Szép jó reggelt mindenkinek!!!
Hallottátok!? Jön a "jóidõ"... 34-35-36 fok, csak szép lassan naponta emelkedik. Már tudom mit jelent! Ahol nincs árnyék ott 45 fok van... Mint az erkélyünkön a multkori kánikulában. Van egy hõmérõ kirakva és bizony még du. amikor a nap már nem süt oda akkor is van vagy 37 fok...
Nem akarom!!!
A dinnye már múlt héten szombaton elfogyott és lássatok csodát a lábam sem annyira dagadt már
Sõt "szinte nem is vizes"!!! Ezek szerint a dinnye volt a bünös
A kis alattomos finomság
Elcsábit és megijeszt
A Wc-re menetel már nem annyira sürü, de nem is ittam annyit! Szerintem a felhalmozodott viz a bõröm alatt az mostanában távozik...
Csákány doki is javasolta keressem fel a dokimat. Aztán most kb fél órája nézegettem a kismamakönyvemet és találtam benne egy vizeletvizsgálatra beutalót... Csómót kellett volna kötnöm valahova, hogy ne felejtsem el...
Viszont ha holnap leadom akkor is csak jõvõ héten kedden van a doki, akkor viszont "felesleges" elmennem holnap, mert a lelet nélkül nem fog tudni mit mondani...
Fene egyen meg, meg a rövid eszemet! Most itt szidom magam mint a bokrot, mert ha elmegyek amikor adta a beutalót akkor holnap már minden tiszta lenne!!!
Norcsi!
Remélem kialudták magukat és már nem nyügösek!
A lányzó (Anna??? és a kisebb a Julcsi igaz?
) biztos nagyon élvezte a sok-sok ajándékot
Azt hiszem láttalak valamelyik nap! Egyik lányzóval voltál aki éppen bicajozott. Rövid hajjal rendelkezel? És kicsit szöszi a vége? Mintha melirozva lenne... Ott gombolkoztam hogy leszólitalak, de aztán nem mertelek
Mert mi van, ha tévedtem.
Néztem bele az illetõ hölgy szemébe, (szinte szuggerálva
) de nem mutatott hajlandóságot a felismerésre, pedig egy tarka kutya is elszalad elõtte, úgyhogy inkább kihagytam
A hölgyet egyébként 1.60-1.65 cm-re saccolnám...
Id!
Hogy érzed magad? Egyébként a kivétel mindig erõsíti a szabájt
Ezek a dátumok nagyon érdekesek
Horoszkópokkal hogy állsz?
Én egyet nem szeretnék, (amugy mindegy mikor születik a babám) hogy szûz jegyü legyen... Van egy régi horoszkópkönyvem amiben gyermekhoroszkóp van szülõk jegyeivel. A lényege az hogy egy bizonyos jegyü gyerkõcnek milyen jegyü szülõk a legalkalmatlanabb, ill. a legalkalmasabbak. Hát persze... Én kos vagyok, a legalkalmatlanabb a kos gyereknek a rák anya és a mérleg apa... nos anyukám rák, apukám mérleg, és sosem tudtam velük beszélgetni, megérteni egymást azt pláne nem...
Most hogy már felnõttem, azért igyekszem és láthatóan õk is, de apám és köztem ma már vagy mérföldes szakadék van, ki tudja miért...
Huha kicsit elkanyarodtam a dolgoktól
Remélem elnézed a kotyogásom, de jól esett
Tikk!
Veletek mi újság?
cuppp
sasha