Hűűű ne tudjátok meg a mai napomat. 5 géppel mostam, Lali ruháit, plédeket, díszpárnákat, ágyneműket, mindent...
kész káosz van itthon, mindenhol a mosott cuccok száradnak.
Holnap megyünk!!!!!
alig várom, aludni sem bírok. Tegnap éjjel kimentem pisilni és közben az járt a fejemben, hogy tiszta hülye vagyok, hohgy otthagytam a gyereket az apjával a nagyágyon, le fog gurulni, amíg én vécén vagyok. Mire végeztem, leesett, hogy nincs is itthon Lali.
Zsivicz, én is néztem Zsolti és Lali között a különbséget, ismerős is vagy nekem, melyik szobában feküdtél? Én a 10/3-ban, ha jól emlékszem és január 6-án jöttünk haza. Vesetágulatot sajnálom. Biztos elmúlik egyszer, nem?
Macsek, gratula Bulcsúhoz! Nem is írtál róla!!! Kép? Mi is a klinikán voltunk anno, hát kb fél órát vártunk, 40 percet, sokan voltak,délelőtt mentünk kb 10 óra felé.
Kriszta, nagyon örülök, hogy jöttök, jó lenne talizni! Remélemt ényleg, hogy nem lesz velünk semmi gond addig.
A betegségekből elég volt jó ideig.
Bea, gratula Levinek! Az én lustaságom még mindig nem hajlandó kapaszkodás nélkül menni.
Ma hívtam is Beát, jövő héten keres nekünk időpontot és ránéz Lalira.
Zitus, most már keveredjetek ki ti is a takonyból!!! Noncsit is jól megviselheti gondolom.
Jó lenne talizni is... nemsoká...
Képzeljétek, csak nem lőttek a szopinak! Kőkemények a cicijeim, és fájnak is, tele vagyok.
Sajna a mellszívó nem viszi, nem elég erős már Lalihoz képest.Remélem, elfogadja még a cicit holnap, különben bajban leszek. Hihetetlen, hogy ezek utánmég ennyire be tudnak durranni, mikor tegnap majdnem kiszáradtam.