Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Nem azért adok Kevinnek tápit,hogy ne keljen éjjel.. :shock: :oops:
Különben is már teljesen átállt a szervezetem a többszöri éjjeli kelésre.
Egész nap szoptatom,és csak akkor adok neki tápit,ha már muszály mert éhes maradt és vigasztalhatatlan.De most azt sem fogadta el..

Vagy ti mit csinálnátok a helyemben?

Zituska!
Ma Kevin csak azt a játszócumit fogadta el ami nagyon puha.
Valszeg ilyen etetőcumi kellene és minden megoldódna..
Tuti az inye,meg a fogzás miatt van az egész.
Érdekes Hanna nem csinált ebből ügyet fogzás alatt sem.Nem egyformák.

E,

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Toncsi!Anett!
De jó lenne,ha minden a nagykönyv szerint menne...
Igen,elég feltünő,hogy egy étkezésnyi időre nem elég a tejem,sajna.Aztán alszik egy kicsit és addigra termelődik újra.Ez van.
Én sem adnék tápit ha nem muszály.

Toncsi!
De gyönyörű Hédi!!!!
Ekcéma Hannánál jött ki a kezemen.Nagyon gáz volt úgy csinálni bármit,mert a gumikesztyű csak rontott a helyzeten.
Aztán rátaláltam a fóliakesztyűre.Te ismered?
Főzéshez,meg kisebb munkákhoz kiváló,és szellőzik közben a bőr.
A gumikesztyűbe meg cérnakesztyűt húzok,és igy ok.
Szteroidos krémeket tényleg el kell felejteni jó időre.
Azért nagyon tud viszketni,nem?

Kibirjuk

8)

Üdv.:E.

szilde
Szeged

Toncsi!
Pont igy mondjuk itthon,honnan tudtad?:Inci-finci Kevinci Minci,persze főleg Hanna mondja:):)
Hédi-bébinek mi az új művészneve?
E.

szilde
Szeged

Zituska!
Sinlac pépet fel kell iratni,v. anélkül is megvehetem a gyógyszrtárban?V, hol még?
Az szójás,nem?

E.

szilde
Szeged

szilde

én
nem "gyanÚsítgatt ala k" (ettől agyerektől már írni sem lehet :shock: :lol: ), hogy éjjel aludni szeretnél szopi helyett :D én csak leírtam.
meg még: én azt szoktam kb egy hónapja, hogy eszik fürcsi (19-19.30)után aztán 8.20 körül kap kb 30ml tejet pohárból. fele a nyakába :shock: :D . aztán 8.45-9 szunya(ekkor már nem akar cicizni, zenehallgatás, játék , álomba ringatás). de mivel mi fentvagyunk még ezért ilyenkor fejem le a kis 30ml-t. ami nem sok. de jó zsíros(mert látszik másnap este a pohár tetején). de TE ÉRZED! hogy hogy kell a fiadnak kaja

ekcéma
nekem már gimis koromba volt :( ha ideges vagyok és vakarom akkor nagyon gáz, amúgy meg már megszoktam.

na, megyek spoenótot mosni a spenotos tésztához
toncsi

toncsi80

mostani művésznév: Első avagy Egetrengető Renitencia(volt egy Hófehér című rajzfilmparódia), tehát Renitencia, én Bocus-Macus-nak, api GombaArtúrnak, Artúrnak, Gombának Hívja 8) :oops: :oops: :oops:
jaj, szegény gyerek :lol: :lol: :lol:

A Kevinci nevét meg én aki szintén nagy becenévadó vagyok símán kitalálom. :lol:

kesztyűt honnan veszed. ez a hajfestős kesztyű???
toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Szilcsi: Értem, akkor tehát észre lehet venni ha súlyos a helyzet...csak én attól félek, mi van ha véletlenül nem veszem észre...na de ugye az anyai ösztönök....
Eszem megáll! Szebb napokat nektek!

Matteo: Gratula a járáshoz!
Ez a köröm marha rosszul hangzik. Nekem is folyton begyullad(t), bár az utóbbi időben nem. Egyiket lézerrel műtötték, azóta semmi gondom vele. Koppkoppkopp. A másik néha vacakol, egyenlőre uralom a helyzetet, de ha gáz lesz vele, rögtön megyek műttetni. Szegeden is csinálják, csak drágább és hetek múlvára kaptam volna időpontot (magán), de sürgős volt már, így Szolnokra mentünk, ahol 1 perc alatt elintézték. És dehogy kell levenni a körmöt, csak vesz le lézerrel a szélességéből. Nem fájt, és utána sem volt vészes. Szóval ha úgyis jöttök Szegedre, én a helyedben addig kibírnám és itt elintéztetném. Ha gondolod megadom a telefonszámokat, esetleg a szegedihez is tudsz időpontot kérni. De Szolnok sincs messze. Ha nem, nem. Csak egy lehetőség.

Edit: Enyém kispasim olyan hisztis...te.... Még hogy a lányok hisztisek :o Napközben 2-3 órát van el kaja nélkül, de inkább 2-t. Gyakran szopizik. Gréti 4-5 órákat simán kibírt szopizás nélkül, és hízott rendesen. De Levi.... mondjuk hízni hízik ő is, sőt....csak sokszor eszik. Éjszaka van hogy alszik, van hogy 1-2 x ébred. Változó. Fogalmam sincs mitől függ. És olyan üvöltéseket le tud nyomni, hogy ne tudd meg. Szívszaggató, velőtrázó....vigasztalhatatlan. Ilyenkor nem éhes...álmos, arra jöttem rá. Pedig nekem is mindig az "éhes" jut eszembe először minden nyaffnál. És iszonyatosan anyás. Pasi, hja :) Gréti meg apás....
Egyébként Levibogyó azt csinálja, hogy elkezd nyűgösködni, jó, mondom, akkor szopizunk, felveszem, leteszem az ágyra, ekkor már tudja mi fog következni, és a kis lüke akkor kezd el üvölteni eszméletlenül, a célegyenesben. Addig ordít amíg a szájába nincs a cici. Már nem egyszer megfordult a fejemben, hogy egyszercsak ki fogják hívni a szomszédok a gyerekvédelmiseket, hogy mit csinálunk ilyenkor a gyerekkel. Ja, és sikííííííííííííííííííííít. Szóval nagyon tud fesztivált csinálni. Tiszta anyja :lol: :lol: :lol:

Toncsi: De édi Hédi bébi :D Nem is sovány..... :o

Köszi a dicséreteket :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Toncsi!
Tudom. :lol:
Nem volt semmi bántó abban amit irtál,de tényleg!!!

Kesztyű.
Olyasmi mint a hajfestős.Peha-foll a neve és 100db.ot kb 400-500 között osztogatnak a gyógyszertárban.Bár volt időszak mikor hiánycikk volt.

Nem semmi becenevek... :lol: :lol: :lol:

Spenótos tésztaaaa?Akkor finom lesz a vacsi. :wink:

Bea!
Kevin Detto.Ezt csinálja.Addig sir mig a szájában nincs..azt hiszi nem értem mit akar,és ott akarom hagyni.
És már az sem mindegy milyen irányból kapja.Újabban csak a bal oldalamon fekve,és csak a nagyágyon hajlandó..
Néha tesz kivételt ha úri kedve úgy tartja..én meg próbálom feszegetni a határokat.

Levibogyó. :lol: :lol: Ez aranyos. :lol:

E.

szilde
Szeged

Kevint én mostanában nemes egyszerűséggel csak Macusnak hivom.
:wink:
E.

szilde
Szeged

Kevin sokszor óránként,két óránként szopizik,kivéve ha nagy nehezen elalszik,akkor tovább tűr.

Amúgy folyton ülni szeretne,mindent megnézni,szereti ha mindig van körülötte vki.

Ha felveszem akkor a válamba dörzsöli a kis nyálas száját és ökölbe szoritja közben a kezeit(csak sajna a nyakam,v. a karom bánja,mert belilul a helye olykor.Kis Erő Benő-ez is a beceneve)
Meg mikor szopizik időnként rámharap a kis inyével.Olyankor mondom neki,hogy fáj és nem szabad,de csak vigyorog..
Nálatok is van ilyen?

E.

szilde
Szeged

Sziasztok.

Bea, a főbb tünetek, amikor már baj van: periodikus sírás, pocakfájós lábfelhúzgálás, hányás, málnazselészerű véres széklet, ilyenkor azonnal irány a sebészet. Hja egyébként az anyai ösztönök nagyon durvák, tényleg jeleznek, ha baj van.

Kriszta, én is úgy értettem, hogy örökre leveszik a körmöd. :shock: De csak nem?!??

Hú csajok, hát nem akarok panaszkodni, de Lali még mindig van, hogy nem 1-2-szer, hanem 3-4-szer kel éjjel. :roll: Ha csak 2 van, akkor már jó éjszakánk van. :roll: És szopizik is mindig, mert elkövettem azt a hibát, hogy megszokta, hogy cicin alszik el. Napközben is, mindig csak cicin hajlandó elaludni. Hiába simogatom, cipelgetem, bármit csinálhatok, akármilyen fáradt, csak cici. Így ha kel éjjel, csak cicivel alszik vissza. Van valami ötletetek, mivel tudnám megtanítani egyedül elaludni???

Tegnap este lázas volt, ma már semmi szerencsére. Az étvágya határozottan jobb, és már nevet is megint sokat, azt hiszem, javul az állapota.

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

Szilcsi!!
Nem jutok szóhoz! Kimondhatatlanul sajnállak, sok erőt Neked és a családodnak, mielőbbi felépülést Mindenkinek!!
Az említett dokiról én is jó véleménnyel vagyok, remélem túl vagytok a nehezén!!

Enikő!
Annyira jó olvasni a soraid! :D :D Megérdemled a boldogságot!!!!!!!!

Zitacicu!
MÁTÉNAK VIDÁM SZÜLINAPOT!!!!!!!

Bea!
Nekem is nagyon tecc. a videjóó! :D :D :D Gréti ugróiskolázik?? :D :D
Még nem szülök!!!!!! Bence optimista, 10.14-én akar szülni....jöhet a drukk! :lol: :lol: (én nem hiszem, h egyben maradunk addig, de ezt nem hangoztatom)

Timika!
Sajna nem tudok beszélni a dokimmal. Ha visszamennék délután, akkor talán lenne rá mód, de nem tudom megtenni, h 14 óra körül visszamenjek. Ábel ha nem alszik iszonyat hisztis. (alvás nélkül is sajna).
Mindenképpen lesz Uh, nem fekszem anélkül kés alá!!!!!!!!!
Remélem szerdán tudok beszélni a dokival, kéne egy tenyésztés is, h sikerült-e kiirtani a bacikat, bár mindenképp kérni fogok szüléskor antibiot, biztos, ami biztos alapon.

Szeretném, ha elküldenéd Inci emiljét!! Azt tudom, h gmailes! Ígértem neki képeket és beszámolót... KÖSZI!!!!!

Tesóprojekt???????

Kriszta!
Teonak óriási puszi!!!!!! :D :D (Ábel anyáknapjakor tette meg az első, önálló lépéseit virággal a kezecskében, én meg bőgtem, mint a záporeső..... :lol: :lol: :lol: nosztalgia....)

Neked jobbulást, vidám készülődést, nyugalmas csomagolást!!

Zituska!
Emlegettünk ma! Ábira most lett jó, az egyik melegítőnaci. (bordó, oldalán fehércsík). Bencének nagyon teccik és kérdezzük, mostanában nem selejtezel?????? :wink: :lol:

Botinak gyógyulást!!

Toncsi!
Gratulálok a szépséges, ügyes, bájos kiscsajodhoz!!!!!

Képzeljétek az októberi topicban megszületett az első két baba, a második ráadásul szegedi :D :D :D
Nagy szó amúgy, mert a novemberieknél már hetek óta megszületett két baba.
Mi jól vagyunk, éjjel óránként pisijárat, felkelni nehézkes, cipőt bekötni szintén, de semmi görcs, vagy fájás.... Gyermekem ficánkol, de nagyon fent érzem....

Ábel kifelé megy a náthából, én is megfáztam, de meglepően jól viselem....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

sziasztok

zsuzsu
jobbulást! és tessék jelentkezni rendszeresen, már novemberre várt baba?! :shock:

Jégvirág!!!!
elfelejtettem dícsérni a kölkösvideót(ugyan csak szakaszosan néztem, mert régi a gép és nem jól viszi a videjókat :oops: , így képeket is kérek :wink: ), és csak séta közben jutott az eszembe :oops: mert az még a túloldalon volt és rövid a memóriám :oops: szóval cúúúkik a kölkök.

szilde
akkor hasonlóan hívjuk a kölkeinket :D csak én Bocus-Macusnak! enyim kölök is ha itthon vagyunk ált 2óránként szopizik, de van hogy cicivel alszik el. félóra alvás után cicivel kell. mondjuk, ha megyünk valahova és érdekes dolgok vannak símán kibír3-4órát.

szilcsi
örülök, hogy Lalika jobban van!!!ti azért keltek többször, mert jön folyamatosan a foga, nem?
enyim gyerek is cicin alszik el(leszámítva este mert olyankor api ringatja). nappal is meg éjjel is.de nekem mindegy, mert megvan 10-15 perc alatt. és mivel én piszkos sz@r alvó vagyok, ígyis-úgyis felébredek, visszaaludni is lehezen szoktam. tehát mindegy, hogy én ciciztetek vagy api ringatná. én úgy sem alszom :roll: .cumitok van?az nem használ éjjel?

köszönöm a Hédikép dícséreteket! jó a taktikám, mi? 8) először közlöm, hogy nem hozok képet, aztán kértek képet, kaptok, és még dícsértek is!!!!nem semmi vagyok :lol: 8) :oops: de ti meg aranyosak, hogy tűritek és dícsértek!!!

puszipá, mert még megyek a kajáshoz is
toncsi

toncsi80

Toncsi, van cumink. Régebben bevált, hogy ha kelt, kapott teát és cumit, fodfult az oldalára és már aludt is. Nem is tudom, hogy fordult ez vissza, ha nem veszem ki, ordít. :roll: Az a baj, hogy van, hogy egy óra hosszát is ciciztetni kell, mire visszaalszik és nagyon fáradt vagyok már, nem alszok 3 óránál többet egyvégtében egy éjjel. :roll:

Zsuzsu, most már gyere gyakrabban, kíváncsi vagyok, mikor bújik ki a kicsi! Remélem, visszafordul fejvégűbe! +++++++++++++

Edit, Lali azóta harap, hogy vannak fogai, előtte soha, mondjuk a cicimet csak 2-szer harapta meg, felkiáltottam a fájdalomtól, mire megijedt és ordított, elvettem tőle a cicit és azóta nem harap. Mindenhol máshol igen, lábamat, vállam, nyakam, állam, ahol ér. :roll: Bizti fáj Kevinnek az ínye, próbálja csillapítani a viszketést a dörgölőzéssel. Én sosem adtam Panadolt, amúgy Nurofent használunk, de azt sem, csak Dentinoxszal dörzsölöm be neki az ínyét.
Sinlacot nekünk a doktornéni írta fel, nem szójás, hanem teljes kiőrlésű rizs és szentjánoskenyérmag kivonat keveréke, nekem ízlik. :oops:

Elkiabáltam, megint volt hőemelkedése, kapott Nurofent, már alszik szerencsére. Viszont nem vacsizott, csak szopit, úgyhogy megint jó éjszakám lesz. :roll:

Toncsi, Hédi nagyon cépséges, és egyáltalán nem sovány! Lalinak sincsenek olyan hú de vastag sonkái, nem minden baba gurul el, de ez nem baj! :wink:
(Kíváncsi leszek, Kriszta Teoja a szőke Hédire vagy a fekete Noémire bukik-e majd. :wink: :lol: :lol: )

Zitus, jó, hogy Boti kifelé lábal már. :D Drukkolok, hogy Noémi ne kapja el!

Hja nekem is folyik az orrom, fáj a torkom... Lali is köhög, hétfőn megyünk a doktornénihez. :roll: áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Kép
szilcsi

Szilde: Ó, hogyne lenne ilyen. És vagy 3 hónapja ömlik a nyála. Az ökle folyton a szájában van, vagy a vállamat rágja, vagy a karom, ujjam, ami jön.....
Nekem Gréti is csak cicin aludt el, kb. 90%-ban egy idő után. Levi 80%-ban cicin alszik el. Fejlődök :) a 10. gyerekem már nem cicin fog elaludni ha így haladok :lol: :lol: :lol:
De nem baj, mert jóóóóóóó, és bújik és imádom, és bezzeg Gréti már nem bújik hozzám úgy, csak nagyon ritkán, akkor se ha átjön reggelente közénk néha. Úgyhogy addig élvezem a bújást, amíg lehet Levivel :) Éjszaka ha ébred, általában marad köztünk, mert mindenki bealszik a szoptatásba. Szerintem én legelőször :) De így volt ez első gyereknél is.
Ja, és Gréti imádta a Sinlacot, én gyümivel adtam neki 7-8 hós korától csak kb. Szerintem rémes, de nagy favorit volt, mindent vitt.
Receptre vettem, úgy elvileg olcsóbb (volt). Most nem tudom (még) hogy vannak ezek...

Szilcsi: Fel a fejjel, kitartás és azonnali gyógyulást most már!

Zsuzsu: Drukkok mennek! Sima szülés lesz, meglátod!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szilcsi,annyira sajnálom Lalit!!!!!!!!!
Szegény mamád,és anyukád,basszus naon összejött nektek!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry
Nekem hónapokon át volt,hogy 10-12 is felkelt éjjelente a drága kisfiam........

Bea,ezek a fiúk ilyenek....... :lol: :lol:
Barni is akkor volt nyugodt ,ha a cici a szájába volt!!!! :wink: :wink:
Gréti jár már oviba???

Zsuzsu,hű-ha így telik az idő????????
Mindjárt szülsz!!!!!!!!!!!!!

Exi,Peti szereti a bölcsit????

A múlt héten ugye szakadt az eső,és nem tudtak kimenni az udvarra Barnabásék ,szegény Andi gondozónénije,mert EGÉSZ nap,bennt hisztizett hogy ő ki akar menni,és nem akar bennt játszani!!!!

Még azt is mondta az Andinak,hogy menjenek ki nyugodtan,mert neki van dzskije,és esőkabátja is,tutira nem fog megázni!!!
Andi pedig mondta neki,hogy neki nincs esőkabátja,pesze a kisfiam gyorsan rávágta,hogy de esernyője az van...............

2 hete pedig látott,a Plázában ,tűzoltós autót(rőpke 20 e Ft),és ő azt kér majd a Boldog Szülinapjára!!!! :shock: :lol: :lol:

Zita,Bea,Toncsi,nagyon édik a gyerkőcők!!!

Kép
bibi226

Szilcsi!
Örülök,hogy Lalika jobban van!!!
Jobbulást családod többi tagjának is !!!
Igen az tuti,hogy viszket neki az ínye,csak ez a marcingolás kissé fájdalmas.Nagyon résen kell lennem,hogy megelőzzem.Plussz használati utasítással kell ellátnom azt aki kezébe veszi őkelmét,nehogy pórul járjon..,mint én.. :oops:
( a nyaki verőeremet nagyon profin eltalálja..Tudom,hogy nem szándékosan csinálja,de attól még fáj..)
Köszi a Sinlac-infót.Bíztató.:) :wink:

Toncsi!
Na jól egy húron pendülünk.. :lol:

Én is arra jöttem rá,hogy a sétával lehet húzni az időt.Minci is úgy többet kibír az tény.
Sokszor azt veszem észre,hogy ha input hiánya van akkor is nyűszög.
Csakhát nem mindig tudom annyit szórakoztatni,és akkor hívom Hannát.Bár jön ő magától is.. :wink: :lol:

Bea!
Én is nagggyon szeretek Kevinnel összebújni.Semmihez sem fogható ez a bizalmas intim közelség.(hiányozni fog:()
Olyan ari ahogy fordul felém tátogva és keres.Kis fecském.
Mi is ott tartunk,hogy többet alszik velem a nagy ágyon,mint a kiságyban(ott max 1-szer 2-szer
:oops: )
Nem tudom kiszúrok-e majd magammal,de most a fogzás miatt nincs szivem erőltetni,hogy egyedül aludjon el.Meg nem is aludna az tuti..
Ja,hogy eztán mindig jönni fog néhány fog...?Na gyorsan be kell szerezni azt a Dentinox-ot... :roll: :roll:

De a Dentinox hány hós kortól is mehet?
Sinlac mennyibe kerül feliratva?

E.

szilde
Szeged

Örömmel jelentem,hogy a puhább cumival Kevin ivott este 80ml tápit.
Egész napos szopi után,mikor megkínáltam(mert sírt nagyon) mint a sáska vetette rá magát.Mohón,megállás nélkül itta.Szóval kereslet az volt,csak a kínálat hiányos...,pedig sétáltunk is..
Mindezek után pedig még cumizott rajtam,és így végül elaludt..
E.

szilde
Szeged

Toncsi!
Csak még annyit akartam írni,hogy az ekcémára rá szoktam kenni a gyógyszertári fürdetőt és rajta hagyom,nekem utána nem viszket úgy és ha lassan is(1-2 hét)de javul.Az is vmi.Ha gondolod próbáld ki. :wink:

Gira!
Miújság?Ekcéma?

Zita!
Merre vagy?Nem olvastad amit írtam?
Szandika hogy van?

Zsuzsu!
Hajrá!Mindjárt átszakítod a célszalagot!!!!
Sok sikert és jó szerencsét kívánok!!!:) :wink:

Edit

szilde
Szeged

Toncsi!
És még elfelejtettem,hogy ügyi vagy,nagyon szép lett az etetőszék!!!
Honnan szerezted az anyagot?

E.

szilde
Szeged

szilde
itt a párizsi krt-n (a szűcs utcától a rózsaszín rendőrség felé) van egy méterárú. itt szoktam anyagot beszerezni.itt vettem. a másik fiaszosvászon olyan nagyipolcos volt.

ja, a fürdetőt azt én is kenem a kezemre. mert ha kiszárad kireped, kivakarom, vérzik, sebes lesz, levakarom.... így ha eszembe jut kenem.

Mackóka is rág ezerrel. de ő is úgy, hogy fáj!!!! mondjuk nálunk ujjat, kezet, csuklót meg ilyeneket. csodálkozok, hogy neki nem fáj :shock: , mert nekem igen.de nálunk még nem dudorodik az inye.nyál az dögivel.

és tegnap önállóan hntázott :D . a híd alatti játszón vannak ilyen "kosaras hinták" és abban. nem, nem tud még ülni, kicsit hátradöntve volt, de egyedül, még az egyik kezével kapaszkodott is :wink: aztán meg el akart aludni :shock: . mondjuk api majdnem minden nap hintázik vele(jól nézünk ki hidegben, szemerkélő esőben a Lechner téri játszón este 6 körül), api ül a hintában(hagyományos) és a Mackóka meg az ölében fekszik. ált ilyenkor be is horpaszt. azért jó ez, mert fürcsi előtt már nincs el otthon csak nyűgve, így meg a hinta nyugtatja és még szundít egy fél órát.

ja és nálunk napközben a szivacsunkon szundít(onnan nem tud lentebb esni :wink: :D ) éjjel meg kiságy mellettünk.

én írigylem azt ahol nagytesó van(ebből a szempontból!) , mert az is tudja szórakoztatni a kölköt. így meg egész nap nekem jut ez a szerep.

jó, hogy Kevin evett tápit!!!

szilcsi
jobbulást mindkettőtöknek!!!! nálunk api náthás, így töltöm bele a teát és a Cvitamint.

Kriszta
A Kossuth Lajos hányszám alá jöttök???? mert az egyik fele hozzánk is közel van.

na, lépek ciciztetni, mert ki korán kell már álmos :roll:
toncsi

toncsi80

SZiasztok!

Toncsi!
Holnap lesz a szülinapja,csak tegnap tartottuk ,meg majd még jövő hét vasárnap is lesz egy kisebb kaja,ünneplés!De nagyon jól sikerült,teszem is képeket Nektek!
Apával anyával Kép
Chou-chou babával
Kép
kockafaló vízilóval,hú úgy tolja és megy szépen,nagyon jó ajándék volt
Kép
katicatorta mert imádja a katicákat
Kép
Kép
az ünnepelt hátulról
Kép
20140113113746

Mi cumit rágtunk fogzásra:)

Szilde! Örülök hogy javul Lali!

Becenevek. Mi Norcinak szólítjuk itthon, aztán Orsi elkezdte neki mondani hogy Norci-borci, igy néha mi is ezt mondjuk.

Orsi meggyógyult, Norbi is jobban van, nem lett taknyos, valszeg tényleg csak az oltás miatt volt kicsit az, még höemelkedés szokott lenni, de ennyi. Én meg taknyos vagyok rendesen :(

Bibi! Barni a Pick oviba jár? Mert mintha ott laknátok és oda akartad volna iratni. De lehet rosszul emlékszem. Norbit akarom majd oda adni, ha melozok nem tudok idöre hazaérni

Zsuzsu! Hü már igencsak a finishben vagy! :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Anett! Boldog szülinapot Málnának! Milyen gyorsan megnött ö is! :)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Toncsi!
Azt a méterárút már én is néztem,Akcióztak függönyanyagokat,csak aztán nem jutottam el végül.
A konyhába szeretnék vmi vidámat..

Nem semmi,hogy igy rá tudtad szabni a székre a vvásznat.Benned egy ezermester veszett el!!!

Tök rendes párodtól,hogy igy viszi Hédit hintázni,sétálni!!!Azért az is nagy segitség.
Hannát azért néha el is kell küldenem,mert amennyit tud segiteni,néha olyan zavaró is tud lenni.Nem igazán tud pl. csendben lenni.Múltkor nagyon megharagitott,mikor Kevint egy délelőtt se sikerült elaltatni.Délben kezdte csukogatni Kevin a szemecskéjét,erre Hanna odajön,'suttogva'(ami nála kicsit hangosabb),és annak ellenére hogy csititottam,csak mondja mondja.Kiküldtem.Erre bemászott a székem alá bújócskázni,meg nevetgélni.
Nagyon pipa voltam rá.Föl is ébredt Kevin és kezdtünk előről mindent....?(
Néha apa is megfeledkezik magáról és hangosan telefonál az előtérben meg hasonlók.
Én meg csak csissegek folyton....
Mondtam nekik,hogy mostmár az altat majd,aki felébreszti Kevint!! :wink:

Karmen!
Örülök,hogy a gyerekek jobban vannak!Neked is gyógyulást!!!!
Norci-borci cuki )

Máténak,Málnának boldog szülinapot !!!!

E.

szilde
Szeged

zsuzsu: hihetetlen, h már mindjárt szülsz, jelentkezz be sűrűbben!!

Zitacicu: azt hiszem te írtad, h egyfolytában szenvedsz az arcüreg gyulladással.Neked nem volt olyan érzésed, h járás közben lüktet a fogad fölött az arcod?Mert nekem ez van és állítólag orrüreg gyulladásom van és már a 2. adag antibiotikumomat szedtem be tegnap, de nem érzek javulást. Neked szúrták már fel?Légyszi írj!! :roll:

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Elkiabáltam, Noémi belázasodott... :( Nem nagyon, meg különösebb baja nincs - még - , kicsit szortyog..
Dokinéni nincs csütörötökig, sz'al nagyon nem bánnám, ha nem lenne betegebb, nem szívesen viszem máshoz..

Edit :)
Na, akkor látod, tényleg a cumi volt a bibi!! Anno Boti detto... Végül milyen cumi vált be?
A Sinlac, ahogy Szilcsi is írta, nem szójás, és tényleg finom, szerintem is :oops: , és Noémi is csípi nagyon. :wink:
Boti is cicin aludt el anno, majd később is a karomban, a tápis üveggel.. És amikor először nem aludt el a kezemben, hanem be kellett tegyem az ágyába, és csak úgy aludt el, sírva fakadtam.. :oops: Nagyon hiányzott.
Noémi már nem cicin alszik, és ez nem az én érdemem, ő nem cicifüggő, eszik, de amikor elég akkor vigyem odébb, nem kell :? . És csak az ágyban alszik el nyugodtan, a kezemben fészkelődik..
Na jó, néha megkegyelmez, pl. ma délután, ringathattam, és az ölemben aludt el. :)

Toncsi :)
Hédi nagyon jó csaj! :D Mondtam is Noncsinak, kösse fel a gatyát, kemény "ellenfélre" akadt! :lol: :lol:
Nagyon ügyes vagy, és nekem naon tetszik ez a zöldséges huzat! :D

Zsuzsu :)
Majd szétnézek, lehet, hogy van pár kinőtt rucink! :wink:
Bár pár dolgot már eladtam a Vaterán, meg fönt is van most néhány, nézd meg ott is! :wink:

Szilcsi :)
Remélem Lali jobban van!!
Sajnálom az éjszakázást, nem lehet könnyű, kitartás! :(
Mennyit eszik Lali a szopin kívül? Már ha nem beteg... :( Mert Noémi sztem tök keveset: délelőtt kb 80-90 gr gyümi, délután 100gr körül főzi, este 6-kor kb 100 gr Sinlac.
Na nem aggódom, mert a súlya nagyon rendben van(bár mostanában nem mértem), csak kíváncsi vagyok... :oops:

Anett

Tegnap megérkezett Noémi új babakocsija! Gyönyörűűűűűű! :lol: És szuper praktikus is, mondjuk a régi is az volt...
Tényleg, akit érdekel, még mindíg eladó a PP Atlantico-nk! :wink:

Jó éjt!

Kép
Kép
zituska28

Szilde!

Nekem van egy bontatlan Sinlc-om. Nekünk is felírta annó a dokinő, de szerencsére nem kellett. Ha kell, írj rám egy privit, az árban megegyezünk. :)

Kép
tita80

Sziasztok Csajszik!

Eloszor is koszontsuk szulinapja alkalmabol a Malna leanyt.....aki egyre szebbbbbb.....azzal a cukker kis pofijaval! Cupp

Zituska: Sajnalom Noemit, sok sok gyogypuszi a teotol es tolem.....szegenyke, gyogyuljatok ,mert nemsokara erkezunk!!!! Botinak visszatert az etvagya?
En is sajnalom, hogy nem hozzatok megyunk, azert is dontottem igy mert itt is az atlagnal hidegebb van...mint ehogy az lenni szokott oktoberben....a Kosssut Lajoson van bent gazfutes....azert ezer koszi a lehetosegert!

Toncsi: A nocid nagyon szep csajszi.....azt hiszem a Teo komoly problemak ele nez...de ahogy ismerem, nem fog tudni valasztani, igy mindket csajszinak csapni fogja a szelet! Ma is egy szureti ebeden voltunk...nos ott is valtogatta a kisebb nagyobb csajszikat!
Ugyi vagy...jo az etetoszek uj huzata!!!!!
Jaja...mi is imadunk hintazni!!!!! Igaz nem alszunk be... csak hangosan kacaraszunk!
A pontos hazszamot nem tudom, de a mentok magassagaban....lesz a lakas!!!!

Karmen: Orulok, hogy a porontyok jol vannak.....es ha minden igaz nemsokara az Orsi foga is tomott lesz....

Zsuzsu: Mar igazan nincs sok hatra, es orulok, hogy a helyzetedhez kepest jol vagy!!!! Remeljuk megfordult a baba, de ha nem ne fogd fel tragedianak....engem is csasziztak, mert a pasim nem szerette a denever poziciot (bezzeg most imad fejjel lefele logni).....kitartas!

Szilde: orulok, hogy vegre a Kevin megtalalta a neki valo cumit (es igazad volt, mert ehes volt a kislegeny)....nos szerintem nem szegyen, ha az ember nem akar sokszor felekelni ejszakankent...sokkal jobb amikor a baba es a mama elegedettek, mert ugye mindenkinek tele van a pocija...jobbat alszanak es masnap is mindenkinek jobb a kedve. Nekem sem volt eleg a tejcim, mert a Teo allandan a cicin aludt el....nem szivott eleget, igy eleinte ment a hozzatapi, majd 4 hosan nem volt eleg neki a tejci, elkezdtem a gyuipepeket...es nem bantam meg. Igaz miutan nem az ehsegtol, kesobb a kis fogatol nem aludtunk.... Vannak babak akiknek 6 vagy 7...hos korukig boven eleg a tejci, vannak viszont, akik igenylik a mas tipusu taplalkozast is....az en Teom ilyen volt.
Ja es a fogunk nekunk 4 hosan kezdett el viszketni....(marmint az inye), de csak 6 hosan bujt ki az elso....en adtam neki fajdalomcsilit amikor nagyon szenvedett (20 percenkent ebredt ejszaka)...
Mi meg mindig...osszebujva alszunk.....nem mond le a kisujjamrol amit csavargat es a fejet hol a vallamba, hol a cicimbe furja, van mikor csak a nyakamat olelei at....mostmar nem kell ringatni, csak a nagyagyon fekudnom vele...aztan irany a kisagy!
Pusza nektek

Szilcsi: Orulok, hogy Lalinko jobban van.....a csalad tobbi tagjanak is jobbulast kivanok! De Te mst ne legyel beteg...meg csak az hianyozna!!!! Nalunk a cumi jon be....marmint az alvaskor. Igaz te is irtad, hogy eleinte nalatok is bevalt, lehet ez egy atmeneti allapot (mert ugye nincs jol a kis pocok) es ezert csung a cicin....elelvaskor! Kitartas!

Jegvirag: Ezek a kispasik mind egyformak....a Teo meg a mai napig is reggelente mikor maglatja a cumisuveget.....sikiiiit....amig a szajaba nem tomom....mintha nem lenne tisztaban, hogy az az ove es, en tutira nem iszom meg.....a csodapooookok!
Koszi a tippet errol a lezeres dologrol en is hallottam, szivesen megmutatnap otthon is a pacskerjaimat egy dokinak, miert is visszatero a problema, de az itteni mutetet nem kerulhetem el, ugyanis nemhogy cipot, de meg egy zoknit sem tudok felvenni...
Megkoszonnem, ha elkuldened a doki szamat! pusza nektek

Mi jol vagyunk....az igazsag az, hogy en szeretnem, hogy levegyek a kormomet teljesen....mert amita megszuletett a fiam nincs nyugom a kormomtol....aztan majd latom mit is mond a doki....
Holnap reggel bolcsi...ugras az agyikoba...mar elore felek a musortol amit a Teo le fog vagni reggel....uuuugy utalom otthagyni amikor sir.....

Szep almokat mindenkinek.....

Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

Kriszta! Hát csodállok milyen bátor vagy! Én el sem mernék menni:(

Lányok, kell valakinek Lindynette 30 fogamzásgátló? lejárat 2008.09. Iaz 2 szem hiányzik belöle. Én nem szedhetek semmilyen hormonszert sajnos.

Zituska! Nektek is jobbulást!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Málnust Isten éltesse!!!!!!! Emlékszem, nemrég még vártuk, mikor születik meg....1 éves nagylány :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Anett: Málnusnak nagyon boldog első szülinapot! Emlékszem, mennyire vártam az sms-t, tényleg mintha most lett volna! Nagyon szép kis család vagytok! :lol: :lol: :lol: Málnus pedig egyszerűen gyönyörű!

Enikő: Hogy álltok a házvásárlással?
Vendég

Sziasztok!
Minden ünnepeltnek sok boldogságot kivánok!!!! :lol: :lol:

A betegeknek pedig mielőbbi gyógyulást! :wink: :wink:

Szilde!
Olvasok, csak irni nincs néha kedvem! :?
Szandinál nem volt kivizsgálás, a tünetek alapján mondták, hogy refluxos meg tejérzékeny. Sűriteni kell a tápszerét. Meg tejmentes tápot kellene elvileg innia, de csak az Aptamil ha prevet eszi meg, igy ezt kapja. A tejallergia egyébként csak annyiban nyilvánult meg, hogy sokszor fosizott. egy nap 5-6 alkalommal. Nem volt kiütéses meg ilyenek.Egyébként Szandi is a Mam cumit szereti, Avent nem kellett neki. :wink:
Sinlac nekünk is fel lett irva, tápszer sűritésre.
Hozzátáplálást még nem kezdtem el, még ezt a hónapót kivárom!
Szandinak adni kellene Maltofert meg Folsavat, de olyan mintha fájna tőle a hasa, igy most szüneteltetem.

Bea!
Édik a gyerekek. Szandi nálunk is Szandibogyó, meg Szandicica. :lol:
Alexandrának sose hivjuk!!! :shock:

Csajok!
Nincs valakinek eladó vagy kölcsön 68-as vastag hálózsákja? Nagyobb van, de abba beleesik a Szandi.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! Nekem nincs sajnos De amikor nyáron kerestem nagy méretet, rengeteg kicsit láttam a neten, irtó szépeket, jo minöségüt árverésen, cseppet sem látszott használtnak.

Hát én irtó mérges vagyok. Tavaly összel nézték Norbit a BCG állomáson hogy az oltás neg. v. poz. Igazán a hölgy sem tudta eldönteni (szerintem és a gyerekorvos szerint is neg.) mondta majd 1 évesen vigyem vissza. Ugye akkor elötte lett beteg, olyan taknyos volt hogy nem vittem, ugysem oltható olyankor. Aztán lett belöle honapokig korház, utána nyaralás, na most tudtam volna a héten vinni. MErt milyen jo, havonta csak 1x lehet oda menni. Ma hivom öket, közlik ha a gyerek 1 nappal is elmúlt 1 éves már nem olthatják be ez a törvény. Mondom legalább szürjék meg hogy tudjuk védett-e de azt sem. Kérdem akkor mikor nézik majd neki, emlékszem nekem suliban volt ilyen. Már ez is megszünt, 1 éves kor után már nem oltanak, ha Norbi tényleg nem védett akkor olyan is marad. Majd felnött korában mehet, járhat tüdőszürésre ez volt a válasz, jobbat nem tudtak adni.
Ne mondjam hogy totál kiakadtam most ezen! Meg nem is tudom mit csináljak, azt sem értem legalább szürést miért nem lehet hogy megnyugodjunk (bár biztosra veszem én is hogy sajnos neg. lenne)

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok!

csak egy kép, vagyis kettő.

Kép régi Nóri

Kép Új Nóri

Kép

Kép
sznanna

Málnának NAGYON BOLDOG szülinapoT!!!!

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok.

Drága kicsi Málna, isten éltessen első szülinapod alkalmából!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon szép volt a katicás tora, milyen ízű volt?

Anna, privit megkaptam, csak sűrű a program bocsi. :oops: Benne vagyok, majd később. Gyógyuljunk meg előbb. Nóri nagyon csini lett, sokkal jobb ez az új frizu neki. Fodrász vagy ti csináltátok?

Lalinak torokgyulladása van. Hőemelkedése van, nem alszik, éjjel 3 órát aludtunk, és egész éjjel cicin lógott. Nem eszik. Kapott Zinnatot, Normaflore-t, Nurofent, Cebiont. :roll:

Zitus, Lali jól eszik, ha nem beteg. Reggel és tízóríira csak szopizik, nem fogad el mást. Ebédre 250 gramm főzelék, zöldségekből, van, hogy 300 gramm is lecsúszik. Ebéd után kicsi játék, majd szopi és alvás. Uzsira gyümölcs, ez is kb 200-250 gramm, vacsira husis főzelék vagy husis gyümi, ez is olyan 250 gramm körül van, utána szopi és alvás.
Akkor Noémi tényleg jó keveset eszik, de ha jó a súlya, akkor sebaj, majd fog enni, ha kell neki. :wink: Jobban vagytok? Láz?

Karmen, bakker. :twisted: Magánba nem csinálnak sehol ilyen szűrést?

Kriszta, igyekszünk meggyógyulni, mire jöttök, basszus nagyon haragos leszek, ha nem tudunk talizni a betegségek miatt. :(

AT Zita, cicának én is hívom, Lalicica nálunk néha. :wink: :lol:

Kép
szilcsi

Anna! Szerintem nagyon csinos lett, már kicsit rendezetlen volt neki is a frizurája. Nekem Norbim furcsa, télire nem akarok tüsit, de pasinak nem igazán szeretem a hosszabb hajat, a hideg ráz töle:)

Szilcsi! Ha tudsz valamit szolj!! Lalinak mielöbbi gyógyulást! Most tényleg tessék túllenni ezeken!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Minden kisbetegnek gyógyulást, legfőképp Lalinkónak! Nagyon rátok jár a rúd!

Enikő, nagyon örülök, hogy rendbejöttetek!

Zsuzsu, hajrá!

Málna babát isten éltesse sokáig!

Kérdések:
1. már kérdeztem, de mégegyszer a gyengébbek kedvéért: a Csillag téren hol van az Asso bolt??
2. ha Matteoék hazajönnek: HOL és MIKOR???

Van Sándorfalván új játszótér, kipróbáltuk. Bocs ha sok vagyok, de nem tudtam választani:)

Kép
Kép

Kép
Kép

Kép

Ketteske jól van, azon kívül, hogy álmos vagyok, egész nap aludni tudnék, néha émelygek nincs semmi. 12.heti szűrés majd mához két hétre lesz. Barátnőm is babás, egy hónappal beelőzőtt. Képzeljétek, náluk Kecskeméten a 12. heti UH-val egy napon vérvétel is van, állítólag Down-ra szűrnek és szigorúan ugyanazon a napon kell a vért adni, mint amikor az UH van. Ugye erről ti sem tudtok, hogy Szegeden így lenne???

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Hogy szakadna meg, aki kitalálta ezt a hülye vizeletgyűjtő zacskót! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Már kettőt kidobtam, vagy lehúzza a kukacáról, ha nem csomagolom be pelusba, ha becsomagolom, akkor meg lejön a zacsi és kifolyik belőle a pisi, ráadásul utána nem is ragad vissza. :twisted:
Holnap reggelre pisit kell varázsolnom!
Hogy csináljam?

Kép
szilcsi

Szilcsi!
vetköztesd le a gyereket, csorgass mellette vizet, akkor hátha az inger miatt pisil és sikerűl elkapni a pisit. :wink:

Cseppek!
Merre van az új játszó? Nálunk is ilyen volt csak a disco után a fiatalok leamortizálták. :twisted:
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Helló!

Szilcsi: Hát kukisnak még sose gyűjtöttem de a lányoknak még nehezebb fölrakni gondolhatod..... :( Lövésem sincs mit csinálj...próbálgasd.... :oops: Hátha egyszer sikerül.... Jobban vagytok???? Anyud? Mamád?

Csppek: Hű de klassz a játszótér, és milyen helyes Zolid :) Milyen ügyesen mászik fel a mászókára :)

Anna: Sztem is nagyon csini lett Nórid :wink: És így Zaza is kevésbé fogja majd megtépni :D

Málnust Isten éltesse és Zitacicu Mátéját is :)

Zsozi: Derég jelentkeztél... Még sajna nem találtunk megfelelőt :( Vagyis egyet találtunk, de annyiért amennyit ajánlottunk érte nem adják ide, több meg nincs :( (pedig nem sokat alkudtunk tényleg)
Néztünk egy polgári lakást, felújítandó. Lehet azt vesszük meg és megcsináljuk szuperszépre.....

Mi jól vagyunk, hétvégén voltunk apával koncerten kicsit kikapcsolódtunk, anyukám vigyázott a törpökre, aztán Bogi tegnap hazakönyörögte magát :D Holnap hozza vissza a mama. Viust pénteken viszem a neurológiára lesz EEG-je, most ovizik nemsokára megyünk érte.
Zaza egyre többet dumál, hihetetlen milyen ügyes és okos, nagyon fogékony pl imádja a keményborítású képeskönyvet lapozgatni, állatokat nézegetni és mutogat kéri mondjam miaz,ő meg ismétli utánam, megzabálom :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

sziasztok

ha akarok venni overált meg télicuccost a kölöknek, aki 63cm. akkor 68-ast kell venni???? belefér még a rajta lévő háromrétegruha is??? vagy vegyek eggyel nagyobbat :?: :?:

köszike
toncsi

toncsi80

Enikő, ennyire dumál már Zalán? :shock: :lol: Nagyon ügyes! Viusnak mért kell megint eeg? Ellenőrzés?
Hja Lali carul van szegény, fáj neki, én is kikaptam, torkom fáj, köhögök, folyik az orrom... :roll:
Anyu picit javult talán, mami nagyon rosszul van, óriási fájdalmai vannak. És nem értik a szentesi orvosok, hogy miért nem műtötték meg azonnal itt Szegeden, mikor világos, hogy meg kellett volna... Ha lenne ideje és energiája az embernek, be lehetne perelni őket, tuti nyernénk. Csak ez sem hozza vissza mami kezét és az egészségét :(

Cseppek, ez kezeslábas Zolkán? Téli vagy csak átmeneti? Hol vetted? Van kisebb méretben is? Lalinak kellene majd télire ilyesmi, én mindenképpen kezeslábast szeretnék neki, a sima kabát sztem hideg lenne, hisz csak üldögél a babakocsiban. (a tavalyi bundazsákját persze kinőtte, pedig jó nagyon vett neki az apja) :roll:
Csillag téri cipőbolt: eléggé el van dugva. A Spar oldalán, a buszmegálló mögött a tízemeletes aljában a sarokban egy kis garázsbolt.

Karmen, én nem tudok sajna ilyesmiről. Házidokitok nem tudna segíteni? Az azért nagyon gáz, hogy csak így ráhagyják, hogy ha nem védett, akkor majd jár tüdőszűrőre. :shock: :twisted:

Na betettem egy csomó steril vattát a pelusba, most alszik, ha felébred és lesz benne valami, gumikesztyűben kicsavarom a zacsiba. Az a baj, hogy hiába teszem fel neki, nem marad nyugton, most kezdett el mászni egy hete, már a cumisüveget rázogattam a fülébe, hogy csobogjon, de elmászik. :roll:

Máténak boldog névnapot!

Kép
szilcsi

Toncsi!
Találtam egy jó harisnyaárus csajt a neten. Bébiharisnyák 120 forintért vannak. 100-as méretig vannak nála, pl a Márkra való 400 ft. Ha dobsz egy email cimet átküldöm a képeket amit küldött.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

sziasztok

anett
Málna nagyon cúúúki. és ti is szépek vagytok :D mi az a viziló, amit tologat :shock: ?

gyanixi
jobbulást

zituska
Noncinak jobbulást!!!

szilde
ja, apink tényleg tök rendes, meg egy csomót segít. kész főnyeremény ez a pasi :D bár ezt már rég tudom, mert m ár 9 éve megtetszett.

A.T.Zita
miért nincs kedved írni :?: mindig kérdezzük, hogy mi van Szandibogyóval :D

karmen
anno, nem fakadt ki a BCG-je :?:

sznanna
Nóri nagyon szép lett :D receptedet én is kipróbáltam, fincsi lett :D

szilcsi
jaj, mostmár tényleg legyen elég :!: jobbulást :!: az egész családnak

cseppek
szép játszó és gyerek :D hát, igen. hol,mikor ez kérdés.gondolom, ha hideg akkor játszóház ha jó idő, akkor játszótér. de jó nagy, mert sokan leszünk :lol:

enikő
tök jó, hogy rendben van minden. Zaza tényleg ügyi srác.
így, hogy a nagyok oviznak, kicsit több időd van :?:
toncsi

toncsi80

Zita
megírtam
köszike
toncsi

toncsi80

zita nekem is küld át lécci a harisnya infókat :)

toncsi nincs mert zaza a seggembe egész nap, és most fogyiba vagyok ezért minden nap tornázom, meg egyébként is pörgök... :lol:

ilcsi. gyógyulást++++++++++++++++ igen sima mezei ellenőrzés lesz 3 havonta tod....

lépek viusért az oviba már késésbe vokk csak vártam kimosson a gép kiterigetek gyors....
pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Toncsi, Enikő!
A Babaszobán hirdet a csaj, az email cime szandi2001@gmail.com a tel. szám 06 70 307 62 45
Én megirtam milyen idősek a gyerekek, és úgy küldött képet. De 120 ft-ért női, férfi zoknija is van.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! köszi a harisnya engem is érdekel. MErt amit üzletben veszek ha nem Corás volt (oda meg nem jutok el) akkor rossz méret szokott lenni, kisebb mint kellene:( Vagy nagyobb méretet nem is árul? Norbira van elég, nekem Orsinak kellene nagy :oops:

Toncsi! egyáltalán nem volt semmi reakcioja. Nem kell kifakadjon de nem is puposodott fel, nem lett piros meg semmi, mintha nem is oltották volna. észre sem lehetett venni a helyét. Ezért erösködtünk az orvossal együtt hogy neg. lehet. Persze én bolond miért nem fényképeztem le, bár akkor is elhajtottak volna igy 1 év után :o :( De Orsi fogát bezzeg fotoztam mekkora hatalmas genny volt, na az meg nem kellett sehova.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?