Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsuzsa!

Már én is nagyon várom hogy moccanjon a manó!Írd makd meg mi volt az uh-n.

Kata!

Előre is köszönöm a segítséget,az a baj hogy egyáltalán nem ismerem a gépet így fogalmam nincs mi lehet a baja.

Koda!

Látod én is aludtam mint a mormota az első terhességemnél hiába kellett kimennem éjszaka,simán visszatudtam aludni.

Panka!

Nem próbáltad kenguruban?Gergőt ilyen idős korában úgy hurcoltam és szerette nagyon.

Krisztina!

Olyan édesek a lányok!Ha lányunk lesz akkor nekem is van esélyem ilyen szőke angyalra mert Peti is olyan volt.
Köszönöm hogy érdeklődsz!

Forgi
forgi

Emese!
Ilyenkor kell felkelni? Ma nem te voltál az első!

Kata!
9-kor nyitott a turi és én nyitásra mentem. De ezek szerint nem téged láttalak.

Panka!
Tudnál segíteni a süti készítő nénit hol tudom elérni?

Krisztina!
Ez a kép nagyon jó! Annyira édesek, na és a rucik.
Folyton nézem a turiban ezt a sok rózsaszín-pink-narancs cuccot, de hát Milánnak mégsem vehetem meg. Fiúknak valahogy nincs olyan választék. A kis rosszcsontok biztos teljesen leamortizálják a ruháikat. Írtad, hogy kedden az ITC, már vettem a lendületet, el vagyok csúszva egy nappal.

Lányok!
Ha máshol nem találkozunk a turiban! Úgy látom sok mindenkit érdekel.

Forgi!
A terhességem második felében én is nagyon rosszul aludtam. Nem volt rá ellenszerem, egy csomót olvastam éjszaka, hogy legalább a férjem tudjon aludni. Aztán nappal vagy bepótoltam, vagy nem. Viszont nekem az első terhességem volt, így megengedhettem magamnak a napközbeni szunyókálásokat. Sajnos, nincs recept!

Sziasztok

Judit
kjudit

Sziasztok!

Olyan jót pihentem a hétvégén!Anyukáméknál voltunk,és el voltunk kényeztetve.A fiúk nagyon élvezték a jó időt,alig lehetett őket behozni az udvarról!Máténak a kutyák tetszettek nagyon,és sajátságosan mondja is,hogy kuftyuf!A másik kedvenc szava a torta!Az elmúlt hetekben volt 3 is,és persze imádja!Olyan jó,hogy elkezdett beszélni!Mutat a lámpára,és mondja,hogy ámpa!A mamát és az anyát viszont nem akarja mondani!
Kép
Kép

Neva!
Gratulálok!
Remélem sikerült feltöltődni a hétvégén,és pihentél is ugye?Kép

Gyöngyöske!
De jó!Milyen lesz a lakás?Kérjük a beszámolót!

Koda!
Nagyon édes a kisfiad!Lassan jön a jóidő,úgyhogy lehet gyakorolni a hintázást!

Zsuzsa!
Annyira jó,amikor először kopogtat a manó,hogy anya,itt vagyok!KépEkkor méginkább tudatosul az emberben,hogy babát vár,hisz nem csak tudja,de érzi is!

K.Kriszta,Panka,Kata!
Én is szeretek turizni,de már régen voltam,úgyhogy itt lenne az ideje egy jó kis vadászatnak!KépSzervezünk egy turi talit?KépKépKép

Forgi!
Szerelőt sajna nam tudok.Az álmatlanságra sincs sok tippem,de ha találok valamit,szólok!

Na megyek reggelizni!
Mindenkinek szép napot!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Marika, én is felismertem Martint. Mi újság Lináékkal?

Panka, még mindig várom a Micimacis leírást.Kép Hétvégi buli is jól sikerült?

Kata, Dodó egy kész NŐ! És milyen szép hosszú a haja. Hagyja fésülni, összefogni?

Gyöngyöske, de jó, hogy Te már a szakdolgozatnál jársz. Nekem még fogalmam sincs, hogy miből is írjak. A lakáshoz XXXXXXXX.

Neva, igen, igen, visszavárunk! És szerintem nyavalyoghatsz is, más is szokott.Kép (Pl. én...)

Koda, a kis Marci aranyos a hintás képen. Remélem az a fejreejtés nem viselte meg nagyon.Kép Mostanában mit alkotsz?

Krisztina, nagyon klassz bőrszerkót turiztál! Ezek a turik mikor nyitnak? Én is ellátogatnék egyszer-egyszer, csak hát a munkahely, ugye...Kép

Zsuzsa, örülök, hogy jó lett az AFP-d és jó mozizást a Picihez! (Szerintem is tök jó a pocid!)Kép

Forgi, talán nézd meg a Gyűrűk urát, én remekül aludtam rajta/utána.Kép

Emese, remélem a "csoda" még jó sokáig fog tartani és Ádi rájön, hogy milyen klassz dolog is az alvás!Kép Mára is jó sétát Nektek, hisz biztos mentek ebben a kellemes tavaszi időben.

Zoli, merre jársz? Bendivel minden rendben? És Veletek is? Gyere írj lécci!

Anita, már Te is hiányzol!

Dkriszta, merre jár az én földim? Írj lécci nekünk!Kép

Zsua, most már teljesen felcsigáztál minket, úgyhogy gyere Te is ide, ne kéresd Magad!Kép

Puszi, Dodus

Ui.: Fényképre szerintem még jó sokáig várnotok kell, mivel a vadiúj digitális fényképezőnket a múlt héten vittem vissza a boltba, mert szegénykém meghülyült és össze-vissza működött. Azt mondták 2 hét, de lehet 2 hónap is.Kép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Olyan sokáig írtam, hogy közben megelőztetek.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Judit!

Én a szokott időben keltem, csak Ádi nem hagyta, hogy letegyem és a géphez üljek.
Most is reklamál...

Üdv: Emese
mse173

Forgi!
Északterv épületében van szerelő. Tel:
30-3350535 Varrodás ismerősöm szerint jó.

Emese!
A fiúk már csak ilyenek. Elérik amit akarnak.

Judit
kjudit

SziasztokKép
Húúú! Micsoda termés!

GyöngyöskeKép
Már biztos Pest felé robogsz! A mél csak nem ért ide. Kép

JuditKép
Én is így vagyok a ruhákkal. A turiban annyi gyönyörű kislány ruhát látok. Már volt , hogy majdnem megvettem olyan szép volt. De aztán én is rájöttem, hogy csak nem adhatom rá marcira. Bármennyire is tetszikKépKép

AnitaKép
Én is nagyon tudom élvezni a "kényeztető hétvégét". Ilyenkor jó látni a gyerkőcöt más kezéban isKép
Nagyon jót nevettem a kuftyuf-on. Szinte hallom a lelki füleimmelKép Már milyen nagy a kicsi is!!!
A hintázást pedig ígérem gyakorolni fogjuk!

DodusKép
Köszi az érdelkődést fejreesés ügyben! Természetesen nem viselte meg Marcit. Csak tudod nagyi jobban megijedt és kapkodott felette. Na, ettől ijedt meg inkább. Na jóóóó! Egy kicsit biztos fájt isKép
Hogy mit alkottam? Ez a legújabb. Még nics befejezve, kell rá egy üzenő cetli és ceruza. Ugyan is üzenő tábla lesz.
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/35860.jpg

EmeseKép
Neked most nem írok semmitKép

KataKép
Te még alszoooool???? Zsua tényleg eltünt. Biztos apa nem engedte a géphez. Tudod, mondta, hogy álandóan rajta lóg! Kép

Gyakorló és gyakorlott anyukák. Segítsetek nekem légyszíves. Marci kissé megfázott. Kicsit köhög, hapcizik. De semmi komoly. Láz, étvágytalanság, levertség NINCS. Jókedvű és rossz mint egy kisördög! Dokihoz nem akrom átvinni, mert mire sorrakerülünk, biztos elkap valamit. Szóval lenne valami prtaktikátok, amivel tudnék segíteni neki??? Ha igen, írjátok már le.
Köszi: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Koda!
Én ilyen esetben orrcsepp/Nasivin/,orrkenőccsel/Azulenol/,mellkas bedörzsölőt/Eukalyptus Erkaltungs Balsam-köhögést is enyhíti,légutakat szabaddá teszi-Ádi nagyon szereti!/használok.Köhögésre mindíg van itthon egy kis lándzsás utifű szirup.

Ma ebben a szép időben kivittem a fiúkat hintázni-megirigyeltem tőletek- és lipikutyázni!KépKépKépUgye tudjátok mi az????

Nagyon szép már most is az üzenő tábla!

Puszi,Anita
kacajka

Sziasztok!

Ma 12.00-ra megjelentem AFP-re. Rendesen megijedtem és a szagtól elborzadtam, amikor megláttam a csoportos "kisebbséget" akik UH-ra várakoztak. Nahát, Hajas doktor úr természetesen késett, majd ugyanazzal a flegma stílusával két perc alatt megoldotta az én várva várt vizsgálatomat. Nem játszotta be a szívhangját, össze-vissza húzgálta a bigyuszt a hasamon. A baba nagyon nagyot nőtt, nekem a legszebb volt. Annyit mondott, ha azt akarom kérdezni, hogy fiú vagy lány lesz épp most láthattam a képernyőn. Na tudjátok mit láttam?! Semmit. Amikor rákérdeztem, hogy doktor úr mit látott, csak húzogatta a száját, mintha a kérdésemet se hallotta volna. Olyan fényképet adott, amiről semmit sem lehet kivenni, csak az éppen utolsóként látott képet gyorsan kinyomtatta. És csodák csodájára utána a kezembe nyomtak 1500 Ft-ról szóló csekket. Ne tudjátok meg milyen dühös vagyok. Úgy készültem rá.... De két hét múlva visszamegyek a rendes csajszihoz és ő legalább tüzetesen megnéz. Még a koponyaméretét sem nézte meg, csak az FL: 28 mm, magzatvíz átlagos, méhlepény jó helyen van és medencevégű fekvésben van.

Hát mit szóltok? Én még most is dühöngök.

Zsuzsa
nzsuzsa

Zsuzsa!
Megpróbálok a manótól írni, ha sikerül. Emlékszem még az érzésre, hogy hetekig készültem, hogy láthassam a hasamban a picit és olyan is volt, hogy azt mondták most nem is kell megnézni majd csak 1 hónap! múlva. Volt egy időszak, amikor majdnem három hónapig nem voltam ultrahangon. Közben voltam egy vese ultrahangon és a doktornő annyira örült, hogy babát is láthat a hasamban nem csak a veséimet, hogy még azt is megtippelte, hogy fiú lesz. Annyira jó volt. Én is mindent tudni akartam, hány cm ez-az, kb. milyen súlyú stb. De a lényeg, hogy minden rendben van!
Én is hasonló képeket kaptam, de azokat ma is féltve őrzöm. Tedd őket borítékba, mert állítólag ha sokat van világoson, kivilágosodik. De lehet, hogy rosszul tudom.
Szia

Judit
kjudit

Zsusza!
Hajas doktor a fogadott orvosod?
Én először hozzá mentem, mert ajánlották, de a szülés ára (40000,-) kicsit soknak tünt, ha nem ő szüli meg halyettem, így másnál kötöttem ki.
Sajnos az orvosoknak nem nagy szám, hogy te terhes vagy, hiszen ők egész nap terhes nők között (benne) turkálnak, és ez sajnos a legtöbbenk meg is látszik a viselkedésén.

Koda!
Most én sem írok neked! KépKépKép

Üdv.

mse173

Sziasztok!

Judit!

Köszi a számot meg a vígasztalást.Az első terhességnél én is szunyókáltam napközben,most csak akkor sikerül ha Gergő alszik és én is végzek a teendőimmel és ledőlök amíg lehet.

Dodus!

Nagy fanatikus vagyok úgyhogy biztosan nem aludnék rajta!Már olvastam vagy ötször.

Zsuzsa!

Én is mérges lennék a helyedben,de miért nem kérdeztél?

Forgi
forgi

Sziasztok!
Most én bénáztam el valamit, vagy nektek is megváltozott a betűméret? Jobb volt a régi, de nem tudom, hogy csináljam vissza.

Judit
kjudit

Sziasztok Lányok

Nincs semmi gond, csak úgy érzem-érezzük nem vagyunk idevalók, távolodunk, igy hát....., köszi az érdeklődést, de csak olvasgatni foglak benneteket.
Valahogy szégyen szomorúság és egyebek keverednek bennem.

Sziasztok, sok sok minden jót mindenkinek, nagyon örültem annak, hogy megismertelek benneteket, sokat jelentett nekem ez a topic.

Kiléptem Kép
bbendi

JuditKép

Mail ment!!!

Most nincs időm, megyek fürdetni, majd jövök!

Jó éjt! (Neked is, Emese!!!!!)

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Zoli!

Örülök, hogy megismerhettelek Titeket.
Sajnálom, hogy így érzed.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Ditta!
Írtam neked emailt, de megtelt a postafiókod. Köszönöm a segítséget!

Judit
kjudit

Zoli!
Ezt komolyan gondolod?Olyan sokat jelentettek nekem az idézeteid.Sajnálom de nem értem.Tudom sokszer nehéz...annyira szerettelek volna személyesen is megismerni bár még nem reagáltál egyetlen üzimre sem...Amikor nem estem teherbe úgy éreztem senki sem tudhatja ezt a kínt igazán.
Az örökbefogadó topikban nem fogadtak be(vagy talán én éreztem úgy?)De nekem tényleg közel állt a gondolkodásod.
Zsuzsa!
Sajnálom az élményeket... hasonló dolgokat éltem át.Te csupán egy vagy nekik a száz meg száz ezerből(Zoli!!!!!!!!!!!Kép )De neked ez az egyetlen!Talán legközelebb...
Forgi!
Langyos tej???Vagy sör???KépTalán ???
Koda!
A kneippnek van egy gyerekfürdetője nagyon jó a lányok imádták és a mellkasbedörzsölés nagyon jó tényleg..A tábla jó én is megpróbáltam ma a szalvétázást...utána kenitek lekkel?Majd átnézek a topikba..
Dudus!
Annyira jó fej vagy!Mindenkihez van egy jó szavad...jó lenne megismerni.A turi reggel fél nyolckor nyit.
Anita!
Klasszak a kisfickók!Turitali nejkem ok!Jövőhét kedd reggel!Fél kilenc az ITC székházban.
Jaj bocsi mindenki de felsírt a kicsi...
telian

Sziasztok!

Zoli!
Én nagyon sajnálom hogy csak külső szemlélödő akarsz lenni. Erős kitartást kivánok az egész családodnak. Nekem nagyon tetszetek az idézeteid!
Köszönöm!

Lányok!

Egy barátnöm ajánlotta az egyszervolt.hu-t ti jártatok már ott? Én egész este azt néztem Lilivel és nagyon tetszett neki. Az animációs része a legjobb.

Anita!
A fiúk nagyon édesek! Lili is barátságot kötött az anyosómék összes tyúkjával macskájával.

Marika!

Nem hiányzik az iskola? Valahogy nagyon hosszú nekem ez a 3 hét. DE AZÉRT NAGYON JÓ!!

Zsuzsa!
Nem gondolkodál azon hogy orvost váltasz?
Én lehet hogy már rég lecseréltem volna. Miért hiszik azt egyes orvosok hogy mi vagyunk értük és nem fordítva?

Puszi: Magdi
lilien_csenge

<!--attachment: lili-72288.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*117.7**lili%2ebmp --><center><pre>
Kép
lili.bmp (117.7 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: TMP-72289.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*263.1**TMP%2ebmp --><center><pre>
Kép
TMP.bmp (263.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
lilien_csenge

Sziasztok!

Zoli!
Én is nagyon sajnálom, hogy így érzed.Kép
Persze ezt nem értem:"Valahogy szégyen szomorúság és egyebek keverednek bennem."
Ezt a topiccal kapcsolatban érzed? Ha gondolod, jöhet mailban is.

Zsuzsa!
Részvétem az UH miatt.Kép
Én szerencsére mindig a dokimmal mentem, úgyhogy soha nem csapták össze mintha futószalagon gördültem volna oda.
Egyszer nem volt ott a dokim még az elején, s akkor is akkora baromságot mondtak, hogy 10 napig a fene majd megevett minket.

Neva!
Gyere nyugodtan nyafogni!Kép
Én is szoktam néha!Kép

Forgi!
Elfelejtettem anyut megkérdezni.Kép /Tényleg Cavintonra van szükségemKép/ Holnap felhívom.

Dodus!
Szerencsére hagyja fésülni.Kép Sokkal jobban tűri mint a 9 éves nővére, pedig neki hosszabb, vékonyabb szálú és sokkal nehezebb kifésülni mint Dancsinak.

Anita!
Lipikutya=Lipityóka?Kép

Judit!
Nem én voltam. Kb. 3 éve jártam utoljára turiban.Kép
Betűméret nekem a régi.Kép

Koda!
Anitától szakszerűbben én sem tudnám leírni.Kép
De ha lehet inkább bízd apára! Most inkább ne fogd a kezedbe a gyereket...Kép Ugye tudod mire értem?Kép

Magdi!
Édes Lilid a pipikkel és a cicával!Kép
Ugye nem komoly, hogy meg is puszilja a cicát?Kép

Lányok!
Turiba különben hová szoktatok járni? Én összesen vagy háromban voltam, de soha nem találtam semmi értelmeset. Csak csodálkozom ha valaki mutatja milyen jó cuccokat vett. Ezek szerint én voltam rossz helyen és rossz időben mindig???

Jó éjt!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Nem csak pont véletlenül lehajolt a cicához:
"Cica deje hajod!"
Amúgy nekem se mindig jött be a turi.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Anita!

Kicsit pihentem. Még egy hét várakozás, aztán reméljük nyugodtabb leszek.

Dodus!

Tök jó volt veletek beszélgetni. Gyertek gyakrabban.

Zoli!

Ugye nem gondolod komolyan?! Bármiről lehet velem dumcsizni, ugye tudod. Csak amiről Te akarsz. Sms-re sem választál. Hát ennyit ér a barátság?? brühühühKép

Kriszta!

Hétvégén esetleg elmehetünk hozzátok?

Kata!

Nekem rossz ha beszélnem kell valamiről amiről azt sem tudom (tudják), hogy micsoda. Majd fogok jönni. De köszi, hogy vártok.

Neva
neva

Sziasztok!

Tegnap aláírtuk a papírokat, májusban költözünk.Kép

Ha valaki tudja a DKriszta e-mail címét írja már meg nekem, mert a profilban megadottra nem válaszolt.

Magdi!
Pipis, cicás kép. Kép Hétvégén mi is voltunk vidéken, a 83 éves nagymamám névnapját ünnepeltük. Lilihez hasonlóan, a lányok is nagyon élvezték háziállatok közelségét.

Koda!
Mailt nemírtam végül, mert fáradt voltam. De csak annyit írtam volna, hogy közelebb költözünk hozzátok. Kép

Krisztina!
A Dzsungel könyvét délutáni előadásban láttátok? Mennyi ideig tart, és hány felvonásos? Hova érdemes jegyet kérni? (azért kérdem, mert a Bors nénire lentre.) Lányok láttak rendesen?

Dodus!
Azért annyira nem jó, nekem, mert tegnap voltam konzultáción Pesten, de nem egészen egyet akarunk a konzulensemmel. Már szinte nem is arról írok, amiről én szerettem volna. Kép
Művekről fotót szeretnék látni.Kép

Kata!
Nem azért kaptad a katicásat, hogy most Te is adj cserébe valamit. Úgy sincs időm. Igaz itt vár már 6 kiöntött képkeret. Kép

Neva!
Gyere! Ha a betegségről nem is, de Lauráról írhatnál. Ő bölcsis? Ha igen, melyikben?
Hozzánk is fel lehet ám ugrani, tudod, itt lakunk a munkahelyed mögött. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Neva! Tegnap este nagyon jó volt. Csak annyi mindenről nem beszéltünk.KépKép De ha jöttök, bepótoljuk.

Gyöngyöske! Akkor gratulálok az új lakásotokhoz! Lesz dolgod a következő hónapban.Kép A témaválasztás miatt Kép

Magdi! A képeket jól elkaptátok. Pedig gyerekeknél nem is olyan könnyű. Egyik pillanatban itt, a másikban ott...Kép

Forgi! Ezek szerint nem a legjobb filmet ajánlottam alvásra!Kép Bocs. Akkor marad a tej, vagy a sör.Kép

Koda! Olvastam a tegnapi napodat.Kép Remélem a mai jobban sikerül. Marcinak semmi baja???KépKépKép Illetve jobban van már?

Zsuzsa! Sajnálom, hogy tegnap nem jól sikerült az uh. De ne idegeskedj, mert az nem tesz jót.Kép

Zoli! Én ezt nem értem. Miért lépsz ki??? Lécci, ne tedd! Ti hozzátartoztok a topichoz.
De ha mégis úgy döntötök, hogy itthagytok minket, akkor hol olvashatunk Rólatok?

Ez a turi téma nem hagy nyugodni. Krisztina, esetleg magánban megdiskurálhatjuk?Kép

Mindenkinek verőfényes szép napot kívánok!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Lányok!

Volt már valaki a Rónaiban a baba-mama tornán? Nem tudom őket elérni, így nem tudom hány órakkor van és milyen korú gyerkőccel lehet menni.

Gyöngyöske!

Gratulálok! JÓ móka a költözés. De tényleg, én kifejezetten élvezem.Egy halom szeméttől megszabadulok. De az ismeretségi körünk már nem ennyire lelkes, már únják a költözéseinket. Még nincs egy éve, hogy itt lakunk, de épp a héten kérdezték meg ketten is, hogy ugye egy darabig itt maradunk.

Kata!
Írtam egy SMS-t Krisztának, de lehet, hogy nem volt jó ötlet nem kapta meg. Írok emailt neked és neki is. Az a biztos.
Az nagy baj, ha megpuszilja a gyerek a cicát? Nálunk előfordult már. Milán egyébként is mindent a szájába tesz.(most már nem annyira) A hajam az égnek áll tőle.

Neva!
Bár én nem vagyok itt régen, de tegnap este egy kicsit beleolvastam az indulásba és te már ott is ott voltál! Szerintem senkit nem zavar a "nyavalygásod".

Emese!
Csak nem alszol? Vagy Ádi már megint nem enged a gép elé?

Magdi!
Nekem apukám ajánlotta az Egyszervolt honlapot. Nekem is tetszik. Még az elején betévedtem a chetelőkhöz. Megkérdezték hány éves vagyok, mondtam 32. Mire ő: 11. Hát ennyi volt. Azt hittem ott anyukák beszélgetnek, de tévedtem.

Szép napot mindenkinek! Már nem tart sokáig sajnos.

Judit
kjudit

Sziasztok!

Dodus!
Pár percel megelőztelek!Köszi,hogy hiányoltál!

Zsuzsa!
Sajnos Hajassal nekem is hasonló rossz tapasztalataim voltak anno!Cystákkal küszködtem,és egyszer nagyon fájt a hasam.A doktornő akinél dolgoztam,írt beutalót uh-ra.Rengeteget késett,amit ugye telt hójaggal nehéz türelmesen végigvárni!Amikor megjött,szabájszerűen kiabált velem,hogy miért nem vizsgállatra mentem előbb,és nem is csinálta meg az uh-t!Átküldött a szakrendelésre,ahol megállapították,hogy cystám van a baloldalon,és terhes is vagyok!KépVissza kellett menni uh-ra,csakhogy előbb ujra teltté kellett tenni a hólyagomat!Mikor ismét sorra kerültem,mondanom sem kell,hogy mennyire nézett meg szakszerüen!2 húzás a hasamon jobbra,ballra és kész!Nemcsak hogy cystát nem látott,de terhességet sem!Nagyon rosszul esett a bánásmód!Akkor döntöttem,hogy fogadott orvosom lesz.Nagyon jó döntés volt.

Kata!
Igen,talált!

K.Kriszta!
Ok!Fél 9 kor találkozunk az ITC előtt?

Zoli!
Sajnálom!Egy csodálatos emberre kevesebben/kevesebbek leszünk!Remélem meggondolod magad!Addig is minden jót,kitartást!

Gyöngyöske!
Gratulálok az új lakáshoz!Így is biztosan nagyon jó szakdolit fogsz írni!

Magdi!
Nagyon édes Lili!Ádinak is vannak tyúkos képei,imádom őket!Vitt nekik vizet a kis locsoló kannájával,és az összes tyúk köréje gyülekezett.

Neva!
Már most tessék nyugodtnak lenni!KépEz parancs!!KépKépKép

Tegnap délután kihasználtam a jóidőt,és előszedtem a biciklimet!A környéken kerekekeztem,és még Pankáékkal is találkoztam,mert elvetődtem az utcájukba,és pont kintvoltak Benivel!Látta,hogy nem a leg szuperebb a bringa,és meg akarta szerelni egy lakattal!Kép

Koda!
Marci jobban van?

Szép napot,jó sétát!

Anita
kacajka

SziasztokKép

AnitaKép
Köszönöm érdeklődésedet, marci jól van. Lekpogom. Bepárásítottam a szobába neki. Reggelre eltünt a szipogás. Köhögni már csak idétlenkedésből szokottom KépKép
A leírtakat nagyon köszi. Gondosan megörzöm, valószínű szükség lesz még rá.
Örülök, hogy tetszett az üzenő tábla. Képzeled, tegnap eltörtem az utolsó mozdulatnál. Kezdhetem előlről.Kép

K.KrisztaKép
Neked is köszi a tippet a fürdetővel kapcsolatban.
Hogy tetszik a szalvétázás??? Kérdezted, hogy mivel kenjük le a végén. A keretet lehet sima lakkal is. Én most Trinát színtelen lakkot használok. A szalvétát azonban csak szigorúan decoupge lakkal kenem. A másiktól rossz lesz az állaga. Sok sikert!!!

Kata, DodusKép
Nektek is köszi az érdeklődést! Marci még egyben. Bár tegnap még sikerült alkotnom. Elmentem sétálni vele. Vettem egy regiment dolgot és ha már arra jártam, gondoltam veszek gipszet is, úgy is elfogyott. De mivel nehéznek bizonyult a hátizsák, gondoltam ráakasztom a babakocsi karjára. Na!! A kocsi fogta magát és felborult. Marcit szerencsére ki tudtam kapni belöle. Jó nagyot borult.
Kép

MagdiKép
Te aztán jó kis munkát adtál a képekkel.KépKép 2 napja próbálom megnyitni őket. Nehogy azt hidd, hogy sikerült.Kép Sajna hívni kell apát, hogy segítsen rajtamKépKép

GyöngyöskeKép
Gratula a nagyobb lakáshoz! nekünk is az kellene. És merre van az a "közelebb hozzátok"???

ZsuzsaKép
Pedig már úgy vártam a képet Manókáról KépKép

Koda

Kép

Kép
koda

Kriszta!

Megtelt a postaládád!

Judit
kjudit

Sziasztok!

KodaKép
Hintázós kép jó.Kép
Szegény Marci, a tegnapi nem a ti napotok volt.Kép

KataKép
Én észrevettem az új képet.Kép

GyöngyöskeKép
És merre van az új lakás?

NevaKép
Milyen digit gépet vettetek? És Lauráról új fotó?

ForgiKép
Kengurut még nyáron próbáltuk, de nem szerette egyikünk se. Szerintem nem ilyen nagy mellekhez találták ki.Kép Meg a legtöbb kenguru csak 9kgig használható.

JuditKép
Este felhívtam a csáti rokont és sajna a néni már nem vállal csak ismerősöknek. Bocs.
Lehet, hogy én értettem rosszul, de mintha Kriszta13 azt írta volna, hogy a Rónaiban kismama torna van.

AnitaKép
Turitali jó ötlet.Kép
Bicizzél erre máskor is nyugodtan.

DodusKép
FényképezőgépKép
De utána nincs kifogásKép

ZsuzsaKép
Sajnálom, hogy így sikerül az uh. Hajas ilyen a civil életben is. Orvosként nem ismerem, de az ügyfelem volt. Ő volt az egyik ok, amiért nem a Semmelweisbe mentem szülni. De a csekket nem értem. Fizetni kell az UH-ért?
Nekem az uh-al szerencsém volt, mert a barátnőm uh-os a megyeiben, így akkor mentem amikor akartam és jól megvizsgált mindig. Van sok fénykép és videó is.

ZoliKép
Sajnálom, hogy így érzel.Kép Én nagyon örülök, hogy megismerhettelek benneteket, hiányozni fogtok. Legalább néha írj, hogy mi újság van veletek, jó?

KrisztinaKép
Melyik turi nyit 1/2 8-kor?

MagdiKép
Lili aranyos a fotókon.Kép

Marika, Kriszta13Kép
Merre jártok?

Remélem nem hagytam ki senkit, jó nagy volt a termés.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!
Csak gyorsan mert Lilim lázasKép
Gyöngyöske!
Du hármast láttuk s a földszintről.Két és fél óra egy szünettel.Fut az idő s nem is veszed észre.Nekem Anna végig bámulta Teki már ficergett de csak izgalmában(ő mondta).
Koda!
igen nagyon klassz bár én vázát és dobozt készítek még csak.Köszi a laktanácsot.
Kata!
Igaz sok helyen sok a rongy.De ezek tényleg jó turik!
Dudus várom a magán mailtKép
Anita!
ok én ott leszek!
Lányok ezt le kell írnom!
Amikor először bekukkantottam a topikokba az örökbefogadósba mentem.De ott soha nem válaszoltak a nyilt kérdéseimre.Nem szólítottak meg csak aszem egyszer.Ti pedig hozzám szoltatok teszitek ezt most is és ez jó nagyon jó hogy köztetek lehetek!Kép
Neva lemaradtam nem tudom mi a bajKép
Még jövök de ma apa nap van s még főznöm kell!
telian

Lányok!
Valamit elszúrtam a mélemben, mikor a vállalatit az itthonival akartam egybehozni.Kép Légyszíves aki vonalban van küldjön mélt a címemre!!!
csontosne.sz.e@chello.hu

Turi: van egy jó a Széchenyin a Lilla drogéria kapualjában.Én sokat jártam oda (bár már rég nem voltam), mert extra nagy méretű ruháik is voltak.

Krisztina!
Lilinek jobbulást kívánok! Mond meg neki, hogy már olyan szép az idő, így nem érdemes betegnek lennie!

Puszi.

mse173

EmeseKép
Küldtem mailt, megkaptad?

KrisztinaKép
Lilinek a gyógyuláshoz egy kis pozitív energia: ++++++++++ Kép

Panka

panka

Panka!

Sajnos nem érkezett meg a mél. Gőzöm sincs, hogy mi a baj.
Délután még kísérletezni fogok vele.
Köszi

mse173

Koda!

Mivel a mélem még beteg, itt üzenem, hogy Ádi még alszik, de szerintem a 1/2 2 vagy 2 jó időpont lesz a sétára.
Majd indulás előtt 1/2 órával rádcsörgök egyet.

Üdv.

mse173

Sziasztok!

Most jöttünk be egy kis szunyókálásra, hoztunk nektek egy kis tavasztKép. Ma kinyílt az első szál krókuszunk:
Kép
Persze Beni egyből megtalálta:
Kép
És még két friss kép:
Kép
Kép

Panka

panka

PankaKép
De azt már nem fényképezted le, hogy mi lett a virággal!KépKép

Koda

Kép

Kép
koda

Ó Panka nézve a fotókat írigyellek kilépsz és ott a kert.Nekem utaznom kell oda de ott is tavasz van!
Kép
telian

Panka!

Mi lesz a szegény krókusszal, ha jövő héten visszatér a fagy és a hó?
Inkább hagyd, hogy Beni tanulmányozza.

Koda!
Mél változatlanul gyengélkedik, de küldtem neked levelet, remélem átmegy. Ha nem, akkor holnap telefonon egyeztessünk.

Ádi most aludt el, egész délután rajtam lógott.

Lányok!
Ha a 9 hónapos kisfiam nem akarja a főzelékeket megenni, mit adhatok még neki?

Üdv.

mse173

EmeseKép

Mél megjött!

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Emese!
Ilyen korban már elég sok mindent lehet adni,ha lightosan főzöl a családnak!Egy kis segítségnek itt van a <a href="http://www.partedli.hu" target=_top>Partedli!</a>A Kajáldában van babáknak való recept elég sok,én is küldtem bele egy párat!KépJó főzést!

Anita
kacajka

Szép jó reggelt mindenkinek!
Képzeljétek ma 8-13-ig nálunk áramszünet lesz. Először a guta ütögetett, mert ma akartam nagytakarítani. De nézzük a dolgok jó oldalát. Nem tudok takarítani, dolgozni, stb. Lelkiismeret furdalás nélkül mehetünk világgá!
Na, sziasztok!

Judit
kjudit

Sziasztok!

Na csak ideértem egy kicsitKép

Judit!
De korán ébredtélKép Már most indulsz vagy csak a takarítás miatt?KépKép

Emese!
Dorottya sem ette a főzeléket és mai napig is csak 1-2 kanál max, viszont Ő darabosan szereti. Álltalában mindent amit meg tud fogni és maga teszi be a szájába. De a tikajátokat is eheti a nagylegény, csak kicsit óvatosabban a fűszerezéssel.

Panka, Krisztina!
Megelőztetek. Tegnap csináltam a mi gyönyörű krókuszainkról képeket és fel akartam rakni.

Panka!
Látom nem csak én merem a gyereket már kabát nélkül kivinni. Itt tegnap a dög melegben bundazsákban és dupla takaróval sétáltatták a babákat. Mi meg kismellényben szaladgáltunk kint. Egész nap. Csak enni és aludni jöttünk be. Mi lesz itt ha jön a nyár, vagy ami még rosszabb visszajön a rossz idő.

Krisztina!
Lili jobban van már? Küldök fejecskéketKépKépKépKépKép

Zoli!
Mit olvasokKép Ugye ezt nem gondolod komolyan. Ha igen, akkor csak sajnálni tudom, hogy elveszítünk egy nagyon kedves és jó topictársatKép

Koda!
Jó reflexeid lehetnek. Hintázós képKép Majd ügyesebb lesz még a legényke és ki sem győződ szedni a hintábólKép

Felébredt az utód. Többieknek próbálok később írniKép
Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

KodaKép
A virág megúszta.Kép Csak az egyik szirmából hiányzik egy kis darab.Kép

EmeseKép
Krókusznak elvileg ki kell bírni egy kis hideget, de majd meglátjuk.

MarikaKép
Attól még felrakhatod te is a krókuszokat.Kép
Öltöztetés: Anyukám mindig azt mondja, hogy ne azt nézzem, hogy milyen hónap van, hanem, hogy hány fok.Kép Hát tegnap nálunk a napon 27°C volt.
Ne is emlegesd a rossz időt, azt mondják, hogy 10-15°C-t fog esni a hőmérséklet. Mi is kint vagyunk szinte egész nap, nem is haladok a házimunkával.Kép
Du találkozunk?

Panka

panka

Sziasztok!

Tegnap már írtam Nektek, csak még nem küldtem el és a Kolléganőm kikapcsolta a gépemet. Úgyhogy mégegyszer nekirugaszkodok...

Emese!

Hajas nem a fogadott orvosom, soha nem is volt szimpatikus. A fogadott orvosom dr. Ónodi Zoltán, akivel eddig teljesen meg vagyok elégedve. AFP lelettel állítólag csak Hajas vizsgálhat.
Azért azt hozzátenném, hogy egész nap más csinálta az UH-t, 12.15-re jött csak le Hajas, megnézett engem és még egy kismamát 5 perc alatt és már ment is tovább. (Amúgy 12-13 között van UH AFP lelettel.)

Forgi!

Kérdezted, miért nem kérdeztem. Kérdeztem én, csak a doktor úr tudomást sem véve rólam éppen az asszisztensnővel folytatott beszélgetést (ilyen savanyú, mogorva asszisztenst még nem láttam).

Magdi!

Ónodival kapcsolatban meg sem fordult a fejemben, hogy orvost váltok. Sajnos ő nem csinál UH-t.

Anita!

Olvastam, hogy Te is hasonló cipőben jártál Hajassal kapcsolatban. Hát erre is azt tudom mondani, hogy szomorú, hogy ilyen megtörténhet. És még csodálkoznak a TV-ben, hogy beteg gyerekek születnek, amikor ilyen felelőtlenül kezelnek orvosok betegeket.

Na most elvonulok két napra suliba, majd szombat délután jelentkezem.

Addig is mindenkit üdvözlök.

Zsuzsa
nzsuzsa

Anita, Marika!
Köszönöm a tippeket a kajával kapcsolatban. Muszály valamit kitalálnom a manónak, mert nem ehet mindig kenyeret, pudingot, tápszert meg anyatejcsit.

Szegény Ádival most értünk haza az orvostól, kiderült, hogy bárányhimlője van. A dokinő szerint járvány lehet, mert ma már előttünk is volt 3 gyerek ezzel nála.
Tegnap meg Kodával és Marcival sétáltunk, és csak remnénykedhetek, hogy Marcit nem fertőztük meg.

Vigyázzatok a kicsikre!
Puszi.

mse173

Emese!
Bárányhimlő Kép
Párolt zöldséget sem eszi meg Ádám?

Krisztina!
Lilinek jobbulást. Te már meggyógyultál?

Panka, Marika, Krisztina!
A krókuszokat, hóvirágokat mi is szeretjük ám. Minden évben szoktunk ültetni az erkélyládába hagymásokat, ez most idén elmaradt. De megyünk hétvégén a dédihez, ott is kibújtak a hóvirágok, és májusban rengeteg gyöngyvirág virágzik.

Hanga tegnap du óta többször hányt, megy a hasa is. Állítólag ilyen vírus is terjeng mostanában újra. Éjszaka lepedőt kellett cserélnem. Nagyon kifárasztotta, kis megszakításokkal reggel óta alszik.
Igaz tegnap Gyöngy is fájlalta a hasát és nagyon híg volt a széklete.

Koda, Kata, Dodus!
A Weidlich-udvarban a heti akció, akrilfesték 200 Ft/ 30 ml. Ilyet még nem vettem, így nem tudom ez milyen ár.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!

Köszi az együttérzést, és szintén jobbulást kívánok Hangának, Gyöngynek pedig, hogy ne legyen beteg.
Puszi.

mse173

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?