Új privát üzeneted érkezett!

Exi!
Megkaptad a privimet? Hozzá mentek, a Szabó dr.-nőhőz? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Bea :)
Levinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!! :D :D :D

Zsuzsu :)
Konsti nagyon édi húsgombóc! :D

Csibe :)
Sajnálom, hogy ki kell venni Gábor orrmanduláját. :(
Bella Zsolt fogja műteni?
Noémi jól van, szerencsére a Rifampicines orrcsepp hatásos volt, kiölte a bacit a nózijából. Mostmár nem taknyos, reggelre gyűlik be picit az orra, azt még leszippantom, de ez már semmi az előzményekhez képest...
Melyik oviba fog járni Gábor?

Exi :)
jobbulást Petinek!

Anett :)
Boldog névnapot Málnusnak utólag is! :D
Nagyon jók a képek! Nagyon klassz dolgokat kapott Málna! :D

Kitty :)
Üdv itt!
A kecskeméti kórházról én eddig nem hallottam jókat, de én még nem voltam ott...
Szegedi női klinikáról megoszlanak a vélemények...
Nekem nem volt különösebb gondom vele, ami a szülést, szülőszobát illeti.
Doki: kinek a pap kinek a papné.... nyilván mindenki a sajátjára esküszik..én is. :wink:
Első szülésnél nem nagyon szokták a gátvédelmet javasolni, de lehet, akad olyan doki, aki igen...az enyém a csak a második szülésnél lett volna partner ebben.

Kép
Kép
zituska28

Zitaa, nem, nem kaptam privit.
Egyébként Bittera István dr.úrhoz megyünk. Igazából volt három név a beutalón, az elsőnél érdeklődtem. De gondolom a többinél is hasonlóan hosszú lett volna a tb-s várólista.

Ági és
KépKép
exdeus

Boldog név- és születésnapot minden ünnepeltnek!!!:)

Anett!
Ti aztán nem aprózzátok el... :shock:
Mintha csak karácsony lenne... :lol:
Nálunk nem számít olyan nagy ünnepnek a névnap...

Exi!
Mi is jártunk a B.I. dr.úrnál.

Mi a különbség a bronchitis és a laringhitis között?
Mindkettőnél fulladnak a gyerekek?
Hanna is kapott Ventolint az éjjeli befulladásokra,de a R.R.dr nő asztmára,v. laringhitisre tippelt...
:shock:

Zita!
Szandi hogy van?Eszik?Sajnálom hogy fájt a pocija a Humánától!!!!:(
Helyette mit adsz neki?
Miket csinál már?
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Csibe! Norbinak jobb lett hogy kivették a manduláját.

kaka ügyben semmi hir, tegnapra nem volt meg az eredmény, holnap kell telefonálni. Tegnapra megint nagyon folyos volt, nem gyözök mosni:) De szerencsére csak napi 1 kaka volt, szoval még mindig nem veszélyes a dolog. Inni meg sokat iszik.

Szilcsi! Retek u, Honvéd tér ezek tényleg jok Lalinak

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilde!
A sima tejalapú humana 2 tápszert issza, attól nincs baja. de iszonyúan üvöltött a ha után, azt hittem kimered a kezemben. :cry:
A laringitis gégegyulladás, beszükül a gége, azért fullad.
A bronchitis hörgőhurut, akkor a hörgőkben lévő váladéktól fullad, szerintem. Nekem most volt bronchitisem, én is kaptam Ventolint. Mikor Márknak volt laringitise, Ő egy másik fajta puffot kapott.

Exi!
Sajnálom, hogy nem ment át a privi! Azt irtam, hogy a mi háziorvosunk, a Dr Szabó Ágnea is gyerekpulmonologús is.
A Miniklinikben rendel, de a gyerekkórházba is szokott lenni.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! Márknak boldog szülinapot! :D Tápszert nyugodtan add oda másnak, köszi, de mi Milupát iszunk.

Anett! Én is csak lestem, tényleg jó sok ajándékot kapott Málna! :D Mi tetszett neki a legjobban? Triciklit tudja használni? Nem tudunk dönteni, hogy triciklit vagy kismotort vagyünk-e Lalinak nyárra...

Zitus, bicikli-ügyben van valami fejlemény? Én most néztem a Cora, Tesco katalógusokat, hát ami tetszett és felszereltségben is jó, az 39e ft. :shock: Gagyi tízezrest nem akarok venni, mert a végén még fejreállok vele... :roll: (bár apa még nem tud a biciklis terveimről... várom az alkalmas pillanatot, hogy körbeudvaroljam)

Karmen, jó soká lesz eredményetek. :?

Exi, sajnálom, hogy megint beteg Peti. :( Gyógyulást neki!

Csibe, boldog Gábor-napot utólag is! A műtét csak hasznára válik majd hosszú távon, meglátod!

Nyilván nekünk is kell majd, a füle miatt. (sőt én apának is mondogatom, mert iszonyúan horkol, de annyira, hogy fontolgatom a külön hálószobában alvást, de ő meg fél... PASI :lol: )

Bea, Levinek boldog szülinapot!

Zsuzsiról nincs hír? Nem tegnap indították a szülést?

Kitty, én is úgy tudom, mint Zitus, első szülésnél nem javallott a gátvédelem. Dokit persze nyilván mindenki a sajátját fogja javasolni. :D Ha érdekel, dobok privit doki-ügyben az enyémről.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Enikő: Zalánnak utólag is boldog névnapot!
Hatalmas, gyönyörűséges nagylány már Bogi!

Zita: Márknak nagyon boldog 4. születésnapot!

Szilde: Mi a baj Kevin szívével???

Exi: Szegénykéim, Petinek gyors gyógyulást!

Anett: Málna nagyon édes kiscsaj!

Zsuzsiékról semmi hír?

Cseppek: Jobbulást a betegeskedőknek, neked szép szülést!

Összehozhatnánk valamelyik délelőtt egy Máltai játszóteres talit, egyre jobb idő van :) Meg esetleg anyukás-beszélgetős (bulizós)este valamikor? Anyák napjára meglephetnénk magunkat egy ilyennel :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jégvirág 2009.03.31 12:57-kor.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szilcsi,Szilde!
Igen jó sok ajándékot kapott, de sok mindenkitől,nálunk az össze barátnőm vesz neki, keresztanyja, nagyszülők,anyuéknál első és egyetlen unoka ráadásul. De az asztalt ünneptől függetlenül is kapta volna,mert nagyon rajzol és ott jó neki ,a földön annyira nem lehetett kényelmes. És el is kényeztetem tudom :oops: de én ilyen vagyok!

MÁRKNAK SOK BOLDOG 4. SZÜLINAPOT!!!!

ZSUZSIRÓL HÍR???????
20140113113746

Sziasztok!

Zsuzsi hírek: tegnap még egyben voltak, ma még nem beszéltünk :) Jók az eddigi eredményei, vannak már napközben is fájásai, csak a szülés nem indult még be. A belső méhszáj is elkezdett nyílni, szóval tudtak magzatvizet is nézni - tiszta, úgyhogy minden oké. Szerda-csütörtökig várnak, de mivel nyílik a belső méhszáj, ha addig nem indul be a szülés, akkor sem császárral indítanak, hanem burkot repesztenek.

Bea :) Levinek nagyon boldog szülinapot kívánok!

Exi :) Sajnálom, hogy Peti megint beteg, jobbulást kívánok!

Csibe :) Nem is köszöntöttem fel Gábort :oops:, utólag is nagyon boldog névnapot neki! Melyik oviba fog járni?
Orrmandulát nagyon sajnálom :( :(

Hefe :) Tündériek a gyerekek! Igen, nemrég futottunk össze a Vasasban, nagyon repül az idő! :o

Anett :) Nagyon szép ajándékokat kapott Málna! :D

Szilcsi :) Lali szerintem még mindig a kh miatt viselkedik így, nem hinném, hogy ez már a dackorszak lenne.

Kitty :) A kecskeméti kh-t nem ismerem, én a szegedi klinikától nem vagyok elájulva, sztem ultra konzervatív és itt a legmagasabb a császármetszések aránya.
A gátvédelem érdekes kérdés, itt először mindenkinek csinálnak, de pl. pont a 2 hónappal ezelőtti Kismamában volt egy cikk a budapesti Szent Imre kh-ról, ahol a szülészeti osztály vezetője arról beszélt többek között, hogy már az 1. szülésnél is törekszenek a gátvédelemre és próbálják elkerülni a gátmetszést. Bp-n nem tudnál szülni?

Karmen :) Nektek is jobbulást! Ovi kérdés eldőlt, győzött a Waldorf :wink:

Zsuzsu :) Nagyon édes kis husi Konsti :lol:

Ma voltam utoljára a Vasasban hála az égnek - 1,5 órát kellett várni, mert megint felmondtak a védőnők és az újak most tanultak be :evil:

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az infókat!

Zitus, Szilcsi,
megköszönném, ha priviben írnátok doki nevet, címet, stb.

Timika,
én is olvastam már a Szent Imréről, de egy kicsit messze van. Még pályán is kell 2 óra mire Pestre érünk, aztán még ott elbumlizni a kórházig... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Én Dr. Katona Renátához járok, de ő sajnos most a nyár végéig biztosan nem vezet szülést, de terhesgondozásra lehet hozzá járni. Egyenlőre sajnos én sem tudom hol és kinél fogok szülni.
Nagyon kedves, szimpatikus doktornő, új szegeden van a magánrendelője.

Pesten a Péterffy és a Margit kórházat tudnám megemlíteni, ahol érdemes szülni, és van baba-mama barát szoba is.

Kép
moncsi86

Sziasztok!

Zituska!
Igen, ő fogja műteni. Mi is ezt az orrcseppet kapjuk, de sajnos nem javulunk, nagyon folyik az orra.

Szilcsi, Timika!
Utólag is nagyon köszönjük, kedvesek vagytok!

Többen kérdeztétek:
A Katona J.u-i oviba megyünk beíratkozni, majd beszámolok róla!

Köszönöm a bíztatást orrmandula ügyben, én is nagyon remélem, hogy jobb lesz!

Moncsi!
Én is nála szültem anno!Miért nem vezet szülést?
Jöhet priviben is, megköszönném ha megírnád!

Szép estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Bulizos estét már én is akartam javasolni!!
(csak ne az ápr. 10,11 mert akkor megyek Pestre az ABBA-ra!)

Szilcsi! Hát nagyon kiváncsi vagyok már az eredményre, mert ha neg. nem tudom mit csinálok. Már 2 nap mulva 3 hete lesz hogy hasmenés, 2 napra volt csak jobb, a Smecta után. Minden büdös, mert a ruhákra is ráfolyik (amit van csak beáztatni van idöm, nem egyböl mosni) meg mire pelust cserélek hiába gyors a szaga gyorsan tovaillan, szellöztetés elég hosszu de én már valahogy csak a kaka szagát érzem mindenütt:(

valaki hasmenésre valamit tud ajánlani? Azon kivül hogy együnk, igyunk bélflórát. A Smecta irtam jo volt, de bele kell eröltetni:( Homeo meg most nem ért semmit, hiába adom neki.

Timi! Remélem nektek tetszeni fog. Lesz ott ismerös pajtása amugy? Ez van a Napos uton? Apa fogja oda hordani v. segit nagyi?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Csatlakoznek hozzatok ha megengeditek... :P - bar csak majus kozepetol leszunk Szegeden, de harmaskank ugy nez ki mar ott fog megszuletni. :)
Sajnos egyaltalan nem ismerem a szegedi kilinikai viszonyokat, sot meg orvosom sincs akinel szulnek majd. :roll: Szult itt valami Vincze Emokenel? Tapasztalatok (johet priviben is)?
32. hettol kezdve milyen koztelezo vizsgalatok vannak otthon? Bocs, ha nagyon butus kerdes, de tenyleg nem vagyok tisztaban a magyar rendszerrel... Koszonom elore a valaszokat! :)

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Szép estét!

Karmen! Nekünk sem vált be a Smecta sem, illetve csak ideiglenes megoldásként, sem semmi más. Ismerőstől kaptunk végül szárított birsalma levelet, abból főztem teát, napi 3x fél-egy decit adtunk Lalinak, 2 nap alatt megállt a hasmenés. Sajnos azt nem tudom, honnan tudnál ilyet szerezni, talán keress rá a neten, vagy ismerőstől saját kertből, nem tudom. Én nem nagyon hiszek az ilyen "hókuszpókuszokban", ezt is csak végső elkeseredésemben engedtem Lalival megitatni, de bevált! :wink:

Szia Gyerc! A kötelező vizsgálatokra biz isten nem emlékszem már, pedig nemrég volt... :oops: Talán a frissebb anyukák, vagy akinek nem ilyen szita az agya... :oops:
Iker lányaid vannak? :lol: Gratulálok hozzájuk! És hármaska is kislány? Szép teljesítmény apától! :lol: Sok örömet hozzájuk! V. E.-nél ugyan nem szültem, vizsgálaton voltam nála, denzekem nem volt szimpi. :o

Erről jut eszembe, hogy van a mi Csicsónénk? GIRA???

Tali jó ötlet, legyen! Mikor és hol??? Esti tali nekem valamelyik péntek lenne legjobb, mert apáé szombaton a kölök, tudok utána pihizni. :wink: Ja csak a most péntek nem jó... :roll: Játszóteresben meg gyakice tökmindegy, nekünk közel van, bármelyik nap lehet 9-10 órától. Sőt fel tudom ajánlani, ha valakinek valami kínja van, fel lehet jönni hozzánk (pelusozás, kaja, szopi stb). :D

Kitty, privit csak holnap tudok írni a dokival kapcsolatban, bent van Lali szobájában az összes papírom, amin elérhetőség, rendelési idő stb rajta van.

Kép
szilcsi

Üdv.

Ma megint voltunk a dokinál, mivel törpe belázasodott, most Augmentint is kap a Ventolin mellé. Mást ugye azért nem, hogy a doki hétfőn megnézhesse. Egyébként annyira nem gázos a helyzet, ill. 6-án majd kiderül.

Szilde, és tapasztalat B.I.-vel kapcsolatban? Jöhet priviben is.

Zitaa, hát a beutalón volt Szabó, de ő Hajnalka...
Márkot Isten éltesse!

Kármen, hát azért érdekes lett volna, ha ma van eredmény. Nálunk úgy volt, hogy a hétfői kakinak szerdára volt meg az eredménye, akkor is csak tíz után érdeklődhettem a rendelőben, de egy munkanap mindenféleképp eltelt a leadás és az eredmény napjai között. Remélem, minden rendben lesz!
Mi hasmenésre bizmutos rázólöttyöt kaptunk. Eddig Peti Smectát nem kapott, és érdekes módon nem is javasolta senki. Viszont mi nem Normaflore-oztunk, mikor Peti szalmonellás volt, hanem Probinult vettünk neki. Állítólag ez jobb, és mivel napi fél tasak kell belőle, talán még gazdaságosabb is.

Gyerc, üdv itt.
Jól látom, ikreid vannak? Egypetéjűek? Ők hol születtek? Mesélj magatokról egy kicsit!

Lányok, megváltozott az MSN címem, de itt nem szeretném közzétenni. Valakit már megtaláltam, de van, akit nem, ezért kérek minden anyukát, hogy akit még nem vettem fel, dobjon meg egy privivel az MSN azonosítójával.
Köszönöm!

Ági és
KépKép
exdeus

tudja-e valaki, hogy mit hol kell intézni? itt a mostanság szültek segítségére számítok elsősorban :D

- tgyás - munkahely?
- egyszeri anyasági - munkahely?
- családi pótlék - MÁK (Széchenyi tér)?
- lakcímkártya
- TAJ kártya - TB (Újszeged Közép fasor)?
- születési anyakönyvi kivonat?

és mihez miket kell beküldeni, bevinni?

előre is köszi a válaszokat
Vendég

Karmen!
Tegnap mondta az egyik ismerős, hogy nekik is ez a bizmutos kanalas volt jó a hasmenésre, amit Exi is irt. Kérdezd meg a dokitokat!!!

Gyerc, Kitty, Moncsi!
Biztos sokan fogják ajánlani a Sikovanyeczot, szerintem is nagyon szimpi doki, csak sok a betege.
A Sári is jó doki, de Neki is sok a betege.
Emőke van akinek bejön, van akinek nem.
Szandit én a Dr Márton Virágnál szűltem, Ő nagyon fiatal, tavaly még rezidens orvos volt, de nagyon rendes volt. Ügyeletes volt, nem Ő volt a választott dokim, de szülés alatt és után is nagyon rendes volt.
Egyébként a választott orvosom a Dr Fekete Zoltán volt, Ő is fiatal és tök rendes. Csak tavaly keveset volt a Női Klinkán mert csinálta az urologia szakvizsgát is, az meg a 2-be van. De bármikor hivhattam, ha megbeszéltük mindig átjött a klinikára, vagy mikor ügyelt, akkor mentem be. A szülésre sajnos nem tudott bejönni, mert pont ügyelt az urologián. Szerintem már lehet megcsinálta az urologia szakvizsgát is, akkor biztos többet van a Női klinikán is.

Mindenkinek köszi a Márk köszöntéseket!!!!!!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita, Exi! Köszi, tényleg én is ezt adtam ORsinak mert a Smectát ö is utálta, és neki bevált. MOst meg nem jutott eszembe, szerencsére olyan régen volt ilyen gondunk:) De akkor mindjárt megyek is a patikába, veszek, mert azt nagyon könnyen megitta Orsi, és régen Norbi is! Jaj de jo hogy eszembe juttattátok!

NA megvan a tenyésztés, neg.:( Hát higgyétek el, most jobban örültem volna ha találnak valamit, mert igy már lövésem sincs mi lehet. (még ételallergiára gyanakszom, nadehát semmi ujat nem kapott :o ) Akkor meg mitöl fosunk, még mindig:( Ma veszek Protexint v. Béres6-ot, hátha az jobb lesz mint amit most szed.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi, szerintem nem sokminden változott.

A TGYÁS-t véleményem szerint a munkahely, a családi pótlékot és az egyszeri anyaságit Te a MÁK-nál (igen, Széchenyi tér), a születési akv. kivonatot a Huszár utcában (két szülő személyije kell), ott kapod meg a lakcímkártyát is. A TAJ-ra anno azt mondták kipostázzák, de mivel Petinek kellett a kórházba a száma, ezért mi bementünk érte az OEP-hez.

Egyébként hogy vagy?

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!!!

Anett: Málna nagyon édes :)

Zsuzsu: Konsti milyen kis kerek gyerek :D Egyem is meg :D

Csajok ma voltam kondizni való alsót venni a Vasassal szemben a kismama ruházati boltban és csomó minden akciós, mert elköltözik az üzlet (15 méterrel arrább egy nagyobb helyre)! Pl az összes felső (ÚJAK póló, blúz) 1200 ft, illetve fttól.
A kismamanacik szintén VADIÚJAK 2500-5900-ig vannak, szuperjók vagány hímzéssel oldalt, oldalzsebes, naaaagyon csini darabok :D
Engem a kismama részleg jelen pillanatban nem érint :D de akit igen annak azért szólok :)
A tulaj ezen a héten mindenre ad kedvezményt, ne kelljen neki annyi mindent átcuccolni. Én ott szoktam venni a tornázós nadrágjaimat, szuperjó áron, jó anyagúak, jó minőségűek,vannak méretek s- xxxl-ig, érdemes benézni! :wink:
Hja és Zalánnak találtam egy naaagyon pasis Kheki színű (így írják :oops: ???) átmeneti kabátot ócsóbban mintha turiztam volna és súlyra veszem!!!
Dobok egy képet az üzletről, hogy mindenki képben legyen :D :D :D

Kép
Vasas Szent Péter utca 4 szám!

Köszi a szülinapi köszöntéseket átadtam a csajomnak :)
Megyek mert nagyüzem :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

A szülinaposokat, Bogit, Levit, Márkot Isten éltesse sokáig! Na meg a névnaposokat is! :wink:

Karmen: megnéztem a sapikat a Kodály téren (Marcsinak vettem is), most sok BlaBla van nekik, és az drágább (én 1950-ért vettem, kicsit nagyobbat, hogy még ősszel is jó legyen). Meg vannak nyárias kalapok, azok olyan 1300-1500 körül. Ha arra jársz, megér egy próbát, alkudni is lehet.

Zsuzsu: nem hiszem, hogy bármelyik felsorolt ok lenne az ok. :lol: Mi se járunk nagyon közösségbe, csak játszótérre, és Dóri mondatokat is mond, mindenki megdicséri, milyen szépen ejti a szavakat. :oops: Tényleg, néha én is rácsodálkozom, pedig én hallom minden nap. Szerintem egyszerűen nincs kedve hozzá, de majd megjön! :lol: Tipp: nagyon dicsérd meg, ha mond valamit, akkor is, ha csak te érted! Hogy milyen szépen mondta, és milyen ügyes.

szilcsi: szerintem bármelyik játszóra érdemes vinned, kavicsokat pakolni, homokozni, jönnimenni, többieket bámulni mindenütt lehet. :) Köszönjük, most csak Marcsi náthás kicsit, ennyi belefér. A cipőszámozások teljesen összevisszák, a belső hosszt érdemes nézni.

Exdeus: időpont augusztusra, pompás! :evil: Sajnálom a betegséget. :(

hkitty22: köszi a választ. Azért a helyedben Pestet nem választanám, az messze van, kivéve, ha szülés előtt fel tudsz költözni valakihez. Szeged sincs éppen közel mondjuk… :roll: Első szülésnél megúszni a gátmetszést, háááát, erre nem sok esélyed van sehol. De az legyen a legnagyobb bajotok!

gyerc: üdv! Honnan jöttök Mo.-ra?

:?: :!: Érdekel valakit könyvtáros állás az egyetemen? Kaptam egy kör-e-mailt a pályázatról, ha valakit érdekel, továbbküldöm.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Moncsi,
köszi. Engem is érdekel, miért nem vezet szülést! Mondjuk nekem jövő évnél előbb erre nem lesz szükségem :)

Nórus,
én sem szeretnék Pesten, messze van, dugó van, stb. Szeged kocsival egy óra, Kecskemét kb ugyanennyi. Ez szerintem belefér :roll:

Egyébként női dokikról mi a véleményetek? Most hogy már Gyerc-nél is olvasom, kicsit elgondolkoztatott. Még csak pasi nődokim volt.
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsi hírek: drukkoljatok neki nagyon, mert ha éjjel nem indul el Matyi, reggel 5-kor kezdenek a szülőszobán burokrepesztéssel. Minden eredménye jó, de sajnos nem kaptak több haladékot (mivel Déni császárral született és Zsuzsi holnap tölti a 41. hetet, az orvosának konzultálni kellett a felettesével, aki nem adott több időt). Ma délután elment Zsuzsi nyákdugója is, úgyhogy reméljük összejön neki a természetes szülés.

Kitty :) Igen, megértelek, én is ezért nem mertem bevállalni Pestet.

Karmen :) Ebben az esetben én is sajnálom, hogy a tenyésztés nem hozott eredményt :( A gyerekdokitok mit mond, mi lehet a gond?
Ovi: igen, ez van a Napos úton. Ismerős kispajtás nem lesz és reggelente én fogom vinni Kristófot, apa pedig délután hozza el.

Gyerc :) Üdv itt :) A 32. és a 36-37. héten lesz még 1-1 vérvétel, valamint 1-1 UH. Vincze Emőkénél itt ha jól tudom, csak Enikő és Zsuzsi szült. Én annyit tudok róla, hogy ahogy fent is olvashattad, nagyon természetes szülés párti.

Szilcsi :) Taliban én is benne lennék :wink: Gira törölte magát a bnetről, mert úgy érezte nagyon net függő lett :roll: :(

Exi :) Petinek mihamarabbi gyógyulást!

KépKép

KépKép
timika

Timi, köszi az infókat Zsuzsiról! Mennek neki a drukkok! Akkor már biztos, hogy normál úton szülhet?

Pénteken délelőtt Máltai játszós tali mondjuk 10-től? :D
Remélem, Lali nem kel korán, mert akkor le kell tennem aludni és nem tudunk menni. És ott meg is tudnánk beszélni az esti-beszélgetős tali időpontját és helyszínét. :wink:
Ja és mi majdnem minden délután 4-től 6-fél 7-ig a Zápor tónál lévő játszón dúrjuk a kavicsot-homokot, ha valaki jár erre. :D

Norus, hova keresnek könyvtárost az egyetemen? :shock: Nem mintha váltani akarnék, csak kíváncsiság... egy pillanatra megállt a szívem, ahogy olvastalak, de hát csak nem az én állásomról van szó... :shock: arról azért szóltak volna. :roll:

Karmen, azért lehet, jobb így, hogy nega lett az eredményetek, mintha valami durvát találtak volna. Lásd pl Exiéknél a hetekig tartó szalmonella. :o Allergia nem csak az éppen aktuálisan adott új dologtól alakulhat ki, sőt. Én 6 évesen lettem allergiás, amikor már rég mindent ettem. Egyszerűen a szervezet akkor "telik be" az allergén anyaggal. Nincs tipped sem, mitől lehet a hasmenés?

Exi, gyógyuljatok! Mirefel kapott Peti antibiot? :shock:

Kép
szilcsi

Norus!
Kérlek dobj privit a könyvtárosi állásról!

Szilcsi!
Mi meg tegnap voltunk ott a Zápor tói játszón.Hanna homokozott.Mi meg néztük..

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilcsi :) Mi szerintem ott leszünk szombat délelőtt a Honvéd téri játszón (egyébként is ott vagyunk majdnem minden nap).
Zsuzsiról még nincsenek újabb híreim - az biztos, hogy megpróbálják a természetes szülést, reméljük sikerül nekik.

KépKép

KépKép
timika

Nori! Köszi, de a multkor meséltem már vettem neki a Corában Bla-bla-t 1500-ért. De nyári kalapot majd elmegyek akkor nézni oda.

Szilcsi! Nincs tippem. De mivel tegnap is 3 hig kaka lett, dokinéni megnézte megint a pelust, mondta hogy ez igy nem maradhat, nagyon hig, megint tenyészésre küldte. AZt mondta látott ö már olyat hogy elöször neg. volt aztán mégiscsak kimutattak valamit. Addig meg tejet most nem kaphat, és diéta legyen tovább. (na ez nem egyszerü mert ö délben, este csak tejjel alszik el, nehezen érti meg miért nem adok azt, mást meg olyankor, akármit amit szeret nem fogad el, csak tejet akar)

Zsuzsinak nagyon drukkolok!

Timi! Hü hát nem lesz egyszerü a picivel és Kristóffal reggelente elmenni. Kocsival v. busszal gondoltad?

Én péntek du. utazok be SZegedre (ott is alszok, igy péntek este nekem akár tali is lehetne:)) de a péntek de. játszó igy nem jó, 2 utat egy nap már nem tudok leszervezni (alvás, visszajönni Orsiért edzésre vinni, vissza Szegedre stb).
Szombat de. lehet kimegyünk a Honvéd térre, de azt nem igérem, mert du. viszem Petöfin a müvházba programokra

Kép

Kép

Karmen
karmen

Játszós talira mi is mennénk, de A Honvéd térre, Máltai nekünk messze van, a Zápor tó azt sem tudom hol van ,m ég nem is hallottam róla! :oops: Honvéd térre nem jöttök Szilcsi??
De nem péntek délelőtt, mert mi akkor úszunk végre újra, amíg nem megy bölcsibe most már szeretnék rendszeresen járni!

Timi! A Napos úton melyik ovi van???

Zsuzsinak mennek a drukkok!!!!!

Esti talira is mennék, de nem tudok Málnától, mert csak velem alszik és ha felriad is csak engem akar! :?
20140113113746

Zsuzsi hírek: 6-kor burkot repesztettek neki, rögtön jöttek is az összehúzódások és 3 cm lett a méhszáj :D Azóta nem nézték neki, de jól haladnak :lol: :lol:

Karmen :) Rízstejet nem próbáljátok meg? Bár tudom, horror árban van :(
Kocsival fogom vinni a gyerkőcöket, aztán majd vhogy átpasszolom apának a kocsit, hogy du. meg ő tudja elhozni Kristófot...

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
A segítségeteket kérem! Szegeden szeretnék szülni és vizsgálatokra járni továbbra, 16 hetes kismama vagyok!
Ismeri valamelyikőtök az alábbi orvosokat?
Dr Sikovanyecz János
Dr Novák Tibor
Dr Pál Zoltán
Köszönöm előre is válaszotokat!

Kép
amarillisz333

Timi! Zsuzsinak szoritok mielöbb meglegyen a baba! Remélem nem kell császár!! Rizstejet melyiknek gondoltad? Orsinak nem, mert neki a tápszerben van egyéb vitaminpótlás is igy orvos azt javasolta. Kajába meg kokusztejet teszek (instant port veszek). Norbinak a laktozt mondták most hagyjuk el, amig fosizik, kérdeztem mi a helyzet a kokusztejjel, mert alváshoz muszáj a tej, na erre mondta dokinéni hogy laktoz nem tudja abban hogyan van, igaz növényi de valszeg ugye abban is van, igy azt se igyon. Csak muljon már el ez a hasmenés. Holnap apa megint visz tenyésztésre mintát, aztán valszeg megint szerda lesz mire meglesz az eredmény:( Bizmutot ivott 2x, máskor ennyi már hatott, most nagyon nem ért ez sem semmit.

Ja a bizmutos. Elfelejtettem nektek mesélni. Felhivtam tegnap a patikát, hogy mire mgeyek legyen már készen, mert utaznék haza onnan, nem tudok visszamenni érte. MOndják csak receptre lehet kiadni, csodálkoztam mert máskor sosem kérték, igaz mondták ugy olcsobb lenne (de ami sürgös az sürgös ugye, nem tudtam sosem iratni). Mondtam tegnap hogy semmi gond, most indulunk orvoshoz, visszafele hozom a receptet. Na orvos mondja, ez megszünt, kivették az FoNo listábol, ö igy nem tudja, nem irhatja fel. Patikában (megint mert ismernek) kiadták de mondták hogy a régi könyvben benne van, abbol is kinézhette volna az orvos. Na marha jo, a 2 helyen nem egy a vélemény, egyik szerint fel kellene irni, másik szerint nem lehet. De szerencsére kiadták igy most is van.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Halihó!

Karmen, sajnálom, hogy még mindig tart ez a hasmenés. Hátha a diéta megteszi a hatását, kíváncsi leszek. Figyelj Lalinak is az összes tenyésztése negatív lett mindkétszer, de mondták, hogy csak párfajta vírust/baktériumot néznek, és több ezer van... :roll: :shock:

Péntek esti tali nekem is jó, ha valaki jönne még. Hm? Ma megjött a csp is, lehet dorbézolni. :D Akkor eddig Karmen és én? Többiek?

Anett, ha Málna elalszik, mikor ébred fel először? Nem tudsz addig is eljönni, amíg fel nem ébred?

Zsuzsinak mennek a drukkok, talán már babázik is. :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi :) Exdeus :) Norus :) Timika :)

Koszi az udvozlest. :) Igen, ikrek a csajok, azt nem tudjuk 1petejuek-e, mindenesetre hasonlitanak. ;) Ok Irorszagban szulettek, onnan 2 eve koltoztunk at ide Daniaba, ahonnan most majus vegen dobbantunk. A nyaron leszunk Szegeden, utana megint valahol kulfoldon folytatjuk palyafutasunkat.

Zita :)

Koszi az infokat. Marton Viragot is neztem, most van hozza is elerhetosegem... szerintem aki el tud meg a 31. heten vallalni, az lesz a befuto... remelem szemelyesen is szimpatikusak lesznek...
Marknak utolag is nagyon boldog szuletesnapot! :)

Timika :)

Koszi a kotelezo vizsgalatokkal kapcsolatos infot! Zsuzsinak igy ismeretlenul is szoritok! Lehet mar meg is van a baba?!

Sokaig en is kizarolag ferfi nogyogyaszokhoz jartam, aztan amikor Pesten eltunk raakadtam egy nagyon jo no nogyogyaszra akihez utana eveking jartam. Most mar tobb eve kulfoldon elunk, es bar talalkoztam ferfi nogyogyasszal, de a vizsgalatokat es egyebkent mindig no vegezte, igy most ugy erzem konnyebben tudnek egy not elfogadni a szulesnel.

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

SZilcsi!
Nem tudok, változó,hogy kel fel, 1 óra, vagy 2, néha 4-5 óra és ha ott vagyok csak beadom a cumit és megsimizem és alszik tovább,ki sem nyitja a szemét, na de ha nem év vagyok, egyből felkel és sír,szóval nekem ez lehetetlen vállalkozás, sajnos :cry:

Kérdezted melyik játék jött be a legjobban : hát első körben a homokozó, most már a tricikli, a gyurma is nagyon,meg a fürdő szettben volt egy kis kosárlabda szerű háló 3 labdával, na az is nagyon, már úgy dobálja bele messzebbről is labdát, csak nézünk apával! :D
20140113113746

Nekünk a szombati játszóterezés mégsem jó sajna. :(

Ma délután megint lent leszünk a Zápor tónál.

Edit, mi is lent voltunk tegnap! :shock: 6 órakor indultunk haza. Lali zöld sapiban, zöld széldzsekiben nyomult, sztem ő volt a leghangosabb, az összes kutyának ordítva vauvauzott meg sikítozott, :lol: rajtam kék farmer és barna kötött kardigán volt, kék Pierre Cardin kocsink van. Jobbára a kavicságyban ücsörögtünk vagy hintáztunk. Jöttök ma is? Azért szeretek ott , mert van sok ismerős anyuka még anno a kórházból meg a babamasszázsról is. Meg a környéken a legjobb játékokkal felszerelt játszó, nincs mellette forgalmas út sem, nekünk megéri azt a pár perc sétát oda.

Anett, a Zápor tó a Csillag téri Spar után van bent a lakótelepen a házak között. El lehet jönni kocsival, leparkolni a Spar mögött és onnan kb 200 méter. :wink: Irigykedek az úszás miatt, nekünk nyilván csak vágyálom marad. :( Egyből minden rámegy Lali fülére, a fülész nem is javasolta az úszást. :(

Kép
szilcsi

Gyerc!
Nem semmi világjárok vagytok!Bátrak vagytok! :wink:
Köszi a köszöntést! :lol:
Márton Virág tényleg rendes, de mondom a Fekete Zoltán is. Ha kiváncsi vagy rájuk, az iwiwen fent vannak, bár Fekete Zoltán nagyon sok van. :wink:

Amarillisz!
Sikó rendes és jó orvos, de emiatt rettentő sok a betege. Szegény mindig lót-fut.
Novákot nekem anno ajánlotta egy orvos ismerős, de többet nem tudok róla.
Pál Zoltán is szimpi, Márknál 4D-s uh-ot Ő csinálta, ott nagyon rendes volt. Azt mondják Neki is sok a betege.

Timika!
Tapasztalatból mondom, nagyon nehéz lesz reggel egyedül elindulnod a két gyerekkel.Mi mindig elkésünk az oviból, mert mire mindkettőt felöltöztetem, mosakodás, fogmosás, pisi, kaki, esetleg Szandi eszik, bekakál, stb.. :roll: Nekem 1 órába telik mire összeszedjük magunkat. Nyáron biztos könyebb lesz, mert nem kell kabát, sok ruha, de Nekem nagyon jó ha inkább apa viszi Márkot, és inkább Én megyek érte. :wink:

Gira internetfüggő!!!????
Ezer éve nem irt ide! Se tv, se számitógép? :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Amarilliasz!
Én Sikovanyecznél szültem, mit szeretnél tudni???
20140113113746

Sziasztok!

Bármelyikről bármit és mindent!
Petroanett bármit írhatsz róla, hogy mit tapasztaltál? Elérhetőség stb.
Ma hívtam a prof Paál Attilát és őket hármójukat ajánlotta, de nem tudom, hogy melyiket válasszam, vagy hogy is legyen. Nem vagyok szegedi és nem tudom, hogy hogyan induljak neki a dolognak. Kérjek időpontot az ambulanciára egyikükhöz? Vagy magánba menjek el? Nem tudom, hogy mi legyen?

Kép
amarillisz333

Amarillisz!
Csak ugy felhivtad a proffot? Ismered? Van valami gondod a terhességgel? :?:
Egyébként ha jól tudom a Pál Zoltán a Pál Attila fia. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Ja, elfelejtetem, hogy ha valaki még nem vett tavaszi sapit a gyereknek, akkor a babaszobán hirdeti egy csaj, hogy saját készitésű sapikat árul 200-300 ft-ért. Vannak kendők, meg mindenféle cuccok nála. Pólók, nadrágok, bodyk, mind saját készitésű. Küld képet. :wink:
szandi2001@gmail.com

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Szilcsi: Nem a te állásodról van szó a körlevélben, az egyetemi könyvtárba keresnek könyvtárost.

szilde: elküldtem priviben a részleteket.

Karmen: ma is jártunk arra, 950-nél kezdődnek a nyáriak.

Timika: Húúú, én sose érnék oda az oviba kettőjükkel. Talán ebédre. :lol: Más: a rizstej nagyon más ízű, mint a tehéntej. Én megvenném Marcsinak, de nem szerette, kipróbáltuk kakaóval is.

Zsuzsinak drukkoltam délelőtt!

gyerc: munka miatt vándoroltok, vagy kedvtelésből? Apa magyar?

amarillisz: gratula a babához! Dokiügyben én semmit sem tudok mondani. Szerintem menj el valamelyikhez, ha nem szimpi, a következőhöz. :wink: Ha zavar, hogy melletted még rengeteg a páciense, ne válassz nagyon "menő" dokit (Sári, Sikovanyecz).

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Péntek este nem próbáljuk ki amit Nóri javasolt, a Numero Uno helyén ami van? A Széchenyi téren? És este 9kor v. 10kor?

Szilcsi! ezt nem tudtam, nem gondoltam hogy Lalinak is neg. volt a tenyésztése:( Szerencsére most délben megitta Norbi a teát, nem volt hiszti, elmondtam hogy most nem lehet tejecske, lehet megértette végre. (ugye nem beszél igy sosem tudom pontosan mit fog fel abból amit mondok:) bár amugy ugy tünik mindent ért már)

GYerc! Fekene nálunk tb orvos, nekem szimpi, de betege még nem voltam. Sikó ahogy irták tényleg jó, olyan mint a Sári tul sok a beteg (nekem utobbi volt) ami néha már a betegek rovására is megy. A Zoltán valóban az A. fia. Engem is érdekel, hogyhogy öt hivtad??:) Nem semmi tényleg mennyire rugalmasak vagytok gyerekek mellett igy költözködni. Nálunk apa nem menne sehova, én akartam már Pesten, külföldön dolgozni ö nem jönne velem:(

Timi,Zita! Én havonta 1x viszem a 2 gyereket reggel kontrollra majd Orsit oviba, hát mire el tudunk indulni:( Amugy Orsi apával reggel elkészül 15 perc alatt, de ha nekem már 2 van, akkor ö sem halad meg Norbi sem. Katasztrófa. Majd apa megtanitja öket amikor én már melozok és reggel apa viszi öket bölibe, oviba:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nem műxik a babafalvás vonalzóm. :? Be sem jön az oldal. :?
De ez jobb is, csak nagyobb helyet foglal. :roll:

Akkor holnap este senkinek nem jó? :(

Kép
szilcsi

Sziasztok!

2 gyerekkel elindulás nálunk is egy rémálom...rendesen leizzadok mire felöltöztetem mindkettőt meg magamat. Így nálunk is apa viszi Grétit oviba és én megyek érte Levivel, na az se egy utolsó buli mikor megyünk érte és benti ruha le, kinti ruha fel, ezt kivárni nagykabátban, ránk sűl, áááááááááááá...

Nekünk végülis jó lenne a pénteki Retek utcai játszóterezős tali meg a péntek esti buli is (bár azt még férjecskémmel egyeztetni kell, de szerintem nem lesz gond belőle...).
Többiek?
Honvéd tér meg nekünk van messze. Bár szombaton még az is megoldható.

Zsuzsi-híreket várom nagyon! Drukkok neki!!!!!!!! Apás szülés lesz? Dénes kivel van?
Gira is adhatna azért jelet magáról. Biztos Enéh is már nagylány...

Gyerc: Micsoda világjárók! Érdekes életetek lehet...nem nagyon ügyintézős?!?!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Amarillisz!
Én magánrendelésre jártam hozzá havonta, akkor a Jósika utcában rendelt, de most azt hiszem A Bérkert Magánklinikán van, de ezt nem tudom. Mostani tarifát sem. Csak azt tudom mondani, hogy nagyon rendes és tényleg sok a betege, de ez engem nem zavart.Nem voltam körülményes kismama, mikor megkérdezte, van e vmi kérdésem a szülésről és mondtam,hogy nem nincs semmi, csak nézett, hogy mi bajom van! Szóval én olyan 5 perces páciens vagyok!
Hát nem tudom tudtam e segíteni,van aki most jár hozzá azt hiszem, ha telefonszám kell vagy pontos elérhetőség, de a bérkert utcai klinika honalpján ott a neve és mellette telefonszám is!
20140113113746

Zsuzsi hírek: 15:51-kor 50cm-rel és 3830g-mal megszületett Matyi természetes úton :lol: :lol: :lol:
A gátvédelem is majdnem sikerült, csak az utolsó pillanatban kellett kicsit vágni :)

Nagyon sok szeretettel gratulálok itt is az egész családnak!!! :D:D:D

KépKép

KépKép
timika

Anett :) A Napos úton a Waldorf ovi van és mellette egy állami ovi. Kristóf a Waldorfba fog járni.

Amarillisz :) Én Sikóhoz járok, tény, hogy nagyon sok páciense van, de ettől függetlenül nagyon aranyos és jó szakember. :) Most Újszegeden, a Bérkert Klinikán van a magánrendelése. A másik két dokit csak látásból ismerem, illetve pletykákat hallottam róluk, amik vagy igazak vagy nem…

Karmen :) Norbinak gondoltam a rízstejet, ez nem tartalmaz laktózt. De tény, hogy más íze van, mint a tehéntejnek, mondjuk én spec. mindkettőt szeretem, Kristóf meg a rízstejet szokta meg, szóval ő is. De édesebb, mint a tehéntej.

Szilcsi :) Sajnos nekem nem jó a pénteki tali :( Napközben a nagyszülőkkel lesz Kristóf, este pedig Zsuzsi párja szervez tejfakasztó bulit, oda meg apa megy…

Gyerc :) Tiszta lökött vagyok, azt el is felejtettem írni, hogy a 36. héttől hetente van CTG vizsgálat is.
Mi a következő célpont?

Zita :) Norus :) Igen, tudom, hogy nagyon kemény lesz (illetve csak gondolom), de sajnos nincs más választásunk, mert apa reggel 6-ra jár dolgozni :( A munkahelyén meg nem hiszem, hogy tolerálnák, ha haza ugrana minden reggel Krizsit oviba vinni. Pláne, ha még be is hisztizi magát a fiatalúr :twisted:

KépKép

KépKép
timika

Timi! Én a kokusztejben van laktóz, nem tudod? Mert azt tudok neki csinálni, itt Mórán nem árulnak rizstejet, ezért tartok itthon instant kokusztejport. Dokinéni nem tudta hogy növényi tejekben van-e laktóz, ami allergia lehet.

Zsuzsiéknak gratulálok!

Bea! Télen nálunk is igy van, mire Orsi felöltözik (most pisilni kell, most befejezem még ezt a rajzot, most bent hagytam valamit amiért vissza kell menni stb) ránk izzad a kabát, overáll. Most jobb hogy szép az idö, csak felkapom a táskát és indulhatunk is:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?