Sziasztok!
Köszönöm az együttérző sorokat, nagyon jólesik!!
A történetünk:
A sérv már Ábel születésekor keletkezett, de nem okozott panaszt. Most 27.-én minden előzmény nélkül kizáródott. Nagyon fájt a hasam, nem maradt meg bennem semmi. Egész nap kínlódtam, Bence látta el a fiúkat. ( utólag todom, h így pont arra volt jó, h láthattam, képes a férjem helytállni) . Aznap pelusozta előszőr Konstit, ráadásul fürcsivel egybevetve
Éjjel aztán már epét hánytam, így összepakoltunk és irány az ügyelet. A 2-es kórház esik a legközelebb, az ottani sürgősségin vizsgáltak meg. (gyerekek apával a folyosón) Bentfogtak, kaptam infúziót, mert kiszáradtam. Reggel UH, és akkor derült ki a baj. Közölték, h a Klinika az ügyeletes sebészet, fáradjak át... Megkérdeztem milyen infúziót kaptam, telcsi a gyerekorvosnak. Mondta, h szoptathatok. Konsti cicire, megtömtem, kifejtem a maradékot, majd irány a Klinika. Ott néztek nagyot, h így elengedtek a kórházból. ....
UH-n már ott volt az ügyeletes doki és 30 perc múlva már operált. Nem volt időm megijedni sem...
Kostinak volt a fagyasztóba tejcsi, de rögtön szerzett nekünk a gyermekorvos is anyatejet, így nem kell tápszer. A saját tej pont addig tartott, amíg hazajöttem, így most már egy másik anyuka tejét kapja. A klinikán folyamatosan fejtem -erőmtől függöen-és még mindig kiöntöm a saját tejcsim. 10 napig még véralvadástgátlót kapok, aztán 48 óra szünet és utánna szopi.
Ábel meglepően jól viselkedik. Egy hiszti sincs!!!! Játszik, SEGÍT és nagyon aranyos. Ő pakol be a mosógépbe, kiszedi a kimosott rucikat én meg teregetek. Felveszi amit leejtek, .....mindenben segít, amire megkérem.
Sokat gondolkoztam és arra jutottam, h a rosszasága a nem beszélésből is adódhat. Ő nem próbál ismételni szavakat, magyaráz, de nem szavakkal. Bence szerint keveset mászott, emiatt maradt el a beszéddel. Nem tudom....
Borzalmas volt a szilveszter egyedül bent. Mindennap bejöttek a fiúk, de féltem, nehogy összeszedjenek valami bacit....Annnyiban jó volt, h egyedül voltam a szobában, így nem kellett alkalmazkodnom. Éjfélkor Bence itthon bőgött, én meg ott......
Hamarabb is hazajöhettem volna, de a nővérek nem hitték el, h nem tudok enni. Napokig (4 nap!!! ) nem ettem semmit és előtte 2 napig szintén. 4 nappal a műtét után nem fel, hanem leépültem. Este bőgve kértem az ügyeletes dokit, h nézzenek vérképet, mert lehet, h vérszegény vagyok... Másnap vérvétel, estére kiderült, h kritikus a vörösvérsejt számom. Vért kaptam.... Másnapra jobban lettem és még egy nap és kiengedtek....
Tegnap már egyedül voltam a fiukkal, gond nélkül. Ábel jól viselkedik, sétakor babakocsiban tolja a maciját és egy hangja sincs. Konsti csúcs, vigyorog, nevet, eszik, alszik.......holnap szurit kap
Bibi!
Szoktunk járni a vásárhelyi ALDIBA, láthattál minket. Ábel többször kinyitotta az ajtót, de ott speciel nem
Exi!
Elmennék Ábival az ODUba, mikor és hová menjek, kit keressek????