Új privát üzeneted érkezett!

Megint én:

Viki!
Sajnálom, hogy Peti felébresztett ilyen korán, még jó, hogy visszaaludt! :)

Mi délelőtt elmentünk a városnéző vonatozásra, háát, kellett a pulóver, elég hülye szél fúj! Viola élvezte nagyon, és annyira nem volt vészes az ára sem.

Szép délutánt mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Évi!

Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségedet!!!
Megnéztük a kiságyat, tökéletes!
Holnap megyünk érte!

De komolyan mondom, ezt nem hiszem el!
5 hónapja keressünk ilyet, már bejártuk az összes pécsi és pesti bababoltot!
Végignéztük a neten található hirdetéseket!
Megrendeltük a Régióban, 5 hete ígérik , de hiába van kívülről az ráírva a dobozra, h. antik fenyő, leengedhető, ha nem az van benne :evil: !!!
Már internetes webáruházban is érdeklődtünk, de ők is ugyanezen probléma miatt, nem tudták biztosra mondani!
Tegnap végső kétségbeesésemben az összes babás fórumon feldobtam egy apróhirdetést a "keres" rovatba.

Erre kiderül, h. itt van a megoldás a szomszédban!!!!!! :lol: :lol: :lol:

De jó, h. tudtál segíteni!!!!! Annyira örülök!!!! :D :D :D

Köszi mégegyszer!!!!
rambóka

Sziasztok!

Hazaértünk! :D Sajnos és hurrá, jó lett volna még maradni egy kicsit, de sok dolog vár még itt is ránk. :)

Elolvastalak Benneteket gyors-gyors, nemsokára rakok fel képeket is, csak előbb enni kéne, anya most készíti nekünk a kaját!

Minnyá jövök!
Monee
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!Monee, hol vannak a képek????

Kíííííváncsi!Örülök, hogy jól érezted magad!Mesélj, mivel töltöttétek az időt?

Bea és Annababa
Kép
bea80

Sziasztok!

Szia Monee!

Biztos jól éreztétek magatokat! Majd mesélj bővebben is, és én is várom a képeket! :D

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Két napig nem jött be nálam a babanet, ezért nem tudtam jönni. :cry:

Marcsy, Kriszi, Bea!

Hát orvosok igen, eléggé furák néha, én nem értem, miért kell mindenkinek szabványnak lenni. Tamival már 2x előfordult, hogy hasról hátra fordult, pedig nincs 2 hónapos. Fogalmam sincs, hogy ez véletlenül történt-e, de nem is merem egyedül hagyni, pedig a földön van pokrócon, de múltkor is akkorát koppant a feje. :shock:

Jevi!

Örülök, hogy alakulnak a dolgok és valóban, ha így látjátok jónak, érdemes még várni a kistesóval, mikor mindketten készen álltok rá. Tök jó, hogy Rambókának tudtál segíteni. :)

Rambóka!

Örülök, hogy összejött ez a kiságy, tényleg hihetetlen, hogy a megoldás időnként itt fekszik az orrunk előtt. :P

Viki!

Petike nemsokára 1 éves lesz. Terveztek neki valami zsúrt?
El sem merem mondani Tami mekkorát aludt az éjjel, én is alig hittem el, de reggelre úgy bedurrantak a cicik, azt sem tudtam hogy forgassam, hogy enyhüljön a feszülés. Végül 150 grammot szopott :!:

Monee!

Üdv újra köztünk! Jól éreztétek magatokat? Ugye jó időtök volt? Várjuk ám a képeket. :) Da Vinci Kódot elkezdted? (Már ha ilyenre szakítottál időt) :lol:

Bea!

Ma reggel volt Kriszta és köszönettel megkaptam a kuponokat! :)
Én holnap szólóban megyek a börzére, ha valaki esetleg felísmer, rúgjon bokán nyugodtan! :lol:

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Szia Viki!, pont egyszerre! :lol:

Kép
hódocska

Szia Timi!

Én is megyek a börzére, Petivel, meg apával együtt, ha felismersz, Te is bokánrúghatsz (vagy ha Petit ismered fel, akkor is, valszeg velem lesz :lol: )

Alvás: nyugodtan írd le, örülök, hogy legalább másnak alszik a babája, habár most éppen Peti is szunyál már kb. 2,5 órája, igaz egyszer már mentem neki cicivigaszt nyújtani, de visszaaludt! :)

Igen, jövő szombaton lesz 1 éves, pont jól jön ki, így tudjuk az elsőt a napján tartani! :D Csak a családot terveztük meghívni (nagyszülők, dédik, öcsémék...) Az a terv, hogy párom pizzát süt (jó sokat, mert nagyonszeretjük, meg azt Peti is szereti és meg is eszi, meg nincs agyonfűszerezve)anyuék hozzák a tortát (speckó növényi tejszínes túrótortát) amit szintén már ehet Peti! Ajándékokat elvileg szerdán tervezzük megvenni, akkor ér rá úgy komlett a család, bemegyünk a régioba azt nézünk neki valami értelmes játékot! :lol: Azért várom már! Már eltelt egy év, olyan hihetetlen, egy éve még itt rugdalózott a pocakomban!!! És tele voltam félelemmel, hogy mi és hogyan fog történni............. :wink: :D

Ma egész nap anyuéknál voltunk, majd holnap, ha lesz időm teszek fel képeket, mert tuti jókat csináltunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Khm, khm...Tamit letettük 10 körül aludni és reggel háromnegyed hétkor ébredt, még csak nem is hisztizve. Azt nem mondom, hogy nem volt éhes, de az első hangra felriadtam (szó szerint, hogy úristen mennyi az idő!!!) de szépen nyugiban evett és minden más (öltözés, pelenkázás) csak utána történt. Nagyon furcsa volt, hogy kimaradt az éjszakai szopás, de -remélem- ez nem így lesz mindig (hülye vagyok, más meg erről álmodik, de ez túl gyors lenne azért).

És egy kép: Tami&Dolli baba
Kép

Kép
hódocska

Sziasztok!

Timi!
Nálunk is volt átmentileg Rékával ilyen átalvás, aztán volt, hogy újra visszasírtam ezt :D Ne aggódj, lesz ez még rosszabb is ;)

Hajna 4 hetesen 4630g :shock: Már 1 kg hízott, miota hazajottunk a korhazbol. Pár napja a hasfájása is felerosodott :( Mostanaban éjjel 1-kor felébred, és nyitott szemmel várja etetés után a játékot, vagy mit... szoval nem alszik és ha lefektetem, akkor 5 perc mulva sír... szoval én garantáltan nem tudok aludni... és ez így van fél4-4ig. akkor ujra elalszik. Aztán egész délelott huzza a lobort. Ma éjjel magam mellé vettem... képzeljétek, semmire sem emlékszem az éjszakábol :shock: Mikor felébredt csak a szájába adtam a cicit, és azt se tudom, mikor fejezte be :D Azt se tudom, hányszor kelt.... semmit. Szoval jol aludtam :D

Gira
Vendég

Sziasztok!

Voltunk a bababörzén, rengetegen voltak már reggel 8-kor, nem is maradtunk sokáig, tekintettel arra, hogy a babóval voltam.De lesz októberben is, úgyhogy majd ott is körülnézek.
Azért vettem 3 Prince Oliver bodyt, színesek, tök arik, egy téli overált, egy bébicsizmát, meg egy átmeneti bébicipőt.Az egész volt 3500, igaz ezt mind nagymamám fizette ki, mert jött velünk, és nem engedett nekem semmit .legközelebb anyukámat viszem! :wink: :lol:

Nektek mit sikerült vásárolni?

Megvan a második recénk is, így most van egy fél foga, és egy recéje Annának.
Olvasom az éjszakai alvásokat/vagyis nemalvásokat/.Anna egyszer kel még, de ált . már elég soká kihúzza, ma is 5-ig aludt 9-től.Szerencsére ő a fogával se volt extra nyűgi idáig.Pont mostanában olvasgattam a naplóját.Még terhesen kezdtem neki írogat, most persze már csak tőmondatokra jut időm, hogy milyen újdonságokat csinál.Hát, eleinte négyszer kelt éjjel enni, igaz, ő mindig visszaaludt,Nekünk nagyon bevált az, hogy nem kapcsoltam villanyt, és szinte rá se néztem, csak gépiesen megetettem, és visszatettem, így jóformán fel se ébredt .Persze azt hiszem legközelebb a gyerekek kamaszkorában fogunk egy jót aludni./Bár lehet, akkor sem, mert akkor meg majd azon izgulunk, hol van?? :wink: :lol: /

írjátok le, miket vettetek , kíváncsi vagyok!Móni!Élménybeszámoló?

Bea és Annababa
Kép
bea80

Hahó,
nekem sem jött a Babanet, rém mérges voltam...

Nálunk az az újság :( , hogy Cicó az ovi negyedik napján (szerdán) megbetegedett, de szerencsére csak aznap volt úgymond komolyabban beteg (lázas), másnap, mire eljutottunk dokihoz, már láztalan volt, csak rém náthás, még aznap este egy kis hőemelkedés, aztán szombaton már el is utazott Apával Alföldre a nagyihoz. Most ketten vagyunk itthon Zezével, mert persze két nap késéssel követte a nővérét nátha-láz ügyben... tudjátok, a kicsi mindenben utánozza a nagyot... de most már ő is csak náthás, sőt mintha az is javulóban lenne, ma csak egyszer kellett eddig porszívózni, és még egyszer törölni, szóval talán alakulunk.

Alvás, hát én még mindig nem alszom normálisan, de ez már jó állapot, Zeze egy ébredését már félálomban is elintézem... mindig gondolok vissza Cicó három-hat kelésére ebben a korban, amiben most Zeze van... hiába, a testvérek vérmérséklete is olyan eltérő tud lenni.

Gira,
kitartás, legalább már tréningben vagy: képzeld, ha a nagyobb egy kis bundibaba lett volna, és aztán jön Hajna, hogy kétségbe lennél most esve... legalább már tudod, mire számíthatsz a legrosszabb esetben :)

Bea,
Zeze is csak az elején cirkuszolt éjjel, olyan hat-hét hetes kora körül, vagy addig, már nem is emlékszem. Eleinte háromszor kelt, aztán szépen szorította lefelé. Neki a nappali alvásával voltak inkább gondok, még olyan nyolc hós korában is négyszer fél órát (!!!) aludt napközben, képtelen volt összevonni. Most meg már két órája durmol :lol:

Hódocska,
csak így tovább. Vannak babák, akik sosem kelnek fel éjjel, és vannak, akik mindig - és olyanok is, akik hol kelnek, hol nem. Én még azt figyeltem meg, hogy amikor hidegfront van, vagy pláne esik, akkor a kölkeim mormotává változnak, amikor viszont fúj a szél, vagy nagy a hőség, vagy pláne melegfront van, akkor a szokásosnál nyugtalanabbak éjjel és nappal egyaránt. De persze ezzel mi felnőttek is szoktunk így lenni :)

Na léptem, mert én meg próbálok közben tanulni is - október elején vizsgázom, de hát mennyi időm van, gondolhatjátok...

Üdv
Kriszi
kriszi

Kriszi!Múltkor azt írtad, hogy szoktál látni.Azóta árgus szemmel nézek mindenkit, de nem merek mosolyogni, nehogy hülyének nézenek.Fénykép????

Bea és Annababa
Kép
bea80

Sziasztok!

Timi!
Tamara nagyon helyes Dollival! :lol: Gratulálok még egyszer a szép nagy alváshoz. Azóta is volt ilyen?

Bea!
Mi is voltunk a börzén, vettünk Petinek egy kabátot, egy mellényt, 4 hosszúujjú kombidresszt, két harisnyanadrágot télre, meg két állatfigurát a falra. Ezt mind 4100 forintért!!! :lol:

Gira!
Kitartás, csak elmúlik az a fránya pocifájás! :(

Kriszi!
Gyerkőcöknek jobbulást!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

próba

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Nah sziasztok!

Eljutottam végre hozzátok! :D

Élménybeszámoló:

Szal múlt szombaton reggel indultunk Norbival Horvátországba, Biograd na moru településre. Ez volt az első közös utunk és nekem is az első amit nem családi (anyu-apu) körben töltöttem. Hát, nem csalódtam. :D Nagyon jó volt. Igazából az evésen-alváson-olvasásos, no meg az egymással való foglalkozáson kívül nem csináltunk semmit, mégis úgy elröppent ez a hét mint ha nem is lett volna. :cry: :D Olvasni rengeteget olvastam, 2,5 könyv elfogyasztásra kerül (csak azért ennyi, mert közben keresztszemeseztem is!), de a Da Vinci kódot Norbi lenyúlta előlem, uh. azt egyenlőre ő olvasta. Búvárkodtunk is kéz a kézben, ez főleg Norbinak volt nagy élmény, mert eddig senki nem ment be vele a vízbe ilyen messze és mélyre. :D Sokat sétáltunk, nem nagy város Biograd, de azt rendesen körbe jártuk. Minden este fagyiztunk (nem vót jóóóó a fagyi sehol :(, pedig Horvátországban mindig jó szokott lenni!), összebújtunk és csak sétáltunk, beszélgettük a tengerparton. :D
Rengeteg kisbabás is volt itt, hihetetlenül sokan tolták a babakocsit és hát annyira de annyira jó lenne ha a következő alkalommal amikor megyünk, akkor nem csak Katát, hanem a mi bébinket is magunkkal vihetnénk. Dehát addig még sok hullámot megér a Biogradi part.

Rakok fel képeket.....

Biogradi öböl, kávézókkal, éttermekkel, nem messze a mi kempingünktől:
Kép

Lakókocsi elősátor:
Kép

Strandolós hely, egy a sok közül:
Kép [/img]

Ez én vagyok, egy naaagy békának öltözve:
Kép

Ez szintén én :D:
Kép

Látkép:
Kép

Így hirtelen ennyi. :D
Holnap meló, akkor írok majd még!

Jó éjt mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85

És a tegnap igért képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jó éjszakát!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Monee!

Szépek a képek, és örülök, hogy jól éreztétek megetokat! :D
"Nem finom" fagyit sajnálom, de pótold be itthon a fagyizást! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Rambóka!
Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni, használjátok egészséggel a kiságyat! Egyébként a szomszédomtól vettétek! :D

Monee!
Tuti helyen voltatok, szuper lehetett! :D

Bea!
Képzeld, én is láttalak a börzén (pontosabban a 21-es buszmegállóban, amikor a nagymamádtól búcsúzkodtál), de épp jött a busz, így nem szólítottalak meg, bocsi, hogy "lefigyeltelek". Én szólóban voltam, de nagy szatyorral, és még egy játék babakocsival is a kezemben!
Én téli cipőt, harisnyanadrágokat, sapkát vettem, meg a játék babakocsit. Szerintem jó kis börze volt!

Viki!
Nagyon jók a képek, látom ő is szeret autót vezetni! :D

Hódocska!
Tami is nagyon szép Dollival, örülök, hogy ilyen jól aludt!

Majd teszek fel pár képet én is a hétvégéről, addig is sziasztok!
Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Az ígért képek: (a szomszéd kisfiúval nagy az összhang!) :D

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Jevi!
Tündéri kis páros! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gondoltam bemásolom nektek ezt az e-mailt, hátha valakit érdekel.

"Sziasztok!

Örömmel értesítelek Titeket, hogy szeptemberõl újra lesz Szoptatós
Baba-Mama csoport. Kérlek Titeket, hogy továbbítsátok levelemet
várandós és kisgyermekes ismerõseiteknek is.

Gyere és találkozzunk kéthetente szerdán 10-12-ig a Baranyai Megyei
Kórház (Szülészet), I. emeleti Könyvtárszobájában (Pécs, Rákóczi út
2.). Szeptemberben 13-án és 27-én.
Szeretettel várunk a csoportban. Személyes konzultációra is van
lehetõség
Érdeklõdni: Hívj bátran! 20/232-8870 (8.00-20.00), vagy írj e-mailt a
szoptatas.pecs@freemail.hu-ra .

Ui: Plédet, ha lehet hozzatok.

Üdv: Lili "
dandy

Na és akkor mégegy, bár ezt már lehet, hogy láttátok újságban.

1157979140.02.doc
dandy

Sziasztok!

Gira!

Emlékszem, nálunk is az eleje volt ugyanilyen, hogy nem akart aludni evés után sem. :( De legalább Te már felkészültél az ilyesmire. :)

Bea!

Gratulálok Anna 2. recéjéhez! :) Én a börzén fél óra alatt költöttem el 10000 ft-ot, Tami nagyon nő. Végül is ami sok volt, hogy vettem neki két kabátot őszre/télre. íUtána meg rohantam az Árkádba még körülnézni.
A terhességem alatt én minden nap írtam szinte a naplómat és én is épp most olvasgaton... hááát vannak megmosolyogtató, meg szomorú sztorik is. Most is van egy naplóm, amelybe Tamara legfontosabb dolgait rögzítem és a fotóalbumban is van minden kép mellett pár sor. Remélem egyszer majd nagyon fog örülni ezeknek. :)

Kriszi!

Remélem mára már jobban vannak a csemeték. Mi is taknyosak vagyunk. :(

Viki!

Tényleg klasszak lettek a képek! :D Nagyon helyes ez a Petike! :P
Igen, azóta is két éjszaka volt ilyen maratoni alvás, de ez azzal jár együtt, hogy nappal 5 perces bóbiskolásokra futja csak, néha fél órára a babakocsiban, de hát valamit valamiért. Eddig úgy volt, hogy 3-4 naponta változott a helyzet, így számítok rá, hogy hamarosan megint más lesz.

Monee!

Nagyon jók a fotók, főleg a sütkérezős. :) Örülök, hogy minden jó volt. Norbinak tetszik a könyv? Végülis én is ezt tavaly húsvétra kaptam, aztán mire befejeztem az aktuálisat, addigra Tomi kiolvasta, de tűrtőztette magát, hogy elmondja a sztorit. :lol:

Jevi!

Micsoda udvarlója van Violkának! :P Szépek együtt.

Mi ma voltunk a fejlődésneurológián. Megkérdeztem, hogy véletlenül fordul-e már Tami hasról hátra (többször előfordult azóta), azt mondta, nem, Tamara nagyon fejlett minden ilyesmiben. :shock:
De nem is ez a fényezés érdekel, hanem, hogy nincs semmi baja. :)

Kép
hódocska

Sziasztok!

Timi!
Örülök, hogy Tami egészséges és jókat is alszik éjjel!!! Én tegnap megint kb. óránként keltem hajnali 2-ig onnan 5-ig aludt, majd onnan 7-ig!!!!Ez azért szuper, hogy 5-kor még visszaaludt! :D

A múltkori kérdésedet a gyed alatt születő 2.babáról feltettem a másik topikba, ahova írni szoktam, mert itt ha jól olvastam senki nem reagált rá, vagy nincs ilyen helyzetben ! Ott már többen várják a kistesót, hátha valaki tud segíteni! Ha lesz válasz, írom!!!

Addig is szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Jevi!Sajnálom, hogy én nem vettelek észre, de úgy tűnik, én ilyen vakegér vagyok... :oops: Nagyon helyes az ifjú pár!

Mi Annával lehet, hogy elmegyünk a 15-ei Szoptatásért talira a kúthoz.Ti?

Timi!De jó!Szép és egészséges és okos nagylányod van! :lol:

Monee!Tényleg klassz fotók.Jó, hogy ki tudtátok pihenni magatokat. :lol:

Két kép:
1. én 5 hónaposan Kép

2.Anna Kép

Bea és Annababa
Kép
bea80

Sziasztok!

Én is voltam börzén, bár már csak pár dolgot kellett vennem! Eszméletlen tömeg volt, annyira kellett vigyáznom, h. ki ne nyomják belőlem a gyereket, meg piszkosul nehéz volt a dinnyémmel lavírozni! :shock:
Ugyanakkor hihetetlenül olcsón lehetett hozzájutni teljesen jó babacuccokhoz, sajnos az októberire egyébirányú bokros teendőim miatt :lol: valszeg nem fogok eljutni!

Évi!

Találkoztam az Andreával is a börzén.
Anyám mondta amikor náluk voltunk, h. mekkora nagy az a kissrác, de h. tényleg milyen nagy azt csak a te képeid alapján mértem fel! Pedig ha jól tudom egyidősek Violával! :shock: :shock: :shock:

Megint lenne egy jó kérdésem (a válaszokat írhatjátok priviben is, ha gondoljátok, nem szeretnék senkit zavarba hozni!):
Mennyibe kerül mostanában egy szülés? Momentán mennyit szokás adni a szülésznek normál szülés és mennyit császármetszés esetén, és mennyit a fogadott szülésznőnek??? Esetleg a csecsemősöknek is illik??? Még nincs tapasztalatom ezügyben és nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni!!!!!
Ne mondjátok, h. "Amennyit gondolok!" mert ezt már sokszor hallottam és nem igazán informatív!!!! :lol:
rambóka

Rambóka!

Írtam privit!

Bea!

Kicsi lányod tiszta Te vagy!!!! :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Rambóka!Én is írtam privit.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Sziasztok!

Bea!

Ez a lány tényleg totál Te vagy! :D Akkor ezek szerint a kislányod is nagyon szép lesz! ;)

Csajok!

Tényleg mindenkinek saját magára van bízva a dolog, de PONT egy ilyen fórumon miért nem lehet nyilvánosságra hozni, hogy ki mennyit fizetett a szülésért, mi hogy volt stb.? Engem is érdekelne... Most nekem is midenki privit fog küldeni?
Na mindegy.....

Képzeljétek!
Annyira boldog vagyok! :lol: :lol:
Norbi épp az imént kérte meg a kacsómat a neten! :D:D:D Annyira jó, egyenlőre csak mi ketten tudjuk, se gyűrű, se semmi, csak az érzés. Jaj......... 3 centivel a föld felett lebegek! 8) :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!
Nekem már megvan! :D:D:D

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!
Monee!
Hatalmas gratula!!!! :) Végülis akárki akármit mond az a papír mégiscsak kell :)

Ma voltunk tanácsadáson :? 20 dekát híztunk 3 hét alatt és majdnem 2 centit nőttünk :? 2 hét múlva megint megyünk egy mérésre. Azért a doki néni azt elismerte, hogy egyik sem hízott úgy, ahogy Ő szerette volna, mindegyiknek gondjai voltak.
A Dávidnak "kiharcoltam" egy cukorvizsgálatot is. Még mindig nem eszik szinte semmit, viszont nagyon nagyon sokat iszik és olyan savanyú vagy nem is tudom milyen szaga van :oops: Pedig minden nap végigcsutakolom tusfürdővel :oops:
Ez a nem evés a doki néni szerint is féltékenységből van. Napjában többször megkérdezi, hogy szeretem-e, puszilgatni kell, éjjel átjön hozzánk...De azért biztos ami biztos, mert ez a "szag" :oops:
Bea!
Tényleg nagyon hasonlít a lányod rád, első pillanatban azt hittem, hogy 2 képet raktál föl róla :) Csak utána olvastam, hogy az első Te vagy :oops:
Hódocska!
Gratula Tamihoz. Nagyon ügyi baba, hogy ilyen szépen alszik már.
Az éjszakák nálunk is egész jók. Este 6-7 körül elalszik és legtöbb esetben hajnali 4-5 körül kel. Ennek most sajnos meglett a következménye is. Nagyon nagyon kiütötte a pisi, kaki :oops: Tiszta piros neki az egész puncija :oops: :oops: De tovább már nem tud ébren maradni, én meg eddig úgy voltam vele, had aludjon, de ezek után már elgondolkoztam rajta, hogy inkább éjszakázok minthogy ilyen legyen neki, mert tuti fáj neki.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Monee!
Gratulálok, és sok boldogságot kívánok Nektek! :D

Marcsy!
Krisztikének jobbulást! (a Sudocremet próbáltad már? Petinek múltkor nagyon csúnya volt a popója, és akkor próbáltam ki, 2 nap alatt helyrejött :D )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Mindenkinek köszi a tippeket! :D De másoktól is várok!

Bea!

Én sem olvastam el alaposan! Az első te vagy???? Annyira hasonlítotok egymásra!!!!!!! :shock: :lol: És a természetetek??

Monee!

Gratulálok!
Ti már tényleg a 21. sz gyermekei vagytok! Internetes kacsókérés! :lol: :lol: :lol:
Azért a romantikus vacsorát ne hagyjátok ki!!!!!!
Nem lehet, h. a horvát utatok alatt végig ezen tipródott, h. hogyan kérje meg a kezed?????
Az egyik ismerősöm úgy járt, h. a srác a 10 napos horvát út alatt minden este meg akarta kérni a kezét, mindennap bekészítette a gyűrűt, h. majd most, de vmi mindig közbejött! Itthon meg a csaj a kicsomagolásnál észrevette a kis dobozt! Így a romantikus leánykérés elmaradt, de azért nagyon örült!!!! :lol: :lol: :lol:
rambóka

Sziasztok!

Monee!

Nagyon-nagyon gratulálok nektek! :D

Rambóka!
Igen, egy hónap különbség van a Márk és Viola között. De kilóban a két véglet vagyunk! Violka még nincs 10 kg 19 hónaposan, a Márk pedig már 15 is elmúlt, ő most 20 hónapos. Háát, nem vagyunk egyformák, de azért nagyon jó pajtások! :D
Szülés: az én orvosom nem fogad el tőlem pénzt, mivel párom is orvos, és kollégától nem. A szülésznővel nagyon meg voltam elégedve, neki 10.000 Ft-ot adtam, a nővéreknek pedig ajándékcsomagot (édességgel, kávéval, stb.)
Szerintem egyébként ez nagyon változó!

Bea!
Én se olvastam el a képfeliratot, és azt hittem, mindkettő Anna! Nem semmi a hasonlóság! :D :D :D

Marcsy!
A Sudocrem tenyleg nagyon jó, mi is jártunk már így!! :oops:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Igen, van itthon Sudocrem, már 3 napja kenegetem vele, de semmi változás :( Most írt ki neki a doki néni Pimafucort, a gombás fertőzés elkerülése végett, bár azt mondja, hogy egy kicsit már kialakult. Meg van már Bepanthen is, a sima popsikenőcs, valami cerás popsikenőcs vagy milyen, szóval kész házipatika található már itthon :) Egyébként a Dávidnál én nagyon sokszor használtam Sudocremet, tényleg nagyon jó volt, de most valahogy nem akar neki elmúlni. Csak ez a gombás fertőzés aggasztó :(
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Jaj, nagyon köszi mindenkinek! :D:D:D:D:D:D

Rambóka!

Nagyjából biztos vagyok benne hogy nem tipródott ezen még ott voltunk, bár kétségtelen hogy talán a nyaralásunk mozdította előre az eseményeket. Lehet hogy nem tűnik első látásra túl romantikusnak a mancsom megkérésének ezen módja, de a mi környezetünkben az. A mi "sztorinknak" pont megfelelő koronája a netes-chates kézkérés. :D
A vacsi biztos nem fog elmaradni, hiszen gyűrűt húzni virtuálisan elég nehéz és akkor adunk a romantikának... ;)

Egyébként nem szándékozzuk egyenlőre nagy dobra verni az eseményt (jó vicc mi, csak a netre raktam fel?! :lol:), hiszen az esküvésen is ketten leszünk ott, ráadásul a "világ végén" és nem akarom hogy elrontsák a kedvem azzal hogy megpróbálnak erről lebeszélni. Nekünk így lesz jó, a formaságokat kihagyjuk teljesen, az egymás szeretése fogja vezérelni az összeházasulásunkat. Ha gondoljátok később majd írok a terveinkről. ;) :D

Hódocska!

Merre vagy?

Monee

Monee

monee85

Jaj, valamit elfelejtettem!

Felbuzdulva Rambóka sikerén a kisággyal, én is szeretnélek benneteket megkérdezni, hogy nem-e tudtok valami öregecske-kiszuperált fa kiságyat, ami mondjuk felújításra szorul, valami jelképes összegért?!
Szívesen beszereznék egy ilyet a "majdaninak", mert van egy tök jó ötletem a felújításra. Barkácsolni is imádok.... a leendő gyerkőc elérkezésének az ideje meg jóval korábban van (bár az sincs itt a szomszédban), mint hogy minden ötletemet meg tudjam valósítani. :lol:

Előre is köszi!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Marcsy!
Sajnálom, és jobbulást a kicsi lánynak!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Monee!

Semmi pejoratív nem volt abban, amit írtam! :D

Mi 12 évig éltünk együtt a párommal mindenféle papír nélkül, úgyhogy, amikor tavaly megkérte a kezemet, anyuék csak annyit kérdeztek, h. jól meggondolta-e! :lol: :lol: :lol:
A "romantikus" vacsin két doboz közül választhattam, az egyikben "Nem nyert" felirat, a másikban egy Bilagit volt (a vacsihoz! :lol: ). A gyűrű végül egy marcipánrózsa szárán érkezett! :lol: :lol: :lol:

Az esküvőmön 5 hónapos terhes voltam, de nem ezért volt szűkkörű!
Eredetileg 2 fősre terveztük mi is, de végül nem akartam, h. anyuék megsértődjenek, ezért aztán meghívtuk a szűk családot: a párom 4 tesójából 3-at, anyámékat és öcséméket (anyóst nem! :twisted: ). 15-en voltunk. Így persze bevétel nem volt, csak kiadás, de nagyon jól éreztük magunkat mindannyian, mert csak olyan embereket hívtunk meg, akiket tényleg szeretünk!!!!
Alig bírtunk hazamenni, pedig a gyerkőcöknek legkésőbb 8-kor ágyban kellett volna lenni! De olyan jót dumáltunk!!!! :lol: :lol: :lol:

A kiságy felújításnál ügyelj arra, h. nem minden lakk ill. lazúr jó gyerekbútorokhoz!!!! :!:
Én is csak onnan tudom, h. szintén barkácsolós típus vagyok! :D
Lakkból a Supralux Monolakkja, lazúrból a Sadolin plus vizesbázisú alkalmas gyerekbútorokhoz (utóbbi teljesen szagtalan!!!!!), ill. a Hársfa bútorbolt aljában lehet bútorviaszt kapni!
rambóka

Sziasztok!

Megszületett a másik barátnőm kislánya is!!! Ma reggel 09.05 órakor 9 órás vajúdás után 3210 g-al és 51 cm-el, farfekvésből, simán született!!!! Szorítottunk nagyon, hogy ne kelljen császározni és sikerült!!! Mindketten jól vannak! Én úgy örülök, hogy simán ment Nekik!!! :D :D :D

Szép napot Mindenkinek! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Andrisom még alszik talán egy picit.
:lol: Gyorsan írok pár sort!
Egyre elevenebb a Drágám, ezért nem sok időm van írni, de olvaslak Benneteket. :lol:

Monee!
GRATULÁLOK!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök, hogy megkérte a párod a kacsódat! :lol:
Sok boldogságot kívánok Nektek!
Biztos nem sokára minden vágyad teljesülni fog. :lol: :P :lol:

Bea!
Tényleg nagyon nagy a hasonlóság én is azt hittem, hogy mind a két képen Anna baba van! Szépek vagytok! :P :P :P

Hódocska!
Tami hihetetlenül ügyes kislány! :shock: :lol:

Viki!
Peti továbbra is nagyon édi, s már 1 éves lesz! :shock:
Repül az idő! :wink:

Jevi!
Nagyon ari Violka a szomszéd kisfiúval! :P :P :P örülök, hogy minden OK nálatok!

Marcsy!
Jobbulást a gyerkőcöknek! :P :lol: :P

Üdv:
Mindenkinek!

Kép
zóra

Sziasztok!

Viki!

Köszi, hogy feltetted a kérdést. :)

Bea!

Eszméletlen ez a hasonlóság! :shock: Én is azt hittem először, hogy ő is Anna. Kíváncsi lennék rá úgy 10-20 év múlva, hogy akkor is ennyire fog-e Rád hasonlítani. :)

Rambóka!

Én is "megszenvedtem" mikor terhesen jártam börzézni. :?
Ez a leánykérés eszméletlenül tetszett! :lol: :lol: :lol: Meg ahogy az esküvőt szerveztétek, az is. Anyósoddal látom nem vagy nagy barátságban. :o Mi kicsit többen voltunk az esküvőn, pedig kb ugyanezt terveztük, mint Ti, hogy csak azok jöjjenek, akikkel kölcsönös a szimpátia, meg legalább tartjuk is a kapcsolatot. Hát szülői nyomásra nem így történt, de így is jó volt azért (majdnem) minden.

Monee!

Én is nagyon gratulálok! :wink: :wink: :wink:
Arra azért nem gondoltatok, hogy a szülőket, tesókat mégiscsak meg kéne hívni? Igaz, hogy már többször beszélgettünk, mégsem látok nagyon bele a dolgokba, hogy milyen is a kapcsolat az ősökkel, de abba gondolj bele, ha a Te gyermeked, egyszer majd, úgy 25 év múlva eltitkolna előled egy ilyen fontos eseményt és csak utólag mondaná el... nem hiszem, hogy ez egy anyának nem okoz kegyetlen fájdalmat és szerintem ha megsértődik egy időre, az is tök jogos.
Azért engem érdekelnek a terveitek. :wink:

Zóra, Bea, Netty? Merre jártok?

Kép
hódocska

Zóra, bocsi még nem láttam, hogy írtál :lol:

Kép
hódocska

Viki!

Már régóta szeretném Tőled megtudakolni, hogy milyen fényképezőtök van?
A férjemet szeretném meglepni szülinapjára egy új géppel.
Nem vagyok igazán otthon a témában és úgy látom a Tiétek elég jó képeket csinál!
A fotós is ügyes, a fotóalany meg tündéri! :lol:

Esetleg aki ért még hozzá szívesen veszem a tippeket! :lol: :lol:

Köszi!
Üdv.:
Zóra

Kép

Kép
zóra

Sziasztok!

Rambóka!

Nem is gondoltam hogy "le akartál engem szólni". :)
A barátnőm sajna beszólt, hogy ez milyen snassz meg mittomén :roll: , kicsit sajnáltam, mert azt hittem hogy ő legalább örülni fog velünk.
Most nem azért, de én lehet hogy a tengerpartos-naplementés-homokba térdelős kérés esetén röhögtem volna csúnyán. :twisted: :lol: De természetesen akinek ez jelent valamit, váljon egészségére. :D

Tudom hogy nem kérdezte senki :D:D:D, de azért ha nem baj elmesélem, hogyha minden jól megy és minden hatóság ad rá engedélyt, akkor elmenekülünk a Magyarországi "Kedves ifjú pár, életük legboldogabb napja van most....." elől Korfura. Egyelőre úgy tűnik van rá lehetőség hogy ott a szigeten, görög anyakönyv vezetőnél, esetleg a tengerparton mondjuk ki az IGEN!-t. Csak ketten a két tanuval (akik tőlem akárkik is lehetnek). Utána nem lesz se templom, se országra szóló dáridó, hanem egy romantikus hangulatos vacsi, ahol csak egymásra figyelhetünk, nem arra hogy Juliska néni és Mariska néni egy száz évvel ezelőtti hülyeségen öli egymást, mert véletlenül egymás mellé lettek ültetve a lagzin. :D Egyikünk sem rajong különösen azért hogy ilyen ügyben a középpontban legyen és hát a helyeskedés-nyalakodás a különböző rokonokkal is távol áll tőlünk. Szintén: Kinek a pap, kinek a papné...
A dáridó majd azután lesz hogy visszajöttünk, mézesheteztünk, stb. és az is nálunk Ócsárdon a kertben. Valszeg bérlünk majd egy nagy sátrat valami parti szerviztől, meg székeket és ilyen svédasztalos, gyros sütős, rokonos-barátos partyt tartunk. Itt még kicsit homályosak a részletek, de ha nekiállok ezt is szervezni hamarosan kiderül mit és hogy.
A ruha sem valószínű hogy a hagyományos menyasszonyi sztájl lesz, hanem az olcsóság és persze a külföldre szállítás miatt valószínű varratni fogok egyet magamnak, az elképzelés már megvan hogy milyen lesz. :D Kéne varrónő hozzá aki tud ilyen estélyi szerűségeket varrni... van valakinek ötlete?

Hódocska!

Most látom hogy Te is itt vagy! :D:D:D Megnézted a képeinket? :lol: Jövő héten élőben is szívesen elménybeszámolnánk. ;)

De, egyébként el lesz mondva a családnak a dolog hamarosan, nem titokban akarunk összeházasulni. Csak ismerve főleg az én apukám részét a családunknak, biztos vagyok benne hogy azonnal nekiállnának lebeszélni minket a terveinkről. És ezt nem túl kedvesen szokták csinálni. :oops: Tudod, a szokásos: "Kislányom, ilyet nem lehet csinálni!, Ezüst gyűrű? Semmi menyasszonyi ruha? Hát ezt nem így szokás... És nem hívjátok meg a Kovácsékat? Pedig Te is voltál az ő esküvőjükön, hogy jön így vissza a pénz?! Azt nem lehet hogy ne hívjátok meg őket!!!" :shock: :x 8) :lol: Szal, ilyenek ők, ragaszkodás a dolgokhoz, mert azt úgy szokás. Nagy esküvő, nagy dáridó, had lássa mindenki mekkor a boldogság. :? :D:D:D:D Meg aztán gyűrű sincs még, meg pénz a tervek megvalósításához, uh. egyenlőre marad titokban a dolog és örülünk magunkban. :D:D:D
Azt sajnálni fogom nagyon hogyha el tudunk Korfura menni, hogy az anyukám nem lesz ott, dehát ugye nincs választási lehetőségünk... :?

Hogy tetszik az ötlet? :lol:

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Viki!
Barátnődéknek gratula!!!

Zóra!
Örülünk, hogy jól vagytok, Andris nagyon helyes baba!

Monee!
Nekem tetszik az ötletetek, én úgy gondolom, hogy egy édesanyának nincs nagyobb boldogsága, mint ha látja, hogy a gyermeke boldog, és ha ti így szeretnétek, miért ne lehetne így csinálni? Főleg, ha hatóságilag is lehetséges! Én ebben nem értek egyet Hódocskával, és bármilyen furcsa, de ha majd egyszer az én lányom állít be ilyen kéréssel, nem hinném, hogy gondot okozna! Nekem csak az számít, hogy neki mi a jó, ő hogyan szeretné! A vőlegénnyel legyenek összhangban, csak ez számít!
Anno nálunk is előjött, hogy kit kell feltétlenül meghívni, mert ők is meghívtak, végülis nem volt nagy esküvőnk, de még így se volt egészen olyan, mint szerettük volna! Most már másképp csinálnám én is!
Úgyhogy mégegyszer: Nekem nagyon tetszik az ötletetek! :D

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Hódocska!

Utólag megint elolvastam a te hozzászólásodat, bocsi, nem voltam elég figyelmes, te az ellen szóltál, hogy az "ősök nem tudnak róla", itt pedig nem erről van szó, csak arról, hogy nem lesznek ott! Ez persze más! :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Viki!

Nagyon gratulálok a barátnődhöz! :D És farosan??? :shock: Még nagyobb elismerésem? Első gyerkőc volt neki?

Zóra!

Andris nagyon édes arcokat tud vágni! :P
Én ugyan nem értek a fotóaparátokhoz, de nekünk egy kicsit nagyobb féle van, nem olyan kompakt, Fuji Finepix S7000. Ez mondjuk már két éve is bőven 100ezer fölött volt, most nem tudom azok a kisebbek mennyibe kerülnek, szerintem azokkal is lehet jó képeket csinálni és ezzel is homályosat (ahogy az velem többször elő is fordul) :oops:

Monee!

Hát persze hogy itt vagyok és én kérdeztelek a terveidről, meg a képeid is megnéztem, írtam is, hogy nagyon klasszak. :cry: Na jó, megbocsájtom, hogy a fellegekben jársz! :lol:

Ha a tengerparton lesz az esküvő, ott nem fogsz nevetni? Ezt most nem értem, aqkkor hajrá romantika vagy nem, mivel elbújni itthon is el lehet, mondjuk az aggteleki cseppkőbarlangban. :) Ja, most olvasom mégegyszer, hogy a szöveg nem tetszik. De ezt is meg lehet ám oldani olcsóbban: írtok egyet és azt olvassa fel az anyakönyvvezető! Nem olyan maradi ám már kis hazánk! :lol:

Azt megértem, hogy rokonok egy része nem oké, gondolom ebben az esetben is a szíveteknek kedveseket hívnátok csak. Mi is eredetileg kerti partit akartunk, de nem akartam senkit terhelni a főzéssel, így megkérdeztük a hidegkonyhásokat, az meg annyira drága lett volna, hogy inkább étterem. Ja, és még nem is ízlett volna: marhanyelv, meg ilyenek.

Az ötlet amúgy nekem tetszik, csak valahogy nagyon érződik rajta a lázadás. Miért? (Bocsi, már úgy néz ki elfelejtettem milyen fiatalnak lenni) :lol: :lol: :lol:

Kép
hódocska

Jevi!

Jó, hogy mégegyszer elolvastad, mert valóban arra vonatkozott, amit írtam, nem a boldogságra, mert ugye a gyerekeinket a világnak neveljük, nem saját magunknak csupán. :wink:

Kép
hódocska

Jaj, gyorsan-gyorsan még mielőtt megint "megsértek" valakit, mivel ugye én írtam, hogy nem nagyon akarok másról beszélni, de olyan gondolatébresztőek ezek a dolgok és Monee amúgy is kikérte a véleményünket. :)

Szóval az ilyen eseményeknél a legtöbben azért arra törekszünk, hogy egy kicsit különlegesebb legyen, mint másnál, ne olyan konvencionális, ez nálunk is így volt. Engem pl. a Boldogság Háza irritált, hogy nem akartam azt, hogy a násznép méregesse egymást az előttünk, utánunk jövőkkel, meg a meghittséget megzavarja az előző társaság dudálása.... ezért is nem lett ott.

Viszont attól, hogy ez nem tetszik, vagy a szöveg, még lehet variálni a dolgokat.

Eredetileg mi is csak nagyon szűket akartunk, amit mi ketten ki tudunk fizetni, de aztán szülői nyomásra meg lett hívva ez is meg amaz is (volt akit nem szívesen), igaz, hogy az éttermet pl. teljes egészében Tamás szülei fizették. Így, hogy már eltelt kis idő, mégsem bánom, hogy így történt (noha ilyen lázadásaim nekem is gyakran voltak, főleg anyuval szemben), mert olyan jó visszanézni a videot, képeket, hogy mégis volt szép ruhánk, szép csokrunk, tortánk, rendes vacsoránk, a táncot meg semmi pénzért nem hagytuk volna ki. :D

Na, tehát amit leírtam az csak az én véleményem még azzal kiegészítve, hogy a Görögo-ban kötött esküvő később (szülés, szocpol...stb.) nem zavar-e be, mert azért azt az anyakönyvi kivonatot bizony elkérik néha és macera lenne mindig különböző igazolásokért levelezgetni az ottani hatóságokkal.

Na, mentem főzni! :lol:

Kép
hódocska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?