sziasztok
enyim egyerek alszik. na , nem este óta. hanem már reggelizett, aztán kis játék, nyűgés és szunya. de kérdem én minek kell fel, ha igazából még álmos? ja, mert nem akar semmiről lemaradni
gira
gyönyörűek a lányok!!! nagy huncutkák, annyira helyes, hogy Réka átkarolja Hajnát, mintha vmi rosszaságot akarna súgni neki, mivel lehetne még anyát bosszantani. így koszosan olyan igazi gyerekek!
Kívánok neked természetes, szép szülést, olyat ,amilyet szeretnél! minden rendbe legyen és egészséges kisbabát!
cseppek
gratulálok, boldog és gondtalan babavárást!majd mindig irj, hogy mi van!Zolka meg nagyon cúki nagy fiú, így jár neki már kistesó
zsuzsu
jó vásárlást! Ábel nagyon szép, tetszenek a fürtjei
Kriszta
október tényleg mindjárt itt van!gondolom már a család is visszaszámol!
szilcsi
tényleg nem kell aggódni, minden gyerek mástempóban halad-aztán mindegyik egészséges felnőtt lesz előbb v. utóbb.
szilde
hát, igen ott van Kecskeméten a kert. mi meg itt.a csersznyét nem is kóstoltam
, pedig a sárga cserkónk az egyik kedvencem, mindig degeszre ettem magam. nem ettem szamócát, szedret, körtét, csrekót, fosószilvát, sárgabarit, ringlót. mert vagy nem ehettem vagy pont nem voltunk otthon, amikor érett
. de majd jövőre együtt legelek a Minivel. csak ő még nem fogja elérni
szóval Kevin is szeret kézben lenni.Minike is egyre többet szeret ücsörögni/ülni az ölemben.este meg mi is ringatva alatatjuk(mostmár sokkal rövidebb az egész dolog-és alig sír hozzá
)
exi
majd szorítunk , hogy minden rendbe legyen! amúgy honnan jött ez az exdeus név?
Kriszta
ringasd el Teókát!!!! én most egy altatásos könyvet olvastam(ilyen gyerekrefigyelős szemlélettel-nem Suttogósmódszer, hanem az ellentéte lehet). és ott mindig azt irja, hogy találd meg, ahogy a gyreknek jó-és úgy csináld! persze csak ha birod, belerokkani nem kell. én sem hagyom sírni a Minit,de ha épp sírás közben dolgom (toalett, szomjas vagyok, postás...) akkor igenis.
karmen
szépek a gyerekek!
remélem akkor aug végén már lezárul a fog mizéria
anett
Málna lábra puszika!
zituska
és ez a gyógytornász házhoz jön, meg csak gyrekekkel foglalkozik(nekem meg apinak is fáj a háta, vajon ért a felnőttekhez is? megnézne és kitalálna nekünk valami egyszerő 10-20perces tornát hátra?) és mennyibe kerül? jöhetne priviben is az infó!
bocsika, ha vki kimaradt! az reklamáljon, és bepótolom
Minike jól van. tegnap megkapta a 4hós oltást, nem is sírt, mert a dokinéni nagyon ügyesen szúrta, a súlya nem nőtt "eleget" (az utóbbi 3 hétben 170gramm). de a dokinéni azt mondta, hogy nem gáz, mert nemsokára megduplázza a születésit és szép vidám baba. szerinte nem kell még kanalazni, csak szopizzon a gyerek!(szóval ilyen doki is van szerencsére, aki nem csak a nagykönyv szerint nézi a babák gyarapodását)
na, megyek , mert felkelt a kölök. és szopiznia kell, mert a dokinéni is megmondta
puszipá
toncsi