Sziasztok Csajszik!
Eloszor is koszontsuk
szulinapja alkalmabol a Malna leanyt.....aki egyre szebbbbbb.....azzal a cukker kis pofijaval! Cupp
Zituska: Sajnalom Noemit, sok sok gyogypuszi a teotol es tolem.....szegenyke, gyogyuljatok ,mert nemsokara erkezunk!!!! Botinak visszatert az etvagya?
En is sajnalom, hogy nem hozzatok megyunk, azert is dontottem igy mert itt is az atlagnal hidegebb van...mint ehogy az lenni szokott oktoberben....a Kosssut Lajoson van bent gazfutes....azert ezer koszi a lehetosegert!
Toncsi: A nocid nagyon szep csajszi.....azt hiszem a Teo komoly problemak ele nez...de ahogy ismerem, nem fog tudni valasztani, igy mindket csajszinak csapni fogja a szelet! Ma is egy szureti ebeden voltunk...nos ott is valtogatta a kisebb nagyobb csajszikat!
Ugyi vagy...jo az etetoszek uj huzata!!!!!
Jaja...mi is imadunk hintazni!!!!! Igaz nem alszunk be... csak hangosan kacaraszunk!
A pontos hazszamot nem tudom, de a mentok magassagaban....lesz a lakas!!!!
Karmen: Orulok, hogy a porontyok jol vannak.....es ha minden igaz nemsokara az Orsi foga is tomott lesz....
Zsuzsu: Mar igazan nincs sok hatra, es orulok, hogy a helyzetedhez kepest jol vagy!!!! Remeljuk megfordult a baba, de ha nem ne fogd fel tragedianak....engem is csasziztak, mert a pasim nem szerette a denever poziciot (bezzeg most imad fejjel lefele logni).....kitartas!
Szilde: orulok, hogy vegre a Kevin megtalalta a neki valo cumit (es igazad volt, mert ehes volt a kislegeny)....nos szerintem nem szegyen, ha az ember nem akar sokszor felekelni ejszakankent...sokkal jobb amikor a baba es a mama elegedettek, mert ugye mindenkinek tele van a pocija...jobbat alszanak es masnap is mindenkinek jobb a kedve. Nekem sem volt eleg a tejcim, mert a Teo allandan a cicin aludt el....nem szivott eleget, igy eleinte ment a hozzatapi, majd 4 hosan nem volt eleg neki a tejci, elkezdtem a gyuipepeket...es nem bantam meg. Igaz miutan nem az ehsegtol, kesobb a kis fogatol nem aludtunk.... Vannak babak akiknek 6 vagy 7...hos korukig boven eleg a tejci, vannak viszont, akik igenylik a mas tipusu taplalkozast is....az en Teom ilyen volt.
Ja es a fogunk nekunk 4 hosan kezdett el viszketni....(marmint az inye), de csak 6 hosan bujt ki az elso....en adtam neki fajdalomcsilit amikor nagyon szenvedett (20 percenkent ebredt ejszaka)...
Mi meg mindig...osszebujva alszunk.....nem mond le a kisujjamrol amit csavargat es a fejet hol a vallamba, hol a cicimbe furja, van mikor csak a nyakamat olelei at....mostmar nem kell ringatni, csak a nagyagyon fekudnom vele...aztan irany a kisagy!
Pusza nektek
Szilcsi: Orulok, hogy Lalinko jobban van.....a csalad tobbi tagjanak is jobbulast kivanok! De Te mst ne legyel beteg...meg csak az hianyozna!!!! Nalunk a cumi jon be....marmint az alvaskor. Igaz te is irtad, hogy eleinte nalatok is bevalt, lehet ez egy atmeneti allapot (mert ugye nincs jol a kis pocok) es ezert csung a cicin....elelvaskor! Kitartas!
Jegvirag: Ezek a kispasik mind egyformak....a Teo meg a mai napig is reggelente mikor maglatja a cumisuveget.....sikiiiit....amig a szajaba nem tomom....mintha nem lenne tisztaban, hogy az az ove es, en tutira nem iszom meg.....a csodapooookok!
Koszi a tippet errol a lezeres dologrol en is hallottam, szivesen megmutatnap otthon is a pacskerjaimat egy dokinak, miert is visszatero a problema, de az itteni mutetet nem kerulhetem el, ugyanis nemhogy cipot, de meg egy zoknit sem tudok felvenni...
Megkoszonnem, ha elkuldened a doki szamat! pusza nektek
Mi jol vagyunk....az igazsag az, hogy en szeretnem, hogy levegyek a kormomet teljesen....mert amita megszuletett a fiam nincs nyugom a kormomtol....aztan majd latom mit is mond a doki....
Holnap reggel bolcsi...ugras az agyikoba...mar elore felek a musortol amit a Teo le fog vagni reggel....uuuugy utalom otthagyni amikor sir.....
Szep almokat mindenkinek.....
Kriszta es Teo