Enikő, szuper a homokozótok! A képek csudajók, annyira édesek, ahogy alszanak négyen!!!
Örülök, hogy jössz pénteken!
Zsivicz, ugye Te is jössz pénteken? Jó lenne Téged is megismerni személyesen is!
Nóra, tényleg, milyen 5 órás edzés?
Kicsit sem tudsz eljönni, mondjuk 1-2 órára? Jó lenne!
Melinda! Gyere Te is!!! És képet tegyél léci a csajokról, rég láttuk őket.
(felcsaptam talitoborzónak)
Akkor legyen a Classic Café? Végül is ha nem tetszik, a környéken van még pár hely, átmehetünk valahova máshová is, csak legyen egy fix hely, ahol összegyűlünk.
Jaja Vadaspark 1100 péz, Ópusztaszeren hétfőn voltunk, 1850 ft volt/fő a belépő, de pl a lovasbemutatóra külön kellett 1000 ft-ot/fő fizetni.
Apa lovagolt, Lali pacizott sokat, felültettük őt is, nagyon élvezte, én íjászkodtam, csak gyenge vagyok hozzá, nem hogy nem találtam el a bábut, el sem repült odáig a nyílvesszőm.
De azé' jó volt.
Anna, tesóbabához drukkolok! Sajnálom, hogy nem tudsz jönni holnap este.
Bibi válaszolt, ő is jön holnap.
Azt írta, tutira.
Zitus, szerintem se hasonlítanak egymásra, Noémi tiszta Te, Boti tiszta apja.
Akkor hányan is? Akik biztosak: Karmen, Zitus, Enikő, Bibi, Bea, Ilcsi. Akik nem biztosak: Melinda, Timi. És talán még kedvet kapnak mások is...
Akkor jó lesz így? Holnap este fél 10 körül a Classic Caféban a Széchenyi téren.
Ugrás: nem kellene nagyot ugrania, földre nyitható kanapénk van, onnan gondolta a gyógytornász, kb 10 cm magas és persze fogjam a kezét. Hát nem nagyon merem...
A lépcsőzést gyakoroljuk szorgalmasan.