Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsu,Exi,Köszönöm!!!! :lol:

Barni ma nem ment bölcsibe,tűszős mandulla gyull. van.................... :cry:

Zsuzsu,nagyon édi Ábel,hihetetlen hogy mindjárt szülni fogsz!!!!!!!!!!!!!!!!
Még most izgultam veled,hogy legyen 2 csíkos a teszted!!!!!!!!!!!!!

Exi,annyira édes Peti,ez a rövid haj pedig szvsz szuperul áll neki!!!!! :wink: :lol: :lol:

Cseppek,remélem minden ok lesz veletek!!!!!!!!
sajnos van így,hogy nagyon összejönnek a gondok!!!!!!!!!!!!
Kitartást!!!!

Kép
bibi226

Sziasztok!!

SOS! :D
A Klinikán a CTG-n osztogattak anno egy szórólapot amin egy Kecskéstelepi pelusdiszkontot reklámoztak. Kéne az Ő elérhetőségük!!!
Ha valaki a Klinikai CTg telcsiszámát tudja, az is nagy segítség lenne! KÖSZÖNET!!!!!

Gira!
Köszi szépen az infót! 09,02-án megyek a dokimhoz, 09.09-re van időpont a vérvételre. Majd kifaggatom akarja-e, feleslegesen el sem megyek...a védőnőm meg.......

Ábel odavan a babakocsiért!!!! Szerintetek ciki ha kap egyet?????? Kicsit tartok Tőle, h beleül és tönkremegy.... :D :D :D

Még szabad a fiam, tessék, csak tessék..... (amikor hisztis, akkor szívesen kölcsönadom! :lol: :lol: :lol: )

Bibi!
Én is alig hiszem el! Már visszafelé számolunk. A férjem kikötötte, h október előtt nem szülhetek (Ő 10,14-re szavaz). Én örülnék, ha már szeptember végén kibújna..... 10.06-07 re várjuk amúgy....

Mónika!
Mindig elfelejtek írni Neked! Bocsi! Szóval biztosan nem Ábelt láttad nélkülem Szegeden!!!!!!! Most kedden 2,5 órára az apjával volt, közben nekem vérvétel, bank, egyebek. Mikor mentem fagyzini a Capellába, már hívott a férjem, h mikor megyek érte.....2,5 órát bírt ki Vele ... :D :D (na jó, sok a munkája....)

Barninak jobbulást!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Visszaolvastam. :wink:

sznanna: nekünk van asztali etetőszékünk, kettő is, az egyiket utazáshoz használjuk, még mindig belefér Marcsi, most is vittük, a másikban meg itthon eszik, azóta ez az ő széke, amióta az etetőszéket végleg átengedte Dórinak. Ő kérte, hogy vegyük elő, addig nem is használtuk.

Matteo-Kriszta: mi tart egy hónapig a kicsi útlevelével??? Itthon olyan gyorsan megvan, napok alatt. Olasz bürokrácia? :evil: A kicsiknek itthon is muszáj, mert az egyetlen igazolványuk a lakcímkártya, az meg nem fényképes. Nekünk is nagyon vicces útleveleink vannak, szerintetek a 4 hónapos Dóri felismerhető a mostaniban (akkori az útlevélképe)? :lol: Nagyon köszönjük a köszöntést!

toncsi: nekem is csúcsos pocakom volt, és tessék. :lol: Más, a napirenddel kapcsolatban: az is igaz, amit a többiek írtak, de van egy olyan mondás, hogy ő született közétek, ő jött később, ne ti alkalmazkodjatok mindenben. Szerintem meg lehet találni a középutat (nálunk apa nagyon menős, én magamtól sokkal ritkábban indulnék el, de így a gyerkőcöknek is ezt kell megszokni): elindulsz, de bizonyos dolgokhoz ragaszkodsz, pl. alvásidőpontok, vagy amire tudod, hogy érzékeny. Ez azzal jár, hogy a lehetséges programok nagy részére esélyed sincs – de kimozdultál. Apróságoknak kellett megtanulnom örülni, ami aggleány koromban olyan természetes volt, hogy észre se vettem, pl. leülhetek olvasni 10 percet, alhatok reggel 8-ig, elmehetek nyaraláskor félórát úszni stb. Kábé úgy csináljuk, amit Enikő írt, hogy mikor sikerül enni, az annyira nem fontos (a szoptatás kialakított időpontját szigorúan betartottam annak idején, de azt meg igyekeztem már hetekkel az utazás előtt úgy alakítani, ahogy ott a legkönnyebb legyen), a délutáni alvás és az esti pancsi körülbelül ugyanakkor van, utána alvás, de ezek is csúszhatnak, ha láthatóan nem nyűgösek. Ja, és az én tapasztalatom az, hogy nehezebb egy 1-2 évessel, mint egy 5 hónapossal. Mind a két csaj 5 hós volt, amikor voltunk síelni, hát velük semmi gond nem volt. Minike „elromlása” életkori sajátosság, ki fogja nőni. Erről higgadtan nyilatkozni csak az tud, akinek a gyereke éppen nincs ilyen korszakában :wink: , de vigasztaljon az, hogy legtöbbünk átment ezen, ahogy olvashattad is.

Anett: én Málna sérójára vagyok irigy! :lol:

gira: ez tragédia, amit a védőnőkről írsz. :cry: Magánpraxis lesz a védőnőség, nem is értem. :roll: És 2,5 órát várni, nagyon türelmes voltál, én hamarabb beavatkoztam volna. :evil: Faros baba: nem tudom, mit csinálnék a helyedben. :? Egyrészt, én magam arra hajlottam volna, hogy megpróbálom simán (Dóri is faros volt, tovább, mint Marcsi, de befordult a második harmad végefelé, ha jól emlékszem), viszont lehet, hogy jelnek venném, hogy eddig koponyatartásban volt, most meg megfordult…

Zituska, gyönyörűek a gyerekek! 8)
Egyedül evés: nálunk dettó ez a helyzet, ha azt szeretnénk, hogy Marcsi egyen, akkor pakolni kell a szájába. Nem úgy, mint gira esetében, mert ő soha nem evett egyedül, illetve ritkán eszik. Mert tud ám, szépen kanállal is, villával is, csak általában nem hajlandó. Pont tegnap beszéltünk erről, hogy mi lesz vele az oviban, de arra jutottunk, hogy ezen nem aggódunk, mert 1. ha a többiek esznek, ő is fog (legalábbis erre számítunk), 2. ha mégsem eszik, éhes marad, másnap fog enni. A cumisüvegből ivás se izgat, tud pohárból inni, ez a lényeg, ha szereti a cumisüveget, miért ne ihatna abból. (Csak vizet és tejet kap abból, semmiféle gyümölcslevet és egyebet nem, azt csak pohárból.)

A cumi viszont zavar nagyon, mert még mindig kötődik hozzá. Megbeszéltük, hogy az oviba nem visszük, és ha sétálni megyünk, akkor is itthon hagyjuk már, de sokat cumizik itthon, az alváshoz is kell. (Tudom, nem kellett volna odaadni neki anno, így indultunk neki mi is, nem is vettünk, de hazaérkezésünk utáni reggelen apa első útja a Tesco-ba vezetett cumiért. :D ) Már szörnyen néz ki, de újat nem kap (ekkorának már nem adnak a boltban, ugye), és ha kilyukad, bedobjuk a Tiszába a halaknak. (3 volt használatban sokáig, az előző kettőt ő maga kidobta a kukába, amikor kilyukadtak, de ez az utolsó nagyon jól bírja sajnos.) Remélem, az oviban nem lesz senkinek, hogy ne is lássa!

Cybex: a babaszobán találtam egy csajt, aki üléseket árul, Németo.-ból hozza be őket, őt kérdezgettem, mert elég hozzáértőnek tűnt, akármit kérdeztem, profi válaszokat adott. A Cybex annyira új, hogy a legértékesebb információk, azaz a fórumos megosztások még nincsenek róla a neten, ezért volt érdekes a véleménye nekem. Azt írta, hogy már 2 anyuka is rendelt tőle másik ülést a meglévő Cybex Sol. lecserélésére, mert kanyarban ide-oda dőlt az ülés, nem tudták rögzíteni rendesen. Persze lehet, hogy ők voltak a bénák, kívánom, hogy nektek semmi gondotok ne legyen vele! nekem pl. nagyon tetszik a lábtartója, ezt más ülésnél nem is láttam. De jövőre, amikor már aktuális lesz, nektek is lesznek tapasztalataitok, hátha mégis ilyet veszünk! A LiftPro-ról én is csak rosszat olvastam, ugyanez a csaj is lebeszélt.

Barack: én sose mértem, mennyit ettek. Amikor belejöttek, a hetedik hónapban 1-2 almát vagy barackot símán megettek.

Bántás: Marcsi azóta nyúl durvábban Dórihoz, amióta D. kicsit önállóbb. Picinek sohasem bántotta.

Ágybetét: mi kókuszt vettünk Marcsi ágyába, szerintem nagyon jó, most se vennék mást. A kiságyban szivacsmatrac van, ugyanazért nem vettünk kókuszt, mint amit gira írt (nem igazán láttuk, hogy miért jobb, na meg azt nem használják sokáig), de aztán anyukámék Marcsinak vettek egy kókuszt magukhoz, azon aludt a földön náluk mindig, én is kipróbáltam, és onnan egyértelmű volt, hogy ez lesz az új ágyában. Mondjuk mi a saját ágyunkból is kivettük a ruganyos matracot és szimpla szivacstáblák vannak benne, hálistennek egyformák az igényeink apával. :wink: (Szenvedünk is minden idegen helyen a puha matracoktól és párnáktól. Amikor hazajövünk, mindig olyan örömmel vesszük birtokba a jó kemény fekvőhelyünket.)

Karmen: frottír gumilepedő? Hol lehet ilyet kapni? A gyerekek hőőősök! :wink:

Zitacicu: a képek láttán futkos a hátamon a hideg!!! Imádom ezeket a helyeket. A malcesinei kabinost mi mindig kihagyjuk, mert drága és sífelvonóban ültünk eleget. Riva nekünk is a kedvencünk, már 2éve kinéztük magunknak, idén ott voltunk 12 napig, ki se nagyon mozdultunk, a gyerkőcök nem díjazzák a városnézést. Forgalom: hát igen, én nem is értettem soha, hogy hogy mernek biciklizni ezeken az utakon, alagutakban.
Olaszországot többek között azért szeretem, mert gyerekközpontú, isten háta mögötti helyeken is csúcsszuper játszóterek vannak pl.

Fluor: ugyanazt hallottam, mint gira, hogy nincs bizonyítva, hogy beépül egyáltalán. Nyelünk Elmexet, az elég.

Enikő: és a nagypolgári lakásban hová tennéd a bográcsállványt? :lol: Zalánt Isten éltesse!

klzsuzsi: gratula! 8) Boldog babavárást!

Ortopédia: kell beutaló? Marcsinak X-lába van, de nem látom se azt, hogy befelé dőlne a bokája, se azt, hogy lúdtalpas lenne.

Apahiány: na, én nem bírnám, ha keveset lenne itthon. Vannak olyan időszakok a meló miatt, nehezen is viselem. Az edzések este vannak, azt azért viselem könnyen, mert ugye én is jártam, és járok most is, ha szüleim el tudnak jönni, de apa alapesetben ott van heti 4x, 9-nél előbb nincs itthon, de előtte velünk van pár órát.

szilcsi: Marcsi se itta meg egy időben a vizet. Egyre kevesebb instant teaport tettem a vízbe, a végén tényleg néhány szemet már csak, és egyszer csak szépen megitta anélkül is, azóta is főleg vizet iszik. Dóri meg úgy iszik/ivott, ahogy Zituska Botija, nemrég még alig, mostmár igen, vizet.

bibi: én mindig megkérdezem Marcsitól, hogy odaadhatom –e a játékát, ha valaki elkéri a játszón. Ő az a tipus, hogy csendben nézi, hogy elveszik, akkor is, ha nem szeretné (egyelőre), és úgy érzem, még védenem kell az érdekeit. Még soha nem mondta, hogy ne adjuk oda, de ha ragaszkodna hozzá, én se adnám, végülis az övé. Barninak jobbulást!

Cseppek: a legtermészetesebb, hogy megváltoztál. Férjed nem tudná úgy alakítani, hogy a hétvége bizonyos részében pedig nem dolgozik, és kész?

Exdeus: miért lenne gond? Mondjuk én se tudom, ezért kérdeztem. :wink: Elgondolkodtam, hogy Marcsival együtt kéne rajzolnom, igaz, nem nagyon érdekli, erőltetni meg nem akarom. Most, hogy látom Dórit fejlődni, Marcsi lányom kézügyessége nem egy nagy szám hozzá képest… Ülés: jól fogalmaztál, az ilyen ülések csak elvileg jók 9-36 kg-ig (ilyen a Trimax is), mert ülésként csak 18-ig, illetve amíg a gyerek vállán felül indul az öv a legfelső állásban, vagy a feje túl nem ér a felső szélén. Utána csak ülésmagasítók, semmi több!!Ami messze nem ugyanaz, mint a 15-36 kg-os III. kategóriás ülés. Ha belegondolsz, érdekes is lenne egy olyan ülés, ami elvileg 9 hónapos kortól iskoláskorig alkalmas… :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Húúúú, a legfontosabbat elfelejtettem! Akinek van kedve, írjon nekem tej- és tojásmentes tortareceptet! Marcsiét 2 éve anyukám csinálta (tej helyett tápszerből :lol: ) , hát, elfogyott, de nem volt egy csúcs. Na meg M. hozzá se nyúlt. :D Arra is úgy kelett rábeszélni, hogy egyen belőle. Na de ilyen az én nagylányom, csörgőkkel nem csörgött, formákat nem formabedobált, télen nem szánkózik, nyáron nem pancsol (na jó, idén már igen, talán a hóval is megbarátkozik)...

Várom a recepteket, vagy azok elérhetőségeit, légyszi olyat, amit kipróbáltatok! Emlékszem egyszer valaki egy fotót is feltett, gyönyörű félgömb alakú torta volt, nem mázas, hanem szeletekkel volt beborítva a tésztájából. Hátha valaki ráismer... :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

És akkor néhány kép, ha már úgyis túltengek itt. :lol:

Kép ennyit a gluténról :)
Kép csajok fagyiznak, Limone sul Garda
Kép csajok a kikötőben, Jelsa
Kép Dóri pancsol
Kép hárman egy padon, istenhátamögött egy hegytetőn
Kép Marcsi kacsát etet kölesgolyóval, Riva del Garda
Kép Marcsiportré

Nóra
KépKép KépKép
norus88

sziasztok

próbálok pár sort, de aztán rohanok pakolni, mert a hétvégét anyáéknál töltjük :D

Teókának boldok szülinapot!!!!!! remélem minden jól alakul a partyn! kérünk majd fotót!

Zituska
gyönyörűek együtt a gyrekek!!! azt már rég akartam kérdezni, hogy Noémi szeme barna? és az is volt? (csak kiváncsi vagyok, hogy csajom tőlem(én apától) örökölt zöldes szeme marad-e vagy átvált api barnájára :idea: ) . és még azt is kartam kérdezni, hogy az hinta és szereti a csaj és tud benne ülni?

sznanna
remélem minden rendben. kiderült már valami? többen irjátok a vizeletgyűjtős tasit. mindenkinek kell használni, vagy csak ha beteg a gyerek?

enikő
kitartást. remélem eredménnyel zárul a pszichiátria. a gyerekpszichiáterek nagyon aranyosak tudnak lenni(a szegedieket nem ismerem, de máshonnan igen)

exdeus
Peti tényleg olyan nagy fiús(én vagyok szerintem az egyetlen, aki sajnálja a fürtjeit :oops: , de én ferde vagyok és a hosszúhajú pasikért bolondulok :oops: 8) :lol: )

cseppek
majd csak jönnek jó dolgok is. panaszkodj nyugodtan! én attól mindig megkönnyebbülök.

zsuzsu
telefonszámot nemtok, mert én a vasasba jártam. Ábel cúúúki. és vegyél neki babakocsit ha neki az kell!

gira
vigyázz magatokra!

norus
köszi, hogy irtál a napirendről. ha tudom, hogy másoknak is probléma volt, akkor nem aggaszt a dolog(annyira :D ). lányok szépek. és Te is milyen csinos vagy!

ebbe a fórumba csak csini anyukák irnak?! ha majd nem szopizik a Mini nagyon össze kell majd kapnom magam :D

most már könyebb este alatatni. van hogy csak 10 percet sír. van egy mágikus pléd, abban szoktuk apival kettesben álomba ringatni, majd a helyére tenni. mi meg közben duruzsolva beszélgetünk. gondolom ez is nyugtatja. a pléd is velünk utazik ebben a melegben :D . remélem otthon is bejön.
ja, és már két hete változatosak a napok. van, hogy délelőtt alszik hosszút, van, hogy délután... hello napirend! bár különösebben nem is érdekel, mert ugyis csak a du-i séta a napirend sarkalatos pontja.

na, megyek. mindenkinek szép hétvégét!
toncsi

toncsi80

Hali.

Norus, a mi ülésünk később ugyanúgy használható, mint a 15-36 kg-s ülés, öv nélkül! Szerintem mindegyik ilyen, persze egy idő után ennek is levehető a támlája, aztán csak ülésmagasító. Szerintem az öv nélküli gyerekülések egyébként is ülésmagasítók, fejvédelemmel. Mert ugye nem tartja semmi, csak a kocsi saját öve, ugye?
Örülök, hogy tettél fel képeket, nagyon édik a lányaid!

Zsuzsu, ja, tényleg, vegyél neki nyugodtan babakocsit! Ha az tetszik neki.

Ági és
KépKép
exdeus

NÓRUS!MARCSINAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! :D

TEOT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG 1 ÉVES SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!SOK PUSZI!KÉPEKET KÉRÜNK!

Csajok!Tud vki jó helyet itt Szegeden ahonnan lehetne rendelni ebédet?Olyan házias ízeket,de nem Gastroyal és társai,mert ezek nagyon nem jöttek be.
20140113113746

Zsuzsu :)
Ne aggódj, Boti is imád babakocsizni! :D Mi csak azért nem veszünk Neki, mert szerencsére a bölcsikében van - ott kiélvezkedik :lol: - hétvégére meg itt van házon belül az uncsitesó kis babakocsija, és ha mákunk van, kölcsön kapjuk! :lol:
Telószámot nem tudok sajna..

Norus :)
Értem! Hát remélem, nekünk nem lesz ilyen gondunk az üléssel, de majd beszámolok! :wink:
Szépek vagytok mindannyian!!! :D :D :D

Toncsi :)
Noéminek nagyon sötétbarna szeme van, és sötét volt, mikor megszületett is, igaz akkor téínleg volt kékes árnyalata, de inkább kékesfekete volt! :lol:
Szóval sztem a Te kékszemű csajodnak már tuti nem lesz barna szeme! :wink:
Ez egy Balla-balla nevezetű ,ajtófélfára függeszthető rugós hinta. Ahogy mozog a baba, úgy rugózik akatta. Amikor főzök, tök jól elvan benne a csaj! :D Nem ül még magától, de ez az ülőke körbe párnázott, meg annyira magas, hogy megtartja a babát, nem tud belőle kiesni, meg kicsúszni sem! :wink:

Tegnap levágtuk Boti haját 3 mm-esre..Apa nyírta géppel! :D
Hááát, én is inkább jobban szeretem, ha hosszabb kicsit a haja, így kopaszon nekem olyan "vad" :lol: :lol: De ebben a melegben tény, hogy ez a legkényelmesebb viselet! :wink:

Megyek, gyerekek egyszerre alszanak végre - igaz, Noncsit kicsit győzködni kellett, de én nyertem! :lol: Most nyugodtan megebédelek! 8)

Kép
Kép
zituska28

Anett :)
Tőlünk... :oops: :oops: :oops: Brothers sSteakhouse

Megadom a kapcsolattartónk elérhrtőségét, ő elmondja a részleteket! :wink:
Nagy Péter 06 30 938 6230

Kép
Kép
zituska28

Anett :)
Mi történt? Miért törölted Magatokat az iwiwről?????? :shock: :shock:
Ha nem publikus, akkor bocsi... :oops:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Zituska: Gyönyörűek a gyerkőcök. Ez a tesós kép...csúcs :)

Cseppek: Van sajnos amikor így összejön minden. :( Kitartás!

Zsuzsu: Miért lenne ciki? Vegyél nyugodtan babakocsit Ábinak. Gréti is imádja az autókat, vonatokat, és Levitől sem fogom elzárni a csajos játékokat. Az jó szerintem ha mindent megismernek. Szerintem csak a szülők erőszakolják rá a gyerekre a játékokat, a fiús/lányos mintákat. Ha lány, vesznek neki egy tonna babát, ha fiú, kisautókat, és ciki mással játszani. Szerintem ez hülyeség.
Klinikai ctg: 545-509

Bibi: Jobbulást Barninak!

Nórus: Boldog szülinapot Marcsinak!!!! Gyönyörűek a lányok!

Toncsi: Majd az 1 éves státuszvizsgálatra kell pisit vinnetek.

Matteo: Teót isten éltesse!

Zituska: Ez a kaja dolog engem is érdkelne. Milyen árban van? Honlapon kerestem, nem találtam.

Levi tegnap oltást kapott. 7570 gramm és 66,5 cm.

Én vacakul vagyok. Tegnap kivették 1 bölcsesség fogamat. + begyulladt a mellem. Fejem szétdurran, mindenem fáj...rémesen érzem magam :( Most épp nincs lázam, csak hőemelkedésem.

Jut eszembe...fiús anyukák, akik kereszteltették a gyerkőcöt. Milyen ruhában voltak a fiúk a nagy eseményen? Esetleg képekkel is illusztrálhatjátok :)

pihenek :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea :)

Kaja: Ha felhívod azt a számot, amit Anettnak adtam, a kollegánk mindent résazletesen elmond! :wink:
Én nem annyira vagyok perpillanat napra kész, ezért nem akarok hülyeséget mondani!

Jesszus! Levi pont akkora, mint most Noémi! :shock: :shock: :shock:

Jobbulást Neked!!+++++++++++++++++++++

A keresztelőn Botin fehér ing volt, sötétkék kisgatyóval, meg mellénnyel. De asszem azt a cuccot láttad nálunk!
Nagyon nehéz volt anno fiú ünneplőruhát venni, mindehol úgy néztek rám, mintha vmi nagyon különlegeset kérnék.. :roll:
Én meg még azt nem tudom, Noémire mit adok majd... :roll:

Kriszta :)
Teonak boldog szülinapot, és sok ajándékot!! :D :D :D

Csajok!!
Hol lehet 90x200-as ágyra vízhatlan lepedőt kapni - nem túl drágán. Szeretnék felkészülni az esetleges "balesetekre". :o

Kép
Kép
zituska28

toncsi: a pisiminta az 1éves státuszvizsgálathoz kell, cukrot meg baktériumokat néznek belőle valami gyorsteszttel. Te rokkerlyány voltál hajadonkorodban? :wink: :lol: Rugós hinta: nekünk is van, tényleg tud benne olyan baba is hintázni, aki még ülni se tud, mondjuk mi később kezdtük használni. Marcsi rengeteget ült benne, akkor utoljára, amikor hoztuk haza Dórit a kórházból, akkor leszakadt alatta, így legalább le lehetett róla beszélni. :wink: Dóri nem rajong érte.

Exdeus: nem tartja semmi az autó bizt. övén kívül, igen, kivéve, ha veszel hozzá egy spéci istrángot, vagy ha isofixes, ez a legbiztosabb.

petroanett: köszönjük a köszöntést! Kaja: megkérdezem apát, hogy ő mit ajánl, ahonnan ő hoz, ha kifogyunk, az mostanában leromlott, ezért azt nem ajánlom.

zsuzsu: már miért nem vehetnél? Sok apuka tol babakocsit, nem csak lányos dolog az. Legfeljebb ne rózsaszínt.

jégvirág: jobbulást!!! :( Keresztelő: mi Marcsit hétköznapi ruhában vittük, unokatesón miniöltöny- minicsokornyakkendő stb. volt, na én az ilyentől viszketek (bocsi azoktól, akiknek tetszik), mint általában az 1x használatos új ruhától és a felnőttruhát utánzó bébiruhától, ez meg 2 az 1-ben.

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket a 3éves nevében, és a dicséreteket! :oops: Olyan furcsa volt a 4éves kategóriát választanom, amikor M. új vonalzóját csináltam…

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zitus!
Írtam privit!Köszi a számot!

Nórus!
Dóri fogát már Elmex-el mossátok?

Bea!
Júj szegény,jobbulást,pocsék lehet!
20140113113746

Sziasztok,

gyors bekukk, majd később bővebben is.
Vasárnap elutaztunk a Dunántúlra pár napra pihenni. Hát minden volt, csak pihenés nem. :roll: Tudom, tudom, gyerekkel erről szól a nyaralás (is), pihenés nuku, nade mégis... Baromi rosszul alszik Lali, mióta bújnak a fogai. Éjszaka 3-4-5 ébredés is van, és van, hogy 2 óra hosszát is fent van és nyöszörög. :( Apa jókat aludt meg bandázott a többiekkel. :twisted:
Sajna a játékban nem nyertünk, nem tudom, mikor kerülünk adásba. :cry: De ez csak a nap csúcspontja volt,előtte eltévedtünk Szfehérvárnál, leöntöttem apa egyetlen tévében-szereplős gatyáját 3 dl kávéval felvétel előtt fél órával, hazafele másfél órát álltunk az MO-áson dugóban, a budink elromlott a nyaralás alatt, arra jöttünk haza, hogy ömlik a víz belőle, este kiöntöttem Lali ivókáját...
Ez a 080808 nekünk baromira nem jött be. :cry:

Kép
szilcsi

Bea!
Majd teszek fel képet, Márkon sötétkék kantáros plüssnadrág, fehér kabátkával volt a keresztelőn. 7 hónapos volt Márk, és október vége voltz.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Gyors leszek (ahogy mostanában szoktam... :oops: ), de ma indulunk nyaralni 1 hétre a Balcsira, még van egy kis időm, gyorsan felteszem a képeket, amiket megígértem!

Köszönöm a gratulációkat! :):)

Macsek! Hatalmas gratula nektek is! :)

Zsuzsu! A bölcsi nem rossz dolog, főleg ha a fiad nagyon eleven, és igényelné a gyerektársaságot! Néha az anyákat jobban megviseli a beszoktatás, mint a gyerekeket... Lehet, hogy jobban félted Ábit, mint amennyire kellene! :):):) Dénes extraanyás volt, nekem sincs segítségem Szegeden, mamák jó messze, mégis beszokott és szereti is. Tényleg sokat fejlődik, a csoportos tevékenység nagy úr :), én is sokat mesélek, énekelek stb. neki, a bölcsiben mégis több dalt, mondókát tanul 2 hét alatt, mint itthon fél év alatt :). A többiekkel érdekesebb mondani. Megjegyzem Dénesnek semmilyen sérülése sem volt még a bölcsiben, nagyon vigyáznak ám rájuk ott is (igaz, Dénes egyelőre magánbölcsizik).
Mellesleg sztem ne az legyen a döntő, hogy a férjed nem akarja, hogy bölcsizzen a gyerek, hiszen te vagy vele reggeltől-estig, babát vársz, te érzed, hogy mennyire fárasztó, és ha megszületett a kicsi, akkor sem lesz könnyebb!

Itt van néhány Vidámparkos-Állatkertes kép Bp-ről:
Kép

A kis tűzoltó:
Kép

Az Elvarázsolt Kastélyban apával:
Kép

Dini tevét etet:
Kép

Ez ugyan nem most készült róla, Timika csinálta róla nyár elején, de nagyon szeretem:
Kép

Egy uccsó kérdés, nem tudja valaki, mikor lesz a szülői értekezlet a Vitéz utcai bölcsiben, vagy hogy meddig tart a nyári szünetük? Fontos lenne, előre is köszi!

El ne felejtsem, a babák gyönyörűek! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi! Aug. 11 -én (hétfőn) nyit a Vitéz utcai bölcsi! :)
A szülői időpontja ki van írva, minket nem érint, így nem tudom, de ha gondolod, megnézem neked hétfőn. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv.

Ma megvettük Petinek a bölcsibe a váltószandit meg a melegítőjét, juppé. Mostmár tényleg nincs más hátra, mint előre!

Jégvirág, Petin egy fehér hosszú ujjú kombidressz és egy fehér naci volt. Semmi extra.
Így:
Kép
(na sok nem látszik, de jobbat nem találtam)

Zituska, a Bécsi kávéző helyén nyílt patikában elég nagy ágybetétet árulnak kemény 70 Ft-ért, olyan, mint egy nagy nejlon, de a célnak megfelel.

Norus, köszi, akkor jól gondoltam.
Ha kimaradt volna: Marcsit Isten éltesse sokáig!

Szilcsi, sajnálom, de látod, ennél már csak jobb lehet!!!

Zsuzsi, jók a képek, na én nagyon várom a győri utazást, ott is lehet állatot eteni, remélem, Peti élvezni fogja.

Ági és
KépKép
exdeus

Hello lanyok!

Mindenkinek nagyon koszonjuk a koszonteseket.
El sem hiszem, hogy mar eltelt egy ev. A buli nagyon jol isikerult, igaz iszonyuan faradt vagyok, az 50 emberke helyett 60-an voltak, de szerencsere eleg volt a kajcsi amit keszitettem....ma voltunk a helyszin takaritasan...kivagyokk mint a kutya. Rengeteg ajandekot kaptunk sok ruhat es sok szep jatekot....es sok baba volt
Rakok kepet, igaz keveset es nem en csinaltam (nem volt egy perc nyugtom sem).

Zsuzsi, nagyon helyes a sracod.....

Bea: jobbulast neked!

Szilcsi: sajnalom, hogy rossz napotok volt....es tudom mit erzel az ejszakai felekelessekkel kapcsolatban, nalunk ugyan ez vol a helyzet 10 hos korunkig, majd magatol megszunt, amikor nagyon kritikus volt a helyzet, adtam neki fajdalom csilis kupot....pusza es kitartast!

Cseppek: gondolj arra, hogy altalaban minden rossz utan jon valami naggggyon jo...es ezt kivanjuk neked!

Norus: Nagyon szepek a lanykak....tiszta anyjuk!!!

pusza Kriszta es Teo

Kép :lol:

sziasztok
matteo0808

Norus!

Ahol mi aludtunk az első napokban a kempingben hihetetlen dolgokat láttam:A gyerekeknek elő zenés programok voltak olyan 7 től.Kifejezetten gyermekdalok játékok stb...Minden étteremnél mini játszóterek szóval az olaszok tényleg odafigyelnek a gyermekes szülőkre is.
Monte Baldo-ra másodjára megyek fel,voltunk 10 éve is de akkor még nem ezzel az új kabinnal.

Csajok!

Hihetetlen dolog történt a napokban velem.Először is Mátét megtanítottam úszni,na nem mondom hogy 2m-es vízbe is beengedem de nagyon ügyes volt.Aztán ma megtanítottam biciklizni és nagyon ment neki egész délután tekert és a végén már egyedül is el tudott indulni.aztán fociztunk(én jó pár évig rúgtam Szentesen jártunk meccsekre is van is egy érmem)Szóval nagyon büszke vagyok rá is meg magamra is.Kicsit vérzik a szivem mert ezeket apától kéne megtanulnia ,de ő ugye olyan itthon ,mint a fehér holló....sajnos.

Nikinek nyakláncot csináltam gyöngyökből,ő is segített egy kicsit szóval jól elvagyunk szerencsére csak nagyon elfáradok.
NORBIKÁM TELJESEN ÖNÁLLÓAN JÁR PISILNI KAKILNI TÖRLI A FENEKÉT KEZET MOS STB...OLYAN ÜGYESKE.Persze lesem mindig az ajtóból hogy jól csinálja e ,de nagyon édes.
Ennyi voltam mára holnap megint meló...

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni. Ha megvan valakinek Deákné B. Katalin: ANYA, TANÍTS ENGEM! című könyve, kérem, jelezze nekem. Kinn vagyunk külföldön, és a könyv otthon maradt. Pár oldalt szeretnék csak kérni belőle beszkennelve, mert elég sürgősen szükség lenne rá. Előre is köszönöm. :)
Ági
(volt szegedi anyuka)

Email címem: perger.agnes@gmail.com
Ágci

sziasztok lányok!

Kriszta: boldog szülinapot a kis Matteonak! Sok sok puszit küldünk.

Nálunk bújik a 4. fogacska.
Hétfőn voltunk tanácsadáson: 8740 g és 72 cm Nóri. Nő, mint egy gomba.
Pisiügy még nincs lezárva, nem sikerült pisit gyűjtenem időre, nem értünk volna be 10re... :( de majd holnap este elkezdjük a dolgot és hátha sikerül...

Egy fontos kérdésem lenne. Szerintem ha lejár a gyed, gyes nem nagyon fogok magamnak találni tanári állást, így valami tanfolyamban gondolkodom. Tud valaki nekem felvilágosítást adni arról, hogy van-e még gyed-gyes alatti tandíjmentesség, vagy kedvezmény? És az hogy, hol igényelhető?? Nagyon beparáztam, hogy nem lesz munkám...

Mondjuk még a gyes lejárta előttre tervezünk tesót, de ugye nem lehet soha tudni hogy alakulnak a dolgok. Meg a végtelenségig szülni sem lehet... És tanár is egyre kevesebb kell...

Zitacicu: nagyon ügyi vagy, hogy ennyi mindent megtanítasz a kicsiknek. mik ki nem derülnek, egy focista lány van a fórumos csapatban :)

Zsuzsu: hogy bírod a frontokat? SZerintem sincs semmi rossz abban, ha egy fiú babakocsival játszik. Akkor a lányok kezéből meg vegyük ki a kisautót??? Nóri már most imádja a kisautókat

Szilcsi: sajnálaom a rossz napokat. Fel a fejjel, mosdt már csak jobb lehet. A fogzás miatti éjjelenkénti felkelés nálunk is van, ha nagyon szenved adok Panadolt. Nagyon szereti Nóri, úgy nyeli mint a kacsa a nokedlit :)

Norus: boldog szülinapot Marcsinak.

Zituska: köszönjük a kuponokat, még kedden megérkeztek, csak nem volt időm írni. Nálunk, ha nagyon belejön Nóri, akkor képese egy teljes aventes pohárnyi gyümölcsöt megenni, 180 ml.

Minden nyaralónak jó időt és sok pihenéssel töltött percet. :)

Mi is megyünk nyaralni hétfőn anyósomékhoz, ott nincs internet, de utána héten anyuméknál leszünk, onnan már újra gépközelben leszek :)

Puszi mindenkinek.
Bocs, ha valakit kihagyttam, de szörnyen hasogat a fejem...

Kép

Kép
sznanna

Lányok, TORTARECEPT egyéves szülinapra (tej- és tojásmentes)? Légyszi írjatok! Elérhetőség is elég! Köszönömköszönöm! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus, még frebruárban írt hefe a kajcsis topicba, finom almatortát.
ott megtalálod a tej és tojásmentes receptet, kép is van mellékelve

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok lanyok!

A szyulinapi kepek torta nelkul...a baratnem fenkepezett....de szep es nagy volt a torta....a teo meg is kostolta a tejszinhabot....

Kép Kép Kép Kép

Ma csak ennyi volta
puszika Kriszta es Teo
KépKép

sziasztok
matteo0808

Sznanna!

Sajna hogy már nem játszom.Azóta nem mióta Szegeden élek(kb 10 éve) :( Pedig nagyon nagyon szerettem játszani.
Máté hiper gyorsasággal teker hihetetlen hogy ilyen ügyes ,mégcsak tegnap tanult meg ,de mára kinyírta a bicajt(kidurrant a kereke a sok fékezéstől) :lol: :lol: Ja és szlalomozott már ma meg különböző akadályokat csináltunk neki.simán végigment rajta :shock:

Kép
Kép
zitacicu2

Zsuzsannák!
Boldog névnapot!

Kriszta!
Nagyon jóók a képek,látszik,hogy jól sikerült a buli,és a torta is egy kicsit az els képen!És milyen ízű volt?
20140113113746

Klzsuzsi! Szülői értekezlet a Vitéz utcai bölcsiben: augusztus 26. du. 1/2 5. :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv.

Egy ismerősöm kérése: aki tud vagy akinek van eladó etetőszéke, kérem, jelezze nekem priviben árral, esetleg képpel.
Köszönöm.

Ági és
KépKép
exdeus

Ági!

No írtam az előbb, de szerintem nem ment el:(.
A lényeg, nekem van egy műanyag nagytálcás, szűkítőbetétes biztönságiőves etetőszékem. Helyhiány miatt sürgősen eladó:)
5000 ft. Ha esetleg érdekel csörgess meg légyszi! 06203308863
NIna
nina74

sziasztok

Kriszta
nagyon jó lehetett a buli! mizu azóta?

szilcsi
sajnálom a rossz napokat. remélem most minden rendben!

zitacicu
nagyon ügyik a gyerekek!

sznanna
jó pihit!

szilde
mizu? jól van már a nagylány?

jégvirág
jobban vagy már? képeket szeretnék!jön már a foga Levinek?

zituska
köszi a választ. akkor nem lesz barna szeme a csajszimnak(persze az is jó lett volna, de vhogy nem is tudom....)

megjöttünk vasárnap anyáéktól. Minike jól viselkedett. nem is volt csak 5 perc sírás este. viszont én nem jól aludtam, mert az utazóágyába tettem le aludni, de ott felzörögte magát(egész éjjel kepeszt, meg nem állna a csaj), így aztán a régi ágyamon aludt(oldalt védte az utazóágya) én meg a tesóm ágyán. amúgyis piszok car alvó vagyok, de így meg egész éjjel azt lestem, hogy le ne potyogjon a gyerek.
ÉÉÉÉS. vasárnap mikor hazaértünk a játszószönyegén hátról hasra fordult! :shock: :D :D akkor volt pont 4 hónapos. azóta még 3× megcsodálhattuk eme teljesítményét. az baj ha mindig csak az egyik oldala felé fordul? a mindig ugye 4×. (kicsit hülye vagyok?)

tegnap elslatyogtunk oltásra , de nem volt mert szabi volt. csak nekünk nem szólt senki :evil: :evil: . viszont nem hízott eleget, így ma du. jön a védőnő és "beszél Hédike fejével, hogy egyen"-szóval megpróbál beszélni velem, hogy etessem mással is ne csak tejjel. gondolom én.

na, megyek mert mostanában keveset alszik(napközben rövidet)

Enikő!!!! veletek mizu? otthon van már Vius? mi volt? háznézéssel hogy állsz(bár lehet, hogy erre most nem volt időd!)

puszi
toncsi

toncsi80

Toncsi!
Hanna jól van,nem fáj neki már a hasa.Azért a vizzel csinján kell bánnunk,nem szabad még áztatni a köldökét.
Már csak egy rossz álom az egész,de nem szeretném ezt soha többé átélni..és ő sem..

Minike csak szopizik,v tápit is kap?Mert,ha nem tisztán anyatejes akkor mindenképp 4 hótól szokták javasolni elkezdeni a kóstolgatást.Ez sztem nem súlyfüggő elsősorban.Anyatejes babók 6 hótól kezdhetik a gyümileveket..

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok! :)

Szilcsi :)
Sajnálom a rossz napokat! :( Azt is nagyon sajnálom, hogy nem sikerült nyernetek.. :( Pedig már azt hittem, azért vagy eltűnve, mert titkolózol...kár, hogy nem..

Jók a képek nagyon!! :D

Ágci :)
Nekem megvan az a könyv, de nincs scenner-ünk, ezért ilyen formában nem tudok segíteni.. :(

Zitacicu :)
Ügyes Máté! :D
Meg Norbi is!
A napokban Boti is kiment egyedül vécére - pisilni már szinte mindig egyedül jár - mire utólértem, addigra már kakált is, kitörölte a fenekét(úgy, ahogy :? ), lehúzta a wc-t, kezet mosott. :D Olyan nagyfiús volt, tényleg csak a popsiját kellett újra kitörölnöm. :D
Találtál Pilates karikát?? Mert én igen! :wink: Most tervezem megrendelni!

Megyek, bocs a többiektől, vasalnom kell, míg a törpék alszanak..

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok! :)

Sajnálom a rossz napokat! :( Azt is nagyon sajnálom, hogy nem sikerült nyernetek.. :( Pedig már azt hittem, azért vagy eltűnve, mert titkolózol...kár, hogy nem..

Jók a képek nagyon!! :D

Ágci :)
Nekem megvan az a könyv, de nincs scenner-ünk, ezért ilyen formában nem tudok segíteni.. :(

Ügyes Máté! :D
Meg Norbi is!
A napokban Boti is kiment egyedül vécére - pisilni már szinte mindig egyedül jár - mire utólértem, addigra már kakált is, kitörölte a fenekét(úgy, ahogy :? ), lehúzta a wc-t, kezet mosott. :D Olyan nagyfiús volt, tényleg csak a popsiját kellett újra kitörölnöm. :D
Találtál Pilates karikát?? Mert én igen! :wink: Most tervezem megrendelni!

Megyek, bocs a többiektől, vasalnom kell, míg a törpék alszanak..

Kép
Kép
zituska28

sznanna: köszi a tippet, közben nekem is eszembe jutott, hogy hefe írta a receptet (ő jól eltűnt, vajon mi van vele?) de a kajás topikban enyhén szólva könnyebb volt megkeresni, mint itt.

Anett: nem mossuk még semmivel, nemsoká bevezetjük a szilikon fogkefét. Rákérdezek legközelebb dokinéninknél, hogy ő mit mond a fluorra.

sznanna, Exdeus: köszönjük a köszöntést!

Matteo: kicsi fiadat Isten éltesse sokáig! Ezt még senki se mondta, hogy a lányok rám hasonlítanának. :lol:

Zitacicu: nagyon ügyesek a gyerekek, lehetsz is büszke rájuk, meg magadra is. :wink:

toncsi: dehogy baj! Mindenkinek ügyesebb az egyik oldala!

zituska, zitacicu: ti értetek a tornaszerekhez? Van valami hasizomerősítő ketyere, amit tudtok ajánlani?

Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus :)
Én nem hiszek a hasizomerősítő ketyerékben..
Szerintem tök jó hasizomgyakorlatokat kell összeválogatni - a pilatesben is van jó sok - ezek hatásosabbak, mint bármilyen ketyere.
Ez tapasztalat, Boti születése után egész szépen vissza sikerült dolgoznom többekközt a hasizmom is. Most is ezt kéne, mert perpill. dagadtabb vagyok, mint anno Boti után, és úúúúúúúúútálom magam! :evil: :evil: Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy lusta disznó vagyok, és rengeteget eszek.. :? :oops:

Szépek a lányok! :D

Kép
Kép
zituska28

Norus!

Amikor jártam pilatesre akkor sima felüléseket csináltunk ,szerintem hasizomra tökéletes.Itthon is azt csinálom.

Zituska!
Én is találtam Kriszta segítségével pilates karikát de nem rendeltem még meg.gondolkodom rajta lehet itthon egyedül nem lenne mindig kedvem viszont edzésre elmegyek ott nincs kecmec.Úgyhogy szeptembertől megint járni fogok ha minden igaz.Azt még nem tudom hogy fogom megoldani,de remélem összejön.Az a baj hogy apa este 8 ig dolgozik és a pilates meg 7 kor kezdődik.

Máté kapott új biciklit a másik kicsi volt már neki.Szép zöld Máté meg is jegyezte hogy kawasaki zöld bicaja van :lol: csöppet sem motoros apa gyermeke :lol: :lol:
Ma voltunk strandon és ügyesen úszott.Na jó nem mondom hogy tökéletes volt,de ahhoz képest hogy tavaly még a Balatonba sem volt hajlandó bemenni...most meg csak a víz alatt van szinte.Rengeteget foglalkoztam csak vele az utóbbi hetekben ennek meg is van az eredménye.JA és még mindig egyedül alszik bevált a szivecskés módszer.
Amúgy esett is már bicajjal de akkorát.... :shock: ,elkezdett sírdogálni én meg mondtam neki hogy ez egy pici sérülés és kis gyerekbaleset nem lesz semmi baja(na persze ömlött a vér a kezéből)Gyorsan odaraktam elé a biciklit aztán nem is foglalkozott vele tovább.Nem akartam hogy megijedjen és ne merjen újra ráülni.
Szóval olyan büszke vagyok rá.

Kép
Kép
zitacicu2

Zituska!

Én se voltam piskóta még tavaly sem ami a kilókat illeti,de sikerült levarázsolni magamról úgy 15kg-t (ha nem többet)hála a pilatesnek.Szóval azt akartam mondani hogy az ikrek most 2 évesek múltak szóval bőven ráérsz még a kilókkal foglalkozni.Ja és nem a terhesség alatt híztam meg hanem a szopi alatt...

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Zitus, sajnos nem titkolózom, bárcsak lenne mit titkolnom... :( Na de igaza van anyukámnak és a páromnak, legalább megtanultuk, hogy a pénz nem hullik az ölünkbe, hanem meg kell érte dolgozni keményen... :roll:

Most is van egy nagy melóm, 180 oldalt kellene holnapra lekorrektúráznom, ebből 15 van kész. :roll: Asszem, hosszú éjszakám lesz. :roll: És egy másik helyről is várom a hívásukat munkaügyben.
Közben ezerrel mosok-vasalok-pakolok, nyaralás után, előtt vagyunk, jövő héten Körös-torokozunk anyuékkal, egészen aug. végéig otthon leszünk, két napra jövünk csak haza szabadtéri miatt.
Lalinak kint van a 3. foga is. Az étvágya javulóban, éjszakáink alakulnak.

Norus, sztem Dóra hasonlít rád, Marcsi nem. Boldog szülinapot Marcsinak! :wink: Szilikonos fogkefe? Az milyen? Nekünk sima mezei Signal van (csak még sokszor elfelejtjük mosni a fogát, hiába no, meg kell szokni, hogy egyel több száj - és párral több fogacska - van a családban). :lol:

Anna, Nóri nagyon ügyes, nem győzöm csodálni, hogy már áll. Lali még csak nem is kúszik, a kezei totál gyengék, ez a nyaka miatt van, de a tornász szerint még nem kell izgulni, időben vagyunk és szépen javul. Nóri ügyes spenótevő, Lali egyszerűen lehányt vele. :roll:

Toncsi, ez a hízás-nemhízás dolog agyrém. Pontosan mennyit hízott, mennyi idő alatt? Nyugodt baba amúgy, rendesen alszik? Mert akkor nem lehet gond, de ha te úgy gondolod, kezdd el a hozzátápit (bár sztem nem attól a pár korty almalétől fog elkezdeni hízni a csajod).

Anett, képzeld, szept. 14-én lesz Lali keresztelője, a Szent György tériben, elvállalták. :lol: Az ebédet még nem tudjuk, hol tartsuk. Illetve van csomó ötlet, csak dűlőre kéne jutni. Ruhaügyben nekem sincs ötletem, bár a keresztszülők akarják megvenni Lalinak a rucit.

Exi, Peti iszonyú nagyfiú, többnek tűnik a koránál. :wink:

Zitus, hozzátápi: a 60-70 gramm barack szuper adag sztem, én először az uzsit váltottam ki, aztán én megfordítottam az evést: először jön a rendes kaja, utána a szopi, amibe napi kétszer bele is alszik. Ha szopi után adtam neki kaját, nem evett egy falatot sem, de sajna nem is hízott.
Nálunk most így van: reggeli kb 5-6 körül hajnalban, csak cici, alvás 8-9-ig. 9-10 között tízóraira gyümi, utána cici és alvás. Egy óra felé ebéd, valamilyen főzelék, 2-3 körül kap cicit, utána alvás. Uzsira gyümi, vacsira husis valami plusz cici.

Bibi, Barni meggyógyult már?

GIRA???????????????????????? Nem ér így eltűnni alig két héttel a kiírás előtt, hogy aztán itt izguljunk!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kriszta, jók a szülinapi képek nagyon. Isten éltesse Teot!!! :lol: Nagyon fiatalnak tűnsz a képen! :wink:

Szombathelyen van egy kafa játszótér, ott jártunk:
Kép

Kép
szilcsi

Megjöttünk. Egyelöre fényképeket még nem volt idöm feltölteni, majd potolom. Orsinak ez tetszett nagyon, ajánlom aki erre jár www.westernpark.hu

Matteo! Teonak nagyon boldog szülinapot!

Norus! Jsyk-ben vettem. Felül frottir, alul meg vizzáro rétegü gumi. De ehhez nem izzad ugy mint a babaágyban a nejlonhoz annak idején. Én nagyon szeretem, és igy a drága matrac is biztonságban van. Matracvédöt csak nagyon drágán kaptam volna vizzárosat és azt mosni is nehezebb, ezért lett ilyen lepedö

Gira! Én sem mentem el az utolso vérvételre. KÉrdeztem miért nem volt még elég, mondták megint vércsoport kell. :o Senki nem vont kérdöre. :)

Zitacicu! Norbikának gratulálok! Máté is ügyes ha már uszik!

Zituska! Boti is nagyon ügyes!

Toncsi! Hédi is:)

Zsuzsi! Nekem nagyon bevált a tejgyüjtö kagylo. Jo nem utcára mentem ki vele, de itthon eleinte folyton folyt a tejem, nagy segitség volt. Söt, ugy szoptattam hogy a másik cicin addig rajta volt, mert mindkettöböl ömlött a tej.

Exi! irtam privit.

A gyerekek meg nagyon szépek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tavaly én is Boti egy éves korában kezdtem el tornázni (pilates+ spinning), én is 10-12 kilcsitől szabadultam meg :D , de annak nagy része vissza is jött terhesség alatt...
Én is a szopi alatt hízok, szülés óta +6 kiló jött fel, így összesen már kb 15-20 kilótól kéne megszabadulnom. :o
Elkezdtem itthon a Pilatest - eljárni esélyem sincs - van két pilates dvd-m, 20 percesek, az egyik fittlabdás, a másik síma. És most néztem ki egy harmadik dvd-t, az karikás. Így ha variálom, talán nem unom meg, Előtte a szobabicón bemelegítek.
Meg tervezek heti 1 spinninget, azt találtam nekem megfelelő időben, anyukám segítségével talán eljutok...

De jó, hogy írtad, hogy az uzsit váltottátok ki először! Én is azt szeretném, egyrészt mert akkor eszik a legkevesebbet Noncsi, másrészt tudnánk végre jó nagyokat csavarogni. :oops:
Én is szopi előtt adom Neki a gyümit, szopi után eszeágában se volt egy falatot se elfogadni, vagy be is aludt.
Most egyelőre úgy van, hogy reggel 7-kor szopi, 10-kor gyümi, 11-kor szopi, alvás, 2-kor szopi, 5-kor szopi (ezt akarnám kiváltani), pancsi után 8-kor szopi, alvás, 11-kor még ráetetek, de már fel se ébred rá, ezért ezt is elhagynám, csak nem tudom, akkor aludna-e 7-ig...
De most még azt nem tudom, hogy előbb délben kezdjek neki rendes kaját adni, vagy az még maradhat szopi, és próbáljam a délutáni uzsit, (a 10 órai már egész jól megy.)
Húú, bakker, tökre olyan, mintha először csinálnám, Boti tök más volt, Neki kapásból főzelékkel kezdtünk - kis zabagép volt! :lol:

Holnap Noncsinak vérvétel. Kíváncsi vagyok, van-e vashiány..sztem tuti.

Na megyek, bár marhára ráérek, mert a gyerekek alszanak, Apa meg szokás szerint dolgozik, hajnal előtt nem várható :cry: :cry: :cry: :cry: Kezdek mostmár kiakadni rajta.. :cry: :cry:

Kép
Kép
zituska28

Karmen :)
Én keresem a vízhatlan lepedőt!
Mennyiért vetted a JYSk-ben?
Én most kinéztem egyet a vaterán - új, gumipánttal - 2700 ft.
A Brendonban 4700 Ft!! :evil: :evil:

Kép
Kép
zituska28

Szilcsi! :lol: :lol: :lol:

Még egyben ;) Hajna bulijára készültem eddig. Képzeljétek, ma déltől estére a 0-ról szobatiszta lett :shock: Réka érdeme, mert délelőtt WC-set játszottak kint az udvaron. Hallottam, hogy "Te a kicsi WC-re ülsz, én meg a nagyra!" Aztán alvás utántól mindig szólt, ha pisilnie kellett, és egyáltalán nem csurgott be... (előtte nem pisilt a bilibe csak 1x véletlen) Kíváncsi vagyok, meddig tart :)
Vendég

Karmen: köszi az infót!

Zituska: én is keresem, láttam, hogy Karmen írta, ezért kérdeztem rá, hogy hol vette. :wink: Csatlakozom kérdésedhez: mennyi volt, karmen?

Van egy pár Clarks bőr félcipőm (angol 6-os, azaz kb. 23-as, belső talphossz 14,2 cm), vadiúj, tépőzáras, ha valakit érdekel, írjon privit, addig nem teszem fel a TV-re.
Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

sZIASZTOK!

KÖszi a köszöntéseket (mi a februárit tartjuk), de nagyon jólesett!!

Gira!
HAJNÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Nórus!
Olvadozok a csajaidtól!!!!!!! :) :)

Exi!
Peti is nagyfiú már! Mekkora a lába??? Bölcsi???

Kriszta!
Boldog névnapot így utólag.... A kisfiadnak pedig sok örömet a szülinapja alkalmából! SZÍVDÖGLESZTŐ! :D

Szilcsi!
Nagyon szépek vagytok!

KL.Zsuzsi!
Hogy vagy????????? Dini :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a babakocsis tippeket, reményeim szerint kimegyek a mórahalmi vásárba vasárnap és megnézem Ábinak. Ezt hozza majd a kistesó ajcsiba....

bölcsi: most zárva a bölcsi, így mire kinyit, már nem lenne időm beszoktani, így minden marad a régiben.... A férjem próbál segíteni, de így is 12 órát vagyunk kettesben ebből 2-3 órát alszik, így "csak" 9-10 órát kell szórakoztatnom... :o :o
Bence azt tervezi, ha az első 6 hétben itthon marad...kíváncsi leszek.... 8)

Én jól vagyok, a vérnyomásom most kezd vacakolni. Az eddigi 90/60 helyett 130-140 körül van, így újra Dopegyt.... Vizesedek is, de Bence minden este megmaszírozza a lábaim :oops: :oops:
Sokkal jobban viselem ezúttal a babavárást. Szerintem kistesó a férjem nyugalmát örökli, vagy tudja, h nyugiban kell lennie... :)

A védőnőkkel csúnyán összevesztem a múlt héten.... kiakadtak, h elutasítom az INGYENES SZOLGÁLTATÁSUKAT... mondtam, ha valami számomra rossz, az ingyen sem kell..... mire az egyik védőnő azzal érvelt, h ha baja lesz a babámnak, akkor őket lecsukják... kinevettem....

Ábel jól van, próbálom lekötni. Tegnap előszőr pisilt a wc-be... megtapsoltuk :D Ha kint vagyunk inkább a fákat locsolja....

Köszi a telcsiszámokat, sikerült pelustvennünk Kecskéstelepen. Junior és bugyipelus is van, remélem többet nem kell vennem (125db-t vettünk most)

Hétvégén tervezem kimosni a rucikat és összepakolom nagyjából a kórházi csomagom. Nem készülök szülni, de ismerem a férjem és inkább legyen készen... :D

Olimpiázik rajtam kívül valaki?? :) :)

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

sziasztok

gira
Hajna nagyon ügyes és utólag boldog szülinapot neki!

zsuzsu
Ábel is ügyes(mostanában mindenkit wc-s dolgokkal dícsérgetek :) )
vérnyomásoddal máskor is volt gond?
én nem olimpiázok(de én elég sport ellenes vagyok, ez így nem teljesen igaz, csak nemtom jól megfogalmazni. szóval kell a mozgás, meg jó dolog. a versenyszerű sportolást nem értem, meg azt a pénzt ,amit pl. focira áldoz az államés kistársait. de én ilyen vagyok. :shock: :oops: ) régebben is csak korcsolyát vagy szinkronúszást meg ilyen "szép" sportokat tudtam nézni.

szilcsi
sajnálom, hogy nem nyertetek.szépek vagytok Lalival :D

szilde
jó, hogy Hanna már jobban van! és Kevin?

Mini itt küzd a szőnyegen :D . mióta átfordult, mindig azt akarja. már a pelenkázóról is szeretne lefordulni, meg az ölemből ki :shock: ja, és szerintem mászni akar :shock: . mert a popo fent lábbal meg tolja magát és lemászik a játszószőnyegről és be a szekrény alá :lol: (ha nem figyelek) persze azért nem tökéletes, mert a keze mindig a szájában van és így azért nekhezebb.

védőnő szerint még nincs gáz, mert Hédi mosolygós ,szép baba. egy hónap alatt majdnem 400g-t hízott(ebből az uccsó két hétben 70grammot :? ) még várunk egy hónapot. nem aggódok, mert nem sír.
holnap mindenki szorítson legyszi, mert megyünk ortopédiára a terpeszpelus miatt. és már nem szeretnénk azzal kijönni. olyan jó lenne!
na, megyek
puszi
toncsi

toncsi80

Sziasztok!!

Az egyik szomszédasszony kérte, h kérdezzelek meg Titeket:
KELL VALAKINEK DM-S KUPON?? PAMPERS PELUSRA ÉS TÖRLŐRE LEHET KEDVEZMÉNYT KAPNI...
aug.31. szept. 30, nov. 5-ig jó....akit érdekel jelezze és postán elküldöm!

Aki használ pamperst mi a véleménye az újszülöttre valóról????

Toncsi!
Ábinál végig gyogyit szedtem, most örültem, h nm kell, de sajna mégis... Tuti a meleg a ludas....

Én nézem, bár nagyon egyetértek, sajnálom a pénzt amit a közösből a focira és egyéb kevésbé sikeres sportágakra költenek...

Szorítok holnapra!!!!! Kihez mentek?????

Csajok!
Ábel még mindig nem beszél....hogyan segíthetném a beszédfejlődését?????????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

sziasztok

zsuzsu
jó, hogy egyetértesz. pedig visszaolvasva majdnem kitöröltem a véleményem a sport támogatásáról( és mégegyszer nem az iskolai, meg ilyesmi). de aztán úgy döntöttem, hogy ez egy nyilvános fórum és nekem ez a véleményem és válalom(mint ahogy a nemtudokhelyesenírnit is :oops: -mint most is fogalmam sincs, hogy kéne-e/hol kellene a válalomba 2ll betű. sajna ez is én vagyok :oops: )

csak azért jöttem vissza, mert kérdezni akartam, hogy érdemes-e szerintetek barackot fagyasztani(jó esetben októberben kezdenénk a ht-t) vagy lehet fagyottat kapni. és, ha fagyasztok akkor felezve, héj nélkül, turmixolva, egészben vagy hogy érdemes?????
köszike

toncsi

toncsi80

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?