Sziasztok!
BUÉK!!
Na előkerültem én is..sajnos nálunk az ünnepek alatt az egész család átesett vmi nyavalyán: először a szüleim, aztán szilveszterkor a férjem lázasodott be. Mi tartottuk Barnussal a frontot, de végül én is a döglődők sorába kerültem.. Csak míg mások 2-3 nap alatt kimásztak belőle én még most is szenvedek, a lázam hol felmegy, hol lemegy, v csak hőemelkedésem van..és ami a legrosszabb, h baromira köhögök. Tegnap már jobban voltam, de hajnalban megint majdnem befulladtam, úgyhogy inhalálnom kellett. Jaj már nagyon utálom!! Mikor lesz már vége..??
Melinda! Gratulálok!! Ez a legszebb karácsonyi ajándék amit valaha kívánhattál!!
Biztos nagyon fárasztó lesz Pistike mellett, hisz nem egy apró gyerkőc (ő sem), és azért nap, mint nap emelgetni, stb. Nagyon vigyázz Magadra! Kívánok nagyon jó egészséget és, h könnyedén viseld ezt a csodás 9 hónapot!
Ez az ultrahang nélküli magánrendelő engem is meglepett, azt hittem, h ez ma már teljesen természetes, h mindenkinél van. Bár anno Barnussal a doki akit én először kiválasztottam (akkor volt pont ez a mindenki a területileg illetékes kórházban szülhet mizéria) az Uzsokiból volt vmi fő-fő szülész-nőgyógyász. Na pl neki sem volt ultrahang a magánrendelőjében, de még elérni sem volt egyszerű a faszit, úgyhogy szerencsére még időben leváltottam.
Az ünnepek mindenkinél jól teltek? Gyerkőcök élvezték az ajándékok bontogatását, karácsonyfát?
Barnabásunk amikor meglátta a feldíszített fát, előre nyújtott kézzel szaladt felé, aztán hirtelen meggondolta magát és kirohant a szobából..mi meg ott álltunk kukán, h akkor most mi van, …aztán visszarohant, megint közelített a fa felé előre tartott kézzel, mintha mutatna valamit, aztán kirohant megint…kimentünk utána, és olyan drága volt az ebédlőben világító égősorra mutogatott, aztán a karácsonyfa égőire. Édes volt!
Sziszkó! Hogy bírod a melót? Sajnálom, h nem olyan már a hangulat, mint előtte volt, de szerintem ez a mai helyzet tényleg elég siralmas… Kitartást a melóhoz, és sok sikert a babóprojekthez! Reméljük minél előbb összejön a kis bébi!
Beus! Kicsit megkésve: Isten éltesse Marcit sokáig!!! És boldog névnapot is Neki!
Ancsi! A vizsgákhoz nagy kalappal! Nekem is van még 3.. (amiből kettőn már túl lehetnék – pénteken lett volna, csak nem éreztem magam túl jól, így elhalasztottam őket)
Cinix, Sensi! Édesek a lányok a szánkón! Gondolom most napi program a szánkózás, élvezik?
A fiamnál nagyon hangulat kérdése, tegnap nem volt hajlandó ráülni, ma meg nem akart róla leszállni.
Pepissimo, Amia! Üdv itt!
És a végére: nálunk is nagy hírek vannak ám. Ha minden jól alakul a nyáron hozzánk is beköszönt a gólya. Tudom, nagyon galád vagyok, h eddig nem osztottam meg a hírt Veletek, de remélem elnézitek, mert irtó babonás vagyok (csak ezen a téren..) és szerettem volna túllenni az első 12 héten, h minden biztos legyen. Eddig csak a családdal örültünk a jó hírnek, most kezdjük megosztani a barátainkkal is. Eddig minden rendben van, szépen növöget, ha minden igaz július közepére várható a kis TökMag, pár hét múlva talán a neme is kiderül. A rosszullétek, farkaséhség, fáradság most sem került el, sőt! még intenzívebb, mint Barnussal volt.
Mennem kell, Barnabás mocorog, megnézem ébredezik-e már. Szegénykém egy nagy doboz dominót öntött maga alá a kiságyba elalvás előtt és most azon fekszik..kíváncsi vagyok, az arcán milyen mintákkal fog ébredni.
Sziasztok!