Új privát üzeneted érkezett!

Zita! ez nem is hallottam, de felháborító! Amugy nekem a gasztron igencsak kiakadtak amikor megtudták Orsinak kecsketejet adok (amikor kiderült az allergia akkor kezdtem a tehéntej helyett, mert ugy tudtam ez mehet az ujszülötnek is és nagyon jo immunerösitö) na majdnem elájultak, hogy honnan szedtem ezt, hol hallottam, melyik orvos van ennek a pártján stb. mert a kecsketej nagyon allergizáló. Tény én a családban mindig azt hallottam ha valakinek nincs elég anyatejet akkor kecsketejet kell adni (én higitom amugy, Norbi kap néha), háboruban is ezt itatták (hát igen akkor muszáj volt, ugye).
Anyatejgyüjtö ha bevizsálja márpedig kell nekik, szerintem kizárt nem vették volna észre! Legalábbis remélem nem rajtuk keresztül ment a dolog!

Zitacicu! Érdekes ez a himlöröl vélemény. Egyik orvos azt mondja tilos a rázókeverék, csak mentolos hintöpor mehet, másik meg rázot ir fel. (ez biztos mert pesti barátnömék most himlösek, nekik meg a rázót adtak), de másoktol is mindig felváltva hallom éppen mit mondott a doki, szoval nem egységes az álláspont. AMugy szerintem, igen mehet mindkettö, de persze nyilván egyszerre csak egyiket tenni a pöttyre.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Akkor jól értem,hogy emelt családi pótlék,meg 50%-os étkezési kedvezmény jár?Ezeket is a MÁK.-ban kell elintézni?
Legalább ez legyen már meg...
Köszi az infókat!!!

Mindenkinek köszi Hanna nevében a szülinapi köszöntéseket!!!
Sajnos Hanna lebetegedett -influenzás-így nincs róla fotó(nem mutatna jól),csak a tortáról van egyenlőre.
Tej és tojásmentes természetesen,és meglepően finom lett!Nem is hinnétek talán..

Zita79!
Ez nagyon durva!!
Hogy történhet meg ilyen?

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK MI IS DÉNESNEK ÉS HANNÁNAK!

Voltunk ma a gyermekorvosunknál. Ábelnek javasolta a hallásvizsgálatot. A gyerkkórházba kell mennünk, Fekete Szabó Gabriella dr nőhöz. ismeri valaki????????? Mikor van ott rendelés és hova kell menni????KÖSZÖNÖM!

Konsti megkapta a 4 hós szurit és a prevenár utólsó oltását. Picit sírt, de igazi Hős. :-)Sajnos nem tudunk tovább anyatejet kapni, így elkezdem a gyümölcsöt és a főzeléket adni.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok! :)

Zita79 :)
Ez nagyon durva!!! :evil: :evil:

Edit :)
Hannának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Zsuzsu :)
A Fekete Szabó doktornő idősebb, de nagyon jó szakember!
Keresztlányomat Ő műtötte, azóta is hozzá járnak!
Nekem van egy szórólapom tőle, azon az van, hogy a kórházban hétfőnként 16-17.30 között rendel!
Telefonon be tudsz jelentkezni napközben: 592-918 vagy 06 30 214 7845 számokon.
Van magánrendelése is..

Mi változatlanul...Noémi továbbra is taknyos, már 4 hete :( :( :(
Nagyon idegesít, holnap újra hívom a dokinőt...
Én is taknyos vagyok, fáj a fogam, meg a fülem. :( :(
De Boti - meg Apa is - legalább jól van, ez az össz jó hírünk..

Kép
Kép
zituska28

Zitacicu :)
Máténak jobbulást!!!!

Kép
Kép
zituska28

Zsuzsu!
Sajnálom, de látod már régen irtuk, hogy vidd el Ábelt hallásvizsgálatra. :cry: Remélem minden rendben lesz.
A dokinő kedves, szerintem minden nap rendel, mi egyszer voltunk nála, csak annyit mondtak telefonon, hogy 10 előtt érjünk oda.De holnap szétnézek, meg volt az elérhetősége. Magánba a Sepsi utcába rendel Újszegeden.

Szilde!
Hannának Boldog szülinapot, és gyógyuljon!!! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Zituska!
JOBBULÁST NOÉMINEK!!!!! Sajna sokaktól hallom, h nagyon makacs vírusok garázdálkodnak mostanában.
Köszönöm az infókat a dr. nőről. felhívom!.

A.T.Zita!
Teljesen igazad van a hallásvizsg. kapcsolatosan. Össze vagyok zavarva. A férjemtől és a gy. dokitól is 1 éve már azt hallom, h semmi baja Ábinak, csak el van kényelmesedve, ki van szolgálva emiatt nem próbál beszélni. Mutogatással, hisztivel eléri amit akar. ... (különösebben nem kell kiszolgálni mostanában, pld. ha tele a pelus, levetkőzik és megy zuhanyozni ... :o :lol: )

A betegségem után álltam a sarkamra, felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel. kitöltöttem a kérdőívüket (7 oldal, ahol az általános adatokon kívül rákérdeztek a gyermek fejlődésére, betegségeire, családi betegségek, vizsgálatok..stb.), elmentünk vizsgálatra és ott sem mondták, h hallásvizsgákat kéne. ( 1 órán át játékos feladatokkal vizsgálta három gyógypedagogus), majd ezt elmondtam a gyermekorvosnak és ekkor került szóba a hallásvizsgálat. Bence továbbra is köti az ebet a karóhoz, h semmi baj, de most már elegem van és elviszem Ábit a doktornőhöz.

Nem mentegetőzök, csak teljesen össza vagyok zavarodva.....
A doktornő elérhetőségét megköszönném.

JOBBULÁST MINDEN BETEGNEK!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Az anyukának aki eladta a kecsketejet megvoltak a vizsgálatai, hogy egészséges és árulhatja az anyatejet. Nem az anyatej gyűjtőn keresztül vette meg a szerencsétlenül járt anyuka. De akkor is. Pont egy anyuka ilyen felelőtlen és ilyen áron akar pénzhez jutni?!
Hozzáteszem én sem anyatejgyűjtőn keresztül vettem tejcit amikor műtöttek és meg sem fordulna a fejemben, hogy valaki képes erre. :(

Kép
Kép
zita79

Edit! Hogy mire jár emelt csp. azt törvény határozza meg, ha kell elküldöm majd Neked. Az igazolt tejfehérje allergiára jár, és szakorvostól kell kérni, MÁK-nak eredeti, közgyógy közben rájöttem akkor is jár ha a gyogyszerre nem (mint Orsinak sem jár irtam a tápszerre) de akinek van emelt csp. az kérhet közgyógyot mert van ott is egyéni keret is a gyogyszer keret mellett, akkor csak azt kapja ha a gyogyszerre nem kap támogatást. Hannának nem tejfehérje allergia lett igazolva, nem, azt hittem csak te csinálod neki ovatosságbol? Neki micsoda? AZ orvos meg tudja mondani hogy arra jár-e emelt csp
Hanna meg gyógyuljon gyorsan!!

Zsuzsi! A Fekete-SZ szokott de is rendelni, én amikor Norbit folyton oda hordtam többször láttam. De legjobb telefonon megkérdezni!

Kép

Kép

Karmen
karmen

zsuzsu: ha semmi baja, akkor ezt majd megerősítik a vizsgálaton, és megnyugodhattok, de miért NE vinnéd el? :roll: Nem hinném, hogy az lenne az ok, hogy nagyon figyeltél rá és kiszolgáltad, ha így lenne, az első gyerekek mind későn beszélnének, nem? :wink:

:?: Adjon tanácsot, aki tud: Marcsi 3 napja zsinórban bepisil éjjel. :cry: (Előtte már 1-2 hónapja nem pisilt be egyáltalán, kb két hete hagytuk el a pelust éjjelre.) Mitől lehet? Tegnap lefekvés előtt pisilt, éjjel fél12-kor is kimentünk, aztán fél3-kor bepisilt. :(

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Hú de durva ez az anyatej-kecsketej sztori! :shock: Hogy képes egy anya ilyet tenni??? :x :(

Ha már tejről van szó. Mikortól lehet rendes bolti tehéntejet adni a gyereknek? Vagy ha elválasztom Lalit, akkor inkább tápszert kapjon, és ne tejet? Mi a véleményetek ezekről az úgynevezett gyerek- és junior italokról? (nem mintha lenne reményem mostanában elválasztani Lalit, az apja ma reggel is szakadt a röhögéstől, mikor Lali felébredt, nem adtam neki direkt cicit, na erre olyan patáliát rendezett, hogy visszhangzott a ház, tépte le rólam a pizsamát, mászott rám szó szerint, és kereste a cicit :roll: :lol: aztán meg úgy bekapta, még horkantott is hozzá) :lol:

Zsuzsu, nem értem, miér tiltakozik ennyire a párod, ha nincs semmi baja, fölöslegesen vitted el Ábelt, na bumm, de legalább megnyugodtok. :wink:

Edit, Hannának boldog szülinapot kívánunk! :D

Zitus, sajnálom ezt a hosszú betegséget. :( Drukkolok, hogy a fiúk ne kapják el! Találkoztam ma Beával, kérdezte, tényleg jár a Noémi? :D Mondom, igen tényleg. :D Lalihoz viszont jönni fog, ha márciusig nem indul el, akkor kihívom újra, ebben egyeztünk meg.

Zsuzsi, hát még ne szüljél légyszíves, még azért elég korai lenne 34 hetesen. :shock: 3-4 hetet még csak kihúztok valahogy? :wink: Dénesnek boldog szülinapot! :D

Hefe, szépek a gyerkőcök! :D Gyere gyakrabban, ha tudsz! :wink:

Anett! Nektek mondtak valamit a bölcsiben? Nekem csak annyit, hogy augusztus végén lesz egy szülői, ott elmondanak mindent. Te átalakítod Málna napirendjét a bölcsihez igazodva? Most ezen agyalok, mert Lali a másnak normális ebédidőben alszik, talán ki kellene tolnom ebéd utánra az alvást, mint a bölcsiben lesz majd. Ti hogy csináljátok? Falovacskára jártok még keddenként?

Elvittem ma Lalit lemérni, a sejtésem beigazolódott. Alig hízott, másfél hónap alatt 30 dekát. :( Védőnő és dokinéni szerint nem baj, szép arányos kisfiú, nem sovány, és nagyon mozgékony, lemozogja a kaját.
Most 9.43 kg és 79 cm. :shock: :roll:
Még mindig lázaskás-hőemelkedéses esténként.
És ez a mai éjszaka... :shock: Óránként felsírt, szerintem a szeles idő bántja, azt kicsinek is utálta. :? Ma meg egyedül leszünk, remélem, hagy pihenni. :roll:

Kép
szilcsi

Hja újabb 3 foga áttört, most van 11 foga, és még 2 bújóban. :roll: Asszem, az én gyerekemnek lesz vagy 50 foga, ha így folytatjuk... :roll: :lol:

Kép
szilcsi

Norus!
Passz!
Márk előszőr éjszakára volt szobatiszta. Hála égnek nem is pisil éjszaka, csak nagyon ritkán.

Zsuzsu!
Én csak mobilt találtam: 06 30 214 7845.
Úgyan az mint amit Zituska irt.
Szerintem is vidd el. Nem értem a párodat, miért jobb a bizonytalanság? :shock: Nem fájdalmas a vizsgálat. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Zsuzsu: Levivel voltunk hallásvizsgálaton még nyáron, mert marhára nem akart oda figyelni a csörgőre ha ráztam a feje mellett és hasonlók, meg mindenféléért aggódtam és doki néni elküldött, hogy hisztis anyuka megnyugodjon :)
Beutaló kell az audiológiára, délelőtt menjetek, a vizsgálatot nem a doktornő csinálja valószínűleg, ő csak kiértékeli a végén.
Legalábbis nekünk így ovlt.
Ja, és tökéletes a fiam hallása :) Megnyugodtam :)
De ez jó kérdés amit Nóra is mond, a vakok akkor hogy tanulnak meg beszélni?

Hát ez a bárányhimlős oltás marha jó :twisted: :evil: :evil: :evil:
Hogy 2x kell :cry:

Minden kisbetegnek és nagynak is gyors gyógyulást, mi is szenvedünk már 1 hete a takonnyal :( Gyerekek gyógyulnak, most mi kezdünk lerobbanni a férjemmel :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Most van egy kis időm írni.
Nem tudom, elújságoltam-e, de péntek óta van új mosógépünk. Nagyon szupi! :)

Peti még mindig szalmonellás. :( Jövő héten keddtől péntekig egész napos lesz a mamáméknál, mert anyukám éjszakás lesz, és pihennie kell. Aztán meg valszeg táppénz, mert ugye most egy hétig megint várunk aztán kakiminta. Hát enyhén vagyok csak kiakadva. Jól összeszedte a drágám. Ráadásul két napja be is lázasodott, köhögött, folyt az orra, mostmár javul.

Szilcsi, Peti három lesz mindjárt, és 18 foga van...ebből kettő szerintem max. 2 hónapja bújt elő.
Figyi, a bölcsi miatt ne aggódj. Mondom én. Petinél meg pont az volt a baj, hogy ő még nem aludt ebéd után közvetlenül el, de a bölcsiben semmi gond nem volt ebből, ott hozzászokott a rendhez.

Hefe, gratula a kisfiadhoz!

Zsuzsu, de érdekes, ilyet még nem is hallottam, nekem fel sem tűnt pl. hogy Peti mennyire figyel avagy sem, mikor beszélek, beszélünk hozzá.

Zita, mik vannak? Én annak idején a bnőmtől hoztam át anyatejet Petinek, neki meg kifizette a TB. Magánban én nem vennék senkitől. De közben látom, hogy nála is minden megvolt. Hát szégyenlje magát az ilyen!

Karmen, nekem is van egy ismerősöm, a fia himlős, és ők is kaptak rázókeveréket. A mi dokink pl. már nem ad, de anno mi még kaptunk - ugyanattól a dokitól. Változnak az idők.

Szilde, Hannának boldog születésnapot!

Na megyek, elaltatom a törpémet.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Na, ma felkerekedtünk, iránya doki...nem állapot, hogy 4 hete változatlanul taknyos a Nőci, antibigyó után is...
Kértem a dokinénitől orrváladék vizsgálatot, eredmény csak hétfőre várható.
Vettek vért is a drágámtól, Lymphocitát néztek asszem, abból sejteni lehet, hogy bakteriális fertőzés-e.
Valszeg az, ezért újabb antibio kúrát helyeztek kilátásba. :(
Elmentünk fül-orr-gégészhez is, ott délután voltunk a Medicenterbe, sajnos a bal fülecskénél középfül-gyulladás. :( :(
Nem durva még szerencsére.
Most Cataflam cseppek 3 napig, Brulamicyn az orrba, és orszívás rulez...
Ha nem lázasodik be, és hétfőn a kontrollon jobb lesz az állapota, akkor megússzuk az antibiot, ha belázasodna, vagy nem javul akkor Sumamed. :(
A fül-orr-gégész szerint tuti bakteriális, A tipusú. :( :(

Na megyek, hosszú nap volt, megyek alukálni...

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Gyors bejelentkezek én is, mert már ezer éve nem voltam :roll:

Betegeskedő kicsiknek ezúton is jobbulást kívánok! Egyébként mi is csatlakoztunk a táborhoz, Kristóf 2 hete csúnyán köhög és hétfőre benyalt vmilyen hasmenéses vírust is, tegnap látta a doktornénink, nem tiszta tüdeje és lobos az egyik dobhártyája, úgyhogy antibio :( :(

Bea :) Nektek is jobbulást!

Zsuzsu :) Ábelt én is megnézetném dokival, végül is vesztenivalód nincs :roll:

Norus :) Visszatérve még a síeléshez - gyönyörű helyen voltatok! :D Ha Marcsinál ki lehet zárni, hogy mondjuk felfázott és azért pisil be, el kellene beszélgetni vele finoman, hogy nem-e az oviban történt esetleg vmi :roll: Csak ötlet volt :roll:

Szilcsi :) Én megértelek - Kristóf szeptember óta nem szopizik, de még mindig cicimániás :lol: Folyton a pólómba nyúlkál, meg puszit akar adni rá :lol: :roll:
Nem tudom, mit fog szólni, ha a kistesó szopizni fog :roll:
Én Lali kétéves koráig biztosan tápszert adnék, de valaki azt mondja, hogy 3 éves korig ne kapjon tehéntejet a gyerkőc.

Szilde :) Hannának nagyon boldog szülinapot kívánok!

Karmen :) Jók lettek a szülinapi képek! Bevallom, nekem is jobban tetszett a te tortád :oops:

Hefe :) Gratulálok a kisfiadhoz! Dóró nagyon szép kislány! :)

Na lépek, szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Szia!
Elővettem az állványt. :wink:
Azért irok, mert most láttom rajta, hogy 2-3 helyen a festés bevan repedezve rajta. Ez szerintem valami olyan festék, mint ha műanyag lenne, és ahogy összehajtod, az illesztéseknél megreped. Nem csúnya, kb 1 centis repedés. Alatta a vázszerkezet, nem törött, vagy repedt, csak a csukás-nyitás miatt a burkolat.
Nem akartam, hogy inkorrekt legyek, azért szolok. Ne gondolj nagy valamire, szépséghiba, a funkcióját betölti rendesen.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Az előbbi hozzászólás Amadeának szólt, csak én hülye :oops: ide irtam. Bocsi!!!!! :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Mi is csatlakozunk a betegekhez, most már tényleg. Lali tegnap este megint belázasodott, 38 volt a hője, adtam kúpot, nem nagyon akar enni, és dől a takony az orrából, egyelőre még csak vizes cucc, szívom neki ezerrel meg kenem a nóziját popsikenőccsel, mert tiszta piros. A szemei folyton könnyesek szegénynek, állandóan dörzsölgeti, biztos a takonytól. Kivárjuk a hétvégét, annyira nem komoly még, hogy dokihoz vigyem, majd látjuk, hétfőig hogy alakul (remélem, nem lesz belőle ügyelet a hétvégén).

Timi, köszi a tanácsot! :D Áprilisban megyünk tanácsadásra, majd akkor rákérdezek a dokinál is, milyen tápszert javasol, tavasszal azért szeretném elválasztani (nagyon megviselt már a cicim :oops: most megint kenni kell bimbóvédővel, berepedt, kiszáradt, amúgy isnagyon érzékeny a bőröm, főleg a hidegben). Tesóbaba jól van? Maradt a Flóra Csenge?

Zitus, basszuskulcs szegény Nőcid. :cry: Mihamarabbi gyógyulást nektek! Te jobban vagy már?

Exi, döbbenet ez a szalmonella, jól elhúzódi. Tünetei is vannak még Petinek, vagy csak a tenyésztésből derült ki?

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Mi is csatlakozunk a betegek táborához.
Kitti tegnap reggelre belázasodott,éjszaka meg felment neki 39.3-ra.
Most először lázas a gyerek, így aztán elég tanácstalanul álltunk a dologhoz.
Valszeg az influenzát nyalta be :(

Minden kis betegnek mielőbbi gyógyulást!!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Szegénykémnek ma lett volna a bölcsiben a farsang :(
Remélem az ovisról nem fog hiányozni. Annyira várta a mai napot.

szszkinga

Így néz ki egészségesen:
Kép

Itt van Zozo 2 lánykájával:
Kép

Kép

szszkinga

Sziasztok!Van egy doboz Azalia fogamzásgátlóm szoptatós anyák számára!Én is Szegedi vagyok ha valakit érdekel az irjon!Ár 1800FT!2009 06-ig jó

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!
Mi is betegek vagyunk,én jobban mint Málna, hányás,hasmenés mindkettőnknek,csak nekem durvább! Én voltam ma dokinál,kaptam egy nagy szurit is, de Málnához nem jött ki a doktornő pedig 3 x beszéltünk telefonon, kicsit pipa vagyok! :evil:
20140113113746

Üdv.

Kis és nagy betegeknek mielőbbi javulást!

Szilcsi, nem, nincs tünete Petinek. Simán mehetne bölcsibe, de nagyon rossz a rendszer, mert míg ellenőrzik a székletét és hordozó, nem mehet bölcsibe. Viszont ha betölti a háromat, nem kell ellenőriztetni, így akár ebben az állapotban is vihetem. És ha addig itthon kell maradnunk (remélem, nem kell), akkor május 24. után fogom vinni. Na meg, a szalmonella nem feltétlen okoz tünetet, tehát így is lehet olyan bent, akinek van ilyen fertőzése, max. nem tud róla.

Más: keresek olyan anyukákat, akik szeretnének a gyereküknek könyveket. Kaptam egy levelet, egy gyereknek kell könyvet küldeni, és vissza is kap a gyerek. És a babának 0-6 évesnek kell lennie. Akit esetleg érdekel, írjon privit.

Ági és
KépKép
exdeus

Melinda!
Szerencsés a kiscsaj nekünk a hajas fejbőrőn is kijött,de össz vissz volt vagy 20 rajta és furi ,mert egyik sem úgy jött ki hogy hólyagos lett hanem pici apró kiütés és utánna rá két napra már varasodott is.Na jó lehet egy kettő hólyagos is volt(főleg a fején),de nagyon örülök hogy megkapta az oltást...

Zita79!
anyatejes dolog dúrva,anno az ikrek is kaptak a gyűjtőből tejet
(én is 79 vagyok.Te melyik hónapban születtél??)

Zituska!
Jobbulást nektek is?Mikor jössz át hozzám?Jó kis pedisünk van :D

Jégvirág!
Értetlenül álltam a doki előtt hogy miért is bárányhimlős az én fiam mikor elvileg oltott és akkor mondta hogy2x kell mostmár...

Anett!
Jobbulást nektek!Mi is így kezdtük..először a Niki utánna én,majd köhögés mindhárom manónál,utánna a himlő,de közben a Niki is antibogyót kap és mára a Norbika betegedett le.
Szóval 3 hete be sem dugtam a képem a melóba....Még jó hogy nem rúgnak ki csak épp pénzem se lesz...
Ja és nagyon remélem hogy 3 hét múlva nem lesznek az ikrek is himlősek(asszem annyi a lappangási idő)

Kép
Kép
zitacicu2

szilcsi: egyetértek dokinéni+védőnő véleményével, ki nem ért egyet, hogy kevesled a súlyát? Dóri a 12-17 hónapos kora közti 5 hónapban 1 kilót gyarapodott összesen, pedig ő mindig jó húsban volt. Most 11,2 kg. Szopihelyzet: nem irigyellek, csajok nem kötődtek feleennyire sem, és hálás vagyok nekik ezért. Piros orr: a körömvirág kenőcs (nem krém!) is nagyon jó.

Zituska: sajnálom, jobbulást!
És mindenki másnak, kicsinek-nagynak jobbulást!

timika: ha felfázik, akkor nappal is gyakrabban pisil, nem? :roll: Erre nem is gondoltam, de nem hiszem… Ma reggel büszkén mutatta, hogy száraz a pelusa, tegnap sikerült rábeszélnem, hogy a biztonság kedvéért most újra ráadjuk egy ideig. Szerintem sajna valami lelki dolog! Az ovis történéseket nagyon nehéz kiszedni belőle, egyrészt keveset mesél, másrészt összemosódik a képzelt dolgaival a valós világ, ami az ő korában természetes, csak messzemenő következtetéseket nem kell levonni… :wink: A síelős helyünk tényleg gyönyörű!

Exdeus: én nem küldtem tovább ezt a könyvmizériát, már ezerszer bebizonyosodott, hogy ez a rendszer nem működik!!! Csak újabb levelek fognak eljutni hozzád, 1 hónapos könyvkukacoktól! :lol:

Mai fotók:
Kép
Kép
Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus!
Norbika is csináálja ezt vagy hogy hetekig száraz a pelusa ,de van hogy szinte mindennap bepisil...kérdeztem a bölcsis gondozónénit és azt mondta5 éves korig ez teljesen"normális"vagyis többször visszaeshetnek akár.Niki pl pedig csak akkor pisil be ha náthás vagy köhög...Akkor előtte tuti előfordul.

Kép
Kép
zitacicu2

Zita! Kinél voltatok a Medicenterben? Mennyit kellett ott várni és mennyibe került?

Exi! Ilyen levelet én is kaptam, csak a véleményem erröl (tiszta matematika ugye) hogy aki a végén lép be annak nem jut majd könyv:( Én annak idején igy jártam a képeslapokkal. (söt nem biztos a végé nem jut, elég ha pont Te fogod ki azt aki nem tisztességes és utánad ö lép be)
De bosszantó hallod, ez a szalmonella! De szerencse hogy csak hordozo, Peti jol van!

Betegeknek jobbulást!

Nóri! Látom Ti is gyorsan szaladtatok szánkozni! Nálunk is reggel ment a csapat apával, du. már nem valószinü marad hó :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zozo!
Úgye Vivi itta a Humana babyfitt tápszert? Mikortól?
Nem volt tőle székrekedése? A banán miatt?
Szandi nem nagyon akarja a HA-s tápszert inni, most probálom Neki a sima Humana 2-t.
Köszi.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Na mostmár én is dögrovásom, tuti homloküreg gyulám van, iszonyúan szenvedek.... :( :( :(

Lennénk már túl ezeken a betegségeken, aztán már rámférne egy kis kéz- és lábápolás!
Árakat tudsz írni? Priviben is jöhet!
Bárányhimlő ellenit Boti is csak egyet kapott, akkor rákérdezek a dokinéninél, hogy mi a helyzet!

Karmen :)
Dr. Bella Zsoltnál voltunk, mi hozzá járunk, nagyon kedves, szimpatikus doki.
A Medibe 17.40-re kaptunk időpontot, kb. negyedórát kellett várnunk.
Az árat nem tudom sajnos, mert apa fizetett, és én meg meg sem kérdeztem, mennyi volt. :oops: :oops: Majd megkérdezem....

Zita :)
Anno Boti is Humana tápszert kapott, szerintem az egyik legjobb tápi, mert finom, és semmi problémánk nem volt vele.

Könyvkukacok:
szerintem ez egy tök jó dolog, én is kaptam, tovább is küldtem, és már kaptunk is könyveket...
Ez azért nem ugyanolyan, mint a többi továbbküldözgetős, azokat én sem szeretem, és törlöm is, de ez tetszett, és nekünk már megérte, még ha nem is fogunk 36 db könyvet kapni.

Kép
Kép
zituska28

Zitacicu: köszi a választ. Marcsi szobatisztasága nehéz eset kezdetektől fogva, de bízom benne, hogy ez volt az utolsó visszaesés, és nincs semmi komoly a háttérben.

Zituska: akkor a torna felfüggesztve? :( Tényleg, Noémi előtt folyamatosan jártál, akkor is, amikor a kilók már leugrottak? Bárányhimlő: a dupla oltás új dolog, most jöttek rá, hogy így kell. :evil:

Könyvkukac-lánc: pontosan ahogy Karmen írta, tiszta matematika, nem működhet (azért nem, mert nagyon hamar elfogynak azok a gyerekek, akik még nem kaptak és küldtek tovább levelet). Aki kapott könyveket, szerencsés, és minél később lépsz be, annál kiseb az esélyed erre. Gondoljatok bele: ha a könyvekkel működik, működni fog 100 forinttal is, nem? Márpedig, ha ilyen szervezésébe kezdek, azt pilótajátéknak hívják, és biza büntetik...

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zita!
igen, Vivi azt issza, még mindig :cry: én már nagyon unom...
mivel ő nem eszik, csak trapista sajtot, kefírt néha, tápszer, no és túrórudi, igen székrekedése van, nem is kicsit, adom neki a laevolac szirupot, muszáj, pár hete nagyon megszenvedtük a kakát, már én is sírtam.

adj sok gyümölcsöt vagy főzeléket akkor nem lesz székrekedés a tápszertől.

Zituska!
írtam privit.
Vendég

Zitacicu! Végül letetted a rutin vizsgát? És hanyadikra? Már annyiszor akartam kérdezni töled, mert amikor mutattad én bizony arra gondoltam, csak hittem hogy de jol tudok vezetni! :o

Zituska! Bellát pont most dicsérte valaki, szoval érdelne hátha apa emlékszik mennyibe kerül? És 1 v. 2 gyerekre fizetett? Sajnálom a betegségedet, gyógyulj te is hamar!

Én amugy ugy gondolom, a mesekönyvekre is igaz, hogy mindenkinek más az izlése. Lehet olyat küldenének ami nem is tetszene, amire meg igazán vágyik a gyerek, azt senki. Lehet lenne több példány is egyböl, de ezek még a jobbik eset, a rosszabb, ha mi küldünk és más nem küld. Ez pedig egyszer biztosan eléri a végét igy. :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csibe! Kérdezted melyik suliban van tovább ügyelet, nos az általam megnézettek közül mindben volt min. 16:45-ig, de inkább 17 óráig. Nekem megvallom a Tarján III lenne a nyerö, de nagyon számolgatva is arra jutok hogy pont fél5 lenne legjobb esetben mire oda tudnék érni, de ha már kicsit késöbb tudok csak a munka miatt elindulni akkor késnék. AMi miatt Orsira haragudnának, de már akkor is valszeg ha csak utolsó lenne minden nap, pont fél5ig. Szoval valszeg mégsem tudjuk majd megoldani, de nekem a Tietek tetszett legjobban amugy.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Milyen rutinra gondoltál?Nekem van jogsim vagy 5 éve és minden sikerült első,re kresz is 0 hibapontos lett.Amire én jelentkeztem az kresz szakoktató képzés volt(lett volna ha el is indul rendesen,sajna csak előkészítő volt megtartva 3 és utánna lefújták )
Amúgy lehet hogy szerencsém van és indul ősztől de fősulin és nem pár hónapos lesz hanem inkább éves,viszont a papír sem sima okj lesz.....alkalmassági kell a felvételihez stb stb...remélem csak lesz belőlem egyszer oktató :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Zituska!
Nyugi én megvárlak mert Norbika is lázas lett...ergó 3 hete folyamatosan itthon vagyok egy napot nem töltöttem bent és valami azt súgja a jövőhéten a Norbival még itthon kell maradnom....,de attól beugorhatsz Szimi nagyon aranyos jó szakember és Dóri is varázsol neked valami szépet a kezdre...amúgy lesz majd paraffinos kézápolás is ha majd meg tudom venni a gépet... :D árak mennek priviben

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Karmen :)
Megkérdeztem Apát... Csak kontroll vizsgálatot írt nekünk a papírra a doki, ez volt 6500 Ft. Gondolom a rendes vizsgálat ennél valamivel drágább, én olyan 8000-re gondolok....
1 gyereket számolt, mert csak Noémit vizsgálta, Botit nem.

Norus :)
Hát a torna csak most hétvégére lett felfüggesztve, mert ma is mentem volna, de nagyon fájt a fejem... de holnap megyek, ha beledöglök is!
Hetente 3-4x megyek, nem mindennap!
Noémi előtt nem ment le az összes felesleg, "csak" 10 kiló, 5 még hátra volt... 20 hetesen még jártam tornázni, utána hagytam abba...
Most, ha egyszer lemegy az összes plusz, akkor sem fogom abbahagyni a tornát, csak esetleg ritkábban megyek, szintentartani.

Köszi!! De tuti megvárlak én is, mert szerintem a következő CSP után lesz belőle valami! :D
Norbikának jobbulást!!!! Remélem nem a barihimlőt kapta el.... :roll:

Kép
Kép
zituska28

Zitacicu! Igen, a kresz oktatói rutinjára gondoltam, akkor linkelted és elég keménynek gondoltam. Ha ök fujták le nem a te hibádból maradt abba, visszaadták a pénzt?

Kinga! de édesek a csajok!!

Zituska! Hát akkor elég huzos az ára:( Más kevesebbet szokott kérni, ill. ilyen horror áron csak a régi fülészünk dolgozik, az is nagyon jó volt csak tulságosan a pénzre ment rá, igy otthagytam. De köszi!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Azt hiszem, a Viburcol kúp nálunk csodát tet, de nem mondom biztosra, majd a mai éjszaka után meglátjuk. Tegnap adtam neki először, 1x kelt fel fél 2-kor, apa visszaaltatta és reggel 9-ig aludtunk! :shock: :lol: 8-kor már korzóztam a gyerekszobába, hogy mi van a gyerekemmel. :shock:
Nincs láza tegnap óta (koppkopp), elkezdett enni is, na nem viszi túlzásba, de reggelire 2 adag tejpépet kellett csinálnom. :D
Úgy örülök, talán kezd jobban lenni, szerintem nem is viszem dokihoz, nehogy összeszedjen valamit a váróban. :roll:

Zitacicu, a pedi-mani engem is nagyon érdekelne, küldenél nekem is árakat priviben?
Himlőt sajnálom, de látod milyen jó, hogy beadattad a szurit, ha sokkal enyhébb a lefolyása! :wink: 2 oltásról még nem hallottam, ebből is csak minél több pénzt akarnak csinálni. :twisted:

Zita, hogy vagytok?

Csajok! Tud valaki felnőtt magán bőrgyógyászt? Fontos lenne nagyon, és sürgős! Priviben léci ha valaki tud, elérhetőséget, árat is!!!

Kép
szilcsi

Karmen!
a miniklinikben rendel egy másik fülész is, mi 3ezret fizettünk/ gyerek, még tavaly, basszus 6500 nagyon sok, 8 meg főleg,
annyit nem fizetnék...
hú milyen árak vannak, levagyok döbbenve.
Vendég

vissza az egész, na közben kiderült h. nem is a miniklinikről volt szó :lol:, igaz akkor se olcsó :lol:

jobban járok ha nem írok semmit továbbra se :lol:
Vendég

Sziasztok!

A MEDICENTER-ről van szó, és az sose volt olcsó, ott nem a dokié az összes pénz.
Kedden visszük Noémit vissza, most a Madácsba megyünk hozzá, kíváncsi leszek, ott mennyi lesz..
amúgy szoktunk hozzá menni az ambulanciára is, időre hív, de ott azért mindig várni kell valamennyit, mert rohadt sokan vannak mindig...

Szerintem sokkal olcsóbban már sehol nem lehet megúszni egy magándokit - sajnos - de inkább kifizetjük (amíg tudjuk), minthogy az ambulanciára vigyem a dugig tömött váróba a csomó beteg ember közé a gyereket..

Ilcsi :)
Mire való a Viburcol kúp?
Örülök, hogy jobban van Lali!
Noémi is mintha jobban lenne, már eszik Ő is végre, meg talán már nincs annyira összetörve a takonytól.
Én szarul...Nagyon fáj a fejem, vennem kellett be Cataflam-ot, annyira fájt. De lázam nincs, ezt furcsálom. Pedig tuti homloküreg gyula, egyértelműek a tünetek...
Akarok ám írni, csak nem sikerült ma sokáig ideülnöm a géphez. Most is megyek aludni!

Kép
Kép
zituska28

Zozo! Köszi, igen a Miniklinikes dokihoz szoktunk járni a korházba, de én sem akarom most oda vinni a sok beteg közé, igy maszekba gondoltam.

Zita! Én is kiváncsi vagyok maszekba mennyit fog kérni. Nem tudtam hogy ott nem az összes pénz az övék amit a beteg fizet.
Viburcol homeos cucc, hasmenésre azt hiszem (v. hányás)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska!
A Viburcol homeopátiás kúp,láz vagy láz nélküli nyugtalanságra, fogzási fájdalmakra, ilyesmikre. :wink:

Karmen!
Leirnád nekem, ha ide nem akarod, privibe, hogy Orsi hány kiló volt 1 évesen? Szandi olyan kis súlyú, és mindig Orsira gondolok, hogy Ő is megnőtt, pedig nem nagyon evett. :cry: :wink:
Köszi.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Viburcol kúp: aranyba foglalom a nevét, aki feltalálta, de komolyan! :lol: Lali lehúzott egyhuzamban 12 :idea: óra alvást éjjel, este 9-reggel 9-ig. :lol: Olyan jót pihentem végre én is, bár többször átmentem megnézni, minden oké-e vele. :D

Zita, jól írta másik Zita :D , lázas vagy láz nélküli nyugtalanság, banális fertőzések, fogzási nyugtalanság ellen, homeopátiás cucc. Csak azt nem tudom, meddig szabad folyamatosan alkalmazni :?:
Minden nap csak nem adhatom neki vé nélkül. :roll:
Örülök, hogy csajod jobban van, majd írsz, ha Te is jobban leszel. :wink:
Ezek szerint nálunk nem működne a könyv, mert nem ilyen jellegő problémánk van az alvásnál, hanem valszeg a foga lehet a ludas, most már 12 van, tegnap kibújt még egy. :D

ATZita, igaz nem tőlem kérdezted, de Lali se egy nagy súlyú, ő 9.16 volt egy évesen. :roll: (3480-nal született)

Nóra, én paráztam a súlyán, én keveselltem a hízást, de mindenki lehurrogott, hogy pont jó a 30 deka másfél hónap alatt. Úgyhogy megnyugodtam, parázok máson. :lol:
Marcsi tiszta anyja, Dóri talán apukája?

Anett, nem olvasol minket? Múltkor kérdeztem Tőled.

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Szerintem egy doboznyit adhatsz neki a kúpból. :wink: nincs benne ártalmas anyag.
Márk is 9 kiló volt 1 évesen. Szandi jó ha 8 lesz. :cry:

Csajok!
Segitsetek légyszi. A f@szom kivan azzal, hogy a kedves rokonaim állandoan azzal piszkálnak, hogy nem jól ettettem Szandit. Mert Neki már azt kellene ennie amit nekünk. :shock: Mert az xy gyereke, aki 1 hónappal fiatalabb, az már azt eszi. Nem tápot meg ilyen szarokat!!! :shock: Meg, hogy én is 6 hónaposan már ettem a töltött káposztát.Ti mit adtok a bébinak? Mert én azért nem szeretném még a felnőtt kajával etetni, de tényleg kivagyok azzal. ha jön valaki és eszik nálunk, egyből mondja, hogy adjál a Szandinak is ebből, ezt enni fogja! :evil:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita, Lali még csak most kezdte el enni azt, amit mi is, és persze nem mindenfélét, de pl a leveseket imádja, de mondjuk a mai kolbászos paprikás krumpliból nem adok neki.
Rokonokat tojd le, ha nagyon idegesítenek, finoman olvass be nekik. :wink:

Kép
szilcsi

Zita! Én sosem szégyeltem Orsi sulyát:) 1 évesen pont 8kg volt :lol: Orsi még 1 évesen sem kezdte azt enni ami mi! Söt, inkább másfél év volt, de akkor sem pörkölt, meg sült krumpli következett. Nekem egyik sem kapott 1 év elött felnött kaját, én csináltam nekik fözeléket, tésztát, füszer nélkül, husival. Orsi alig evett belöle, de Norbinak bejött, Orsi meg 1 évesen is napi 6x szopizott, igényelte, enni nem akart igy szopi volt helyette. TUdtam nem a legjobb de ha ezt kérte, mást meg nem, mit tehettem volna. :o Engem amugy sosem érdekelt más mit ad a gyereknek enni, és mennyit, Norbi jol eszik, Orsi most sem, nem is idegeskedek miatta, kinálom ha nem kér semmit ráhagyom. Napokig van nem eszik szinte semmit, aztán meg jön hogy éhenhalok anya. Rájöttem már régen, ahogy kivánja ugyis annyit eszik, tömni nem lehet, ettöl mégis egészséges, a vérképe is mindig nagyon szép, ha keveset is eszik legyen benne gyümi, zöldség erre probálok figyelni, ez legyen a fö

AKkor rosszul tudtam a Viburcolt, még nem használtam, de rémlett valami betegségre annak idején én is gondolkoztam rajta vegyek-e. Azt hittem a hasmenés volt

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?