? Akkor amikor már nem szoptatunk, vagy ez nem attól függ?

Marcsy!
Hogy viselte Dávid az oltást? Mit mondtak a fogacskáira? Úgye minden rendben van? :lol:

Sziasztok. Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziasztok!

Monee!

Én Meristin-t szedtem, amikor kellett, mert kiderült, hogy a No-Spa-ra allergiás vagyok! Nekem a Meristin bevált! :lol:

Andi!

Nekem Peti 11 hós korában jött meg először szülés után, és még mindig szoptatok, úgyhogy nem attól függ! Van ismerősöm, akinek már a baba 3 hós korában megjött és ő csak szoptatatott!
Fogacska: Petinek is majdnem 9 hósan bújt ki az első!!! :lol: :lol: :lol: Azóta is csak 8 van, meg most küszködik 3 rágófog, de baromi lassúak :(

Betegeknek jobulást!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Megvolt az oltás :) Az én pici fiam csak felszisszent és ennyi :) Pedig én annyira féltem, hogy üvölteni fog és mégsem :) A fogacskáit meg figyelni kell és ha tovább szineződik el kell vinni fogászatra, bár nem hiszi a doki néni, hogy gond lesz vele.
Hisztikém meg 7700g és 71 cm :lol: Megkérdeztem, hogy akkor most mi a fenétől hízik, mert nem eszik rendesen. Szerintem a foga indulhatott be jobban, mert a széklete is hígabb egy kicsit. Csak azt nem értem, hogy ha nem eszik normálisan akkor mitől hízik, ha meg eszik akkor meg mitől nem hízik. De mindegy, az a lényeg, hogy híztunk, túl vagyunk az oltáson...
Monee!
Holnap én is szorítok Neked :) Pizzát meg telefonon rendeltük tőlük és tényleg nagyon fini volt.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Hát megint jó régen voltam, győztem is végigolvasni mindent.
Minden betegnek jobbulást! Remélem mindenki hamarosan túl lesz minden bajon.

A Mátéval megint Székesfehérváron voltunk a "messzi-maminál". Az elején most sem érezte magát túl jól, nagyon megviselte a környezetváltás, nem is akart nagyon enni és állandóan nyivákolt. Aztán a 3. napon már semmi gond nem volt vele. Anyukám nagyon örült, hogy megint ott töltöttünk néhány napot, mert nagyon ritkán lát minket. Nekem is jó volt kicsit otthon lenni, mert hát mégsem tüke-pécsi vagyok.
Voltunk tanácsadáson is a Mátéval, 9,85 kg és 76,5 cm. 85 dkg-ot hízott 4 hét alatt. :))) Én sem értem mitől hízik, mert az étvágya nagyon változó és rimánkodni kell neki elég sokszor, hogy végre egyen.
Kibújt közbem a második fogacskája is, ezzel is megszenvedtünk rendesen, de már egészen érezhetően harap, ha rácuppan a kezemre. :)))

Andi!

A tejfehérje allergiát nyáron állapították meg a Máténál, amikor egy nagyon ronda fertőző betegséggel kórházban voltunk. Kb. 1 hónapja terheltük meg ismét tejalapú tápszerrel, amit 3szor is kihányt, így most már biztos, hogy ilyen allergiája van. Azt mondták, hogy 2-3 éves korára ki fogja nőni. Remélem tényleg így lesz, a férjemnél így volt, remélem ezt örökölte tőle a Máté.

Menstruáció: én a Mátét 4,5 hónapos koráig szoptattam, (ekkor kerültünk kórházba és utána már nem tudta, ill. nagyon korlátosan lehetett volna az allergiája miatt) de nekem csak utána 3 hónappal később jött meg. Fel is hívtam már a dokimat, hogy mi van, elfelejtett a szervezetem menstruálni? Kaptam 2 hét haladékot, ha továbbra sem jött volna meg akkor valami bogyóval beindították volna. De a szervezetem felébredt bár azóta is küzdök a kiszámíthatatlansággal, 23-36 nap között jön meg valamikor. Most írt fel a dokim fogamzásgátlót, az majd megint rendbeszedi.

Monee!

Én is Meristint, ill. No-Spa-t szedtem, bár nekem túlzottam egyik sem használt, hanem melegvizes palackot tettem a pocakomhoz.

Timi!

Gratulálok Tami első fogkezdeményéhez! Lehet tényleg, hogy ezért nem eszik annyit, a Máté is kisség étvágytalan volt, amíg ki nem bújt a fogacska, sőt szegény naponta többször is kakilt, volt még hogy éjszaka is. Aztán kibújt a fog és azóta minden rendeződött. Még szerencse, mert eléggé elszoktam az éjszakai pelenkázásoktól.

Üdv Mindenkinek, most megyek fodrászhoz kicsit én is lazítok, a Mátét pedig viszem a pécsi nagymamához.

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!

Marcsy!

Örülök, hogy Dávid túl van az oltáson és Krisztike is hízik! :D

Viki!

Szerdán úgy néz ki, mindenkivel történik majd valami! :wink: Gondolom, most betegápolózol majd, de utána, ha felépült a párod, majd nézzetek el felénk. :)

Monee!

Hát mi úgy tervezzük, hogy a belövést, valamikor november közepén-végén ejtjük meg, hogy karácsonyra már díszeleghessen az igazi fülbevaló! :D Görcsök, részvétem. :( Nekem múlt héten kezdődött újra a menstruációm (Andi, látod, ennyire változó lehet) és hát mit ne mondjak, eléggé megvisel. Én nem vettem be semmit, de kb. ugyanazokat hallottam, mint amiket írtak, plusz a meleg vizes palack (na, én arra is lusta voltam, inkább sétáltam egy nagyot Tamival hétvégén, utána fürödtem és akkor lett jobb). persze napközben, mikor melózni kell, ez nem megy, de este talán kicsit le tudod ezzel csillapítani a görcsöket, igaz sokan vallják, hogy nem "szabad" ilyenkor fürödni, de én másképp látom. :)

Andi!

Itt a szomszédban is lakik egy kismama, akinek a babájának 11 és fél hónaposan bújt ki az első fogacska, nagyon változó ez is.
Holnap nektek is megy a drukk az oltáshoz! :D

Netty!

Jó, hogy írtál magatokról és örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás. :)

Tamara mostanában (hát már azt is tudom mitől) eléggé extra nyűgös. Az alvások kivételével nemigazán találja a helyét, rágja ugyan a rágókákat, meg megy a cumi, de néha újra olyan hisztis, mint újszülöttként, gondolom néha fáj neki ez a fogacska, ami szépen, egyik napról a másikra egyre jobban látszik. :D
Viki! Azt hiszem, Ti használtátok a Dentinox (vagy valami ilyesmi) gélt. Hogy vált be? Sógornőm nem dícsérte, mert hogy mindjárt lenyalja a gyerek és csak a nyelve zsibbad el, azt meg magamról tudom, mikor a múltkor Lidokain spray-t fújtak a számba, hogy milyen borzalmas.

Holnap mi is megyünk tanácsadásra és megmérik ezt a dagit! :lol:

Kép
hódocska

Timi!
Mi azt a gélt is használtuk a fogacskájára. Nekünk nem jött be. Nagyon sokan dícsérik, hát nekünk kb. 10-20 perc csönd volt utána és persze rögtön lenyalta és folytatta az üvöltést. Én már napok óta Neurofent adok neki az esti alvás elött, napközbe meg próbálom lekötni a figyelmét ha hagyja :evil: De persze minden gyerek más és más, lehet, hogy Nektek bejönne és nem lenne annyira nyügi Tami.
Remélem mihamarabb rendeződik Tami nyűgössége :)
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Netty!

Az ikertestvéremék is Fehérváron laknak. Nekem is nagyon fájó pont,hogy ritkán látom őket. Amíg nem volt Zsófi én is elég gyakran mentem hozzájuk, most azért ez ritkul, inkább ők jönnek.

Timi!

ÉN is kíváncsi vagyok,hogy mennyit fog a mérleg mutatni holnap Zsófinál. Úgy látom hízik rendesen! :lol: Minket mindig csak 1 havonta hívnak tanácsadásra, oltással egybekötve.
Lassan ti is megkapjátok a következő oltást. Miért kell így külön menni tanácsadásra?
Elhiszem,hogy nyűgi Tami a fogacskája miatt. Én is többféle szert hallottam,amiket az ínybe kell dörzsölni, de fogalmam sincs,hogy melyik mennyire lehet hatásos.

Sziasztok:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziasztok!

Voltunk tanácsadáson! Peti 10,5 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát ezért ilyen nehéz már cipelni :lol: !!!A hosszát nem tudom, mert úgy üvöltött, hogy a doktornőnek sem volt szíve kinyújtani a centin!!! Majd itthon megmérjük az ajtófélfánál, állva, azt talán jobban viseli!!! Mi legközelebb január 2.-án megyünk, mindjárt a legrondább oltásra, ami mostanában jár, úgyhogy jól fog kezdődni az új év, de legalább nem rondít bele semmiféle utóhatás a karácsonyba! :)

Timi!
Igen, én használtam a Dentinox gélt, de valóban az van, ha nem alszik el hamar (márpedig ez ritka, hogy így legyen) akkor lenyalja! :( Én a Panadolt adtam neki, amikor annyira szenvedett, mostanában egyelőre nem kapott még semmit.
Meghívást ismét köszi, majd ígérem megejtük, csak pár napot kérek még :oops: :D

Marcsy!
Örülök, hogy Krisztike szépen hízik, meg Dávid is ügyes nagyfiú volt az oltásnál! :)

Netty!
Mátének is szépen alakulnak a méretei!!! :)
Jó fodrászozást Neked! (kicsit irigykedek ám :lol: )

Monee!
Holnap neked is szorítok, meg a férjemnek is, meg a szomszéd csajszinak is, mert neki meg hajnalban indítják be a szülését!!! Szóval valóban, szerdán mindenkivel történik valami!!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hahó,
bocsesz, csak gyorsan-gyorsan, rém nem érek rá megint :(

Monee,
én amikor anno 16-17 évesen ájuldoztam a görcsöktől, hogy néha ügyeletre kellett mászkálni, a köv dolgok segítettek (igaz, majdnem mindhez doki kell):
1. Injekcióban a popómba adott No-Spa, B-vitaminnal elegyest
2. vagy felírva a Naprosyn nevű fájdalomcsillapító, amit No-Spával együtt kellett szednem (ez volt az állandó megoldás, miután erre rájött a doki, többet nem kellett ügyeletre mászkálni)
3. (itthoni téma, amikor a fájdalomtól leesett a vérnyomásom is, és ájultam) egy vödör lórúgás-erejű kávé :lol:

Hozzá kell tennem, én a Meristinre vagyok érzékeny, a No-Spa meg önmagában semmit sem használt, kettesével sem :(
Nekem még mindig nem jött meg, az utóbbi négy évben kb. fél évet tartott csak a két gyerek között...hálistennek, nem hiányzik...

Fülbevaló: szerintetek nagyon megviselné a majdnem négyéves lányomat, ha most lövetnék a fülébe? Én nem vagyok híve a kisbabakori fülbevalónak (mindegy, erről ne nyissunk vitát, nem vagyunk egyformák), így nincs neki. De az oviban van egy-két kislány, akinek van, és most Cicó is akar... Eléggé tartok tőle, nem is emlékszem, mennyi ideig gyógyul, de gondolom, elég sokáig, és addig levezik, begyulladhat, miegyéb...de értem én az ő kis igényeit is, rövid a kis haja is, olyan finom szálú, hogy eddig nemigen lehetett megnöveszteni, szeretné azért ő is "nőnek" érezni magát egy kicsit...

Üdv
Kriszi
kriszi

Szia Kriszi!

Nekem is anno 5 éves koromban lövették ki a fülemet és anyuék elmondása szerint (mert ugye én erre nem emlékszem :lol: )csak akkor sírtam, amikor csinálták. Utána nem volt semmi gond, a fülbevalót kellett forgatni, mozgatni egy ideig!

Szomszéd lánynak lehúzták a holnapi indítást :( , de bentfogták a kórházban :cry: Talán csütörtökön babázik már!!!

Szép estét mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket! Hálistennek 9 óra felé elmúlott a görcs és csak este 7 óra felé jött vissza, akkor meg már otthon voltunk. :) Nem vagyok nagy gyógyszer párti, ezért nem vettem be semmit, viszont a melegvizes palackot bevetettem. Használt! :D Nem múlott el tőle, de kevésbé fájt. :)

Ma van A nagy nap. Nem vagyok egyáltalán stresszelős típus, de éjszaka arról álmodtam hogy elkések a meghallgatásról, mert mindegyik óra kevés időt mutat, aztán egyszer csak 5 óra lesz és akkor már késő. Meg hogy mit fog mondani a család, hogy nem csináltam semmit otthon és mégis elkéstem, stb. meg hogy hogy tudnék új időpontot kérni. Totál élethű volt. :shock: Nagyon nagy kő esett le a szívemről, mikor felriadtam és rájöttem hogy még csak szerda reggel van és nem fogok elkésni. :D

Viki!

Nem semmi a kisfiad! Már 10 kiló.... :D
Szegény szomszédnőd! :( Timi erről regényket tudna mesélni szerintem, hogy ma azt mondják hogy lesz baba, aztán nem... maradjon csak bent, majd megindul, áh, most sokan vannak, stb. Remélem hamar túl lesz rajta és nem viseli meg nagyon a dolog!

Kriszi!

Köszi a tippeket, de szerencsémre engem sosem visel meg ennyire. Valszeg most is azt lehetett hogy bejött a rossz idő és mivel elég vékony a cipőm talpa (kéne már vastagabbat húzni) sokat fázik a lábam és felfáztam kicsit. :shock:

Andi!

Minden rendben volt az oltáson? Mekkora Zsófi?

Timi!

Hogy bírjátok a fogacskát? Neked is ajánlom hogy tanítsd meg Taminak a vicsorgást (mint ahogy annak idején Vikinek is :lol:). Ez első fogacskák nagyon édesek! :D:D
Mércézés?

Netty!

Jó lehetett ez a kis kiruccanás, még ha Máté nem is viselte jól! Én most fogok elvileg a hétvégén elköltözni először otthonról és hát, bár nagyon szeretnék már menni, de azért otthon is fogok maradni egy kicsit. Még nem tom hogy hogy... de biztos sokat fogok hazajárni otthonról anyuhoz. :)

11kor lépek innen el. Utána 13kor interjú, szorítsatok nekem!
Üdv:
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!
Kriszi!
Sztem egyáltalán nem viselné meg, de persze minden gyerek más és más. A Dávidnak mi nyáron lövettük ki és még csak fel sem szisszent.
Nekem még annó 28 éve tűvel szúrta ki a doki, állítólag üvöltöttem mint a sakáll. Most már hála az égnek vannak "fájdalom mentes" megoldások.

Viki!
Sajnálom a szomszédod lányát. A barátnőm is így járt, de Ő sajnos esetleg csak 10.-e után valamikor babázhat. Habár, már 8.-a van

:lol:

Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Monee!
Megy a drukk!!!!!!!

Képzeljétek hogy járt a férjem: ma reggel 8-ra volt időpontja a Honvéd Kórházba a műtétre! Ott volt fél 8-tól, kb. 11 órakor mondták neki, hogy a doki, aki műtené elment 3 hét tanulmányi szabira, így nincs orvos!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Szegény ott ült éhgyomorral majd 11-ig, akkor hazajött! Most úgy néz ki, hogy holnap a Lánc utcában koradélután megcsinálják neki!!! (de én már csak akkor hiszem el, ha telefonál, hogy valóban túl van rajta) Ez a magyar egészségügy, és nekünk ezért kell tb-t fizetni, meg januártól még vizitdíjat is, hát szerintetek mi a jó fenéért!!!!!!! :evil:

Mindenkinek szebb napot kívánok!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Jó régen jártam erre, de nincs túl sok időm a kis csirkefogó mellett!!!!
De látom mindenkinek megvan a maga kis házi zsarnoka! :lol:

Monee!

Sajnos öcsémék is így jártak a burkolóval, amíg ott álltunk mellette totál precíz volt, de mivel én szültem, nekik meg dolgozni kellett menni, az ürge, ahogy egyedül maradt összecsapta a végét. Most majd nézegethetik évekig az elb.szott fürdőszobájukat!!!!! :evil:
Jó lenne egy szaknévsor megbízható szakemberekből!!!!

Szerintem is szép lett a házatok a képek alapján!!!!

Pizzeria címét v. elérhetőségét nekem is elküldhetnéd, főleg, ha házhoz is szállítanak (Gergő mellett nem könnyű főzni, de asszem ismeritek a szitut!)

Hódocska!

Mi az IKEA-ban vettünk etetőszéket. Totál egyszerű darab, kiszedhetők a lábai és nagy tálcája van, lehet hozzá venni egy felfújható matracszerű szűkítőt az ülés részébe.
Itt tudod megnézni:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... attype=sub
Valamelyik padlós cég hoz le Ikeás cuccokat Pestről, a bőrgyár kereszteződésnél az autókereskedés falán hirdetik magukat (3-as busz vonalán befelé haladva, rögtön a lámpával szemben!)

Szopissztrájkra sógornőm és a barátnője azt mondta, h. lehet a Cerazett-től is , de lehet attól is, ha az embernek megjön a menzesze! Állítólag megváltozik a tej íze! Én még nem tudok érdemben nyilatkozni! :lol:

Kájé!

Nekem is elküldenéd a babaúszás oktató elérhetőségét? Mennyiért jön ki házhoz?
A 700 Ft csak a gyerek belépőse és a szülőnek külön kell belépőt venni, v. az is benne van? Akkor ez is a Hullámban van? Mennyire hideg a víz? És mennyire tiszta?

Jevi!

A hullámban víz alá nyomják a babákat? Akkor lehet, h. mégsem megyünk oda!!! :shock:

Marcsy!

Kinél voltatok lenőtt nyelv ügyben? Mert minket is megijesztettek, bár én nem látom nagyon lenőttnek, de jobban szeretném vmi hozzáértőnek is megmutatni!

Szépek a csemeték! Dobok én is képet a csirkefogóról:

Kép

rambóka

Sziasztok!

Rambóka!
Örülök, hogy jelentkeztél, nagyon aranyos Gergő, hogy mosolyog már! Hogy vagytok? Túljutottatok a kezdeti nehézségeken? Hasfájós még?
Mi a Hullámban nem a hivatalos babúszáson voltunk, hanem a barátnőm tartotta aki korábban ott dolgozott szintén babaúszás-oktatóként, csak aztán ő is szült, és együtt jártunk ide. Nem volt persze kötelező lenyomni a víz alá, de ez is egy gyakorlat volt, előtte rá kellett fújni, hogy zárja a légutakat, és ne nyeljen vizet, na az én kis manóm mindig rengeteg vizet nyelt, valahogy nem jól csinálta, és eléggé zokon vette ezeket az alkalmakat. Már otthon sem akart fürdeni, hónapokig le sem ült a kádban. :(
Meg aztán, mivel nem a hivatalosra jártunk, ált.ban délidőben kaptunk időpontot, amikor szabad volt a pálya, de előttünk is gyerekhadsereg volt, utánunk is, szóval az öltöztetés sem volt egy leányálom, és hát nem szívesen vittem olyan vízbe, ahol közvetlenül előttünk is gyerekek voltak, nem is kevesen! Hát, röviden ennyi, Kájé leírásai mérvadóbbak biztosan.

Viki!
Nagyon sajnálom, ami Pároddal történt, bár én hozzáteszem, hogy a rendszer a rossz, de nagyon, és nem mindig a "bent" lévők tehetnek róla. Persze a konkrét esetet nem ismerem, azt én sem értem, miért nem értesítettek benneteket arról, hogy elmarad a műtét!

Kriszi!
Én is dilemmázom fülbevaló ügyben, én se vagyok a híve a babák "fülbelövésének", úgy gondolom, majd Violka eldönti, szeretné-e. Viszont már most is egyre gyakrabban nézegeti az enyémet, és kérdezgeti, neki nincs?
Én egyébként harmadik osztályos voltam általánosban, amikor belövették a fülemet, abszolút nem volt semmi gond vele, maga a belövetés fájt csak, és utána tényleg csak forgatni kellett.

Monee!
Gondolok rád, és megy a drukk most is, gondolom még ott vagy!

Viola szerencsére már nem igazán köhög, és képzeljétek, nem igazán akar már pelust húzni, és egyre többször pisil bilibe. Arra gondoltam, hogy ha otthon vagyunk, bugyit húzok rá, ő követeli, próbálja egyedül felhúzni! Persze, van hogy bepisil, de ez gondolom ezzel jár. Aki már túl van ezen, mik a tapasztalatok? Férjem múltkor, mikor ezt látta, közölte, hogy szerinte még túl kicsi a bilizéshez, adjam csak rá a pelust, hiába tiltakozik. Én viszont azt gondolom, ha most letöröm a kedvét a biliről, mi lesz később? Lehet, hogy néha még nem érzi, mikor jön a pisi, és becsorog, de valamikor olyan szépen koncentrál, és pisil, még ha csak pár cseppet is! Szerintetek mit csináljak?

Szép napot mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Viki!
Szegény férjed! :cry: El tudom képzelni mennyire volt ideges, hogy feleslegesen ült ott éhgyomorra több órát. Tényleg egyre durvább az egészségügy!

Rambóka!
Nagyon édi a Gergő-baba! :lol:

Megvolt Zsófi oltása. Sírt, de rögtön utána már mosolygott! :D 5820 gramm, és 63,5 cm!
Megkérdeztem a dokit a fülbevalóról, és azt mondta,hogy 6 hónapos kor alatt szinte érzéketlen még a fülcimpa, és hogy ő mindenképpen addig javasolja, ha szeretnénk. Annyit mondott,hogy tetránnal kenegessem majd, és forgassam 1-2 hétig. Ha netán váladékozna, akkor szaliciles alkolohollal dörzsöljük, de ritkán szokott váladékozni.
Hétvégén majd körbenézünk, és szeretném még ebben a hónapban véghezvinni! Azért sajnálom ám, mert biztos sírni fog szegényke, de ahogy hallom, később sem lesz könnyebb.
Egyébként nekem még anno-anno jó nagy tűvel szúrták át a fülemet. Most azért ez a belövős módszer sokkal kíméletesebb!

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziasztok!

Rambóka!

Nagyon aranyos a kisfiad! Gratulálok! Remélem tényleg túl vagytok már a hasfájós időszakon.

Viki!

Nagyon sajnálom a férjed, hogy így kibabráltak vele, teljesen együtt tudok veletek érezni. A férjem is járkál egyik orvostól a másikig és állandóan éhgyomorra kell mennie, de véletlenül sem tudják betartani az időpontokat. Sajnálom szegényt, hogy küldözgetik ide-oda, de remélem, hogy tovább javulnak az eredményei és megszűnik ez a sok kórházba járkálás. A férjem elment meghosszabbítatni a jogosítványát augusztusban és azóta is orvosokhoz járkál, pedig igazából ő jól érzi magát, csak néhány eredménye *-os volt és most vizsgálgatják. Mondtam is neki tegnap amikor 3 orvosnál volt tegnap, hogy jövőre ezért, hogy egész nap az orvosokra vár még fizethetünk is érte.....

Andi!

Merre laknak az ikertesódék Fehérváron?

Monee!

Én már 18 éves koromban "elköltöztem" otthonról, amikor idejöttem a pécsi Közgázra tanulni, de azóta is sokszor bánt, hogy nem tudok elég gyakran hazamenni. Hiába élek itt már lassan 10 éve, ha megszakításokkal is, nekem akkor is Fehérvár marad az otthonom. Talán azért Te könnyebben haza tudsz menni anyukádhoz, ha nem lakik majd 150 km-re tőletek.
Remélem jól sikerült az interjú!

A Mátéval ma voltunk először játszóházban! Nem gondoltam volna, hogy első alkalommal is így feltalálja majd magát. Egyáltalán nem félt a többi kisgyerektől, pedig ő volt talán a legkisebb korban (méretben nem :) ) és rögtön játszani kezdett amikor odaértünk. A végén amikor el kellett jönni akkorát hisztizett, hogy be kell ülni a babakocsiba, hogy még a szomszédos irodából is kijöttek megnézni, hogy mi történik. :)
Most végre alszik a Máté, így folytatom az adventi zsákocskák varrását. Decemberben minden nap fog kapni egy műanyag állatocskát, ez lesz neki a meglepetés. Már 20 db zsák készen van, remélem ma be is tudom majd fejezni teljesen.

sziasztok
Netty

Kép
netty11

Netty!

Ikertesómék az Újcsóri úton laknak a Skoda szalon mellett, egy 6 lakásos sorházban.
Tesóm 22 évesen költözött Fehérvárra, szinte egyik napról a másikra. Általában 2 havonta szoktak jönni, de nekem ez nagyon ritka. Nagyon megviselt amikor elköltözött, mert akkor én még otthon laktam, és iszonyúan éreztem a hiányát.
Többször előkerült,hogy visszajönnek esetleg Pécsre, de a sógoromnak nagyon jó állása van Fehérváron, ő mérnök, és Pécsen nem tudna ennyit keresni.
Tesóm az Auchanban dolgozik a személyzeti osztályon.
Nem lett volna anno Pest közelebb, a továbbtanulásnál? Hogyhogy Pécs mellett döntöttél?
Jó,hogy Máté már első alkalommal ilyen jól elvolt a játszóházba. :lol: Gondolom viszed is majd rendszeresen.

Monee!
Mi volt az interjún? Sokat gondoltam ma rád!

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziasztok!

Köszi az együttérzést mindenkinek!

Jevi!

Egyértelmű, hogy a rendszer a rossz, és nem a bent lévők, én nem is úgy akartam írni. Annak a dokinak is van élete, tanul, stb.... de nem igaz, hogy egész Honvéd kórházban nincs még egy sebész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pótolhatatlan ember nincs, egy kórházban meg pláne nem is lehet! :(

Bili ügyben még nem rendelkezem tapasztalattal, de ha Violka már belepisil, szerintem ne erőltesd a pelust, nehogy tényleg visszaüssön a dolog, ahogy Te is gondoltad! :D

Rambóka!
Gergő nagyon helyes kispasi! :D

Andi!
Fülbelövéshez szorítok, hogy problémamentes legyen! (nekemilyen gondom nincs :lol: :lol: :lol: fiús anyuka lévén :oops: :lol: )
Oltás :(

Monee!
Mi zújs állásügyben????

Viki&Peti

Netty!

Tök jó, hogy Máté így élvezi a társaságot a játszóházban! :D Férjed sajnálom a dokikhoz mászkálás miatt! Amúgy nálunk most mindenki ezt csinálja, anyu, meg apu, meg az öcsém is dokiról-dokira mászkálnak, talán ezért is telt be már a pohár............. :( !

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kriszi és többiek, akik fülbevaló belövésen gondolkoztok! Dorka lányomnak tavaly lövettük be az ő kérésére. Ő nem sírt semmit, kicsit fájt az elmondása szerint. Abszolult nem váladékozott és nem volt begyulladva neki. 6 hétig kellett tekergetni.

És még egy a babaúszáson gondolkozóknak:

Kedves Anyuka, Apuka!

Szeretettel várunk babaúszás bemutatón. A bemutatón Katinál rendszeresen úszó gyerekek fogják megmutatni, mit lehet rendszeres, kitartó munkával elérni.
A bemutató miatt az első órára ezen a pénteken 15 órakor kerül sor.
*Helyszín:* Wellnessvilla
*Időpont:* november 10. 15.30
*Ár:* ingyenes.

Szeretettel várunk érdeklődő családtagjaiddal, (kisbabás) ismerőseiddel
együtt!

Stoller Kati, Maróy Ditta

A helyszínről itt találtok bővebb információt! www.wellnessvilla.hu

Dandy
dandy

Sziasztok!

Köszönöm a sok-sok érdeklődést! :D
Ha nem baj, most csak erről írok, bár látom hogy azért mindenkivel történt valami ma. :oops:

Szóval voltam a BAT-nál (dohánygyár) és jó is volt, bár annyira nem vagyok eldőlve attól amit majdan esetleg csinálni kellene. Közvetlen az igazgatók alatt kell dolgozni, nekik utazásokat, meetingeket szervezni, rengeteget fordítani, tolmácsolni. Lehet hogy még a középiskolában verték belém ezt a hülyeséget, de szerintem nekem ehhez nem elég jó az angolom. Ha azt mondanák hogy mehet a munka engem választottak ki, biztosan nem mondanék nemet, de (kishitű sem vagyok!) nem hiszem hogy engem fognak választani. Biztosan van nálam sokkal jobb is erre a feladatra, mindenesetre meglátjuk majd, holnap, legkésőbb pénteken hívnak.

Jobb szeretném inkább ha a saját elképzelésünket tudnánk megvalósítani és elindíthatnék egy olyan boltot ami csak az enyém és talán van is pénz benne. Ma összeült a családi kupaktanács és akárhogy vagy akármint nehéz a vállalkozók élete, de azt biztosan belátta mindenki hogy nekem egy saját bolt lenne a legmegfelelőbb, ott saját magamba tudok csak belekötni. :D Ilyen betonfejű vagyok sajna. :D

Jó éjt mindenkinek! Hulla vagyok!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!
Rambóka!
Dr. Vajda Péternél voltunk. Nagyon aranyos, kedves doki. Nem esett rögtön neki a gyereknek, engem is nyugtatott, úgy fogta meg Hisztikém fejét, mint egy tojást. Szal, nagyon meg vagyok vele elégedve, 2 év múlva tuti hozzá fogom visszavinni kontrollra. Időpontot viszont kell kérni :) Egyébként tényleg ne aggódj, ha a kórházba szülés után nem vágták fel rögtön és nem zavarja az evésbe nem lehet túl nagy baj vele. Nagyon édes a kisfiad :)

Andi!
A Király utcába az ékszerboltba(ki van írva a kirakatra is) fájdalom mentes fülbelövés van, nagyon kedvesek az eladók, aránylag olcsó is :)

Viki!
Én is nagyon sajnálom ami a férjeddel történt :( Sajnos manapság ilyenek az orvosok. Anyukámék házidokija pl. időpont nélkül nem vizsgál meg. Könyörgöm, honnan tudjam ma, hogy holnap lázas beteg leszek???? :evil:
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Kép

Íme egy kép az én nagylányomról, aki már 7260 :!: gramm és 65 cm! Hogy lehet ekkora? Hát jó, a feje kicsit nagy....csak hápogni tudtam, de a dokinő megynugtatott, hogy majd ha mászik, megy, szalad, akkor azon fogok parázni, hogy nem hízik. Nem akarok egy kis duci Julcsát! :D

Fülbevaló: Kriszi, Jevi!
Egyetértek, egy babának nem sok szüksége van fülbevalóra, és nálunk is párom ue-t mondta, hogy majd ő eldönti. Szerintem a fülbelövés azért nem olyan visszavonhatatlan döntés, mint a tetoválás vagy a körülmetélés és miután a témát eléggé körbejártuk, beszéltünk szülőkkel akik korán, később lyukasztottak, védőnővel, orvossal, fülbelövőkkel és az egyöntetű vélemény az, hogy vagy kiscsecsemőkorban, vagy kisiskolás korban érdemes lyukasztani, merthogy addig nem elég fegyelmezettek vagy ha az első lövést még ki is bírják, a második már nehezebb eset és van olyan hely is, ahol a köztes időszakban nem vállalnak belövést, ezt is kérdezzétek meg, mielőtt nekiindultok. :)

Marcsy!

Dávidnak van fülbevalója? :shock: Nem is tűnt fel a képeken. Nem tudod a Király u-ban mennyiért lövik ki a fülcsit?

Andi!

Jó, hogy túl vagytok a szurin, mi 2 hét múlva kapjuk az "utolsót". Én össze-vissza járok a dokinőhöz, amúgy is mennék, mert tápszert szoktam íratni. Nekem annyira nem gond, hogy ennyiszer megyünk (bár időnként sokat kell várni), mert bízom benne, hogy előbb-utóbb megszokja a doktornénit (nagyihelyettesítő :lol: :lol: :lol: )

Viki!

Sajnos az eü-vel mindenkinek nagyon sok baja van, újra eszembe jutott mit műveltek tavasszal apámmal a szívcentrumban, de az én kórházi kalandjaim se piskóták! :cry: Én nagyon remélem, hogy férjed azóta túl van a beavatkozáson és nagyon megértem, hogy dühösek voltatok.
Petike tényleg szép nagy már. Valóban jobb, hogy az ünnepek után kapjátok az oltást. :)

Monee!

Kíváncsi vagyok a munka-fejleményekre, még ha az önálló mellett döntötök is. :D Foggal megvagyunk, vicsorogni meg még szerintem nem fog nekem. :(

Rambóka!

Ari Gergő, szép nagy már ő is! :D Köszi a linket.

Jevi!

Osztom Viki véleményét (már amennyit olvastam a témáról) ha neked nem kellemetlen, hogy itt-ott néha nedves foltok vannak, akkor szerintem hagyd csak, hadd tegye a dolgát, mert szerintem is épp az lehet, amit írtál, hogy esetleg elmegy a kedve később.

Netty!

Tök jó, hogy Máténak ennyire bejött az első játszóház! :)

Kép
hódocska

Sziasztok!

Tök pipa voltam ma is, mert csak fél 3-kor tudtam Violkát elaltatni, mi lesz így este? Az a baj, hogy én ilyenkor nem alszok (most pl. rizskochot csinálok), este meg már annyira hulla vagyok, és most már van, hogy fél 12-kor alszik csak el. Ébresztem én reggel, de akkor meg tök nyűgős egész délelőtt, és mire le akarnám rakni délben, átlendül, és így járunk, mint ma! :shock:
Már arra gondoltam, elmegyek egy gyerekpszichológushoz, hátha tud nekem segíteni. U.is nem azzal van baj, hogy nem álmos, hanem hogy akkor alszik csak el, amikor már szó szerint beájul! :( Azt jobban elfogadnám, ha ő ilyen kis alvásigényű lenne, de sajna nem erről van szó! :(
Na, megint jól kipanaszkodtam magam, bocsi érte!!!

Viki, Netty, Marcsy, Hódocska!
Egyetértek veletek az egészségügyet illetően, még ha én kicsit másképp is látom a dolgokat, lévén benne dolgozó. A helyzet sajnos rossz, és ami még elkeserítőbb, csak rosszabb lesz! Itt is eljutottunk oda, hogy ha az ember nem fizet kemény pénzeket a szolgáltatásért, csak dühönghet. Sajnos a tb semmire nem elég, főleg, hogy sokan ugye nem is fizetnek egyáltalán (feketemunka)! Ez az igazán igazságtalan, hogy helyettük is mi "szívunk". De bocsi, nem akarok ebbe a témába belemenni, ez nem az a fórum!

Monee!
Sok sikert kívánok a terveidhez!

Hódocska!
Tami jól belehúzott, nemsokára Violát is lehagyja (most kb. 10 kg) :D Mindenesetre nagyon szép baba, asszem most látom először apukával, hát nem is tudom, talán rád jobban hasonlít! Tényleg, szopival hogy álltok?

Üdv mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Marcsy!
Köszi a Király utcai tippet fülcsi ügyében. Szombaton nekiindulunk és körbenézünk. :lol:

Timi!
Hát tényleg nem semmi Tami méretei. :lol: Különben tényleg így van, ha majd még többet fog mozogni, akkor úgyis alakulgat a kis teste, és nem fog ilyen látványosan gyarapodni.
Mi havonta szoktunk menni a dokihoz, és akkor is időpontra, így még soha nem kellett várni. Persze nem tudom,hogy akkor mi lesz, ha majd "váratlanul" kell netán menni.

Jevi!

Violka alvása :cry: Tényleg ijesztően hangzik,hogy ilyen későn alszik csak el.Magátol alszik el, vagy ringatnod is kell?
Zsófi is mostanság du. 4-5 körül alszik el, de nincs szívem felébreszteni.Félek, hogy akkor estig nem bírnék vele a nyűgösségtől. Igaz ő azért legkésőbb fél9-kor így is mindig elalszik.

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziasztok!

Timi!

Szépséges Tamarád apujával a képen :D és a méretek tényleg nagyon szupik!!! Tényleg, mi zújs a szopival!!!

Férjem a műtét egy részén túl van, holnap kell visszamenjem még egyszer, és akkor már össze is varrják! Most csak jól bekötözték, meg egy csövet tetek bele! :(

Szomszéd lánynak végülis csaszija lett! :( A baba jól van :D , ő még nem annyira :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Timi!
Sajnos már nem nagyon emlékszem, de olyan 1200-1500 körül lehetett. Nagyon ari Tami az apukájával :)

Nálunk sajnos semmi változás. Hisztike még mindig elég nyügi, a fogacskája még mindig nem bújt ki, újabban már mászni sem akar, csak egész nap a kezembe lenni. Ott is csak úgy marad el, ha sétálok vele. Csak akkor ülhetek le, ha a tv-ben reklám, vagy a híradó megy, mert azt tátott szájjal nézi :lol:
Marcsy
marcsy

Ezt fel kellett tennem mert olyan édik!!! :P
Kép

Üdv.:
Zóra

Kép
zóra

Sziasztok!

Jevi!

Végre valaki, aki szerint az én lányom mégiscsak az én lányom. :lol:
Most előkerestem neked, az aug-i Babamagazinban volt egy hasonló cikk, mint ahogy ti vagytok Violkával, miszerint egy álmos 2éves (körüli) általában sikítozva rohangál és esze ágában sincs lefeküdni. A délutáni pihenőről ott azt írták, hogy mivel kényszeríteni nem lehet az alvásra, akkor is elgyen csendespihenő, amikor lefekszünk, nyugalomban vagyunk, így nagyobb az esély az elalvásra is, este pedig egy max. 45 perces szertartást javasolnak, mesével, játékkal, öltözéssel együtt, amit úgymond kőbe vésve érdemes betartani, mert ők ilyenkor általában éhesek, szomjasak, minden nyűgjük van, de csak, hogy több figyelmet kapjanak és azt javasolják, hogy 1, max. 2 ilyen kívánságot teljesítsünk. Lesz majd sírás, meg hiszti de hosszú távon állítólag ez a célravezető. Én ennyit tudtam hozzáfűzni saját tapasztalat híján. :)
Szopi: Reggel gond nélkül (biztos nagyon éhes a nagy szunya után) napközben van küzdés rendesen, de eddig legtöbbször én nyertem :wink: , de van, hogy mégsem tudom rávenni. Tápszerből meg még mindig annyit kap (ha kimarad a szopi), mint amennyit 2 hósan javasolnak és 5x eszünk, ezért érthetetlen ez a gyors növekedés, nem tudom hova siet. :lol:

Viki!

Gratula az új lakóhoz! :) Oh, hát miféle beavatkozás volt a párodnál :shock: , jó nem kell róla írnod, gondolom nem tök nyilvános. Jobbulást neki! :D

Andi!

Hát mi is időpontra járunk, csak hát tudod, akkor még min. plusz 20 perc. Majd ha másznak a csajócák, amjd összeeresztjük őket. :D

Zóra!

Baromi jó ez a kép! Ti csináltátok?

Kép
hódocska

Kép

Kép
hódocska

Sziasztok!

Viki!
Párodnak gyors gyógyulást kívánok, szomszédodnak gratulálunk, talán kisfiút vártak, hogy így írtad? És anyukával mi van, valami komplikáció? Jó egészséget kívánok nekik!

Andi, Hódocska!
Ringatni már nem kell, elég nagy hozzá, viszont mesét olvasok, de nem éri be ennyivel, mindent kipakol, és ahogy Hódocska írja, vísítva futkározik még 11-kor is, csak aludni ne kelljen! Megvan a rituálé, meseolvasás, közös lámpaoltás, jóéjtpuszik, stb., csak épp alvás nincs! :shock:
Tudom, hogy drasztikusnak kellene lennem, csak nálunk van ez a "nem veszek levegőt" műsor, és hát ki bírja azt ki, hogy a gyereke az oxigénhiánytól már elájul, mert nincs levegő! Ha csak sírna, azt még elviselném, előbb-utóbb tényleg abbahagyná gondolom.
Köszi Hódocska, hogy megkerested a cikket, csak nálunk a fentiek miatt nem valósítható meg!

Marcsy!
Krisztike :( , majd csak elmúlik ez a fogacska-mizéria. Mostanában nálunk is gyakran előfordul, hogy éjszaka elkezd üvölteni, és nem tudom, mi baja, ilyenkor én is Nurofent adok, de van, hogy csak sokára nyugszik meg! :(
Nálunk a szemfogak indultak be!

Zóra!
Tényleg nagyon édik! :D

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Timi!
Nekünk akkor szerencsénk van, mert eddig a dokinál mindig szinte percre pontosan behívtak! :lol: Pedig én is azért mindig rákészülök,hogy biztosan várni kell.

Zóra!
Annyira csúcsszuper ez a kép!

Viki!
Jobbulást a párodnak!
Szomszéd babának gratula! :lol:

Jevi!
Akkor tényleg lehet,hogy érdemes esetleg egy szakembert felkeresni alvás ügyben, bár én nagyon nem tudok még ehhez a témához hozzászólni, mert Zsófi esténként cicin alszik el. REmélem sokáig így is lesz, mert azért én is félek majd az esti altatásoktól.

Gondoljatok ránk holnap fülcsi ügyében! Jó lenne, ha Zsófinak nem fájna annyira nagyon... :cry:

Sziasztok:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Kép Kép

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: