Új privát üzeneted érkezett!

Anett! Erre gondoltunk: Okosító mozgásfejlesztő torna, 5-12 éves korú gyerekeknek.
Foglalkozások ideje: Kedd 17-18 óra, Péntek 17-18 óra, Szombat 9-10óra
Foglakozást vezeti: Szuck Mónika, Foglakozás díja:3500 Ft/hó

Szilcsi! Hogy vagytok?

Erre mondtam hogy ez Norbinak akkor nem jó, pedig én is neki gondoltam volna, föleg mert nem hajlandó beszélni (még azokat a szavakat sem régóta már, amiket tudott).

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
A Universitas lett volna a következő lépés,bár nem olyan régen még ők is ezt a számot adták meg,a régit..
Gondoltam nektek biztos, friss és gyors infótok van.. :wink:
és bejött.
Pénteken már a fű sem nő sehol,majd hétfőn megkísérlek időpontot kérni.

Melinda!
Ez a kedd,csüt. 12-13 óra között ez csak a szemészetre,v. minden részlegre vonatkozik?Pulmonológiára pl.?

Köszi mégegyszer!
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Hát sajna nem jól. :(
A Smecta megfogta, éjszaka nem volt kaka, reggel sem fosi, de még nem is rendes, aztán délután megint elkezdett vizeset fosizni. Emeltük a Smecta adagját, nyomjuk bele a vizet, teát és a Sodioral nevű port (ásványianyag pótló készítmény), telefonos kapcsolatban vagyunk a fertőzővel meg a gyerekorvossal.
Szerencsére eszik, szegény nagyon éhes, de csak kis adagokat adhatok neki (200 gramm), ez nem elég, enne még, de mit csináljak?
Az a jó, hogy beveszi a gyógyszert, eszik és lehet itatni is.
Tegnap 7 fosi volt, ma csak 4.
Megyek is, kivagyok, iszonyú fáradt vagyok, főzés, takarítás, munka, plusz beteg gyerek... áááááááááááááááááááá éjszaka is dolgozni fogok. :roll:

Kép
szilcsi

Szilde! Halovány lövésem nincs. Örülök, hogy ennyit is tudok. :)

Szilcsi! Jobbulást nektek! Van vki segítséged??

Karmen! Voltál a bemutató nyelvi óra valamelyikén??

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

sziasztok

Lalinak jobbulást!!! nagyon sajnálom, hogy így elhúzódik!

csajok
aki szereti a kézműves vásárt annak ajánlom, hogy a Klauzál téren van most télbúcsúztatós. egész helyes. holnap remélhetőleg jó idő lesz, nézzétek meg.(mi délelőtt vadasparkozunk is)

toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Anett, Karmen: Ezt találtam a honlapon, meg Apa is ezt szúrta ki valahol:

Okosító Torna 1,5 -3 éves korú gyerekeknek
Vezeti: Szuck Mónika óvónő
Időpontja: minden csütörtök 10.00-11.00-ig

Szerintem ebbe belefér Norbi! :) De Málna is! A Csiri-biri az milyen?

Én is főleg a beszéd miatt gondoltam, mert minden szót úgy kell harapófogóval kihúzni a csajsziból, olyan, mint apukája! :D A szoptatással kapcsolatban, nekem soha nem volt még összehúzódásom! Van két gyerekem, de nem tudom, milyen szülni! :oops:

Gyerekdícséreteket köszönjük! :)

Szilcsi: Lalinak és Nektek is sok-sok erőt! Szerintem biztosan jó jel, ha eszik és iszik szépen! Hamarosan rendben lesz, meglátod! Kitartást hozzá!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Üdv.

Szilcsi, Probinult nem próbáltátok? Ez olyan mint a Normaflore, csak nem kizárólag probiotikumot, hanem prebiotikumokat is tartalmaz. Napi fél tasakot kell vízben feloldani és beadni. Van natúr és csokis, mi utóbbit adjuk Petinek. Igaz, nem éhgyomorra, pedig úgy ajánlott, de ami először ment, az már most nem jön be, így evés után kapja.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Most már elegem van, nekem is...Noémi megint lázas, és megint tiszta takony. :( :( :( :( :(
Boti meg majd megfullad, úgy köhög... :( :( :( :(

Ilcsi :)
Remélem minden rendben lesz!! Az nagyon jó, hogy iszik és hogy étvágya is van!

Norus :)
Hát ez tényleg béna, hogy nem gondolnak a babakocsikra. :(
Öltöztetni lehet a kicsiket az öltözőben, ez tuti, mert tegnap voltam spiningen, és utána kezdődött az ovis okosító torna, és láttam, hogy vittek be gyerekeket az öltözőbe.
De akkor is béna, hogy ilyen rossz a szervezés, pedig a tulaj csajszinak 3 gyereke van, a két kicsi 3 év alatti. :?

Kép
Kép
zituska28

Hefe! Köszi, én is a honlaprol olvastam ahol meg 5 év felett volt a torna. De akkor megvárom valaki irja meg a tapasztalatát, nekem drága az üzemanyag+parkolás+torna ha nem jönne be:)

Zita! Sajnálom már megint Ti is betegek vagytok:( Norbibol is mára megint döl a takony, már nekem is elegem van, hogy 1 hét gyógyulás után jön másfél hét takony. Amikor éppen szedjük a Bronchot akkor enyhébb lefolyásu, de ugye abban kell a szünet. Marad a lámpára az idö, az szokott csodát tenni, ha összehozom hogy csináljuk is

Szilcsi! Ez tényleg elkeseritö, én kis betegségnél is ugy aggodok értük, ne legyenek jobban betegek, elhiszem ha idegileg és fizikailag is kimerülsz. Én is azt akartam irni, hogy Normaflore v. Protexin esetleg?

Melinda! Voltam, az olaszhoz ugye nem értek, de ugy tünt számoltak csak, meg mi az anyukád neve, hol laksz, szoval egyszerü mondatok voltak. Mint megtudtam ezt csak 4-ben kezdik, mert nem tagozat nyelv, hiszen ezt az ének-zenések választják. A német 3.-tól van, ezek 4-sek voltak, de meglepö modon messze elmaradtak a 2. osztályos kétnyelvü német csoporthoz. Igy valszeg mégis marad a Tarján III, csak még azt nem tudom hogy ott engedik-e hogy a gyerek fél5 után egyedül várjon rám az utcán, 5-10 percet (vagy olyankor portás van-e még, maradhat-e vele) mert nagyon necces hogy 4ig van meloidö, odaérni. Késöbb meg ott a buszvégállomás, uttesten sem kell átmenni ugy el tudna menni anyuékhoz és megvárni. Tényleg csak ez a rövid napközi a gáz nekem, másutt amiket néztem mind tovább volt (amugy csak megjegyzem, ált. szerintem a meloidö 4-ig tart, és akkor aki nem a közelben dolgozik, az még kocsival is nehezen ér oda, busszal meg szerintem nem is megoldható! Lehet csak én vagyok körülményes? :oops: :o

Csibe! Az elözöre tudod a választ?

Kép

Kép

Karmen
karmen

gyors bekukk: nálunk a helyzet, h péntek óta Rékával kórházban vagyunk, tüdőgyulladása van. Most pont hazaugrottam, férjem kicsit leváltott!
Nagyon durva ahogy Réka köhögött és annyira bágyadt volt. Ma már talán jobb picit, bár enni egyáltalán nem eszik és amúgyis vékonyka csemetémről esnek le a nacik!Ááááááááááá
Amúgy szerencsénk van, bent lehetek Rékával végig....

Kép
gyanixi

Niki! Jaj szegényke! Remélem gyorsan gyógyul!

Szilcsi! Neked akartam még irni, csak mindig elfelejtettem, valami homeos szer biztosan létezik hasmenésre is, nem probáltatok?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen! Arról nem volt szó, hogy mit jelent, az hogy már elsőtől lesz idegen nyelvi előkészítő minden tanulónak?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda! A bemutató órán nem, a nyilt napon igen. Elsötöl, ha lesz elég jelentkezö, vagyis van rá szülöi igény, akkor a választott nyelvet (késöbb nem modositható) játékos formában elkezdik tanulni. Nem irnak, olvasnak

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv.

Van hasmenésre szer, én is vettem Petinek, egy homeós oldalon kerestem rá. Hányás-hasmenésre való, Acidum arsenicosum anhydricum 9CH higításban.

Ági és
KépKép
exdeus

Lali visszakerült a fertőzőre. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ma már nem evett, amit sikerült nagy nehezen belediktálni, rögtön még az etetőszékben ülve visszajött alul. Gyakorlatilag átfolyt rajta, a víz is. Az iváshoz már le kellett fogni, máshogy nem volt hajlandó. Ebéd után visszavittük, rögtön tették is infúzióra, 3 nap minimum bent tartják. :cry:
Apa éjjel rosszul lett, ment a hasa, hányingere van, lázas, szürke a feje, nem eszik, fáj a feje-nyaka. Megjártuk vele az ügyeletet, kapott gyógyszereket, nem alhatunk együtt, vírusfertőzés neki is.
Anyukám is beteg lett (pénteken voltak nálunk). :cry: :cry: :cry:

MI A SZAR JÖN MÉG??????????????????????????? :cry:

Kép
szilcsi

Szilcsi,annyira sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Basszsus nem is tudom mit mondjak........................

Barni is beteg,megint,idén a 8 hét bölcsiből,eddig 3,5 hetet járt....
Holnap megint orvos,gyanús hogy megint a mandulájával lesz gond!!! :cry:

Köszönöm szépen a dicséreteket,Barnabás nevében is,és ugye mi is lehetett volna ha nem autószerelő????

Kép
bibi226

Bibi, akkor Ti egész jól álltok, Peti a 8 hétből 3 napot volt...

Szilcsi, jaj, nem tudom mi van most, egy ismerősöm gyermeke is igen rosszul érzi magát, megy a hasa, hány, stb.
Sok ++++++++++

Ági és
KépKép
exdeus

Szilcsi! Jaj szegénykém!! De ha ennyire kiszáradás veszély volt, akkor muszáj volt visszavinned, azt tetted ami neki a legjobb most. Remélem tényleg hazamehet 3 nap mulva! Tenyésztés megvan már? Apának és anyukádnak is jobbulást!!

Norbinak is ma hasmenése volt, ill. majdnem olyan. Még nem az a brutál vizes, de többször jött és nagyon hig. Egész nap diéta volt, igy elég keveset evett, nem volt a fogára valo, de ragaszkodtam hozzá csak alma, krumpli mehet. Meg igyon sokat, na azt elfogadta (nálunk a baracklé a nyerö, a Lidl-es nektár). Hönk 38, de homeot kapott és lejjebb ment, eddig jol volt, de éjjel szokott magas lenni. Én sem alszok ma nyugodtan, többször megyek majd át ellenörizni. Tényleg elég lenne már a betegségekböl!

Exi! Én csak ezt találtam ma: Ha a romlott étel fogyasztása miatt bűzös, rossz szagú, sötétebb színű hasmenés indul el, égő jellegű hasi fájdalommal, az ARSENICUM ALBUM golyócska segít megszüntetni a hasfájást és a hasmenéses székletet.

De nekünk nem ételtöl van, és egyik másik fajta sem illett rá a mienkre, nekünk csak ugy van, kis höemelkedéssel, és takonnyal.
Amugy közben most utána olvastam, ez ugyanaz a szer, amit te is irtál, ez másik (szinonima) megnevezése. És nektek bevált akkor ha nem ételmérgezés? Valszeg veszek holnap, legyen csak itthon tarcsiban akkor nekünk is.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Minden betegnek gyors gyógyulást kívánonk, főleg Nikiéknek és Szilcsiéknek!
Sajnos mi is betegek vagyunk (újra :( ).Meggyógyulunk, aztán 3 nap bölcsi után újra másfél hét itthon. Ha nem lenne nagymama már rég kirúgtak volna! :?

Karmen!
Nem tudom, hogyan oldják meg a szülők a 4 órát, de az én osztályomból csak 2 gyerek kért fél 5-ös ügyeletet és az 510 tanulónkból összesen 20-22-en vannak általában a fél 5-ös ügyeletben. egyébként ha fél 5-kor kikísérik és nem vagy ott, szépen leül a portánál a székre és megvár.Portaszolgálat este 7-ig van. Akartak nálunk is 5-ig ügyeletet, de nem volt rá igény.

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kármen, hát én viszonylag későn adtam, így nem tudom, hogy igazából az használt-e. Peti előtte kapta a gyógyszertári bizmutos löttyöt.
Amit meg mondtam, az itt van: http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... icle_id=74

Ági és
KépKép
exdeus

Csibe! Nektek is jobbulást!
Köszi, ha az nem gond hogy a portánál kell várni, ugy értem a gyerek nem jár ezzel rosszul mert nem utálják ki, nem pikkelnek majd rá, akkor nekem igy tökéletes lenne hogy arra a kis idöre ott bent várhat. Utcán aztán gondoltam, mégiscsak lehet hogy idegen odamenne és zaklatná stb. Amugy érdekes, mert nekem tényleg a legtöbb ismerösöm nem kora reggeli müszakba jár, hanem 4ig dolgoznak, de ezek szerint mégsem ez a szokásos. (vagy nagyik segitenek be, a fene tudja:)) Miért van porta olyan sokáig? Szakkörök vannak még olyankor du?

Nekünk az éjjel megint erös köhögéssel telt, de a Chamomilla szépen levitte a höt, igy csak a taknyosság van még ami nem mult el.

Szilcsi! Hogy van Lalika?

Exi! Bölcsibe mikor mehettek, van már neg? Hány neg. kell?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi! köszi, már este megrendeltem.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lali jól van, még csöpög neki az infúzió, most azért drukkoljatok, hogy ÉN ne kerüljek kórházba... ugyanaz nekemi s,mint neki. éjjel már majdnem mentőt kellett hívni.indulunk a dokihoz

Kép
szilcsi

Szilcsi, javulj TE is!!!

Kármen, két negatív kell, habár hallottam olyat is, hogy vidéken egy is elég. Na mindegy, egy már volt egy hete, talán a jövő héten sikerül kettő is. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Karmen,
nekünk a rota után semmilyen negatív széklet nem kellett, sem az ovi sem pedig a bölcsi nem kérte

a gyerekorvos adott igazolást, igaz, én a rota után egy hónapig nem vittem őket
Vendég

Dancsi, nekünk szalmonellánk van, ez esetben kell két negatív minta ahhoz, hogy a bölcsi bevegye...mert még három év alatti. Röhej...de majdcsak lesz valahogy.
Egyébként hogy vagy(tok)?

Ági és
KépKép
exdeus

Exi,
köszi, minden ok :) ritkán nézek be ide

és látom, hogy Niki visszatért :)
Vendég

Sziasztok!
Szilcsi!
Ezt jól beszedtétek! Mi a fene ez! :shock:
Jobbulást az egész családnak.

Gyerekek nálunk is betegek. Ugye Márk kezdte a köhögést, taknyot, aztán 2 napra rá Szandi is.
Szandit szombaton bevittük az ügyeletre, kapott antibigyót. Torok és légcső gyulladás. :roll:
Szegénykém alig eszik, csak alszik, sirdogál, nyüglődik. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

:oops: Szilcsi...azt hiszem ilyenkor nem lehet semmi okosat mondani....nagyon sajnallak benneteket...gyogyuljatkminel hamarabb!!!!!
Ugyanez vonatkozik Nikiekre is....hogy szedtetek ossze a tudo gyuszit....!
Gygypuszak meg Norbikanak, Noncsinak, Csibe Gaborjanak...es minden kis betegnek akit kifelejtettem...!!!! :roll:

Pusszancs

Kriszta :lol:

ui.: mi ma vesszuk meg a repcsi jegyet...!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

sziasztok
matteo0808

Sziasztok!

Okosító torna: akkor mindenütt ugyanaz a hölgy tartja. Van 3 éves korig és ovisoknak is, ez két külön foglalkozás, mindenütt külön tartják. Én Dórit nem is a fejlesztés miatt vinném, hiszen ő már mondatokat is mond, hanem csak úgy. :)

Oxitocin: Én mind a két szülés utáni napokban nagyon is éreztem az összehúzódásokat szoptatáskor. De olyan sokan szoptatnak terhesen, csak nem olyan komoly a veszély... :roll:

Zituska: ez jó, hogy be lehet őket vinni az öltözőbe, na de ott álltak vagy négyen, miért nem mondta ezt senki az érkező anyukáknak???? Ott tömörültünk a bejáratban a huzatban. :evil: Betegséget sajnálom… :( Vitaminkúra? :roll:

Szilcsi: jajjj! A fosós-hányós nálunk is végigment a családon ősszel, csoda lett volna, ha nem kapod el. :cry: Lehet, hogy bent kapta el Lali legyengült szervezete. GYÓGYULÁST!!!

Mindenkinek!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Szegény Lali :( és a többiek!

Gyors gyógyulást mindenkinek!

Nálunk Grétinek kötőhártyagyulladása van, és gyanús, hogy Levinek is lesz. :(
Újabb 1 hét ovimentesség.

Szóval az összes baci és vírus mondjon le!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hű,mi van itt..szörnyű ez a sok betegség!!!
Gyógyulást mindenkinek mielőbb!!!

Karmen!
Közgyógy elég távol van.Nagy nehezen sikerült felvenni a kapcsolatot a pulmonológiával,és ők átirányítottak a gasztróra.Hívtam őket,és mondták,hogy csak kedden,szerdán,csütörtökön 9-12ig lehet időpontot kérni.Holnap hívom az aszisztenst,és kíváncsi vagyok mikorra kapunk időpontot...

Vass Noémihez megyünk egyébként...
Róla jókat hallottatok?Mikorra adnak időpontot?Nagy a várakozási idő??

Edit

szilde
Szeged

Edit! Én oda febr. elején telefonáltam, (vagy jan. végén) és aug.12-re kaptam idöpontot a Noémihez :(

Jaj de sok tényleg a kisbeteg:( Jobbulást mindenkinek és a felnötteknek is, akik lebetegedtek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Akkor,hol tudják hamarabb megvizsgálni?Hannának sokat fáj a hasa.Olyankor már fájdalomcsillapító kell... :cry:

E.

szilde
Szeged

Már alig eszik pár féle ételt és így is fáj neki.Nem is tudjuk,milyen diétát is tartsunk... :roll:

E.

szilde
Szeged

Bakker bakkerovics.... :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Nem is tudom mit mondjak...
Remélem minnél hamarabb átvészelitek ezt!!

Norus :)
Hát hna...nem akarom bántani a pultos lányokat....nem egy észlények... :roll: 8) :lol:
Amúgy sztem ugyanúgy működik, mintha rendes torna lenne. Kérsz egy kulcsot egy szekrényhez az öltözőbe. Persze ezt nem Neked kéne kiszívni a kisujjadból... :roll:

Mi várjuk a dokinénit.
Mondjuk nincs nagy vész, Noémi láztalan, "csak" taknyos. Botinak sincs láza, köhög, de nem vészes.
De inkább megnézetem őket, az a biztos.

Kép
Kép
zituska28

Edit! Vass N rendel a Miniklinikben is, maszekban, én elvinném akkor oda, azért szept. nem várnék ezzel! Nekem is ezt javasolták amikor kiakadtam az idöpont kérésen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
...és mennyi ott a tarifája??
Lehet,hogy egy alkalom nem is lesz elég,hogy kiderüljön mi a baj...kész vagyon....

És senki máshoz nincs hamarabb időpont??Klinikán esetleg tud vki jó gyermek-gasztrodokit?

E.

szilde
Szeged

Edit! Zita volt nála nemrég, szerintem reális árat kér, én hozzá vinném. A klinikán van az a nö akinél mi voltunk, nem ajánlom, meg a korház szerint ott még egy nö van, de annak sosem hallottam még elötte a nevét, igy elfelejtettem. Nem tudom mennyi ott a szokásos várakozás, nekünk más volt a helyzet.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nincs ágy a felnőtt fertőzőn, közölte a doktornő, hogy egy teletömött szobába az egyik férfiszobából áthozat nekem egy pótágyat. :shock: Lemondtam a kórházi ápolásról, kaptam másfél liter infúziót, sokkal jobban vagyok már, erősebb vagyok, és pár órája már nem megy a hasam. Most ettem vacsira pirítóst főtt krumplival. Holnap vissza kell még mennem a fertőzőre, de nem tartanak bent, csak ha rosszabbul leszek.
Lali jól van hál istennek, sokszor beszélünk a kórházzal telefonon, nem engednek be hozzá, de így nem is mennénk betegen.
Ma már kakilt rendeset, jó étvággyal evett, és délután egy nagyot aludt. Bízom benne, hogy csütörtökön hazahozhatjuk, én is teljesen rendbe jövök addig és végre megint együtt lehetünk. És végre vége lesz ennek a rémálomnak!!!!!

megyek is, lepihenek.

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Most már mielőbb gyógyuljatok meg,nagyon drukk!!!!!!

MINDEN BETEGNEK NAGYON GYORS GYÓGYULÁST KÍVÁNOK!
20140113113746

Zituska!
Említetted, hogy ismerős vagyok neked :D
Most nézem, hogy nincs sok különbség Noémi és Zsolti között lehet, hogy a klinikáról ismerjük egymást?

Szilcsi!
Mielőbbi jobbulást nektek :D

És mindenkinek aki beteg!!!!

Anikó
Kép
zsivicz

Annyira sajnálom, remélem minél hamarabb jobban lesztek...:(:(
Kitartás!!!!!

Anikó :)
Anyukámék a székely soron laknak, én ott nőttem fel, lehet, hogy onnan ismerjük egymást..
Lehet, hogy a Klinikán is láttalak...hm nem tudom...
Majd küldök képet, ha találok vmi épkézláb fotót magamról :lol:

Nálunk minden ok, nem vészes egyik gyerek sem. Remélem nem is lesz rosszabb, kezelem őket ezerrel! Csak ez az orrszívás.... :( :(

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Először is minden betegnek gyors gyógyulás!!! LEginkább Silcsiéknek, nagyon rátok jár a rúd!

Rólunk:
Úgy néz ki, hogy GERGŐnk lesz. Minden rendben vele is meg velem is. Képzeljétek, nem tudom hogyan, de a 2110-ből 3100 lett és ez komoly :). Úgy örülök. Bár itthon továbbra is csak pihenek, mert apjuk minden nap kioszt, ha valamihez hozzáfogok, ne tudjátok meg mennyire bánt, hogy áll a mosatlan hegyekben, meg hogy a takarítást sem csinálhatom. Mindegy, majd elmúlik már ez a pár hét. Babaszoba kész, cuccok is összerakva. Jó van néhány dolog, ami hiányzik, de a nagyjával megvagyunk.

Zoli bölcsizik, kopp-kopp 4.hete.
És jön a tavasz is!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok!

Csak gyors kerdesre van idom:

A csiposzures most a Gyerekklinikan van a Tiszaparton, ugye? Azt mondjak, nem kell bejelentkezni, csak de. kell menni. Van vmi tapasztalatok, mikor eri meg odaerni?

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Szilcsi: Jobbulást nektek, ezt jól összeszedtétek :(

Cseppek: Gratula Gergőtökhöz. :) Szép neve lesz :lol: Mosatlan halom ne gondold, hogy kevesebb lesz pár hét múlva...sőt :) Nem győzök mosni meg vasalni :)

Zituska: Orrszívás :twisted: :twisted: :twisted: Rettenetesen unom én is már :(

Itt még nem is dicsekedtem, Levi múlt hét óta egyre ügyesebben megy kapaszkodás nélkül és rettentő büszke magára :) No meg mi is rá :) Gréti is hatalmas ünneplésbe kezdett amikor Levi először átszelte 2 lábon a szobát :)

Gyors gyógyulást és tartós egészséget mindenkinek!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ilcsi! Jobbulást nektek.SAjnálom, hogy így összejött minden...

Mi is betegeskedünk még mindig. Nóri tüdeje nem akar kitisztulni... pénteken még doki, hátha addigra javul valamit.

Bea: Gratula Levinek. Ügyes kissrác :)

Cseppek: Amikor mi voltunk csípőszűrésen, délelőtt mentünk és egész gyorsan végeztünk. Egy pici babát-egy nagyobbacskát hívtak be felváltva... A gyereksebészetre kaptunk beutalót.

Kép

Kép
sznanna

Zituska!
Küldtem privit :D
Igen akkor megvan a Székely sor, gondoltam, hogy Újszeged :D
Örülök, hogy jól vagytok nagyon jó képet találtál magatokról én is küldtem :)
Az orrszívás :evil: két hete mi is csináltuk, de más baj nem volt szerencsére.

Cseppek!
Gratulálok Gergőhöz :D A lényeg, hogy pihenj, igaz engem is szörnyen idegesít ha látom mennyi mindent kell még megcsinálni :wink: Írtam privit :)

Macsek!
Igen, a gyerekklinikán van jól tudod, mivel mi nephrológiára járunk oda és egész délelőtt ott ülünk így látom, hogy mindegy mikor mész mindig sokan vannak, de a jó hír gyorsan halad :lol:

Jégvirág!
Nagyon ügyesek vagytok mi 1 éves kor előtt nem is nagyon próbálkoztunk csak másztunk ezerrel :lol:

Anikó
Kép
zsivicz

Bea, gratula Levinek, nagyon ügyes!

Anikó, miért jártok nephrológiára?

Macsek, jaj, de nagy már a kisebbiked...mi is anno a Tisza-parton voltunk, én mindig úgy készültem, hogy hatnapi hidegélelem, de első alkalommal és az ellenőrzések alkalmával is gyorsan végeztünk!

Cseppek, hajrá Gergő! Ezek szerint jól érzi magát odabent, ha regenerálta a méhszájadat, nem?

Ági és
KépKép
exdeus

Macsek! Én mindkettöt az Ujklinikára vittem, tesom meg a gyerekklinikára, van itt is ott is.

Zsivicz! MI az a nephrologia?

Nálunk Orsi is kezd megint taknyos lenni, csoda lett volna ha ö sem esik vissza :( Nálunk Norbi már annyira megszokta az orrszivást hogy kéri ha ugy érzi kellene :D

Bea! Megnéztem, nagyon ügyes ez a kissrác!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?