Sziasztok!
A szülinaposokat, Bogit, Levit, Márkot Isten éltesse sokáig! Na meg a névnaposokat is!
Karmen: megnéztem a sapikat a Kodály téren (Marcsinak vettem is), most sok BlaBla van nekik, és az drágább (én 1950-ért vettem, kicsit nagyobbat, hogy még ősszel is jó legyen). Meg vannak nyárias kalapok, azok olyan 1300-1500 körül. Ha arra jársz, megér egy próbát, alkudni is lehet.
Zsuzsu: nem hiszem, hogy bármelyik felsorolt ok lenne az ok.
Mi se járunk nagyon közösségbe, csak játszótérre, és Dóri mondatokat is mond, mindenki megdicséri, milyen szépen ejti a szavakat.
Tényleg, néha én is rácsodálkozom, pedig én hallom minden nap. Szerintem egyszerűen nincs kedve hozzá, de majd megjön!
Tipp: nagyon dicsérd meg, ha mond valamit, akkor is, ha csak te érted! Hogy milyen szépen mondta, és milyen ügyes.
szilcsi: szerintem bármelyik játszóra érdemes vinned, kavicsokat pakolni, homokozni, jönnimenni, többieket bámulni mindenütt lehet.
Köszönjük, most csak Marcsi náthás kicsit, ennyi belefér. A cipőszámozások teljesen összevisszák, a belső hosszt érdemes nézni.
Exdeus: időpont augusztusra, pompás!
Sajnálom a betegséget.
hkitty22: köszi a választ. Azért a helyedben Pestet nem választanám, az messze van, kivéve, ha szülés előtt fel tudsz költözni valakihez. Szeged sincs éppen közel mondjuk…
Első szülésnél megúszni a gátmetszést, háááát, erre nem sok esélyed van sehol. De az legyen a legnagyobb bajotok!
gyerc: üdv! Honnan jöttök Mo.-ra?
Érdekel valakit
könyvtáros állás az egyetemen? Kaptam egy kör-e-mailt a pályázatról, ha valakit érdekel, továbbküldöm.