Új privát üzeneted érkezett!

Tiszta könny a szeme, de így is ari! :D
Kép

Itt meg olyan, mint Hannibal Lecter (ha jól írtam):

Kép

Na, ez meg én vagyok: :wink:

Kép

Kép
hódocska

Sziasztok!

Timi!

Nagyon szépek vagytok a képeken! :D
Igen, nagypapiztunk, nagymamiztunk, nagybácsiztunk stb... a hétvégén! A fenti képen pl. apukám látható :lol: a Petivel, na meg anyukám lábai a Peti mellett :lol: :lol: :lol:

Dm: én is az intersparosba voltam a hétvégén, és nem tudtak adni kuponfüzetet sem, amikor beváltottam a 15%-ot! :( Na ez szép mi, de sebaj, kaptunk az árkádban, oda meg nem tudtunk bemenni szombaton, mert pont előttünk lezárt a sorompó, és hiába nyomtunk akármit, azt írta ki a gép, hogy kifogyott a jegy a gépből, behajtás a másik bejáraton. Na ez mind szép, de ha mögöttünk áll már min. 10 autó, hogy a fenébe kerüljünk át a másik bejárathoz, na röpke kb.15 perc alatt a mögöttünk állók szépen lassan rájöttek, hogy ha egyenként visszatolatanak és átsorolnak, akkor valszeg még ők is be tudnak hajtani! :? Végülis bejutottunk!

Alvás: Sajnálom, hogy már Tami sem alukál az éjjel! :(

Monee!
Nagyon ügyesek vagytok, hogy így tudjátok tartani a terveiteket! További sok sikert, és mielőbbi beköltözést Nektek! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket!
Hát igen, tőlünk is kérdezték jó páran hogy hogy merünk szakképzettség meg mittomén mi nélkül nekiállni festeni. Én meg mondtam hogy: így. Fogom a hengert belemárton a festékbe és fel a falra. Mire kész lett a fürdő, már tudtam hogy a hálóra mennyi festéket kell bekeverni. :D Ez ilyen egyszerű. Hétvégén valszeg glettelni is neki fogok állni (hacsak nem történik meg az a csoda, hogy közben jönnek fűtést szerelni), múltkor lefigyeltem hogy hogy csinálja a festő csóka... ez nekem is menni fog, ha még elsőre profi nem is lesz. ;)

Képzeljétek ma felvette a telefonomat a fűtésszerelő! Dolgoztam közben, csak ránéztem a telefonomra és eszembe jutott hogy hívnom kéne, a telefon a papírozás közben elfér még a fülemen. Annyira megijedtem amikor beleszólt a telcsibe hogy majdnem eldobtam a telefont. Utána persze jót röhögtem magamon, hogy már azon lepődök meg ha valaki felveszi a telefont. :D

Timi!

Nagyon szépek vagytok!
Tami még mindig, Te meg különösen! Olyan jó látni hogy (bocs hogy ezt mondom, de sztem tudod miért) nem hagytad el magad! Pocakosan is szép voltál és most is jól nézel ki! Jól látom hogy ment még a pociból le egy kicsi? ;) :D:D:D
Randi a hét vége felé lehetséges?

Viki!

Peti hihetetlenül hasonlít az apukádra! Ezt már meg akartam korábban jegyezni, de valahogy elmaradt. :)

Ma hozzuk el a kocsit, Norbi kifizette már a visszamaradt részt, sőt az autó is kint áll már a kereskedés parkolójában, csak el kell menni érte. Tisztára be vagyok sózva! Fél kettő van, de én már annyira mennék haza. Rég volt ilyen herótom. :)

Azért nálam sem múlnak el az éjszakák túl nyugodtan pedig pelust már rég nem hordok. Valószínű a hétvégi pörgés miatt (nálam szokott ilyen lenni) tegnap estére már annyira túl voltam húzva hogy nem tudtam elaludni. Kattogott egész éjjel az agyam hogy mit még... :shock: És hát persze ahogy szokott lenni, hajnali 4 körül álmosodtam el, 6 után nem sokkal meg szól már az óra. :oops: :oops: :shock: Alig bírtam kimászni az ágyból és az agyi funkciók még most sem álltak helyre. :? :lol: :lol:

Legyen szép napotok!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Hétvégénk nekünk is jól telt, szombaton Pécsváradon voltunk, vasárnap pedig Orfűn, a telken. Mindkét program jól sikerült.
Ma már kevésbé, játszóházban voltunk, de elég nyűgös volt alapban Violka, nem akart enni (ilyenkor kérünk kaját, ott főzik), csak a csúszda tetején, de ott én nem voltam hajlandó megetetni. Lett is nagy cirkusz, mindenki minket nézett! :oops:
Végül pedig megharapta egy kislány, hát azt is igencsak zokon vette, szóval síros napunk volt. Most legalább alszik! :)

Sikondán mi is voltunk egyszer, nekem is nagyon tetszett, tervezzük, hogy még megyünk majd.

Rambóka!
Schifter dr. nevét hallottam dícsérni, ő gyerek fül-orr gégész, azt hiszem maszek doki, barátnőm viszi hozzá a gyerekeit. Ha érdekel, megkérdezem, pontosan hol rendel, ill. a tel.számot is.

Monee!
Én is gratulálok, hogy ilyen szépen haladtok, csak így tovább!!!

Hódocska!
Mindhárman nagyon helyesek vagytok, tündéri a kis Tamara könnyes szemekkel is, de cumival is!

Viki!
Petike tényleg nagyon hasonlít apudra!

Kájé!
Én is jobbulást kívánok Linának, a pici nem kapta el?

Jó délutáni sétát, még ki kell élvezni a szép napokat!
Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!
A hétvégénk nekünk is jól telt. A Dávid szülinapja is nagyon jól sikerült. Nagyon örült az ajándékoknak, de talán a husilves volt a legnyerőbb. Ebédnél mást sem hallottunk, hogy ez nagyon finom, ez nagyon ízlik nekem :lol:
Este 6 órakor már ki is dőltek, utána tudtunk volna pihizni, ha Hisztike nem csinálja a most már szokásos esti, éjszakai műsort.
Monee!
Gratula a munkákhoz, meg a kocsihoz is. Egyébként mi is minden szakképzettség nélkül álltunk neki tavaly a konyhának és mondhatom egész jól sikerült. Azért a tapétázásnak nem mertünk nekifogni, de sztem azt is meg tudtuk volna csinálni.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Marcsy!

Dávidnak Boldog Születésnapot!
Így utólag is, bocs de nem voltam 7végén. Biztos olvastad, mi sem aludtunk, remélem ebből nem lesz rendszer, mert napközben is a kis hugyos (bocsánat) :oops: elaluskázik én meg teszek-veszek, mire kicsit megállnék, felébred. Éjfélig meg szinte minden nap fent vagyok, mert olvasni is kell valamikor, legalábbis én nem tudok elaludni anélkül. Na, ilyenkor mégjobban érzem, hogy nem elég 24 óra egy napból.

Monee!

De jó! Meglesz a kicsi-kocsid! :) Nekem jó a tali. :D Khm, khm... szóval ami rajtam van, az épp a régi farmerom, aminek nagyon örülök, hogy újra beleférek, csakhogy én testileg (épp ma panaszkodtam Andinak) nem vagyok toppon, vagyis fogalmazzunk úgy, hogy most elértem azt a pontot, hogy vagy cselekszem és szánok egy kicsit több időt magamra, vagy lehet, hogy elindulok a lejtőn. Lehet, hogy nem lesz túl látványos a változás, de ha már kicsit visszább fognám a kaját, vagy belehúznék a mozgásba, talán könnyebben elfogadnám a megváltozott állapotokat. Most nem akarok itt álszerénykedni.... de sajna a ruha eltakar néhány dolgot, amiről én tudom, hogy ott van és eddig nem volt. Az a baj, hogy este én is még sokáig aktív vagyok és bizony amennyire nem voltam kajás terhesen, most este 11-kor egy lovat is meg bírnék enni. :D

Jó, hogy végre el tudtad érni a fűtésszerelőt? Ez egyben azt is jelenti, hogy befejezik a munkát?

Jevi!

Örülök, hogy jól sikerült a 7végétek, a mai napnak kevésbé, de hát sajna... néha van ilyen is.

Viki!

Szerintem is Petike hasonlít a nagypapira! :) Amúgy én az Interspar-os dm-be szívesebben járok, mert kevesebben vannak és nem tolonganak 5-en mögöttem, míg a kuponjaimmal szórikázok, de a belvárosban nagyobb a választék, az tény.

Andi!

Sikerült elérned a hölgyet?

Köszönjük a dícsérő szavakat. :wink: Nekem az apuka is tetszik! :P :wink:

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

A hétvége nekem elég rossz volt, mert férjem egész hétvégén Eger mellett volt tréningen. :cry: Pedig kénytelen leszek hozzászokni,hogy egyedül vagyok, mert ebben az évben még tutira lesz 2-szer biztosan ilyen többnapos kiruccanás. Na mindegy, túléltem valahogy.

Sikondán mi is többször voltunk már, igaz akkor még csak kettesben, de már akkor megnéztük a babás részleget is. Beszéltünk is róla,hogy ha kicsit nagyobb lesz Zsófi, mindenképpen elmegyünk oda.
Már most azon fő a fejem,hogy az üdülési csekkekel hová menjünk. Hajlok Alsópáhokra, mert nagyon dícsérik,hogy tényleg szupi, és tök bababarát minden. Legkésőbb február közepéig fel kell használnom a csekkeket, mert lejárnak.

Monee!
Ügyik vagytok,hogy önállóan próbáljátok megcsinálni, amit tudtok.
Nekünk szerencsénk van festő ügyében, mert férjem keresztapja festő így nem álltunk neki soha festeni, bár én már majdnem próbálkoztam egyszer, de a keresztapa személyen sértésnek vette volna, ha nem ő csinálhatja a festést, tapétázást stb. :D
Örülök neki,hogy már ilyen jól haladnak a munkálatok!

Marcsy!
Gratula a 3 éves Dávidnak! :lol:

Jevi!
Melyik játszóházba szoktatok járni? És mennyi idős kortól lehet vinni a piciket? Én már most szoktam azon gondolkodni, hogy amint lehet szeretném majd minél többet valahová közösségbe vinni,hogy szokja a többieket.

Viki!
Peti továbbra is nagyon szép fiúcska. És azok a tündéri kék szemek! :lol:

Timi!
Tényleg édi Tamara, nekem a cumis kép tetszik a legjobban.
Zsófi most délután megint hajlandó volt szopizni. Én ezt nem értem,hogy miért csinálja ezt a műsort. Kíváncsi vagyok az estére,hogy akkor mit fog alakítani.
Jól nézel ki a képen, habár én "élőben" is elég gyakran látlak, és akkor sem találtalak soha csúnyának! :D :lol:

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziasztok!
Köszike gratulációkat a Dávid nevében is :lol:
Képzeljétek, holnap hozzák a mosógépem :) Én ugyan még nem láttam, de állítólag nagyon jó. Whirlpool és "csak" 45 000 volt.
Ahogy olvasom nemcsak mi "éjszakázunk", bár most csak egyszer voltunk fent, de akkor 1,5 órámba telt mire el tudtam altatni, az is csak úgy ment, hogy tv kikapcsol, lámpa leolt, ajtó becsuk és kint ültünk a konyhába. :oops: Nem sokat sírt, csak addig amíg a szobába voltunk, ahogy észrvette, hogy be van csukva az ajtó, mint akit elvágtak, csönd lett és kb. 10 perc és már aludt is. Ma egész nap fél órákat aludt, kíváncsi leszek éjjel hogy fog viselkedni.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Marcsy!
Dávidnak én is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Örülök, hogy jól telt az ünneplés, tényleg, ő mikor kezdi az ovit? Otthon marad veled jövő szeptemberig?

Hódocska!
Ha én beleférnék a régi farmeromba.... :!: :roll: Örömtáncot lejtenék az biztos! Tényleg nagyon csini vagy, maradt rajtad egyéáltalán valami? Rajtam sajnos majdnem 10 kg, és nem akar lemenni, mondjuk egy ló nekem is jöhetne, és főleg este! :shock:
Mától komolyan elhatároztam, hogy este 6 után csak egy kefírt eszem, hátha így sikerül valamit elérni! Majd beszámolok az eredményről...

Andi!
Sajnálom, hogy a párod ennyit dolgozik, nem lehet könnyű ilyenkor. Nagymama van a közelben?
Mi a Mezőszél u.-i játszóházba járunk, ami Oázis néven fut. Sajnos meg fog szűnni, mert bölcsi lesz belőle, talán már csak októberben lesz, de biztosat még nem mondtak. Én nagyon szeretem, mert családias a hangulat, egy szoba van, és ált.-ban 4-5-en vagyunk csak, ami pont jó. Ebédet is lehet kérni, ott főzik a bölcsiben frissen, és olyan aranyos, ahogy egyszerre leülnek és esznek a picik. Mi 11 hónaposan kezdtük. Mondjuk ált.ban 1 éves kortól viszik a piciket, akkor is mi voltunk a legkisebbek. Violka is nagyon szereti, megszokta már, sajnálom, hogy megszűnik. Majd a Budai Nagy Antalt is megnézzük, hozzánk az is közel van, szerintem is jó, ha szokják a közösséget. Mi egy héten kétszer megyünk ált.ban, vagy egyszer. Többször nem, mert megunják.

Monee!
Gratulálok az autóhoz, már gondolom haza is vittétek!

Mindenkinek jó éjszakát kívánok, mostanában én se tudok aludni, pedig Violka miatt lehetne, de valahogy nem megy, pedig korábban nekem nagyon jó alvókám volt! :(

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Marcsy!

Csatlakozom a gratulálókhoz.Boldog szülinapot a ksfiadnak! :) :) :)

Jevi!

Mi a Budai Nagy Antal utcai játszóházba jártunk amíg Lina ovis nem lett.Nagyon szerettük.Ott is lehet ebédet kérni.Szerintem nem drága és finom is volt.Én is a napokban gondoltam rá,hogy Borival is el kéne kezdeni. Anno heti 1-2x mentünk.Nekünk is épp elég volt annyi. :)

Monee!

Ügyesek vagytok.Én nem tartoztam soha ebbe a típusba de a férjem mellet változok én is.Már segítettem Bori szobájában felhőket festeni a falra. :D Ő mindent megcsinál maga...a festéstől a polckészítésig,szerelésig bármit.
Ha esetleg nyílászáróval kapcsolatban kell vmi,akkor szólj.Ő most hagyományos nyílászárók utólagos szigetelésével,redőnnyel,szúnyoghálóval,műanyag nyílászárókkal foglalkozik.

Hódi!

Csini voltál és az is maradtál. :) De Tami túltesz rajtad! :D :D :D :D :D :D

Rólunk:Ma beszéltem a dokinénivel.Holnap még kapunk egy újabb antibiotikumot.Pénteken kell menni kontroll-röntgenre.Remélem ott már minden oké lesz,mert nem szeretném ezt sűrűn ismételni.Azért mégiscsak káros :(
Bori szerencsére nem kapta el.kop-kop-kop.Eddig legalábbis semmi jele nincs.
Mi is házkeresésben vagyunk.Szeretnénk eladni ezt a panelt és kertesbe menni.Remélem összejön.

Jóéjt mindenkinek:Judit
Kép
kájé

Sziasztok!
Mégegyszer köszi a gratulációkat! :)
Jevi!
Sajnos nem vették föl az oviba helyhiány miatt. Amint lesz hely(?) felveszik. Lehet, hogy januártól mehet, de az is lehet, hogy csak szeptemberbe. :evil:
Timi!
Tamara nagyon cuki :) Nekem is a cumis kép tetszik nagyon :)

Úgy néz ki a Dávid ma mégsem kap oltást. Ma reggelre megnáthásodott. :evil: Majd elviszem és a dokinéni eldönti, hogy most mi legyen.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Jó rég jártam erre, hiába a munka , gyerekek , háztartás mellet ,erre már kevés idő jut.
Szerencsére a munkát is élvezem és úgy tűnik, maradhatok is végleg... :).

Minden baba nagyot nőtt és mégszebb lett!
Dávidnak én is BOLDOG SZÜLINapot kívánok!

Úgy látszik a hétvége nem csak nekünk telt munlával.Monee mi is festettünk konyhát meg gyerekszobát, SK én mega férjem.Nagyon szupi lett, rakok majd képet.

Balázsnak nagyon tetszik az ovi az óvónők is nagyon kedvesek, olyan mint egy nagy család.Kellemesen csalódtam ebben az oviban.Még szilvalekvárt is főztek, szóval nagyon meg vagyok elégedve és ami a fő , Balázs is.

üdv.mindenkinek Dóri
diadora

Sziasztok!

Timi!
Elértem a hölgyet, de azt mondta,hogy akkor olyan helyen volt,hogy nem tudott beszélni. Kérte,hogy este 8 körül hívjam fel. Este viszont Zsófi megint műsorozott, így negyed10 -kor jutottam volna oda, hogy telcsizzek, de akkor már nem hívtam fel. Ma újra megpróbálom.

Marcsy!
Milyen az új mosógép?
Oviba, bölcsibe mennyi a várakozási idő? Én is többektől hallottam,hogy beakarták iratni, de nem volt hely. Igaz, nekem még kicsit odébb van, csak érdekel,hogy mostanában ez hogyan zajlik.Nekem valószínű,hogy bölcsis lesz Zsófi,mert egy kis ideig még számítanak rám, a mostani melóhelyemen,és már beszéltünk róla itthon is,hogy nem lesz más megoldás mint a bölcsi. :cry:

Jevi!
Igen, van nagymama a közelben, anyukám most lett nyugdíjas, de azért mindig őt sem akarom zargatni, azért nekik is megvan a kis életük apuval+ még néha dolgozik. Anyósom is közelben van, de őt dialízálják heti 2-3-szor , a közbenső napokon meg sokszor van rosszul, így ő mégkevésbé tud segíteni, bár nagyon szeretne.
Képzeld, én a Mezőszél úti bölcsibe, és oviba jártam anno, utána meg a mellette levő suliban. Olyan aranyosak voltak az ovónők és dadusok,hogy mikor végeztünk már az általános iskolával, utána is még többen visszajártunk hozzájuk.
Úgy tervezem én is, hogy kb. 1 éves korától szeretném majd valami közösségbe vinni, hallottam a zenebölcsiről is, állítólag az is jó.

Eszembe jutott,hogyha valakit érdekel,hogy a rószadombi suliban szerdánként van babatorna, igaz ide is 1 év feletti babákat várnak.

Sziasztok:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Andi!
Azt, hogy mennyi a várakozási idő, azt nem tudom. Amikor volt a beiratás, elmentünk, elintéztük a papírokat, azt a választ kaptam, hogy 99%, felveszik, mivel a Domcsi is odajár. Hát sajnos nem jött be :evil: A mosógép meg még nem ért ide, de hozhatnák már nagyon kíváncsi vagyok.

Az oltást nem kaptuk meg. A Dávid mire leértünk, már tüsszögött, köhécselt :evil:
Lányok!
Azt szeretném kérdezni, hogy volt olyan köztetek, akinek a babájának fel kellett vágni a nyelvét?
Nekem a sebészetre(?) kell vinnem a Hisztikét. Ott sokat kell várni, vagy érdemes időpontot kérni? Normális dokik vannak?
Mintha olvastam volna, hogy valakinek a fül-orr gégészetre kell vinni. Most rá is kérdeztem a dokinénitől, és a gyerekklinikát mondta.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy!

Nekünk szerencsére nincs ilyen gondunk, így nem tudok neked segíteni. Most derült csak ki a nyelvprobléma, vagy már régebben?
Mert én olyanról hallottam,hogy pár hetesen már elvégezték a beavatkozást.
Remélem megoldódik a gondotok, és nem fog nagyon fájni Hisztikének.

Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Andi!
Ez már régebb óta kiderült, csak nekünk volt egy nagyon sírós időszakunk és megmondtam a dokinéninek, hogy amíg nem deríti ki a sírás okát, vagy magától nem múlik el, nem viszem el a gyereket.
Állítólag nem fáj amikor felvágják, de én akkor sem akartam odamenni, és még jobban megsiratni :oops:
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Andi!

Jaj, szegény Zsófi, remélem végül sikerül valami okos tanácsot kapnod. :cry:

Marcsy!

Akkor ezek szerint még nem oldódott meg ez a nyelv-kérdés. Dávidnak jobbulást! :)

Diadora!

Tényleg rég voltál. De jó, ha végleg maradhatsz! :D Nagyon tetszett, hogy még szilvalekvárt is főztek, klassz lehetett, örülök, hogy Balázsnak is tetszik. Akkor már nem jártok Tüncimacihoz énekelni?

Kájé!

Hát akkor elköltözöl mellőlem? :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy Bori nem esett bele. Röntgen: nekem a szívem szakadt meg, mikor pár naposan több felvételt csináltak Tami szívéről :?: :!: Úgy kellett lefognom abban a nehéz ólomkötényben, és aznap már volt szívultrahang, ekg, rákötötték valami gépre is, fülész is vizsgálta meg ki tudja még mi volt. :oops:

Tami túltezs rajtam :?: Hát jóhogy! :D Hiszen apja lánya! :) Legalábbis a szeme, szája.... szóval minden, ami fontos. Akkora szempillái vannak, csak sajnos az alsók gyakran befordulnak a szemébe és szerintem piszkálja.

Jevi!

Most ráálltam a mérlegre, elvileg csak 3-4 kiló maradt rajtam, de én a régi alakomat sírom vissza, sajnos a veseműtétem után 8 kilót híztam (orvosi utasításra) és manöken már sosem leszek, mert nem szeretnék mégegyszer annyi szenvedést, mint ami volt. Hát én is elhatároztam, hogy kaját kicsit visszább veszem, tegnap csak egy almát ettem 8 után(!!) :lol: és inkább előbb lefeküdtem, hogy nehogy megéhezzek. Igaz, előtte benyomtam 3 zserbót, mert hozott a férjem. :oops: :oops: :oops: 8)

Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg nincs valakinek eladó járókája vagy etetőszéke? Most nem voltam börzén és hát nem sokat tudunk rászánni most sajnos.

Kép
hódocska

Sziasztok!

Andi!

Én is a Mezőszél úti oviba és suliba jártam! :lol: És én is visszajártam oda még tök sokáig, a suliba is! :D

Timi!

Én azért az intersparos Dm-et jobban szeretem, hiába nagyobb a választék az Árkádban, itt kint sokkal kedvesebbek (legalábbis én úgy éreztem eddig mindig :) )

Marcsy!

Dávidnak jobbulást! Krisztike nyelve :(

Kájé!

Linának jobbulást, és jó, hogy Bori nem kapta el! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Hódi!

Sajna nekem nincs eladó etetőszékem...viszont a járókával sokat lehet spórolni:nekünk egyáltalán nem volt.Szerintem tök felesleges.Amíg egyhelyben voltak addig letettem egy plédet,játszószőnyeget.Utána meg sajnáltam volna ketrecbe zárni őket :( Jöttek-mentek a lakásban :D

Viki!

Én is az Intersparos DM-be szoktam menni.Már ismernek :D :D

Marcsy!

Szerencsére én sem tudok nyelv-kérdésben segíteni!Remélem gyorsan túl lesztek rajta és elfelejthetitek :)
Az oltásról meg annyit,hogy ez az újfajta ezerszer jobb mint amit korábban adtak 3 éves korban.Ezzel nem kínlódnak utána!Jobbulást Dávidnak!

Diadóra!

Melyik oviba jár Balázs?

Rólunk:Nekünk nagyon vacak napunk volt. :( Bori fejjel előre szállt ki az etetőszékből...pukli a homlokán.Aztán fél óra múlva odacsukta a fürdőajtóba a kezét. Délután meg rokonoknál voltunk.Lina a babakocsi-lejárón akart lemenni...naná,hogy elcsúszott és seggreesett... :( :( Pedig nincs 13.-a :D
Viszont Borikám épp ma 16 hós.
Kép
Kép
kájé

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
marcsy

Kép Kép
Egy kicsit elmosódnak, de azért kivehető :)

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Bocs hogy nem jöttem eddig és ráadásul most még panaszkodni is fogok csak. :cry:
Nagy igazság hogyha az ember mondjuk nem kőműves akkor ne is álljon neki az építkezésnek. Netty bocs! de tényleg ez a véleményem. Ha nem tudsz egésznap ott állni és nézni hogy mit csinálnak, lehet akármennyi pénzed is, akkor is elcseszik.
Tegnap bekötötték véglegesre a fűtést, ez az egyetlen jó hír mostanra. Közben azért kiderült ott is, hogy a fürdőszobai radiátor annyira nincs jó helyen, mert rányitjuk az ajtót, hogy a csapot balfék módon rakták fel, miközben a csempénk is eltört. Jah és hétvégén annyira nem biztos hogy tudunk költözni, mert leginkább nincs pénzünk rája. A háló festése a második réteg után tragikus lett, azt is teljesen újra kéne festeni és sorolhatnám. :cry: :cry: :cry:
A munkahelyemen sem a legfényesebb a helyzet, bármennyire is akartam hogy az legyen. Uh. most nem a jövőre, meg a babázásra kell gondolni, hanem arra hogy minél előbb legyen valami jobb helyem. Ez meg aztán végleg nem hiányzott nekem.... :( :(

Ez azt jelenti hogy a jövő havi fizetésig még biztos itt kell hogy maradjunk, nem lesz sajnos más választás. Az anyagi keret kifújt mostanra.

Remélem Ti ennél csak jobban vagytok!

Legyen szép napotok!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!
Monee!
Sajnos a baj nem jár egyedül. Nagyon sajnálom, hogy így jártatok.
Hát igen, manapság, az ilyen "szerelők" mellett ott kell állni az embernek, de sajnos aki nem ért hozzá, az állhat mellettük, akkor is elszúrnak, tönkretesznek mindent és sajnos a helyrehozatal sem olcsó mulatság :evil:
Azért fel a fejjel :)
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Idén a 3. egerünk döglött be, így nem tudtam jönni. Sajna én sem vagyok túl jól, csak illúzió volt, hogy hétvégére meggyógyultam, mivel 3. napja tak..om, nyálam egybefolyik, nagyon elkapott a nátha. Borzalmas érzés, hogy nem puszilhattam meg napok óta a kislányom és igyekszem tisztes távolba leülni mellé, verseket olvasok, énekelek, ami most még borzalmasabb lehet a számára, amilyen klassz hangom van. :lol:

Monee!

Emiatt -miattad- most mégsem lenne jó a tali, gondolom neked sem hiányoznak a bacik. Nagyon sajnálom, hogy a mesteremberekkel -mint oly sokan- ti is megjártátok, mindenben egyetértek. :cry: Munkahelyen meg gondolom történt valami, de ennyire rossz? Megint váltanod kell? :( Akkor még egy pici türelem, aztán lassan kijuttok Ócsárdra, eljön, ne félj. :)

Marcsy!

Nagyon szépek a lurkók, de Krisztike mintha semmit nem változna, csak nő. :D Klassz volt a torta is. :)

Kájé!

Szegény Bori! :( A járókára biztonsági okokból gondoltam, mert ha elmegyek wc-re, vagy nem figyelek, tuti, hogy valami akkor történik, de kicsit én is tartok tőle, hogy nem szeretné, mert a játszószőnyegen is főleg akkor van el, ha mellette vagyok, sőt, ha foglalkozom is vele. Ha már vasalok pl. vagy a gép előtt ülök, az nem mindig nyerő számára. :(

Andi!

Hogy vagytok? Mi újság szopizás-ügyileg?

Viki!

Még mindig nem kaptam olyan fürdőolajat, már lassan rendbe jön a derekam. :lol: A tiéd hogy van?

Kriszi, Zóra, Netty, Bea.... veletek mi újság?

Kép
hódocska

Tudtok valami olyan oldalt, ahol olyan idézeteket, vagy verseket találok, amiket a babaértesítőbe szoktak írni? A barátnőm elment szülni és szeretném meglepni egy ilyen üzivel, de nem találok. Tuti én vagyok a béna :evil:
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Monee!

Fel a fejjel,ennyi rossz után már jónak kell történni!Szorítok neked,hogy sikerüljön minél előbb költözni és egy jó melót találni. :)

Hódi!

Én lassan 4 éve nem voltam egyedül a wc-n :D :D :D De addig a hordozóba is be lehet ültetni.

Marcsy!

Édesek a gyerkőceid! :)
Esetleg nézz körül ezen az oldalon idézet-ügyben:
http://www.netorian.hu/
Hátha itt találsz valamit!Gratulálok a barátnődnek!

Képzeljétek az előbb hívott egy szentesi brátnőm :) most volt uh-on,6 hetes terhes és már sejthető a szívhang....ja,és lombik-baba :) :) :) annyira örülök neki :)
Kép
Kép
kájé

Kájé!
Köszi, néztem az oldalt, de nem találtam:( De egy másikon igen:)
Köszi a barátnőm nevébe is, bár még nem tudunk semmit róla, csak azt, hogy tegnap nagyon felment a vérnyomása és be kellett neki menni, meg görcsölgetett is. Remélem már babázik és csak a nagy örömben elfelejtett telefonálni :)
Gratula a Te barátnődnek is :)
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, nem sok időm van írni... :(

Hódocska!
Nekem a szomszédom el akarja adni az etetőszéküket, elég jó állapotban van, megkérdezem, mennyit kér érte, jó? Járóka: mi vettünk anno, jó drágán, de egyáltalán nem használtuk ki, gyakorlatilag teljesen felesleges, mert amikor már kúszik-mászik, nem lehet berakni, előtte meg inkább játszószőnyeg, azt ne gondold, hogy ő szépen elücsörög benne, amíg te mondjuk főzőcskézel, szóval tényleg feleslegesnak tartom én is.

Monee!
Fel a fejjel, tényleg lesz jobb is, m.helyi dolgokat is sajnálom, tényleg olyan lelkes voltál, gondolom a főnőkkel vannak gondok...

Marcsy!
Jók a képek, köszönjük. Ovi: :?
Én se tudok segíteni, nekünk ilyen gondunk nem volt. (nyelv probléma)

Képzeljétek: ma megszólított a DM-ben egy lány, hogy én vagyok-e a Jevi, kiderült, hogy a Netty volt! Annyira örültem neki, mondta, hogy Violát ismerte fel! :D Nagyon építkezésben vannak ők is, ezért jön ritkábban. Kiderült, hogy egész közel lakunk egymáshoz. (most még! :) )

Most mennem kell, Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Jevi!

Köszi, ha megkérded nekem az etetőszéket, meg hogy mégis milyen. Jó, hogy találkoztál Netty-vel. :) Úgy látom, neked sem jött be a járóka. Szal az a helyzet, hogy akkor lehet vissza az egész, mert Tamaráról már most megmondom, hogy nem lesz el benne. Teljesen kizárt. De ha ti is így látjátok, hogy ennyire nem, akkor csak a helyet foglalná, na meg pénz.

Kájé!

Gratulálok a barátnődnek! :) Boztos tök boldogok! Nálunk a családban is egyre csak jönnek a hírek az áldott állapotokról (mindenki kedvet kapott :lol: ), férjem meg is jegyezte, hogy most demográfiai robbanás történik a famíliában. :D

Gira!

Te jól vagy? Minden oké a lányokkal? :)

Monee!

Igaza van Juditnak, ennyi rossz után reméljük csak jó következik, megérdemelnétek.

Egy kép:
Kép

Kép
hódocska

boztos=biztos :lol:

Kép
hódocska

Hódi!

Szerintem te tudod kiről van szó:fozsuzsi a chatről :)

Kép

Ma délben pedig megszületett lányaim unokatesója 3,14kg és 50cm. Panna Helka nevet kapta :) :) :)
kájé

Sziasztok!
Kájé!
Gratula az unokatesóhoz :)
Nekem is egyre több ismerősöm kapott kedvet a babázáshoz. Sajnos mindegyik elég távol lakik, szóval nem fogunk együtt babázni :cry:

Még egy ilyen társaságot, mint mi még nem láttatok. Most a férjem kezdte a náthát, köhögést, most már mindenki szürcsög, köhög :twisted:
Timi!
Nagyon tündéri Tami, azok a csodás nagy szemek... :)
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Köszi a bíztatást!
Tegnap miután elolvastam az írásaatokat eszembe jutott egy mondat, amit mostanság autók hátuljára szoktak ragasztani: "Ne dudálj, küzdj!" :lol: :lol: Nekünk most sírni illene ezen a mondaton, de én inkább nevetek, már nem tudok mást tenni. Biztos vagyok benne hogy jön jobb is még, csak annyira elkeserít hogy minden egyszerű dologért is úgy meg kell küzdenünk. Előre nem lehet semminek sem örülni, mert biztos hogy becsúszik valami kaki a rendszerbe.
Az sem baj igazán, hogy a jövő hónapra átcsúszik a költözés, mert tavaly november óta így vagyunk, uh. ha 11 hónapot kibírtunk nálunk, akkor ezt a 3 hetet már csak kibírjuk valahogy. Igazából ott a probléma hogy hihetetlenül türelmetlenek lettünk mostanság. Én is legszívesebben pakolnék már és mennék, de ugye kicsit költözni nem lehet. Vagy megyünk és akkor viszünk mindenünket, vagy nem és akkor nem is kell pakolászni. Sosem voltam ilyen típus, de most valahogy kényszeres takaríthatnékom van már! :lol: :lol: :lol: Ennek már a fele sem tréfa. ;) :D:D:D:D:D:D

Jevi!

Nálunk nem az a tipikus helyzet van, hogy a főnök így is-úgy is, rossz és hülye, mert eddig nem volt az. Most megszállta valami és folyamatosan engem csesztet, néha okkal, néha ok nélkül. Már mindenen a csomót keresi.
Tudod, nem mondom azt hogy nem lehetne elviselni, de igazából abban nem vagyok biztos hogy ezt nekem el KELL viselnem. Kicsit fiatalka vagyok még ahhoz hogy begyöpösödjek és megkeseredjek a munkába. Szerintem.

Nah, akkor hogy jóról is: :lol: :lol:
Tök jó hogy találkoztál Nettyvel. :D Én is amikor a városban járok kereslek Titeket, illetve nem is titeket hanem a gyerkőcöket. Őket azért többször lehet itt fent látni mint a saját képeket. :D:D:D Valamelyik nap a házuk környékén asszem láttam Vikit és Petit, bár ebben nem vagyok teljesen biztos, mert kocsiban ültünk és csak egy pillanat volt az egész. :)

Timi!

Ezzel a lánnyal lesz még bajotok! Aki már 3 hónaposan így tud nézni... ;) :lol: :lol:
Kik készülnek babázásra a családban?

Marcsy!

Mizu a barátnőddel?
Sajnálom ezt a nyelv kérdést, remélem hamar megoldódik, sajna én sem tudok benne segíteni!
Szépek a gyerkőcök! ;) :D

Kezd beborulni... lehet hogy tényleg esni fog.
Jah, ma lesz parkettánk ha minden igaz!
Üdv.:
Monee

Monee

monee85

Monee!
Még semmi. Figyelik a vérnyomását és várnak :evil: Szegénynek már annyira elege van az egészből. Otthon várja a 2 kicsi fia, Ő meg a kórházba...
Annyit tudunk, hogy tuti császárral fog szülni, az első 2-őt is úgy szülte, ez a baba is állítólag hatalmas...
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Monee!
Én csak annyit tudok mondani,hogy kitartás! Tényleg azon az 1 hónapon már nem múlik semmi. Előbb- utóbb sikerül a költözés.
A melóhellyel sajna sokan vagyunk úgy hogy unjuk, vagy elegünk van, vagy besokallunk tőle, de hát valahol kell dolgozni, hacsak valaki nem tart el. :lol: És hát mindenhol vannak hülye főnökök, meg méghülyébb kollégák akik megkeserítik az ember életét. Próbálkozni kell, pályázgatni máshová, biztos találni fogsz olyan melóhelyet, ahol jól fogod magad érezni. Nem szabad leragadni egyhelyen, az tény! Tehát fel a fejjel! :lol: :lol:

Timi!
Szopiügyben változó a helyzet, néha jobb, néha rosszabb. A Bazár-t nem nézted etetőszék ügyben. Egyik barátnőm mindent onnan szerzett be a babának, és nagyon jó áron. Lehet,hogy érdemes néha megnézni,hogy ki mit hirdet. :D

Jevi, Marcsy, Kájé!
Mikortól lehet elkezdeni az anyatejen kívül más kaját is adni? Elolvastam, amiket a kórházba kaptunk, és hát eléggé ellentmondásos. Van amelyik már 3. hónaptól azt írja,hogy meglehet próbálni 1-2 kiskanál almát, narancsot stb...
Az a helyzet,hogy én 4. hónatpól mindenképpen szeretném már új ízekkel megismertetni a babát, nem szeretném,hogy csak 6 hónapig anyatejet kapjon, mert többektől hallottam,hogy vashiányos lett a baba, mert már igényelte volna, hogy mást is egyen. Tudom,hogy elvileg a nagykönyv szerint 6 hónapig elég neki az anyatej, de a védőnőm is azt mondta,hogy előbb is nyugodtan adhatok már neki mást is.
Nagyon érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok,hogy nálatok,hogy zajlott az új ízek megismertetése.

Mostanában elégggé depis vagyok, én sem tudom,hogy miért érzek így. Sokat vagyok egyedül, talán ez is hozzátartozik. Eddig olyan erősnek hittem magam, és most biztos meglepődtök, de annyira vágyom emberek közé,hogy kolléganőimmel beszélve, mondtam,hogy úgy visszamennék kicsit dolgozni. :cry: Tudom,hogy hülyén hangzik, hisz Zsófi még kicsi, és tényleg csak elkeseredésemben mondtam, és persze én sem gondoltam komolyan, csak úgy eljátszottam a gondolattal.
Na most én is kipanaszkodtam magam, pedig nem szokásom, csak most nagyon padlón érzem magam.

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Kép Zsófi cica Kép [/img]

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Andi!
Én annyit "tudok", hogy 4 hónapos kortól lehetne elkezdeni a tápszeres babáknál az új ízeket. De sajnos mindenki mást és mást mond. Én ugyan nem szoptattam még 4 hónapos koráig sem, de ugyanúgy gondoltam mint Te. Én is minél hamarabb szerettem volna új ízekkel megismertetni. Ált. az almát szokták javasolni kezdésnek, vagy az almalét. Nekem a narancsról azt mondta a dokinéni, hogy azzal várjak még, mert a trópusi gyümik allergiás reakciót válthatnak ki. Nálunk az almát nem ette, eszi meg, ezért egy időre fel kellett volna függeszteni az új ízeket, mert lehet, hogy még nem készült föl rá(?). Én emlékszem, hogy a Domcsi meg a Dávid 4-5 hónaposan már banánt evett. Pedig a banán is trópusi. Ezt mondtam is a védőnőnek, erre azt válaszolta, hogy igen, de szinte minden évben változik valami, minden évben kitalálnak valami újat a fejesek, hogy mit miért nem szabad korán adni a babának.
Ezen a ponton mondtam azt, hogy elég! Nézegettem a bébiételeket és szinte minden olyant megvettem neki amire rá volt írva, hogy 4 hónapos kortól. A doki néni szerint a bébiétel nem kényelmesség, hanem óvatosság. Mert lehet, hogy lehet kapni olyat, hogy 6 hónapos kortól és van benne máj, de az a máj úgy van beledolgozva, hogy a pici pocijának megfelelő legyen. Mert amit Te megfőzöl májat az a mostani "ajánlások" szerint csak 7-8 hónapos kortól adható. Persze azért főzök neki én is, nemcsak bébiételt adok, de azért még mindig nagyon vigyázok. Először mindig csak egy-két kanállal, ha úgy látom, hogy nem lesz hasfájása, kiütése vagy akármi baja tőle, akkor másnap egy-két kanállal többet kap. Mi most már zöldborsót is eszünk, semmi baja tőle, de azért még mindig a sütőtök a nyerő :lol:
Nah, ezt most jó hosszan leírtam :oops: De azért kíváncsi vagyok a többiek válaszára is.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Kájé!

Akkor gratula fozsuzsinak! :lol: Meg az unokatesónak is! :D

Marcsy!

Jobbulást az egész családnak, veltek érzek! :cry:

Monee!

Elkapott a fészekrakó ösztön? :lol: Emlékszem, mikor én az első albérletembe költöztem, míg a fiúk bepakolták a bútorokat, már sikáltam a konyhát. :lol: Ennek is megvan a maga szépsége. Na, látod, ma már kicsit derűsebb vagy! :D
Tamás unokatesója most szült, másik márciusban fog, 3. kb. 8 hónap múlva, én unokatesómnál is jön a harmadik bébi, szóval alakul. És jövőre mégegy esküvő, ahol várható a baba is hamarosan. :)

Andi!

Jó, hogy újra vagy. Én szívesen sétálnék veled, csak nem akarok, nehogy rátok ragasszak valamit. Kivel van Zsófika a képeken? Azok a csodálkozó szemek! :D
Köszi, hogy említetted a Bazárt is, tiszta hülye vagyok. Végig volt az agyamban valami, hogy mintha valahol lennének hirdetések, de esküszöm nem ugrott be a Bazár. Tiszta lökött vagyok én is mostanság. :lol:
Remélem Zsófi baby eldönti, hogy mit szeretne. :)

Kép
hódocska

Timi!

Sajnálom,hogy még mindig nem tudtál kikeverendi a náthából. Csak Tami el ne kapja!
A képen Zsófi anyósommal és egyik unokatesójával van.Biztos mondtam már,hogy férjem öccsének 3 gyerkőce van, ebből 2 sajátja. Na a Timi, aki a középső van a képen. Ő 4,5 éves.
Képzeld most beszéltem a Vikivel/tudod a kórházi szobatársam/ és ők is tök betegek, de ott a baba is elkapta. Éjjel többször is felsírt, és porszívózni kellett az orrát.
Jobbulást nektek! Jövő héten ha helyrejössz talizhatnánk!

Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziasztok!

Hódocska!
Megkérdeztem a szomszédomat, valami márkásabb fajta, L. Rossii, de lehet hogy rosszul írtam le, elég jó állapotban van, dönthető a háttámlája, tehát akkor is be lehet tenni a babát, ha még nem ül biztosan. Ők 27.000-ért vették újonnan, és 15.000-ért indítana, de azt mondta lehet alkudni.

Andi!
Háát, mi végülis 5 hónaposan kezdtük, mi is almával, de akkor Violka se nagyon ette, végülis azt mondhatom 6 hónaposan kezdett el igazán mást enni (először krumpli, aztán krumplihoz egy kis sárgarépa, stb. szép fokozatosan minden. De a krumpli maradt sokáig mindenhez, csak egyre kevesebb mennyiségben, növelve a más zöldségek mennyiségét. Gyümölcs közben folyamatosan, főleg alma, banán, őszibarack) Én mindent kukoricaliszttel sűrítettem, mert ugye az nem tartalmaz glutént. "Rendes" főzeléknek csináltam meg, kevés olajon a kukoricaliszt - szóval rántás - bele a zöldségek, ahogy mondtam. Aztán 8 hónapos kortól kis pipihusi (turmixolva). Nekem úgy javasolta a védőnő, hogy egyszerre csináljak nagyobb adag húspürét, és a jégkockatartóba betettem, úgy fagyasztottam le, így mindig csak egy-egy kockát kellett kivennem a főzelékhez. Hát nagyjából így indult. Néha én is vettem babakonzervet, de mivel Viola már akkor se volt jó evő, sajnáltam mindig kidobni a drága kajákat, mert két nap alatt se fogyott el egy üveg. Gyümölcsből se. :(

Most mennem kell, mert közben én is benyakaltam valami vírust, iszonyú hányingerem van egész nap, nem tudok enni, és alig állok a lábamon, egyfolytában csikar a hasam. :( Csak Viola el ne kapja!!!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Andi!

Mi hozzátáplálásban nem nagyon vagyunk mérvadóak de azért elmondom.Én sajna nem tudtam szoptatni őket,így ők tápszeres babák voltak.4 hós korukban kezdtek el mást is enni de kimaradt a kóstolgatási időszak :D :D ők azonnal egész üveg kaját vágtak be.Amíg picik voltak én nem főzőcskéztem nekik...üveges bébiételt vettem. A kecskemétit is a Hipp csinálja,csak kb fele árban van.Mindig ott vettem hol épp akciós volt,de akkor egyszerre nagyobb mennyiséget.Így tulképp meg sem érte volna főzőcskézni.Jaa még annyit:nálunk a legtágbb családban sincs semmilyen allergi,ezért bátran mertem adni neki korábban bizonyos dolgokat mint ami a jelenleg ajánlott.

Hódi!

A Király utca végén egy pici üzlet,Kincses sziget a neve.A csajnak jó minőségű babacucci szoktak lenni.Ott is érdemes etetőszéket nézni. Egyébként rengeteg játákot is árul.Én még nem vettem nála eddig semmit,de gyakran be szoktam menni nézelődni.

Puszi mindenkinek:Judit

Kép
kájé

Sziasztok!

Marcsy, Kájé, Jevi!

Köszi nektek,hogy leírtátok,hogy Ti hogyan kezdtétek a más kajákat a babyknél! :D Már nagyon kíváncsi vagyok,hogy Zsófi majd mit fog szólni pl. az almához vagy sütőtökhöz. És hogy mennyire lesz válogatós, finnyás, vagy nem evő. :lol: Azért már most vannak elképzeléseim,hogy milyen kajákat szeretném,hogy szeressen, dehát majd úgyis ő fog dönteni. :D Addig meg kapja a jó kis anyatejecskét.

Jóéjszakát!

Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
marcsy

Kép
Tudok ám nevetni is :)

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Eltűnésemnek nagyon egyszerű oka van! Meghalt a számítógépünk! :( Férjem mindent telepíthet újra rajta, hát nem boldog tőle, de én sem! :(

Képek jók, minden gyerkőc nagyon helyes! :D

Andi!

Én sem vártam ki teljesen a 6 hónapot a kóstoltatással! Almalével kezdtem, meg sárgarépalével. De pépeset tényleg csak 6 hósan adtam neki, de nagyobb örömmel fogadta mint a leveket :) Tulajdonképpen Peti az elején mindent megevett, amit kapott! (na jó, nem arra kell gondolni, hogy rögtön egy egész üveggel, csak nem fintorgott, és pár kanállal evett mindenből) A céklát nagyon szerette krumplival, de ez már jó pár héttel később volt, mert a krumplit az elején sehogy nem volt hajlandó megenni! Amúgy (mint Kájé) én is sok üvegest adtam, adok neki még mindig. Nem rosszak azok sem, így legalább tudom mennyit eszik, na meg egyszerűbb is! :oops: Az elején én is a Hipp-et vettem, de később már a Kecskemétit, meg az Univert is megette, most pedig nagyrészt Kecskemétit, meg Mildit kap! Amióta lehet kapni friss sütőtököt, azt is szereti, eleinte ugye csak üveges volt, akkor az volt a kedvenc!
Én egyébként úgy vezettem be a kölönféle ízeket, hogy kevertem a már ismerttel: almalét már ismerte, akkor ahhoz tettem egy kis sárgarépalét, majd másnap többet, és végül csak a répalé maradt! :) Etz nekem a védőnő tanácsolta, de bejött.
most egyszer elküldöm, nehogy elszálljon

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Timi!

Remélem már jobban vagytok, és Tamara nem kapta el! :)

Monee!

Kitartás, már nem kell sokat várnod és végre költözhettek! :D

Lassan ébred a gyermek! (képzejétek, ilyenkor alszik!!!!!!!!!!mi lesz velünk este :?: :? )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Évi!

Örülök, hogy találkoztunk a DM-ben, remélem azért majd tudunk máskor vásárláson kívül is találkozni és beszélgetni. Melyik játszótérre szoktatok menni?

Nagyon helyes minden gyerkőc!
Most nem tudok feltenni a Mátéról új képeket, mert nem töltöttem át a fényképezőgépről a laptopra, de ha lesz rá időm, fogok feltenni.

Monee!

Építkezés: lehet, hogy nem vagyunk kőművesek, de van azért némi közünk ezekhez a munkákhoz, nem kell félteni minket, ha nem tudnánk mibe vágunk bele el sem kezdenénk. Az iparosokat lehet szidni, mert soha nem azt és nem akkor csinálják amit a megrendelő elképzel stb. legalábbis ez az általános felfogás, de vannak vállalkozók és cégek akik nem így dolgoznak. Tudom, mert a mi cégünk ilyen, csak ezt tényleg meg kell fizetni és a legtöbben azonnal nemet mondanak minden ajánlatunkra mert annyira drága, pontosan ezért a legritkább esetben dolgozunk magánszemélyeknek. Erről nem szeretnék tovább írkálni, mert mindenkinek vannak rossz és jó tapasztalatai, mi szerencsére tudjuk kivel fogjuk a munkák nagy részét megcsináltatni, mivel velük több éve megbízható kapcsolatban állunk. Szerintem tényleg meg lehet és kell találni a megfelelő refrenciák és szerződések támogatása mellett a megfelelő partnert, csak időt kell szánni a keresésre, tárgyalásra.

Andi!

Kicsit késve, de azért én is leírom a tapasztalataimat. Mi is hamarabb kezdtük a hozzátáplálást, kb. 5 hónapos volt a Máté. Mi is először almát, barackot, banánt ettünk, aztán krumplit, répát, almás, banános krumplit. A Máté először nem volt hajlandó megenni a zöldségeket, a répát kifejezetten öklendezett, így gyümölccsel evett mindent, még a húst is. Mostanában változott az ízlése és megeszik gyakorlatilag mindent, csak úgy látszik kellett neki 1-2 hónap amíg megszerette a zöldségeket is. Mi is elég sok üveges bébiételt eszünk, mert szereti azokat a Máté, főleg a Kecskeméti ételeket esszük, de leginkább azért mert azoknak nagyon nagy része tejmentes, ami nálunk fontos, mert a Máté tejfehérjeérzékeny.

A Mátéról egy-két szó: végre kibújt az első fogunk, azt hittem, már soha nem jön el ez a pillanat. Annyira szenvedett szegény már hetek, sőt hónapok óta. Most, hogy kibújt az első már volt 3-4 éjszakánk ami teljesen jól alakult, de most újra kezdődik minden. Gondolom bújik a következő fog... Nem baj, már csak 19 fog van hátra, és remélem mindig egyre könnyebb lesz. A Máté megtanult tapsolni és pá-pát inteni is, nagyon édes amikor csinálja. Mostanában rengeteget esik-kel szegényem, mert elkezdte gyakorolni a kapaszkodás nélkül való állást és 1-1 lépést.

üdv Mindenkinek

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!
Netty!
Gratula a fogacskához :) Mi még mindig nagyon szenvedünk tőle :cry:
De az is lehet, hogy a nátha is rátesz az éjszakai ébredésekhez, meg a nappali nem alváshoz.

Hisztikém meg elkezdett mászni. Még csak pár "lépés" megy neki, de sztem ez is szép teljesítmény tőle :) Ülni még mindig nem tud, de már állni akar :lol:
A Dávid megint elesett, van 2 szép lila folt a homlokán :(
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Még azt szeretném kérdezni tőletek,hogy amikor elkezdtétek a hozzátáplálást, akkor mennyi idő múlva tudtatok 1 szopizást kiváltani vele. Egyik kolléganőmnek most 4 hónapos a kislánya, és szeretné ő is megismertetni a babáját az új ízekkel, de az is a gond,hogy egyre kevesebb a teje, és ezért is szeretne minél előbb mást is adni a babának,mert nem igazán szeretné tápszerezni.

Netty!
Hogy derült ki,hogy Máté tejfehérjeérzékeny?

Marcsy!
Gratulálok Hisztike mászásához!Szegény Dávid! :cry: Hát igen, amikor meg menni kezdenek, onnantól esnek kelnek.

Sziasztok:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziasztok!

Sajnos ez a hosszú hétvége eddig katasztrófális. Péntekre már annyira elkapott a nátha, hogy minden etetést többször meg kellett szakítanom orrfújás, tüsszögés, köhögés miatt és a maszk alól annyira a szememre szállt a nátha, hogy tiszta véres lett. Alig vártam a 7végét, hogy Tamás kicsit besegítsen, de ő inkább a baleseti ügyeletre ment, mert elintézte a térdét, uh. most aztán csinálhatok mindent szinte tök egyedül és közben félek, nehogy Tami elkapja, mert szerdán oltás. Nagyon rosszul viselem, hogy már több, mint egy hete nem pusziltam meg. :cry: :cry: :cry: Annyira hiányzik és tök rossz, hogy ellátom, aztán ált. leteszem csak úgy valahova, hogy ne legyen a közelemben. Sétálni azért minden nap elviszem, még ha nekem baromira nincs is hozzá kedvem, de neki ennyi jár. :)

Jevi!

Hát mi valami egyszerűbb etetőszékre gondoltunk, de köszi, hogy megkérdezted. :)

Kájé!

Emlékszem, azt az üzletet már írtad a cseten is, csak be kell vallanom, még mindig nem voltam ott. Most a városba csak akkor megyek, ha apósom elvisz a Tamival orvoshoz különféle vizsgálatokra. :(

Andi!

Ti hogy vagytok? Remélem a hétvégétek kellemesebben telik, mint nekünk. :D

Viki!

Számítógép :evil: Képzeld, valamelyik nap rólatok álmodtam, valahol voltunk együtt Petikével, Veled. :D

Netty!

Gratulálok Máté tapsijához, pá-pá- jához, na meg az első lépésekhez! :D Amit a szakikról írtál, azzal nem értek egyet, nekünk se túl jók a tapasztalataink, de inkább ne menjünk bele... Csak annyi: Miért kéne extra felárat fizetni azért, hogy egy SZAKember KORREKT módon elvégezze a rábízott SZAKmunkát? Az meg, hogy valakinek referenciája van, nem jelenti azt, hogy nálad 8Persze nem szó szerint, mert látom, ti otthon vagytok e téren), szóval hogy nem vétenek-e egy olyan fatális hibát, amitől fújhatod az egészet, vagy kezdhetik elölről, ahogy ez nálunk is -majdnem- történt, ugyanis fürdőt-ec-t, konyhát mi is jó nevű vállalkozókkal csináltattuk és nem volt olcsó, csak épp a végeredmény lett tré. Persze azt mi is végignéztük, hogy mindenki másnál milyen klasszul megcsinálták a dolgokat. :evil:

Marcsy!

Dávid! :oops: Krisztike viszont ügyi! :D Jók a képek!

Kép
hódocska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?