Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajszik!

Szilcsi: Szegeny Lalinko....meg ki sem heverte az elozo sokkot...es mar megint beteg.....sajnalom, meg gyogypuszak! Mi honapokon keresztul gyujtottuk a Teo pisijet, de erre a vattas megoldasra a doki azt mondta, hogy nem jo....en negyon probaltam vigyazni, hogy a zacsi, jol odaragadjon a kis borehez meg a hajlatoknal is.....ha egy kicsit is nedves a bore tuti levalik es kicsorog a pipi! Gyogyuljatok mindketten, szerintem mire jovunk (okt. elso hete) mar kutya bajotok sem lesz! Jobbulast a mamidnak is....jo lokotte voltak Szegeden, hogy nem operalta azonnal....

Zita: Ha a Szandi tejerzekeny, miert nem probalod ki az egyszeru kecsketejet....az egyik baratnomnek a kisfia volt alergias a bocitejre, nekik bejott....a refluxot, sajnalom, az eleg csunya dolog....de kinoheti! pusza

Ceniko: Csucs a Zaza....a kis okoks....mi meg csak most kezdtunk el jarni.... Remelem Viussal minden ok. lesz a vizsgalaton!!!!

Cseppek: Nagyon szep a Zoli baba!!! Azt a 12 heti uh- t itt is ugy csinaljak, hogy elotte vert veszne a Down miatt....tuti Szegeden is igy kell (kellene) lennie.
Jovunk....pontos ido sajna nincs, tuti az okt elso hete!!!!

Toncsi: Szerintem eleg a 68-as overal....de ha esetleg 68-74-es szamozasu az meg jobb...egyebkent meg szerintem a gyartotol is fugg (legalabbis itt ugy van) van ugye nagy 68-as, meg kisebb....
csak, hogy ne legyen egyszeru a szegeny anyukak elete!
Mi most 80 cm korul vagyunk es 86-os rucikat hasznalunk...van ami pont jo, van ami log egy picit es van olyan rucink ami hatalmas....

Karmen: Mi ez az oltas, amit meg kell nezni....hogy immunis e...nalunk ilyen nem volt.....bocsi, a tudatlansagomert!

Zituska: Noemi..... hogy van...javul a kis bogar?

Nekunk is tegnap volt a nevunk napja....a Matteo a mate olasz megfeleloje!!!!

Ma jobban ment a bolcsi, reggel apa vitte, azt modta csak nyuszogott egy kicsit, es ugye en mentem erte....ma nem sirt amikor meglatott csak tapsikolt es vigyorgott ezerrel....a nagy huncutpok! Viszont en leserultem...a porszivoval jol megutottem a fajos kormomet......uuuuuugy faaaajt..... remelem szerdan vegeznek a buns korommel!

pusza mindenkinek!

Az osszes kis es nagyobbacska betegnek gyogypuszak!

Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

Toncsi!
Kockafaló víziló járássegítő,úgy megy vele mint a villám,nagyon édi! Nagyszülők ajándéka!
Így megy vele:
Kép
20140113113746

Karmen!
A 4 hós oltásnál én is izgultam,mert a drnő azt mondta mehet az oltás pedig kicsit szörcsögött Kevin.A védőnéni még úgy emlékszem vissza is kérdezett.Remélem azért hatott,mert nála egyik oltásnál sem volt láz pl mint Hannánál.
Tényleg,honnan lehet tudni hogy érvényes-e a kötelező oltás?
A Bcg-je piros,és ok.Azt jobban le lehet mérni.

Én lehet telefonálnék az ÁNTSz.-nek,v. irni kellene a minisztériumnak .Gondolom ők harapnának a témára,mert senki sem akar járványt.Azt hiszik csak mások országokkal történhet ez meg?Azt hallottam hogy mostanában egyre több esetet regisztrálnak sajnos.Akkor nem inkább a megelőzésre kellene tenni a hangsúlyt?
Azért ne aggódj,sztem. nem lesz baja Norbinak,de csak utána kellene ennek járni..

Kriszta!
Köszi a buzditást!
Boldog névnapot Matteonak!!!Ünnepeltek?:)

Zita!
Engem is érdekelnek a harisnyák. :wink:

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Kriszta! A BCG oltás a TBC ellen van. Én igy tudom.

Edit! Ha taknyos a gyerek nálunk sem oltják, végülis egyik oltás sem sürgös ugye, akkor meg jobb szeretik megvárni hogy gyogyult legyen. ANTSZ-re én is gondoltam, ma irtam nekik, kérdeztem hogy mit tehetnék, v. legalább abban segitsenek hogy kiderüljön egy tesztböl, probábol hogy védett-e. Föleg egy immungyengébb gyereknél.
Egyéb kötelezö oltásoknál nekünk sem volt láz, Orsival soha, Norbinak most elöször volt. Én nem hallottam még arrol, hogy a kötelezö esetleg nem hatna. De a BCG-t tudod ellenörzik pár hetesen, hósan és ha neg. itélik akkor elküldik a BCG állomásra és ott döntik el hogy ujraoltják-e v. mi legyen. Látod nekünk a BCG pup sem lett, piros sem, eltünt ahogy beadták a helye, mégsem tudta eldönteni a nö ott hogy poz. v neg. Igaz honapokkal késöbb látta, és akkor már csak a vélt helyét tapogatta. Talán valamit érzett bör alatt, de csak talán. Ma mesélte egy barátnöm amugy, hogy a kislánya akit nemrég vizsgáltak immunhiányra, kapott ott oltást, ezt a nyusziszemet hogy poz-e a BCG-je. Furcsa mert ha neg. ugysem oltanak akkor gondoltam minek. Aztán rájöttem hogy ha neg. lehet akkor ellene oltást nincs, de akkor kivizsgálják esetleg hogy beteg-e töle ha igen akkor lehet kezelni tudják csak megelözni nem már. Szoval ha NOrbi beteg lenne lehet gyogyitani de megelözni nem tudjuk. AKkor is még mindig PIPAVAGYOK!!!

Anett! Szupi ez az ajándék!! Málnus is aranyos tényleg ahogy megy vele! Norbi csak babakocsit tudott tologatni, neki az segitette a járást:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Niki!
nekem pont most volt ilyen bajom, annyira fájt h. lehajolni sem tudtam, sőt ha léptem fájt az összes fogam felül, nagyon náthás voltam, de mivel időm nincs orvoshoz menni, vártam amíg elmúlt, ja és fájdalomcsillapítót szedtem, tesóm mondta h. menjek dokihoz (a bokám is akkor ment ki, azon röhögtem h. ku...vajó, mert még ugrálni sem tudok/tam féllábon a fogaim miatt, csak szépen lassan sántikáltam :lol:
pár hét alatt elmúlt, húdefájt...

jobbulást.
Vendég

Karmen: Minket is oltottak tbc-ellen, (pontosabban a Teot), de senki sem mondta, hogy ellenorizni kell vagy valami...ha jol emlekszem kapott egy ujraeleszto-nek nevezett oltast....Nyugi, bizos minden rendben van...de azert igazan elllenoriizhettek volna, hogy negativ....ha ezt igy szoktak! Most en azt sem ertem igazan, hogy jo vagy rosz ha a gyerkoc belazasodik az oltastol.....mi sajna eleg gyakran, es ezert ugy uuutalom!

Szilde: Hogy haladtok...es megkostoltattad a fiatalurral a tejbepapit....remelem javult a helyzet! Nem eppen unnepeltunk, de megemlekeztunk a mi kis Matenkrol...itt nem unneplik ugy a nevnapot....mivel minden nev egy szenthez kapcsolodik....
Pusza nektek!

Anett: A Malna kisasszony nagyon cukker a vizilovaval.....mi egy kisautoval rottuk a lakast...

Szanna: Nagyon helyes az ,,uj" Nori!!!!! Ti vagtatok....vagy a fodrasz kuzdott a nagy feladattal?

Mindenkinek szep bekes jo ejszkat!

Puszika

Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

sziasztok

anett. köszi a képet! Málna nagyon cúúúkika itt is!ezekszerint már megyeget ő is!

enikő
hogy fogyizol????én is kicsit(tudom szopi alatt nem jó, de....) szóval csak itthon voltam és folyton ettem. most egy kicsit "norbizgatok". reggel még nyomok csokit is, aztán rendes ebéd és du. este már csak cuki és listmenteset eszek

kriszta
akkor nem lesz messze tőlünk a szállásotok :D gyalog kb. 10 perc tőlünk a mentőállomás :D

csajok
lehet, hogy félreértettem, de az oltások nem csak akkor adnak védettséget, ha belázasodik a gyerek. a vakcinák legyengített vagy előlt kórokozókat tartalmaznak. vagy csak egy kis részletét a kórokozónak.beadás után a szervezett reagál a bejutatott anyagra. valakinél csak "csendben" ellenanyagok képződnek és legközelebbi találkozónál, már hamara bb felismeri a szervezett a kórokozót. van olyan gyerek , aki belázasodik.egyik sem jobb vagy rosszabb immunválasz. szerintem. bocs az okoskodásért.természetesen a BCGnél kell a látható immunválasz.

karmen
persze mindenütt azt olvasni, hogy a tbc megint terjed meg ilyenek... de külföldön a fejlett országokban nem oltanak erre.itthon is csak a veszélyes környetetben terjed. hajléktalanok,.... Norbika sosem kerül velük úgy sem szorosabb kapcsolatba.komolyabban nem kell féltened. szerintem .persze, ha tudsz járj utánna.

vettünk télicuccot. persze az első boltban a legelsőt :oops: mert a csaj nem szeret babakcsizni. tényleg a hasonló korú járni nem tudok szeretnek kocsizni?
nálunk max 5-10perc, de van olyan, hogy a sarokig nem jutunk el. ami nagy szégyen, mert kb 20méter :roll: kicsi elkényeztetett ölbebaba Hédike 8)

toncsi

toncsi80

Csajok!
Málna nagyon taknyos,szívom neki meg tengerisós orrspray de ezen kívül mit lehet még,ami nem gyógyszer?Tüsszög,köhög,de dokinénit nem érem el. Légyszi írjatok mit lehet adni náthára ami nem vényköteles.
Zituska nem te szoktál vmi jól bevált szert adni ilyenkor????
20140113113746

Toncsi!
Gondoltam rátok, mert a babaszobán meg a tesz veszen tök jó overálokat láttam 2000 ft körüli összegekért. Végül mekkorát vettetek? Nekünk van most olyan zsákszerű overál, meg a Márkról van egy 84-es, de szerintem az nagy lesz a kishölgynek, úgy hogy majd venni kell neki. :roll:
Egyébként Szandi dettó ugyanez, szúrja a fenekét a babakocsi. Mi is úgy levegőzünk, hogy a kezembe van. :?
Épp tegnap mondtam apánknak, hogy amig nem űl önállóan, addig ez lesz, mert akkor már jobban fog látni, nem csak a babakocsi tetejét, meg az eget. Meg ugye hasonalvós, hiába tologatom a hátán fekve nem alszik el, ebbe a vastag overálokba meg szerintem nem lehet hasra forditani. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Anett: Nóri is taknyos. VOltunk tegnap dokinál, mert szokszor fuldoklott is a sok váladéktól. Azt mondta a doki, míg nem lázas ne adjunk neki semmit, csak cebiont, orrcseppet és szívjuk annyiszor az orrát, ahányszor mi fújnánk az orrunkat.

Zita: köszi az email címet és a képeket, már fel is vettem a kapcsolatot az eladóval és negyed órán belül már válaszolt is. köszi.

Szerencsénk van Nórival, ő nagyon szeret kocsikázni, most már inkább menetiránynak megegyezően, mert szeret nézelődni. Nekünk sose volt gondunk a kocsival.

Szép napot mindenkinek!

Anna

Kép

Kép
sznanna

anett
az orrcsepp sem vényköteles, de gyógyszer. szerintem.ilyen nem gyógyszer a lándzsásutifű szirup, de nemtom hány éves kortól lehet. meg homeopátiás a Stodal, de azt semtom, hány hóstól lehet. :oops: cvitamint adjál!

Zita
te teszveszezel és babaszobázol??? és azt hogy kell? és volt már melléfogás? olyankor mi van?
picit(?) drágább volt a meleg cucc.9-12hósra irta. de felpróbálni sem tudtuk, mert az öltözéstől is vinyog :roll: azért beletettem és nagyjából jó lesz. mi overálzsákot direkt nem, mert abban nem tudjuk kézben cípelni, mert a lábaközt fogjuk, mert csak kifelé fordítva nézelődveülősen kóser a csajnak. mi már a babakocsit sem visszük a sétára, időnként azárt bepróbálkozunk. ja és már "ültetve" is próbáltuk, hogy kiláson, de az sem jó. :cry: . na, majd egyszer csak járni fog, azt megy egyedül :lol:
de megnyugodtam, hogy nem egyedi eset a csaj.
most habtapit keresek.

ja, és ha vki menne a Faktum elköltözött a Madách uból. a Vásárhelyi pálra irták magukat.

holnap este vki a százszorszépbe Falovacskára . este fél6-6ig???

toncsi

toncsi80

Toncsi!
Most kezdtem a babaszobát, meg a tesz veszt, mert hálózsákot keresek a gyerekeknek. Én nem licitálok, inkább ha megéri megveszem a kötött áron. :wink:
Szandi is kifelé ülve van a kezünkbe, hiába egyformák ezek a Nők!!! :wink:
Nekem is azért van lábzsákos mert kaptuk, meg van, de igy valóban elég kényelmetlen fogni! :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Toncsi, Zita, nekünk is ez volt, Lali utált sétálni, ordított mindig. Aztán vettünk a vaterán egy babakocsira tehető hordozót, onnantól nem volt gond, órákig elvan a babakocsiban, ha plázázunk vagy kirándulunk, abban alszik, eszik. Még mindig a hordozóban van, pedig már lelóg a lába. :oops:
Hú téli cuccot nekem is kell vennem. Csak nem tudom, hol. Én overált szeretnék.

Kriszta, az nem baj, ha belázasodik Teo az oltástól. Így jelzi a szervezete, hogy reagált az oltóanyagra. Ki jobban reagál, ki kevésbé, az sem baj, ha nincs láz, attól még hat az a szuri. :wink: Boldog névnapot Teonak! :lol:

Anett, ti is beleestetek a takonykórba. :( Sajnálom, gyors felépülést! Gyógyszert nem tudok, én is csak orrszívó, Stérimar és Cebiont adok.

Toncsi, habtapit én is keresek. Nálunk parketta van, és Lali mászik, de még sokszor orra bukik, nem merem letenni a sima parkettára. Vettünk egy csomag állatosat a Corában, de picike kis alkatrészek vannak benne, pl a strucc szeme, azokat simán kiszedi és lenyeli. :roll: Állítólag sima nincsen, amiben nincs minta, de a számos az jó. A tescoban most néztük tegnapelőtt, ott nincs semmilyen.

Aludtunk majdnem 6 órát egybefüggően, illetve egyszer nyüszögött, de nem mentem oda és visszaaludt. Láza nincs, kedve jobb, étvágya is javulgat. Én változatlanul carul vagyok.

Kép
szilcsi

Nem úgy néz ki, mint aki beteg: :lol:

Kép

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Zita, a játszótér majdnem itt van nálunk. A sportpályáig nem kell elmenni az Alkotmány krt-on, az ovi oldalában és közvetlenül mellette.

Szilcsi, ez a farmer szerkó kezeslábas, kemény 700 Ft-ért vettem, a helyi turkálós nőci tette nekem el még tavaly. Őszre vettem, amikor hideg van, de nincs nedvesség. A belseje polár. Jó meleg. Body, pulcsi, kisharisnya, kezeslábas, azt indulás. Ha nyirkos a terep, akkor is elég nehezen ázik át, tavaly még csak csetlettünk-botlottunk a fűben és elég sokáig birta. Az orkánost eléggé sajnálom ráadni, mert vilgoskék. Azt piacon vettem, nem sok pénzért, de még a születése előtt. Érdemes elmenni az angol turikba Szegeden (én a Gogolba járok, szinte minden felső ruházatunk onnan van) elég jó cuccok szoktak lenni. Na a kék meg ilyen:

Kép

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

sziasztok

szilcsi
hát nem betegnek, hanem cúúúúúúúkifiúnak tűnik Lalika. és a kis fogak nagyon édesek. van hordozónk(ugyan nem kompatibilis a babakocsival), de azt is rüheli. abban mondjuk egy mosogatásnyi időt van el. de enyim kölök sajtkukac :shock: folyton jár a keze,lába. mozog, kúszik, mászni akar, játékot gyömöszöl, még álmában is kúszik, fordul, négykézlábtámaszozik. asszem hiperaktív lesz :?
mi a Micimackó(vagy minimanó vagy vmi ilyesmi :oops: )ben vettük a télicuccost.
na, lépek, mert felkelt a félórás :shock: :shock: szunyából(ezért egyéáltalán megéri ledőlni?)
toncsi

toncsi80

Köszi csajok!

És a szülinapi köszöntéseket is köszönjük azoknak ,akik köszöntöttek! :D

Zsozi! :D
De jó,hogy írtál,miért nem jössz gyakrabban?Szabolcs baba jól van?Képet nem küldessz?Priviben is jöhet!

Betty!
Ne haragdj,hogy elfelejtettem,pedig annyira eszembe volt és mégse....utólag
ISTEN ÉLTESSE FLÓRÁT!!!!!!!!! :D
Pedig alig több,mint 1 hét van közöttük. Tegyél képet az 1 éves Flóráról légyszi!
20140113113746

Toncsi! Szerintem igen, rosszul értetted, ahogy irtad is nem kell lázasnak lenni ahhoz hogy az oltás megtegye a hatását. Igen, de ha nem tudom Norbi védett-e hogyan utazunk majd külfödre. Mondjuk akár Erdélybe, amikor sok a román TBC-s. De bárhova is, majd mindig aggodjunk? Ez agyrém. Tényleg nem értem miért nem lehet akkor legalább a szürést megcsinálni hogy megnyugodjunk. Gyerekorvosban bizok ha majd lesz.
NEkünk overálból egy számmal nagyobb kellett mindig. Ugy volt kényelmes, meg sokszor a gyerek ül a babakocsiban és a lábán felcsuszik, szoval kellett is hogy alul is hosszabb legyen, ne csak bövebb. Mekkorát vettél végül?
NEm tudod a Vásárhelyin hol van a Faktum?
Én sokat adok-veszek árverésen, csak ritkán nem volt szerencsém. Érdemes ha biztosan venni akarok valamit 1 licit legyen rá, mert akkor nem tudja ugy lezárni idö elött hogy én már kimaradok (én is szoktam kérésre lezárni). Amugy viszont kivárom a végét, addig nem licitálok rá másra, hogy ne verjem fel az árakat. A vatera, teszvesz számlát meg kártyával fizetem a neten. Én nagyon szeretek itt vásárolni, látom mit akarok megvenni, ha nem elég jol kérdezek és kérek még képeket.

Anett! A tengerviz mellett orrcsepp is kell, pontosabban orrspray! Mert a fülészeten Norbinál a föorvos hangsulyozta nem csepp legyen, az nem olyan jo. Nasivinnak van gyerek változata is, én anno homeosat adtam, most Vibrocil cseppet veszek és azt öntöm át spraybe, mert olcsobb a csepp verzió. Viszont a Vibrocilnak csak cseppje van amugy is kisgyereknek. És ez melléküreg gyull-ra is jo. MEg mehet ilyenkor 3*20 csepp Cebion. Köhögésre mi a Prospant, Ambroxolt szoktuk.

Szilcsi! De sokat nött már Lalika!! NAgyon helyes kissrác!

Mandász Kriszta! Nem vagy elfelejtve már foto is készült csak még a gépröl nem volt idöm áttölteni. De email cim jo lenne majd hova küldhetem

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita! A harisnyák jól néznek ki képeken, te már vettél v. csak akarsz? Mert én amikor olcsót vettem (vásárban) az minden olyan szük, hogy a kis lábára alig birtam ráadni még Orsinak is (pedig nála vékonyabb még nem volt a topicban:)) és Orsi lábába még a minta is belenyomodott, annyira szoros volt, igy végül használni sem tudtuk. Ezek amit a csaj árul kellően rugalmasak? És mennyire mérethelyesek?

Kép

Kép

Karmen
karmen

zozó:akkor nagyon egy cipőben jártunk, de ma már nem fájt, infráztam, meg ugye a 2 adag antibiotikum gondolom megtette hatását!!
Betegeknek jobbulást!
Valaki tud olcsó, csajos overált vhol, plííz szóljon!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Noémi elkapta Botitól, ugyanúgy torokgyulája van :(

Anett! :)
Először is nagyon boldog szülinapot Málnusnak!! :D :D :D
Doktornéni nincs M.o-n, ezért nem éred el, csütörtöktől lesz...
Az orrszívás és a sterimare mellé kell a Nasivin is! fontos, hogy lehúzza az orrnyálkahártya duzzanatot, mert különben hiába szívod!
Szoval mi így szoktuk:
Először Nasivin 1-1 csepp, vagy 1-1 fújás. pár percet várunk, utánna Stetimar bőven, és utánna jöhet a z orrszívás!
A sterimare csak elfolyósítja a cuccot, de ha be van duzzadva az orrnyálkahártya semmi nem jön ki!
Mondjuk nem lehet minden orrszíváshoz Nasivint használni, ilyen piciknek csak napont a 3x!
Én igyekeztem ezt az alvás előtti orrszíváshoz igazítani.

Mi ma elmentünk a helyettesítő rendelésre. Kaptunk időpontot fél11-re. 11-kor az egyik csaj közölte, hogy az ő időpontja fél10! :shock:
Na otthagytam a francba a rendelést, annyi beteg gyerek volt, hogy féltem, még nagyobb baja lesz Noéminek, ha ott leledzünk.
Este elvittem az ügyeletre a gyerekkórházba. Ott fül-orr-gégész megnézte, szerencsére még "csak" a torka van begyulladva, de váladékos kicsit a füle. Antibigyó megint.
Meg a fent leírt orrszívás..

Karmen :)
Noéminek se nagyon- szinte egyáltalán - nem látszott a bcg heg. De dokinéni szerint pozitív, így nem küldött a tüdőgondozóba.
Norbié egyáltalán nem látszott? Noémié épphogy csak rózsaszín pötty volt, az se látszik már...
Azért ez durva....járjon majd tüdőszűrésre... :evil:

Szilcsi :)
Hú, jó sokat eszik Lali! Mármint Noémihez képest...Most kicsit izgulok... De tényleg olyan kis formás a csajom.. Remélem, nem gáz, hogy csak ennyit eszik. Mondjuk szopizik még 5x mellé.
Gyors gyógyulást Nektek!! Kb. ugyanaz a bajuk a törpöknek. Nálunk is többször ébred éjjel, vagy mert fáj a torka, vagy mert nem kap levegőt... De neki nem kell a cici, cska egy kis simi, vagy orrcsepp, orrszívás.

bocsi, tök felületesen olvastam, hulla vagyok.. bocsi, bocsi!!

Jó éjt!

Kép
Kép
zituska28

Ja, még ezt akartam...

Sógornőmék úgy csinálták meg a bölcsiben a habtapikat, hogy ahátuljára papirt ragasztottak dekopázs ragasdztóval. így a papírhoz ragadnak a pici alkatrészek is, nem tudják kiszedni a gyerkők! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Minden kisbetegnek jobbulást.

Nóri haját a szomszédunk vágta le, aki fodrász. Most ellestem pár fogást, lehet legközelebb én is megpróbálom :)

Most olvastam a következő cikket. Ti hallottatok róla?

http://www.origo.hu/itthon/20080923-kir ... rvost.html

Kép

Kép
sznanna

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Csajok!

Karmen: Nagyon szepek a gyerkocok, azt hiszem az en Teo fiam komoly konkurenciara talal a Norbiba......
Megoldodott a szuri kerdes...?

Szilcsi: Lalinko tenyleg nem nez ki betegnek, olyan eeedi...no es azok a fogacskak! Orulok, hogy jobban vagytok

Noncinak, Norinak, Malnanak sok gyogypuszi!

(remelem mas beteg nincs...es nem felejtettem ki )

Toncsi: Mi szerettunk kocsikazni, nem probaltad meg meg esetleg ulo ve kocsikaztatni a Mini feneket...szerintem ha tud nezelodni tuti jol erezne magat.... A hiperaktivitasrol csak annyit, hogy az en Teom is egy sajtkukac....

Lanyok! Tegnap vegre levettek teljesen a kormomet (sajna ki fog noni), nagyon fajt amikor kiment az erzestelenito....de ma mar jobb es vezetni is tudtam...szedem az antibogyot amitol iszonyuan faradt vagyok....no meg nem egyszeru a talpam kulso felen jarni....papucsban!
Ha minden igaz, es ez mar tuti a jovo het penteken vagy csak hetfo este indulunk....
Milyen ido van otthon, mit josolnak a meterologus brekkencsek...marmint mit vigyek a fiamnak meleg holmit, atmenetit....tipppppp????
A telira keszulunk, aki kuld telefonszamot azt ertesitem azonnal es megbeszelunk talit.....mert lehet nem mindenkinek lesz jo ugyanarra a napra meg hasonlok! Ok?!

Mar csak 1 het van hatra!!!!

Teo jo formaban van....csak probalja taposni a labamat...a szo szoros ertelmeben, tuti tetszik neki a bazi nagy kotesem....

pusszancs

Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

Sziasztok,

Karmen, már épp kérni aakrtalak, tegyél fel képet a gyerkőkről, olyan rég láttuk őket. Norbi hatalmasat nőtt, egész nagyfiús lett már!!! Orsinak ki volt festve az arca? Norbi elesett, vagy mitől zöld a feje? :shock:

Zitus, dettó nálunk is ez van, csak nálunk elég naponta 1-2-szer szívni a nózit, nem taknyos Lali. Gyors gyógyulást! Boti kifelé lábal már?

Kriszta, remélem, meggyógyulunk addigra!!! Szeretnélek látni titeket!!! Sajnálom a körmödet, mennyi a garancia rá, hogy az új körömmel rendben lesz minden? Mivel jöttök, repcsivel?

Ma megint a sebészeten voltunk, két napja megint nem volt kaka, éjjel már adtam egy glicerines kúpot, félóránként felsírt, rángatta fel a lábait, sikítozva sírt szegény. A kúpra sem kakilt. :shock: Sebészeten mindene negatív lett, és délután a párom mhelyén a fősulin úgy összef*sta magát, hogy teljes átöltözés lett belőle. :roll: Doki szerint étrendet kellene változtatni, és répát, banánt, almát nagyon keveset adni, mert ezek hasfogók. :shock:
És adjak sok borsót, krumplit, spenótot, ezek lágyítják a székletet. :shock:
Basszus kicsinek megúsztuk a hasfájást, most meg itt szenvedünk vele. :( Most bezzeg 3 óra hosszája alszik, szegény teljesen kimerült az éjjel.
Valaki használ Laevolac szirupot? Milyen? Hatásos?

Kép
szilcsi

Szilcsi! Norbi nem hogy elesett, hanem irtam másfél hete átesett az kanapé oldalán, akkor még az arca is fel volt repedve a szemétöl a füléig. Azt a képet azért már nem mertem feltenni :oops: Amugy már nem olyan tüsi a haja, télire kicsit engedem nöni neki. Orsi hercegnőnek volt festve, anyu vitte vasárnap a Ligetbe, volt sok ingyenprogram, mászok, ugrálok, lovaglás stb.
Adj még öszit, s.barackot (ha ezt már ehet), szilvát. Esetleg homeos szert nem probáltál nézni a neten? Szegénykém, annyira sajnálom hogy ennyit szenved! Mikor lesztek a tv-ben? Vagy már volt a müsor?

Kriszta! Jaj te szegény! Nekem akkor is rémesen hangzik hogy körömlevétel! Remélem nem fáj sokáig! Privit majd én is irok telefonszám miatt. Oltásra semmi nincs, ANTSZ nem válaszolt. Gyerekorvos meg szabin van, annyira nem sürgös hogy legyen pofám felhivni emiatt. Majd okt. elején megyünk oltásra, akkor

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

MÁLNA-LORETTÁNAK ÉS FLÓRÁNAK BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK A DRUKKOKAT, JÓKÍVÁNSÁGOKAT, ELKEL BELŐLE MÉG :oops: :wink: :wink:

Niki!
Én nagyon sokat szenvedtem az arcüreggyuszival, többször felszúrták-vagyis átöblítették-, kellemetlen, de túl lehet élni és utánna sokkal jobb. Én is szedtem antibogyót, de kéthavonta begyulladt, lüktetett a fejem, nem tudtam lenézni, mert annyira fájt. Végül az infralámpás melegítés segített. Azóta már ha náthásodom elő a lámpát....
JOBBULÁST!!!!
Rég láttuk Rékát!!!!!!!

ZITUSKA!
Gyógyulást Nektek!
Hogy talállak meg a vaterán?????

TÜNDÉRIEK A BABÁK!!!!!!

Voltam reggel CTG-n.......eléggé beparáztam. Fájás nuku, de a ctg-s csaj folyamatosan nézte a görbémet. Kérdeztem mi a baj, aztán kinyögte, h annyira rugdos Konstantin, h a szívfrekvencia többször 190 körül volt........Megijdedtem, hiszen tegnap óta a vérnomásom car.....Megnézte a dokim, annyit mondott, h nagyon vagány a gyermek, nincs baj, jövő héten ismét CTG. Akkor UH-t is akarok, derüljön már ki, mi a helyzet odabent.

Kisfiam egész lent ficánkol, remélem ez azt jelenti, h megfordult...feszülget a pocak, szóval valami elkezdődött.....

Kinek irhatok, ha esemény lesz??????????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Toncsi, néztem habtapit a passzázson a játékboltban, hát horror áron van, állatmintás telistele pici részekkel és 1600 ft egy 10 darabos csomag. Jövő héten lesz számos is, kb ugyanilyen árban. :shock: Anno a Corában vettünk, akkor a 10 darabos 600 péz volt.
Állítólag a Metroban is van.

Kép
szilcsi

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat mégegyszer mindenkinek!Én sulizok a héten,hulla vagyok,Málnikám beteg továbbra is,asszem hívom a dokinőt holnap! :(

Zsuzsu!Nekem írhatsz sms-t ha gondolod a nagy újságról és közzé teszem itt nagyon szívesen!
20140113113746

sziasztok

karmen
szépek a gyerekek. és bocs, hogy félreértettem az oltásos csevejt!

kriszta
remélem ez a köröm már nem lesz gázos. kocsikázást már próbáltuk ültetve, nem jött be :? majd írok vmikor én is telszámot.

szilcsi
remélem Lalinak javul az emésztése, én azt hittem, hogy ha már hozzátápi akkor minden gond megszűnik :oops: , hát ezekszerint nem csak a szopi miatt lehet aggódni.köszi a habtapis infót, majd akkor benézünk oda.

zsuzsu
szorítünk neked!

anett
mit tanulsz?

sajna a Kismacó is beteg(meg én is, de én nem számítok). api hozhatta haza, mert ő a hétvége óta beteg,.mi is hasonlóan járunk el, mint ahogy ti is írtátok. ja, szerencsére a kedve töretlen.

minden kisbetegnek jobbulást!!!

toncsi

toncsi80

Sziasztok! :)

Basszus, mennyi beteg gyerkőc!! :( Minden baci monnyon le!!!! :evil:

Lali nagyon helyes, és azok a fogacskák!! :D Nagyon aranyos! :D :D
Botinak már kutyabaja! :D Rossz, mint az ördög! :lol:
Noémi is jobban van, ma már nem volt egyáltalán lázas, és orrot is csak 1x szívtunk, nincs teli az orra. Kicsit szörcsög még, de az már az orrmandulája miatt van sztem.
Szidjuk az antibigyót - tényleg nem szívesen adom a gyerekeknek - , de nincs mese, egyértelműen attól lettek jobban, addig a fejem tetejére is állhattam, nem javultak... :?

Zsuzsu :)
Én várom ám az sms-t!!!!!! Tessék ám értesíteni!! :D :wink:
A vaterán ugyanez a nick-nevem! :wink:
Drukk!! Minden okés lesz! :wink: De azért addig még jelentkezz!

Kriszta :)
Kúrálom ezerrel a csajom, nem maradhatunk le a randiról!! :lol:
Körmödet sajnálom, gyors gyxógyulást!

Tuti kihagytam csomó mindent, amit akartam, de most mennem kell....
Pusssz.........

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok! :)

Basszus, mennyi beteg gyerkőc!! :( Minden baci monnyon le!!!! :evil:

Lali nagyon helyes, és azok a fogacskák!! :D Nagyon aranyos! :D :D
Botinak már kutyabaja! :D Rossz, mint az ördög! :lol:
Noémi is jobban van, ma már nem volt egyáltalán lázas, és orrot is csak 1x szívtunk, nincs teli az orra. Kicsit szörcsög még, de az már az orrmandulája miatt van sztem.
Szidjuk az antibigyót - tényleg nem szívesen adom a gyerekeknek - , de nincs mese, egyértelműen attól lettek jobban, addig a fejem tetejére is állhattam, nem javultak... :?

Zsuzsu :)
Én várom ám az sms-t!!!!!! Tessék ám értesíteni!! :D :wink:
A vaterán ugyanez a nick-nevem! :wink:
Drukk!! Minden okés lesz! :wink: De azért addig még jelentkezz!

Kriszta :)
Kúrálom ezerrel a csajom, nem maradhatunk le a randiról!! :lol:
Körmödet sajnálom, gyors gyxógyulást!

Tuti kihagytam csomó mindent, amit akartam, de most mennem kell....
Pusssz.........

Kép
Kép
zituska28

zsuzsu: nekem is írhatod ám az sms-t! :lol:
infra nekem is segített, azóta elmúlt. Viszont lett egy újabb nyirokcsomó duzzanatom, mert volt egy régi, ami nem múlt el és most lett egy új a másik oldalon is és most tökre beparáztam ezen, holnap megyek is vérvételre, de már minden rosszra gondoltam, pedig azt mondta a fül-orr-gégész, h ez a torokgyuszitól van.Hm. Olyan jó lenne már, ha nem lennének betegségek!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Ha nem haragszotok, megpróbálok újra csatlakozni! :lol:

Enikő: Azért továbbra is kérdezősködök errefelé! Mostanában csak a védőnőm eladó házáról hallottam, de annak nagyon húzós ára van. Ha hallok valamit szólok! :wink:

Nóri, Zolka, Lali, Norbi, Orsi, Málna nagyon szépségesek! :lol:

Flórának is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Zsuzsu: Drukkolok nagyon! :wink:

Nórinak nagyon szép lett a frizurája, Szabolcsnak is levágtuk, de elég rosszul sikerült, amolyan trappista szerzetes benyomást kelt! :lol:

Minden betegnek jobbulást!

Rólunk: Szabolcs nagyon mozgékony, állandóan felügyelni kell. Nagyon profin mászik, iszonyat sebessége van. Szépen áll, kapaszkodás nélkül is megy egy kis ideig és pár lépést is megtesz kapaszkodva. (Általában akkor, ha a tv-t vagy a sütőt molesztálja és előlem akar „menekülni”) :lol: Étvágya szerencsére jó, még idáig mindent megevett. 10kg és 75 cm az utolsó mérés szerint (ez se most volt :oops: ) Mióta lehűlt az idő, újra átalussza az éjszakákat (kopp-kopp), kivéve, ha új fogat növeszt... Idáig hat jött ki.

Most mennem kell, majd igyekszem gyakrabban jönni!

Üdv mindenkinek!
Vendég

Pár kép Szabiról... :lol:

ritka pillanat...
Kép

nyaralás:
Kép

nyaralás:
Kép

neki a Balaton a Riviéra...
Kép

jó fiú:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Néha jövök ám én is, de 30 elsős kisgyerek és család mellett nem sok időm marad!Sajnos még a családra is nagyon kevés!!! :(

Minden kis-és nagy név-és szülinaposnak sok boldogságot kívánunk!

Szilcsi!
Az alma, banán, s.répa tényleg hasfogók, nekünk azt kellett enni-inni, amikor babának hasmenése volt!!!
Én a pici darabokat a habtapiba egyszerűen beleragasztottam!

Anna!
Nóri tündéri az új frizuval!!! :lol:

Zsuzsi!
Drukkolok!!!!!!

Gáborom jól van, bár köhög egy kicsit és folyik egy picit az orra, de remélem nem lesz ennél komolyabb.A bölcsit szereti nagyon, nagyon jól érzi magát, úgyhogy szerencsénk van.lelki furdalásom csak nekem van! :?

Megyek, mert vár rám 30 füzet és pár hullámvonal! :wink:

Mindenki gyógyuljon meg gyorsan, aki beteg!Gyógypuszik mennek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szilcsi! Én vaterára tettem fel ilyen habtapit, ha rákeresel, 1ft-rol indult. NEm a legszebb mert van ami firkás, v. kicsit megrágott, de tökéletesen jo volt arra amire valo, Norbi tudott rajta feküdni, mászni stb. Késöbb meg szétszedni hogy ujra összerakhassam :lol: . Uj ára amugy ennek is 6500ft volt. Ha gondolod keress rá. A nevem ua. mint itt.

Toncsi! semmi gond, inkább szoljon mindenki ha valaki hülyeséget ir, mint butaságot beszéljünk

Zsozi! Hü mekkora már a fiad! Nagyon helyes ö is!

Csibe! Kutyusokat elvitték már? Nekünk ugy tünik egyelöre nem lesz (remélem már nem is fog hasasodni! :oops: )

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Csak rohanoban: Kicsi fiunak nez ki a 20 hetes UH-n a bebi. :D

Olyan jo tudni!!! Mindegy volt, lany, vagy fiu, csak tudni szerettuk volna mar. Na, az utonevkonyvon megint sikerult halara rohognom magam. Eredmeny nincs is, orult keves jo fiunev van. Vannak kedvencek, de meg nincs vegeredmeny.

Sziasztok, joejt, majd meg jovok

Kép
Kép
-macsek-

csibe: melyik suliban tanítasz?

Kép
gyanixi

Toncsi!
JOgra járok! Nem te kérdeztél a múltkor,hogy szopizik még Málna meg miket eszik?Most ötlött eszembe!Te voltál????

Mi jobban vagyunk mára,így nem megyünk dokihoz,csak haza anyukámékhoz,hogy tudjak tanulni decemberre,mert végem lesz úgy érzem!

SZép hétvégét mindenkinek!
20140113113746

Sziasztok! :D

Zsuzsu sms-e:

Tegnap este csaszival, egészségesen megérkezett Konstantin. 3770 g!

:D :D :D :D :D :D :D

Szívből gratuálunk! :D :D

Kép
Kép
zituska28

Zsuzsunak és a kis Konstantinnak hatalmas gratula, sok örömet, egészséget nekik!Nagy baba és hamarabb jött ezekszerint, igaz?

Kép
gyanixi

nahát :shock: :shock:

Zsuzsu!!!
garatulálok! jó egészséget a babának és az egész családna! soktejcit és boldog életet a pici (nagy :wink: ) Konstantinak!!!

anett
de én kérdeztem! mert érdekel, hogy mit eszik egy egy éves...mert már azon gondolkodom, milyen lesz, ha egy éves lesz a MIni :roll: :lol:
jog nem lehet egyszerű! anyám, tesóm jogot végzett. kellett neki is magolnia eleget. hanyad év?vagy csak vizsga?

gyanixi
kérünk képet! te olyan nagyon-nagyon ritkán raksz! :roll: :(

csibe
én azt hittem, hogy a tanárok élete egyszerűbb :oops: . csak ránézel a füzetre "hát kicsit tojásforma ez az Ó betű-legyen közepes" nem így kell? 8) :lol: -csak haladosan!!!(legalábbis én így csinálnám :oops: 8) :lol: (még jó, hogy nem lettem tanár, szegény gyerekek!

macsek
gratula a fiúkához. milyen nevek merültek fel? és milyeneken nevettek, én is-én is-(nevetni szeretek)

toncsi

toncsi80

ja, kimaradt:

zsozi
szép gyerek ez a Szabi! gyere sűrűben és akkor gyakrabban megcsodálhatjuk :wink:

toncsi

toncsi80

Zsuzsu!
Nagyon gratulálok Konstantinhoz!!!!
Jó egészséget kivánok nektek és sok tejcsit!!!
E.

szilde
Szeged

GRATULÁLOK ZSUZSUNAK ÉS KONSTANTINNAK!!!!!!!!!!
Sok egészséget, tejcit és boldogságot kívánok!!!!

Niki!
Hogy ment a beszoktatás a bölcsibe??
Réka szereti?

Csajok!
Lenne egy eladó nagyon szép, tömör fa nappali szekrénysorunk eladó. Antikolt borovi fenyőből van, adok hozzá ugyanolyan dohányzó asztalt is.
Nem monstrum!!
Ha valakit érdekel, küldök képeket , méreteket és árat.

Meg van egy nagy síkképcsöves 5 éves Samsunk TV is amitől szeretnénk megválni. Teletexes, tökéletes állapotú.

Bocsi hogy itt akarok üzletelni, de hátha valakinek pont ilyen kellene :oops:

Nagyon kellemes hétvégét mindenkinek!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Lányok!
Aki Teszveszezik v. Vaterázik lenne pár kérdésem.Kinek tehetem fel?

E.

szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?