Sziasztok!
Monee!
Én csak annyit tudok mondani,hogy kitartás! Tényleg azon az 1 hónapon már nem múlik semmi. Előbb- utóbb sikerül a költözés.
A melóhellyel sajna sokan vagyunk úgy hogy unjuk, vagy elegünk van, vagy besokallunk tőle, de hát valahol kell dolgozni, hacsak valaki nem tart el.
És hát mindenhol vannak hülye főnökök, meg méghülyébb kollégák akik megkeserítik az ember életét. Próbálkozni kell, pályázgatni máshová, biztos találni fogsz olyan melóhelyet, ahol jól fogod magad érezni. Nem szabad leragadni egyhelyen, az tény! Tehát fel a fejjel!
Timi!
Szopiügyben változó a helyzet, néha jobb, néha rosszabb. A Bazár-t nem nézted etetőszék ügyben. Egyik barátnőm mindent onnan szerzett be a babának, és nagyon jó áron. Lehet,hogy érdemes néha megnézni,hogy ki mit hirdet.
Jevi, Marcsy, Kájé!
Mikortól lehet elkezdeni az anyatejen kívül más kaját is adni? Elolvastam, amiket a kórházba kaptunk, és hát eléggé ellentmondásos. Van amelyik már 3. hónaptól azt írja,hogy meglehet próbálni 1-2 kiskanál almát, narancsot stb...
Az a helyzet,hogy én 4. hónatpól mindenképpen szeretném már új ízekkel megismertetni a babát, nem szeretném,hogy csak 6 hónapig anyatejet kapjon, mert többektől hallottam,hogy vashiányos lett a baba, mert már igényelte volna, hogy mást is egyen. Tudom,hogy elvileg a nagykönyv szerint 6 hónapig elég neki az anyatej, de a védőnőm is azt mondta,hogy előbb is nyugodtan adhatok már neki mást is.
Nagyon érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok,hogy nálatok,hogy zajlott az új ízek megismertetése.
Mostanában elégggé depis vagyok, én sem tudom,hogy miért érzek így. Sokat vagyok egyedül, talán ez is hozzátartozik. Eddig olyan erősnek hittem magam, és most biztos meglepődtök, de annyira vágyom emberek közé,hogy kolléganőimmel beszélve, mondtam,hogy úgy visszamennék kicsit dolgozni.
Tudom,hogy hülyén hangzik, hisz Zsófi még kicsi, és tényleg csak elkeseredésemben mondtam, és persze én sem gondoltam komolyan, csak úgy eljátszottam a gondolattal.
Na most én is kipanaszkodtam magam, pedig nem szokásom, csak most nagyon padlón érzem magam.
Sziasztok: Andi