Új privát üzeneted érkezett!

Üdv az újaknak :D

Amia

Ha gondolod virtuális kapcsolat helyett lehet személyes is, mert mi itt már(majdnem) mindannyian találkoztunk. :)

Tényleg tali lassan megint lehetne, ha mindenki levizsgázott :!:

Velünk most nincs semmi különös. Holnap megint mehet ki a férjem románba, de most hétfőn jön haza. Méghogy gazdasági válság van.....ugyanúgy megy a pazarlás. Milyen dolog ez, hogy most volt kint 1 hétig. oszt mehet vissza megint 1 napra. Nemnormálisülyebanda. :evil:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok!

Üdv közöttünk Amia!

Én és Beus is a KRF-be járunk.

Ha van kedved tegyél fel majd képet a kisfiadról.

Nekem és Sensinek van csak lánya a csapatból, a többieknek fia van.
(Mondjuk az én kislányomban 3-om fiú veszett el)

A tali.

Jó lenne már tényleg, beszéljük meg! Nekem februárban lesznek a vizsgáim.

Sensi: Hétfőn átjöttök?

Hetti: A párod munkahelye tényleg elég érdekes :roll:

Ancsi szorítok a vizsgáidra!

Beus, Sziszkó, Peppisimo, Melinda hol vagytok?

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

BUÉK!!

Na előkerültem én is..sajnos nálunk az ünnepek alatt az egész család átesett vmi nyavalyán: először a szüleim, aztán szilveszterkor a férjem lázasodott be. Mi tartottuk Barnussal a frontot, de végül én is a döglődők sorába kerültem.. Csak míg mások 2-3 nap alatt kimásztak belőle én még most is szenvedek, a lázam hol felmegy, hol lemegy, v csak hőemelkedésem van..és ami a legrosszabb, h baromira köhögök. Tegnap már jobban voltam, de hajnalban megint majdnem befulladtam, úgyhogy inhalálnom kellett. Jaj már nagyon utálom!! Mikor lesz már vége..?? :cry:

Melinda! Gratulálok!! Ez a legszebb karácsonyi ajándék amit valaha kívánhattál!! :D
Biztos nagyon fárasztó lesz Pistike mellett, hisz nem egy apró gyerkőc (ő sem), és azért nap, mint nap emelgetni, stb. Nagyon vigyázz Magadra! Kívánok nagyon jó egészséget és, h könnyedén viseld ezt a csodás 9 hónapot! :)

Ez az ultrahang nélküli magánrendelő engem is meglepett, azt hittem, h ez ma már teljesen természetes, h mindenkinél van. Bár anno Barnussal a doki akit én először kiválasztottam (akkor volt pont ez a mindenki a területileg illetékes kórházban szülhet mizéria) az Uzsokiból volt vmi fő-fő szülész-nőgyógyász. Na pl neki sem volt ultrahang a magánrendelőjében, de még elérni sem volt egyszerű a faszit, úgyhogy szerencsére még időben leváltottam.

Az ünnepek mindenkinél jól teltek? Gyerkőcök élvezték az ajándékok bontogatását, karácsonyfát?
Barnabásunk amikor meglátta a feldíszített fát, előre nyújtott kézzel szaladt felé, aztán hirtelen meggondolta magát és kirohant a szobából..mi meg ott álltunk kukán, h akkor most mi van, …aztán visszarohant, megint közelített a fa felé előre tartott kézzel, mintha mutatna valamit, aztán kirohant megint…kimentünk utána, és olyan drága volt az ebédlőben világító égősorra mutogatott, aztán a karácsonyfa égőire. Édes volt!

Sziszkó! Hogy bírod a melót? Sajnálom, h nem olyan már a hangulat, mint előtte volt, de szerintem ez a mai helyzet tényleg elég siralmas… Kitartást a melóhoz, és sok sikert a babóprojekthez! Reméljük minél előbb összejön a kis bébi!

Beus! Kicsit megkésve: Isten éltesse Marcit sokáig!!! És boldog névnapot is Neki! :)

Ancsi! A vizsgákhoz nagy kalappal! Nekem is van még 3.. (amiből kettőn már túl lehetnék – pénteken lett volna, csak nem éreztem magam túl jól, így elhalasztottam őket)

Cinix, Sensi! Édesek a lányok a szánkón! Gondolom most napi program a szánkózás, élvezik?
A fiamnál nagyon hangulat kérdése, tegnap nem volt hajlandó ráülni, ma meg nem akart róla leszállni. 8)

Pepissimo, Amia! Üdv itt!

És a végére: nálunk is nagy hírek vannak ám. Ha minden jól alakul a nyáron hozzánk is beköszönt a gólya. Tudom, nagyon galád vagyok, h eddig nem osztottam meg a hírt Veletek, de remélem elnézitek, mert irtó babonás vagyok (csak ezen a téren..) és szerettem volna túllenni az első 12 héten, h minden biztos legyen. Eddig csak a családdal örültünk a jó hírnek, most kezdjük megosztani a barátainkkal is. Eddig minden rendben van, szépen növöget, ha minden igaz július közepére várható a kis TökMag, pár hét múlva talán a neme is kiderül. A rosszullétek, farkaséhség, fáradság most sem került el, sőt! még intenzívebb, mint Barnussal volt.

Mennem kell, Barnabás mocorog, megnézem ébredezik-e már. Szegénykém egy nagy doboz dominót öntött maga alá a kiságyba elalvás előtt és most azon fekszik..kíváncsi vagyok, az arcán milyen mintákkal fog ébredni. :roll:

Sziasztok!
o.heni

Sziasztok!
Sziszi!
Nem beszéltem vele semmiről,megvizsgált,rákszűrést kérdezte,meg annyit mondott,hogy az uh eredménnyel menjek vissza kedden.
Valami pénteki buliról beszélgetett az assz.-sel.Ha kedden is ő lesz,majd akkor biztos mond bővebbet.Hát akkor 6 hetes voltam,de nem mondta kitapizásra,hogy terhes lennék.A papíromon se volt semmi ilyen.
Üdv az újaknak!
Heni!Hát gratulálok!!!!!!Én se akartam írni,de nem tudtam magamba tartani....na majd jövök mindjárt....és folytatom...
Vendég

Sziasztok!

Először is!
HENI!!!
Gratulálunk mi is!! Jó egészséget, és kellemes babavárást kívánunk:)

Amia!
Jó, hogy te is jöttél, lassan csak gyarapodunk:)

Sziszkó!
Kitartás a melóba! Remélem sikerül minél előbb megszabadít onnan egy kis bébi:)

Puszi
Vendég

Szóval nem akartam,de magamba tartani se tudtam. Ha jó helyen van,úgyis minden ok,ha meg nem se keseredek el,mert akkor baja lett volna.Én így fogom fel.Hát kemény lesz,de csak az első pár hónap,azt mondták...remélem így is lesz.Álomkór nálam is van,hányinger csak néha.Én nem kérdezem meg,mi lesz a neme.Apa tudni akarja,de úgyse tud mit csinálni,mert ő nem jöhet be uh-ra. :lol:
Mégegyszer gratula,hát nagyon jó lesz nekünk a nagy melegbe nagy hassal.. :lol:
Vendég

Heni

Gratulálok én is :D

Manó alszik, persze megint rosszkor..... én meg megint egyedül. :cry: Miért nem lehet egy nőnek több férje? Kellene valami petíciót irni :lol:

hettie

Nekem az egy férj is sok!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok

Köszönöm a kellemes köszöntést, aranyosak vagytok.

Hettie

Természetesen benne vagyok a személyes találkában is, de jelenleg elég össze-vissza vagyunk Gyöngyösön. Habár a párom egész héten ott van, és csak hétvégén jön haza, mi kb. minden második héten vele tartunk, és ott vagyunk legalább egy hetet. Szóval amolyan ingajárat, de végre látom a végét. Szóval ha előre szóltok, valahogy majd megpróbálom úgy szervezni, hogy akkortájt épp arra felé legyünk. :)
De ha már az egyedüllétről van szó, én aláírom a ptíciódat :D:D

Cinix

Másod éves turizmusos vagyok levelezőn. Ti Beussal? Van még vizygátok? Én hál Isten mindent letudtam szilveszter előtt, utolsó nagy falatnak hagyva Törcsváry-t a statisztikával amitől rettegtem, de végül minden elég jól sikerült, még ha Teo mellett nem is volt egyszerű Nappal baba, éjjel tanulás. De gondolom Ti is hasonló cipőben jártok.
Holnap majd mutatok képet az én kis Haramiámról, de most így fél 1 körül már nem szöszölök vele. :)

Heni, Melinda, gratulálok a gólyához :) Gyöngyösön az uh-ra nem mehet be az apuka? :shock: Vagy csak Te nem engeden be, nehogy kilesse hogy mi is van a lábacska között? :)

Na most már én is lefekszem, most míg nincs túl késő :P
Jó éjt Nektek

amia

Én úgy tudom nem jöhet be...én tudom rosszul???
Csak a 4 d-sre.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukkantás, mert takarítok ezerrel :)

Van egy tescós liberó kuponom ami 400ft-ot ér.Most nézem, hogy 15-ig lehet beváltani. Én addig már tuti nem tudom, ezért ha valaki hasznát venni nagyon szívesen odaadom!!!!

Puszi
Vendég

Engem csak azért ragadott meg ez az uh dolog, mert nekünk az Apa minden uh.-n teljes természetességgel bent lehetett a legelsőtől fogva, és nem is hagyott volna ki egyet sem. Számomra érthetetlen ha pl a szülésen bent lehet, akkor egy uh-n miért nem? Kár, ha a kórház miatt ki kell zárni őket ebből az élményből.

Ha már szóba jött a pelenka, adok egy linket, hátha érdekel valakit.
www.pelenkadiszkont.hu

Én innen szoktam rendelni, és nagyon meg vagyok vele elégedve, nekük bevált. Próbáltam mindegyik félét amit árul, és ártól függetlenül nekem a legolcsóbb, a gazdaságos pelenak jött be. Az axxo is jó, de szerintem nem jobb. A Bernit meg utálta a fiam, mert annyira kemény, hogy törte. A kartonos meg elég brahi, hogy mi is lesz benne, szóval azt nem ajánlom. Éjjelre továbbra is márkás pelust használunk, de nappalra ezek nagyon beváltak, és sokkal jobb árban vannak. Persze főként akkor jó, ha időközönként jártok Pestre, mert vidékre nincs ingyenes kiszállítás, ha jól emlékszem. És gondolom a postaköltség nem olcsó.
Na megyek, mert Teo ébredezik. Sajna csak kint szeret aludni a hidegbe, ott akár órákat is a bundazsákba, de olyan szmog van Pesten (mégitt a kertvárosban is), hogy inkább nem tettem ki, így viszont csak fél óra alvás van.

Majd este jövök az ígért képekkel.
pápá

amia

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszönötést, de áttettük augusztus 14-re, mert kicsit sok lett volna karácsony és szülinap után. :)

Üdv Amia! :)

Nekem is tanulnom kellene, mert februárban vizsga, he bevállalom akkor összesen 3. De lehet, hogy megint halasztok.
Tényleg bosszantó, hogy apa csak 4Ds UHra jöhet be, de nincs mit tenni...
Pelenkák közül a sem a DMes, sem a Rossmannos nem jött be, most próbáltuk a Lidl-st. Ez egész jó, de a férjemnek nem tetszik, inkább marad a Pampersnél. Én meg néha rácsempészem az újat. :D

Szép napot mindenkinek! A pocakosok vigyázzanak magukra! :)

Kép
Kép
beus.

Na itt is vagyok a beígért képekkel. Teo pontosan ilyen szinte mindig. Mosolygós kis zsivány, akit sírni szinte sosem hallok.

Kép
Kép

amia

Sziasztok!

Amia: Teo édes, nagyon! Máris szerelmes vagyok belé :-).

Én pénzügyet tanulok, februárban lesz a vizsga. Sokat kell tanulni, de ezt Te is tudod. Én éjszaka nem tudok sokáig ébren lenni mert ha előveszem az adózás könyvet rögtön elalszom. (Ez akkor is beválik ha nem tudok elaludni.)

Törcsváry nem tanít minket, hála az égnek, de van "szerencsém" személyesen is ismerni, ugyanis itt lakik Ő is ahol én.
Az apósommal együtt képviselők.

Emma képei:http://www.babanet.hu/album/foto.php?own=1&album=15886

Ő is olyan mosolygós, huncut mint Teo:-)

Heni:

Gratulálok! Nagyon jó babavárást, és jó egészséget kívánok nektek!

A találkával mi legyen?

Puszi mindenkinek!

KépKép
Kép
cinix

[url]http://www.babanet.hu/album/foto.php?album=15886

Remélem most már sikerül. Emma képei:-)[/url]

KépKép
Kép
cinix

KépKép
Kép
cinix

KépKép
Kép
cinix

Bocs, hogy ilyen sokszor próbáltam, de vmiért nem jött össze.

KépKép
Kép
cinix

Hű, Emma mellett sem lehet unalmas az élet :) Tündéri kislány.
A fiamnál van esélyed :D Csípi az idősebb nőket.

Nem tudom ki tanítja neked a pénzügyet, de ha Vanó, akkor most dobd ki a könyvet az ablakon, mert totál felesleges megtanulnod. Nem igazán kér elméletet, csak egy-egy általános dolgot, és mindig ugyanazokat. Inkább a feladatokra megy rá. Én decemberben vizsgáztam adózásból, tanultam rá kb 4 éjszakát, és úgy jöttek ki a vizsgáról, hogy ez nem lehetett ennyire primitíven egyszerű. Pedig az volt, mert 5-ös lett. Ha gondolod, van egy csomó feladatom, és mindhez megvan a kidolgozott megoldás, amit Ő adott ki, és a vizsga csak ezekből a feladattipusokból volt, maximum más számokkal. Szívesen elküldöm, ha érdekel.

Törcsváryt mi is ismerjük, mert a páromék szomszédja volt évekig. És ha az apósod képviselő, akkor szinte tuti ismeri az én apósomat :)

amia

Amia!

Írtam pü-t! :)

Kép
Kép
beus.

Amia: Vevő vagyok a feladatokra. Priviben elküldöm a mail címem jó?

Vanó a számvitelt tanítja, most csak.

Most már kíváncsivá tettél :!: Az apósod halászi :?:
És ha igen ki Ő?

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok, Barnus most Nők lapját olvas :lol: , így van időm egy kicsit írogatni.

Amia! Teo nagyon aranyos! Milyen hatalmas gyönyörű szemei vannak! Majd a lányokat úgy kell levakarni róla! :D

Cini! Megnéztem Emma képeit..hááát ő sem egy sírós csajszi! Nagyon huncut! A puszilkodós kép a kedvencem :D

Hettie! Van egy DM-es 400Ft-os Pampers kuponom, ha kéred elküldöm. Ha esetleg mégsem kellene Neked, akkor Lányok valakinek?

Sensi, köszi a kuponfelajánlást, én nem megyek addig T-ba, úgyhogy átengedem másnak.

Voltam ma védőnőnél. Ráállított a mérlegre…huuu kicsit megijedtem, mi lesz a vége, ha már most ennyi???!!
:roll:
o.heni

Számvitelből majd kérnék tapasztalatokat a vizsgáról. Én ebben a félévben veszem majd fel. :roll: Mindenkinek küldök mindent este :wink:

Nem nem. Az unokatesómék halásziak, az apósom gyöngyösi, de többségben ismeri a környék képviselőit, polgármestereit, fejeseit...mondhatni hivatalból. Az apósom a Gyöngyszöv Áfész elnöke, szóval szinte biztos, hogy valami protokollrendezvényen, ünnepségen ezen-azon találkoztak, mert Halászon is van boltjuk.

amia

Amia

Nagyon kis huncutnak néz ki a kisfiad:)

Heni

OK elküldheted, majd priviben megírom a címemet. Köszi. Ne aggódj a kilók miatt, majd lemennek. Én 23kg-t híztam, Te mennyit?

Cini

Én már ismerem az Emmát személyesen:)

hettie

Sziasztok,

mi is megvagyunk. Szokjuk a bölcsit! Szerencsére nagyon jól viselik! Nagyon szeret ott játszani a gyerekekkel, ügyesen ebédel és elvileg holnap már ott is alszik, ha ő is úgy gondolja!
Ez így nekem is könyebb, hogy nem sír!
A gondozónők nagyon aranyosak, szerencsénk van velük!
A bölcsi is jó, ez az egyik legjobb a városban!

Gratulálok minden kismamának! Boldog és problémamentes babavárást kívánok!
Szép estét!
peppisimo

Sziasztok!
SZISZI!
Mondtam,hogy majd ma elmondom mit tapasztaltam Adriennél.....
11:45-re volt időpontom,11:30-kor ott voltunk apával.11:44-kor kijött Adrienn a drága,elvonult előttünk,mint valami dáma,ránk se nézett,(3-an ültünk ott),annyit nem mondott,hogy birkahúsok,ne várjatok!!!
aZ Uram morgott,hogy biztos elment zabálni,mondtam neki,apa-Zuslag ügy(kossolj),ezért mondtam,vigyél el Egerbe!!!!!Ott nem kéne várnom.....Majd 12:00-kor kijött cukiasszisztens néni,megkérdezte kívánt terhesség-e,majd annyit mondott kérjem ki a terhes kiskönyvet,+ majd a beutalót,és a terhesrendelésre menjek.....
Úgyhogy nekem sajna nem jött be....
Vendég

Sziasztok!

Hettie! holnap küldöm. :) Férjed hazajött már? Mivel foglalkozik, h ennyit kell utaznia?

Pepissimo! nagyon ügyes a kisfiad, h ilyen jól viseli a bölcsit! :) És Te? Neked is könnyen ment?
Én is gondolkodom rajta, h ősszel talán el kellene kezdenünk, mert nagyon szeret gyerekek között lenni..majd meglátjuk.

Melinda! Akkor mégiscsak Eger lesz Gyöngyösből??

Többiek merre jártok?

Valaki tudna segíteni? A fiam előszeretettel csikorgatja a fogát, és nem tudom hogyan leszoktatni róla..ő ezt viccesnek találja, én kevésbé, és majd falra mászok tőle! Eddig csak rászóltam, aztán finoman megcsipkodtam a kis pofiját, h ejnye-bejnye, de csak röhög rajta.. :shock: Van valakinek tapasztalata, mit lehetne tenni?

El is felejtettem megköszönni, olyan aranyosak vagytok, köszönöm a gratulációkat! :)

Heni
o.heni

Sziasztok,

Heni, Pepe nagyon jól érzi magát eddig a bölcsiben! Ma már ügyesen el is aludt ott ebéd után és 14-kor ébredt fel, akkor hoztam el. Addig kinnt vártam az átadóban.
így, hogy látom, hogy nem sír, hogy milyen jól el van, így nekem is sokkal könyebb és így egészen jól vilselem. Da ezért fura otthon, hogy milyen csönd van és nincsen itt velem!
peppisimo

De azért nagyon örül, amikor megyek érte, akkor puszilgat, ölelget, jó sokáig! olyan édes! Imádom!!!
peppisimo

Sziasztok!

Szegény Peppisimo! Biztos nehéz neked ez az elválás. Én nem tudom, hogy fogom majd kibírni, mert még akkor is sírok ha egy hónapban egyszer a nagyszüleinél alszik Emma.

Na meg az a csend otthon! Ha Emma egy picit is tovább alszik már megyek és nézem, hogy lélegzik-e.

De hát egyszer el kell válni.... Egy hónap múlva már biztos könnyebb lesz.

Mikor kezded a munkát?
Azért a munka is hiányzik már egy picit ugye?

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

Mi egy órája jöttünk haza Sensiéktől:) Manóék jól elvoltak, mondjuk a végére már Arti elkezdett verekedni :? Manó elaludt az autóban, azóta is nyomja a szunyát, hál istennek, csak nehogy felébredjen :roll:

Melinda

Hát én többek közt ezért is nem megyek ilyen ingyen akármikre. Nagy úr a pénz :evil: A magánrendelőben mindenkivel kedves volt amikor ott voltam.

Heni

Köszi
Fogcsikorgatás... passz :roll:

Nekem is fura volt eleinte hogy manó nincs itt mikor más vigyázott rá, de most már olyan jó néha. Legelőször még tavaly szilveszterkor volt hogy nem aludt itthon...de fura volt, annyira hiányzott, hisz még ilyen sose volt.

hettie

Sziasztok!

Hetti!

Remélem az úton minden oké volt:) Anna nagyon beleszeretett Artiba :lol:

Melinda!

Sajnálom a dokis élményt, sajna a kórházakba szinte mindig ez van pénz beszél:(

Heni!

Egy időbe Anna is csikorgatta a fogát, de magától leszokott róla
Vendég

Én tudok azért elenpéldát erre a pénzes dologra. Nekem az első dokim hiába volt magánorvos, hiába fizettem rendelésenként 7000 neki, egy iszonyatosan nagy khm...hagyjuk mi volt. Kezdjük azzal, hogy soha meg sem vizsgált, pedig 20-21. hétig nála voltam. A soha, az sohát jelent. Ha édesanyám nem egészségügyis, a szűréseim sem lettek volna meg, nem adott beutalót az AFP vizsgálatra, és mikor kérdeztem, közölte azt a háziorvosnak kell, ami nem igaz mert az nem adhat. Időre el kellett volna végezni a vérvizsgálatot, és felhívtam hogy faxoljon már egyet, mert 3 nap múlva mennem kell és hogy csak ő adhat, erre közölte hogy a háziorvosom hülye és nincs fax a kórházban. :D Végül külön be kellett mennünk a kórházba, és egy tök idegen dokitól kunyiznunk egy nyomorult beutalót. Ja az ilyen apróságok, hogy a párom mindig elkísért hozzám, de soha nem fogott vele kezet, soha egy szót sem szólt hozzá, engem semmiről nem világosított fel. Végül a genetikai UH-n telt be a pohár, ahonnan zokogva jöttem ki, mert kb annyit beszélt hozzám, hogy ide feküdjön le, és viszont látásra. Sem azt hogy jól van-e a baba, hogy minden rendben van-e, a vérleleteim meg sem nézte, el sem vette, és köszönés nélkül otthagyott minket. a leletet kiadó asszisztenstől kérdeztük meg, hogy ezek a számunkra érthetetlen szavak, számok mit jelentenek, hogy minden rendben van-e, bezáródótt e a gerince...stb? Soha többé nem mentem vissza hozzá, és hagyjuk az új dokim mennyire kiborult, mikor mindenféle kenetleleteket kért tőlem, meg vizsgálati eredményeket, és közöltem, hogy soha hozzám sem ért, csak megcsinálta az uh-t és annyi...szóval ez a fizetsz és akkor normális az orvos, még ez sem feltétlen igaz. Bár ez már tényleg abszurd. :?

amia

Tőlem akkor se lát egy forintot se,de kedden bemegyek,megmondom,hogy volt időpontom,csak .....-ott behívni.
Csak kérdezni akarok amúgy is.Felidegesít,de akkor se fogadok!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok,

cinix,
nem, nem igazán hiányzik a meló! Én nagyon jól érzem magham itthon.
Mondjuk azért is, mert senki nincsen ott a reégi munkatársaim közül! sak egy srác, meg egy lány, akiből főnök lett. :-(
Meg az a baj, hogy az electrolux kinnt van a pi...ban, a város szélén az Ipari Parkban és elég rossz a közelekdés!
A férjem fogja vinni Pepét a bölcsibe (ő 9-re jár dolgozni) és ő is fog val.szín érte menni, mert én nem érek oda addig. 5-ig vannak legkésőbb a bölcsiben. Nekem a busz, 16.35-re ér be a városba és még onnan a bölcsi... szóval necces! De a férjem akkor még nem tud hazajönni a melóból, addig el lesz Pepével, vagy valahol felvesznek és haza hoz minket, ő meg még megy vissza...
Rugalmas munkaidő átka, hogy ő nem 16-ig dolgozik, még ha meg is van a 8órája .és mivel vezető ezért bennt kell lennie sokáig... sokat dolgozik nagyon!
Szóval ez is érdekes lesz, állandóan megszervezni, vagy ha esetleg megbeszélés, túlóra ilyesmi van.. akkor mi lesz??
Majd kiderül!
peppisimo

Sziasztok!

A dokis témához én is hozzászólok.

Az én nőgyógyászom Nadim dr. Amikor elkezdtem hozzá járni még nem volt itt magánrendelője csak Tarjánban.

Mindig megvizsgált rendesen, és mikor végeztünk én megkérdeztem ,hogy mennyivel tartozom. Azt mondta, hogy amennyit gondolok.
Én kétezret adtam neki ( mások is annyit adtak.) És mindig nagyon kedves volt velem, átölelt és érdeklődő volt. A párommal lekezelt és megdicsért , hogy milyen aranyos vagyok.

Mikor terhes lettem velem együtt örült. Nagyon figyelmes volt velem, képes volt előkeresni a legkisebb tágító izét nekem stb.

A szülésnél is nagyon rendes volt, vigyázott ránk, hogy minden rendben legyen.
Azóta ha kocsival megy el mellettem is megismer, integet két kézzel, mosolyogva.
Pedig nem fizettük túl.
Az egyik halászi nő meg azt mesélte róla, hogy elintézte neki az ingyenes petevezeték elkötést.
Ennek a nőnek már van három gyereke, és iszonyú szegények.

Szóval én nagyon megvagyok elégedve az orvosommal.

Az Adriennről meg nekem is az jött le hogy nála a pénz dominál.
Amikor a kórházban voltunk is csak a saját betegeivel volt kedves, és olyan irritálóan jópofáskodó.

Róla meg egy másik halászi csaj mesélte, hogy megakarta mutani neki az NST-jét és nem találta sehol, felhívta Adrienn azt mondta, hogy nincs bent. Két perc múlva meg ott sétált el előtte.
Attól, hogy valaki kismama nem ér rá egész nap orvosra várni, pláne ha van még egy vagy két gyereke aki otthon várja

Bocs hogy hosszú lett.

Szép estét mindenkinek!

KépKép
Kép
cinix

Sensi

Minden rendben volt hazafelé:)

Most itthon vagyunk,de már most későn van szerintem felmenni Gyöngyösre, kéne pelus is...majd holnap.

Tegnap vagy mikor a Győzike show-ban voltak itt a kórházban, mert ide jár a Bea, az most melyik orvos? Olyan sötét haj van ,meg szakálla. AZ a Nadim?

hettie

Hetti!

Nem láttam GYőzit, de lehet, hogy az a Nadim. Illik rá a leírás, ma majd ránézek:)

Mi is megyünk holnap GYöngyösre:)

Most jöttünk be az udvarról, Anna megkereste a legnagyobb sarat volt vagy fél kg a cipőjén:))
Vendég

Üdv mindenkinek most épp Gyöngyösről. A hónap végéig valószínűleg itt leszünk. Sikerült eladni a pesti lakást, hétfőn kötjük a szerződést, és az itteni gyöngyösi lakás megvételére is még a héten aláírunk. Szóval végre realizálódnak a dolgok. Március közepéig ki kell költöznünk, de ezt a lakást csak a vizsgaidőszak után lesz időnk elkezdeni felújítani, szóval addig kikültözünk a markazi nyaralóba. Összességében nem lesz sétagalopp egy totyizós babával, már előre félek. :( De remélem szeptemberre minden a helyére kerül, és mi is végre lehorgonyzunk egy időre.

amia

Sziasztok Lányok!

Amia!Üdvözöllek én is!

Bocsi,hogy mostanában nem nagyon írok!Most is rövid leszek,de este írok egy hosszabb levelet!

Most csak azt szeretném kérdezni,amit már régebben is kérdeztem Tőletek,de nem válaszolt rá senki. :cry:
Szóval van valamelyikőtöknek kismama tornás dvd-je?
Fizetek érte,ha kölcsönkaphatnám pár napra.Csak január 2.-án elkezdtem tornázni meg fogyózni és a tornát nem szeretném akkor se abbahagyni,ha már újra kismama leszek. :lol:

Előre is köszönöm válaszotokat!

Este jövök!

Puszi

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szia Sziszi!
Van egy oldal ahonnan ingyen töltögetünk filmet zenét stb,majd mondom a férjemnek nézzen...
Fogyózol??????Szerintem ne!!!!!!Hülye vagyok lehet,de én úgy tudom rontja a teherbeesési esélyedet!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Hát itt vagyok újra!

Melinda!Ezt nem tudtam.Köszi!Azért utánanézek a neten.
Sajnálom,hogy rossz tapasztalatod volt a Csépány dokinál. :cry:

Dolgoztam 2 hetet,most meg lesz egy hét leállásunk.Ugyhogy a jövőhéten itthon leszek.De mi ezzel a leállással még mindíg jobban jártunk,mint az a 250 ember,akit csütörtökön küldtek el.És azt hallottam,hogy még márciusban is lesz leépítés!
Hát ennyit a Bosch-ról.

Mint már írtam,fogyózok.Sőt a párom is velem együtt.Lehet,azért könnyebb csinálni napról-napra,mert ketten csináljuk.Húzzuk egymást.Futunk,haspadozunk és súlyzózunk.És mellette délután már nagyon keveset eszünk,azt is olyat,ami nem hízlal.Volt olyan,hogy ebéd után már csak egy almát ettem meg estefelé.
A reggeli meg az ebéd teljesen megvan.Annyi azért kell! :D

Amia!Én is Gyöngyösön lakok.Ti melyik utcában fogtok lakni?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szia Sziszi,

nekem van egy dvd-m (bár véleményt nem tudok róla írni, mert még nem tornáztam rá :oops: , most karira kaptam, Rubint Réka) én szívesen átírom Neked, ha érdekel és ha küldesz priviben címet, akkor postázom is.

Most rohanok, mert a fiam felébredt.
o.heni

Szia O.Heni!

Írtam privit! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szió

A Koháry u. - ban, a buszmeggel szemben abban a 10emeletesben. Te merre laksz?

amia

Sziasztok!

Amia! Én is itt lakom, az egyik 4 emeletesben. :)
Sziszi! Nekem is van, ha kell még odaadom átmásolni. Szerintem se fogyózz, inkább csak diétázz. Azt úgyis javasolja az összes doki.

Velünk most semmi különös nincs. Marci fején nőnek a púpok és a kék-zöld foltok. :D
Meg jön az összes foga, amivel el vagyunk maradva. Eddig alig aludtunk, most meg bepótoljuk, van hogy 10-kor ébreszt. :)

Szép napot lányok! :)

Kép
Kép
beus.

Sziasztok!

Amia!
Mi a Gyöngyöspatak utcában lakunk.A Fő téren van egy nagytemplom,onnan 2 percre egy családi házban.

O.Heni!
Írtam Neked az iwiw-en!Nézd meg!

Beus!
A Te kazid milyen?A Rubint Rékás vagy más?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Na Lányok túl vagyok egy kisebb szívinfartuson.Tegnap vettem tesztet,olyan papírcsíkot,hogy beragasszam a majdani babanaplóba és negatív lett a teszt.... :shock: :shock: :shock:
Rohanás az ügyeletes gyógyszertárba,vettem 4 tesztet,2-őt megcsináltam,pozitív,hát olcsó gagyi tesztet ne vegyetek...úúúúúúgy leizzadtam...hát hova lett a gyerek,úúúúgy besz@rtam,mondom se nem véreztem,se nem görcsöltem....de majdnem 100%,hogy a teszt nem volt jó...mert még ha fel is szívódott volna a babó a teszt még hónapokig pozitív,de én meg 2 hete voltam uh-on....szívhang,minden volt...hát nem tudom....holnap megyek a terhes ambura,remélem átküld az ultrahangra,mert én nem tudok mégegy napot így aludni!!!!
Szerintetek??????
Vendég

Heni

Köszi , megkaptam a levelet:)

Melinda

Szerintem ne aggódj ennyire! Nyugi! Biztos csak a teszt volt rossz. Nem minden teszt jó, van amelyik meg terhességet mutat, közben meg nincs is.

hettie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?