Új privát üzeneted érkezett!

Zituska, Zitacicu, hát fogynom nekem is lenne honnan, apa épp a nyaraláson jegyezte meg, hogy elhagytam magam és nagy a pocakom. :cry: Tud bókolni. :twisted: (persze az ő pocakja, na az normális már ebben a korban :twisted: ) A baj csak az, hogy atomlusta vagyok mozogni.

Toncsi, nagyon ügyes Hédi, hogy már kúszna. Lali is, csak gyenge a keze. :? Sztem jó ötlet lefagyasztani a barackot, mi is veszünk fagyasztóládát majd, akarok eltenni céklát is meg sok minden mást. Én fagyasztva nem láttam még sehol barackot vagy gyümit. A céklát én megfőzve-turmixolva kis bébiételes üvegekben teszem el, a barackot meg sztem megmosva-héjastól. De ha nem így kell, szóljatok rám! 8)
Drukk az ortopédiához!!!

Zsuzsu, nekünk a Pampers újszülöttben nem jött be, kifolyt belőle a cucc. Kicsinek Liberoztunk, most használunk Pamperst, mert amikor forogni kezdett, akkor már a L nem volt jó. Amúgy van 6 db újszülött pampers pelusom, ha kell, szívesen elpostázom. :wink:
Sajnálom a vérnyomásodat, de kitartás, most már nincs sok hátra. A védőnőknek meg úgy kell, annyira hülyén van kitalálva ez az egész rendszer. :x

Gira, Hajnának boldog szülinapot! :lol:

Mi szenvedünk, reggel 6-kor reggeli után visszaaludtunk családilag, erre fél 7-kor 3 fűnyíróval elkezdtek füvet nyírni az ablakunk alatt. A poén az, hogy tegnap egész délelőtt bazi traktorokkal nyírták a füvet, és azért nem olyan nagy terület ez itt. Apa fel is hívta a közterületeseket, a nő szabadkozott, ez a dolguk, másnak meg az a baj, hogy nagy a fű és nem tudják mindenki igényeit kielégíteni. Hülyék, nem lenne nehéz mondjuk 8-kor kezdeni, és akkor mindenkinek teljesülne a kívánsága.
Lali már tegnap reggel is a fűnyírásra ébredt, ráadásul nagyon megijedt, baromi hangos, alig tudtam megnyugtatni, úgy sírt szegény. Borult ma is az egész napunk, hulla fáradt, nem tudom elaltatni, egész délelőtt csak nyöszörög meg nyávog, már szétrobban a fejem. :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Zsuzsu! :D
Húúúú, hogy röpül az idő, nem sokára megérkezik a kistesó! :D
Bár én még nem vagyok tapasztalt ilyesmiben, de szerintem nincs nagy baj azzal, hogy Ábel még nem beszél. Van egy ismerősünk 2,5 éves a kisfiuk és még csak pár szót mond. Ezeket egyik napról a másikra kezdte el mondogatni, szóval Ábel is majd ráérez pillanatok alatt. :wink:

Képzeljétek a csajszim tegnap előtt elkezdett kapaszkodás nélkül menni. Azóta állandóan megy, de tele van önbizalommal... és inkább szalad :oops: én meg rohanok utána, hogy talán elkapom mielőtt elvágódik. Az alsó két fogacskája most bújik, az egyik már kint, a másik még csak készül. Ja és tegnap este fürdi előtt ráültettem a bilire és belepisilt! :lol: :lol:
Na lépek, mert még sok a dolgom.

Betty
Kép
rbetty

Gira :)
Hajnának nagyon boldog szülinapot kívánunk!! :D :D
És nagyon ügyes, gratula a szobatisztasághoz!! Hihetetlen, mire képesek ezek a gyerekek! Ilyenkor arra gondolok, hogy tök feleslegesen rágódunk ilyen dolgokon (pl, mikor lesz szobatiszta, meg mikor fog ezt meg
azt csinálni), szépen megoldják ők maguk, mikor NEKIK ott az idő! :wink:

Zsuzsu :)
Na a fentit tudnám Neked is írni a beszédre. Majd elkezdi, amikor ő jónak látja! Sztem 3 éves korig kár aggódni. Meglátod, egyik pillanatról a másikra mondatokban fog beszélni! :wink: - (sk. vélemény!)
Sajnálom a vérnyomidat, tuti ez a rohadt meleg okozza.. Kitartás!!

Szilcsi :)
Nagyon helyesek vagytok Lalival!!:D :D
Na, Apáknak ezek a beszólásai! :evil: :roll:
Én a napokban kérdeztem az én párom, hogy amikor lefogyok, vesz-e majd szép ruhákat nekem! Erre ő, hogy most is venne, csak sokat kéne összevarrni, hogy beérjen. - :evil: :evil: :evil: - Ő poénnak szánta, én vérig sértődtem.. :(

Toncsi :)
Én is fagyasztottam le barackot, finom házit! Sztem ha lehet is fagyasztva kapni, az mégiscsak "ipari", ki tudja honnan van stb.
Én megpucoltam, kimagoztam, összedaraboltam, és úgy fagyasztottam le kis adagokban.
Én is fogok még zöldségeket is fagyasztani - Szilcsihez hasonlóan - cékla már van, azt még tavasszal fagyasztottam le, megfőzve, összedarabolva, kis adagokban.

Rbetty :)
Hű, de kis ügyes a lánykád! Gratulálok! :D

Voltunk vérvételen a Nőcivel, le is mérték 7610 g. Ez két hét alatt 12 deka hízás, nem túl sok, de pont jó!
A vérképe doktornéni szerint nagyon tökéletes, szinte hihetetlen, hogy csak szopi mellett ilyen jó neki! :D :D
Kéne kezdenünk ebédre a főzeléket...Na, tuti rám fogja köpni. :? Ötleteket kérek, vmi nagyon finom kezdő főzelékrecepteket!! :D

Anyukám most mesélte, hogy ma délelőtt a Partfürdőn molesztálta egy pasi a 10 éves keresztlányomat!Nővérem lánya :shock: :evil: :x
Szerencsére a kiscsaj elszaladt, szólt Apukámnak, visszamentek, még ott volt a faszi, kihívták rá a rendőrséget.. . Tovább még nem tudom, hogy mi lett, remélem, elvitték azt a szemetet! :evil:

És egy-egy alvós kép a Drágáimról!:lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Köszönjük a köszöntéseket!

Toncsi!

Én is fagyasztok barackot (februárra), Hajnának is fagyasztottam anno, meg Rékának is. Én kicsi 2 dl-s eldobható műanyag poharakba tettem, rá folpack-ot. Mindenképp jobb, ha te csinálod, mert ha találsz is (bár én még nem láttam) iparilag fagyasztottat, az olyan is :evil: a töttyedt, löttyedt nyáron el nem adhatót teszik bele (apukám konzervipari szakember :wink: )

Zituska!

Igazad van, csak az ember pár gyerek tapasztalata után látja ezt be, előtte nem is hiszi, amíg nem látja, hogy az ő gyereke is járni fog. Aztán a másodiknál már kicsit lazábban vesszük... legalábbis én már nem figyelgettem folyton, hogy mit kellene csinálnia, sőt egyenesen megutáltam az ilyen jellegű cikkeket, leírásokat.
Vendég

Sziasztok!

Gira: Hajnát Isten éltesse! Nagyon ügyes!

Látom sok esemény volt! Minden kölkőce nagyon ügyi. Tényleg :)

Toncsi: Levi 1x fordult eddig hátról hasra. Azt se láttam, csak egyszercsak haosn volt és tuti hogy háton volt előtte. Gréti meg apa dinnyéztek, szóval nem ők fordítgatták....na de azóta se csinálta. Oldalra fordul csak, és a bal oldalára csak....

Barackot, szilvát épp múlt hétvégén tettünk el. A szilvát csak mostuk, magoztuk. A barackot meghámozva, félbe vagy negyedbe vágva. Az úgyis össze fog plöttyedni, ha kiengedem. Turmixolva pont jó lesz. Gréti imádta. Majd sütőtököt is rakunk el. Ezekből jóóó sokat, anyuék fagyasztójába, és onnan hozunk át mindig annyit amennyi épp befér hozzánk. Mást nem szoktunk elrakni, mert lehet venni.

Olimpiát nem nézzük, csak a megnyitót láttam fél szemmel, meg majd ha döntőt játszanak a vízilabdás fiúk, azt talán megnézem ;) Egyszerűen nem is jutunk odáig, hogy bekapcsoljuk a tv-t 2 gyerek mellett. Pláne, hogy nem is akarom, hogy Levinek vibráljon a tv. Neten követem az eseményeket csak.

Nem is tudom mit akartam még, ezt is 2 órája írom....el is küldöm.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zituska, Zitacicu: na ettől a választól féltem. :lol: Már több helyről hallottam, hogy a ketyerék feleslegesek, egyszerűen csinálni kell a hagyományos gyakorlatokat. Na, én valahogy képtelen vagyok rendszeresen rávenni magam (kéthetente egyszer meg felesleges), gondoltam, ha beruházok valami gépbe, akkor nagyobb a motiváció… :roll: Eljárni valahova nem fogok, tudom, hogy nem jönne össze rendszeresen, mert inkább edzésre megyek, ha tudok, de külön csak hasra kellene valami. Zituska, este állsz neki tornázni?

Szilcsi: ujjra húzható szilikon fogkefe, kezdő fogmosóknak. Pocak, apa véleménye: :evil: Én olyat mondanék… :twisted:

Zsuzsu: köszi! Nektek is lesz nemsoká csajszibabátok! :wink: Ha olyan haja lesz, mint Ábinak, húúúúúú! Neki meg milyen jó színe van! Én nem merem napoztatni a csajokat, mindig be vannak kenve 30-assal, bár így nyár végére így is lesz egy kis színük. Beszéd: szerintem nem nagyon tudsz többet tenni, gondolom, beszéltek hozzá rengeteget, mi mást tehetnél? De nincs elmaradva, van sok gyerek, aki 3 éves koráig egy mukkot nem szól, én már sok ilyet hallottam, érdekes, mind fiú volt. :wink:

toncsi: igen, kellene a plusz l. :lol: Barack: helyedben fagyasztanék, pucolva persze, ahogy Zituska írta (amikor olvad, nehéz lehúzni a héját, és kipaszírozod belőle az értékes levét). Amit mi vettünk fagyasztottat télen-tavasszal, hát, tragédia (héja lehúzhatatlan, ha mégis, nem marad belőle semmi, íze nem jó, felesleges megvenni, akkor inkább a barackos bébiétel!). Én is tettem el sütőtököt is januárban, több kilót, pont elég lett, még van néhány kocka (jégkockatartóban fagyasztottam).

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus :)
Áá, este már meghalni sincs kedvem, nemhogy tornázni!!
Déleőtt fél9-9-kor, mikor Botit leadom a bölcsibe, a csajt meg lerakom aludni. Kb. 45 perc mindenestől. Ma felébredt közben a csaj, de rendes volt, csöndben nézte, hogy mit csinálok! :lol:
Na meg ilyenkor nincs itthon Apa (mondjuk máskor se nagyon :( ), előtte tuti nem állnék neki tornázni... 8)

Kép
Kép
zituska28

Gira!
Boldog szülinapot Hajnának!Nagyon ügyi!

Betty!
Flórának is nagy gratula a járáshoz,nem semmi,11 hósan.Málna feláll mindenütt,de nem tesz egy lépést sem.Gyógytornász szerint ez is nagy dolog,mert annyira gyenge az izomzata.Jártok még jógára?

Szilcsi,Nórus!
Szépek a gyerkőcök nagyon!
Szilcsi!
Szép lesz a keresztelő!Rendes a pap is nagyon!

Ez a barackelrakás jó ötlet,teszek el én is.

Zituska!
Hova fogsz járni tornázni?Nagyos husik a gyerkőcök!Boti nem semmi pózban alszik!Engem is piszkál Laci,hogy sokkal vékonyabb voltam,tényleg az voltam,szopi alatt 4 kilót felkaptam és minden barátnőm le van döbbenve,pedig nem vagyok kövér (szerintem).Viszont este 10kor is nekiállok szendót csinálni,vagy töltöttkáposztát melegíteni a fagyasztóból,szóval nem a levegőtől hízok.Viszont brutál lusta vagyok így nem ártana egy kis torna!
20140113113746

Norus!

Én este szoktam tornázni (általában szobabicikli meg felülés )Mondjuk mostanában nem tornáztam itt volt a nyaralás stb..,de szerencsére nem híztam semmit vissza sőt most"csak"60 kg voltam.Inkább már izmosodni kéne nem fogyni.Amúgy nem diétázok ,de van egy 1400kcal étrendem úgy látszik ez is elég.

Szilcsi,Zituska!

Apa nálunk is tett megjegyzéseket ,de poénnak szánta én meg nem sértődtem meg jókat nevettünk.Azon viszont már megsértődtem hogy nem bókolt amikor lefogytam,de azon is túl vagyunk mostmár ha kiöltözök kerekedik a szeme... :lol: Na persze nem leszek olyan mint 10 éve sajna.Most vettem észre hogy a hasamon nagyon kirepedt a bőr és hogy lebarnultam nagyon látszik,de ez van nem tudok vele mit csinálni.

Kép
Kép
zitacicu2

Anett :)
Én itthon tornázok - pilates, előtte szobabicikli.
Hetente 1x megyek majd spinningre, a Fitworld-be, szerdán délelőtt. Arra az időre anyukám elvállalta Noncsit! :D

Málnust is Bea tornáztatja?

Zitacicu :)
Ide nekem az 1400 kalóriás étrendet! :lol:
De tényleg...Küldd már el légyszi!! boboka01@freemail.hu

Kép
Kép
zituska28

Anett!

Mi mostanában nem voltunk jógán, mert a kis csoportban már nem tudtam lefoglalni Flórát, állandóan mászott a többi bébihez (akkor még csak felállt a falnál, csak mászva közlekedett), de ez is épp elég volt és szerintem így a többi gyerkőcöt is hátráltattuk. Majd felhívom Katát, hogy ezzel a tudással beférünk-e már a nagy csoportba. Ti nem akartok megint járni?

Betty
Kép
rbetty

Toncsi! Én most szoktam fagyasztani, mindig amikor jo érettet, zamatosan kapok. Én felezve, hámozva teszem el, kisebb csomagokba, 6 felet egy csomagba. Árulnak is de drágább meg szerintem én valahogy szivesebben adom neki amit én teszek el és tudom tényleg édes. Ja valamennyit turmixolva is tettem el, gondolván arra lesz amikor sietek és nem akarok akkor kiengedés után veszödni ezzel. Söt tettem el turmixoltat jégkockába is, izesiteni más gyümikkel elég volt kisebb adag is. Céklát én is fözve, turmixolva szoktam fagyasztani

Zita,Nóri! Akciosan vettem 1 éve, 2500-ért.

Zituska! elküldenéd milyet árulnak az árverésen? mert Norbinak még nincs, Orsié tetszik, de lehet ha majd nagyobb ágyat kap Norbi akkor jobb lenne az ujabb, másfajta.
Orsi is leesös, neki van leesésgátlója, eddig megvédte de van azon is félig átmászik álmában:)

Zsuzsu! Na engem aztán nem érdekelt mit szol a védönö hogy nem kereshet. Most már csak levelezik, bedob egy értesitöt hogy menjek kötelezö oltásra, majd nem engem, hanem a rendelöt hivja miért nem kaptuk még meg (18 hosan lesz a 15 hós a mütétek és a betegségek miatt csuszunk). Ott meg mondják hogy üzenjek már neki és magyarázzam el miért van igy, erre nem adják át neki az üzenetet, de ö akkor sem hivna most már fel engem. Szoval tényleg mellöz :lol: :lol:
Én kicsinek Liberot vettem, de Miditöl már diszkont pelust. Most Sándorfalviaktol mert olcsobb mint a diszkontban volt és Szegeden elviszi házhoz, igy még kényelmesebb nekem.
Babakocsi. Norbi igy tanult meg járni hogy Orsiét tologatta, de a mai napig szereti, söt babákat is tesz bele. Én hagyom neki.

Gira! Boldog szülinapot Hajnának!

Betty! Flóra tényleg nagyon ügyes!

Nekem nagyon hiányzik a torna, de meséltem már itt sokszor hogy a szopik hogy leapasztottak, félek még veszitenék sulyt, igy semmi mozgás. AZota sem tudtam hizni :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja Norbikám ma megkapta a bárányhimlö oltást. Kérdeztem és mondta az orvos, utána kérdezett, ingyenes szept.-töl a Prevenar!!
Norbi meg 10800g, 82cm :lol: Hü de más mint Orsi :lol: :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
MI is megjöttünk a nyaralásból! Hiperszupergigamegajóvolt. Aszittem majd nem tudunk pihizni a gyerekek miatt de tudtunk :D
Majd képeket holnap, vagy aztuán ha lesz érkezésem...

Ágci nekem asszem megvan a könyv de szintén nincs szkenner szal passz. Hol laktok??? :shock: Basszus ebből az országból mindenki elmenekül?????????

ILcsikém naon sanjánolm, hogy carul sült el az eész nap :(

Gyerekek szépek, pocakosoknak kitartás. most így ennyi :)
Pusza
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szilcsi! Sajnálom hogy nem nyertetek! Melyik nap voltatok a nagy dugoban az M0-n? Mert mi aug.4 utaztunk, nem mondták be hogy dugo lenne, na ott álltunk, még csorogni sem tudtunk több mint 1 órát. Orsi már sirt nem birja tartani, bepisil. ERre én a belsö sávbol át a kamionok között kivittem, a korláton áttettem (még jo egy rövid kis részen volt legalább hely a korlát és a fal között) de közben meg valaki dudált, azt hittem elindultak a kocsik, apa az hogy siessünk, csupa pisi lett a nadrágja, kár volt kapkodni még joideig nem indultunk el. Balesetet késöbb sem láttunk, fogalmunk sincs mitöl volt ekkora dugo. De csak egyik irányban, persze amerre mi utaztunk volna :(

Barátnöm eladná ezt az L'Rossi etetőszéket, dönthetö, kerekes, vastagon párnázott 10e ft-ért.
Tel: 20/392-0417 Annyit tudok segiteni hogy Szegedre beviszi a férjem és nála átvehetö majd, ha kell valakinek

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zitus!
Igen,Bea jár! Hozzátok nem jár most ugye?Csak megnézte Noémit egyszer!

Betty!
Most még nem,talán ősszel télen,de már Málna is elmászna,meg nem áll 1 percre sem,lehet kivárom,míg megtanul járni,és akkor mi is a másik csoportba megyünk,Még mindig jön a gyógytornász heti 1 x meg úszás péntekenként!Nem akarom leterhelni sok kötött programmal!
20140113113746

Zituska!

Oké elküldöm neked az étrendet tuti hatásos ma mértem magam és 59.2 kg voltam juhéjjjjjjjjjjj.Vagyok hozzá 172 cm ,de lehet kicsit több.Nekem még az ikresről küldte el egy csaj,dietetikus csinálta neki és egy év alatt 25kg fogyott tőle.Ha betartod akkor egy idő után elfér benne egy kis csoki is.Mostmár tényleg csak izmosodnom kéne. :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Én is agyaltam hogy elmegyek a fitworld-be egyik ismim tesójáé,de a forma 1-ben brutál a pilates nem mondanék le róla a világ minden kincséért sem,csak nem tetszik a hozzáállásuk,mert csináltak pár érdekes dolgot,na mindegy.Lehet egyszer kipróbálom a fit-ben a pilatest és ha van olyan kemény mint a forma 1-ben akkor áthúzok oda,de szerintem nincs.

Kép
Kép
zitacicu2

Karmen :)
Ez az, én ezt megvenném, de előbb megnézem, van-e most a jysk-be.
http://www.vatera.hu/nedvessegzaro_lepe ... 12431.html

Anett :)
Havonta jön hozzánk a Bea, nincs különösebb gond, de egy picit Noémi is gyengébb a kelleténel. Tornáznunk még nem kellett, de én így vagyok nyugodt, hogy havonta ránéz Bea, és ha kell, akkor elkezdünk tornázni.

Kép
Kép
zituska28

Köszi! :)
Húú, írigy-írigy a kilóidra! :lol:
Jó vékony lehetsz, én 162 vagyok, de az 59 kilóval símán kiegyeznék első körben! :lol:
Rendeltem még pilates dvd-t 2 db-ot.

A Fitworldben Wirgie tart nagyon jó Pilatest, hozzá menj, hamúgy döntesz! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zituska28 2008.08.14 09:28-kor.

Kép
Kép
zituska28

Basszus, hogy nem tudom összeszedni egybe a gondolataimat.....

A Fitworldben Wirgie tart nagyon jó Piatest, hozzá menj, ha úgy döntesz! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Elküldtem priviben az étrendet

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Toncsi!

Természetes, h megosztjuk a véleményünket, ez is egy fórum....

Ábinál vettünk fagyasztott őszibarit a corában, de mostanában nem láttam. Kistesónak a napokban fagyasztottunk le, leszedtük a héját, feldaraboltuk és mag nélkül ment dideregni. Ábinak jót tett anno a barack, orvosolta a kakigondjainkat... Felengedés után botmixer és ette....

Kép???????????? :lol:

Szilcsi!
Írok pü-t! Sokaktól hallom, h nem jön be a pampers pelus. Mi lidl-st használunk, de az 4kg-tól van, így szeretnék pár kisebbet.
Köszi, igyekszem tartani magam. A védőnővel az a gáz, h nincs választási lehetőségem. Biztos az én hibám, de nekem nem segítettek a gyermektelen védőnők, csak összezavartak....

Fűnyíró: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nálunk a fagyiskocsi a "halálom"....

Betty!
Flórának gratulálok! Kép???????? :)

Zituska!
Köszi, igyekszem kitartani...

Ábel sütőtököt kapott elsőnek....(megpárolva, pépesítve..)

GYÖNYÖRŰEK!!!!!!! :)

Nóri!
Úgy tűnik ÖCSI lesz megint (Konstantin). Nem napozunk csak sokat rohangászunk odakint.... :)

Beszéd: biztosan én lihegem túl, de anyós folyamatosan piszkál....
Ábel folyamatosan mutogat, mindent kommentál.."kunkog" ... nem tudom mi a jó, ha folyamatosan mondom, amire mutat, h az mi, vagy ha nem szólok semmit??
Általában megértem amit akar, de nem tudom helyes-e, h teljesítem, lehet, h jobb lenne hagyni, h próbálkozzon, magyarázza el, mit akar....

Ti mivel tudjátok lekötni a kicsiket????? Enyém úgy érzem unatkozik és emiatt rosszalkodik. Nem hallgat rám, ha rászólok kinevet.... Bencének mindent megcsinál, igaz kicsit tiltakozik...

Mostanában előfordulnak horzsolások, de csak tiszta vízzel mosom le neki. Milyen szereket kéne, h tartsunk itthon???????

Köszi mindeninek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok,

Toncsi:
szerintem jó ha fagyasztasz le valamennyi őszibarackot: Dórika anno nagyon imádta(akkor még nem volt nagyobb fagyasztónk, csak a hűtő tetején, ami volt, s hadd ne mondjam az egyik fagyipolc fele Dórika barackjaival volt tele, s így a többivel sosem fértem, de úgy voltam vele, hogy husit bármikor tudok venni, igazán finom barackot viszont csak nyáron...). Szerintem meghámozva, a kezdeti időszakra (mikor még csak pár kanállal eszik meg) kisebb darabkákat, későbbre meg minél nagyobb darabokban (ha elférsz vele, akkor felezve) fagyaszd le (a fagyasztottat kiengedés után szerintem nagyon nehéz megpucolni, a héját meg gondolom még ti sem adjátok oda neki). Én tettem daraboltat is, meg pépesítettet is, az utóbbit egyáltalán nem díjazta (megkóstoltam én is, hát igazat adtam neki: az valahogy hosszabb idő állás után olyan "hűtőízű" lett, pedig teljesen jól zárható kupakos 150ml-s műanyagtégelyekbe tettem el).

Zsuzsu: 2 évvel ezelőtt Dórikánál nekünk a Pampers newborn-je volt, s nekünk teljesen bejött, még utána is sokáig pampers-öztünk (nálunk valahogy a Libero alakja nem passzolt a popsialakjához:)). A pelusos korszakból (márc. óta már egyáltalán nem kell nekünk:)) talán egy fél év volt, ami nem pampers volt (de az is inkább amiatt, hogy a lila Tescos árban sokkal jobb volt - hála Enikőnek meg Exinek az infóért - , egyébként meg szinte uaz, mint a pampers).

Gira: boldog szülinapot a középsődnek:)! Cicus hogy bírta az autózást? (Itt nagyon menekült volna a dobozból, s beült a volánhoz, hogy inkább majd ő vezet;). Meleget hogy bírod?

Zitacicu: a kalóriás étrendet el tudnád nekem is emilezni (monika.virgil@gmail.com)? Köszönöm.

Karmen: Prevenar: de csak a 2 év alatti, "megfelelő betegségekkel, előzményekkel" rendelkezőknek, nem?

A hasizomgyakorlatokról (konkrétan a szülés után következő időszakra és a felülésekre vonatkozóan egy gyógytornász a következőket írta):
"Szülés utáni felülésekkel, sajnos, többet ártunk a hasizmoknak, mint amennyit segítenek, de ártunk a gerincünknek és a medencealapi izmoknek, kismedencei szerveknek, szalagoknak is! Fontos a mély hátizmok megfelelő edzése, hiszen szintén a helyes tartás alapja! "

Lányok, nem tud valaki ajánlani jó gyógytornászt (aki felnőttet (is) vállal? Ez beutalóköteles egyébként vagy teljesen magánrendelés van csak? Mennyibe kerül általában, tájékozottabb-e valaki, mint én?

Enikő: merre nyaraltatok?

Szszkingáékkal mi lehet vajon? Nagyon rég járt errefelé...

Üdv: Mónika

vesm

:D Sziasztok! KISMAMÁK FIGYELEM! FÜLBELÖVÉST vállalok újszülötteknek illetve csecsemőknek SZegeden! 10.éve foglalkozom kisbabák fülbelövésével, eddig a klinikán és a 2-es kórházban csinálhattuk de sajnos ma már a professzor úgy döntött nem tart tovább erre igényt.Speciális Eu által szabadalmazott, nikkelmentes orvosi titánium ill.orvosi plasztik fülbevalókkal.Kifejezetten a babák igényeinek megfelelően kialakitott ún. pillangós hátsó résszel.(egyedi,eldobható kapszulás rendszerrel,100%sterilitással) Továbbra is várom az érdeklődéseiteket,Szegeden házhoz is megyek! Tel:30/2468247 Kép http://www.hu.blomdahl.com/
loricska

[quote="loricska"] írta:loricska:D Sziasztok! KISMAMÁK FIGYELEM! FÜLBELÖVÉST vállalok újszülötteknek illetve csecsemőknek SZegeden! 10.éve foglalkozom kisbabák fülbelövésével, eddig a klinikán és a 2-es kórházban csinálhattuk de sajnos ma már a professzor úgy döntött nem tart tovább erre igényt.Speciális Eu által szabadalmazott, nikkelmentes orvosi titánium ill.orvosi plasztik fülbevalókkal.Kifejezetten a babák igényeinek megfelelően kialakitott ún. pillangós hátsó résszel.(egyedi,eldobható kapszulás rendszerrel,100%sterilitással) Továbbra is várom az érdeklődéseiteket,Szegeden házhoz is megyek! Tel:30/2468247 Kép http://www.hu.blomdahl.com/
loricska

[quote="loricska"] írta:loricska:D Sziasztok! KISMAMÁK FIGYELEM! FÜLBELÖVÉST vállalok újszülötteknek illetve csecsemőknek SZegeden! 10.éve foglalkozom kisbabák fülbelövésével, eddig a klinikán és a 2-es kórházban csinálhattuk de sajnos ma már a professzor úgy döntött nem tart tovább erre igényt.Speciális Eu által szabadalmazott, nikkelmentes orvosi titánium ill.orvosi plasztik fülbevalókkal.Kifejezetten a babák igényeinek megfelelően kialakitott ún. pillangós hátsó résszel.(egyedi,eldobható kapszulás rendszerrel,100%sterilitással) Továbbra is várom az érdeklődéseiteket,Szegeden házhoz is megyek! Tel:30/2468247 Kép http://www.hu.blomdahl.com/
loricska

Vesm! Prevenar minden 2 év alattinak fog járni, én ugy tudom. De nekünk eddig is járt a támogatott, igy nem kérdeztem rá hogy akinek nem jár annak fog-e. Az eredeti hirekben, amit olvastam 2 hónapja nem volt csak annyi hogy 2 év alatt kaphatják.
Kingáék jol vannak, Kitti Ujszegeden lesz bölcsis (vagy már jár?) Majd Ujszentivánon akarnak épitkezni.
Gyógytornára lehet járni beutaloval is, ha orvos irja fel. Ortopédus, reumatologus, nekünk ezek adtak eddig. Ill. háziorvos is irt most fel anyunak, sebészi javaslatra. De biztosan vannak privátok is.

Zsuzsi! Én nem mosom le semmivel a sebeket, horzsolást csak vizzel. Nem fertötlenitettem még soha. HA nagyon vérzik akkor kis idöre leragasztjuk, de késöbb levesszük mert a sebnek fontos a szellözés. Érdekes hogy nálatok is gyermektelen védönök vannak, én itt kiakadtam hogyan lehet ilyet alkalmazni. De amugy is elegem lett hogy Norbival most lett volna a 6. személy és eddig sem kaptam fontos infokat, ha sürgös volt elöbb tudtam meg itt a választ, igy velük semmire sem mentem. Ezért nem kérek már belölük.

Zituska! Az enyém felül frottir, alul gumi, de nem csuszik az sem a matracon. Ez egy méretben volt, 90*200-as. Nincs pántja, de ezen van egy gumis lepedö igy sosem volt gond hogy elmozdult volna. Másfél éve megvan.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Prevenarrol ezt találtam igy hirtelen. AZ utolsó bekezdés a lényeg.
http://velvet.hu/poronty/2008/08/01/ing ... ekek_tatan

Szóval 2 év alatt mindenkinek jár. Amugy nekünk tegnap már nem irták fel receptre, mert a rendelö fogja megrendelni, náluk lesz készlet és ök adják annak akinek jár és kéri.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Még egyszer köszönjük a jókívánságokat és a dicséreteket :)

Enikő!

Hát ez szuper :) Várom a jövő évi nyaralásomhoz az útmutató kiskönyvet, hogy hogyan fogok én kikapcsolódni ;)

Vesm!

Cicus az út végén már ragaszkodott a dobozhoz, nem nagyon mert kijönni. De most már kezdi megszokni. :)
Én remekül vagyok, buzog bennem a tetterő, észre se veszem, hogy meleg van :lol:

Zsuzsu!

Én azt olvastam valahol, hogy azok a gyerekek, akiket megértenek szó nélkül, akikhez sokat beszélnek, azok később kezdenek beszélni. Én is kaptam anno Rékánál a gonoszkodást a sógornőtől, hogy biztos miattam nem beszél, de letojtam ;) Tedd ezt te is, ne félj, ha ért téged, akkor semmi gond nincs, csak nincs rákényszerülve, hogy szavakkal fejezze ki magát, mert az anyukája rá van hangolódva a kis lényére. És erre inkább büszke lehetsz ;)
Őszintén szólva Rékánál is volt egy időben ez a problémám, hogy mivel kössem le, és nekem Hajna vált be, úgyhogy kitartás, nemsoká kap egy kistesót Ábi is! Az meg, ha tényleg fiú lesz, csak jó lehet neki ;)
Vendég

Zsuzsu!

Ne foglalkozz senkivel.Norbika sem beszélt csak mutogatott nagyon sokáig,míg Niki már másfél évesen is szépen beszélt.Norbi is beszél rendesen.Kb 2 hét alatt rájött hogy sokkal jobb ha közli velem mit akar.Be nem áll a szája olyan aranyos.Kb a beszédfejlődés és a szobatisztaság egy időben alakult ki nála.Mindenki el van ájulva a teljesítményétől......(főleg ugye én :lol: )Nyugi beszélni fog Ábel is.

Ja Norbinak már a délutáni alváshoz sem kell pelus,és este is van hogy kiabál,mert pisilni kell neki,de reggelre azért még pisis a pelusa.
Nikinek ha olyan kedve van ráül a bilire és produkál ,de ha nem akar akkor nem.Az viszont nagyon idegesít hogy kb 2 percenként közli hogy neki wc-re kell mennie és vegyem le a pelust aztán kitalálja hogy mégsem kell vegyünk fel bugyikát és 10 perc múlva bepisil.Utánna pelust kell ráadni ,mert rosszul esik neki a kis baleset és kezdődik minden újra.

Kép
Kép
zitacicu2

Na ma mérgemben felhivtam az Afrika muzeumot, mert Orsit megrázta ott az áram. Az állatokat lehet etetni, simogatni, árulnak is eledelt ehhez. Ezért nem értem hogy a keritésben miért van látogatási idö alatt áram a villanypásztorban. Sajnos egy 4 éves gyerek mint Orsi már eléri ahogy bedugja az állathoz a kezét. Kitáblázva csak minden 3-4. oszlopon van egy irto apro kis jel az áramrol. Nagy szerencsétlenségére éppen amikor ott voltunk szemerkélt, nedves idöben meg mint utolag megtudtam másik kirándulohelyen, ahol hasonlo volt és ezt elmeséltem, hogy nagyon erösen ráznak, még mondta a pasi, egy felnöttnek is igen nagy ütést ad olyankor ha hozzáérnek. Persze tenni már nem tudnak semmit, de akkor ott nem volt személyzet akinek szolhattam volna, igy legalább utolag jelezni akartam hogy más gyerekkel ne legyen ilyen baj. Amugy nem is értem miért van benne áram ha nyitva vannak. De ha mégis, akkor jelezni kellene, jobban, feltünöbben.
Megvallom, velem is megeshetett volna ez, mert egyrészt sejtésem sem volt, ez villanypásztor lehet, igy én is megfoghattam volna.
De ha nagy tábla van az ember tudja figyelmeztetni a gyerekét. De még akkor sem biztos elkerülhetö az ilyen, mert szaladgálnak ott körbe az állatok között, nem lehet szemmel tartani.
Érdekes modon a másik helyen látogatáskor nem müködött, ott kikapcsolták.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska: na ez az, nekem csak este lenne rá időm és alkalmam, 9 után, de akkor meg már tudod kinek van kedve hasizmozni… Én se fogyni akarok, csak izmosodni.

Anett: Köszi! A barátnők meg min vannak ledöbbenve? Nem hiszem, hogy +4 kg annyira elhízottnak mutatna…

Enikő: hol voltatok? De jó, hogy tudtatok pihizni! Házügyben az jutott eszembe, hogy ha új ház ára=régi ára +szocpol, akkor érdemesebb újat venni, mert ugyanannyi pénzért értékesebb, értékállóbb házad lesz, amire kevesebbet kell költeni az elkövetkező években, nem? :roll:

Karmen: Marcsi is pisilt az út szélén a dugóban. Tragédia volt, mire hazaértünk Horvátországból, egyik dugóból a másikba. Este 10 felé akartunk hazaérni, hajnali 2 lett belőle. :evil:

Zsuzsu: betadint esetleg nem árt. Öcsike??? :shock: Én Tirzát tudtam! Mostanra mutatta meg a fütyijét?

vesm: amit te írsz a harizomgyakorlatokkal kapcsolatban, az közvetlenül szülés utánra értendő szerintem. Na meg aki pilates-re jár, annak tuti rendben vannak a hátizmai is! :wink:

gira: dokiügyben mi a helyzet? Hajnát Isten éltesse!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Lányok,

van még egy kérdésem a gyógytornász mellett: van valakinek esetleg Aloe Verás vagy Amway-es vitaminkészítményekkel foglalkozó ismerőse? Érdekelne egy termék ára, de én nem ismerek senkit.
Tud valaki nevet és kontaktot adni (e-mail, telefon)?

Köszi.

Üdv:

Mónika

vesm

Sziasztok!

Olvasok buzgón ha van idöm..
Írni most csak annyit,hogy én is épp most készülök barackot fagyasztani!!! :D :D :D
Már tettem el meggyet,szilvát..végignézem majd még a piacot barackért meg nem tom még mit lehet...

By!:)
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Kármen!
Mi is voltunk 3 hete az Afrika Múzeumba,a zebráknál volt csak áram és hallottuk,hogy pattogott.Kitáblázva tényleg csak elvétve volt,nagyon durva,jobban figyelhetnének!Orsit is ott rázta meg?De nem lett komoly baja???
20140113113746

Háj!

Csak a szokásos Szabolcsba voltunk Fehérgyarmat mellett apa nagymamájánál :)
Sztem pont ezért tudtam pihenni, mert volt rajtam kívül még 3 ember (apa, mama, tata) akik ugyanúgy odafigyeltek a gyerekekre. És kiraktuk őket a kertbe egész nap elvoltak kint + voltunk autózni mindenfele.Túristvándiba fürödtünk a Túrba jéghideg volt és kristálytiszta, leláttunk az aljáig a kis kövek is kivehetők voltak+ halacskákat, tavirózsák minden :D . Béreltünk kenut és kicsit feleveztünk kenun a Túron (kölkökkel együtt ám, kaptak mentőmellényt még Zaza méretében is volt!!!)
Nyíregyi vadasparkba akartunk elmenni, de iszonyat sor állt a pénztárnál+ parkoló sem volt, ezért elmentünk Tokajba, bebarangoltuk a borpincéket és a szűk kis utcákat. Megmásztuk a hegyet is (kocsival 8) ) voltunk fent a TV toronynál, meg a nagy Tokajis üvegnél is! :D Hát az a látvány......... :)
Mindig megállapítom, hogy Észak-Kelet Magyarország gyönyörű és méltatlanul elfeledett. Meseszép kis falvak, települések, helyek természeti kincsek vannak arra.. Érdemes elmenni körülnézni...
Én megőrülnék ha olyan helyre utaznánk ahol semi látnivaló nincsm én az aktív pihenés híve vagyok, nem tudnék naphosszat a strandon feküdni és nem csinálni semmit... :lol:

Minnyá dobok képeket! Csak kicsinyíteni kell...

ceniko
Szeged

Apa meg Vius a Túrban :D Ennyire volt hideg :lol:
Kép
Kép

Játszóterezni is voltunk az összes környező játszót felfedeztük :lol: naná...:
Kép
Kép
Kép
Kép

Dédimamáéknál 22 apró fővel gyarapodott a kacsacsalád, pont amikor ott voltunk akkor keltek ki: :D
Kép
Vius állandóan a szomszéd kismacskát nyúzta :D :
Kép

Ez már Tokaj a Tisza hírdól fényképezve a hegy és a város egy része:
Kép

Kicsit kilátás??? :D Tokaj hegyről..... meseszép...
Kép
Bogi fényképelt :lol:
Kép

A hírös borosüveg a hegyen :D Asszem egy darabig eltartana, ha meg kéne inni, pedig alapból a bor nem az ellenségem :lol:
Kép
Kép

Annyira cééép:
Kép
Kép

ceniko
Szeged

Hja és még annyi h Vius egész megnyílt, egyre többet beszél és meri mondani a szavakat! Eddig a kutya vau vau (vovo) volt, ma pl már mondta, hogy kuta.... meg útközbe is csomó új szavat mondott, pl gólya, szúnyog, kacsa, kakas, cica...stb (gyakice amiket látott, tapasztalt és élményszámba mentek) Úgyhogy asszem neki extrán jót tett a környezetváltozás, bár a fekhelyét nemigazán díjazta, pedig szuperjó rácsos kiságyban aludt :wink: De idő kellett h megszokja, h nem otthon van! És mire megszokta jönnünk kellett haza (apánknak dolgoznia kell a szabija alatt is naponta hívták :shock: mondtam kapcsolja ki a fenébe a telefonját, mert megőrülök, h állandóan csörög de aszonta nem lehet.....) Úgyhogy maradtunk volna még ha kap szabit, de ezek a b**ik apránként adják csak ki neki...... :cry:
Hát ennyi..... Hja Zaza is kb úgy beszél mint Vius.... :D Naon ügyike! Már csomó szót mond, ablak, tükör :shock: , apucika, enni, inni, ágy, virágra mondja, hogy hapci :lol: ...stb
És míg odavoltunk kibújt a 8. fogacskája! Volt is egy pici nyűglődés, de nem volt vészes... a sok látnivaló elfeledtette a fájdalmakat :D
Bogi se akart hazajönni, teljesen jól érezte magát :D Mama főzött finomakat, szuper helyeken jártunk, minden délután aludt szinte ő is a kicsikkel, pedig az utcsó 1 évben nemigazán szok...
Na eldugultam :)

ceniko
Szeged

Kati
katicabogár

Anett! Igen, pont ott rázta meg Orsit is. Nekünk erös szél volt akkor meg szemerkélt, lehet ezért nem hallottuk hogy pattogna. A karját rázta meg ahogy benyult, baja nem lett azon kivül hogy orditott hogy nagyon fáj. Elég sokára nyugodott csak meg. De pl. mi lenne ha ez egy szivbeteg gyerekkel történik meg?? :x :x Na ezért hivtam fel öket, hogy mások ne járjanak igy, tényleg lehetne erre figyelmeztetni, mondom én is benyultam, nem tudtam figyelni kellene erre.

Katica! Köszi az infot, sajnos akkor mégsem olyan meseszép minden ahogy igérték. Nekem a doki kérdezett utána és mondta Norbi kaphatja, neki eddig volt támogatott oltása. De a cikk szerint csak a jul.1 után születettek, na ez érdekes, akkor lehet mégsem kapunk ingyen. Mondjuk én akkor sem várok, még szept. mindenképpen oltatom ujra, elég kálváriát okozott nekünk ez a pneumo betegség.

Enikö! Szuper lehetett! Már 8 fog?? Nekünk is annyi van:) Bár a fogorvosom mondta hogy mivel adom neki a fluort igy lassabban fognak elöbujni a fogai, ne lepödjek meg. Viusnak gratulálok, nagyon ügyi, szépen fejlödik!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

hahó!

Enikő, mindig irigykedem rátok, olyan szép ez a környék! :lol:

Prevenarra én már nem mondok semmit, hülyítik összevissza az embereket, miért nem tud senki biztosat mondani? :x Mi beadatjuk, akár fizetősen, akár ingyen, meg is vettem a másodikat, ott van a hűtőben.

Bújik Lalinak a 4. foga! :lol: Éjjel sokszor felsírt szegény, pedig azt hittem, apa nélkül lesz egy nyugodt, horkolásmentes éjszakánk, hát nem lett. :roll:

Karmen, nagyon durva ez az áramos sztori. :( Nem lett maradandó nyoma Orsi kezén?

A szilvát hogy kell fagyasztani?

Zitacicu, ügyesek vagytok, gratula a pelusnélküliséghez! :D

Kép
szilcsi

Toncsi, neked egy fogacskás kép.

Kép

Kép
szilcsi

Sziasztok,

Szilde: még esetleg körtét lehetne (ezek a nyári körték, amik most vannak nagyon finomak tudnak lenni, s nem is "kövesek", mint az őszi ek közül sok), Dórika annak idején majd megőrült érte, annyira szerette :lol:

Üdv:

Vesm

vesm

sziasztok

szilcsi
nagyon cúúúki :D . van egy könyvem Babamóka címmel. én abból szoktam szórakoztatni/tornáztatni a kisasszonyt! karerősítés: hanyatfekszem, lábszárra veszem a feje a térdemen túllóg, felemelem a lábszáram és tenyér a tenyérhez és kinyomom. olyan mintha fekvőtámaszolna(de leginkább gondolom érthetetlen a leírásom :oops: )
irjátok többen is ezt a gyógytornászt. :shock: mindenki megnázeti a kölkencet, csak én vagyok ilyen hanyaganya, hogy majd felnő.?

karmen
Orsit sajnálom, jól tetted, hogy telefonáltál!mi az a Afrika Múzeum és hol van?

enikő
nagyon szép helyeken voltatok, gyerekek ügyik és cúúúkik! írtam pü-t!

szilde
meggyet én is tettem el, szilva anyáéknál lesz, de az később, mert őszi aszaló a fajta neve. barackért én is holnap megyek a piacra!

mindenkinek köszi a fagyasztós tanácsokat, ötleteket!
céklát miért tettetek? az télen is van, nem???? a sütőtököt nyersen vagy főzve raktátok? bár az is pont ősszel lesz már.

zituska
szépek az alvó babák! Boti egész különösen szeret aludni :lol: :lol: . enyimé is alszik(az én szivacsomon, mert szopi közben érte az ájulat :D -ott egyébként nagyon szeret szundítani, bizti bejön neki az alvósillatom :D )

tornázoké minden elismerésem. én majd szopi után kezdek valamit magammal. pl. fogyózok, meg lehet, hogy ráveszem magam, hogy elmenjek valahova "ugrálni", bár tavaly is inkább a hát-has tornát szerettem, mert ott nem tudtam nagyon elrontani a gyakorlatokat, mert nem kellett jobbra-balra táncikálni

képek : a Mini mindig olyan kis komoly. a játszón már mondták a kislányok, hogy mindig olyan ,mintha mérges lenne :shock: :D Kép Kép
ja és a legjobb hír(csak majdnem elfelejtettem) NEM KELL A TERPESZPELUS :D :D :D köszi mindenkinek a drukkot!
puszi
toncsi

toncsi80

Sziasztok :)

Karmen :)
Szegény Orsi!! Még jó, hogy nem lett nagyobb baj!! jól tetted, hogy felhívtad őket!

Tegnap voltam a jysk-ben, már nem árulnak vízhatlan lepedőt.. :(

Enikő :)
Tényleg nagyon szép helyen voltatok! :D :D
És a gyerekek is cépek, na meg Ti is! :D
Van már eredménye Vius kivizsgálásának? Mit mondtak a pszichiátrián?

Szilcsi :)
Édi Lali nagyon!!

Toncsi :)
Anno Botit én is csak 9 hónaposan nézettem meg, mert akkor tűnt fel, vagyis lett gyanús, hogy le van maradva mozgásfejlődésileg.. Addig elhittem, amit mondtak, hogy "nagysúlyú, lusta, nyugodt baba"... És kár volt belenyugodnom, mert így sokkal később kezdtük el a gyógytornát, és Boti 17 hónaposan indult el, elég nagy küzdelmek árán.
Ezért döntöttem úgy, hogy inkább megnézetem Noémit, még akkor is, ha látszatra minden ok. A gyógytornász azonnal látja, ha csak pici kis gond is van!
Szóval a lényeg: akkor nézesd meg, ha úgy látod, hogy nem halad úgy Mini a mozgásfejlődésben, mint kéne! Ne nyugodj bele, hogy "nyugis baba" meg "ráér még"!
De Nálatok nincs ilyen gond szerintem, legalábbis amit írtál, hogy miket csinál a csajszi! :wink:
Noémi is olyan kis komoly az idegenekkel. Meggondolja kétszer is, hogy kit tisztel meg egy mosollyal! Igazi NŐ! :lol: :lol:
Apósom "kis mogorvának" hívja :evil: , mert ő még nem kapott mosolyt a Nőcitől..igaz ritkán is látja..

Ma először evett Noémi sütőtököt! :D
Hát olyan osztatlan sikert nem aratott, de unottan lenyelte, amit a szájába tettem! :? :lol:
Viszont inni ugyanúgy nem akar - még ebben a dög melegben sem - mint anno Boti...egy kortyot sem. De a szopi megy, szerencsére.
Csak így fogalmam sincs, mikor hagyjak el legalább egy szopit..

Kép
Kép
zituska28

Szilcsi! Nagyon édes Lalika! Orsinak szerencsére nem égette meg a börét, ha erre gondoltál.

Toncsi! Hédi is nagyon szép! Örülök nem kell neki terpeszpelus! http://www.balatonederics.hu/afrika.html
Ettöl nem messze van amit ajánlottam tegnap a westernpark, Orsinak az nagyobb élmény volt, Tegnap utazott mamáékkal Balcsira, mintkét helyre elmennek ök is
Tököt én csak sütve fagyasztottam (és finomabb is ezerszer mint az üveges bébiételbe amit tesznek, én sokáig tejcsivel turmixoltam, amig volt). Amugy meg minden más gyümit tettem el, mikor mi volt. Szölöt, dinnyét nem, annak tul sok a leve, nem lehet fagyasztani. Ill. amit nem ehet, eper, déligyümik azt sem.

Zituska! Vaterán láttam pont olyat ami nekünk van, de ott is 2500. Nem olcsobb mint amit kinéztél. Csak nem pont olyan. A fene hogy már itt nem árulnak, nekem ez nagyon bevált, én attol féltem majd tök ráizzad a gyerek, hogy nem szellös, de nem. Orsi mondjuk amugy is izzados, de a lepedö nem zavarta.
Norbival mi közel 1 évesen is szopiztunk napi 5x. ARra ügyeltem akkor már ne kaja helyett legyen, hanem utána. Noémi ráér még elhagyni folyamatosan majd, ne sürgesd!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nyaralás képek:

Kép Kép
Zalakaros fürdő Kép
Westernpark Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csajok!

Málna odacsukta a körmét a lábújján az ajtóhoz,már 2 hete, és most készül leesni,már csak az egyik oldalán tartja,kell vmit csinálni vele?Vagy ha leesik?Jód,beragasztani???Mert nincs még az új köröm alatta,csak husi és ha belemegy a piszok?Nekem még sose volt ilyen,nem is láttam,lövésem sincs,mit csináljak vele!Hagyjam leesni egyáltalán?Lécci ha vki benéz ide a 7végén sos írjon nekem ha tudja!
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?