Új privát üzeneted érkezett!

Zita! Én a Vaterán láttam többször is amikor kerestem Orsinak. Az egyik eladó irta is talán shwarzxxxx valami a neve, hogy akár ugy is megcsinálja.

Toncsi! Akkor viszont én tápszerböl csinálnék tejet a fözelékhez.
Szerintem finomabb ize lehet mint vizzel készitve.
Harisnya. Én Corában vettem a legjobbakat, de mindig kibontom a csomagot megnézni belül milyen méret van ráirva mert jártam már meg ezt hogy kisebb volt mint a csomagoláson. Másutt vettem drágábbat (harisnyadiszkontban, neten is van oldaluk meg Szegeden üzletük) az meg olyan szoros a gumirozása hogy elszoritja a lábacskákat, szóval nekem Cora jött be és ott is az akcios, 500ft/db max áron. Nekem sok kislányos volt, de tesom most szült nekiadtam ezeket. (ill. néhányat Norbinak is eltettem itthon ugysem látja senki:)) Ja méret. Én azt tudtam csak venni ahol nem 00-3 stb számok voltak, azt sosem tudtam mit jelent. Én a 76-88 cm stb méreteket vettem, ahol magasságra adták meg.

Matteo! Sajnálom hogy a körmödet megint le kell vegyék! Ennyire benött? Nekem volt 2x de azt mondták hogy ha nagyon fáj akkor is probáljam magamnak kivágni a saroknál különben ha visszajövök leszedik. Na én ettöl rettegtem, borzasztoan fájhat! Gondolom kaptál injekciot de ha elmult a hatása jaj de szörnyü lehet!:(
Remélem én is el tudok menni a talira hogy találkozzam Veletek! Lakás sikerült a Kossuth L-on?

Zsuzsi! jo kirándulást!

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok

gyorsan-gyorsan!egész nap eszemben volt, még most sem késő!!!

EDITEK!!!
nagyon sok boldog Névnapot Nektek!!! sok-sok virtuális cuppancs :wink:

toncsi

toncsi80

sziasztok

Kriszta
én is nagyon kedvelek így az alapján ahogy írsz :D :wink: a kispasiddal meg azért akarok talizni, mert annyira cúúúki feje van és mega akarom gyömöszölni, cuppizgatni :lol: :oops: 8) :wink:

karmen
(nem kötöm az ebet.. csak ilyen tudatlan vagyok)
a tápi nem tej tartalmú és azt, ha lehet(tudom vkik kiskoruktól azt eszik) kerülni kell? hogy van ez? azt hittem azért magában krumpli meg társai, mert tápláló, de nem tejtartalmú.nagyon hülye vagyok :roll: ?

harisnyást köszi. és ti ebben az időben naci alá adtok harisnyát(én adtam-az sok már most?) m i este 5-7 körül sétálunk. sötétben szoktak gyerekkel sétálni(mármint télen)? vagy rakjam a sétát másik időbe?
toncsi

toncsi80

Toncsi:Koszi szepen a dicseretet.....nagyon szivesebn hagyjuk majd, hogy gyomoszold a pasimat, ah en is megyomoszkolhetem a te nocidet....
Termeszetesen sotetben is lehet setalni a babaval....
Nos en igy fozom a Teo kajait (es valahogy meg most is igy van csak darabosabban) ! heten egyszer fozok egy nagy konder zoldseglevest -repa krumpli cukkini...brokkoli...stb, - amit talalok belekotyvasztom, majd kiveszem a zoldsegeket es lepuresitem (nem mindet egyszerre, altalaban osszeparositom- repa-krumpli, csak repa, krumpli spenot...stb) es kis bebieteles uvegekben lefagyasztom, a zoldsegek levet is kiporciozom 200 ml-evel, es az is zutty a fagyiba. Elkeszitoeskor csak kiolvasztom a kivant zoldseget, felrakom a levet foni, amikor fortyog rakok bele tesztat, ha nem tesztazok a puresitett zoldsegeket, majd vagy sajtot vagy lepuresitett fott husit, vagy halfilet rakok bele. altalaban nem elegge suru, suriteni rizskremmel vagy mas gabonaval suritek (keszen kaphato porok). vegul 1 kiskanal olivaolaj es parmezansajt...a pasim szereti.

Karmen: Remelem en is, hogy tudunk talizni....te merre laksz....ha neked jo a kozeletekbe is el tudunk menni, kocsival megyunk haza!!!!
Az igazsag az, hogy tegnap ugye nem vettek le, nam volt a doki, most varom, hogy hivjanak....nagyon faj, nem lehet hozzanyulni (marmint kivagnom lehetetlenseg)....
Lakasrol meg nem tudok semmit, de azt mondtak nagy on jok az eselyek....

pusza mindenkinek....es nagyon szep es nyugis ejszakat minden picinek es anyukajuknak!!!!

Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

Toncsi!
Nyugodtan hígíthatod bármivel a kaját, (mármint tápszerrel, anyatejel vagy vízzel - ízlés dolga) de szerintem is ha van még elég tejed, 6 hónapos koráig csak szoptass. Annál job úgysics. Attól meg ne félj, hogya hozzátáplálás miatt nem fog szopizni a babád. Pontosan tudja, hogy meddig van szüksége rá, és egy pillanattal sem foga hamarabb abbahagyni.
Én pont a ló másik oldalán vagyok - hogy ilyen szép képzavarral éljek - és ebben kérnék tanácsot tőletek. A fiam másfél éves, és még mindig nem tudom lebeszélni a ciciről. Nem hinném, hogy túl sok mindent talál már benne, de még mindig reggel meg este követeli. Ezzel nem is lenne gond, de éjszaka, ha felébred, akár másfél órát képes szívogatni, ami nem kell mondjam, nem túl nagy élmény. Ha elveszem, üvölt, és cirkuszol. Addig mondogatj, hogy cici, cici, meg tépi a melltartómat, amíg nem tömöm vissza a szájába. Szóval ez a része már kissé terhes számomra, úgyhogy - mivel már amúgy is szinte nulla a tejtermelésem, vagyis csak a csomagolás a lényeg a kis pasinak - szeretném lassan csak a legszükségesebb mennyiségre leszorítani a szoptatást. Na de hogyan győzzem meg az én kisfiamat, hogy ne cicizzen fél éjszaka??

Kép
tita80

Köszi mindenkinek a névnapi köszöntést!

Matteo!
Sajnálom a körmöd!Vacak érzés lehet..

Kis huncut fiacskád!!:):)
Legalább tudom mire készüljek...

Toncsi ari vagy!Én is bírlak különben!
:wink:

Karmen!
Norbika hogy van?

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok! :)

Kicsit késve de annál nagyobb szeretettel:
Enikő és Edit! Nagyon boldog névnapot kívánok!! :D :D

Sajnos Botinak torok- és mandulagyulladása van. :(
Ő tök jól viseli, csak azt nem érti, miért nem lehet 39 fokos lázzal ugrálni, és rohangálni. :roll:
Hogy Nőci elkapja-e az majd jövőhéten kiderül... :?
Egyedül vagyok a két gyerekkel, ergo elkülöníteni lehetetlen Őket...

Toncsi :)
Én nagyon édi harisnyákat vettem nemrég a Tescoban, bent, a gyerekruháknál volt, ráadásul akciós volt. De van egy árus kint, a pénztárakkal szemben, sapkát is árul, neki is vannak klassz nőcis harisnyái! :wink:
Sztem símán elbírja a gyerkőc a harisnyát ebben az időben!
De én is bajban vagyok állandóan, hogy mit is kéne adni a gyerekekre. :oops:
A tápszerek közt van olyan, hogy anyatejpótló tápszer, és abból is van HA jelzésű, ami tejmentes. És nem vagy hülye!! :lol: :lol: Nem használati utasítással a kezében jön világra az a gyerek! :lol: :lol:

Kriszta :)
Küldtem mélt, hogy célba ér-e, nem tudom... :oops:
Teo bébit én is kinéztem a csajomnak, majd párbajoztatjuk Hédit és Noémit! :lol: :lol:
körmöd :( :(

Szilcsi :)
Mamád hogy van???????????

Zsuzsi :)
Brac.... ohhh......írigy vagyok!!!! :D :D
Pontosan hova mentek Brac-on? Mi is oda szoktunk menni - kivéve idén - imádom!! :wink:

Timi :)
Nagyon klassz helyen voltatok!! És Krizsi egyre helyesebb kiskrapek!! Nők bálványa lesz, az tuti! :wink: :wink:

Norus :)
Köszi a vitaminos "ügyintézést" :D :D :D
Babakocsi: arra én is kíváncsi lennék, hány kilcsiig lehet a tesófellépőt használni! Boti most 16,5 kiló...
Szín: hát nem lényeges, de bevallom, most azért kicsit a színbe is beleestem, a típuson kívül. :oops: Mázlim volt, hogy használtan ilyet kaptam, nagyon örülök neki! :D

Bocsi akit most (is) khagytam, de lefordulok a székről mindjárt.. Nem volt felhőtlen éjjelünk, és a mostani sem lesz sztem az (persze megint apa nélkül) :( :(

Kép
Kép
zituska28

És két kép (most Boti lemaradt, Róla majd holnap :oops: )

Ez is megy már egyedül :D

Kép

Így gyakorolok reggel a kiságyban! (előre-hátra billegést képzeld hozzá) :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zituska! Nagyon szép ez a kislány!

Toncsi! Tápszert az anyatej helyett javasoltam a fözelékbe. Persze ha félsz hogy tejallergiás akkor vizzel csináld v. irass fel tejmentes tápszert. Nekem izesebb tejjel mint vizzel a fözelékek, de izlés kérdése. Na meg a tápszerben vannak plusz vitaminok én ezért gondoltam. De nekünk csak 1 éves kor után kellett tápszer

Kriszta! sajnálom ez a köröm igy halasztódik, irtóra tud pedig fájni! Én Mórahalmon lakok, Szegedröl Baja fele kell menni, az az út visz át, pont Domaszék után van amugy.

Editteknek boldog névnapot!

Szilde! Norbi jól van, bár ma már kicsit taknyos de ez várható volt a mult heti oltás után, na meg Orsi is taknyos lehet ö fertözi be:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok

köszi csajok a főzis tapasztalatokat.
Norbikának jobbulást

Zituska
Hédimackómnak nehéz dolga lesz, ha a Te ókáért Noncsival kell küzdeni, mert így kép alapján nagyon csini a Nőci. bár Teóka nagy kópénak tűnik, így az olaszos temperamentumával bizti megbírkózik két kiscsajjal is!

Kriszta
sajnálom a körmöd(vagyi s téged :lol: :lol: ) szar lehet, hátha ma leveszik

ezt a csaj küldi mindenkinek :bbbbbbnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnng es :lol: :lol: :lol:
puszi
toncsi

toncsi80

Tudja valaki, melyik az igazi (ált. tartandó) Klára névnap?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Edit!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MI IS!!!!!

Zituska!
Még mindig csodaszépek a gyermekeid!!

Kármen!
Augusztus 12-én van Klára névnap!!

Velünk minden OK, CTG-m egyenes vonal.....a dokival 30 sec. taliztam, rohant a műtőbe.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zituska: Milyen gyönyörű ez a lány :D És tökre olyan, mint Boti csak nőcisebb vonásokkal :D Meseszép :)
Botinak gyors gyógyulást!!!

Edit: Isten éltessen névnapodon!

Akiket érint, az Odúba kb 2-3 hetes várólista van jelen pillanatban a kivizsgálásokra! Tehát nem hónaposak, mint az előző tanévben. Szóval ha valaki meg szeretné nézetni a gyerekét, akkor MOST menjen be az Odúba (Gáspár Zoltán utcai óvoda épületében van, a Bimbó utca felőli részen) és kérjen időpontot a vizsgálatra!

Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntéseket Toncsi neked az smst is, Exi neked is ;)

Mi jól vagyunk, taknyosak a kicsik de más egyéb tünet hála nincsen.... Ovizunk ezerrel és nagyon nagyon nagyon meg vagyok elégedve az ovival. Szuperek a pedagógusaink, zseniális a 2 óvónénink, le a kalappal előttük! :D Asszem életem egyik legjobb döntése volt hogy oda irattam Viust, a napi szintű fejlesztés iszonyatosan látszik rajta! El sem hiszem :D Szóval nagyon boldogságos vagyok, most ez miatt, megnyugodott a lelkem :) Szeret odajárni látszik, hisz érzi, hogy feltétel nélkül elfogadják őt olyannak amilyen. És ez pozitívan hat a személyiség fejlődésére is! :D

Bogival semmi extra ovizik ő is, újabban elég dacos a kishölgy sokszor összekapunk és néha csúnyán beszél velem, felesel, de beküldöm a szobájába vagy nincs barátnőzés, vagy sarokba állítom :D Ezek szoktak hatni :D :lol: 8)

Zalán szalad, mászik a mászókára egyedül csúszik a csúzdán, beszél mond már csomó érthető szót :D Nagyon ügyes, kis bújós babám :D Olyan kis jó természete van, folyton mosolyog, és búúúúújik, imádom :D Mindet imádom... :D

Szép estét.... :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

sziasztok

enikő
olyan aranyos vagy! :D :D mert olyan jó olvasni, hogy "imádom mindet" :D :D de tényleg . örülök, hogy kezd jó lenni a kölköknek. gondolom te is helyre rázódsz. jól vagy?

voltunk Falovacskán/ringatón.egész tetszett. tök kevés dalra emlékszem gyerekkoromból :oops: ezért majd még eljárunk.szóljon vki, ha megy. talán nekünk ezek az estik jobbak, met a nappal kiszámíthatatlan.ma 4×fél órát aludt a csaj :shock: meg most aludt el.a kis cúúúkika.

A.T.Zita
jut eszembe Szandika jól van? eszik? fényképet már nagyon-nagyon rég láttunk! (ejnye-bejnye :D pótolni tessék!)

na megyek olvasni.
csók
toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Minden névnaposnak sok boldogságot..ennyire futja hulla vagyok nehéz a dolgozó ,háztartást vezető, gyereknevelő nők sorsa... :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Csatlakozom az előttem szólóhoz. :)
Még élünk ám. :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
Tudnátok segíteni, hogy hol vállalnak kisbabának füllbelövést. A klinikán már nem csinálják.
Előre is köszönöm!
regi-gabi mami

Sziasztok!

Nagyon röviden:

Editeknek boldog névnapot! Szilde-n kívül van más Edit? :oops:

Zsuzsu: Te jó ég...mindjárt szülsz :shock: Még csak most drukkoltunk hogy 2 csíkos legyél.... :shock: :shock: :shock: Drukkok mennek!

Zituska: Jobbulást nektek!

Toncsi: Én meg csak főzővízzel higítottam. Egyszer próbálkoztam fagyasztott anyatejjel, de olyan büdi lett tőle a kaja, hogy nem volt gusztusom oda adni Grétinek. Pedig tudom, hogy a fagyasztott anyatej büdös...de hogy ennyire?!?!?! Levi még csak szopizik, majd október közepe felé fogom elkezdeni a hozzátáplálást, ha ő is úgy akarja.
Harisnyát is adok Levire, dél körül :) Mi akkor sétálunk, akkor megyünk az oviba a csajért.

Zsuzsi: Örülök, hogy jól vagy!
Te tudtad hogy a sógornőm ismer benneteket? Meg hogy elvileg a férjed meg az enyém évfolyamtársak voltak vagy mi?!?!?! Férjem se tudta...hehe...sógornőm mondta neki....kicsi a világ.

Enikő: Megkaptad msn-en a névnapi köszöntést? Örülök, hogy jó a kedved....kitartás!!!!!

Szilcsi: Nektek meg aztán jól összejött :( Remélem most már csak jó dolgok történnek... Gratula azért a keresztelőhöz.

Jut eszembe. Tudtok normális éttermet ahol nem horror árak vannak és finom? 28-án keresztelő nálunk is, de még lövésem sincs mi legyen. A Fasorra gondoltunk, de aztán rosszakat hallottam róla. Elvileg amióta "személyzetcsere" volt, romlott a minőség.

Nem tudom elkiabálhatom e, de Gréti mintha beszokott volna az oviba. Ma már nem is mondta hogy nem akar menni. A héten eddig mindig mondta, viszont már nem sírt.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok.

Nálnk még mindig nincs vége a bajnak. :(
Kedd este be kellett vinni Lalit az ügyeletre, mert egész délután ordított, nem uzsonnázott, a pár falat vacsit kihányta, nem kakilt két napja akkor már.
Beutaltak a sebészetre, ahol egy rezidens csaj vizsgálta meg, nem talált semmit, de kiírta uh-ra. Jött az ügyeletes doki, ő sem talált semmit, csak hogy ha nyomja a hasát fáj neki, szélcsövezte de semmi, csak ordítás, haza akart küldeni. Párom kérdezett rá, hogy akkor nem lesz uh? Erre a doki: ha már megvan a papír és magukat megnyugtatja, akkor nézessék meg. :twisted: Na ez volt a szerencsénk. Az uh-on kiderült, két bélszakasz egymásba csúszott. Rohanás vissza a gyerekklinikára az ordító gyerekkel, jött az uh-s doki is a felnőtt sebészetről, és az ügyeletes főorvos (dr. Bán Gyula, hála és ezer köszönet neki!!!) is megnézte és azonnali beavatkozás kellett: elaltatták egy szurival Lalit és feltöltötték vízzel a bélrendszerét fel a vékonybélig, így a víz hatására kisimult az összecsúszás.
Ha akkor nincs uh és hazamegyünk, vagy egy óra múlva megint ott lettünk volna, mert ordított a fájdalomtól, vagy elaludt volna, mert annyira belefárad az üvöltésbe és kómába esett volna. A nővérke mondta, aki elaltatta, hogy ezzel a bajjal a gyerekeket már kómában viszik be hozzájuk. :shock:

Folyt. köv. sír

Kép
szilcsi

szilcsi

ez borzasztó!!!! nagyon sajnálom Lalikát! remélem már minden rendben!!!
irj még mi volt!

toncsi

toncsi80

Este 10-re végeztek a feltöltéssel, bevitték az őrzőbe. Ott maradhattam vele, csak ágy nem volt, de a nővér megengedte, hogy a Lali melletti ágyba befeküdjek, még egy lepedőt is adott betakarózni. Reggel kapott kórteremben ágyat, ott már csak egy szék volt nekem. Lali egész nap aludt, 3-szor kelt fel szopizni, enni nem volt szabad neki, csak szopizni.
Aztán tegnap délután kakilt, akkor a Tornyos hazaengedett minket, de pénteken vissza kell vinni vizsgálatra. Tegnap este már evett egy kis husis főzeléket.
Szegény nagyon nyűgös, állandóan a seggembe van, nem tudok semmit csinálni. Nagyon megviselte ez a tortúra. :cry:
Odabent szrönyű volt, az a sok beteg gyerek, és sírnak a fájdalomtól, és nem tudsz rajtuk segíteni... :cry: Kikészültem, tegnap délelőtt apa leváltott odabent, hazajöttem letusolni meg bőgni. :( Éjjel semmit nem aludtam, hallgattam a sírást. :(

Kép
szilcsi

Szilcsi: Nagyon sajnálom, hogy ennyi baj zúdult rátok mostanában. Gyógypuszik Lalinak.

Nórit is elkapta a takonykór, alig aludtunk az éjjel. Szopizni is alig tudott annyira bedugult az orra, az orrszívóval kiszívtuk, tüsszentett néhányat utána és újra tele volt az orra... Annyira fél mostanában a porszívótól, hogy kész rémálom az orrszívás... Az én jól alvó babám este 11kor aludt csak el, de sokszor felsírt, mert nem kapott levegőt a nóziján. 4kor átvittem magunkhoz, ott megnyugodott, orrszívás, gyors szopi míg volt levegő és aludtunk fél 9-ig.
Szerencsére láza nincs.

még jövök....

Kép

Kép
sznanna

Enikő!
Köszi az Odu-s infót.:) :wink:

Ismételten köszi mindenkinek a névnapi köszöntéseket!!

Szilcsi!
Szegény Lalika!
Mit mondtak mitől jön létre egy ilyen összecsúszás?Hogy lehet ezt elkerülni? :shock:
Ez a kóma durva.Az olyan amiből nem egykönnyen ébrednek fel,vagy milyen?Átmeneti?
Nem értem a dokik miért nem vették komolyan,hogy sír.Ok nélkül nem sír egy gyerek kitartóan..
Anyukád,mamád hogy van már?

Bea!
Gratula az ovizáshoz.Akkor már az oviról is tudsz nyilatkozni?
Ügyik vagytok a szopizással!
Nem is tudtam,hogy a fagyasztott anyatej büdös.. :shock:
Asszem Kevin sem fogadná el,önthetném ki,őt ismerve..
Na nem mintha lenne mit... :lol:

Apropó.
Kevin nem fogadja el a tápit,ill. nagyon keveset..
Irt fel a Dr. nő másikat,de az is Milupa HA,csak nem Prev. hanem 1-es.Azt mondta kb minden tápszer ugyan olyan... :shock:
Na én ezt nem hinném.
Volt vki ilyen helyzetben,hogy nem ízlett egy tápi és másik vált be a gyerkőcnek?Azért létezik még csomó féle:Humana,Beba stb..
Melyik finomabb és mennyibe kerül.Van belőle HA-s?
Kérlek írjatok tapasztalatokat,mert jó lenne ha a sok próbálkozásra nem menne rá a gaty....
Már annyira nyügi volt,és éhezett hogy kapott kis almát.
Az bezzeg csúszott ezerrel.
Közben szaporítom a tejet,de...nem tudom most mi lesz,mi legyen..
Én nem érzem,hogy olyan rengeteg lenne..

Egyébként folyik a nyála,duzzadt az ínye,és folyton rajtam lóg..

Zita!
Szandika mit kapott?Javult az étvágya?Mit csináltak a kivizsgáláson?Írd már meg légyszi.
Sokszor kérdeztem is már,csak lehet,nem olvastad...

:oops:

Most lelépek.
E.

szilde
Szeged

Zozo!
Nem jött meg a privi.
E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Szilde :) Kicsit megkésve, de én is boldog névnapot kívánok! Tápival nekem nincs tapasztalatom...
Ja, kérdezted a strandot: Gyenesdiáson voltunk, Keszthelytől 2 km-re.

Szilcsi! Bakker nagyon rátok jár a rúd.. :( :( :( Jobbulást kívánok az egész családnak! Egyébként a kozmetikusom kisfiával történt ugyanez, sírt a kisgyerek már 2 napja, kőkemény volt a hasa, de egy rohadt UH-t nem csináltak volna, no comment :evil: :evil: :evil:

Enikő :) Örülök, hogy kezd minden oké lenni körülötted!

Zitus :) Boti jobban van? Noémi nagyon édes kiscsaj! :D :D

Tita :) Az én fiam 2,5 éves múlt, de még mindig cicizne :oops: :oops: :oops: Egyedül este és nagyon ritkán hajnalban cicizhet egy kicsit, de mindkét alkalommal ez csak pár percet jelent. Éjszaka egyszerűen nincs cici, ha sír, akkor sem, kap vizet, meg simit, de 2,5 évesen már nem vagyok hajlandó éjjel is ciciztetni :twisted: Beszéld meg vele sztem, hogy már sötét van, alszunk, ha szomjas, van víz, de egyszerűen nála is arról van szó, hogy megnyugtatja a cici és megszokta, hogy így alszik el.

Karmen :) Jobbulást a gyerekeknek!

Zsuzsu :) Lesz még UH-d?

Kriszta :) Sajnálom a körmöd :( :(

Zsuzsi :) Jó pihenést nektek! :D

Köszi szépen mindenkinek Kristóf dicsit! :wink:

Puszó

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok! Segítségeteket kérném gyerekfelügyelet-ügyben. Másfél éves a kisfiam és a nagymamák messze vannak :( Tudtok bölcsődét ahová be lehet adni a gyereket hetente egyszer 2-3-4 órára, vagy megbízható bébiszittert, vagy játszóház vagy....? Teljesen tanácstalan vagyok. Köszönöm előre is! kbaba
kendebaba

Edit, boldog névnapot utólag is. :D Nem tudni, ez mitől alakul ki, egy doki azt mondta, a táplálkozás megváltozása okozhat ilyet, bár már 3 hónapja megy nálunk a hozzátápi. :roll: És fiúknál gyakoribb, 5-12 hónapos kor között a leggyakrabb.
Sztem minden tápi egyformán tökízű, legalábbis amiket én kóstoltam... :roll:

Anna, jobbulást Nórinak.

Timi, Kristóf még cicizik? :shock: Kitartóak vagytok! Most Lali sem akar leszállni róla. :roll:

Egész nap sír meg nyávog, ha nincs a kezemben, már leszakad a hátam. :roll: Nem gondoltam, hogy ennyire megviseli. :roll: Elaltatni nem tudom, jaj de soká lesz még este.

Mamit hazaengedték, 8 hét gipsz, 6 hónap a felépülés. Anyu nincs jobban, járja a dokikat, hogy mi lehet ez. :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok Lanyok!!!

Szilcsi: Tenyleg nem valami jo idoszak ez nekte!!!! Megborzadva olvastam a Lalival tortenteket, meg jo hogy rendi volt a doki.....gyogyuljatok!!!! A korhaz tenyleg egy vacak dolog, mi egy honapot voltunk amikor a Teo 3 honapos volt.....azota nem aludt, allandoan felebredt es engem keresett....szegenykek.... pusza nektek
Ancid es nagyid jobban vannak?

Minden kis takonypocosnak millio gyogypuszak!!!!!!!

Eniko: Orommel olvastam, hogy minden ok es Vius szepen halad...no meg a Zaza naggggyon ugyi....nincs sok a gyerkoceink kozott, de az en fiam szokincse meg honapok ota nem valtozott....igaz tegnap megtett 4 lepest egyedul...azt hittem betojok neki! Te jol vagy....igaz az alapjan amit irtal vidamnak tunsz...es az olyan jooooo!!!!

Zitus: Irtam neked levelket..... nagyon szep a csajszid......remelem a Boti is jobban van!

Zitus es Toncsi: a Teo ha nem banjatok elbir a ket csajszival is....itt a bolcsiben is egy igazi Casanova....a kis huncutpok!

Szilde: Bizti jn a fogacskaja a Kevin babanak...azert log rajtad...(pontosabban elokeszul a kis inye...) Egyebkent nem igaz, hogy egyformak a tapik, addig kell probalkoznod, amig meg nem talalod a fiadnak megfelelo izt. azt mondjak a Humana ami a legkozelebb alla az anyatejci izehez. De gondoltal mar arra, hogyesetleg a cucli az ami nem tetszik neki....lehet tul nagy a feje vagy eppen tul kicsi...vagy tul gyorsan jon belole a tejci. A bimbodhoz hasonlo meretet kellene valasztani.... pusza es kitartast!

regi mami: par oldallal ezelott hirdette magat itt a forumon egy fulbelovos csajszi....

Karmen: ossze tudjuk hozni a talit.... gyerkocok hogy vannak?! Orsinak vegre betomtek a kis fogat?

Rolunk: Nekem meg mindig megvan a kormom, talan holnap este vegre talalunk egy dokit aki leveszi....
A Teo tovabbra is remek formaban van...ma egy kicsit nyugi volt a bolcsiben.... Jajaja...es tegnap teljesen magatol jart....4 lepest!!!!! A kis bohocom!

pusza mindenkinek

Kriszta es Teo

...hamarosan tali!!!!!

Kép

sziasztok
matteo0808

Szilcsi: Kell egy kis ido mig osszeszedi mgat a Lalinko....kitartas nektek! Probalj meg vele leheveredni igy legalabb egyutt pihizte egy kicsit....nalunk bejon! pusza

Tenyleg csajszik: otthon van e olyan, hogy gyerekorvosi ugyelet...hulyenek tunik a kerdes, de en mar egy jopar eve nem vettem igenybe....ha ugye bari tortenik amikor otthon vagyunk....meg hol is van a gyerek klinika....vagy hova megy az ember a csoppsegevel ha barmi tortenik?

pusza

sziasztok
matteo0808

Kedves Matteo0808!

Köszönöm szépen az infót, akkor nekiállok olvasgatni visszafelé.
:wink:
regi-gabi mami

Kriszta, van ügyelet a Szilágyi utcában, délután 4-től reggel fél 7-ig lehet vinni a gyerekeket, ha baj van.
A Gyermekklinika pedig a Tisza-parton van, az Árvízi emlékműnél.

Kép
szilcsi

sziasztok

szilde
nemtok tápihoz hozzászólni, még cicivel éheztetem a csajom :? :D bár lehet,hogy kipróbáljuk az almát a hétvégén. nem is tudom, ....
és az nem lehet, hogy azért nem eszi mert elég a tej neki? még cicizik is, nem?

Kriszta
régi köröm monnyon le, új köröm szépen nőjön ki!!!puszika Teókának! tudtam én, hogy nagy nőcsábász! az olasz pasikról ez a hír járja :wink: és nagyon ügyi is!

mi megvagyunk. még mindig kocsit nézegetünk. tanácstalan vagyok, mert mind tetszik :D asszem nőcisen szín és kárpitszín alapján fogok dönteni 8) :lol:
Mazsi is jól van, képet meg nem kaptok, mert ti sem tesztek fel :evil: :lol: 8) kivétel ez alól a mi kis "rivális" Noncinőcink és a mi kis szívdöglesztő Teókánk! :lol: :lol:

tudom, fáradt vagyok és duguljak el!!!! mert már csak a hülyeség és a szemem folyik ki :D
puszika

toncsi

toncsi80

Helloka Mindenki!

Toncsi: Koszonjuk a szivdoglesztot.....nem minden olasz pasi (szerencsere) nocsabi....az en parom hal isten nem az....hihihi....a kisfiam , no o egy masik lapra tartozik....meg o anya szerelme....kivancsi leszek a nagy talalkozasra a csajszikkal. A Teo odavan a babakert...igaz a nalanal nagyobb szoke kislanyok jonnek be a leggjobban, altalaban mindent elkovet, hogy felhivja magara a figyelmet.
Szerintem probalj a Hedinek adni egy kis gyumit....a cici melle, tuti be fog jonni neki, mi 4 honaposan kezdtunk el minden zoldseget enni....meg gyumit (igaz nalunk sajna nem volt cici es a tejcit nem annyira szerette)!
pusza nektek

Zitus: Koszi a levelket, minden jonak tunik....meg agyalunk egy ket napig! Boti hogy van?

Szilcsi: Koszi az infot....remelem nem lesz ra szukseg!

regi gabi mami: Megtalaltad.....lehet jol vissza kell keresned, ha jol emlekszem meg kep is volt hozza!

Szilde: Miert kell hozzatapi....nem eleg a cici.....???

Remelem a betegek javulnak.....Mindenkinek bekes jo ejszakat......en is megyek humok egyet.....

Valamit meg akartam...de kiesett a lukas fejembol...

pusza

Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

bocsi....eszembe jutott!

Az en kicsi fiam, nos nem lehet oltoztetni, a pelenkacsere is kesz kuzdelem, nem marad meg egy pillanatra sem a kicsiny feneken, forog, negykezlabra majd ketlabra all....mit tegyek!!!!?????
Van valakinek otlete, nalunk meg az sem jon be ha adok valamit a kezebe, 2 masodpercig tanulmanyozza, majd elhajitja...es kezdodik a birkozas elorol....es ha raszolok csak kinevet....no erre en is elvigyorodom meg ha hulla vagyok is....
Van tippetek!?

Mostmar tenyleg tunok....
pusza minden picinek es ancijunak

Kriszta

sziasztok
matteo0808

Szörnyű volt még olvasni is, hogy mi történt Lalival!!!! :( :( :( :(
Nagyon sok gyógypuszi Neki, neked meg sok-sok virtuális ölelés!!!
Kitartás, a sok rossz után csak jó jöhet!!

Kendebaba :) Privi ment... :wink:

Edit :)
Tényleg érdemes kipróbálni több cumit is! Anno Boti sem fogadta el sokáig a tápit - pedig ő önként mondott le a ciciről egyik pillanatról a másikra. Végül a MAM Ultivent cumi vált be, az nagyon jó puha szilikon, és kicsit lapos. És kompatibilis az avent üveghez! :wink:
A Humana tápszer tényleg finom, Boti csak az titta meg, ill. később a dm-es Babylove-ot, aminek az összetétele tök ugyanaz, mint a Humanaé, csak olcsóbb...

Majd megálmodjátok, a lényeg, hogy itt lesztek Szegeden! :wink:
Pelenkázáshoz passz...Boti tök nyugodt volt mindíg, még a lábát is szétdobta állandóan, később meg a fenekét is emelte :lol:
Noémi már gázosabb, ő forgolódik, 1 pelenkázás alatt, 6x fordítom vissza. :roll:

Toncsi :)
Kocsi-kérdés: nem egyszerű!
Nekünk a Toyotát ajánlották, hogy megbízható.
Ne dugulj el, jó olvasni! :D :D
Képet meg igenis kérünk, lássuk a konkurenciát! :lol: :lol:

Boti jobban van, ma már teljesen láztalan volt - hatott az antibigyó - csak a hangja mutál még... :lol:
Noémi még jól van, bárcsak megúszná!! Vele nagyon fogunk szenvedni, ha elkapja! :roll:

Na lépek, mindjárt kelni kell... Aztán napközben meg nyavalygok, hogy álmos vagyok... :roll:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Szilcsi: Ez valami hihetetlen! Padlót fogtam Lali esetétől :( Remélem már jól van a kis hős. Hogy mik vannak.... De honnan jöttél rá, hogy komolya a gond és dokihoz kell vinni? Én lehet nem hurcoltam volna, még sosem voltunk ügyeleten, meg alapból nem vagyok egy orvoshoz rohangálós....de ezek után....ez borzalom :(

Matteo: Akkor Szilde Hannája és Gréti Teo esete? :) Mikor jöttök pontosan? :)

Zituska: Remélem Noémi megússza! Ügyes a 4kézlábazással :)

Enikő: ÁÁáááááááááááááááááááá, nem akarom tudni mi vár ránk 3 év múlva (Bogi)....:) Na jó, akarom, akkor talán nem fogok annyira megbotránkozni a lányomon, ha tudom, minden 6 éves ilyen......

Anna: Nyálcsorgató a tortilla. Ki fogom próbálni!

Mutatok egy kacagós-tesós videót:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/-6f4SZx6cLnuQnOTr

ezt csinálták vagy fél órán át, már apával rólunk is szakadt a víz a nevetéstől.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Nagyon édesek a tesók,jó a video,micsoda vigyorláda Levente!

Szilcsi!
Jesszus,mik vannak,nagyon sajnálom Lalit,remélem már jobb a hangulata és nem lesz már gond.

Mi készülünk a szombati szülinapra,majd rakok képeket is!
20140113113746

Szilcsi!
Én még ilyet nem is hallottam. azelőtt...nem semmi.:(

Tökizű:):)

Matteo!
Igen,tudom.Tuti,hogy fogzik,bár anyukám el van rajta csodálkozva,hogy hogy ilyen korán...
Cumira én is gondoltam,sőt már több mint egy hete le is cseréltem,mert azt hittem nem jön elég gyorsan neki a tápi,és ezen bemérgeli magát.
Aztán meg a torkára szaladt a tápi és az volt a baja... :shock: :roll:

Eddig egyébként szeretett mindent megrágcsálni,igy a cumit is,,,bezzeg most.?

Tegnap végül éjjel 11.kor apától elfogadott 30ml tápit,de még engem is akart.Csak igy aludt el.
Néha azért fárasztó éjjel-nappal másfél órákon át élő cuminak lenni.Nem haladok semmivel..
Köszi a gondolatébresztő sorokat és a buzditást!!!:)Próbálkozunk..

Amúgy Hanna totál ilyen volt pelenkázáskor mint Teoka,csak épp fel nem állt.Detto.

Toncsi!
Kb egy étkezés az ami gáz,akkor nem lakik jól tejcsivel...
De most fejni sem merek,mert,ha a cumi a ludas,akkor ezt sem fogja meginni,és megy a lefolyóba?Lefagyasztani is lutri..Nekem meg most kell a tej.Ne hogy még jobban kiszúrjak magunkkal,mert akkor mit adok neki..
Meg eddig is hiába fejtem,mert kellett tápi mindig max kevesebb.
Gondoltam,ha előbb elvenném tőle a cicit és nem hagynám addig és annyit enni amennyit ő akar,v. ha éjjel nem etetném(bizony még mindig kelünk)..........akkor elég lenne a tej...
Dehát...ha csak megpróbálom elvenni nyüszög érte..aztán sir.aztán ordit....
:shock: :?: :?:
Szerintem Kevin nem addig eszik mig éhes,hanem amig van mit...,legalábbis ez a gyanúm.

Elkezdtétek az almát végülis?Milyen volt a fogadtatás?
Na jó,tudom még csak most kezdődik a hétvége...:)

Zituska!
Köszönöm a cumitippet!!!!

ÉÉés mindenkinek köszi a tápszeres hozzászólásokat!!!
Remélem vhogy majdcsak zöldágra vergődünk...

Tényleg!
Ti fogzáskor adtok a piciknek Panadolt?

Edit

szilde
Szeged

Gira!
Ha olvasod..
Előjött az ekcámád?Mert az enyém igen..?(

E.

szilde
Szeged

Bea! Jobb mint otthon? Régen finomat föztek és nagyon jó áron. Anyatej. Szerintem is nagyon büdös, de enyémek megették a kajcsiban. Én nem kostolnám meg, de frissen sem, nemhogy fagyosan:)

Enikö! Ez szuper hogy ilyen jo az ovi!! Zalán meg nagyon ügyi, Norbi még nem beszél ill. folyton mond valamit de csak gagyogás:)

Orsi már gyógyul, Norbinak tegnap magas láza volt, mára csak höemelkedés. Pont ahogy az orvos josolta az MMR után 1 héttel.

Zsuzsi! köszi a névnapot!

Regi-gabi! A Bartok téren és a Mikszáth K. u-ban a Centrummal szemben az ékszerésznél

Kriszta! Én pelenkázásnál mindig adok valami érdekeset a kezébe, ami eltereli a figyelmét. Fogat csak ideiglenesen tömték gyökértömö anyaggal, ha birja akkor 2 hét mulva egészen magasra, a gyökércsatornát végigtömi neki ezzel. Tali szuper!

Szilcsi! Jaj szegénykém! Nem is hallottam még ilyen bajrol, jo hogy eröltettétek az UH-t!! Gyorsan felejtse el!

Szilde! Zozo még nekem sem irta meg :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi!

Sajnálom ami a kis hőssel történt tényleg nem semmi hogy mik vannak.

Mátékám egyre komolyabb ma pl ő terített az oviban és kapott érte egy napocskát.Olyan lelkesedéssel mesélte. :D
Lerajzolt minket és kitették a falra.Olyan aranyosan rajzolta meg a családot.Én voltam a legnagyobb még szemem is volt a többiek kicsik voltak és inkább pálcikák.Ovinéni is mondta hogy nagyon ügyes fiú.Büszke vagyok rá.Hja és reggel gyalog mentünk oviba és mondta hogy anya nézzél balra meg jobbra és utánna mehetünk :lol:

Ikrek nagyon jól vannak szerencsére remélem nem is lesznek betegek a télen ,egyenlőre kapnak c vitamint meg nemsoká veszek nekik flavon-t is.
Nemsoká vasárnap mehetek dolgozni.....ááááá nameg jön a hétfő :roll:

Ja szopis tápis hsz-hez nem tudok mit írni,mert az ikreknek már rögtön kellett pótlás (gyüjtőből)és 11 hós koruk után amikor már nem volt tejem kaptak Ha tápit de már nem emlékszem mi volt az :oops:
Holnap jön anyós egy kis utó szülinapra.Apuék fel sem hívtak ,mert tartoznak egy csomó pénzzel már 2x szóltam nekik hogy meg kéne adni.Anyu más téma...(elváltak már vagy 15 éve...)

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok,

tegnapunk borzalom volt, egész nap nyüszögött-sírt Lali, este fél 11-kor dőlt ki, de fél 4-kor úgy döntött, vége az éjszakának. :shock: Majdnem 7 óra volt, mire visszaaludt még két órára. Visszavittem a sebészetre, a Bán doki mondta, nem kellett volna hazamennünk, ő bizony nem engedett volna ki minket. Újabb uh után kiderült, a vékonybelek közötti nyirokcsomó be van gyulladva valami miatt, talán vírusfertőzés, ez okozta az összecsúszást. A gáz az, hogy amíg gyulladás van ott, bármikor megtörténhet megint, most nagyon kell figyelni a tünetekre, a doki felkészített rá és akkor azonnal rohanás vissza. :( Nem nagyon evett ma, a szopi mellett csak 300 gramm kaja volt összvissz a mai adagja. Kak is csak kúp után volt 2 nap után. :( Nem tudom, milyen éjszakánk lesz. :roll: Úgy sajnálom szegényt.

Mamit műteni kell, kiderült, itt Szegeden elcseszték a kezét, rögtön műteni kellett volna. Olyan rosszul tették rá a gipszet, hogy szinte kiégette a bőrét a dörzsöléstől, tiszta seb az eltört keze, addig nem lehet műteni, amíg azok be nem gyógyulnak és valószínűleg egy ideget is elvágott a törött csont.

Anyu eredménye rosszabb lett.

Szóval most már vége lehetne. :cry:

Bea, azért mentünk be az ügyeletre, mert Lali hányt és órák óta sírt, nem akartam reggelig várni.

Zitacicu, Máté nagyon ügyes nagyfiú már!!! :D

Karmen, én megkóstoltam az anyatejet :oops: , szerintem fincsi édes. Fagyasztva viszont tényleg büdös. :?

Kriszta, ez nekünk is baj, Lali nem marad meg pelusozás közben, folyton forog és elmászik. Megpróbálom lekötni a figyelmét valamivel, pelust adok a kezébe, játékot, törlőkenőt, valami újat, amit még nem látott, cumisüveg kupakját, azokkal elvan.

Toncsi, képet!!! :D
A csajok párbajozni is fognak Teoért? :D :wink:

Kép
szilcsi

Karmen, Szilde!
írtam privit, annyira nincs időm h. az hihetetlen.

ugye festjük/tettük a házat, minden kész volt, és egyik hajnalban lezúgott a vakolat a mennyezetről a nappaliban, kezdjük újra a mókát, mármint a festést, igaz csak ott, de az se rossz...
közben csajok betegek, ill. csak Pati, én bicegek... stb.

Szilcsi!
szegény LAli, jobbulást!
nagyon sajnálom.

vett valaki mostanában asso cipőt? én rosszul lettem olyan ára van.
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Szilcsi: Ez tenyleg horror.....szegeny lalinko, tuti nagyon szenvedhet, kapott valami kurat a gyulladasra? Millio gyogypusza a kis pocijara!!!! Jobbulast ancidnak es mamidnak is! Ezek utan valami nagyon jonak kell, hogy veletek tortenjen!!!!!
Teokat nem koti le semmi, egyszeruen allva akar oltozni.....es ez szornyuuuuuu!!!!

Szilde: Miert nem probalsz neki eloszor ebedet es vacsit adni....mi eleinte zoldseges, majd husis dolgokat ettunk ebedre, majd este gyumolcsos tejpepet....tapival, lehet jobban elfogadna kiskanallal, no meg nalunk is ez volt, hiaba tapizott ejjel mindig felebredt mert nem volt neki eleg a tej, (a Teo 4 honaposan kezdett ,,mas " kajcsikat is enni). Szerintem probald meg....kitartas!

Zitacicu: Matet isten eltesse szulinapja alkalmabol!!!!!!! Nagyon tunci lehet a te nagy fiad!!!!!

Karmen: Jol elhuzodik ez a tomes az Orsinak....szegenyke, meg jo, hogy jol viseli!!!! A Norbi akkor az oltastol lazasodott be....nekunk is mostanaban kellett volna beadnunk ezt az oltast, de megvarom az utazast, es majd ha visszajottunk.....ugy utalom ezeket az oltasokat, a Teo allandoan belazasodott. Pusza a gyerkocoknek....meg neked is! hamarosan tali!!!!!

Zituska: Ha minden ok. a jovo het szerdan vegre lesz egy doki aki bevallalja a kormeimet....azon gonolkodom levetetem veglegesen, mar harmadjara gyullad be 1 even belul....nos es utana erkezunk, valoszinu oktober 1 heteben. Viszont vegul a Kossuth Lajosi lakas mellett dontottem, felek befagy a fenekunk.....koszonjuk a lehetoseget!!!!!!
Orulok, hogy Boti jobban van es csak remelem, hogy a csajszid nem fogja elkapni....mert aztan hogyan bujnak ossze a Teoval....Pusza hegyek!

Jegvirag: EEEEEEdik a tesok....!!!!!!!

Toncsi: tenyleg....kepet kerunk!!!!

Pocakosok, pihenjetek sokat...amig lehet......!!!!!

A TEO ELINDULT!!!!!! Annyira cukker ahogy szinte szaladt.....apatol anyaig.....a kis szarosom!
Viszont ami nem annyira mulatsagos, reggelente sir a bolcsibe....es amikor elmegyek en is.....de a bolcsisneni azt mondta, hogy ez normalis....meg utana lefoglalja magat kis barataival....de akkor is olyan caaaar!!!!

Pusza mindenkinek......szep almokat!

Es mar csak egy parat kell aludni....es taliiiiii!

Kriszta es Teo

Kép :lol: :P :lol: :lol:

sziasztok
matteo0808

Kriszta!
Hatalmas grat a Teonak a járáshoz!

SZilcsi!
Még mindig gyors gyógyulást az egész családodnak!Szegény Lali!

Szilde!
Én nem belekotty,de miért adsz tápit ha van tejed?Kevés neki? SZerintem ha csak szopizna pár nap alatt megnőne a mennyiség és nem kellene tápi! Éjjel eszik még? Málna is, 3x is valamikor,de egyszer minden áldott éjjel,ez nem meglepő szerintem!

Asso cipőt hol lehet venni??Mi Siestát vettünk,vagyis szülinapra kapja mamáéktól,én nem néztem körül máshol másfajtát,így nem tudom horror e az ára!

Zitacicu!
Máténak előre is( vasárnapra) sok boldog névnapot!!!! :D
20140113113746

Zitacicu! Boldog szülinapot Máténak!

Szilcsi! Kivánom most már igazán vége legyen ennek a rossz sorozatnak! :(

Maetto! mi nem voltunk eddig lázasak az oltástól. Most beleestünk. Okt. elején meg a 18 hósat kapja meg, az is csúszik neki. :o

Zozo! Mindjárt nézem lesz ugyis kérdésem is

Kriszta! Gratulálok Teonak, olyan édesek amikor még csak totyogva mennek:) Norbi amikor szalad akkor meg furcsán, jokat nevetek rajta :lol:

Assot a Csillag téren (v. hétvégén a piacon) érdemes venni a srácnál aki ezeket forgalmazza, kicsit olcsobb nála mint másutt. De tényleg drága, régen is az volt. :o :( Én csak Orsinak vettem, Norbi már a kinaiból kap cipöt :oops:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Én ott vettem az asso-t, Vivinek 9400, Patinak 8200, volt az őszi cipő, azt hittem max.7körül lesz.
Vendég

Sziasztok! :)

Basszus, kívánom, hogy mostmár legyen vége ennek a rémálomnak!! :(
Lalinak gyors jobbulást, Neked kitartást!
Mamáddal kapcs. szóhoz sem jutok... :( "jóóó" magyar egészségügy! :evil: :evil:

Sajnálom, hogy nem hozzánk jöttök, de megértelek, én se kockáztatnék... És vízparton tényleg hűvös van!
Noémi egyellőre remekül van, így van remény, hogy megússza, szóval Teo nem menekül! :lol:
Gratulálok a járáshoz!! :D :D

Bea :)
Olyan jót nevettem a videón, annyira édesek, és Levi ezzel a kacagással zabálnivaló!! :D :D

Edit :)
Anettnak tök igaza van... Teljesen normális ilyen korban, hogy éjjel ébred kajálni a gyerkőc!! Ezért én sem adnék tápit!
Én úgy "védem ki" az éjjeli kelést, hogy 11-körül még álmában megszoptatom Noémit.
Amúgy a hozzátápi se rossz ötlet, vagy Sinlac tejmentes pép délután, az elég jól telít, és kanállal eheti, lehet, jobban tetszene neki, mint a cumisüveg! :wink:

Asso cipők sajna tényleg nem olcsók.. :(
Nézzetek szét a cipőexpressz.hu-n, tök jó, és jó minőségű cipők vannak rajta, és sztem egész elfogadható áron!
Ráadásul házhoz viszik, nincs ptk, fel lehet próbálni - megvárja a futár - ha nem jó visszaviszi!

Boti jobban van, csak az étvágya nem az igazi. Már egy hete alig eszik, a levegőből táplálkozik, mert az energiája az nem csökkent! :lol:

Zitacicu :)
holnapra boldog szülinapot MÁténak!! :D :D :D

zozo :)
Kitartást, ez nem lehet egyszerű!

Kép
Kép
zituska28

sziasztok

szilde
ekcémás vagy? én csak a kezemen. terhesség alatt kijött , azóta sem kentem szteroidossal így még mindig megvan :(
tejhez tudok hozzászólni, de nem bizti, hogy jól :shock: szóval én mindig azt olvasom, hogy elég, meg annyit szopik amennyi kell neki. és ha sír az nem mindig az éhség miatt van.a tejet meg nem lehet "tartalékolni", minél többet szopizik annál több lesz. ezt írják az "okosok". gyakice Te tudod a legjobban, hogy éhes-e az inci-finci Kevinci :lol: . én is mindig aggódok, főleg mert azért nem egy iszonyat hurkás leány(pedig én olyan családból származom). úgy döntöttem még nem almázunk! de a széket már próbáltuk. lsd kép: használtan kaptam és új huzatot raktam rá. zöldségest :shock: így a popoja alatt fokhagymák és csilipapik vannak :lol: 8) .
ja, és Mini is kel éjjel egyszer oder kétszer :roll: . de én is azt olvastam, hogy ez normális a szopisoknál, meg a többieknél is. ez olyan "megvagytok még? " ellenőrzés is.

Máténak boldog szülinapot!

Málnának ma van? vagy csak ma Tartjátok Anett? és Málna mennyi szilárd kajcsit kap és hányszor szopizik?

szilcsi
anyudnak, mamádnak, Lalikának jobbulást. sokat gondolok rátok!!!

zituska
örülök, hogy Bocika jól van!és reméljük az étvágya is visszajön. főzzél fincsit neki!

Kriszta
az izgó-mozgó korszakra api már kitalálta, hogy vesz a szexshopban bőrbarát szigszalagot és azzal rögzítjük, ha szükséges a gyereket 8) :lol: :lol: :lol: :lol: ezt tanácsolom nektek is :lol:
mi az, hogy teljesen örökre leveszik a körmöd??? vagy rosszul értettem? Teóka nagyon ügyi!!! szóval mostmár reszkessen az aszfalt!!

zsuzsu
mizu???már drukkolok!

gira!!!!
valamit a kis Enéhről és a csajokról!!!

na, lépek.
ja még képek!!! Kép Kép Kép Kép
bocs asok képért, de ti akartátok :wink: :oops: 8) :lol:
toncsi

toncsi80

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X