Új privát üzeneted érkezett!

Telefonáltam. :D
Volt rendes kaki, orrfolyás jelentősen mérséklődött, holnapra lesz eredménye a vírustenyésztésnek.
Tartósan láztalan, ivott már délelőtt, délben megpróbálnak neki főzeléket adni, negyed 1-kor telefonálhatok, sikerült-e megetetni.
Ha eszik, iszik ma rendesen, negatívak lesznek a minták és nem lázasodik vissza, talán talán talán... holnap talán.... de csak nagyon talán... :)

Zitacicu, köszi. Igen nagyon nehéz. :( Tudom, neki ez jó, mármint egészségileg és szükség van rá. Próbálok erős lenni, de nagyon nem megy, sokat sírok. :cry: Tegnap Enikő gyerekei tartották bennem a lelket, jó volt velük lenni. :)
Himlő durva, de tényleg, nekem is ez jutott eszembe, hogy ha nem kapott volna szurit Norbi, tuti nagyon magas láza lenne, nem enne, estleg még kórházba is kerülne. Ez végül is csak most neki esztétikalig rossz, meg viszket, de őt nem bántja a himlő. :) Szerintem jót tettél neki az oltással.

Anett, ügyes Málna! Drukkolok, hogy ne lázasodjon be tőle.

Kép
szilcsi

Szilcsi! De jó hogy jobban van már és hogy bemehettetek (persze a csomag is szerepet játszik, ugy gondolom! :( ) Pneumo szurit kapott már?

Zitacicu! Nincs tyukszem és semmit durva dolog, csak kissé kemény a sarkomon a bör, na meg sosem volt a körmöm sem rendesen megcsinálva, gondolom a börnek ott is jót tenne ha levágnák a régit, meg visszatolnák stb. Majd irok privit egyeztetünk valamikorra, jo? :) És köszi!!

Én a fülészeten voltam annak idején kiakadva hogy miért nem lehetek addig vele, amit elalszik és miért nem lehetek ott amikor ébred. Miért csak amikor totál magánál van már, és miért küldtek ki amikor még nem aludt, de még kába sem volt, mert ugy rángatták le egyszer a nyakamból, mondván már nem hat ugy az altató, megszokta, ö meg üvöltött. A mai napig fél az idegenektöl, bizalmatlan, menekül ha valaki közel megy hozzá nagyon. És persze ezért van az ha anya eltünne akkor sirás van. (jaj vele mi lesz a bölcsiben majd! :( )

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ilcsi :)
Örülök, hogy Lali jobban van, és nagyon nagyon remélem, hogy az a talán nagyon is biztos lesz!!
Annyira sajnálom.... :(
Milyen embertelen ez az egész, hogy hagyják sírni, meg úgy tépik le az anyjáról... Belegondolok, Noémi még nem volt ilyen helyzetben, mégis iszonyú keservesen sír és csimpaszkodik minden dokinál - fél. Nekik Anya a minden, a biztonság, a nyugalom... Nem értem, ezt hogy nem lehet kezelni olyan helyeken ráadásul, ahol beteg gyerekekkel foglalkoznak?!?!?? Áhhhh :evil: :evil: :evil:

Zitacicu :)
Bakker, szegény Norbi! Tényleg, milyen lenne, ha nem lenne oltva??

Kép
Kép
zituska28

Karmen
oké akkor megbeszéljük a bőrkeményedést csípem nincs vele bajom csak ne legyen durva dolog....a bőrt én nem vágatnám ki max feltolnám mert sokkal jobban látszik majd,persze vannak extrém esetek amikor a bőr már a köröm feléig le van nőve na azokat darabolom kegyetlenül :lol:

Zituska!
Szerintem a lába újján is hólyag lenne és 40 fokos lázzal rohangálhatnék vele az ügyeletre.Az a fura hogy nem mindenhol nagy a hólyag de van egy két helyen ahol akkora....szegény kukacán a bőr alatt is van :( Ti rendben vagytok?Majd ha egyszer meggyógyulunk akkor megint megyek hozzátok kávéért ha dolgozom.... :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Szerintem nem ment el az előző hozzászolásom!!!! :twisted:

Szilcsi!
Ma feloldották az influenza miatti látogatási tilalmat.
Akkor miért csak 1,5 órára mehettél be?
Ki van irva a folyoson szabályzatban, hogy 11-től 18-ig lehet bent lenni. :!:
Én végig bent voltam vele estig, én fürdettem etettem meg. Még egyszer anyukám is bejött.Újszegeden van, ugye? Mert Márk ott volt.
Akkor is ott volt a Rózsa dr.nő meg egy másik is felváltva,még se szóltak egy szót se. És normálisak voltak a nővérek velünk. Pedig se csomagot, se pénzt nem kaptak. :!:
Nem értem, változott a Szabályzat? De Bibi is ezt irta!!!!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Szilcsi: Nagyon sajnálom Lalit és együttérzek veled! Beteg-gyerek-szülőjogok ellenére mégis ez van a magyar egészségügyben, hogy a kezünk közül tépik ki a gyerekünket, lelketlen banda! :evil: Bízom benne, hogy mihamarabb felépül és teljesen elfelejti, hogy valaha is volt kórházban! Neked meg kitartást, pár nap és minden a régi lesz! :)

Zitacicu: Nektek is jobbulást! Biztosan dühítő, hogy oltás ellenére is betegek lettek a srácok! :roll: Azért remélem az agyhártyagyulladás ellenivel nem ez a helyzet!!!! :?

Minden kis és nagybetegnek jobbulást kívánok!
Mi lassacskán rendbe jövünk, már csak Dávid köhög, meg az orrfolyás, de az már smafu! :) Ma voltunk tanácsadáson, 5 hetesen 5040g és 56cm a kis vasgyúró. :lol:

Kellemes délutánt mindenkinek!
eszter

KépKépKépKép
hefe

Lali evett, a kórházi koszt nem ízlett neki, de egy üveg bébiételt benyomott és ivott is. :D Nagyon örülök neki!!!!! :D

Karmen, megkapta mindhárom Prevenart, az utolsót még december végén. Szóval pneumo sztem nem lehet, de talán kiderül a holnapi eredményekből.

ATZita, nem is tudtam, hogy feloldották a tilalmat! Az a baj, hogy ez a fertőző teljesen lesz@rja a törvényt, hogy elvileg amit Anett is írt, hogy 24 órában mellett lehet lenni. Itt nem. Azért az nagyon fura, hogy időről időre változik a szabály, hogy te pl még tavaly ott maradhattál vele. Most összesen kettőnket engedtek be, egy másik anyuka is szopiztatni ment be reggel. Most baromira szigorúak. Érdekes, a felnőtt fertőzőre meg az jött be és akkor, amikor akart, pedig ott azért az durva volt nagyon. Jó, itt is vannak most pl rotások is, remélem, Lali nem kerül egy szobába velük. :roll: Igen Újszegeden van.
Egyébként mikor szóltak, hogy mennem kell, akkor hozzátette a nővér, hogy igazából már rögtön a szopi után el kellett volna küldjenek (csak gondolom a csomag megtette hatását). Szomorú, de ha ez kell, holnap még nagyobbat viszek be nekik. :twisted:

Zita látod ezt én sem értem. Szívtelen rendszer. :(

Karmen, először úgy volt, hogy a fülészeten leszünk, ott maradhattam volna vele a tilalom ellenére, legalábbis a Kiss-Fekete drnő ezt mondta. Én is félek a következményektől, meg hogy ezek után hogy fogom beszoktatni majd a bölcsibe.

Kép
szilcsi

Karmen: Kodály tér= Diófa ABC (Spar), esetleg így tudod. 1700 felett ott nem nagyon vettem még sapit, esetleg a vastag téliek kerülnek többe. Szólok, ha megjöttek a tavasziak. :wink:

szilcsi: nagyon-nagyon sajnálom, szegény Lali meg te. :( :cry: A rózsaszín body legyen a legnagyobb bajotok, azt kívánom!!! Elképzeltem Dórit meg Marcsit ugyanebben a helyzetben, jajjjjjjj :cry: :cry: :cry:

Timika: jobbulást!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi: Ez agyrém....a sírás meg az üvöltés kerülget mikor olvaslak :( Remélem szabadultok minél előbb már...:(
:cry: :cry: :cry:

Mindenkinek azonnali gyógyulást!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv.

Ezer éve nem jártam erre, de estére nagyon kifáradok, és nincs erőm még olvasni sem.

Szilcsi, állj a sarkadra, telefonálj az EBF-nek, hogy ez milyen jogtalan! Hát nehogy már! Egyébként mielőbbi javulást! Jaj, szegény Lali és szegény Te! Ennyire gázos volt a helyzet?
Egyébként én ezért nem viszem ilyennel Petit ügyeletre, próbáltam itatni cseppenként, ha kijött belőle, akkor megint. Ezt nem lennék képes végigcsinálni, vagy jól ráborítanám valakire az asztalt…
Nálunk is holnapra lesz eredmény…nálunk „csak” a bölcsi függ tőle.

Timika, javulj meg te is minél előbb!

Zitacicu, na igen, ld. fentebb. Ha már valaki hány meg egy kicsit lazább a széklete, akkor már fertőző beteg??? Ez baromság! Inkább ott lesz beteg.
Priviben küldenél nekem manikűrárfolyamot?

Na, jól kidühöngtem magam itten.

Ági és
KépKép
exdeus

Exi, én is próbáltam mindenhogy itatni, gondolhatod, fecskendővel, kanállal, pohárral, üvegből, cumisüvegből, itatóból, gyógyszeradagolóval, etetni is egyszerre 5 félével is akár, hátha valamit megeszik, de semmi. :(
Meg nála nem csak a nem evés-nem ivás volt gond, hanem a napok óta tartó nagyon magas láz is, pedig ott is volt minden, lázkúp, Nurofen, Cataflam cseppek, vizes lepedő, hűtőfürdő és egyik sem ért semmit. A hűtőfürdő és a Cataflam után ment le 39.2-ről 39-re a láza. :shock: :?
A fertőzővel kapcs. igazad van teljesen, én is reklamáltam ám, hogy mért a fertőzőre viszik, mikor nem az (valószínűleg), de azt mondták, ez a szabály, elég EGY hányás vagy EGY lazább széklet, már akkor irány a fertőző. :roll:

Akkor mágis megy bölcsibe Peti? Nem úgy volt, hogy csak májusban megy? Drukkolok, hogy nega legyen az eredményetek!!!

Timi, jobban vagy már???

Doktornénink is beszélt a kórházzal, jók Lali eredményei, a vérképe is viszonylag jó lett, a süllyedése nem annyira, de ez várható volt. A súlyos dolgokon túl van, ez a lényeg. Remélem, holnap vihetem haza. 8)

Kép
szilcsi

Kép
Barni ,autószerelő volt a farsangon...........

Kép
bibi226

sziasztok

rég jártam erre... Szilcsi jobbulást Lalinak, mi januárban jártunk így. Négy nap láz után bekerültünk a kórházba, azzal, hogy az ügyeletes szerint bronchitise volt a lánynak. A kórházban így is vették fel, plusz mandulagyulladás. Elkezdték adni neki az antibiotikumot, meg a sok szteroid tartalmú puffot(ventolin) hát persze, hogy éjjel összefosta magát. Reggel már lent voltunk a fertőzőn. Mert szabály. No én nem hagytam magam, nem tudtak kitenni napközben. De rendes volt a doki, nagyon kivolt amúgy arra az orvosra aki lezavart minket, mert papírok nélkül, sőt kíséret nélkül - cipeltem a csomagot meg a lázas gyereket - dobtak ki minket. Szóval a doki kért mellkasröntgent és kiderült, hogy tuti nem bronchitise, no itt már sejhető volt, hogy a gyógyszerektől fosott. De azért négy napig bent voltunk, akkor is már én könyörögtem haza, mert dugig voltak rotásokkal - és tudom, hogy hiába van beoltva a gyerek attól még elkapja -. Én már rendszerint 10-kor bent voltam a gyereknél és bizony este fél 7-ig ott ültem vagy én vagy anyukám, sőt délután 5-től ketten voltunk bent nála a férjemmel. Engem nem érdekelt, hogy mit írnak ki a falra.... A legszörnyűbb az volt, hogy rámszóltak, hogy ne szoptassam a gyereket, mert így is fosik.... Nem akartam mondani, hogy nem zacskós tehéntej jön belőlem, bár elég tehén méreteim vannak tudom... szóval katasztrófa. Mai napig felemás érzések vannak bennem.... Nem értem ha nappal ott lehetek éjjel miért nem??? Mert megvigasztalom a gyereket, mert tisztába teszem - megjegyzem tiszta gombás, vörös volt a gyerek segge mikor hazavittük -nyílván kimarta a kaki. Én tudom, hogy sok a munkája a nővérnek, volt, hogy egy nővér volt csak, hát akkor miért fáj nekik, ha ott ülök egy széken?? Nem kell ágy.... Mindentől függetlenül én csak pozitívumokat tudok mondani a fertőzőn lévő orvosokról!!! Az osztályos orvosokról kevésbé....

Szóval kitartás és harcolj, maradj bent a gyerekkel, ha úgy érzed!!!

Bocsi, hogy így kiírtam magamból, de én még mindig nem dolgoztam fel.. Had ne mondjam a gyerek miután kijött hogy lógott rajtam.....

Márti
stella2007

Kép Kép
Kép

egy pár kép a manókról

Kép
Kép
zitacicu2

Szilcsi!
Hát mostmár végképp nem tudom miért zavartak el, ha Stella januárban bent lehetett. :shock:

Amúgy Márk is beteg, köhög nagyon. :roll:

Csajok!
Ebből az úszópelusból 1 elég? Hogy csináljátok? Fürcsi után kiöblititek, megszárad, és utánna ujból fel? :?:

Zitacicu!
Nagyon cukik a gyerekek.
Niki nagyon szép. :lol:
A ti uszópelusotok mekkora? :?:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita !
Passz a pontos méretét nem tudom de Niki tavaly használta szóval szerintem olyan 86 körül.

Kép
Kép
zitacicu2

Ja igen még valami.Nekünk felváltva volt eldobható úszópelus és a kis virágos és így volt váltás ki tudtam öblíteni

Kép
Kép
zitacicu2

Kép
bábbal a fejükön :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Zita! Én is felváltva adom rá, mert ha kiöblitem is utána amig nem szárad meg elég hüvös marad az uszópelus, igy utána eldobhatót szoktam rátenni. A vizben meg eleve 2 réteget kértek a babauszásnál, ha mégis szivárogna akkor a dupla pelus biztonságosabb, igy én alulra tettem eldobhatot, fölé meg a moshatót. Kiteriteni a napra szoktam a strandon is, és kiforditva.

Zitacicu! Én nem ismertem volna már fel a gyerekeket olyan nagyon lettek! Köszi hogy megmutattad öket, én is vártam már!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Nőnek mint a gomba nemsoká szülinapozunk :)

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Bocs, nem tudom rendesen visszaolvasni, csak az utolsó oldalt futottam át!

Gyors helyzetjelentés rólunk:
Nem szedhetem már a magnéziumot, azóta nagyon sokat keményedik a pocim járáskor, egyébként is nagyon leszállt már. A méhszájam is szúr járáskor, így szobafogságon vagyok :), itthon is csak övvel tudok járni, ha muszáj menni valahova apa szállít autóval, mert még a villamos megálló is nagy feladat. Ezt leszámítva jól vagyok, csak már a legtöbb dolgot nehéz megcsinálnom. Nehezebben bírom a végét, mint Dénessel.
Tegnap volt az első ctg, minden oké, enyhe jóslókon kívül nincs még semmi. Uh is volt, Matykó szépen befordult, a hegem pedig nagyon tuti, kb. 8 mm vastag, 5 -től számít megfelelőnek, szóval semmi akadálya a természetes szülésnek. A méhnyak teljesen lerövidült, a doktornő szerint szépen haladunk a szülés felé, a méhszáj még szerencsére zárt. Azt mondja, a szurkálás és az enyhe görcsök most már normális tünetek.
A hasam már tényleg nagyon leszállt, szinte lóg. A szülésznőm is biztat, hogy úgy néz ki, könnyen táguló szöveteim vannak, jól lent van a poci, ha nincs extra gond, könnyű szülésre számít :). (Gyorsan lekopogom...)
Nem hiszem, hogy sokat fogok még írni a szülésig, valahogy nincs nagy kedvem netezni, már a babázáson jár az agyam. 1x még jövök, Dini vonalzóját megcsinálom, és teszek fel képet az ovis farsangról!

A betegeknek gyors jobbulást! :)
Szilcsi, látom Lali kórházban van, kitartás és sok gyógypuszi a prücsöknek! :)
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Úszópelus: szerintem is kell minimum 2, ugyanúgy, ahogy szimpla fürdőbugyiból is, vizesben lenni nem jó. A méretezésüknél általában tovább hordhatók szerintem.

klzsuzsi: hajrá, drukkolunk!!! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Itthon vagyunk!!!!!
Zárót csak holnap kapunk, torka-füle még gyulladt, de az eredményei negatívok lettek, így hazaengedtek. Eszik, az ivás már nehezebben megy, de ma már 3 dl tea lecsúszott.
Nagyon szarul van szegénykém, iszonyat nyűgös, jön utánam még a budiba is, nem tudom betenni a kiságyba, délben is velem aludt csak. Nem tudom, mi lesz éjjel.
megyek, mert folyton sír, nyüszizik, kézben lenne, mi lett az én mindig vidám babámból??? :cry:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
De legalább már otthon vagytok!!!! :wink:

Csajok!
Márknak tegnap felirták a Rhinathiolt vagy az Ambroxolt. Kiváltottuk az Ambroxolt, Ezt napi 3x kell adni. De mivel köptető, szegény éjszaka alig birt aludni, ugy köhögött. Este mit adjak neki, met igy köhög egész éjszaka???Szerintetek???? :?:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita

add be neki korábban, mint este.
vagy hagyd ki az estit.
vagy adj neki estére sinecodot(köhögés csillapító), bár ha indokolt lenne ezt a doki is mondhatta volna.

bocs, de most csak ennyi

toncsi

toncsi80

Toncsi!
Köptetőt meg köhögéscsillapítót nem lehet adni egy kezelés alatt...én is csak a dokitól tudtam meg,mert így a köptető elfolyósítja a nyákot amit kiköhög(általában szegények lenyelik)de ha csillapítod a köhögést akkor nem tud ürülni....A dokink szerint.Így ez a felhalmozódott nyák vezethet oda hogy a gyerek sípol nem kap levegőt...

Kép
Kép
zitacicu2

Zita! Nekünk 10-kor és 14kor kell adni az Ambroxolt (amikor szedni kell) és este meg a Sinecodot. Nekünk mindig igy volt, és nagyon jo volt hogy este nem köhögött ugy, ha elfelejtettem adni este a másikat majd megfulladt, álmában kellett késöbb pótolni

Szilcsi! Örülök hogy végre otthon van! NEkem is hónapokig tartott meg megengedte NOrbi hogy néha ne lásson, ill. engedte hogy ugy fektessem le hogy kimegyek a szobábol, sajna visszaszoktatni hogy megbizhat bennünk, nem éri most stressz nehéz. Türelem kell, de szép lassan majd Lalika is megnyugszik

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita
én elméletileg gyógyszerész végzettséggel bírok(bár nem mindig állok a helyzet magaslatán :oops: ). és igazad van az elfolyósítással meg, hogy egyszerre nem , de indokolt esetben (ezért írtam, hogy a doki mondhatta volna) szokták úgy alkalmazni, mint ahogy Kármen írta.
indokolt esetnem tekintik, ha a gyerek egész éjjel köhög és ettől nem bír aludni.
tehát mindenkinek igaza van :D

Márknak jobbulást!

szilcsi
nagyon sajnálom a fertőzőt! szegény Lali meg te! jó, hogy már otthon vagytok!

Zitacicu
gyerekek nagyon szépek!!

Barni nagyon helyes volt a farsangon. ki gondolta volna, hogy valami autóközeli jelmezt választ?! :lol:

és még el vagyok maradva egy Málna csajszi dícsérettel is. Nagyon kis szépséges!!!

toncsi

toncsi80

ATZita: nekünk is úgy, ahogy Karmen írta: köptető délelőtt+délután, aztán éjjel, ha nem tud aludni a köhögéstől, Sinecod (annyi csepp, ahány kg a gyerek). Nem rutinszerűen este beadni, hanem éjjel, ha felébred és nem tud visszaaludni, ezt mondta a dokinéni.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

HAli!
Milyen fura a köptetős sinecodos verzió.Ha ezt tudtam volna...nem bírt aludni szegény Norbikám a köhögéstől,de nem mertem neki adni köhögéscsillapítót,nameg ő egyébként is mindig fullad ha beteg így hol a karomban volt hogy az ágyában,de se én se ő nem aludt rendesen....Himlővel kapcsolatben is megoszlanak a vélemények.Anyós szerint nem vagyunk normálisak hogy nem rázókeverékkel kenjük a gyerekeket.A dokink hintőport írt fel...na most legyen okos az anyuka..Kár hogy nem értek mindenhez,pedig jó lenne ha néha pszichológus lennék ,vagy gyermekorvos,de jó lenne ha apa helyett a szerelést is tudnám... :lol: Ő úgysincs itt soha :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Lali már sokkal nyugodtabb, bár még minden alvásból ordítva ébred és jó sok idő, mire megnyugszik. De már elvan a szobájában kicsi időre egyedül is, a saját ágyában aludt, igaz, többször felsírt, se gyorsan meg tudtuk nyugtatni.
Délre megyünk vissza a kórházba, nagyon félek, hogy mi lesz a reakciója.
Én nem tudom, mit csináltak vele odabent, az összes pelenkázást, öltözést végigordította, pedig mindig kacagunk meg játszunk közben, a fürcsit imádta, hangosan nevetett mindig, hülyéskedtek apával, most végigzokogta az egészet és kéredzkedett ki a kádból. :( A háta merő egyadta piros kiütés, ilyen érdes az egész, melegkiütésre tippelek, de megmutatom a dokinak is, ugye le volt kötve, míg kapta az infúziót, a hátán feküdt és nagyon meleg volt a szobában, kb lehetett vagy 28-30 fok. :shock: Testápolózás határozottan jólesett neki, úgy vettem észre.
Keveset eszik, de legalább eszik minden étkezésnél, és iszik is, iszogat.
Sajnos tegnap este megint lázas volt, de reggelre már nem.

Hát sajnos tudnék mesélni, miket láttam, tapasztaltam bent, de inkább befogom a számat, még sajnos kerülhetünk oda vissza. :roll: :( :shock:

Zitacicu, Máté jobban van? Pöttyei múlnak már? Norbinak jobbulást, Lali is köhög elég csúnyán és ömlik a takony az orrából.
Én anyum is azt mondta, anno nekünk rázókeveréket írtak fel rá, de ma meg már csak hintőport lehet... Az anyuka meg döntse el saját felelősségére, mit csináljon. :roll: A fülész szerint szednünkkellene Béres cseppet és Panadol szirupot, a fertőzős doki szerint egyiket sem, a háziorvos szerint meg Bronho Vaxomot, amitől a fülész szigorúan eltiltott... :roll: Így este kapott Nurofent meg C vitamint és kész. :roll:

Toncsi, nem is tudtam, hogy ilyen komoly végzettséged van. :D
Hédibébi jól van?

Bbib, Barni csudajópofa ebben a szerkóban! :lol: A plázában mondtam apának, na ő az a kisfiú, akinek a beszólásait fel szoktam olvasni. Mindig jót derül rajta ő is. :lol:

KLZsuzsi, hát akkor szorítok, hajráhajrá! :D

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Hihetetlen mekkorát nőttek a gyerekek!!!! :D

Szilcsi!
Durva ami veletek történt!!Nagyon szurkolok,hogy helyrejöjjön Lalóci egészsége és kedve!!Kitartás!!!

Egy kérdés.Nem tudjátok véletlen miért nem tudom hívni az Újszegedi Gyermekkórházat??Ki se csöng,csak szétkapcsol bármilyen időpontban próbálom... :shock: :twisted:
Megváltozott a szám??
Sürgős lenne,mert időpontot kell kérnem...
????

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Helló!

Még ígértem néhány bölcsis jelmezbáli képet (Dénes nyúl akart lenni, bár kicsit indiánra is hajaz...):

Dini itthon próbálja az általam tákolt jelmezt :) (a nyuszitáskát nem én varrtam)
Kép

Dini néhány bölcsis csoporttárssal
Kép

Körtánc
Kép

A nyúl anyával
Kép

Szilcsi! Szegény Lali! :( Remélem szépen lassan javulni fog a helyzet!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Ezer éve nem jelentkeztem, azért remélem van még olyan, aki emlékszik ránk. :oops: Velünk minden oké, Flóra egyre több szót tud, mindent megért csak lusta válaszolni. Évvégén költöztünk Deszkre, itt vettünk egy családi házat. Elég sok tennivaló volt, ezért még olvasni sem volt időm. Kezdenek helyreállni a dolgok, így mostmár gyakrabban felbukkanok. :lol:

Csajok!

Ha van olyan köztetek, vagy ismerősötök, akinek bárányhimlős a gyereke, van egy nagyon jó készítmény: a Bionet aktív balzsam. Ez a készítmény egy héttel lerövidíti a gyógyulási időt, fájdalmat csillapít és a hólyagok nyomtalanul gyógyulnak.Keressetek,hogy könnyítsünk a kicsik helyzetén. Tel: 70/623-6131

Rakok fel a csajszimról egy friss képet:

Kép

Betty
Kép
rbetty

Rbetty!
Kár hogy ezt nem tudtam hamarabb ,mostmár nincsenek rajtuk hólyagok hanem varasodik...két héttel korábban de jó lett volna.

Szilcsi!
Máté már jól van jár oviba is.Nikin alig látszanak a hólyagok Nirbika pöttyes de már ő sem hólyagos.Úgy tűnik kezd lecsengeni a himlő!

Kép
Kép
zitacicu2

szilcsi: na ezen igazodj ki :evil: Mindegy, lényeg, hogy jobban van! Mindenestre valami immunerősítő készítmény talán nem ártana, Béres csepp, aloe vera vagy akármi multivitamin... :roll:

Voltunk ma Dórival a bölcsis okosító tornán, amit reklámoztam nektek nemrég látatlanban, gondoltam, úgyis sár van, erre az időre való elfoglaltság. Hát, én inkább lebeszélnék mindenkit, nekünk (szigorúan többesszámban :!: ) nem tetszett. :cry: sőt :evil: Ha valakit érdekelnek a részletek, majd leírom.

Kaptunk időpontot a bőrgyógyászatra márc 19-re, én azt hittem, legalább egy hónapot kell majd várnunk. 8)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok Csajok! :wink:

Szilcsi: :lol: Orulok, hogy Lalinko vegre otthon van es kezd javulni az allapota. Egy picurnak (es mamajanak) mr eleg stressz a korhaz....de ha mindezt ugye elvalasztva kell vegigcsnalniuk...en nem tudom, aikor a Teo 1 honapig korhazban volt en bent is aludtam vele...es itt meg fertozo sincs. Egyebkent szerintm egy nagyon hulye dolog, hogy egy fosi vagy laza kaki miatt rogton a fertozoben kot ki a gyrek, arra ugye senki sem gondol, hogy sok nyavajat esetleg ott szed ossze a picur....egyebkent nem gondoltam volna, hogy a noverek otthon is bunkok...mert ugye itt sem panaszkodhatnak. En szerintem meghulyultem volna.... :twisted:

Minden kis es nagy betegnek pottyokkel es azok nelkul hatalmas cuppanos gyogypuszak! :wink:

Klzsuzsi: Nagyon cukker a nyusziad...es szep nag a pocid...mar nincs sok hatra!!!! :lol:

Toncsi: pusszancs! :lol:

Lanyok! :roll: Nem akarom elkiabalni, de ugy nez ki, hogy hazalatogatunk a torpemmel marcius utolso napjaiban aprilis elso heteig...mindez attol fugg mikor leszs meg a kolok utlevele!!!! 1 honapot, 20 napot josolnak....kesobb nem mehetek, munka miatt.
Talizhatnank is...most apa nelkul leszunk....eljen a szabadsaaag!!! :lol:

Pusszancs mindenkinek

Kriszta es Teo
:lol: Kép

sziasztok
matteo0808

Sziasztok!

Bibi: Ötletes a Barni-jelmez! :) Jópofa benne! :D

Zitacicu: Gyerkőceid édesek! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi: Szerintem tök jó a jelmez, Nem nagyon tetszenek az előre kész pókember jelmezek, amikből ugyanolyan van 6-8 egy farsangon! :) Jó kis nyuszi lett Dénesből! :lol:

Betty: A lánykád nagyon ügyes, hogy elkezdett beszélni! Nagyon csajos a képen! :)

Rólunk: Egészen kialakult már Doró és Dávid közt a viszony, a korábbi testvérféltékenykedésnek (csak a cici miatt volt) nyoma sincs, mióta Doró nem szopizik. Nagyon imádja Dávidot, igazán jó testvér, remélem így is marad! :D

Voltunk a héten tanácsadáson, a fiam 5040g és 56cm 5 hetesen.
Én is teszek képeket a gyerkőcökről.

Kép Dávid

Kép Doró és a testvérkéje

Kép Együtt az unokatestvérükkel

Szép hétvégét mindenkinek!
eszter

KépKépKépKép
hefe

Norus: Járvány után akartuk elkezdeni az okosító tornát, amit a Százszorszépben reklámoznak/tartanak. Engem érdekelnek a részletek, akár priviben is, ha nem akarod ide... Köszi. :)

e.

KépKépKépKép
hefe

Lalinak nagyon megy a hasa. :( Tegnap volt két normál kaki, ma már 3x fosizott, pedig diétás kaján van, az utolsó már szinte csak víz volt. Hívtam a gyerekorvost, azt mondta, vissza ne vigyem, amíg itthon is tudom etetni-itatni. Adtam neki Smecta port, meg tömöm bele az innivalót. Kész vagyok, olyan gyomoridegem van... Bármit elviselek, csak oda ne kelljen visszamenni a kicsinek!! Csak ne kelljen megint otthagynom, mert a szívem szakad meg. :cry:
Most vagy összeszedett valami sz@rt odabent - el lehet gondokozni, hogyan, mivel elkülönítőben volt egymaga, tehát a nővérkék higiénéje messze elkerüli a kívánatost, de akkor biztos, hogy borítom a bilit, vagy dokinéni szerint lehet, a vírus végigment rajta, először fent, most lent.
Drukkoljatok, hogy ne kelljen kórházba menni!!!!!! Nagyon félek...

Kép
szilcsi

Sziasztok! :)

Ilcsi :)
Végre otthon van Lali, nagyon drukkolok, hogy ne kelljen visszamenni!!!
Megissza a Smectát? Az már fél siker, remélem minden ok lesz!!

Zita :)
Én is úgy tudom, ahogy a többiek írták, hogy reggel délben hurutoldó, estére már nem, hanem köhögés csillapító, ha szükség van rá.

Norus :)
Engem is érdekelne az okosító torna részletei....

Szépek a gyerekek!!!!!

Noémi már tök jól van, bár a fülészhez még mennünk kell, mert még matt és vaskos a dobhártyája, ezért még nem mondható negatívnak.
Így - bár már nem folyik az orra - sterimare-al átmosom az orrocskáját, és leszívom, meg kapja a Zyrtec-et, hogy szellőzzön biztosan a fülecskéje.
Most már csak két lábon hajlandó közlekedni, nagyon élvezi, kitárult a világ előtte! :D :D
Van 1-2 kék folt is, de szerencsére nem esik olyan sokat, mint azt gondoltam volna! :D
Boti jól van, igazi rosszcsont az oviban, ma már ki is ültették... :oops: :lol: 8)

Kis úszóbajnokom:

Kép

Noéminek uncsi voltam....

Kép

Kép
Kép
zituska28

Nóri! A felnött rendelésre hosszabb az elöjegyzés, a gyerekre nem vészes. Engem érdekelne majd ha leirnád mi volt a tornán, mert én is gondolkoztam rajta.

Betty! Örülök hogy sikeres volt a költözés, bejárást kocsival oldottátok ti is meg? Flóra milyen nagy már!

Zsuzsi! Én is indiánnak néztem elöször, de amugy aranyosan állt neki :D

Bibi! Barni jelmeze nekem is nagyon tetszik!!

Kriszta! EZ szuper, tényleg jo lenne talizni, de most már én Teokára is nagyon kiváncsi vagyok.

Hefe! A terhesség alatt is végig szoptattál? Engedte a doki? Mert ugy tudtam nem lehet a 12. hét után, a vetélés kockázata miatt. A képek nagyon jók, hasonlitanak a tesok!

Szilcsi! Nagyon remélem én is hogy semmi komoly! Az jo ha a Smectát megissza, Orsi sosem volt hajlando, én Hipp rizsnyákot adtam neki olyankor. De ez receptes.

Zituska! a tanfolyamon uszogumi nélkül foglalkoznak már velük v. egyelöre csak vizhez szoktatják igy öket? Noémi nagyon édes, enyémek is gyakran aludtak a székben:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

hefe: és hogy választottad el Dorót? Okosító torna: mi a FitWorld-szervezésűn (Kazinczy u.) voltunk, ezen: http://www.fitworld.hu/bolcsisokosito.pdf Nem tudom, hogy a Százszorszépben ugyanaz tartja –e.

Matteo-Kriszta: és mivel jönnétek, hol laktok majd?

Mivel többen is kérdeztétek, ide írom a kritikáimat az okosító tornáról.
Szóval, megérkeztünk, kapásból furán néztek rám, amiért megkérdeztem, hova tehetem a babakocsit. Merthogy annak nincs hely, azt javasolták, hagyjam kint az utcán. :evil: Csak azért tudtam bevinni, mert összecsuktam, és más nem volt kocsival, tehát babakocsival senki se menjen, mert erre nincsenek felkészülve, ami azért fura, 1-3 éveseknek meghirdetett rendszeres programról lévén szó. (Off: érdekes, hogy Olaszo.-ban és Ausztriában a sífelvonótól a városnéző kisvonatig mindenhol gondolnak a babakocsikra, és ne mondjam, elsőbbségük is van…) Na, tehát elkezdtem levonszolni a babakocsit a lépcsőn, kezemben Dórival, mert ő megilletődött, amikor bementünk, és keservesen sírni kezdett, tehát nem tettem le. Szétszedtem, összecsuktam (sáros volt, nem volt egyszerű azon a kicsi helyen, közben D üvöltött…), mindezt végignézte bambán 3 helyi pimpilla, segíteni, azt nem. :evil: (Még egyszer, babás programra érkeztem, nem a sarki bárba, vagy bandzsidzsampingolni. Ja, és jött kintről egy hapsi, hurcolta a step-padokat, gondolom a másik termükből a babatornához, nem volt szabad keze, ő is küzdött az ajtóval, na ezt is csak bámulták, én segítettem neki bejönni, mert nekem épp volt 1 szabad kezem.) Öltöztetni a gyerekeket az ajtóban kell, ahol kicsi a hely, és állandóan rádnyitogatják az ajtót, bár lehet, hogy bent is lehetne, ha a cipőt már levettük kint. Nem nagyon szólt hozzánk senki, és sokáig az se derült ki nekem, hogy ki vezeti a foglalkozást. Az illető hölgy egyébként szimpatikus, aranyos, és igyekezett, de nem állt a helyzet magaslatán, szétfolyt az egész foglalkozás valahogy. Pl. a közepén összerakott egy pályát alagútból meg mindenféléből, de ez eltartott egy ideig, és erre az időre nem adott feladatot a szülőknek, hanem az volt az utasítás, hogy addig mindenki várjon, képzelhetitek... Dóri meg, látszott rajta, hogy nagyon figyel (ahogy bementünk a terembe, abbahagyat a sírást szerencsére), és számomra is meglepő módon csinálta, amiket mondott a hölgy, de akárhogy bohóckodtam, el se mosolyintotta magát, pedig előtte és utána is jókedvű volt. Nem maradtunk végig, mert egyszer elkezdte hajtogatni, hogy kocsiba-kocsiba, a végén volt zenés farsangi mulatság, kaptak jelmezeket, az jópofa volt, de azt már öltözőfélben néztük kintről. A sütit meg a banánt azért benyomta Dorka, semmit az ellenségnek! :lol: Ha megszokná, hogy járunk, biztos lazábban viselkedne, de azt hiszem, nekünk ez egy egyszeri alkalom marad.
A fejlesztés részéről meg annyit, hogy ha akármelyik játszóházban (akár az ODU-beli ingyenesben, ennyi játék ott is van) jössz-mész és foglalkozol vele félórát, végig mozgatva és beszélve hozzá, na az többet ér szerintem. Az utánzós feladatok pl. inkább 2 éves kor felettieknek valók.
Ha valaki talál olyan foglalkozást, ahol nem ilyen a helyzet, szóljon, mert szívesen mennénk! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilde! Az újszegedi gyerekkórháznak új száma van: 342-000
Onnan tudom én is csak, hogy a Koczka dokinőhöz szerettem volna időpontot kérni a Sportorvosiba, mikor kiderült, helyileg már nem is ott vannak. Az már a hab a tortán, hogy hozzá nem akármikor lehet ám időpontot kérni a 342-064 es számon, csak kedden és csütin 12-13 óra közt. Vicc! :roll:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Karmen: Igen, Doró végig szopizott, a dokim nem örült neki, de mikor kérdeztem, hogy miért kellene abbahagyni a szoptatást, a pici miatt vagy az én egészségem miatt, akkor nem tudott rá mondani semmit, és nem is firtatta többet. Szerintem biztos éreztem volna, ha méhösszehúzódást okozott volna, az meg még lórugás adag oxitocin hatására sem volt, így nem aggódtam, hogy baja lesz a picinek! :lol: Délután szültem, délben Dorót még szoptatva altattam el! :) Aztán bebuszoztam a Klinikára a pakkommal szülni! :lol: :lol: :lol:

Norus: Sajnos nem ment magától az elválasztódás, Doró elkapta ezt a nyavaját (amit még akkor nem tudtam, azt hittem, csak valami új szeszély) és egész nap a cicin lógott, ami Dáviddal együtt már kicsit sok volt, besokalltam éjszaka a nem-alvástól, és elmondtuk neki, hogy fáj a cici és a tej sem neki való már, hanem a Dávidnak és akkor semmi hiszi nélkül abbahagyta a szopizást. Azóta is emlegeti, mondja, hogy "Cici... aúúú". :D Olyan aranyos, hogy megértette, nem is gondoltam volna. Amint abbahagytuk a szopit, rögtön beteg lett, akkor én már visszaadtam volna neki, de apája nem engedte. Pihenés után már nem éreztem, hogy terhes lenne a tandem szoptatás, csak akkor volt kibírhatatlan. Talán jobb is, csak így olyan rossz érzés, mintha miattam lett volna beteg mindkettő! :( No de mostmár kilábaltunk belőle! Ja, és kínáltam Dorót lefejt anyatejjel, megkóstolta és nem itta meg, közölte, hogy nem jó. :shock: Egy nappal az elválasztás után. :D
Torna: Mi meg akkor megnézzük a Százszorszép Gyermekházas okosító tornát, hátha az jobb, mint, amin Ti voltatok! Igaz, a plakátja szinte ugyanaz, mint amit Te linkeltél be, szóval lehet, hogy ugyanaz a szervezés! :?

Mindenkinek kellemes hétvégét!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Melinda, hát nem tudom, hogy a Sportorvosiban hogy volt Koczka doktornőnél, de az tuti, hogy Lajos doktornőhöz már ott is csak bizonyos napokon lehetett időpontot kérni...
De ugye ott már nincs, így azt hiszem, hogy egy hónap múlva nekiállok telefonálgatni időpontügyileg...kész rémálom.

Ági és
KépKép
exdeus

Huh Melinda köszi!!!!
Megmentetted az életünket!!!
:wink: :o

Nem értem,miért nem mondatják be legalább,hogy a szám megváltozott,és az új szám... stb.

Edit

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilcsi! Amikor mi fosiztunk a dokineni cseppekben adott fermenti lattici -mayarul tejbakteriumokat /tuti nem igy hivjak magyarul, de remelem erted mire gindolhatok/, meg nem ihattunk tejet csak rizstejet /keksz hozzaadasaval, mert egyebkent budi/, meg sok joghurtot ettunk, igy 1 nap alatt elmulta a fosi....nektek meg a gyogyszertol is lehet. Mi szerdan hagytuk abba az antibacit, es a Teo is fosizott tole...laringitisunk volt.
Nyugi! Most mar csak jobb lesz! :wink:

Zituska: Nagyon vagany a Boti...es a csajod is nagyon tunci...nem hiszem hogy ennyire uncsi lennel.... :lol:

Norus: :shock: Tenyleg kesz tortura lehetett ez a torna...ha nem teremtik meg a korulmenyeket minek szrveznek barmit is!?
Mi recsivel megunk...atszallassal meg minden nagy kaland lesz....es egy baratnomnel alszunk, kettonket be tud fgadni, de ha aaval megyunk sajna nincs hely..egyebkent a siha kozben fogunk lakni.
Varhato indulas mac 28, vissza aprilis 6... :lol:

Karmen: Tuti talizunk, es tuti a Teoval, mivel mindig az erszenyemben lesz mint Zsebi baba...nem hagyhatom ugyanis senkire, igy sajna ejszakazni sem tudunk, csak valami lhtes tli babakkal.... :lol:

Hefe: Nagyon cepek a gyerkoceid!

Pussssszancs

Kriszta es Teo

KépKép

sziasztok
matteo0808

Edit! Én is a multkor mit kerestem a számukat!! A végén felhivtam a Egyetem központi számát, ott adták meg hova telefonáljak. De én hülye, nem irtam fel, most pótolom:) Nekem sem mondta be a központ az uj számot, én sem értettem miért, nagyon sokan hiába probálkozhatnak!:( Sikerült a közgyógy?

Nóri! Hü, nem mondom, jo hogy nem mentem el ide Norbival. Érdekelne majd aki kiprobálja a Százszorszépben is. De nekem ugy rémlik, mintha azt is olvastam volna, hogy ott 3 év felettieknek van, nem Norbinak való:(

Hefe! Nekem a doki mondta hogy akkor lehet baba / akkor ajánlja ha már nem szoptatok, pontosan ahogy Te is irtad, az oxytocin miatt, mert a szoptatás alatt termelödik (szülés után Orsival nem, Norbival nagyon éreztem hogy szopi alatt huzodik a méhem).

Melinda! Amikor én hivtam a Sportorvosiban 1 éve a K. doktornöt, már akkor is megvolt hogy mikor adnak csak időpontot, elsőre elhajtottak.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nórus,Hefe!
A Százszorszépben a Csiri-biri tornára gondoltok?Arra én is elmennék Málnával!

Hefe!
Nagyon szép lény lett Dóri!És Dávid csudaédes!

Zsuzsi!
Dénes cuki nyuszi volt! :D
Zituska!
A Csajod gyönyörű,Boti meg tök vagány a medencében!

Toncsi!
Köszi a dícséretet! Kép Hédiről??

Szilcsi!
Drukk,hogy nehogy vissza kelljen meni,jaj csak azt ne!!!
Hogy van ma Lali??
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?