Sziasztok!
Hatalmas gratula Dancsiéknak Gellért babához! :):)
Cseppek! Nektek is szívből gratulálok Gergőhöz, gyönyörű kisfiú! :)
Kittinek, Dórikának és Szandinak boldog szülinapot! :) (Bocs, hogy mindenkinek csak utólag...
)
Botinak boldog névnapot kívánunk! (szintén utólag...
)
Melinda! Örülök, hogy semmi komoly baja Lindinek! Remélem tényleg kinövi!
Karmen! Gyors jobbulást kívánunk Orsinak a műtét után!
Timi! Az én címemet tudod, nekem is küldheted, bár én már hallottam, azért szívesen elolvasom újra!
A héten kijut nekünk a kétgyerekes élet szépségeiből, Dénes itthon van, nagyon beteg volt. 5 éjszaka és 4 nap lázas volt, brutál köhögés, masszív hörghurut torokgyulladással. Szerencsére a kicsi nem kapta el. Dini közérzetén nem nagyon látszott, hogy totál beteg, annak ellenére, hogy egész héten lázas volt, és 3 napig nem evett, folyamatosan pörgött, alig bírtam lefoglalni szabadidőmben, mikor Matykó aludt, és néha alig bírtam idegekkel...
A lakás meg néhány napig úgy nézett ki, mintha bomba robbant volna, rettegtem, ha kopogtak, nehogy már jöjjön valaki!
:):)
Leírtak ellenére a kétgyerekes élet nem csak idegbaj
, Matykó egy tündér, sokat segít, hogy nagyon jó baba, nem is tudom, hogy bírtam eddig csecsemő nélkül, meg kell zabálni, ahogy mosolyog az emberre, meg mikor a kis puha buksiját lehajtja a vállamra és szuszogva alszik, az olyan jó érzés! Nagy boldogság azt is látni, ahogy Dénes már most foglalkozik vele, simogatja, rázza neki a csörgőt, beszél hozzá, fogja a kezét, aztán komoly képpel kijelenti. "Öcsike nagyon szeret engem! Én vagyok a nagy, okos bátyókája!"
Ma reggel 20-30 percre lefoglalta öcsikét (ellenőrzött körülmények között
), ami alatt lehet reggelit csinálni, és még sok más dolgot is, 2 gyerekkel megtáltosodik az ember, 30 perc kész vagyon!
Most mindketten alaszanak, megpróbálok kiválogatni addig néhány képet!
Remélem folyt. köv. ...