Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zita,
te tudod mi lett Arankával? Móni az új gondozónő, szerintem a gyerekekkel való kapcsolata sokkal jobb, mint Arankával volt. A helyzet magaslatán meg nem állt, mikor odakerült: zoknik, cipők terítve a konyhában, vadászni kellett mire egy-egy pár meglett.
Tegnap beszéltem Angélával a szobatisztaságról, segíteni fognak és lehet a jövőheti hosszúhétvégén bele is fogunk vágni, bár félek tőle.

Márkról nincsenek véletlen 2-2,5 éves kori rövidnadrágjaitok, pólóitok? Az az igazság Zolcsiét angol turikban vettem, de kellene még pár, most meg oda eljutni Gergővel lehetetlenség. Szanál vásárlásról meg ne is beszéljek. ...

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok!

Bea :) Zituskáék kiköltöztek a Sárgára, ott van nyaralójuk, a tetőtérben már nagyon nehezen bírták a meleget.

Zsuzsu :) Tündéri fiaid vannak, Konsti is hatalmas már :D Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok neki!

Szilcsi :) Egészen röviden: ha az összes fájdalmat összehasonlítom, amit érzel császár után és vajúdás közben, azt kell mondjam, a császár ebből a szempontból túró, mondhatnám ajándék. A természetes szülés viszont olyan élményt ad, aminek a császár közelében sincs…
Nagyon sajnálom az újabb allergiát, bakker mindig jön vmi :twisted: :twisted: A homeopátiát nem akarod kipróbálni?

Norus :) De, lehet baj a heggel, de a hegszétválás szerencsére nagyon ritka, ezrelékben mérhető (egyébként úgy emlékszem, Dancsinak Boldi születésekor sajnos szétvált a hege, ezért lett császár). Ezért van az, hogy nem kaphatsz császár után sem oxitocint, sem EDA-t. Mármint itt nem adnak, de vannak helyek, ahol adnak :roll: És miután megszültél, csinálnak méhűri betapintást, azaz felnyúlnak és megnézik a hegvonaladat, hogy nem-e jött szét.

Enikő :) Nagyon királyul néz ki ez a szauna! :D És szép helyen is voltatok! Örülök, hogy sikerült olyan párt találnod, aki tényleg a társad! :wink:

Cseppek :) Nagyon szép Gergő baba! És jó volt olvasni a szüléstöridet is :wink:

Kinga :) Kitti gyönyörű kiscsaj :D:D Kristóf is nagyon örült a bicajnak :)

Anett :) Hogy van Málna? Elmúltak a kiütések? Gratula a vizsgákhoz!

Zita :) Utólag is boldog szülinapot!

Móni :) Kristóf és most Flóra is Sikónál született (és ha lesz 3., ő is nála fog), mire vagy kíváncsi vele kapcsolatban?

Karmen :) Orsi hogy van?

Többen kérdeztétek Kristófot – szerencsére nagyon jól fogadta a kistesót, simogatja, mondja, hogy szereti őt. Viszont tuti, hogy a kis lelkében azért nem kerek minden, vannak gondjaink a kakilással, remélem megoldódik majd. És iszonyat hisztis, ááá :evil: :evil: Flóra egyébként tényleg egy kis tündér, a nyugalom szigete a csecsemő Kristófhoz képest…
Elkészült a szüléstöri is, viszont baromi hosszú lett és szívesebben küldeném át e-mailen, minthogy ide feltegyem. Szóval aki úgy gondolja, légyszi írjon priviben e-mail elérhetőséget és küldöm :wink:

Puszi

KépKép

KépKép
timika

Kinga! nem tudom mi a cuki neve, mert nem csak ez az 1 van Ujszentivánon ugy tudom. Én annak idején Szegeden rendeltem egy helyen az esküvöi tortát, és mondták hogy ezt U. csinálták, onnan szállitják be. De nyilván ök elérhetöséget nem ajánlgattak, hiszen haszonnal adják tovább a sütiket. Aztán egy ismerös cukrász elárulta hogy az U. cuki házhoz is hoz magánszemélynek tortát, mert ugyis jönnek teriteni Szegedre, és ua. a kocsi elviszi, plusz ktg. nélkül. Igy nekünk jobban megéri tölük rendelni most már és kényelmesebb is hogy házhoz hozzák:) Telefonon szoktam rendelni, ha mintát is kérek rá megbeszéljük milyen ostályuk van, v. volt formatortát kértem, akkor is egyeztettünk hogyan tudják megcsinálni, milyen lehetne, mennyiért stb.

Timi! Én majd elküldöm a cimemet, engem érdekelne:)
Orsi ma volt kontrollon, a hallása már elkezdett javulni, még nem tökéletes, de azt mondták hogy ez most még nem is kell, ennyi javulás most tökéletes de lesz jobb is majd. Nem hivták vissza késöbbre amugy. Ma már mehet ugrálóba is:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Timi!
Én NAGYON kíváncsi vagyok!!! Érdekel hogy egy csaszi után hogy zajlott a természetes szülés és mit éltél át közben!!
Légyszi nekem is küld el!

Köszi

Karmen!
Akkor ha legközelebb megyünk a telekre, bemegyek abba a cukiba amiről én tudok és megnézem milyen sütik vannak.
Próbakóstolás :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok Lányok!

Szeretném megkérdezni,hogy csatlakozhatom e hozzátok?

:roll:

Röviden rólunk:

Egy kislányom van Gréti, június 11.-én született. Nemsokára 1 éves lesz.
Nagyon huncut kislány, vidám,mosolygós. Mászik ezerrel, felül. Próbálkozik felállni is,de még kicsit gyengék az izmai,jár hozzánk gyógytornász is!

Teszek fel róla egy képet Nektek!:
Kép

Kép
Kép
kisfóka

Szia Kisfóka!
Üdv közöttünk!! Nagyon cuki kiscsajod van :P

szszkinga

Kisfóka, üdv itt.

Timika, engem is érdekelne a dolog, főleg, hogy ketteskével én is Sikót "néztem ki", és ugye Peti is csaszis volt. E-mail cím kell, vagy elküldöd priviben a történetet?

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Hatalmas gratula Dancsiéknak Gellért babához! :):)

Cseppek! Nektek is szívből gratulálok Gergőhöz, gyönyörű kisfiú! :):)

Kittinek, Dórikának és Szandinak boldog szülinapot! :):) (Bocs, hogy mindenkinek csak utólag... :oops:)

Botinak boldog névnapot kívánunk! (szintén utólag... :) )

Melinda! Örülök, hogy semmi komoly baja Lindinek! Remélem tényleg kinövi! :)

Karmen! Gyors jobbulást kívánunk Orsinak a műtét után! :)

Timi! Az én címemet tudod, nekem is küldheted, bár én már hallottam, azért szívesen elolvasom újra! :)

A héten kijut nekünk a kétgyerekes élet szépségeiből, Dénes itthon van, nagyon beteg volt. 5 éjszaka és 4 nap lázas volt, brutál köhögés, masszív hörghurut torokgyulladással. Szerencsére a kicsi nem kapta el. Dini közérzetén nem nagyon látszott, hogy totál beteg, annak ellenére, hogy egész héten lázas volt, és 3 napig nem evett, folyamatosan pörgött, alig bírtam lefoglalni szabadidőmben, mikor Matykó aludt, és néha alig bírtam idegekkel... :oops: :shock: :D A lakás meg néhány napig úgy nézett ki, mintha bomba robbant volna, rettegtem, ha kopogtak, nehogy már jöjjön valaki! :):):)

Leírtak ellenére a kétgyerekes élet nem csak idegbaj :), Matykó egy tündér, sokat segít, hogy nagyon jó baba, nem is tudom, hogy bírtam eddig csecsemő nélkül, meg kell zabálni, ahogy mosolyog az emberre, meg mikor a kis puha buksiját lehajtja a vállamra és szuszogva alszik, az olyan jó érzés! Nagy boldogság azt is látni, ahogy Dénes már most foglalkozik vele, simogatja, rázza neki a csörgőt, beszél hozzá, fogja a kezét, aztán komoly képpel kijelenti. "Öcsike nagyon szeret engem! Én vagyok a nagy, okos bátyókája!"
Ma reggel 20-30 percre lefoglalta öcsikét (ellenőrzött körülmények között :) ), ami alatt lehet reggelit csinálni, és még sok más dolgot is, 2 gyerekkel megtáltosodik az ember, 30 perc kész vagyon! :)

Most mindketten alaszanak, megpróbálok kiválogatni addig néhány képet!
Remélem folyt. köv. ...

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi!
És szüléssztori? Emlékszem ám, hogy még adós vagy :wink:
Vendég

Kisfóka :) Üdv itt :) Nagyon szép kislányod van! :)

Exi :) Dobj légyszi egy mail címet inkább, jó?

Zsuzsi :) Oké, küldöm neked is, de várjuk ám a tiédet is :wink:

Ja, lányok, babakönyvbe szeretnék Flóra talpáról lenyomatot csinálni, mivel lehet bekenni?

KépKép

KépKép
timika

Na most tudtam visszajönni, persze mindketten felkeltek, ahogy leírtam, hogy alszanak :)

Timi! Én Dininek anno berúzsoztam a talpát, sztem jól bevizsgálják őket.

Haragosi! Nem felejtettem el, nemsokára felteszem! A tied nagyon tetszett, tényleg jól írsz! :)

Enikő! Szép helyen jártatok! Már akartam írni, örülök, hogy ilyen jól megvagytok a pároddal, amiket írsz róla, tényleg egy arany ember lehet, nagyon járt már neked a boldogság! :lol:

Császár vs. rendes szülés: Timivel már átbeszéltük, a csaszi a sima szüléshez képest nem fáj (viszont sokkal nehezebb felépülni belőle, ha nem törik el a farkcsontom, én másnap már vígan ugrálok, így mondjuk csak 2-3 hét múlva lettem teljesen jól). Én totál átértékeltem a fájdalomról alkotott nézeteimet. :) Ennek ellenére szóba sem jöhet a harmadiknál a csaszi, a sima szülés annyival nagyobb élmény, nekem abszolút pozítiv élmény volt!

Adatok Matykóról:
Kicsi fiam 4 hetesen 56 cm és 5070 g volt, tehát 6 centit nőtt és 1240 grammot hízott 4 hét alatt! Nem aprózza el :), bár Dénes is kilókat hízott az első hónapokban, azt hittem, Matyi a nagy születési súly miatt majd lassabban nő, hát tévedtem. :) 6 hetesen már 5550 g volt, ha így halad, 8 hetesen kb. 6 kiló lesz. Tömör gyönyör. :)
Még mindig nagyon jó alvó, átalussza az éjszakát, ha nagy ritkán felébred 1x, akkor is teljesen csöndben tűri a pelenkázást, nem ébreszti Dénest. És ébredéskor se sír, csak fura kis hangokat hallat. :)

Fiaim együtt
Kép

Dénes Levi barátjával Kép

Matyi a Vadasparkban
Kép

Matykó
Kép

Kiterülve
Kép

Matykó figyel
Kép

Babakocsiban Kép

Matyi nekem magyaráz
Kép

Nem találok egy képet, amin teljesen nyitva van a szeme, a vaku miatt állandóan hunyorít. És a látszat csal, kék szeme van, de a szobában készült képek olyan furán sikerültek, pirosas a bőre és sötét a szeme, gondolom ez is a vaku miatt.

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi! A képeket nézve kicsit fáj a szivem már nekem is hogy több babát nem vállalok:( Szerintem a 3 év különbség nagyon nagy elöny a kisebbekhez képest. Nekem is Orsi már mindent megértett, tolerált, jo volt hogy amit elmagyaráztam már felfogta. Itt nem csak arra gondolok hogy mit szabad a picivel, mit nem, meg hogy bevontam ö fürdette mindig a lábait, a popsiját, de megértette ha nekem azonnal a picivel kellett foglalkozni és nem vele, akármit is csináltunk éppen együtt közösen stb. Nekem is nagyon poz. jött le, én akkor gondoltam bele, hogy nekem szerencse hogy ö már ekkore. Persze nagyobb gyerekkel biztosan még könnyebb lett volna, csak az már tesonak nem olyan jo ha több év lenne közöttük.

Timi! Vizfesték. Utána simán le tudod mosni kis szappannal, dörgölni sem kell. Én probáltam homokba, vettem olyan ragasztosat, de persze ahogy belenyomtam a lábujjait behajlitotta, szoval nem sikerült tul jol a festékkel meg lehet többször probálkozni. Olyan egyszerü, késöbb tenyérlenyomatot mindig ezzel csináltunk, kreativ csomagot többet nem probáltunk

Kisfóka! Édes a lánykád!

Zita! Már tudom, anyunál fel volt irva, hogy Nemes cukrászda amugy a nevük.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gyönyörűek a kispicurkák :)

Dancsiéknak Gratula!

Timi!
szerintem a síma szülés semmiség a csaszihoz képest :lol:
ha nekem először császár lett volna, többet tuti nem szülök, még jó h. már nem akarunk több babát.
összehasonlíthatatlan a két szülés ami az "élmény" részét illeti, ez biztos.
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi: Újabb allergia :(

Anett: Gratula a vizsgákhoz! Egyik porcikám se kívánja a tanulást, de neked kitartás! Nem irigyellek.

Zita: Nagyon klassz a kocsitok!

Cseppek, Zsuzsi: Édesek a fiúk!!! Matyi jó súlyban van (Levivel egy súlycsoport)! Cuki :)

Kisfóka: Üdv. itt. Cuki a lánykád! (Szép neve van ;)) Merre laktok?

Konstinak boldog névnapot!

Timika: Nagyon megható az első két kép amit feltettél!
Azért mázlisták vagytok Zsuzsival, hogy a második babátok nyugodt. Nálunk Levi folyton ordított. Gréti volt nyugodt baba anno, így baromi nehéz volt az eleje a kétgyerekességnek nálunk. Most sem könnyű, Levi egy mini hurrikán. Mindig mondták anno, hogy majd ha fiam lesz, meglátom.....Hát jelentem: látom! Totál más a 2 gyerek, ég és föld. Már az első napokban látni lehetett a jellemüket. Gréti mindig nyugodt volt, csendben nézelődött. Levi ordított....:(

Enikő: Sugárzol! Örülök a boldogságodnak!

Kinga: Kitti is nagyon szép!

Mi csütörtökön 2 hét tej(fehérje)mentes diéta után elkezdtük újra adni a tejtermékeket Levinek. Most figyeljük. Ha újra hurutos lesz, akkor nagy valószínűséggel allergiás, ha nem, akkor meg remélhetőleg csak az ovis vírusok miatt volt folyton taknyos.
Úgyhogy rettentően remélem, hogy "csak" utóbbi és nem kell előszedni az orrszívót.
Aki ért hozzá az mit gondol mikor kell hogy jelentkezzen a takony allergia esetén most hogy újra terheljük? 2-3 nap?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timi!
Köszi,hogy elküldted, nagyon szép és megható a szülésed ,még egyszer sok boldogságot nektek és szuperügyes voltál!

ZSuszi!
Nagyon helyesek a pasijaid!És nekem Matyi tiszta Dénes!

Kisfóka!
Üdv itt, gyere nyugodtan és tündéri a kis Grétid!
20140113113746

Sziasztok!!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉST!!!

Úgy tűnik rossz a hálózati kártya a gépünkben, emiatt nem tudtam jönni és megköszönni.

Petinek boldog szülinapot!!!!!! :lol:

Eszternek boldog névnapot!!

haragosi: csak vigyorgós képeket mutatok, a hisztizőseket megtartom, majd ha nagyok lesznek a srácok, megmutatom nekik :lol: :lol: :lol:
gond??? az mijaz??? :wink: :wink: :lol: :lol: soroljam????? !! :lol: :lol: :lol:

Szilcsi!
Jobbulást az allergiádnak!!!!!
Köszi a tápot és bocsi, h késve!!

Kinga!
Gratu Kitti méreteihez! Szuper a képsorozat!!!!!

Cseppek!
Csodaszép "csomagod" van!!!!! :lol: :lol: :lol:
Megértelek, a két fiút is elég lesz felnevelni....

Anett!
Úgy tudom nincs máskor Konstantin névnap, csak máj. 21-én!
Málnának gyógyulást!!!

folyt. köv.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, akkor utólag boldog névnapot Konstinak!

Köszi a köszöntést, íme a szülinapos (igaz, tegnapi a fotó). :)
Kép

Most nem aratott nagy sikert a tűzijáték a tortáján, ellenben az öcsém barátnője által készített gyümölcstortáról azonnal lekapta a repülőt ábrázoló marcipánfigurát. :D

Ági és
KépKép
exdeus

PETINEK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! :D
NAGYON ÉDES A MARCIPÁN FIGURÁVAL! :D

Kinga! Kitti gyönyörű kiscsaj lett! :D

Egy kép Málnáról az új kis hintaágyában, nagyon tetszik neki, nagyszülőktől kapta gyereknapra már előre ,mert akkor szokás szerint nem leszünk itthon, otthon tanulok a 4.-ei vizsgára!A nagy hintaágy mindig fellökte mikor a babáit hintáztatta benne,így ebbe egyedül is bele tud ülni meg a babákat is tudja hintáztatni!
Kép
20140113113746

Anett!
Jó kis hintaágy! :lol:
Málna pedig olyan nagynak látszik, mintha nem is 1,5 éves lenne. :wink:

Bea!
Grétinek utólag is nagyon boldog születésnapot!!! :lol:
Irtam már neked, de szerintem nem mindig nem függő, hogy valaki eleven e. Nekem Márk is egy kis izgő-mozgó volt, de Szandi kétszer olyan eleven. Egyszerűen nem tud megülni a fenekén, állandóam megy, pakol, rámol, mászik. :roll: Ha fáradt, akkor is, Nem ül le pihenni, inkább esik-kel, de megy. :shock: Kinkeserv az autóba vagy a babakocsiba való ülés is neki. :roll:
Szóval sokkal rosszabb lány léttére mint Márk. :roll:

Exi!
Boldog szülinapot Petinek is!! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Boldog név- és szülinapot minden ünnepeltnek!:)Gyerkőcök egytől egyig szépek!:)

Zita!
Neked mikor van a szülinapod?Nekem is mostanság volt?Akkor nem csak a gyerekeink születtek majdnem egy napon? :wink: :lol:

Kinga!
Régen mi is Hattyason laktunk.Jó hely.Kiskertekben sokan laknak kint?Nem tudod,van még hely ott építkezni?Vagy van eladó ház arrafelé?

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Megvagyunk ám, élünk még! :lol: :lol:
Csak ahogy Timi is írta, leköltöztünk a Sárgára a nyaralóba, és itt nincs net... hiába győzködöm a Párom, nem akar beruházni egy vezeték nélkülire. :(
Most Apukámék meglátogattak, és lehozták a laptopjukat, ezen élem ki magam, míg itt vannak.. :lol:

Utólag minden kis és nagy ünnepeltet Isten éltessen sokáig!!!!!

Timi :)
Nekem is elküldöd? Akarok bőgni egy jót! :D

Gyerkőcök nagyon helyesek!
Én is csináltam csomó új képet a gyerekekről, de haza kéne mennem feltölteni a gépre, és aztán egyszer talán ide is sikerül.. :roll:

Na megyek, majd igyekszem jönni vmikor!

Kép
Kép
zituska28

Exi! Boldog szülinapot Petinek!! Na, a marcipán nálunk is a sláger, igazából a tortából csak annyit szokott enni Orsi:)

Anett! Tényleg szuper a hintaágy! és egyetértek, idösebbnek tünik Málna! Már nem emlékszem mit meséltél, szeretnétek majd kistesót v. ti is egykepártiak vagytok?

Valóban nem hiszem én sem hogy nemfüggö lenne az hogy melyik gyerek nyüzsis melyik nem. Orsi az, jaj, de nagyon is, (és mások szerintem még jobban mint amilyennek én látom :wink: ), Norbi meg irtó nyugodt gyerek. Hát nekem azért nagy szerencse igy, hogy a nagyobb a nyüzsis, könnyebb volt igy második gyerekkel, mint forditva lett volna:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilde!
Május 19, a szülinapom. :wink:
Neked?

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Nekem május 18. :lol: :wink: 8)
E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Jó reggelt!

Isten éltesse a szüli és névnaposokat! :wink:

Nálunk úgy van, hogy a legnagyobb a legnyugodtabb, aztán a középső már elég pörgős, a kicsi meg aztán végképp.... :shock: :lol: Hű a nevéhez, fut egész nap. :lol: Párom azon kattog, hogy lehetett ilyen nevet adni a gyereknek, hogy Zalán (Zalán futása című irodalmi remekmű kapcsán), mert sétálni pl nem tud, állandóan fut :D :lol: :lol:
Így megbeszéltük, hogy a következő gyerek Álmos lesz :wink: :lol: 8) Hátha nyugis béb lesz.....majd......eccer......ha lesz.....

Timi: én is nagyon várom a szüléssztoridat! Örülök, hogy jól vagytok! Kristóf majd megszokja az új helyzetet! Idő kell és sok sok vele való törődés. Ha sír a pici és közbe Kristóf is szeretne valamit, előbb a nagyot kell lerendezni...nálunk ez vált be!

Most mennem kell akció van...pusza szép napot!
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Par hete bejelentkeztem hozzatok, mostmar tenylegesen Szegeden vagyunk, es szokjuk az uj kornyezetet... En probalok a magyar egeszsegugy utvesztoiben eligazodni, de mar a vedononel elbuktam... Tudja esetleg valaki hogy hol lehetne bejelentkezni (ujszegediek vagyunk)? Probaltam hivni oket a 62/435-423as telefonon (amit a neten talaltam), de azon azt mondjak hogy ilyen elofizeto nincs...

Dancsi :) Timika :)

Gratulalunk a legujabb csaladtagokhoz!

Exdeus :)

Sok boldog szuletesnapot Petinek!

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Nagyon szépek a gyerkőcök :D
Málna tényleg kész nagylány már!!!
Kitti az OBI-ban nézett ki magának egy ilyen hintaágyat.
Ha oda megyünk, ő kb fél órát benne időz :roll:
Hol vettéka nagyszülők ezt a szép virágos huzatút?

Köszi még 1x a köszöntéseket és a Kitti dícséreteket :P

Szilde!
A kiskertekben RENGETEGEN laknak már. Régebben mi is laktunk ott.
Már a postás is megy oda és van közvilágítás.
Vannak eladó kiskertek és házak is.
2 dolog amiért mi nem ott vettünk "telket":
1. nem belterület, vagyis csak 3% beépíthető ami nagyon kevés. Általában a telkek 800 nm méretűek. Ha meg kettőt veszel meg egymás mellett, akkor is csak kb 60 nm építhető és van egy bazi nagy kerted ami rengeteg munka.
2. még nagyon rosszak az utak. Pár évente tuti lengéscsillapító csere szükséges az autókon. Földút van mindenhol.
Amúgy nagyon jó,csendes környék, egyre több kisgyerekes családdal.

szszkinga

Gyerc, nem tudok neked segíteni, viszont tuti, hogy a lakóhelyed szerint körzetes védőnő (általában a közeli gyermekrendelőben székelnek) fog tudni segíteni, főleg, hogy hozzá is el kell menj...oda szerintem csak nem kell időpont.
Aztán meg a központi védőnőknél is lesz jelenésed...na oda viszont nem árt telefonálni, de mondom, szerintem a körzetes védőnő fog segíteni.
Egy próbát megér.

Köszöntést köszi!

Ági és
KépKép
exdeus

Kinga!
A Coraban vették :D
Igen mindenki mondja, hogy olyan ovis kinézete van már! Hát...mindjárt nagylány lesz az én kis Csibém :cry: :cry:

Kármen!
Mindent a maga idejében. Most megyek vissza dolgozni,Málna meg bölcsibe!
20140113113746

Dénes meggyógyult és bölcsiben van, de én elkaptam tőle és dögrováson vagyok. :( Atom vacakul érzem magam, de legalább a kicsi nem kapta el.

A születéstörténetet akartam feltenni, de valami gond van és nem tudom megnyitni a doksit :?, igyekszem vele megküzdeni.

Bea! Tényleg mázlink van Timivel, hogy a kicsik ilyen nyugisak, de nálunk a nagy a nyüzsis, mi első körben kaptuk a sok sírást és álmatlan éjszakákat. :):) Dénessel most is nehezebb, mint a csöpkével.

Exi! Boldog szülinapot Petinek! :):)

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Gyerc! Központi védőnői tanácsadás: 62/574-432
Én is ezen hívtam őket. Ők azt is meg tudják mondani, területileg kihez tartozol, és hol találod meg a körzeti védőnődet.
Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Anett, milyen szőke lett Málna! Egészen kivilágosodtt a haja. Beszél már??? Jó a hintaágy, Lali is kipróbálta a Tescoban a múltkor, de neki nem jött be, ő is örökmozgó, eg ypercig nem ül meg a fenekén.

Exi, Petinek boldog szülinapot! Ő is micsoda nagyfiú már...

Gyerc, védőnő passz. Kész káosz, ami itt megy a védőnőknél. Jól viseled ezt a meleget nagy pocakkal?
Lánykáidnak boldog szülinapot!

Zsuzsi, sajnálom a betegséget. Jó, hogy Matyi nem kapta el. :D

Zsuzsu, szívesen.

Edit, akkor neked is boldog szülinapot! :D Építkeznétek? :shock: Mi nem merünk belevágni, idő és energia, rengeteg gond a munkásokkal... :roll: Kérdezted múltkor a Tisza palotát, hát... :shock: Én nem vennék ott lakást. Elég nyüzsis környék, ott megy a troli, buszok, nem csendes, forgalmas út mellett van, büdös a sok autótól...

Bea, hogy álltok a terheléssel? Van már valami Levinél???

Csajok! Holnapra ezer drukkot kérek, szigorlatozom, ha nem sikerül, végleg kiraknak a fősuliról és elveszik az egyik szakom. :shock: :x :? :cry:

Kép
szilcsi

Zita, Edit! Boldog szülinapot Nektek!!

Anett! És melyik bölcsit választottátok?

Tisza Palota nekem is azért nem jönne be mint amit Szilcsi irt. Dehát mindenkinek más jön be, ugye.

Szilcsi! Nagyon drukkolok!!!+++++

Na Norbi lázas, amugy meg jókedvü, eleven, ahogy szokott.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi!
Nagyon szorítok! Ismerem ezt az akasztás előtti érzést. Én ezért nem voltam képes megcsinálni az utolsó évemet. Nem bírtam a stresszt.

Anett!
Gyönyörű hölgy lett ebből a Málna babából ;)

Enikő!
Csak nem azt akarod, hogy a kisebbik fiad szájában megaludjon a tej, :P Egy fiúcska legyen eleven, bátor, és vakmerő :lol: Mondom én ezt 3 lány mögül sunnyogva :twisted:

Zsuzsi!
Nagyon szép formás baba Matyi :)

Exi!
Petin már látszanak a későbbi szívtipró jegyek :wink:

Velünk:
Ma kijött E. első foga... már azt hittem nem lesz neki :) Mászik most már ezerrel, feláll, de a dagi 9,5 kilóját nem bírja sokáig tartani a sonkáival :D Enni nem eszik, max 3 kanállal, utána festésre használja a szájából kivett falatokat :x
Az éjjeli ébredéseket már egyre nehezebben viselem, de hát tudom, vagyunk így ezzel egy páran :roll:
Vendég

Kármen!
A Vitéz utcaiba megy Málna!

Köszönjük a Málna dicséreteket!

Szilcsi!
Málna is kb 3 percig ül benne, de egy nap többször, meg most ott is kajál benne! :D
20140113113746

Haragosi, mire gondolsz???
Na, ha így haladtok eltelik egy kis időbe, mire kijön a lánykád összes foga. (Mondjuk Petinek egyévesen kemény két foga volt...)

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!

Vannak fickók, akikre azt mondják a nők szinte egytől egyig, hogy "De helyes pasi!" Na ezt a helyes pasis vonást láttam meg Petiben :wink:
Vendég

Exdeus :)

Koszi, nem is tudtam hogy kulon kell menni a korzetes es a kozponti vedonohoz is... ugy tunik meg mindig tanulnom kell a rendszert...

Klzsuzsi :)

Koszi a telefonszamot! Sikerult is idopontot kapnom mar csutortok delelottre... Gyerekekkel mennyire lehet ott megjelenni? :roll:

Szilcsi :)

Koszonjuk a koszontest! :) Meleget egy kis labdagadastol eltekintve jol birom. Eddig legalabbis. ;)
Drukkok holnapra! Mit tanulsz?

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Haragosi, értem. Végül is Peti tiszta öcsém, és azért szerintem belőle is egész jó pasi lett...legalábbis ha abból indulok ki, hogy milyen barátnői voltak, ill. most milyen barátnője van, nem épp a föld alól szalasztottakat fogta ki...

Gyerc, hát nem egy egyszerű itt a rendszer...
Gyerekekkel? Hát szvsz jobban jársz, ha kerítesz valakit, mondjuk ha szerencséd van, és látják, hogy nem ketten érkezel, talán még hamarabb sorra kerülsz.

Ági és
KépKép
exdeus

Gyerc! Én voltam a nagyfiammal központiaknál, jól fogadták, ahányszor ott voltam, mindig volt valaki gyerekkel, de tény, hogy nélküle könnyebb. A váróban semmi sincs kitéve gyerekeknek. :( Eléggé gyatyába rázták a rendszert, én most a 2. gyerkőccel sosem vártam 10 percnél többet. (Bezzeg az elsőnél... néha 2 órát.... :( )

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Haragosi! Köszi, nekünk is tetszik! :) 9,5 kiló a lányod 9 hónaposan? :):):) Szép súlya van! Amúgy Dini is csak 8 hónapos kora körül kezdett fogat növeszteni.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!!

Grétinek, Editnek megkésve, de nagy-nagy szeretettel kívánunk minden szépet és jót!!!

Timika!
Hogy vagytok????????
(tegnap a vadasparkban összefutottam egy anyukával, aki szobatársam volt, amikor Konsti született...nosztalgiáztunk :lol: )

Én is szeretném a szüléstörit, küldöm pü-ben az új mailem!

K.L ZSUZSI!
Nagyon szépek vagytok!!!!!!! :lol: :lol:
Matykó korán kezdi a vadasparkozást :lol: :lol:
Én tegnap vittem előszőr a fiúkat, Konsti aludt, Ábelt pedig a játszótér érdekelte a leginkább.... :o :o :o :shock: :shock:

Szilcsi!
DRUKKHEGYEK!!!!!!!!

Haragosi!
Gratu a fogacskához!!!! Nálunk sincs igazi evészet, bár tudom ez nem vígasztal... :lol: :lol: :lol:
Maszatolásban Konsti is világelső szerintem..... Arra gondoltam, h majd az etetőszék lesz a megoldás, de egyenlőre nem ül stabilan,. így nem használjuk.

Mi:
Konstim vasárnap óta feláll..Remegő lábakkal, kezekkel, de áll :lol: :lol: :lol: Így most sem unatkozom, őrizgetem, h nehogy koppanjon...
Ábel ügyesen wc-zik, nálunk is a peluslevétel hozta meg a sikert.
Kakilni viszont csak pelusba és a függöny mögé bújva hajlandó... :o :o :o
megkérdeztem egy hozzáértőt, állítólag szégyenli magát, ezért. Most próbálkozom oldani ezt.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi! Orsi is szégyelhette (sosem mondta) csak erre gondoltunk, hogy büdös. Probáltuk hogy nem adunk rá pelust, amikor kérte, de akkor visszatartotta, akár másfél napra is, igy inkább hagytuk belekakiljon, gondoltuk egyszer mégiscsak sikerül a rábeszélés most anélkül probálja meg, mégsem szokás 30 évesen is pelusba nyomni:) AZtán több hónap után végre bilibe probálta, közben olvastam neki, dobta a labdát én vissza hogy elkapja stb. ilyen szorakoztatás ment, akkor volt hajlando, és onnantol sokáig igy kakiltunk.

MI éjjel is magas lázzal voltunk de amugy semmi baja, nagyon jókedvü, igy orvoshoz nem viszem, ott is csak a lázcsillapitást tudnák mondani. Anyám szokott csak kikésziteni, tegnap is pampogott hogy azonnal orvoshoz kellene ilyenkor menni. De még csak nem is köhög, nem taknyos stb. más baja nincs, És ált el is mulik 3 nap alatt a láz, eddig 2x volt mégis orvoshoz kellett ilyenért végül vinnem. Erre nyaggat, én meg nem értem miért kellene paráznom? Igaz nem megy le neki, de feljebb sem, hála sok sürün mértem és borogattam.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Matyi születéstörténetét itt olvashatjátok:
http://docs.google.com/View?id=dcrcwmtm_1cd2b8chp

Nagyon hosszú lett, mert a klinikán töltött egy hétről is írtam. Sztem szerves része a történetnek.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!!

K.L.Zsuzsi!
Ez csodaszép!!!!!! Iszonyatos fájdalom, de amikor megszületik, az leírhatatlan....
a Klinika hozzáállása érthetetlen, szerintem veszélyesebb, ha beavatkoznak, mint ha a termszézetre bíznánk.....Már hármaska??! aztaaaaaaa :lol: :lol:
SOK BOLDOGSÁGOT !!! :) hüphüp....

Kármen!
Nekem is azt mondták a kakival kapcsolatosan, h motíváljuk. Azt azonban nem akarom, h játék legyen az egész. Ha nem vagyunk itthon Ábel sem kakil... :shock: :o

TUDTOK VALAHOL GYEREKNAPI RENDEZVÉNYT SZEGEDEN???? VASÁRNAP-HÉTFŐN MENNÉK A FIÚKKAL. UGRÁLÓVÁRAS, ARCFESTŐS BULIRA GONDOLTAM, VAGY AMI ÉRDEKELHET EGY HÁROMÉVEST......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Klzsuzsi!
Nagyon szép a szüléstörténeted. :lol:
És őszintén csodállak, hogy végigcsináltad. :)
Ilyenkor mindig nagyon-nagyon szerencsésnek tartom magam, amiért mindkét gyerekem 2-3 óra alat megszületett. :wink:
Nekem az is örökkévalóságnak tünt. :roll:
És azért is, hogy mindkettő megszületett a 39-ik héten, nem kellett várni rájuk. :wink:
Mégegyszer gratula, hős vagy, komolyan. :wink:

Zsuzsu!
Azt hiszem Szegeden múlt vasárnap már volt a Dugó téren gyereknap. :cry:
Sándorfalván lesz, azt olvastam. :wink:
Szatymazon meg repűlősnap lesz szombaton. :wink:

Zsuzsu, Bea, Zituska!
A Dm-be azt mondták, bevonták a Babylove tápszert, nem tudják mikor lesz megint. :roll:

Timi!
Elküldenéd? :wink:
zizu@invitel.hu

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

köszi mindenkinek a gratulációt, néhány fotó:
Kép
Kép

több kép nincsen, a kórházas szülés utáni sajna nem sikerült ...

[/img]
Vendég

Kép

Kép

Kép
Vendég

Daaaancsiiii: Gyönyörűek :D :D :D MIND!!!!!! Gellérti tiszta Te! :) Gratula! Csak ügyesen :wink: Lesz 4. is? :lol:

Gyermeknapi program engem is érdekelne!
Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hahó!

SIKERÜLT!!! Januárban mehetek államvizsgázni. :D És mondtam apának, kötözzen le, ha még egyszer tanulni akarok valaha. :lol: Bár már tervbe vettem a nyelvvizsgát (angol, francia), utána meg egy jogsit. Egyébként a pszichológia tökre érdekelne... Nem vagyok normális. :shock: :roll: :lol:

Dancsi, jaj de szépek vagytok!!! :D Milyen szöszkék. :D

Megyek szüléstörit olvasni. És ma végre nem kötelezőket fogok olvasni, bár az új könyveim mind anyunál vannak, nehogy kísértésbe essek. :D

Timi, énis éniskérem!!! szelildiko@citromail.hu

Gyerc, a tanárképzőn vagyok magyar szakos. Még az őskorban kezdtem, sokat halasztottam, már illene befejezni. Egy szakon már túlvagyok, azzal is dolgozom, ez a másik szakom.

Kép
szilcsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?