Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsinak ismeretlenül is nagyon gratulálok Matyihoz :D
Vendég

Sok szeretettel gratulálok Matyi születéséhez!! :) Na és persze a term. szüléshez, ez nagyon klassz!! :D

Honvéd téri játszón mi is gyakran előfordulunk, kizárólag 1/2 5 körül.

Lotti hivatalosan is oskolás hétfő óta, Lindit kedden íratom oviba. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsuzsiéknak gratulálunk, szép nagy baba lett Matyi! Egészséget az egész családnak!

Ki is a dokija?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuzsi,szívből gratulálunk nektek!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Sok türelmet,kívánok neked!!!!

Barnit,holnap íratom a Petőfi-telepi oviba,meg szabin vagyok,és megyünk nyílt napra az oviba!!!!

Ma elvittük Sebészhez(magán rendelésre) a Barnit,a fütyijvél van gond,nagyon rendi volt az orvos,fitymaszükülete van a Barnabásnak,krémmel kell,kenegetni,1/2 év múlva kontroll!
Külön kiemelte,hogy nem szabad,húzogatni a bőrt a fütyijén,mert repedések lehetnek rajta,amivel nagyobb kárt okozhatunk a gyerkőcnek...........................

Kép
bibi226

ZSUZSINAK HATALMAS GRATULA ÉS A TERMÉSZETES SZÜLÉSHEZ KÜLÖN PERSZE, EZ NAGYON FANTASZTIKUS!!!!!!!! :D
20140113113746

Zsuzsiéknak hatalmas gratula!!!!!! Szuper, hogy sikerült természetesen szülnie!! Nagyon sok boldogságot kívánunk az egész családnak!!! :D :D :D

Kép
Kép
zituska28

Zsuzsiéknak hatalmas gratula!!!

Karmen: Nem a Numero helyén van, hanem mellette, egy kapubejáró mellett, le kell menni a pincébe. Egyébként te mit dolgozol? A laktóz tejcukor, szerintem növényi eredetű élelmiszerben nincs.

Indulás 2 gyerekkel: mi se haladunk sehova, az öltözés egy dolog, de a többi… Pl. én elmegyek pisilni, de mire a végére érünk, megint mennem kell. Közben mindenbe belefognak, variálnak, összevesznek, én is tökölök… Gőzöm nincs, hogy lenne, ha már dolgoznék és időre mennénk reggel. :shock:

Akkor pénteken ki megy? Nekem valószínűleg nem jó, de majd meglátjuk...

Nóra
KépKép KépKép
norus88

sziasztok!

Zsuzsi miatt jöttem...
GRATULÁLUNK!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tali!
A dolgozó anyukákra is gondoljatok!!!!! :oops:
Mondom ezt Niki nevében is!Mi nem tudunk délelőtt menni!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Játszós tali nekünk is csak délután jó! fél4-4 után kb 7-ig képben vagyunk!

Kép
Kép
zituska28

Nóri! informatikus vagyok, Szegeden dolgozok én is. Nekem is ez volt a tippem növényiben nincs laktoz, de ezt a gyermekorvos nem tudta biztosra(furcsáltam is)

Akkor ki jönne talira? Szilcsi, Bea? én. Reméljük Nóri is eljön.

Melinda! Ti?? Holnap nincs munkanap:) Örülök hogy Lottit felvették! Majd lesz sok kérdésem (föleg a parkolásrol reggel) ha odajártok

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Amig fel nem kel Bulcsu, van kis idom irni.
Koszi a csiposzuros infokat, vegulis a gyerekklinikara mentunk, majdnem a rendeles vegere (12), es nagyon hamar sorra kerultunk. Tudom ajanlani.

Zsuzsinak hatalmas gratula, egeszseget es minden jot kivanok, majd jol megkukucskalunk Titeket, ha hazajottok es kimereszkedtek a nagybabaval! Pont a jatszoteren voltam, Deneske mellett jatszott Lucam, amikor telefonaltak, hogy megszuletett az ocsike. Volt egy rovidke mosoly, aztan gyorsan jatszott tovabb. Kivancsi vagyok hogy fogadja!!!

Luca imadja az ocsit, keresi, simizi, puszilja, ja es persze elveszi a cumijat, szorongatja, rahajtja a mellkasara a fejet, es 1 ujjal kivancsiskodik a szeme korul...

Bulcsu eleg jo gyerek, ejjel nem balhezik, mostanaban 1kor es 6kor kel, gyors szopi (szuletesetol 3 -5 perc alatt kepes 120-150-et kiszivni), es mar alszik is. Nappal valtozo, orakon at is kepes nyuglodni, de majd elmulik - remelem - a hasfajassal.

Amugy csaszarral szuletett o is, de nem is banom, igazabol en meg ezt szerettem volna jobban. A felepulesem alomgyors volt, hihetetlen, mekkora kulonbseg van a masodik szules utan. Bar nalam nyilvan az is szamitott, hogy elsore azert a mutet elott volt par oracska nem keves vajudas is..., most meg beerkezes utan 2 oraval mar a picuri sirasat hallgattam.

Apropo siras, musor van, menek

Sziasztok!

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Nagyon köszönök mindent, kinek a gratulációt, kinek azt, hogy néhány szóban leírta dr. Sikovanyecz J. munkásságát!
Igen, a professzor úrral beszéltem telefonon, az Ő nevét, elérhetőségét egy ismerős főorvos adta meg, hogy keressem fel, mert van egy bizonyos betegségem, ami mellett, jó, ha nagyon jó orovosok vigyáznak rám terhesség alatt!
És a prof. ajánlott 3 nevet: dr. Sikovanyecz J., dr. Novák T., és dr. Paál Z.
Felkeresem dr. Sikovanyecz-t és írok, ha lesz valami fejlemény!
Köszi mégegyszer mindenkinek!

üdv. Amy :)

Kép
amarillisz333

Zsuzsinak szeretettel gratulálunk Matyihoz, jó egészséget kívánunk nekik, sok tejecskét és hosszú, boldog gyermekéveket (kevés sírással és nemalvással). :wink: :D

Lali nemrég kelt fel, nem tudom, lent van-e valaki a Retek utcán, összeszedem magunkat, úgyis mennünk kell boltba és elkanyarodunk arrafelé, hátha... :D Apa nem jön ebédre, nem kell nagy főzést csapnom, ráérünk.

Este sajna nem tudok menni, holnap megyünk apával bulizni, és hulla leszek, ha ma este is elmegyek. :roll: Meg annyira bizonytalan, nem akarok neki az utolsó pillanatban szólni, hogy este egyedül lesz, mert azt én sem szeretem. :?

Kép
szilcsi

Matteot el tudja érni valaki hogy jön-e este? Akkor csak Bea és én érünk rá?

Bea! Kettesben van kedved? :lol: Egyedül én sem megyek:(

Akkor hánykor taliznánk és hol? Én nemsokára indulok Szegedre (Orsit viszem programokra), addig jo lenne megegyezni ebben.

Szilcsi! és ha neg. volt a tenyésztés akkor milyen gyogyszert kapott Lalika? Csak ugy vaktában probálkoztak? Nekünk tegnap reggel volt egy hatalmas kaki (az még nagyon folyt) azota semmi. Igy ma csökkentem a bizmutot.

Kokusztej mehet kérdeztem most a gasztrot, felhivtam az egyik orvost mit gondol rola.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsiéknak gratula!!!!!! :lol:
tegnap láttam a Napfény bevásárlóközpontban Dénest a mamával fél 7 körül, de ismeretlenül nem mertem Őket megszólitani. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Jó kis tali volt délelőtt, senki nem jött el rajtunk kívül. :? :roll: De Lali jót játszott így is. :D

Karmen, Lali Smectát kapott, meg mivel ugye középfülgyulladása is volt, Panadol szirupot, és az infúzióban is volt valami gyógyszer a szokásos ásványi izéken kívül. Majd megnézem a zárójelentésén. Amikor én kerültem be, nekem is úgy állította össze a doktornő az infúziót, volt benne vagy 6féle gyógyszer, az én zárómon rajta is van, hogy mik. Ezek vannak a papíromon: Ringer-laktat 1000 ml, 1 a. B6, 1 a. Quamatel, 500 ml Rindex-5, 1 g KCl, 1 a. Emetronnal. Szóval a gyári infúzióba kevertek bele még gyógyszereket.

Kép
szilcsi

Zsuzsinak GRATULÁLOK én is!!! Fantasztikus dolog hogy sikerült természetes úton megszülni Mátyást!!!
Nagyon sok boldogságot kívánok nekik!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Szilcsi: már bocsi, de te szervezted így a jó kis talit. :lol: Beírtad, hogy legyen péntek 10 óra, mi elmentünk volna Beával, tegnap meg is egyeztünk, hogy ott találkozzunk ma, de mivel lefújtad, hogy mégsem jöttök, a Kodályra mentünk, mert úgy egyébként kicsit messze van nekünk. Ha ti (meg a többiek) ott vagytok, szívesen elmegyünk addig, de ha csak mi találkozunk ketten, akkor valami közelebbit választunk. Még tegnap délután kérdezted, hogy akkor a péntek este senkinek se jó?, és most írod, hogy neked nem jó, én elvesztettem a fonalat... :lol: :oops:

Karmen: valahol megértem férjedet, hogy nem akar Pestre menni. Én se szívesen költöznék, ha pl. meló miatt muszáj lenne...

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!!

Zsuzsuéknak én is szívből gratulálok Matyihoz, ahhoz meg külön, hogy sikerült természetes úton szülnie. :D Legyetek egészségesek és nagyon nagyon boldogok :D

Az esti talira én nem tudok menni, holnap hajnalban kelünk, megyünk Pestre a Marci osztálytársaival meg néhány szülővel osztálykirándulásra. Visszük a kicsiket is, vonattal, hna egy élmény lesz asszem :D De nem baj, legalább ezt is kipróbáljuk, meg aztán lesz kb 25 kis segítségem+ a páromra is lehet számítani (tök furi mert megszoktam, hogy mindent egyedül csinálok :D )

Norus: örülök, hogy összefutottunk, sajnálom, hogy nem tudtunk picit beszélgetni, de Zaza turbós volt :D Nagyon édes a kiscsajod :)

Ilcsi: Ma délután mentek a Zápor tóhoz a jáccóra? Ha lesz időm (amit nem garantálok) akkor elnézünk... ;)

Timikém hogy vagy??????? Zsuzsinak sikerült csaszi után a hüvelyi. Naaagyon drukkolok Neked hogy minden rendben legyen és Te is megpróbálhasd és sikerüljön :wink:

Egy gyors fotó Zazáról és már itt sem vagyok :)

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Üdv.

Szilcsi, azért lett AB, mert belázasodott. Meg szerintem is muszáj lett volna, mert nagyon csúnyán hörgött, jó, a dokink szerint nem nagy a baj, de én így jobban érzem magam.

Kármen, igen, van olyan, nálunk pl. a szalmonella. Az is "csomókban" ürül, így simán lehet, hogy most neg. volt. De ne ez legyen tényleg...
Ja, én eddig nem próbáltam recept nélkül bizmutusat venni...de azért furi, hogy nem adják ki, ha egyszer sürgős.

Amarillisz, anyukám nemrég volt Sikónál rákszűrés+vizsgálat+UH volt 8000 Ft, de hogy terheseknél hogy működik nála, nem tudom. Én, ha lesz ketteske, hozzá megyek, nekem sokkal szimpibb, mint Sári, de kinek a pap, kinek a papné.

Timika, Zsuzsinak ezúton gratulálunk mi is. Ja, és Matyinak is, hogy ilyen ügyes kisfiú!

HELP! Ezek szerint nem mindenhol jövő hét kedd-szerda az óvodai beíratás??? Én kedden megyek beíratni a törpémet.

Bibi, kinél voltatok sebésznél?

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Hú, olyan mérges voltam....most már lehiggadtam.
Ebben a gyönyörű időben ovi után még gondoltam kicsit játszóterezünk, elmentünk az ovihoz legközelebbi játszótérre. Először csak szaladgáltak, hintáztak a gyerekek, majd kitalálták, hogy homokoznak. Elővettem a homokozós játékunkat, amit Levi kapott szülinapjára. Nem is volt semmi gond, mígnem az egyik anyuka beleszagolt a levegőbe, és közölte, hogy: olyan kaki szag van. Nézte, hogy mitől lehet, kiderült, hogy a homokozó tele van macska ürülékkel, és a nagy homokozásban feltúrták a gyerkőcök. Megszagoltuk a kezüket, borzasztó büdös volt, a homokozós készletünk is, minden....
Még jó, hogy Levit nem raktam bele a homokozóba, mert még meg is kóstolta volna, ő csak mellette mászkált meg ücsörgött. Olyan ideges lettem. Remélem nem lesz semmi baja senkinek ebből :twisted: :twisted:

Karmen: Bocsi, hozzánk meg vendégek jönnek fél óra múlva, úgyhogy kihagyom én is a mai estét :(

Tali: Csajok, beszéljünk meg egy távolabbi időpontot erre a csajos bulira, hogy mindenki úgy szervezhesse a dolgait, hogy akkor ráérjen, apák is kivehessék részüket a gyerekek alvás-őrzéséből, stb.
Mit szóltok a húsvét utáni hétvégéhez? 17 vagy 18-a???
Helyszín?

Levivel tegnap voltunk az 1 éves státuszon. 10620 gramm, 77 cm. :)
Grétiéknél az oviban pedig ma tavaszi fesztivál volt, sport-nap féleség. Nagyon élvezte :)

Megyek fertőtleníteni a homokozós játékokat :twisted:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Nóra, lehet hogy csak én nem találom, hol is fújtam le a mai Retek utcai talit, én a holnap délelőtti Honvéd térire mondtam, hogy nem jó nekünk. :?
Az estire direkt rákérdeztem, mert úgy voltam vele, konkretizáljuk le akkor, ki hol és mikor pontosan. Nálunk az a szokás apával, hogy előre egyeztetünk, tegnap még ha le lett volna szervezve, tudtam volna menni ma este, így hogy még most is bizonytalan, nem tudok, mert nem akarom, hogy a párom az utolsó pillanatban tudja meg, hogy nem leszek itthon ma este. Sajnos akárhányszor konkrétan rákérdeztem, soha senki nem válaszolt konkrétan.

Enikő, most indulunk a tóhoz. Csak ezt még szerettem volna tisztázni, nem hiszem, hogy én vagyok a hibás, amiért senki nem jött el ma és az is tuti, én soha többet nem fogok forszírozni semmilyen talit, majd aki akarja, megszervezi és szóba hozza. Én már egyszer még karácsony környékén nekifutottam, akkor sem volt nagy tolongás. :(

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Tali volt??? Én meg nem is jártam erre, pedig elmehettünk volna, nekünk nincs messze a Máltai játszó, de majd legközelebb, bár őszintén nem hiszem, hogy többet tudok a gép közelébe jönni, mert ebben a jó időben Doró egsz nap kint akar lenni az udvaron, be sem lehet imátkozni, esetleg ebédre jövünk be. Ez már a másik véglet, télen meg kint nem akart lenni egyáltalán! :roll:

Zsuzsi: Gratulálunk Mátyáshoz!!! Nagyon sok boldogságot kívánunk!

Exdeus: Mi is 7-én iratkozunk az oviba, szerintem Szegeden minden oviban akkor van, kivéve talán a magánovikban, de azt nem tudom pontosan.

Anett: Még a múltkor elfelejtettem válaszolni az ovival kapcsolatban: A Gábor Áron utcai oviba fogunk járni remélhetőleg. :)

Indulás két gyerekkel: Ne is mondjátok! Ma voltunk a Napfény bevásárlóban, Doró kinőtte az összes cipőjét. Mentünk anyósommal, apósommal meg a két gyerek, babakocsival tömegközlekedve! Kész rémálom!!!! És nem vettünk semmit!!!! Amiből volt méret, nem volt jó a lábára, és amúgy sem volt hajlandó próbálni, szóval eltöltöttünk 4 órát, plusz a készülődés, Dávid ordított hazafelé az éhségtől és még cipőt sem sikerült vennünk! Ez már mindig így lesz???? :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll:

Sajnos nem sikerült mindent visszaolvasnom, de majd igyekszem bepótolni!
Szép napot és hétvégét mindenkinek!
eszter

KépKépKépKép
hefe

Már megint én! :D

Dancsi: Lehet, hogy én vagyok a második legfrissebben szült (Zsuzsi után)? :lol:
T-gyás, anyasági, cs pótlék, ahogy Exi (?) írta. A szül akvi kivonathoz házassági akvi kivonat kell, meg mindkettőtök (?) lakcímkártyája, személyije a Klinikán, szülés után fel fognak keresni és elkérik. 8 nap múlva lehet érte menni a Huszár u-ba, odaadják a lakcímkártyát is, soron kívül. A TB kártyát pedig postán kapjátok meg, addig a Te tajszámodon futnak a dolgok, szóval ezekkek teendő szinte nincs is! :) Én a Széchenyi térre sem mentem be, hanem ajánlva küldtem a netről letölthető dolgokat kitöltve mert rengetegen vannak és egy ügyintéző ezt ajánlotta. Így is minden folytonos volt és elintéződött szépen, pedig problémás ügyem volt, de mellékelt levélben megírtam és elfogadták. :lol:

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Exi!
Hivatalosan az önkörmányzati bölcsikben a beíratkozás ápr. 7-8. 8-17 óráig.Ahogy Hefe írta a magánovikban biztos van más időpont is.

Az esti tali nekem sem jó...talán máskor.

Szép estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Hefe! AZ szuper ovi, jol fogtok járni. Ha oda iratod kérd hogy az Andi ovonéni (a vez. ovonö) csoportjába kerüljetek, az a legjobb:) Ma volt nekik amugy ovis családi nap, szuper volt, én Orsival mentem, este 8 körül lett vége:) Én is oda iratnám Norbit de nem tudjuk megoldani hogy 2 fele járnak oviba a gyerekek és akkor még Norbi a város másik felébe járjon.

Szilcsi! Hát én nem bizonytalanra mondtam, hanem biztosra hogy jo lenne a mai este:(

Nóri! Na az uj sapink eltünt az oviban tegnap, csak nagyon remélem hogy elökerül, mert igazán csajos volt, végre rászántam magam, kap normális sapit erre eltünik :x Igy lehet hamarabb kell most mennem a Kodály térre majd

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok! Rég voltam, most is gyors leszek.
Hatalmas gartula Zsuzsinak a kis legényhez!

Enikő:ugye jól emlékszem, h írtad, jártok a pároddal táncolni valahová. Hová?

Tali:engem is érdekelne, de ahogy Csibe ( :lol: ) írta, valami "dolgozó nő barátibb" időpont lenne a nyerő!

Kép
gyanixi

Gratulálok Zsuzsiéknak a kis Matyihoz és a sima szüléshez!!!!

Bea!Norus!
Haha,hát egy az egyben nálunk is ugyanez a helyzet a készülődéssel,indulással.

Nálunk is apa viszi Hannát oviba(persze minden mást én csinálok reggel,ő csak leviszi),és én megyek érte.Vannak anyukák akik délben ott ülnek vigyázban a gyerekért.Nem tudom,hogy csinálják.Már kezdtem rosszul érezni magam,hogy vmit biztosan nem jól csinálok,de Kevin pont akkor ébred és szopizik mikor Hannát kell vinni...

Bea,úgy emlékeztem,hogy az elején te vitted Grétit oviba?Mióta válalta a férjed eme nemes feladatot?
Homokozó.:(:(:(:(

Norus!
Detto.Én is mindig kétszer fordulok készülődés közben a WC és egyéb helyiségek között... :lol: :lol:
Az elején alig mertem elindulni két gyerekkel,úgy stresszeltem.Rólam is szakadt a víz!!!
A kicsi üvöltöt,a nagy hisztizett nem fogadott szót...,de mostmár
beedződtünk..

Hefe!
Én csak akkor indulok el kettővel,ha biztos hogy van értelme menni,v. nincs tétje a dolognak.Különben a kicsit itthon hagyom apának,v. elviszem mamához.Ez bevált,így kevesebb a stressz,és békesség van. :wink:

Karmen!
Most vettem rizstejet a Rossmannban...háááát.
Iszonyú hasmenésem lett.Kerestem az okát,és kiderült,hogy lecitin van benne emulgálószerként.Azt nem írta,hogy szójalecitin-e,de sztem tuti.Legalábbis a tünetek ezt igazolják...
Úgyhogy jól nézzétek meg,mielőtt rizstejet vesztek,mi az emulgálószer benne!!!

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Közhír: a Centrummal szembeni "lépcsős" boltban, talán CBA, de nem tudom pontosan, az 5l Garden almalé 100 %os, 1.349 Ft.
:)

2 gyerekkek készülődés higyjétek el nekem, akkor válik majd profizmussá, amikor majd dolgoztok is mellettük, ui. akkor aztán be kell érni munkakezdésre. :)
Minden reggel én viszem a lányokat, ébresztéstől szám. 30 perc múlva az autóba ülünk. :) Persze, én korábban kelek.
:)

Ha lesz "anyatali" akkor nagy színes betűkkel írjátok már ki légyszi, mert most sem tűnt fel semmi. Lehet, ez már a korom. :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Edit! Köszi, a lecitin igen szerintem is szója. Sajna nagyon sokmindenben ez van emulgálószerként. Mondjuk arra nem gondoltam hogy tejben is lehet :o Nem szoktam növényi tejet venni csak amit irtam neked a kokusztejport és abbol csinálok mindig amennyi kell éppen. Igy ez eláll otthon nem kell ezért SZegedre beszaladgálni

Hasmenésünk még mindig van:(

Valaki keresett gyerek cipöfüzöt, most láttam az Aldi katalogusban, ott árulnak

Melinda! Az almalé ára nem akciosan is 1399ft, hát olyan sokat nem engednek akkor:( (igaz az Alföld Aranya szokott annyi lenni). Amire irtam a MEtroban most akcios amugy, tényleg vett valaki?
Talit akartam kérdezni de nem láttalak bejelentkezve egyszersem

Bea! De mérges lettem volna a játszótér miatt!! :x

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zsuzsiéknak jó egészséget, sok boldogságot kívánunk, sok szeretettel!!

Kármen!
Én kerestem babacipőbe fűzőt. Az ALDIT szoktam figyelmi, de elkerülte a figyelmemet. KÖSZÖNÖM, h szóltál!

Nekünk kellett időpont hallásvizsgálatra, mert rossz volt a gép kb. 2 hétig és sokan mentek volna. Most már nem kell szerintem.

Cseppek!
JOBBULÁST NEKTEK!!
Várjuk a Gergőhíradót! :lol:

Szilcsi!
Nehéz a srácokkal, de bírni kell.... Ha kiakadok kipanaszkodom magam és megyek tovább....

A közös séta nagyon jó, kár, h nem lakunk Szegeden.
Mi is játszóterezünk 10-13 óra között és 16-18 óra között. Ábelt alig lehet beparancsolni, pedig ha beköszönt az igazi meleg, kevesebbet lehetünk kint.

Szerintem a hiszti normális, próbálgatja a határokat.....részvétem!!!

Anett!
Igazi Nő lett Málna, gratu!! :lol:

Csibe!
orrmandula: :evil: :evil: Mielőbbi gyógyulást!!!!!

ÁGI!
Hogy van Peti???????
Tudom, h beszélni fog, mert az értelmi képességeivel nincs gond, de nehéz hallgatnom a sok beszólást, a csodálkozó tekintetek.....
Ábel amúgy is elég nagy növésű, simán 4 évesnek nézik....

ATZita!
Te rendeltél a babaszobás csajtól valamit???
Nekem kéne sapi a fiúknak, de nem merek rendelni. Küldött képet sapikról, de nagyon homályos....

Velünk minden Ok.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
Sapkát nem, de szerintem ha Ő árulta a harisnyákat, zoknikat is , akkor igen. Kovács Évának hivják?A harisnyák, zoknik jók, de az nem saját gyártmány volt.
Figyi, szerintem egy próbát megér, 200 ft-ért még turiba sincs sapka. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zsuzsu, köszönöm kérdésed, Peti javulóban. Most anyósomnál van, hamarosan indulok érte. Ugye hétfőn pulmonológia, majd kiderül...
Petit is idősebbnek szokták nézni egyébként... Na meg nálunk lehet, hogy a bölcsi is nyomott a latba, hiába akkor kezdett beszélni, amikor itthon volt, ott talán ragadt rá valami. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsi! Aldiban nem voltam, és nekem nincs ujság, anyuéknál láttam. Hogy gyerek v. babafüzö volt azt már nem tudom, de lehet csak gyerek, most igy mintha mégis ez rémlene. Azt nem tudtam már ki kereste és mekkorát.

Zsuzsi, Zita! Sapis érdekelne engem is! vannak képek neten? vagy átküldöd Zsuzsi a sapi fotókat? Én harisnyát nem mertem töle venni mert hosszt irt, méretet nem igérte biztosra hogy helyes. A hossz meg ahogy Orsiét elnéztem nagyon változo nem nyujtott állapotban, ettöl még neki 122 volt mind. És mivel tavaly vettem egy nagyon kicsi méretet már, igaz nem töle, igy ha nem mérethelyes én végül nem mertem vásárolni. De sapi annyiért nekem is!!!

Krisztát senki sem tudja felhivni? Tali??

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

KÁrmen!
küldtem pü-t.

A cipőfűzőt láttam a neten az aldi lapján. Felpróbáltam Konstira a cipőt, jó neki, így veszünk bele fűzőt.

A.T.Zita:
Igen, ő az. A 200ft tényleg nem sok, de van ugye postaköltség is.....

Ági!
örülök, h javul Peti, hétfőre drukkok!

Én is azt hittem, h majd az ovielőkészítőben elindul a beszéde, de a csoporttársai hasonló szinten vannak ....
Egyenlőre próbálom elérni nála, h nézzen rám, amikor beszélek hozzá....

ALDI:
Voltatok már??? Bence elment a nyitásra, iszonyat tömeg volt. Konsti kapott bodykat, Ábel pedig egy labdás játszóhelyet.
A LIDL-ben akciósan van hangos mesekönyv 1700ft. Ábel kapott egyet, állatok a tanyán. Szép képes könyv, pár sor az adott állatról , kép és kikereshető az állathangja. Kisfiam nagyon szerti, séta közben keressük az állatokat a faluban :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Karmen!
Kicsit próbáltam tájékozódni.:)Jó tudni...:)
Lecitin van a tojássárgájában,tejben és a marhamájban is,növényi olajokban pl.avokádóolajban,napraforgó,repce olajban,földimogyoróban
kukoricacsíraolajból is csinálják.
Főleg tojásból meg növényi olajokból vonják ki,a szója mellett.
Tehát nem csak szója lehet..

E. :wink:

szilde
Szeged

Sziasztok!

Karmen: Én egy néptánc versenyen láttam a gyerekeket foglalkoztatni, az is szuper volt. Most iskolába megy az Ő csoportja, hátha oda kerülünk. Nem vegyes csoportok vannak, szóval van esély. :) A sapikról én is botrányosan rossz fotót kaptam az Évától, de 200 Ft-ot tényleg megér 2 gyerekkel a postaköltség sem gáz. A Npfény bevásárlóban egyébként a kenguru bababoltban rengeteg tavaszi sapi van, szebbnél szebbek, 800-900 Ft-ért, csak Doró nem volt hajlandó próbálni. :twisted: Több a bébi sapi, mint a nagyobbakra való, de tényleg szépek.

Zsuzsu:
Ne foglalkozz vele, hogy furcsán néznek, amiért nem beszél Ábi, semmi közük hozzá!!!!! Különben is minden gyerek más! Egyik ebben jobb, a másik meg másban.

Adok veszek topikba rakok fel a ruhákról képet, ha valakit érdekel, megnézheti!

Szép hétvégét!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Hefe! Igen, ugy tudom Andié lesz a kiscsoport. De hülye vagyok, mert ha övé lesz akkor nem is kell választanod, megzavart az hogy nálunk több kiscsoport is van (2-3 szokott lenni) ezért jutott hirtelen eszembe az hogy választanod kell:)

Zsuzsi! A sapikra a posta nem sok, én Algyöröl végül postán vettem nemrég valakitöl mert több lett volna az üzemanyag mint elmenni érte. Jo, simán küldte, ajánlott ilyen ár mellett nem érte volna meg nekem.

Nemrég (a héten szerintem) volt a Csak csajokban a kései beszéd a téma, csak félig hallottam, de a lényeg hogy 3 éves korig semmi gáz, de ha akkor sem beszél még akkor tényleg el kell vinni valahova.

Nekem is sok eladó ruhám, cipöm van, feltölteni nem akartam annyit, akit érdekel küldök linket v. képeket, probáltam baráti árat kérni értük.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Később igyekszem még jönni, most csak dobok gyorsan két képet Zsuzsiék Matyijáról. Pénteken voltam bent nála, kiderült, hogy sajnos szülés közben eltört Zsuzsi farkcsontja :( :( De Matyi jól van, ha nem sárgul be, holnap mennek haza.

Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Zita!Zsuzsu!
Sapkák engem is érdekelnek. :wink:

Van egy baseball-sapija Kevincinek,de mindig leveszi a fejéről.Hiába magyarázom,hogy akkor nem süt szemébe a nap... :roll: :lol: :lol:
Inkább hunyorog,pedig az én szemem is majd görcsöt kap sokszor a hunyorgástól,hát akkor neki milyen rossz lehet..
A babakocsi napvédője meg csak a feje tetejét védi inkább...
Tényleg,akkor milyen sapit adjak rá,amit érdemes,mert rajta is marad,és mégis fiús???
Vagy inkább babanapszemüveget vegyek?Azt is tuti leszedi... :lol: :lol:

Help.... :lol: :oops:

Édes kis csöpp Matyi..!!!Bár a pofiját így nem nagyon látom..
Timi!
Eltört a farkcsontjaaa????? :shock: És,hogy derült ki végülis???
Hát mielőbbi gyógyulást Zsuzsinak!!!Fáj Neki??Mit tudnak vele csinálni?

És minden betegnek gyógyulást!!!!

Edit

szilde
Szeged

Karmen!
Fiúszandi,v kiscipő is van eladó?
Orsinak hanyas a lába?
E.

szilde
Szeged

Timi! Kár hogy eltakarja az arcát a baba, igy én sem nagyon látok belöle semmit:( Hogy törhetett el Zsuzsának a csontja??? Még ilyet nem is hallottam, sajnálom:(

Edit! Ezt nem tudtam, de honnan tudom akkor amit veszek hogy az a lecitin miben van, nem-e szójás véletlenül. Inkább nem eszünk amire ez van irva:(

Nálunk még tart a hasmenés, jövö héten kezdjük a 4. hetet:(

Edit! Igen, fiuszandim 2, 1 fiu félcipő és 1 fiu unisex csizma van, meg 1 asso lány szandi (a mostani már Orsinak mindig kuka mert 1 éve gyógycipö kell neki igy most már a cipöit nem hordhatja más!!) Orsinak most 28-as cipő kell Norbinak meg 23-24es.
Van amit nagyon olcson adok csak mert picit kezd bomlani a varrása, amugy alig hordtuk, szoval nincs széttaposva, szétrugva, mindjárt megirom a linket és megnézed

Azt hiszem csak akartam irni, szerdán mérték Norbit a státuszon 91cm és 12kg:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok

anyáéknál voltunk egy hétig, így kissé le vagyok maradva :oops:

Levinek nagyon boldog első születésnapot!!!!

Zsuzsiéknak gratulálok Matyihoz és a természetes szüléshez!!!!
( és melyik szülés a jobb? bár gondolom hülye kérdés, de hátha :roll: )

nekem is eltört szülésnél a farok csontom. én csak a hat hetesen tudtam meg, mikor panaszkodtam a dokimnak,hogy még mindig fáj és nem a gátsebem(az már addigra nem volt), nem az aranyerem, hanem konkrétan a farokcsonti rész. mondta,hogy szülés közben előfordulhat,hogy reccsen a csont, ahogy a bab jön. pl.ha gyorsan jön, vagy "rosszul" forog a baba.(emlékeztek,hogy tök sokáig panaszkodtam,hogy nem tudok ülni, meg csak fekve tudok szoptatni?). nekem kb 3-4 hóig tartott, hogy tudjak rendesen ülni.

Krisztáékról én sem tudok semmmit.

Nórus, Bea
ha mentek Kodálytérre talizni szóljatok!!!! az nekünk is " jó" helyen van!!!

Minden kis betegnek jobbulást!!!!

toncsi

toncsi80

hátha nem ír senki ,akkor teszek játszóterező Huncutka képet :D Kép
Kép
toncsi

toncsi80

Toncsi!
Üdv újra itthon!!! :wink: :D
Nagyon szép a kis huncutkád!!!
És tetszik a sapija is...:)Hol vettétek??
Igen,nekem derengett,hogy anno vki írta,hogy neki is eltört ott hátul az a csont...,csak az nem ugrott be,hogy ki volt az...
Hú,akkor te is megjártad... :roll:
De mostmár minden OK?
Nem lehet azt vhogy kivédeni,hogy ne történjen ilyen?És mivel kezelik?
E.

szilde
Szeged

Szilde!
pont azt akartam irni, hogy olyan sapkát vegyél, ani simlis és hátul megkötös. mint Hédié. :wink:

Én Márknak piacon vettem ilyeneket, de szerintem minden sapi boltba lehet. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

áhá! tudtam én,hogy valaki még szülinapos volt,de sokat kellett visszaolvasni és elfelejtettem :oops:

Márknak nagyon boldog szülinapot!!!!

igen, a sapihátulkötős és hátul van még tarkóvédős "lebernyeg" is,hogy nyáron azt se süsse a nap. mi a tecsó butiksorán vettük tavaly nyáron. akkor még kicsit elveszett benne :oops: ,de én szerettem. most meg pont az ő mérete.

törés magától gyógyul, mivel szerencsés esetben nem mozdul el. csak szar, mert ülni sem tudsz, meg fekvésnél is szar,ha hanyatt akarsz feküdni.úgy tudom nem lehet "kivédeni", a baba csinálja magának a helyett :roll:

köszi a HuncutHédi dícséretet!!!!

toncsi

toncsi80

Sziasztok :lol:
Mi is megvagyunk csak betegek voltunk :( Először Zsolti aztán én :(
Nekem még mindig fáj a torkom még mindig van valami vírus?

Toncsi!
Ez szép, mert hogy én úgy szenvedtem mint a fene a mai napig nem tudom mi volt mert ahogy te is írtad nem bírtam ülni 3 hétig legalább, szörnyű volt. Bennt a klinikán is nehezen viseltem mert szörnyű fáradt voltam még fejni is csak állva tudtam mint enni vagy bármit csinálni. Mindenki csak nézett nagyokat, hogyhogy nem tudok arra a kerek szülés utáni "úszógumira" ráülni.
Akkor lehet velem is ez volt? De neked, hogy gyógyult, magától?
Nagyon édi a pici :lol: pont ilyen sapit vettem én is :wink:

Anikó
Kép
zsivicz

Toncsi!
Köszi a köszöntést!
Látom ti azért nem nagyon vagytok azok a rózsaszin ruhás kislányok. :wink:
Szandi ruháinak 70-80 százaléka rózsaszín, kivéve a bodykat, meg amiket Márktól örökölt.Azok kékek. :lol:
De egyébként Szandi tény és való, hogy rózsaszinbe a legszebb. :lol: :wink:

Zsuzsu!
Hát én a Corába 1500-ért vettem Márknak vékony sapkát, szóval a babaszobás csajtol még postaköltséggel együtt is megéri szerintem. :wink:
Simán kérd ne ajánlva.
Rugalmas a csaj, én küldtam vissza neki harisnyát, mert nagy volt, simán kicserélte. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Karmen, kakigondok megvannak még?

Toncsi, szépséges a Huncutkád! :D Evéssel hogy álltok? Még mindig nem nagyon akar enni?

Zsivicz, detto, mi is betegek lettünk. Lali szombatra letaknyosodott, nagyon, dől az orrából a trutyi, és nem eszik, hőemelkdesée van, szóval megint a torka vagy a füle lesz. Holnap viszem a Bella Zsolthoz magánba, fülészetre nem akrom, mert ránéznek és telitömik AB-val, a múltkor emiatt került be a kórházba. :roll:
Nekem is mintha egy marék szög lenne a torkomban, nagyon rossz. :( Anyukám is beteg lett, ő vigyázott Lócira szombat este és a páromnak is torka. :roll:

Sapi: mi most ilyen horgászsapit vettünk, eleinte leszedte, most már csak ritkán. :D

Kép
szilcsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?