Hefe! Köszi, én is a honlaprol olvastam ahol meg 5 év felett volt a torna. De akkor megvárom valaki irja meg a tapasztalatát, nekem drága az üzemanyag+parkolás+torna ha nem jönne be:)
Zita! Sajnálom már megint Ti is betegek vagytok:( Norbibol is mára megint döl a takony, már nekem is elegem van, hogy 1 hét gyógyulás után jön másfél hét takony. Amikor éppen szedjük a Bronchot akkor enyhébb lefolyásu, de ugye abban kell a szünet. Marad a lámpára az idö, az szokott csodát tenni, ha összehozom hogy csináljuk is
Szilcsi! Ez tényleg elkeseritö, én kis betegségnél is ugy aggodok értük, ne legyenek jobban betegek, elhiszem ha idegileg és fizikailag is kimerülsz. Én is azt akartam irni, hogy Normaflore v. Protexin esetleg?
Melinda! Voltam, az olaszhoz ugye nem értek, de ugy tünt számoltak csak, meg mi az anyukád neve, hol laksz, szoval egyszerü mondatok voltak. Mint megtudtam ezt csak 4-ben kezdik, mert nem tagozat nyelv, hiszen ezt az ének-zenések választják. A német 3.-tól van, ezek 4-sek voltak, de meglepö modon messze elmaradtak a 2. osztályos kétnyelvü német csoporthoz. Igy valszeg mégis marad a Tarján III, csak még azt nem tudom hogy ott engedik-e hogy a gyerek fél5 után egyedül várjon rám az utcán, 5-10 percet (vagy olyankor portás van-e még, maradhat-e vele) mert nagyon necces hogy 4ig van meloidö, odaérni. Késöbb meg ott a buszvégállomás, uttesten sem kell átmenni ugy el tudna menni anyuékhoz és megvárni. Tényleg csak ez a rövid napközi a gáz nekem, másutt amiket néztem mind tovább volt (amugy csak megjegyzem, ált. szerintem a meloidö 4-ig tart, és akkor aki nem a közelben dolgozik, az még kocsival is nehezen ér oda, busszal meg szerintem nem is megoldható! Lehet csak én vagyok körülményes?
Csibe! Az elözöre tudod a választ?