Új privát üzeneted érkezett!

Nóri! A S.falvi pelusos a kacsás mintáju pelusa a diszkontpelus, az olcsó. A Libero meg a gyári csomagolási Libero, eredeti zacsiban, bontatlanul. AMIt kacsásat kaptál az nem a Libero volt akkor. Liberot is lehet megbontja de annak nem kacsás mintája van.
Nekem a Mamia sok hibásat tartalmazott az nem vált de, de a kacsás az nagyon. Meg a Libero is, de az drágább.

Sarian! Remélem a vizsgálat nem lesz kellemetlen neki! KÖszi a receptet, ha hazaérkezek megnézem, most nem tudom erröl a gépröl.

Kép

Kép

Karmen
karmen

HÉDINEK NAGYON SOK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! :D

Köszönöm Nyuszilányom nevében a dicsérő szavakat!
20140113113746

Sziasztok!

Zita: Igen, 30-án voltam. Meg lettem dicsérve, hogy jó kondiban vagyok :) Magam lepődtem meg a legjobban. Volt pár eltérés, de azoknak állítólag nincs nagy jelentősége. Viszont mivel a pulzusom magas, ezért most 3x1 Verapamilt kell szedem 1 hónapig és akkor újra 24 órás ekg.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

CSAJOK!
NEM TUD VKI TAKARÍTÓNŐT AJÁNLANI NEKEM???DE SOS LÉGYSZI,NAGYON KELLENE, HA TUD VALAKI SZÓLJON!!!!
20140113113746

Lányok! Akkor most péntek v. szombaton lesz a tali? És hol, hánykor? Én fél10-től tudok csak odaérni, mert Norbit nekem kell lefektetnem (amikor nem igy van nagyon keres, sokat ébred éjjel, bejárja a házat, kutat utánam). Az ut meg fél óra még

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen :)
Péntek!
De helyet még nem beszéltünk, hogy hova....

Kép
Kép
zituska28

Nálunk Norbival az az ujság, hogy 2 napja jo a széklete, igy naponta egy kevés tejterméket (pl. rudit v. 1 joghurtot) már adok neki. Én megnyugodtam mert glutén akkor már nem lehet. De tejet még nem iszik, Orsi tápszerét kapja.
Hétvégén voltam Pesten az ABBA musicalt nézni, Orsi is velem utazott, de persze a horror jegyárak miatt ö megvárt egy rokonnál, na olyan boldog hogy hogy vonatozott, metrozott igy máj. meg elviszem az Állatkertbe is:) Én meg a kirándulás óta be vagyok sozva, már ugy mennék egy táncos estére is! :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Cseppek irt sms-t:

[size=18]Agócs Gergő 2009.04.14-ém 10.06-kor 3320 grammal és 51 centivel megérkezett.[/size]

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Köszi a tudósítást! :wink:

Cseppek!
Gratulálok Gergő érkezéséhez!!:):)
Sok boldogságot,jó egészséget,és sok tejcsit kívánok!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Cseppeknak szeretettel gratulálunk Gergő babához! :D Jó egészséget kívánunk nekik!!!

Hédibébinek nagyon boldog első szülinapot!!!

Anett, nem tudok takarítónőt.

Karmen, én is pénteket tudok a talira, de akkor hányan megyünk? És tényleg, hova??? Szuper, hogy végre rendeződött a kakadolog Norbinál! Én is kb fél 10-re tudok menni pénteken.

Mi meggyógyultunk, Lali teljesen jól van. Úgyhogy most már el kéne vinnem a 15 hós szurira, két hetes késésben vagyunk. Most kicsit be vagyok tojva, hogy megint megfázunk, persze most kapcsolták ki a fűtést, mikor jött a hűvös idő. :x :roll: :twisted: Elég hideg van idebent. A légkondink fűteni is tud, de idén még nem volt kitakarítva, addig nem merem bekapcsolni, ki kellene hívnom a szerelőket.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Cseppek!
Szívből gratulálok!!!!!! :lol:
Sok boldogságot Gergő babához!!!! :lol:

Akik írtak, azoknak köszönöm a bíztató szavakat!
Annyi a változás, hogy Gabót 23-án űtik, apát meg holnap! :cry:

Karmen!
Írok privit!

Szép napot!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

sziasztok

Gergő babához hatalmas gartula! jó egészséget és sok tejcsit!!!

karmen
jó,hogy Norbika rendeződni látszik.

Zituska
te is olyan keveset írsz!!! jól vannak a gyerekek? te csini vagy már? (én még dagadt :cry: :? , mindig elhatározom, de aztán...)

köszönjük a köszöntéseket!

Csibe
szorítunk a műtétekhez! kitartást!

tali
nekem nem megy. mert a Kishuncut sokat kel éjjel, és teljesn kiszámíthatatlan.így majd talán a legközelebbire

csajok
volt valaki abban a Bérkert Klinikán? nőgyógyihoz akarok menni, rákszűrésre.honlapot néztem, de nem sok infót találtam. vagy valaki tudja, hogy hol rendel még a Sári Tamás?(Medicenterben már nem)

toncsi

toncsi80

sziasztok

Gergő babához hatalmas gartula! jó egészséget és sok tejcsit!!!

karmen
jó,hogy Norbika rendeződni látszik.

Zituska
te is olyan keveset írsz!!! jól vannak a gyerekek? te csini vagy már? (én még dagadt :cry: :? , mindig elhatározom, de aztán...)

köszönjük a köszöntéseket!

Csibe
szorítunk a műtétekhez! kitartást!

tali
nekem nem megy. mert a Kishuncut sokat kel éjjel, és teljesn kiszámíthatatlan.így majd talán a legközelebbire

csajok
volt valaki abban a Bérkert Klinikán? nőgyógyihoz akarok menni, rákszűrésre.honlapot néztem, de nem sok infót találtam. vagy valaki tudja, hogy hol rendel még a Sári Tamás?(Medicenterben már nem)

toncsi

toncsi80

Karmen!Szilcsi!
Szuper,hogy jól vannak a gyerkőcök végre!!!:)
Az én csöppem meg mostanra lázasodott be sajnos..:(

Gratulálok minden kis szülinapos porontynak én is!!:):)
Raktok fel képeket róluk?

Anett!
Küldök privit. :wink:

E.

szilde
Szeged

Isten hozta Gergő babát! :) Sok boldogságot, jó egészséget a kibővült családnak! :)

Volt vki a cirkuszban a SZVSE pályánál? Érdemes megnézni?
http://www.budapestnagycirkusz.hu/

Mi hétfőn a Vadasparkba szerettünk volna bejutni, de feladtuk a több órásnak ígérkező bejutást... :roll:

A héten szabadságon vok, tesómék is hazalátogattak, nem unatkozunk hála.
Karmen és Bea is tudósított a pénteki randiról, apánk délutános, de ha tudok csatlakozok.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Cseppek, gratula Gergőhöz.

Toncsi, Hédit Isten éltesse!

Tali nekem nem jó, Feri szombaton jön haza, anyukám is délutános a héten, így nincs kire itthonhagyjam a törpémet.

Ági és
KépKép
exdeus

Toncsi! pénteken meg tudom Neked kérdezni hol rendel a Sári mert Orsi tanára pont hozzájár a nejével most:)

Szilcsi! Kaki annyira azért nincs rendben mégsem:(
Holnap mégis kérek befekvéssel beutalot a gasztrora, mert ahogy kicsi tejterméket kapott azonnal higul a kaka, ugy hogy közben egész nap szinte csak gyümit eszik, almát, banánt, kekszet és tápszert iszik ami tejmentes. Igy gyanitom mégis lehet allergia rá, de ha az akkor egyrészt már tudjam másra tuti nem az, ill. adjanak csak rá emelt csp-t ha mégis olyan szar lenne a helyzet. De nagyon remélem hogy nem lesz ételallergia semmire! Remélem majd ottaludni nem kell, nekik is jobb ha nem kell veszödni egy kicsivel:)
A szuri miatt ne aggodj, Norbi ezt 17 hó után kapta csak meg.

Cseppek! Gratulálok Gergöhöz!

Én kérdeztem de senki nem irt, Timiékröl tudtok valamit?

Melinda! Igen, érdemes!! Szuper, azt is mondhatnám. Amugy sok ujságban van -500ft kupon, amugy elég drága.
Nem mondod! MI is mindig elszökünk itthonrol Húsvétkor és Vadaspark szokott lenni, máskor nem volt rémes. De most voltunk 2 hete, aztán Orsi mamánál maradt a pesi ut után, igy csak Norbival nem mentünk tegnap ki megint (elég horror ára van már annak is szerintem!) hogy nemrég voltunk. De akkor jobb is. :o
Tesod már nem Szegeden lakik? 2 gyerek van v. bövült már a család?

Ki az aki tutira jönne pénteken? Szilcsi, én és még??

Szilde! Jobbulást Kevinnek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Cseppek :) Hatalmas gratula Gergő babához, minden jót kívánok Nektek! :D:D:D

Karmen :) Aranyos vagy, hogy kerestél, egyben vagyunk, holnap lesz az első CTG. Csak elkezdtem mosni és vasalni az 56-os és 62-es baba ruhákat és nagyon el vagyok veszve :roll:
Örülök, hogy Norbi problémája rendeződni látszik :)

Toncsi :) Hédinek nagyon boldog szülinapot kívánok! :D
Sárinak a Bérkert klinikán van magánrendelése csütörtökönként. Kedden és szerdán pedig Sikó van ott.

Csibe :) Apának drukk holnapra! Gáborkának pedig 23-ára!

Szilde :) Jobbulást Kevinnek!

Ne haragudjatok, rohanok tovább, puszilok mindenkit! Pénteki talira igyekszem elmenni, bár apával még nem egyeztettem ez ügyben :wink:

KépKép

KépKép
timika

Cseppeknek szívből gratulálunk Gergő baba érkezéséhez! :D :D :D

Toncsi :)
Hédinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!! :D :D :D
Olvasó üzemmódban vagyok legtöbbször, mert sz írásig nehezen jutok a kölköktől.
Most, hogy jó idő volt/van, sokat vagyunk a Sárgán a nyaralónkban is!
Háát, csini még nem vagyok, de fogytam már 8 kilót, erre büszke vagyok! :D
Talira jössz?

Melinda :) Timi :)
Jó lenne, ha Ti is jönnétek pénteken!!

Mi ma voltunk a gyerekekkel státusz vizsgálatokok - kis csúszással az 1 éves és a 3 éves. :oops:
Noémi 10.650 g, és 80 centi állítólag, de sztem nincs akkora.
Boti 18.1 kg és 102 centi.
Noémi végig üvöltötte, Boti meg tök jól elvolt, nagy haverok a doktornénivel! :D

Néhány kép:
Bocsi, ha sok kicsit, de olyan nehéz kiválogatni... :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép [/b]

Kép
Kép
zituska28

Zita, köszönöm a leírást!

Cseppek, gratulálok Gergőhöz! :D

KépKép KépKép
sarian

Sziasztok!

Cseppek: Sok boldogságot Gergőhöz! Egészséget az egész családnak!

Timika: Jó lenne ha jönnél pénteken, úgyis mindig csak pocakosan látlak ;) Zsuzsiékkal mi újság?

Zituska: Gyönyörűek :) A kép sosem sok :) Szerintem simán van 80 cm Noémi, mert Levi 77, és nekem magasabbnak tűnt Noémi Leventénél. Nem semmi, hogy Boti 18 kiló 3 évesen! Dehát fiú, és valószínűleg Levi sem lesz sokkal kisebb...:)

Talira előreláthatóan jönnek: Szilcsi, Karmen, Zituska, én, (Melinda, Timika kérdésesek). Többiek??????? Enikő, Zitacicu? Nóra, mégis? Na.....:)
Helyszín? A Numero Uno helyén ez van: http://www.classiccafe.hu/index
De Nóra állítólag nem erre gondolt anno, hanem mellette valahol valamire, de azt én nem tudom hogy mi lehet.....
Időpont? Nekem is a fél 10-10 a reális....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Matteo senkinél sem jelentkezett? Talirol tudna neki is szolni valaki?

Zituska! Tényleg szép az a 18kg, de nem kövér egyáltalán Boti! Szerintem Norbi is lehet lesz ennyi, Orsi még most sincs:). A gyerekek nagyon hasonlitanak egymásra nálatok is!

Timi! Örülök hogy jol vagy. Tali. Ha Melinda nem jön akkor kocsival fel tudlak szedni és hozni-vinni. Vagy ha Melinda külön kocsival akar menni akkor is.

Bea! Nekem jo ez a helyszin is meg akár amit Nóri irt (én sem tudom a nevét)

Girárol semmi hire senkinek? Tényleg nagyon eltünt. :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szép napot!

Enikő is jön pénteken, majd megírom neki, hová jöjjön. :wink:
Akkor helyszín??? Széchenyi tér? Ott hol? Nekem tetszik ez a Classic café, felőlem oda is mehetünk.
Bibinek küldtem sms-t, Zitacicunak írtam pü-t. :D
Matteoról nem tudok semmit. Szerintem ha voltak is itthon, már rég hazamentek. :( :(
Nóra??? Ugye te is jössz??? Zsuzsu??? Edit??? AT Zita? Anett? Eszter?

Karmen, basszus ezért drukkoltam, csak ne tejallergia legyen. :( Kíváncsi leszek a gasztros eredményeitekre.

Csibe, párod hogy viselte? Kitartás!

Tegnap beszéltem a gyógytornásszal, május 5-én jön majd Lalit megnézni, mivel hiába jár több mint egy hónapja már, még mindig nem zárja össze a lábait és felemelt kézzel megy. Állítólag a hipotónia miatt van ez, kell gyakorolnunk a guggolást, lépcsőzést felfelé és meg kell tanítanom leugrani a kanapéról. :shock: Hogy erősödjenek a lábizmai. Lépcsőzés alakul, guggoláskor röhög rajtam, de ő nem csinálja, ugrálást nem mertem még. :roll: :o

Kép
szilcsi

Karmen! Tudom, van egy rakat kuponunk.
:D
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/hu ... n/2094952/
Ajánlanám a képeket. :shock:
Tesómnak még mindig "csak" 1 fia van, Rubinik. Már egy jó fél éve nem Magyarországon élnek. :) Többit msn-en.

Zituska! Annyira szépek a gyerekeid, és szerintem nagyon hasonlítanak egymásra. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szilcsi! Inkább azért drukkolj ne glutén legyen!! Ha tej akkor az még elmegy és szerencsére ö megissza cukor nélkül is (mert Orsi nem) Orsi tápszerét.

Melinda! Ugy emlékeztem hogy született egy kislányuk is:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Most hogy Szilvsi irta, eszembe jutott, hogy elfelejtettem irni, hogy Szandi is jár önállóan.
1-2 hete, szóval kb 11 hósan kezdte. Ha belendül 1,5-2 métert is eltotyog. Vettem Neki én is cipőt, Siesta, 8 ezer volt :roll: .
A lépcsőre ő már régóta felmegy, persze négykézláb. :roll:
A kanapéról való leugrást azért ilyen kicsin még korainak tartom. És ha kimegy a bokája, vagy beveri a fejét? :?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Cseppek: hatalmas gratula, sok boldogságot és egészséget! Isten hozta Gergőt a Földön!

szilcsi: lehet kapni penészmentesítő spray-t (jó büdös hipószagú), ha azzal befújod, szerintem elég. Nálunk apa takarítja, legutóbb valami illatos izével fújta be (amivel a szerelők is nagyon drága pénzért), majd megkérdezem, mivel. Ugráááás? :shock: Hát, Marcsi kétévesen se tudott még páros lábbal leugrani, Dóri sincs még a közelében se.

Vadaspark: mi is akartunk menni vasárnap, de aztán kicsúsztunk az időből, és nem mentünk, de ahogy hallom, jobb is, annyian voltak. Viszont tegnap elmentünk, lézengett a nép. Dóri állandóan be akart menni az állatokhoz, meg megsimogatni a cicákat. :lol:

Zituska: egyetértek Beával, képből nem lehet sokat feltenni. Tündérek! Sárgáért irigyellek. :wink:

Tali: hát, jó bulizást és/vagy dumálást nektek, én nem megyek, másnap 5 óra edzés, szétesik a fejem, ha nem alszom ki magam előtte. Törtem a fejem, hogy mi a helynek a neve, ahol szilvesztereztünk (azért jó, mert a hátsó részben beszélgetni is lehet, a másik felén meg táncolni, aki akar), és megvan: Géniusz, a Classic (ex-Numero Uno) mellett, pincében (ha van rendezvény, beugró is van sajna).

Matteo-Kriszta?? :?:

Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zita!
Megelőztél.. :lol:
Épp most akartam kérdezni tőled,hogy Szandi jár-e már...?? :lol:
Gatulálok nektek!
Kevinci oldalazva jár már,fél kézzel kapaszkodva.Le is hajol így.
Többször állt már úgy,hogy nem kapaszkodott,háttal a bútornak,de ha hívtuk,hogy lépjen..,akkor nagy vigyorgás közepette négykézlábra ereszkedett...
De már nem sok választja el sztem a járástól..

Zituska!Norus!
Gyönyörűek a gyerekek!!!:)

Szilcsi!
Kevin még nem gyógyult..,nem hinném,hogy tudok menni talizni..
Gyógytornán én is kicsit csodálkozom..

Köszönöm mindenkinek az együttérző szavakat!:)

Karmen!
A Vadasparkba mennyi most a belépő,nem tudod véletlenül?
Most nem voltunk,de mi is meg szoktunk szökni húsvétkor...
Én útálom ezt a húsvéti mizériát!!!!
Inkább kirándulunk.

Timika!
Hú,de közel az idő!!! :wink:
Mit is mondtál,mitek lesz?Fiatok?Mi lesz a neve?

Toncsi!Bea!
Szülinapi fotók?

Edit

szilde
Szeged

Szilde! Én családi jegyet vettem, Norbinak nem kellett 2700Ft volt. Hát szerintem drága, na. Én meg akartalak kérdezni mi lett Hannával? Vártok a gasztrora fél évet v. elvitted maszekra? És ott mit mondtak? Olvastad amit irtam, hogy NOrbi hogy mehet pár napon belül? Szerintem gyerekorvossal beszélj!

Nem tudom mi van, de sok a taknyos egyre több helyröl hallom. Norbiból is döl napok óta, egész télen nem volt ennyire beleesve.:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szilcsi!
Én nem megyek,Málna ha felébred engem akar csak, ha nem én vagyok felkel és ordít :?
Ugrás: Málna a lépcsőről ugrik,persze az első fokról és tök ügyes, azért ott tartom a kezem, ha elesne, de nem szokott,szóval szerintem nyugodtan! :wink:

Szilde!
1200 ft a belépő a Vadasparkba!Azt hiszem 3 éves korig nem kell!Ópusztaszerre 2000 ft/fő, de nincs gyerekjegy se nyugdíjas, mindenkinek ennyi, 7 éves korig nem kell és 70 év fölött sem!

CSEPPEKNEK HATALMAS GRATULA GERGŐHÖZ, SOK BOLDOGSÁGOT NEKIK!

Zitus!
Tündériek a gyerkőcök!

Jó bulizást péntekre, mi elutazunk megint! :D
20140113113746

Sziasztok!

Konyahfelújításban vagyunk elveszve... de már kezdem látni a végét...

Mi is voltunk a vadasparkban, de még pénteken. 1100ft a felnőtt, a gyerek 780ft. családi 2700ft

Cseppek: gratulálunk mi is Gergőhöz. Sok puszi nektek, és bőséges tejáldást :)

A mostani talira nem tudok menni, apa éjszakás a héten, dfe legközelebb igyekszem elmenni.

Minden gyerkőc nagyon édes, hogy mennyit változnak kis idő alatt...

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok :lol:

Karmen!
Norbi csak taknyos? Mert két hétig tartott nálunk is, de más gond a nyűgösségen kívül nem volt...Jobban van kakaügyileg Norbi?

Szilcsi!
Ma voltunk a 15 hónapos kötelező védőoltáson, várom a hatást állítólag 6-10 nappal később jelentkezik ha lesz, remélem nem...

Cseppek!
Szívből gratulálunk Gergő babához :lol:

Szilde!
Igen 1200,- a belépő a vadasparkba mi pénteken voltunk, már akkor is sokan voltak bennt, de nem ennyire :shock:

Zita!
Nagyon édik a gyerekek, végre Noémit is látom :wink:

Norus!
Szintén nagyon aranyosak a gyerekek, jó volt talizni picit veletek és Beáékkal :wink:

Anikó
Kép
zsivicz

Mostmár megnéztem a vadaspark belépőt még nem dobtam ki tényleg 1100,-volt :lol:

Anikó
Kép
zsivicz

Sziasztok!

Nekem tetszik ez a Classic Cafe! :wink:
A Geniusz tudtommal disco, nem annyira dumálós hely...

Akkor hányan is leszünk??

Norus :)
Édik a csajok! :D
Milyen 5 óra edzés???

Karmen :)
A fene....drukk, hogy ne legyen semmi komoly allergia Norbinak!!

Anna :)
Jó a második vonalzód! :wink: Drukk......
A konyha felújításhoz pedig kitartás!

Melinda :)
Nagyon hasonlítanak? Én annyira különbözőnek látom Őket! :D
Csajokról friss kép? :wink:
...és ugye jössz pénteken??

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
S.o.s., nincs valakinek nagyon jó ismerőse az MRI-s előjegyzésnél? Nekem kéne gyorsban időpont, hasi, kismedencei MRI-re és leghamarabb júli. 21-re kaptam időpontot!Fontos lenne, kérem ha valaki tud valakit, akkor plííz!Esetleg ha valaki tud segíteni, itt a számom: /30-336-36-25

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Csak el szeretnék dicsekedni, hogy párocskám milyen klassz homokozót csinált a gyerkőcöknek! :)
Kép

12 ezerért bárkinek, Szegeden homokkal együtt!
És nem műanyag vacak, hanem kibírja, míg felnőnek a gyerekek :D :wink:

Ha valakit érdekel ilyen az udvarba, csak szóljatok :wink: A mienk 160x240-es de lehet 2x2 méteres is pl! Lehet még 2 padot tenni a másik 2 sarkába is akár...

És egy kép a 2 nagy bevállalta, hogy elaltatja az aprónépet, ez lett belőle: :D
Kép

És a kedvenc képem :D

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, szuper a homokozótok! A képek csudajók, annyira édesek, ahogy alszanak négyen!!! :D Örülök, hogy jössz pénteken!

Zsivicz, ugye Te is jössz pénteken? Jó lenne Téged is megismerni személyesen is!

Nóra, tényleg, milyen 5 órás edzés? :shock: Kicsit sem tudsz eljönni, mondjuk 1-2 órára? Jó lenne! :D

Melinda! Gyere Te is!!! És képet tegyél léci a csajokról, rég láttuk őket.

(felcsaptam talitoborzónak) :lol:

Akkor legyen a Classic Café? Végül is ha nem tetszik, a környéken van még pár hely, átmehetünk valahova máshová is, csak legyen egy fix hely, ahol összegyűlünk. :wink:

Jaja Vadaspark 1100 péz, Ópusztaszeren hétfőn voltunk, 1850 ft volt/fő a belépő, de pl a lovasbemutatóra külön kellett 1000 ft-ot/fő fizetni. :? Apa lovagolt, Lali pacizott sokat, felültettük őt is, nagyon élvezte, én íjászkodtam, csak gyenge vagyok hozzá, nem hogy nem találtam el a bábut, el sem repült odáig a nyílvesszőm. :oops: De azé' jó volt. :lol:

Anna, tesóbabához drukkolok! Sajnálom, hogy nem tudsz jönni holnap este. :(

Bibi válaszolt, ő is jön holnap. :D Azt írta, tutira. :lol:

Zitus, szerintem se hasonlítanak egymásra, Noémi tiszta Te, Boti tiszta apja. :D

Akkor hányan is? Akik biztosak: Karmen, Zitus, Enikő, Bibi, Bea, Ilcsi. Akik nem biztosak: Melinda, Timi. És talán még kedvet kapnak mások is... :wink:
Akkor jó lesz így? Holnap este fél 10 körül a Classic Caféban a Széchenyi téren. :D

Ugrás: nem kellene nagyot ugrania, földre nyitható kanapénk van, onnan gondolta a gyógytornász, kb 10 cm magas és persze fogjam a kezét. Hát nem nagyon merem... :oops: A lépcsőzést gyakoroljuk szorgalmasan. :D

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Azon gondolkodám, hogy nem kell asztalt foglaltatni holnapra?

Enikő: Tündériek a kölkök a nagyágyon meg a fiúk is édesek :) A homokozó meg nagyon klassz!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zituska! Nézd már meg a szemüket, homlokukat!! :) :)

Enikő! Klassz a homokozó, szépek a gyerekek. Örülök, hogy boldog vagy! Tudod, mert ez Loreal, mert megérdemled. :)

Csajok, rettegjetek, úgy néz ki, mégis el tudok menni holnap tutkóra. :D De ugye nem kiöltözős buli lesz??
Karmen! Kereslek majd ez ügyben! :)

Bea! Foglalj asztalt lécci!! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Igen pont ezt akartam kérezni,hogy lesz - e hely...
Mert mi jártunk úgy, hogy nem foglaltunk asztalt máshol
és végül sehol nem volt hely ahová csak bementünk
mindenhol kérdően néztek ránk, hogy nem foglaltunk
pedig péntek szombat mindig telt ház...
Nem tudom még, hogy el tudok - e menni, de tényleg nagyon jó lenne picit beszélgetni veletek :lol: hátha...

Anikó
Kép
zsivicz

Na jó, de hányra és hány főre?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Valaki mondja meg nekem mielőtt megőrülök, hogy kell a picasával ide feltenni képeket!!!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő, szuper a homokozótok! Homokot egyébként hol lehet kapni és mennyiért?

Megvolt a refluxvizsgálat, sajnos egyértelműen az a gond. A doktornő szerint ehhez szinte mindig párosul valami ételallergia, azóta ennek próbálok utánajárni, de semmit nem tudtam meg.

KépKép KépKép
sarian

Sarian! És nem volt kellemetlen a vizsgálat?

MI ma voltunk Orsival a korházban, eleve jol lecsesztek hogy gondolom én hogy 10ig vannak és odamegyek 9:45-re (már 40re ott voltam csak akkor jöttek ki). Amugy meg vártak ugyan elöttünk 3an ,de azok vérvételre nem EKG-ra mint mi, és arra meg nem volt orvos, igy azonnal tudták velünk kezdeni. DE a nö Orsival eléggé minösithetetlen hangnemben beszélt. Vérvételt nem engedtem, mondtam majd itt Mórán. (jol tettem utolag mert másik anyuka kiakadt hogy a doktornö ideges volt és a gyerekén töltötte ki). Orsi is megijedt, pedig 2 éve totál nem fél a szuritol, vérvételtöl, nagyon bátor, most a nö miatt majdnem sirt hogy ne itt csinálják meg hanem Morán. Igy eljöttünk EKG után és itthon intézzük a többit
Norbit meg hétfön viszem a korházba, azt mondták hogy már akkor (nagy valoszinüséggel) bent is tartják, nem adnak idöpontot majd máskorra.

Asztalfoglalás tényleg jo ötlet! Köszi hogy intézitek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

intézném, csak mondjátok hány órára foglaljam...én sajna nem tudom előre belőni, hogy pont hánykor érkezem, olyan fél 10 környékén, de késhetek is....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Fél 10-re foglaltam asztalt 8 fő részére (ha többen leszünk úgyis megoldható) a Classiccafeba. Széchényi tér 5.
Az én nevemre szól a foglalás, gyanítom mindenki tudja hogy hívnak aki jön :) Aki nem, annak priviben elárulom :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ja, és 11-ig van konyhájuk és 1-ig vannak nyitva...úgyhogy ha tovább maradnánk az éjszakában akkor át kell ruccanni máshová....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! Ezer köszi a foglalásért. :D Majd mondom, hogy Jégvirág asztalfoglalásához szeretnék ülni. :mrgreen: Hát én kb 1-ig bírok fentmaradni, tovább én nem nagyon tervezem, hacsak nem lesz valami észvesztően jó a buláj. :D Ha többen leszünk, az sem gond, majd összehúzzuk magunkat.
A másikban felajánlottam Neked kupont, majd olvasd el, hogy vigyem-e holnap. :wink:

Melinda, eszem ágában sincs kiöltözni. :D Kényelmes-dumálós ruciban fogok menni. :D

Sarian, sajnálom a refluxot. Ez kinőhető, ugye?

Kép
szilcsi

Üdv.

Jaj, úgy, de úgy mennék pénteken...de sajna nem megy. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Enikő, szuper a homokozó, a négyenalvós kép szintén. Nagyon édesek, ahogy együtt szunyálnak, nagy az összhang, ugye?

Zituska, szerintem a gyermekeid szeme teljesen egyforma, számomra ezért (is) egyformák.

Sarian, sajnálom a dolgot, de így legalább tudsz valamit, remélem, azért kivételek lesztek, és Ákosnak nincs allergiája!

Ági és
KépKép
exdeus

Kicsi fiam bealakított éjszaka, 11-től fél 3-ig hol ordított, hol nem. :roll: Fogdosta a fogát, de nem engedi megnézni, harap. :roll: Ehhez mérten kellően hisztis ma. :roll: Én is. :?

Kép
szilcsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?