Új privát üzeneted érkezett!

JAj ,Szilcsi,annyira sajnállak benneteketet!!!!!!!!!!!!!!!!

orrszívás! :twisted: :twisted:
Frankó ,mikor éjjel 2-kor eldugul a Barni óra,kap orrsprayt aztán meg óránként,szívom neki porszívóval.......................
Az Éles néninek alattunk,néha teli lehet a t...!!!! :roll: :roll:
Barninak megint a mandulájával van gond!

Valszeg hozzám most jutott el ,Barnabás legutobbi vírusa,mert hétfőn reggel úgy szédültem,hogy alig bírtam felkelni az ágyból,
aztán anyunál voltunk ő foglalkozott a Barnival.
Meg a nővérem 2 beteg fiával,meg velem!!!!! :roll:
Mondtam is neki,hogy kitehetjük a megtelt táblát.......................
Nem is mentem dolgozni! :?

Kép
bibi226

Sziasztok!

Semmi bajom!!! :D Ezerrel takarítok, fertőtlenítek itthon, mert holnap hazahozhatom Lalit!!! :D :D :D :D :D :D
Voltunk bent, beszéltünk a főorvosnővel, Lali a legnyugodtabb és legkiegyensúlyozottabb baba az osztályon, játszik, nézelődik, nézi a tévét. :D Szépen eszik, és iszik is.
Namost a szopinak lőttek, tápszert kap bent, Milupa Milumil HA2-es tápit, azt kell neki adnom itthon is, ha kicsit megerősödött már, akkor áttérhetünk a 3-as tápira. Nemsoká megyek is beszerző körútra, pelus is kell.
Apa szerint úgy izgulok, mint az esküvőnk előtt. :lol:

Köszi mindenkinek a biztatást!!! Remélem, vége ennek az egésznek és már nem lesz semmi baj!

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Nagyon nagyon örülök!!!!!!!!!! :D
20140113113746

Szilcsi: Orulok, hogy mindketten jobban vagytok!!!!!!! Marcius vegere tilos megbetegedni! :lol:

Jegvirag: :lol: :lol: :lol: Gratula Levinek....hogy telik az ido....!!!

Cseppek: :wink: Gratula a Gerihez! A mosatlat pedig....nem kell figyelembe venni.....orulj, hogy nem neked kelll csinalni es PIHENJ!

Macsek: :roll: En lehet le vagyok maradva...Gratula Bulcsu babahoz....ugye majd raksz kepeket is....???? Luca nem feltekeny a kistesora...???

Bibi: Gyogyujal!!! :cry:

Anna: :oops: Reg voltatok....de hat ugye a betegseg! Mi van Nori tudejevel (Tuti en vagyok elmaradva). Ezer gyogypusza!

:lol: Mi jol vagyunk, nekem van szokasos arcureg gyuszim, de mar kezdem megzokni....tegnap megvettem a repcsi jegyet.
Marcius 28-an este 10-kor erkezunk pestre :shock: .... nm tudjatok nincs e abban az idoben videki transfer??? Vonat ugye mar nincs nem igazan akarnek Pesten megszallni a kolokkel....

Pusszancs

Kriszta es Teo
:lol:
Kép

sziasztok
matteo0808

Szilcsi!
NAGYON örülök hogy jól vagytok!!!!!!!!

Többi kis betegnek mielőbbi gyógyulást!!

Barátnőmnek szüksége lenne gyerek-fogorvosra. Vagyis fogorvosra aki gyerekekkel foglalkozik :lol:
Tudtok ajánlani valakit?
Köszi!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Ági-Karmen!
Mi a nephrológiára a vesetágulatával járunk :(
Már 20 hetesen látták Uh-n mikor még a pocakomban volt bal és jobb oldalon. Azt mondták ne aggódjak el fog múlni. Aztán a terhességem vége felé mikor szintén ellenőrzésre mentem, vártam majd 4 órát az Uh-ra ráadásul időpontom volt, berágtam nagyon és többször szóltam árulják már el meddig várjak még. Akkor azt mondták az ellenőrzésen elmúlt már nincs ott a babának, szerintem nem is érdekelte az Uh-ost. Persze nem múlt el sőt azóta is járunk hűségesen ellenőrzésre.
Igazából ez annyit jelent, hogy pang a vizelet a tágulatban és könnyebben kap el fertőzést.
Amibe nyáron bele is estünk coli baktériuma lett másfél hét magas láz után jöttek rá mi a baj, kaptunk antibiotikumot rá, azóta ilyen jellegű problémánk nem volt.
Ha valaki tud bővebb infót ezzel kapcsolatban szívesen veszem, mert most az orvos azt tanácsolta mivel nem lett kisebb, hogy csináltassuk meg nála az izotópia vizsgálatot és a hólyag feltöltést, na ez az amit abszolút nem akarok. Mert már jártunk így majdnem könnycsatorna átmosás lett belőle közben meg elmúlt.

Szilcsi!
Nagyon örülök, hogy jobban vagytok :lol:
Most nézem 1 nap van Lalóci és Zsoltika között nem lehet, hogy találkoztunk bennt a klinikán?

Anikó
Kép
zsivicz

Zsivicz: Akkor derült ki végül a vesetágulat amikor megszületett Zsolti? Csak mert nálunk is volt Levinél 20 hetesen, aztán utána a kontroll uh-n már nem volt és születésekor se látták uh-n, pedig direkt szóltam, hogy jól nézzék meg, mert 20 hetesen gond volt. Szóval remélem tényleg nincs.
Akkoriban utána olvasgattam én is, mivel jár ez, és ezeket olvastam róla amiket te is írtál most.
Remélem elmúlik nálatok!

Gyors gyógyulást mindenkinek!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Köszi aranyos vagy :D
Igazából folyamatosan látták elejétől fogva a pocakomban, de egy-két alkalommal eltűnt sőt születése után csak a jobbat látták, most 3 hete meg megint azt mondták, hogy mind a kettőben van.
Az a baj minél nagyobb annál nehezebb megnézni neki majd leugrott a vizsgáló asztalról. Egy kész tortúra mindig az a nap mikor ellenőrzésre megyünk, mert olyankor várunk 1 órát mire vizseletet vesznek (zacsi ragasztás) végig sírt most, előtte sose. Utána az Uh-n várunk átlag 2 órát itt aztán úgy sírt alig bírtam lefogni. Ezt követően pedig az orvosra várunk 1-2 órát.
Gondolhatod mire ez mind megvan készek vagyunk mind a ketten szegény 2-szer aludt el majdnem, de mindig valami miatt fel kellett ébreszteni.
Úgyhogy most várom a csodát, hogy eltűnjön végre :)

Anikó
Kép
zsivicz

Hűűű ne tudjátok meg a mai napomat. 5 géppel mostam, Lali ruháit, plédeket, díszpárnákat, ágyneműket, mindent... :roll: kész káosz van itthon, mindenhol a mosott cuccok száradnak. :roll:

Holnap megyünk!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: alig várom, aludni sem bírok. Tegnap éjjel kimentem pisilni és közben az járt a fejemben, hogy tiszta hülye vagyok, hohgy otthagytam a gyereket az apjával a nagyágyon, le fog gurulni, amíg én vécén vagyok. Mire végeztem, leesett, hogy nincs is itthon Lali. :(

Zsivicz, én is néztem Zsolti és Lali között a különbséget, ismerős is vagy nekem, melyik szobában feküdtél? Én a 10/3-ban, ha jól emlékszem és január 6-án jöttünk haza. Vesetágulatot sajnálom. Biztos elmúlik egyszer, nem? :)

Macsek, gratula Bulcsúhoz! Nem is írtál róla!!! Kép? Mi is a klinikán voltunk anno, hát kb fél órát vártunk, 40 percet, sokan voltak,délelőtt mentünk kb 10 óra felé.

Kriszta, nagyon örülök, hogy jöttök, jó lenne talizni! Remélemt ényleg, hogy nem lesz velünk semmi gond addig. :roll: A betegségekből elég volt jó ideig.

Bea, gratula Levinek! Az én lustaságom még mindig nem hajlandó kapaszkodás nélkül menni. :? Ma hívtam is Beát, jövő héten keres nekünk időpontot és ránéz Lalira.

Zitus, most már keveredjetek ki ti is a takonyból!!! Noncsit is jól megviselheti gondolom. :( Jó lenne talizni is... nemsoká... :D

Képzeljétek, csak nem lőttek a szopinak! Kőkemények a cicijeim, és fájnak is, tele vagyok. 8) Sajna a mellszívó nem viszi, nem elég erős már Lalihoz képest.Remélem, elfogadja még a cicit holnap, különben bajban leszek. Hihetetlen, hogy ezek utánmég ennyire be tudnak durranni, mikor tegnap majdnem kiszáradtam. :shock:

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Életjel! :)

Minden okés, jól vagyunk. Tele vagyunk programmal és fejleményekkel családi/párkapcsolati téren. :D
Nem igazán szeretném itt megosztani, ha valakit érdekel majd privibe vagy személyesen. :wink: :lol:
A lényeg h lett +1 gyerekem :lol: Ugyanis párocskámnak van egy kisfia akit egyedül nevel (anyuka meghalt :cry: ) és most teljes káosz az életem /életünk, de baromira élvezem :D :D :D Naaaaaaaagyon jóóóóóó :) Viszem őket ide-oda (Bogit, Marcit) úszni, Marci szlovákra jár, Bogi majd angolra ha Annáék meggyógyulnak, meg én is....
Járunk táncra Kedvessel, naaagyon jól nyomja, imádom :D
Szal eddig se unatkoztam túl sűrűn, de mostmár aztán egy dekát se :D :lol: 8)

Gyerkőcök apája sajna nincs a helyzet magaslatán :? ,de ez nem ide tartozik.... Elég ennyi: :evil: :evil:

Kis és nagy betegeknek jobbulást kívánunk! Olvasom mennyi beteg van :( Nagyon sajnálom, gyógyuljatok+++++++++++++++++++++

Macsek: Gratula Bulcsúhoz, nagyon gyönyörűséges neve van :D részletek??????????

Gyors fotó, az összes gyerek itt van :)
Rohannom kell, pusza
Kép :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsivicz! én is ugy tudtam eddig hogy születésig kinövik :o Remélem semmi komoly, amugy sajna segiteni nem tudok, nem hallottam még erröl (megirod hol meloztál, mert nagyon töröm a fejem honnan ismerhetlek)

Enikö! Végre te is!

Macsek! Gratula a kisfiuhoz!

Cseppek! Nektek is Gergöhöz!

Szilcsi! Na végre jo hirek!! BIztosan nagyon boldog lesz végre ujra otthon és hogy tejcsi is lesz elég, ez szuper!!

Kinga! a fogorvosok majd engem is érdekelnének, átküldöd ha lesz? Könyveket irta a cég rendelték már, kis türelmet kértek még, szolok ha megjöttek

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv.

Enikő, nekem dobhatnál ám magadról, magatokról egy bővebb privit, ha lesz egy szusszanyásni időd!

Akit érint, óviba beíratkozás: http://www.szegedvaros.hu/kozlemenyek/5 ... hivas.html

Ági és
KépKép
exdeus

Valaki nem tudja véletlenül, kell beutaló a gyerek bőrgyógyászatra (Szt. István tér)?

Zituska: hát azt észrevettem, hogy valószínűleg nem észlények, na de nem is vártam mást. :wink: A szekrény meg eszembe se jutott, még soha nem voltam tornázni ilyen helyen…

Karmen: köszönjük a dobozokat! Megnéztem a sapikat, még nincsenek tavasziak.

zsivicz: nekem is ismerős vagy, de nem tudom, honnan, a klinikáról biztos nem, én nem jártam arra, és Újszeged is kizárt. :)

szilcsi: de jó!!! Én is egy nap alatt túl voltam a fosós víruson, amikor ősszel elkaptam a gyerekektől, férfiakat és kicsiket jobban megviseli. :wink: Marcsi is azt a tápszert itta végig, 2,5 éves koráig, és Dóri is azt kapja, eddig csak kefírben ette meg, pár napja issza is, kakaóval, mert utánozza a nővérét.

Enikő: nem semmi, mennyi minden történik az életedben! :shock: Marci mekkora? Mit táncoltok? Sok boldogságot!

Nálunk is betegség :( , kedd reggelre ugyanaz a szemgyulladás Marcsinál, mint jégvirág-Grétinek (valószínűleg az oviból), úgyhogy oviszünet, mára meg takony, nem tűnt komolynak, de most ébredt 10 perce, hogy a torka is fáj, adtam neki Panadolt. Az én torkom is kapar, Dóri valószínűleg a szokásos 2-3 napos késéssel lesz beteg...

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi!
Mi a 107-es ben feküdtünk az közvetlenül az első szoba volt a csapóajtónál és január 8-án jöttünk haza :lol:
Ha lesz egy kis szusszanásnyi időd nem sürgős küldessz egy képet privire? Én is fogok hátha kiderül :lol:
Remélem elmúlik hamarosan, nem is tudom ez honnan jön mert vese beteg nincs is egyikünk családjában sem, vagy lehet akár még régebbi rokon is akiről nem is tudtuk, hogy volt ilyen gondja.
Hogy vagytok? Tök jó, hogy van még tejcsid :D

Karmen!
Írtam privit :D Igen nekem is mindig ezt mondták, majd kinövi, de még mindig ott van. Szerencsére ez Zsoltikán nem látszik nagyon jó kedvű baba. Csak hajlamosabb a fertőzésekre :(

Nóra!
Ez jó :D Mivel rólad van fennt kép végre én is mondhatom valakire, hogy te is nekem mármint ismerős vagy :lol:
Küldessz privire egy képet magadról én is fogok :lol:
Hátha kitaláljuk honnan is?

Anikó
Kép
zsivicz

Nóri! Nem kell beutaló! Dobozokat szivesen, ha mégis kellene még (családban) csak szólj:) Nektek is mielöbbi gyógyulást!

Matteo! De jo hogy tuti jöttök! Hol fogtok Szegeden lakni most? Meddig maradtok?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk, mindannyian egészségesen.
Viszont ez nem az én gyerekem, akit kihoztam a kórházból. :( Teljesen kicserélték. Folyamatosan hisztizik, sír, dühöng :shock: , dobálózik :shock: , csak bámulok döbbenten, miket produkál. Éjjel 6x keltünk és reggel háromnegyed 6kor neki elég volt az alvásból. Tápszert nem hajlandó meginni, cicizni akar, tejcsim alig van egy kevés, muszáj lenne meginnia a tápit. Vettünk másik fajtát, Humana 3 HA, ebből hajnalban félkómásan megivott 2 dl-t.
És ami nagyon elkeserítő, hogy nem hajalndó inni!!! Egy kumma kortyot sem. :( Rettegek, hogy vissza kell vinnem infúzióra.
A kórházban azt mondták, napi 2 cumisüveggel megivott, itthon semmit. Próbáltam 3 féle teát, vizet, almalevet, hidegen, melegen, pohárból, üvegből, cumiból, szívószállal, de csak ordít. :( Már nem tudom, mit csináljak vagy hol rontottam el és mit. :cry:
Azt hittem, ha hazakerül, vége lesz a rossz időszaknak, de nem.

Ja amikor bementünk érte, fullrózsaszínben volt megint :roll: , tiszta rászáradt takony volt a fél feje :shock: , a haja csimbókokban lógott a ráragadt főzeléktől. :shock: :evil: Nagy ívben szartak rá!

Rászoktatták a cumisüveggel alvásra :shock: , apának éjjel 2x visszaaludt úgy, hogy lógott a szájából a cumisüveg. :roll: Ma betettem neki a szobájába a cumisüveget, ott is bent volt vele az ágyban, de nem iszik így sem. :(

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Szilcsi: Nagyon sajnálom, hogy nem úgy alakult a viszontlátás, ahogy gondoltad, de biztosan pár nap alatt visszarázódik a régi kerékvágásba Lali is. Ilyen korban még nagyon hamar megszokják a dolgokat, mint ahogyan a kórházi szokásokat is átvette pár nap alatt. :? Az a legfontosabb, hogy egészséges legyen! Sok türelmet hozzá!

Exdeus: Köszi az ovis infót, nekünk épp aktuális. :)

Enikő: Gondolom, nem unatkozol mostanában! :D Úgy látom (a képről) a gyerekeknek is tetszik az új életetek. Sok-sok boldogságot! :)

Csípőszűrés: Láttam, Macsek kérdezte, hogy hol van csípőszűrés. Mi ma délelőtt voltunk, így friss tapasztalatokat szereztem. Mindkét helyen csinálják (Gyerek- és Újklinika), mi az Újklinikán voltunk. Doki nénink azt mondta, nem kell időpontot kérni, de KELL!!! Mivel 6 hetes vizsgálatra mentünk, megnéztek bennünket anélkül is, de csak azzal a feltétellel, hogy megmondom a gyerekorvosnak, hogy kell időpont. :lol: Nem érdemes 8-ra menni, mert 9-kor kezdődik a rendelés, és a piciket hívják be először. 9 előtt 10 perccel bőven elég odaérni, akkor csak 10-20 percet kell várni a kisgyerekkel. Gyorsan halad.

Anna: Köszi a pelusokat, még nem próbáltuk, de ha lesz egy kis energiám, feladom őket! :D

Az eső ellenére is mindenkinek szép napot kívánok!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Szilcsi: :oops: Normalis, hogy Lali ennyi szenvedes utan csak teged es csak cicit akar (igy kozelebb erzi magat hozzad), kell neki egy ket nap mir megnyugszik, tuti nem erti miert hagytatok ot azon ,,csuya "helyen....kitartas! :wink: Lenyeg, hogy jobban van, ha nemakar inni csak tejcit az sem gond, en is egyszer ketsegbe voltam esve, (karacsonykor amikor nekunk is belhurutunk volt...fosizott meg hanyt az egesz csalad), es a dokiannyit mondott, amig tecit iszik nics gond! Nyugiiiiii!!!!!
Hamarosan talizunk! :wink:

Karmen: :lol: Marcius 28-an este 10-kor erkezunk...az egyik haverom feljon ertunk Pestre, es aprilis 7-en megyunk vissza....a baratnomnel fogunk aludni, ott igy elferunk, csak akkor van gond, ha apa is jon....mert kicsi a lakas. A Siha kozben fogunk lakni....valaki nem lakik arrafele???

Eniko: :lol: :lol: :lol: Oszinten orulok a boldogagodnak...nagyon tuncik a gyerkocok es ahogy latom a lakas is szepen alakul!!!!

Minden betegnek gyors gyogyulast...es tilos betegeskedni marc vegen....!!!! :wink:

Puszika

Kriszta es Teo
:wink: KépKép

sziasztok
matteo0808

Kriszta! Akkor lesz ez több mint 1 hét :lol: Reméltem tényleg láthatom Teót is!

Szilcsi! Szegényke, türelem kell most sok az biztos. Meséltem hogy nekem meg orditás volt ha itthon elmentem töle, v kimentem csak a szobájábol azt hitte megint eltünök, nagyon sokáig tartott mire szép lassan visszakaptam a régi Norbimat (aki azért idegenektöl még mindig nagyon fél, szoval nem igazán a régi). Inni ugy sem hajlando hogy kiskanállal elöbb megkostolná aztán ha izlik neki probálnád a cumiból? Vagy esetleg megkérdezni a korházat ott melyik fajtát itta meg?

Nóri! Köszi a sapikat, Orsinak kellene már csak, Norbinak tudtam venni a neten pont olyat mint neki volt, csak más szinben nagyobbat, igy hogy tudtam ugyanaz lemérve tudtam az övék ha kicsivel nagyobb tuti jo kell legyen. De Orsinak azota sem találtam olyat, ami árban annyi lenne mernék kockáztatni, hogy jó lenne-e a fejére.
Képzeld mondja tesom az uszopelusnak nagyon kicsi a dereka, most vitte el, szerinte nem több mint 62-es:( De ha hazaér még ráadja de szemre szerinte nem lesz jo, sokkal kisebb (most 70cm-es a kiscsaj). Sajnálja mert nagyon tetszik amugy neki.

Kép

Kép

Karmen
karmen

szilcsi: sajnálom, ez egy szörnyűség, legyen már vége :cry: Hogyhogy nem akar inni, ezt nem is értem. :shock: Ha magánál tartja a cumisüveget, akkor abba csak vizet tegyél szerintem, a fogacskái miatt. Enni eszik? Nagy víztartalmú ételek? (leves, gyümölcs, vízzel hígított tejtermék?)

Karmen: sajnálom a bugyit. :( Csak annyi volt benne, hogy "small", pedig szokott benne méret lenni, de ezért mértem le. Azért drukkolok, hogy jó legyen, én szemre úgy ítéltem, hogy Dórira biztos ráment volna, amikor 74-es volt a mérete. Ha gondoljátok, visszateszem a teszveszre. Köszi a választ a beutalóval kapcsolatban.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóri, Karmen!
Ha esetleg nem jó, én átveszem a bugyit. :wink:

Karmen!
A legutóbbi Cora katalógusba Bla.bla tavaszi sapkákat hirdettek 990-től. :wink:

Szilcsi!
Szandi se iszik. Mióta beteg, fecskendővel vagy kanállal itattom, és igy is alig megy. Csak rágja az üveget.
Kiderült már mi volt Lali baja? :shock:

Márk Kép

Szandi Kép

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Nóri! dehogy adom vissza, megvettem ha nem jo akkor majd eladom, ennyiért ugyis megvennék.

Zita! Ja, látom akkor Neked kell majd, na igy még egyszerübb. Már késön értem ma haza, tesommal nem tudtam beszélni, majd keresem. Köszi, vasárnap megyek a Corába. Jelmezt hol tudtál végül venni? Ez volt a Lidl-es? nagyon jo! Szandi milyen ügyesen áll már! Nemsokára elindul, hiába a csajok mindig ügyesek! :D

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
A jelmezt a tesz- veszen vettem egy ezresért. :wink:
Tesód kislánya milyen idős, hány kiló?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! A kislány 8 hós lesz. 8kg körül van, rámegy a bugyi, de mondja elég passzos, nyárra már nem lenne jo, igy tegnap azt mondta valszeg eladhatom. Ha tudtam vele beszélni megirom mit mondott. Én is TV vettem idén jelmezt, 1 alkalomra nem is kell új:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ziat! Ha kell Nektek, akkor eladó a pelus, mert tul szoros a picinek. Megkérdeztem, 8gk, 69cm.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Kell a bugyi akkor, mert Szandi nincs 8 kiló még. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! Irok privit.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, Zita: drukkolok, hogy Szandira jó legyen! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Timi :)

KRISTÓFNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!! :D :D :D :D :D :D :D
szita az agyam, pedig beszéltünk ma msn-n... :roll:

torta sikerült???? :wink:

Kép
Kép
zituska28

KRISTÓFOT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!! :D
Kérünk képeket!
20140113113746

Timi! Kristófnak boldog szülinapot! Remélem már meggyógyultatok! Képeket is kérünk!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
most voltam a Corába, szép sapik vannak, de 1500 ft. :roll: 990 ft-ért fülmelegitők voltak csak. :?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Timi: Kristófot Isten éltesse szülinapján ;)
Múltkor írtál msn-en láttam de nem tudtam elolvasni Zaza kinyomta a gépet, ha lesz időd és emlékszel még mit írtál, újraírhatnád ;) :D

Szilcsiék hogy vagytok???? Annáék?? Többi kis és nagy beteg?

Mi is kidőltünk Én tegnap a fül orr gége klinikával indítottam arcüreggyulám van Zinnatot szedek. Zaza meg este lázas volt+zöldtakony+nyűűűg. A többi jól van egyelőre. Párocskám most lábalt ki belőle, melegváltás volt.... :(

Néhány képet hoztam a kölkecekről, nehogy elfelejtsétek őket :D
Bogi nem nagyon hajlandó fényképezkedni az utóbbi időben így róla nem tudok normális képet feltenni sajna :(

Kép

Zaza úszni készül :D
Kép

Vius dömperezik:
Kép

Zaza huncut :D :
Kép

Mégegy Zazáról, ez most a kedvenc képem Róla :)
Kép

Vius Marci robotjával:
Kép

Ezt a képet párom készítette Bogiról nagynehezen :D :
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zita! Köszi, holnap azért megnézzük. Ha annyi hát annyi (több az üzemanyagom ha emaitt ujra be kell utaznom majd valahova) csak legyen jo neki. De szemetek, mert az ujságban néztem én is tényleg 990ft volt a képek mellett :x

Enikö! Örülök hogy boldog vagy! A betegséget sajnálom:( Zaza szájábol kivették a varratokat?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

KRIZSINEK VIDÁM SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL!

minden betegnek, kicsinek és nagyobbnak gyors, teljes gyógyulást kívánunk!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
Irj valamit magatokról.
Voltatok a hallásvizsgálaton? :?:

Csajok!
Venni akarunk Márknak biciklit. Szerintetek egy 4 évesnek mekkorát vegyünk? És milyet? Mert olyat akarunk ami háűtul kontrás, és azok 18-tól kezdődnek mindenfelé. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!!

A.T.Zita!
Voltunk hallásvizsgálaton. Előszőr szabin volt a DR.nő. Kizárólag Ő csinál ilyen vizsgálatot Szegeden. A következő héten pedig kiderült, h elromlott a gép, Pécsen javítják. Hívnak, ha lesz rendelés és akkor mennek apával. 30 perces vizsgálat, nyugton kéne maradni....

Ábel most lábal ki egy gégefőgyulladásból. 1 hete alig alszunk, annyira köhög.
Konsti csak náthás, de lehet, h Ő a fogzás miatt. Non stop megy a porszívó...
Amúgy jól vagyunk :)

Mi is akarunk bicajt Ábinak, a 12-es méretűt kinőtte. :o :o :o Nézegetem én is, talán húsvét körül lesz akciós a metróban. Szólok, ha látok valami t!

CSODASZÉP VALAMENNYI GYERMEK!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Úgy tűnik, elállt Lalinál a hasmenés. Még nem merem elkiabálni, leletei negatívok, és az a fura, hogy a gyógyszerek nem segítettek, viszont a birsalmatea igen. :shock: Férjem kolléganője ajánlotta, hozott is szárított birsalma levelet, 2 nap alatt megállt a hasmenés. Most még keményen diétázunk, a répa-krumpli-rizsen kívül ha mást kap, rögtön megint kenőcsös-lágy lesz a széklete. :? Ma megpróbálok neki bébiételt adni...
Viszont nagy gondban vagyok.
Nem hajlandó elfogadni a cumisüveget. Két kézzel löki el magától, többfélét próbáltam adni neki. Pohárból nem tud inni, szívószállal sem akar, a folyadékot is teljes mértékben elutasítja. :shock: Tegnap 3 kortyot ( :idea: ) ivott egész nap. :shock: Se víz, se tea, se gyümölcslé, semmi nem kell neki.
Doktornéni megnézte, szervi baj nincsen látszólag, lelki oka lehet.
Az étvágya szuper, sosem elég a 200 gramm, inkább 300 egy étkezésre. Viszont ebben is visszaestünk, nem hajlandó megenni a darabosat, öklődik tőle. Úgyhogy megint turmixolok mindent, és sok folyadékkal csinálom a kajáját. A reggeli Sinlacot tápszerrel készítem pl., mert tejcsi alig van sajnos, ez már inkább csak cumizás.
És hogy még jobb legyen, reggel 4 és 5 óra között kelünk minden nap, mert éhes, kap cicit, fél óra után már fáj, elveszem tőle és ordít, akkor felkelünk és sinlac, de mire megeszi, felébred teljesen és nem akar aludni 8-9-ig, akkor meg már én nem tudok lefeküdni, mert háztartás-ebédfőzés-stb...
Az altatás horror, mindig ordít, ha aludni kell menni, akkor is, ha hullafáradt és alig lát ki a fejéből, de ordítani azt tud... :roll:
Szóval várom a jobbnál jobb ötleteket, mit csináljak ebben a xar helyzetben... :roll:

Kép
szilcsi

Zita! MI bicajbol csak jo minöségüt veszünk mindig, nem müanyag küllöset. Nekünk meg tesoméknak is Hauser van, megbizható márka. Nem olcso, mert 2 éve vettünk 14e-ért mi is. Ez 12-es de max. 14-es kellene ekkora gyereknek. ORsinak van 16-sa is, irto magas, a 12-es pont jo, kicsit megemelt üléssel, igy csak gondolom neki már a 14-es igy jo lehet. Ja és egyetértek, csak kontrás lehet ekkora gyereknek.

Zsuzsi! MIlyen magas Ábel? Mert Orsinak még 1 évig tuti jo lesz a 12-es bringa, és ö 115cm magas most! DE lehet a kinai bringák alacsonyabbak, legalábbis az utcán néha gyanusan ugy tünt. A Hauser még jo nekünk

Szilcsi! Örülök, hogy Lalinak már elmult a hasmenése! AZ nagyon gáz, ha nem akar inni, nem értem a korházban akkor hogyan itatták, eröszakkal nyomták bele a cumisüveget? Esetleg kérdezted hogy nekik milyen cumifejük volt? Mert nekünk sem vált be mindegyik, a szelepesböl ami ortodentikus szeret inni, a simábol utált. Altatásra nincs tippem, nekem is sok sirás volt meséltem és több hónap mire végre visszaálltunk a régire.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lali ma megtette első önálló lépéseit!!! :lol: Véletlenül láttam, én főztem, ő meg a szobájában játszott. 3 lépést láttam. :lol: Aztán leült és nevetett rám. :lol:

Karmen, a saját Avent cumisüvege volt bent az ágyában, valami gyanús színű sárga sűrű cucc volt benne, úgy befogta az üveget és a cumit is, hogy forralással sem jött ki belőle. :shock: Dokinéni szerint nyomták bele a kórházban, ezért utasítja most el. Ma már megivott 2 dl 100%os gyümilevet dobozos üdítőből.

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Gratulálok Lalinak az első lépésekhez,nagyon ügyes! :D

Rendbe jön majd minden (alvás ,evés) csak idő kell neki szerintem és nem szabad erőltetni semmit!
20140113113746

Szilcsi!
JAjj de jó, nagyon örülök ezeknek a jó híreknek :lol:
Biztos hamarosan visszaáll a megszokott kis rendszer végre :lol:
Sajnos bennt a kórházban nem tudjuk mit és, hogyan csinálnak,csak a gyereken látszik utána :(
Mi nagyon hasfájósok voltunk 1 éves koráig állandóan sírt meg tudlak érteni. Képzelheted most 1 hete, hogy átalszik minden éjszakát :lol: El sem hiszem :) Eddig mindig fennt voltam nála el sem hittem, hogy egyszer vége lesz. Mindenki bíztatott, de én már csak legyintettem, lassan megszoktam, hogy 2-3 óránként fennt vagyok, szörnyen fárasztó volt. Persze semmi nem használt neki a létező összes módszert és gyógyszert meg homeopátiát próbáltam akkor, semmi sikerrel.
Altatásnál szerintem most ebben az esetben csak a közelséged ami megnyugtatja legyél vele amíg elalszik később visszaáll az eredeti alvási szokásotokhoz.
Külön örülök az első kis lépéseinek :lol:

Anikó
Kép
zsivicz

Karmen!
Hát igen a Hauser tényleg nem olcsó! :roll:
Ti hol vettétek?
Az a baj a mérettel, hogy a 12-es pont jó neki, de félek, hogy jövőre meg már kicsi lesz. És egy évre 20000 ft-ért venni bicajt?! :shock:
14-es általában Mo-on nincs.
A 16-os meg még lehet, hogy nagy lenne neki. Ráadásul Márk kb 102-103 centi és vékonyka mint Orsi. :wink:
Éhttp://www.vatera.hu/uj_16_os_gyerek_kerekpar_135862681.htmln egyébként ez néztem, de ez kinai és nincs rá garancia. :roll:

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Timika: Isten éltesse Kristófot! Buli? :wink:

Enikő: utolsó képen „alulnézetből” engem Zalán apjára emlékeztet (bocs! :lol: ), pedig rád egyébként.

szilcsi: Lalinak gratula a suhanáshoz! Csőrös pohár, kulacs? Pohárból gyorsan megtanulna inni, ha azt elfogadja.

Mifelénk: Marcsi már csak kicsit taknyos, ment ma oviba. Dóri péntek estére belázasodott, de megúsztuk egy Panadollal, vasárnapra az ő szeme is begyulladt. :( Meg én is benne vagyok a takonyban. Na, de nagyobb bajunk ne legyen.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Anikó, átaludt éjszaka??? Az mi??? :roll: Lali hat hós kora óta nem alszik jól, akkor kórházba kerültem, akkor kezdtek jönni a fogai - most már 15 van neki -, azóta pont a betegsége előtt kezdte átaludni az éjszakákat Viburcol kúppal.
Na ennek most lőttek megint egy időre. :roll:

Én még mindig a bárányhimlő elleni szurin agyalok... Nem tudok dűlőre jutni. :?

Zitacicu, Norbi jobban van már? Vége nálatok a himlőnek?

Cseppek, Zolka meggyógyult?

Anett, ti jobban vagytok???

Kép
szilcsi

szilcsi: mi szól ellene?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Karmen!
Képzeld találtam 14-es Hausert.
http://www.addel.hu/template/temp1/deta ... tid=285404

Bocs, de hátha mást is érdekel! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Nóra, hallottam rémtörténeteket a mellékhatásairól, maradandó következményekről... de tudom, ugyanúgy ha elkapja, annak is lehetnek szörnyű szövődményei... :roll:
Egy baráti pár kisfia most kapta meg, igaz, picit taknyos volt a kicsi (Lalinál 3 hónappal idősebb). Aznap este felment a láza nagyon és befulladt, az ügyeleten kötöttek ki, azóta is gyógyszert szednek és még hetekig nem mehet bölcsibe a gyerek, állítólag az oltás miatt történt mindez. Ja azóta majdnem minden éjjel befullad.
Jobbulást nektek!

Kép
szilcsi

Sziasztok lányok!

Köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseket! Egyelőre "csak" kis házi ünneplés volt, szombaton lesz Kristóf bulija. Eléggé rohanósra sikerült a szülinap - Kristóf előző reggel lázasan ébredt :evil: , délután még orvoshoz kellett menni, a fennmaradó időben a torta sütéssel próbálkoztam. Életem első tortája lett, Zitus receptje alapján. Finom lett, de máskor több időt kell az elkészítésre szánnom, sajnos a kinézete még hagy kívánnivalót maga után...

Enikő :) Csoda édesek a gyerekek és nagyon örülök, hogy végre boldog vagy! Msn-en nem akartam semmi különöset, csak hogy hogy vagytok.

Norus :) Jobbulást nektek!

Szilcsi :) Sajnálom, hogy Lalit ennyire megviselték a fertőzőn töltött napok, de sajnos várható volt :( KITARTÁS.... És gratulálok az első lépésekhez! :D
Barihimlő elleni oltással kapcsolatban én sem tudok dönteni - amióta megtudtam, hogy ebből is kettő kellene, meg pláne nem :roll: :twisted:

Zsuzsu :) Bakker azért nem semmi, hogy Szegeden egyetlen orvos foglalkozik hallásvizsgálattal :shock:
Jobbulást nektek is!

Dobok pár képet a kis szülinaposról!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: