Sziasztok!
Noémi elkapta Botitól, ugyanúgy torokgyulája van
Anett!
Először is nagyon boldog szülinapot Málnusnak!!
Doktornéni nincs M.o-n, ezért nem éred el, csütörtöktől lesz...
Az orrszívás és a sterimare mellé kell a Nasivin is! fontos, hogy lehúzza az orrnyálkahártya duzzanatot, mert különben hiába szívod!
Szoval mi így szoktuk:
Először Nasivin 1-1 csepp, vagy 1-1 fújás. pár percet várunk, utánna Stetimar bőven, és utánna jöhet a z orrszívás!
A sterimare csak elfolyósítja a cuccot, de ha be van duzzadva az orrnyálkahártya semmi nem jön ki!
Mondjuk nem lehet minden orrszíváshoz Nasivint használni, ilyen piciknek csak napont a 3x!
Én igyekeztem ezt az alvás előtti orrszíváshoz igazítani.
Mi ma elmentünk a helyettesítő rendelésre. Kaptunk időpontot fél11-re. 11-kor az egyik csaj közölte, hogy az ő időpontja fél10!
Na otthagytam a francba a rendelést, annyi beteg gyerek volt, hogy féltem, még nagyobb baja lesz Noéminek, ha ott leledzünk.
Este elvittem az ügyeletre a gyerekkórházba. Ott fül-orr-gégész megnézte, szerencsére még "csak" a torka van begyulladva, de váladékos kicsit a füle. Antibigyó megint.
Meg a fent leírt orrszívás..
Karmen
Noéminek se nagyon- szinte egyáltalán - nem látszott a bcg heg. De dokinéni szerint pozitív, így nem küldött a tüdőgondozóba.
Norbié egyáltalán nem látszott? Noémié épphogy csak rózsaszín pötty volt, az se látszik már...
Azért ez durva....járjon majd tüdőszűrésre...
Szilcsi
Hú, jó sokat eszik Lali! Mármint Noémihez képest...Most kicsit izgulok... De tényleg olyan kis formás a csajom.. Remélem, nem gáz, hogy csak ennyit eszik. Mondjuk szopizik még 5x mellé.
Gyors gyógyulást Nektek!! Kb. ugyanaz a bajuk a törpöknek. Nálunk is többször ébred éjjel, vagy mert fáj a torka, vagy mert nem kap levegőt... De neki nem kell a cici, cska egy kis simi, vagy orrcsepp, orrszívás.
bocsi, tök felületesen olvastam, hulla vagyok.. bocsi, bocsi!!
Jó éjt!