Új privát üzeneted érkezett!

Karmen!
Hol volt ez az incidens?:(
Miért kellet EKG?

És megírnád hogy tudod Norbit ilyen hamar vinni?Sajnos mostanában csak gyorsolvasok.Elkerülte a figyelmemet..:(

Szilcsi!
Tegnap éjjel,ill. hajnalban mi is ugyanabban a cipőben jártunk.
Kevinnek jön a két fölső első foga..
Tegnap enni sem akart.Kanál helyett az ujjammal etettem,úgy elfogadta.Hajnalban csőrös pohár helyett fecskendővel kellett vizet belediktálni a fájdalomcsillapító után.A Dentinoxot is birkózás árán sikrült az ínyére dörzsölni...,és ez kétemberes feladat volt..

Kitartás!!!

Jó bulizást ma estére mindenkinek!!
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

SZilde! Ujszeged, gyerekkorház, EKG és labor helyiség. Orsinak meséltem nem jo a hallásra, emiatt kiveszik az orrmanduláját és ez mütét elötti szokásos vizsgálat volt.
Igen, irtam 2x is:) Azért veszik fel Norbit, mert a gyerekorvos felvételre irt beutalot, vagyis hogy osztályra vegyék fel, igy nincs várakozási idö, ezt pár napon belül (ill nekem ott most azt mondták azonnal) elintézik a felvételt. Igy a kivizsgálással sem kell ennyit várni. Ha csak beutalo lenne, mint Orsinak volt de nem felvételét kérik akkor van az a hosszu elöjegyzés.

Enikö! tényleg szuper a homokozo. Amugy estére meg gondolom valamivel letakarod. Nálunk nincs macska, kutyák miatt erre nem mernek jönni, de azért akkor is letakarom.

Zituska! Egyetértek Exi-vel, én is a gyerekek szeme miatt látom öket annyira egyformának!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Off!

Holnapra van 1 jegyem Budapestre Nu Skin bemutatóra, ( a gugliba találtok róla infót) üzleti lehetőség vagy csak simán termékbemutató. Szállítás megoldott (sógoromékkal mentem volna, de sajna nem tudok menni) Ingyé bérmentve mehet valaki, ha szeretne....
Jelentkezni nálam.

On!

Akkor este? Ilcsi sajnálom a rossz éjszakátokat de azért fogsz jönni este?
Ági: Igen nagy az összhang, mindenki nagyon szeret mindenkit ;)

Este talizunk, apácska bevállalta az összeset :wink: nem vagyok én ehhez hozzászokva kérem :) de nagyon élvezem 8) :lol: pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Edit, Lali sem eszik, reggelire semmi, tízóraira 2 falat kifli, ebédre pár kanál főzelék. :? Borzasztó hisztis ma. :roll: Dentinox nekünk semmit nem ér, bár kenem én is, de csak a megnyugtatásom végett. :roll: Viszont inni sokat iszik szerencsére, bár csak vizet.

Enikő, megyek persze, hacsak nem lesz beteg Lali, de gondolom, nem az a baja, hanem a fog és a nemalvás. :roll: Most elaludt, én is lefekszem, hogy ne legyek estére hárpia. :oops: Mondtam apának, nem főzök ma, rendes volt, mondta hogy pihenjek. :)

Csajok! Nem tudtok valahol Elmo-s plüssállatot? Lali meg van érte őrülve, meg a Vukért, szeretnénk neki venni ilyesmiket. Vagy Elmo-s ruci, bármi, amin Elmo van? Én meg hülyét kapok tőle, akkora egy baromság szerintem és idegesítő is. :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Nekünk csak Elmos zoknink van sok, ezt a Lidl-ben vettem, már több alkalommal, lesni kell mikor akcioznak gyerekzoknit. Nekem minöségre is nagyon bejött, a Disney meg nagyon nem.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Kérdezni szeretnék!!!
Van valakinek Peugeot 307-es autója? Vagy a családban? Le szeretnénk cserélni a kocsinkat, és többek között ilyet is néztünk. Érdekelne róla vélemény. :wink:

Köszi.
Estére gondolok rátok, mi holnap lagziba megyünk. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!
Úgy mentem volna este, de Zsolti szörnyen nyűgös, most szerdán kaptuk a 15 hónapos kötelező védőoltást, eddig semmi baja nem volt és ma egész nap sír nem akar engedni aludni sem aludt szinte semmit és kicsit melegnek is tűnik... Legközelebb remélem összejön :lol:
Jó szórakozást nektek!

Anikó
Kép
zsivicz

Szilcsi! A Plazaban a Humanic-kal szembeni játékboltban láttam egész nagy Elmot. Nálunk Lindi szülinapjára Sütifalót kapott, azt ha jól rémlik a Corában vette apjuk.

Este talizunk. :D
Lotti nagyon örül, hogy "kimozdulsz anya csinosan itthonról végre".

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Reggelt :D

Apucika elment a suliba a társadalmi munkára, aszonta én pihizzek. :) Imádom :D
Nemsokára indulunk Pécsre, tegnap este elfelejtettem megkérdezni tőletek, volt-e valaki ott mit érdemes megnézni ami a gyerekeket is érdekli? Én az állatkertet találtam, remélem lesz időnk elmenni.... A honlapjuk alapján nagyon szép!

Szuper volt a tegnapi tali nagyon örülök, hogy viszonylag sokan eljöttetek :) Máskor is máskor is :D

Melinda télleg csini voltál :D és mindenki.

Ééééééééééééés Bibi nagyon ügyesen vezet :wink: 8) :lol: Köszi hogy hazahoztál :)

Eldugultam szenyókat gyártok! Pusza :)

ceniko
Szeged

Én is jól éreztem magam csajok! :D Csatlakozom: máskor is, máskor is!
A hely szerintem zseniálisan jó volt, jó kaja, finom itóka, udvarias pincér, halk zene, beszélgetés...
Azt beszéltük, legyen egy ilyen minden hónapban!
A következő időpontnak a május 15-öt néztük ki, úgyhogy csajok, lehet készülni, most van idő bőven leszervezni! :D
Lali persze megint alakított, fél 5-6-ig szórakázott velem. :roll: De utána még fél 9-ig húzta, bár nem mondanám, hogy kipihent vagyok. :roll:
Apa elment, ma ő a soros szórakázós, én meg nézem a Dirty dancing-et. :D

Kép
szilcsi

Üdv.

Máj. 15. :( Akkor nem leszünk itthon...de előre is jó bulit.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Tegnap hazaértünk, még egy picit sárgán, de jól vagyunk. Zolcsi fiam köhög, láza nincs, reméljük a legjobbakat.

Kép

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Cseppek! Még egyszer gratulálok, tüneményes kisbaba!

Máj.15 Orsival a korházban leszünk, igy mi sem tudunk menni.

Szerintem is nagyon jó hely volt, én a pincér türelmén nagyon meglepödtem! És tetszett hogy a végén a számlát ugy tételesen hozta, magától.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Cseppek :) Gyönyörű Gergő baba :) :) Zolka mit szólt hozzá?

Enikő :) Hogy sikerült a pécsi kiruccanás?

Én is nagyon örülök, hogy el tudtam menni péntek este, egy ideig úgysem lesz kimenőm... (Karmen, még egyszer köszi szépen, hogy elvittél :wink:) A május 15. nekem már tuti nem lesz jó :wink:

Puszó

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!!

Cseppek! Gergő gyönyörűűűűűűű, meseszép kisbaba gratula hozzá :) Igazán büszke lehetsz rá, alig pár napos és milyen kis kisimult :) Sok boldogságot és jó egészséget az egész családnak!
:wink:

Szupi volt Pécsett az állatkertről ugyan lekéstünk, mert már majdnem 5 volt mire odaértünk (nem Pécsre hanem az állatkertbe)és már nem lehetett bemenni, ez miatt van egy kis szívfájdalmam, viszont cserébe elmentünk az erdei kisvasútra vonatozni egyet. Na az telitalálat volt a gyerekeknek 8) Nagyon szép város amúgy, én teljesen beleszerettem :) Azok a szép épületek, a hegyek, lankák ááááááááá :D
Hja és voltunk Villányba, a kicsik lebontották a borospincét :lol: najó nem, csak akarták 8) Hoztunk pár üveg borocskát, épp most kóstoltuk meg apácskával :)

Hja ma meg mamáéknál voltunk kint Palicson, a gyerekek nagyon élvezték, grilleztünk, elég tartalmas volt a 7vége :D
Majd dobok fotókat ha lesz időm holnap....

Exi: Veled álmondtam pár napja, azt álmodtam babát vársz úgy 8-10 hetes lehettél álmomban :D Már akartam mondani csak elfelejtettem.... 8)

Jóéjt pusza :)

ceniko
Szeged

cseppek: nagyon szép baba gergő!Gratula még 1x!

Anett: ugye jól emlékszem, h neked is van valami gyomor gondod, mert nemrég a tükrözéssel kapcsolatban is írtál nekem tapasztalatot!
Írnál nekem, akár priviben is, h konkrétan milyen problémád van és milyen tünetekkel jár?!?Köszi szépen!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Cseppek!
Gergő nagyon szép baba!Még1x gratulálok hozzá!!! :lol:

Karmen!
Köszi a privit!
Csak mi nem újszegeden leszünk.Nekünk vérvételre is a sebészeti klinika mögé kellett menni, ahol egy tüneményes doktornő volt és ekg-ra nem is küldenek minket! :?
De azért köszi az infókat!

Apánkat ma este hazahoztam a klinikáról, már sokkal jobban van, Gabóval pedig szerdán megyünk!

A máj.15-t felírtam, remélem el tudok majd menni!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Enikő, jó lesz, csak tartalékold úgy 2,5 év múlvára. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok Lányok!

Ha valakit érdekel szegedi Vadaspark belépő tavalyi áron (ápr. 30-ig használható fel), akkor jelezze nekem - ha lehet priviben - , mert nagyon ritkán jövök már errefelé. Van 1 db családi belépő (ha jól emlékszem a 2felnőtt+2 gyermek verziós 2850 Ft) és van 1 db gyermekbelépő (650 Ft).

Üdv mindenkinek, csak az utolsó oldalt tudtam átfutni, Cseppeknek gratula a Picurhoz, nagyon szép. Anno - majd 3 éve - Dórika is ilyen szép sima arcú volt, szinte a születése után rögtön:)) ...de rég is volt...

Mónika

vesm

Cseppek, még egyszer gratulálok Gergőhöz! Nagyon szép baba!

Timi, örülök, hogy voltál Te is nagy pocakkal, úgysem mostanában talizunk Veled. :wink:

Sajnálom, akinek már most nem jó a május 15. Esetleg legyen másik időpont? Felmerült még a május 22. is. Melyik legyen?

Enikő, ti aztán sosem unatkoztok. :D Képeket!!!
Én várom sógoromékat, remélem, Lali nem fog felébredni Rájuk. Bár miatta jönnek, rég látták, de hiába mondtam, hogy Lali minimum kettőig, vagy még tovább is aludni fog. :? :roll:

Kép
szilcsi

Nixi!
Nekem nem gyomor problémám van!Colitis ulcerosam van, a neten ha a google-ba beírod mindent kidob róla!
20140113113746

Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali!

Zituska, szilcsi: 5 óra ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=QzXPlqyXV-o
na meg aztán vasárnap még 3. A tali nélkül is gatya vagyok még mindig, ha elmentem volna, nem is tudom, milyen lennék...

Enikő: tényleg szuper a homokozó! A gyerekek nagyon aranyosak! :wink: Örülök, hogy kerek a világotok!

szilcsi: hááát, Elmo tényleg elég idegesítő tud lenni! :evil: Marcsi is szereti. Az ilyen figurás cuccokat én az ebay-ről szerzem, nálunk most Disney Marie-cica a kedvenc. Lali alszik éjjel stabilan (leszámítva, ha nő a foga)?

Köszönjük a dicséreteket! :oops:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Cseppek! Nagyon édes a fiacskád! :) Majd ha lesz kis időd, írd meg hogy fogadta Zolka Gergőt? Szüléssztori?

Csajok! Örülök, hogy végre megismerhettem akikkel még nem taliztam. :) Jól éreztem magam.
Lehet nekem is jobb lenne a május 22. igaz én találtam a naptáramban a május 15. öt

Karmen! Ezer kösz a fuvarért. Klassz csaj vagy! :) Amúgy egy "rendes"' számla így néz ki. :D
Remélem minden okés lesz Norbival a kórházban!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda! Képzeld Domától hazaér akkora köd volt hogy néha alig láttam pár méterre. Meglepödtem,na.

MInket ma elküldtek a korházbol mert nem volt elöjegyzésünk.
Marha jo hogy mult csüt,. ott voltunk és azt mondták nem kell. Direkt ezért mentem át oda Orsival ezt is megkérdezni
HOlnap kell telefonálni, beszélni a doktornövel mert ö ma nem is volt:( Irtó mérges voltam mert ezért jöttünk már be tegnap este hogy ma korán odaérjünk (miután azt is mondták 8 elött érkezzünk), reggel a gyerek alig birt felkelni, hiába probálkoztam totál kába volt. Erre rohanunk, reggeli nélkül, majd ott eszik amit viszek, és erre hiába volt az egész. :x

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mi előreláthatóan május 22-én ballagásra megyünk Szerbiába. :(

Nóra, igen Lali mostanában jobbára átalussza az éjszakákat. Ha korán ébred, hat körül, odaveszem mellém és ott visszaalszik 8-9-ig is akár.

Kép
szilcsi

Karmen! Uhh, nem robbantál fel??? :x Hihetetlen mikre nem képesek emberek. Még akkor is ha gyerekekről van szó. :shock:

Tali: Május 29? Június 5? Vagy májusban vmelyik szombat este?

Vesm! Boldog szülinapot Dórinak! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda! De. A nö is megértett valamelyest, de hiába ha ma nem volt az az orvos akkor segiteni nem tudhatott. Annyit tudott ö is tenni, hogy holnap ne menjünk oda hiába, hivjam fel a doktornöt és majd ö eldönti mikor mehetünk. :(

Vesm! Dórinak boldog szülinapot!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

anett:köszi, elolvastam.Hát elég durvának tűnik, de remélem tünetmentes vagy!
Nemtom nálam mit fognak találni....

Kép
gyanixi

Ma sikerült beszélni a doktornövel, nagyon kedves volt, jövö hétfön felveszik Norbit és kivizsgálják.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nixi!
Ki az orvosod?????
20140113113746

Enikő! Vezetés,rendőrök............ :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon jól éreztem magam a talin,legközelebb én is tovább maradok!!!!

Csajok,Barnit hova kell vinni bőrgyógyászatra,a térde elég csúnya,és inkább elvinném....................

Cseppek,nagyon szép a picurkád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bibi226

Bibi! Szent I. tér. De elötte kérj idöpontot, a számukat nem tudom, a felnött rendelöt kell hivni, telefonkönyvben máskor benne volt

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csajok, segítség!
Ma reggel vettem észre, este fürcsikor apának is megmutattam, Lalinak nincs egy golyója sem a zacsijában. Üresen lóg a zacsi, pedig nemrég tanácsadáson pár hónapja a doktornéni ott találta mindkettőt a helyén. :shock: Van ilyen, hogy ezek csak úgy csúszkálgatnak ide-oda?
Holnap felhívom a dokinénit, mert idegesít ez. :shock: :o

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

Cseppek!
Csodaszép a pici fiad, sok boldogságot, jó egészséget kívánunk sok szeretettel!!

NOÉMINEK puszit küldünk névnapja alkalmából!

Csibe!
hogy vagytok????????????? Drukkhegyek!!!

Enikő!
Jó olvasni a soraid, érződik, h boldog vagy! maradjon mindig így, nagyon megérdemled!!

Vius hogy van?????
Boginak boldog születésnapot!

Timika!
Sok erőt, problémamentes szülést kívánok!

Szilcsi!
Nálunk Bob a mester most a sláger, de csak könyveket, matricás albumot kapott Ábel. Na meg az állathangos mesekönyv is nyerő...
Golyóügyben nincs ismeretem.

MI: jól vagyunk, semmi különös. Járunk a fejlesztőbe Ábival. próbálja formálni a szavakat, én meg lassan átmegyek logopédusba. Néha már apával is úgy beszélek :wink: :o :)
Konstinak kibújt végre az első foga, nagyon megkínozta. próbál mászni, sokat gagyog.

Kérdéseim.
Ingatlanirodás tapasztalatok érdekelnének....

valaki megy mostanában Szerbiába??? Légyszi küldjön egy pü-t! köszönöm!

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szilcsi! Nekünk ugy nem tünik el hogy hosszabb idöre, csak pár másodpercre. Ahogy nevet pl. v. amikor megfesziti a hasát, stb. szoval van hogy látom felugrik, eltünik majd ujra visszamegy a helyére. Én gondolom normális lehet ez, de nem kérdeztem

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Cseppek: Gyönyörűséges Gergő! Gratulálunk hozzá még egyszer!
Neked sok erőt és türelmet a fiúkhoz!

Zituska: Noéminek nagyon boldog névnapot!

Szilcsi: Passz.... Doki mit mondott?

Zsuzsu: Mi érdekel Szerbiával kapcsolatban? Írj nyugodtan nekem.
Hatalmas már Konsti is! Édes nagyon!

Tali jó volt :) Várom a következőt!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

NOÉMINEK SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Zsuzsu!
Nagyon kis formás lett Konsti, édes! :D

Cseppek!
Tényleg nagyon szép a kisfiad! :D
20140113113746

Noncsinak nagyon boldog névnapot kívánunk mi is! :lol:

Bea,én is várom. :wink: De akkor mikor legyen?

Karmen, Lalinak nem csak ideiglenesen tűnik el, folyamatosan nincs a helyén, tegnap reggel vettem észre, azóta nem is jöttek vissza. :shock:

Dokinéni szerint így látatlanban ez búvárhere. :shock: Sokkal okosabb nem lettem, a neten alig van róla valami. :roll: Jövő csütörtökön megyünk oltásra, majd akkor megnézi, addig figyelni kell, lejönnek-e vissza pl fürdetéskor a meleg vízben ülve vagy erőlködés hatására. Lehet, sebészet lesz a vége. :( Komolyan mondom, mi minden szart össze tudunk szedni. 15 hónapos létére már 3x volt kórházban. :roll: :o

Kép
szilcsi

Cseppek, zsuzsu: Gergő és Konsti nagyon szép! :wink:

szilcsi: sajnálom, majd írd meg, mit mondott.

Nálunk Marcsi csak kicsit taknyos, de azt folyamatosan, már nem is tudom, mióta. Dórinak egy hétig nem kellett szívni az orrát, ma éjjel pocsékul aludtunk (mindig ilyen, ha lebetegedőben van), fél2 és 3 között alig, vagy 6x felsírt :( aztán átköltöztem hozzá a földre. Sűrű takony jön az orrából. :cry: [/b]

Nóra
KépKép KépKép
norus88

CSeppek!
Gergő baba nagyon édes. :)

Zsuzsu: Hát ez a Konsti mekkora már, nemrég született...

SZilcsi: sajnálom a gondokat. tényleg jól összeszedtetek mindent. remélem hamar rendeződnek a dolgok és nem kell műteni. igazán megérdemelnétek egy kics nyugis, betegeskedésmentes időszakot.

Ma voltunk méretkezni. Nóri 83,5 cm és 10700g

Kép

Kép
sznanna

cső! 8)

Anna
Nóri már tényleg nagy lány! ma tesztelsz?

szilcsi
sajnálom, hogy Lalinak megint gondja van. :cry:

Nórus
Dórinak jobbulást! akkor ezért nem láttalak a játszón? vagy ti pont a másikra mentetek :roll:

Konsti
nagyon szép!!! és tényleg, hogy telik az idő :shock: már ő is olyan nagy!

Gergőbaba nagyon szép! mégegyszer jó egészséget nektek!

Noncsinak boldog Névnapot!

Enikő
nagyon jól mutatsz együtt a pároddal :D és jó, hogy boldognak látlak!

voltunk mi is egyéves statuszon. és így kérdéseim valának :wink: :lol: :
szemészetre kell mennünk. gyerekkórház! tudtok telószámot?(tudom, hogy sokat írtatok róla, de nem szeretném visszakeresni)ez lesz az a " egyhétig csöppögtetni, majd utána visszavinni" vizsgálat?

és ugye, most már " mindent " ehet Hédibéb. de azért mégis mit adjak, és főleg milyen bababarát márkák vannak? amikben kevés az adalékanyag meg ilyen vacakságok???
sajt, felvágot, májkrém,pékárú, joghurt????? tudom, sok zöldcsi meg gyüm, de ezeken felül???

és van két szülinapos fotó:
Kép Kép
toncsi

toncsi80

Sznanna, hát attól függ, kihez tartoztok...
Nálunk az egyéves vizsgálaton semmi extra nem volt, nem is kívántam. Tehát először is kihez tartoztok, vagyis ki a háziorvosotok? Mert ugye ezek alapján osztozik a betegeken L.J. és K.K.
Ja, és a vicc az egészben, hogy a Szemészeti Klinikán is van gyerekrendelés, csak ezt nem reklámozzák. Anno Feri oda vitte Petit, volt beutalónk, és még időpontot se kellett kérjen, és azt hiszem gyorsan végeztek (mert az tuti, hogyha sokat kellett volna várni, azóta azt hallgatnám).

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok! :)

Szerintem is tök jó volt a tali, és várom a következőt!
De tényleg, akkor mikor legyen??

Cseppek :)
Nagyon szép kisbaba Gergő, még egyszer gratulálunk! :D

Zsuzsu :)
Konsti is nagyon helyes kiskrapek! :D

Toncsi :)
A szülinapos Hédi is nagyon szép nagylány! :D
Szemészeten mi magánba voltunk, ott 4x cseppentettek 10 percenként asszem a gyerekek szemébe, és utána volt a vizsgálat.
A Deák doktornőnél van a 3 napig csepegtetés, utána vizsgálat...
Körzetinél már többször hallottam, hogy nem is csináltak pupillatágítást! :shock:
Kaja: Noémi mindent eszik, 1-2 dolgot leszámítva. Pl tejet nem kap, meg sajtok közül a Camembert sajtot, penészes sajtot nyílván nem, de amúgy mindenféle tejterméket megeszik.
Igyekszem arra odafigyelni, hogy minnél kevésbé legyen zsíros, cukros amit eszik, de pl. imádja a házi kolbászt (saját), néhány falatot már kapott belőle. :oops:
Húsok közül inkább a csirke és a marhahús van előnyben, de néha, ha mi sertéshúst eszünk, kap belőle Noémi is. De ezek se zsírosak, ált. lapockát szoktam használni.
Délelőtt kap gyümölcsöt, mondjuk epret, szedret még nem kapott, de nyáron sztem meg fogja kóstolni, ha lesz friss magyar: :)
Én adok Neki üveges bébikaját is, mert nem mindig van kedvem pancsolni, meg turmixolni. De pl. már símán leturmixolom Neki azt is, amit mi eszünk, ha nem csípős, vagy nem túl fűszeres, zsíros.
Spenótot imádja, de azt csak hetente 1x lehet, én főtt tojást adok Neki hozzá, most már a fehérjét is odaadom Neki, régebben csak a sárgáját adtam.
Igyekszem magunknak is viszonylag sűrűn főzeléket főzni, ill. ált. zöldséges leveseket főzök, és abból eszik Ő is.
De mehet a tészta is, akár zöldséggel, akár husival, akár sajtos tészta...
Uzsi általában danonino, vagy egyéb krémtúró.
Nálunk a vacsihoz mindig van tejpép miután elrágcsál egy negyed-fél kiflit, kis felvágottal, meg reggel este tápszer.
Nem biztos, hogy ez van a nagykönyvben, de figyelem a csajszit, hogy nem-e lesz érzékeny vmire.

Köszönjük a köszöntéseket! :D
Családi banzáj majd máj. 3-án lesz, összevonva Boti és az én névnapommal..
Íme egy kép az ünnepeltről az ajándékkal:

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Én vagyok, tudjátok, ki :lol:
Számtalan okom volt kitörölni magam, a családi perpatvartól kezdve az adatvédelemig, de hiányoztatok, és úgy láttam, én is nektek. Úgyhogy újra reg.eltem más néven, de én ugyanaz vagyok. Vagyis nem... az hiszem, itt is gyakorolhatnám mások elfogadását. A nagy lelki feladatom: nem hülye az, aki másképp gondolkodik :)
Olvasni azért mindig olvastalak Titeket :)

Zituska!

Milyen gyönyörű nagylány lett ez a Noémi! Olyan egzotikusan szép vonásai vannak :)

Zsuzsi!

Neked is nagy gratula a fiadhoz, és a sima szüléshez!
Vendég

Sziasztok!
Zituska!
Noéminek utólag is boldog névnapot. :lol:
Nagyon aranyos a babakocsival.
Milyen tápit isztok?

Toncsi!
Nagyon jó, hogy megkérdezted ezt a kajás dolgot a többiektől, mert engem is érdekel. :wink:
A szemészetet lényegében leirták a többiek. Melyik drnőhőz kell vinned Hédit? Mert (tisztelet a kivételnek) a Lajos Juditot nem nagyon szokták dicsérni.
Mi is hozzá tartoznánk, ezért én Szandit valószinűleg magánba viszem.
Márkkal annak idején a Deák drnőhőz mentünk, és Nála valóban 3-4 napig Neked kell cseppentened a gyerek szemébe. Na Nekem ez se nagyon jött be.
Szóval Én szerintem olyan helyre érdemes vinni, ahol ott kitágitják neki, és kész, nem kell napokig szenvedni. :wink:
Norus dicsérte a Máv rendelőben lévő szemészt is. :wink:
Meg Én olvastam valamelyik hirdető ujságban, hogy a Szezsi optikában a Boldogasszonyon rendel a Koczka drnő, meg Dr Endrei Zoltán, és ugy hirdették baba szemvizsgálat tágitás nélkül. Lehet van valami spéci műszerük, lehet felhivom Őket én is. :wink:

Ortopédiára kaptatok beutalót? Meret ha önállóan jár, oda is kell menni. :wink:

Szilcsi!
Tegnap én is lecsekkoltam Márk golyójait. Neki is csak az egyik volt a helyén. :roll:
Mondtam apánknak, mondta ne aggodjak, időnként felmegy, aztán lejön. Hétfőn tanácsadáson ellenőrizte a dokinő, és mindkettő lent volt. :wink:
Hátha nektek sem kell semmi drasztikus beavatkozás. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Haragosi :)
Akkor most inkognitoban vagy? Hogy szabad akkor szólítani? :lol: :lol: :lol:
Én nagyon örülök, hogy visszatértél! Tényleg hiányoztatok! :wink:
Köszönjük Noémi dicsit...hát tudod...tiszta anyja! :lol: 8) :lol:

Zita :)
Noémi dm-es Babylove 3-as tápszert iszik.
Gyakorlatilag ugyanaz az összetétele, mint a Humana 3-asnak, csak fele annyiba kerül.
Anno Boti is ezt itta, nekünk bevált! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Toncsi: Köszia dicset, sztem is jóóól összepasszolunk ;) :D Nagyon szép kiscsaj Hédibébi, és már 1 éves, rohan az idő, csak most született.... Isten éltesse a picilányt :)

Zsuzsu: Konsti hatalmas baba, olyan kis formás, Ábelről fotó?
Én is járok ki Szerbiába mond mi kéne :wink:

Zituska: Nagyon édes a kiscsajod, boldog névnapot neki.

Az iwiwre tettem fel képeket Pécsről, meg úgy egyébként is :P ,akit érdekel kukk meg :)

Ilcsi: Golyó ügyben írtam neked iwiwen privit, nekem aszonták nem kell aggódni, ilyenkor még előfordul hogy a golyók hol a zacsiban hol a lágyékban vannak, no para csak figyeld ha 3 éves korában is ez lesz akkor érdemes sebészhez vinni :wink: (de ebben is mindenki mást mond, ez olyan mint a fütyihuzogatás, ott sincsen senki egy véleményen :roll: ) Az ösztöneidre bízd a dolgot 8) És nem kell mindent túlaggódni, take it easy :wink:

Haragosi: Én is örülök neked nagyon :) Mesélj hogy vagytoka csajokkal? :D Négyeske? :D Amúgy nekem is ez a nagy lelki feladatom ami neked, akkor gyúrjunk rá együtt 8) :wink:

Bibi: Barni térde???

Pusza

ceniko
Szeged

Hjajj keresek a kispasimnak vagány farmer kabátot 2 éves méretben! Ha valakinek lenne..... köszi :D

Meg a Boginak keresek fürdőköntöst, csajosat 8 éves méretben, nem plüssös anyagút, hanem frottírt, ha valaki jár turiba és talál vagy van otthon, gondoljon már ránk léccike :)

ceniko
Szeged

Enikő most szólt, hogy a Corában a készlet erejéig óriási akciók vannak. Pl Pizsama szett 200 ft, lányka bugyi 3 db-os csomagban 200 ft, mondott egy csomó mindent, de nem jegyeztem meg. :oops: Nagyobbakra való rucik között lehet válogatni, Lali és Zalán korúakra nincs akciózott ruci.

Nóra, átérzem a kínodat az éjszakázás miatt. Mi is újrakezdtük, ma 3x keltünk. Nálunk nem is ez a legnagyobb gond, hanem hogy nagyon nehezen alszik vissza, minimum 1 óra. :roll: Jó rég benne vagytok ebben a taknyosságban. :( Tenyésztést nem vettek orrváladékból? Allergia nem lehet?

Zita, hát igen, Noncsi tényleg gyönyörű és tiszta anyja. :wink: Párom el volt ájulva a nagy bogárszemeitől. :D Szuperaranyos a kicsikocsijával.

Haragosi, minek az inkognito, ha a lánykáid neve fel van tüntetve? Nem piszkálódásból, csak hna. :wink: Hiányoztál nekünk! :D Jól vagytok?

Enikő, jók a képek, olyan igazi családiasak! Apa is megcsodálta őket, szerinte is sokkal nagyobb a harmónia. :wink: Ma nem játszózunk nyilván.

Golyó: este fürcsikor pár percre lejöttek, de ennyi. :roll: Majd dokinéni mond rá valami okosat, igyekszem nem stresszelni. Igaz, Enikő? :wink: :lol: Take it easy. :D

Toncsi, Hédibébi nagyon szép, végre csajos ruciban is látjuk. :lol: Matteo-Krisztáról te sem tudsz semmit?

Nálunk ma hiszti a köbön, sőt, duplaköbön, :roll: de nekem is fáj a fejem... Utálom az áprilist. :twisted:

Kép
szilcsi

Inkognito? Olyasmi. Valójában inkább nicknév váltásnak nevezném.

Szilcsi!

Ha valaki beírta a Google-be a régi nickem, akkor kiadta az összes fórumos hozzászólásom. Úgy egyébként nem tartok attól, hogy a "jóakaróim" babanetet olvasnak, de így rákereséssel az életemen, elveimen lehetett csámcsogni. Ezután sem nagyon akarom kiírni a gyerekeim nevét a Google miatt, a vonalzóimat nem scanneli a kereső.
Olvastam a kórházi szenvedéseiteket.Nagyon együttéreztem. Sajnálom, nagyon :(

Enikő!

Negyedik???????:shock: Csak utánad, kedves ;)

Egyébként jól vagyunk, így 3 gyerekkel már nincs sok lazsálásra lehetőségem :) Rékát februárban kivettem az oviból, mert a kicsik egyszerűen nem gyógyultak ki a takonyból. H.-nak a fülére is ráment, szerencsére csak a fülkürt dugult be, de kb. 1 hónapig nem hallott rendesen. Amint Réka nem ment többé oviba, minden nyavalya elmúlt, és mindegyik meggyógyult. Persze nem megoldás ez hosszútávon, de szeptemberig biztos. Aztán meglátjuk.
A kicsi szopik, eszik is napi 1x főzeléket, de csak ímmel-ámmal. Éjjel másfél-2 óránként kel :roll: Nappal is csak cicin hajlandó aludni. Nem sok nyugtom van tőle, de most valahogy nem szenvedésként fogom fel, hanem élvezem a puha közelségét, amíg engedi :) Olyan gyorsan vége lesz ennek az időszaknak. Aztán megtanul járni, és le se bagóz többé :)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?