Sziasztok!
Hú, olyan mérges voltam....most már lehiggadtam.
Ebben a gyönyörű időben ovi után még gondoltam kicsit játszóterezünk, elmentünk az ovihoz legközelebbi játszótérre. Először csak szaladgáltak, hintáztak a gyerekek, majd kitalálták, hogy homokoznak. Elővettem a homokozós játékunkat, amit Levi kapott szülinapjára. Nem is volt semmi gond, mígnem az egyik anyuka beleszagolt a levegőbe, és közölte, hogy: olyan kaki szag van. Nézte, hogy mitől lehet, kiderült, hogy a homokozó tele van macska ürülékkel, és a nagy homokozásban feltúrták a gyerkőcök. Megszagoltuk a kezüket, borzasztó büdös volt, a homokozós készletünk is, minden....
Még jó, hogy Levit nem raktam bele a homokozóba, mert még meg is kóstolta volna, ő csak mellette mászkált meg ücsörgött. Olyan ideges lettem. Remélem nem lesz semmi baja senkinek ebből
Karmen: Bocsi, hozzánk meg vendégek jönnek fél óra múlva, úgyhogy kihagyom én is a mai estét
Tali: Csajok, beszéljünk meg egy távolabbi időpontot erre a
csajos bulira, hogy mindenki úgy szervezhesse a dolgait, hogy akkor ráérjen, apák is kivehessék részüket a gyerekek alvás-őrzéséből, stb.
Mit szóltok a húsvét utáni hétvégéhez? 17 vagy 18-a???
Helyszín?
Levivel tegnap voltunk az 1 éves státuszon. 10620 gramm, 77 cm.
Grétiéknél az oviban pedig ma tavaszi fesztivál volt, sport-nap féleség. Nagyon élvezte
Megyek fertőtleníteni a homokozós játékokat