Sziasztok!
Hú de durva ez az anyatej-kecsketej sztori!
Hogy képes egy anya ilyet tenni???
Ha már tejről van szó. Mikortól lehet rendes bolti tehéntejet adni a gyereknek? Vagy ha elválasztom Lalit, akkor inkább tápszert kapjon, és ne tejet? Mi a véleményetek ezekről az úgynevezett gyerek- és junior italokról? (nem mintha lenne reményem mostanában elválasztani Lalit, az apja ma reggel is szakadt a röhögéstől, mikor Lali felébredt, nem adtam neki direkt cicit, na erre olyan patáliát rendezett, hogy visszhangzott a ház, tépte le rólam a pizsamát, mászott rám szó szerint, és kereste a cicit
aztán meg úgy bekapta, még horkantott is hozzá)
Zsuzsu, nem értem, miér tiltakozik ennyire a párod, ha nincs semmi baja, fölöslegesen vitted el Ábelt, na bumm, de legalább megnyugodtok.
Edit, Hannának boldog szülinapot kívánunk!
Zitus, sajnálom ezt a hosszú betegséget.
Drukkolok, hogy a fiúk ne kapják el! Találkoztam ma Beával, kérdezte, tényleg jár a Noémi?
Mondom, igen tényleg.
Lalihoz viszont jönni fog, ha márciusig nem indul el, akkor kihívom újra, ebben egyeztünk meg.
Zsuzsi, hát még ne szüljél légyszíves, még azért elég korai lenne 34 hetesen.
3-4 hetet még csak kihúztok valahogy?
Dénesnek boldog szülinapot!
Hefe, szépek a gyerkőcök!
Gyere gyakrabban, ha tudsz!
Anett! Nektek mondtak valamit a bölcsiben? Nekem csak annyit, hogy augusztus végén lesz egy szülői, ott elmondanak mindent. Te átalakítod Málna napirendjét a bölcsihez igazodva? Most ezen agyalok, mert Lali a másnak normális ebédidőben alszik, talán ki kellene tolnom ebéd utánra az alvást, mint a bölcsiben lesz majd. Ti hogy csináljátok? Falovacskára jártok még keddenként?
Elvittem ma Lalit lemérni, a sejtésem beigazolódott. Alig hízott, másfél hónap alatt 30 dekát.
Védőnő és dokinéni szerint nem baj, szép arányos kisfiú, nem sovány, és nagyon mozgékony, lemozogja a kaját.
Most 9.43 kg és 79 cm.
Még mindig lázaskás-hőemelkedéses esténként.
És ez a mai éjszaka...
Óránként felsírt, szerintem a szeles idő bántja, azt kicsinek is utálta.
Ma meg egyedül leszünk, remélem, hagy pihenni.