Szia Nyuszifülű!
Sajnálom az előzményeket, nem lehet(ett) könnyű.
Szorítok nektek egy egészséges babáért!!!
Mért nem hívod fel azt a számot, ha annyira izgat, kinek a száma? Egyszerűen csak kérdezd meg, mit hívtál és ennyi.
Én is a Vasasban voltam a 12 hetes uh-n, szerintem elég alapos volt, csak a kiskönyvet kellett vinnem, beutalót nem.
A 20 hetes genetikai uh-t pedig a Női Klinikán csinálták, oda már kellett beutaló, az szerintem lehetett volna alaposabb is, de a lényeget (kezek, lábak megvannak-e, nyitott gerinc, has, koponya, ezeket megnézték.
4D-s uh is van, a Medicenterben asszem 13ezerért, és a Klinikán is van 12ezerért, de ha jót akartok, akkor Kecskemétre menjetek 4D-re. De ők leletet nem adnak azt hiszem.
Emlékszem viszont egy genetikusra, ha jól rémlik, dr. Szabó János a neve, ő csinál olyan genetikai uh-kat, ahol kifejezetten azt nézik, van-e valami betegsége a babának. Mi is majdnem elmentünk egy keserves vírusfertőzés után félidősen, de akkorra kórházba kerültem, így le kellett mondanunk. Sajnos elérhetőséget nem tudok.
Bea, nem semmi az oep!
Nemrég volt pont egy ilyen botrámy, pár hónapja, hogy sokaknak nem volt jogosultságuk valami szoftverhiba miatt.
Azért durva, hogy az ő hibájuk miatt neked kell járkálnod...
MÁK: egykutya, ááá utálom a bürokráciát!
Jobbulást neked!
Karmen ,majdcsak vége lesz ennek az idióta időnek és egészségesebbek lesznek a gyerekek is... kitartás!
Ez a szemészet dolog akkor olyan, mint a kukihúzgálás vagy az ortopédia. Zita mondta, Noncsi 6 hetes csípőszűréses papírján rajta van, hogy önálló járáskor vogye vissza kontrollra. Megnéztem, nekünk nincs ráírva semmi ilyen.
Majd 7-én megyünk tanácsadásra, akkor megkérdezem a dokinénit, kell-e vinnem ortopédiára.
Nóra, hát én sem szánok minden cipőjére ennyit, de gondoltam, az első tanulós cipő legyen márkás, strapabíró darab, aztán majd veszünk neki olcsóbbat. Bár az eladó szidta a Siestát, mint a répát, mondván, kínai sz@r lett belőle, és szerinte az Elephanten is gagyi...
Csajok én baromira nem bírok Lalival.
Döbbenet, milyen hisztis lett mostanában. És ha valami nem tetszik neki, dühöng, dobálja, ami a kezében van, ordít, tombol... Ez már a dackorszak lenne, vagy sima mezei hiszti? Egyedül nem marad meg egyetlen pillanatig sem, ha leülök a gép elé, ordít a lábamnál, ha felállok, minden oké rögtön, nem is foglalkozik velem. Jön velem a budiba, járókába esélytelen betenni, szobájába szintén... Ez így nagyon fárasztó... vagy ez a normális, és ő eddig tulajdonképpen egy áldott jó gyerek volt?