Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Timi! DOMINAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Rövid leszek, vasárnapra áttört a 8. fogunk! Azóta is nyügi rendesen, csak én!!! Kicsit kivagyok, de már mindegy! Most itt matat mellettem. :lol:
Nem tudom mi lesz a péntekkel, lehet ismét kihagyjuk! :oops:
Bocsi, hogy csak ennyi!
Üdv mindenkinek!!!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Dominak sok Boldog születésnapot kívánunk!!!

Tünde!
Elfelejtettem írni, Nekem sikerült kitölteni a panadolos kérdőívet.
Bilizés, hogy halad? Mi teljesen megfeledkeztünk róla, pont tegnap mondta apu, jobb, ha a nagy wc-re szokatom, kevesebbet kell utána takarítani.:)
Nem sokára összeszedjük magunkat és megyünk sétálni, a műv.házba is benézünk.

Nusi!
Netről millió ötletet lehet találni a falfestésre. Én a te helyedben pár kifestő sablont szednék le. Majd a4-es méretre nagyítva, poszter méretben kinyomni. vagy, ha nincs ilyen funkció a nyomtatón, akkor pl. amit viszek progit, azzal lehetséges. :) Ezután csak össze kell illeszteni a lapokat, indigót ragasztani a hátuljára és lehet is alkotni. De a műv.házba adtak szórólapot, és valaki csinál is ilyen falfestést nyíregyen. De szerintem, vagy olyan kreatív, hogy megcsináld. Csak olyankor, mikor nincsenek ott a gyerekek, mert ők is ki akarják majd próbálni. :)
Minden elismerésem, amit a két gyerkőc mellett csinálsz. De hát, sajnos máshogy nem lehet. Mindenki így csinálja. Nekünk esténként itthon van apa, de akkor már két gyerekem van. :)

Anita!
Jövő héten megyek dokihoz. Még neki is szólni kellene. :) Utálok menni. Jó, azért már nagyon kíváncsi vagyok, de vizsgálatokat nagyon kihagynám. :S Egy előnye lesz, hogy ilyen későn megyek, hogy a súlygyarapodást innen nézik. :D

Apa is haza jött Sopronból. Ausztriából, hozott, jó pár H&M ruhát Manónak. Férfi létére elég jó rucikat hozott. Ami nagyon tetszik a gatyákba, hogy olyan mint egy kismama nadrág belül (persze szebb a korca) lehet állítani a korcát, gyerek ruhába még ilyet nem láttam. Pedig H&m gatyánk is volt, de bébibe. Legalább nem kell övet adni a gyerekre.

Csilla!
Flóra nagyon tetszik a képen, olyan mint egy igazi királykisasszony, még a tartása is.:) De majd írok levelet.

Petra!
Bence kis zsivány a képeken. :D

Timi!
Domit is megnéztem. Jó nagy tortákat kapott. :) Neked még nem kezdte a függönyt cibálni?

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Domit Isten éltesse első szülinapja alkalmából!

Csak annyit, h. mi nem tudunk menni a pénteki talira, mert az ugyan eszembe volt, h. Zolinak aznap lesz a szülinapja, de totál megfeledkeztem, h. Após őt kapta a 30. szülinapjára. Ugyhogy délelőtt megyünk köszönteni Apósomat, ezért Zoli még szabin is lesz (különélnek amugy Anyósomtól), hogy estefelé már családilag ünnepelhessünk.

Szép napot mindenkinek. Megyünk sétálni. Remélem idő kegyes lesz hozzánk.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok! ég a fejem, de mostanában csak olvasni volt időm, hisz apukámnak kellett gépelnem egy csomót. így aztán ha gép elé kerültem, azt csináltam. egyenlőre végeztem vele, most tehát a vasalás előtt van néhány percem.
Peti elaludt, remélem fogja húzni jó ideig. :wink:
rám pedig vár egy valag vasalnivaló, amit nagyon nem szívlelek! :(
Tuzal! gondolom rám is értetted, hogy ritkán jövök. sajna ha peti ébren van nem lehet tőle, este meg már én vagyok álmos...

Kép
dora1980

Sziasztok!

Tünde!
Kár, hogy nem tudtok jönni a talira. :(

Voltunk a műv.házba. lehet menni pénteken. De 10-12-ig vagyunk beírva, remélem nem gond.

Nusi!
Hoztam neked szórólapot a műv.házból, talin odaadom. De itt is megnézheted a falfestést. www.gyerekszobafestes.hu
Egész jól dolgoznak, de én sajnálnám rá a pénzt, inkább megcsinálnám egyedül .:)

Na mentem csicsikálni, a lakás szaldhat addig még párkört. :D

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, Én is sajnálom, h. nem tudunk menni. Fényképezőt remélem visztek és legalább fotókat láthatunk. Ettől eltekintve nekünk a 10 nagyon korán van, jó, jó biztos kibirnánk, perszehogy mennénk, de Zalánt szinte minden reggel ébresztem 10 körül. Attól is függ én mikor ébredek. Ébresztő után meg még egy órát a kiságyban játszik, kivéve, ha valahova sietünk.
H&M. Hmmmm. Kiváncsi lennék Apa mit szerzeményezett. Lefotózod? Valóban nagyon jók a gatyóik is, mint minden, bár náluk kivételen egy számmal nagyobb minden, mint ami bele van irva. Mondjuk Manó méreteitfigyelembe véve talán neki stimmel a méret.

Nusi, Ildi, Falfestésen én is gondolkodom, de egyelőre nem ebbe a lakásba. Régóta gyűjtöm az infókat. Csináld magad lesz nálunk is, ha egyszer odakerülünk. Ceruzával tervezem kirajzolni a mintát, aztán akrilfestékkel megyek rá. Bútort pedig szintén sk., de addig meg ezzel szoktam szórakozni. http://mobilogic.hu/index.php?page=products Hihetelten szép dolgokat lehet csinálni házilag és egyedi. Magam sem hittem mig nem láttam.

Ági, Sajnálom, h. ilyen rossz kedved van. Talán a jó idővel megjön a jó hangulat is nálad.

Szép napot .
Tünde

KépKép
tuzal

Ági!! mi ez a rossz kedv? mindenkinek vanak gondjai, de fel a fejjel!!! ráadásul jön a tavasz is! :lol:

Kép
dora1980

Jolka: Jól elmentem a MÁK-hoz adójóváírást intézni. Kiderült 1 órai sorbanállás után, hogy nem ott kell intézni, de én voltam a buta, hogy nem gondoltam végig. Gergő ott volt velem, a pici meg az autóban aludt. Aztán elmentem a MEP-hez és 5 perc alatt kész voltam (szerencsére nem voltak sokan).
Köszi a linkeket, ötleteket. nézelődtem egy picit. Tegnap éjjel és ma Dávid nagyon jól aludt (éjjel 7 óra egyhuzamban), így volt időm nézelődni. Jó drága......
Nekünk jó a 10 óra, sőt őszintén szólva jobb mint a 11. Gergő 12-kor már aludni szokott.

Tünde: Mi 6-kor vagy 7-kor kelünk. Gergő volt idő, amikor 8-kor kelt, de soha nem olyan későn mint Zalán. Este mikor fekteted???
Minálunk azért vált be ez a "korai" kelés, mert Apa 7-re jár dolgozni... Igaz hivatalosan csak 15.20-ig dolgozik, de most mindegy is, mert nincs itt. Sajnálom én is, hogy nem jöttök a talira.

Petra. Ti jöttök? Ha nem akkor úgy tervezem a dolgokat (busz).

Jó éjszakát! Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Nusi, Elég stabil a napirendünk. 10-2 ébren, de mostanában is sokszor ébresztni kell 10, negyed 11 körül. Aztán 2-5-ig alvás. 5-9 ébren. De ma pl. mentem fogorvoshoz, és mivel Apa nem ért haza vinni kellet magammal, ezért ébresztettem fél 5-kor, ugyhogy 8-kor már dörzsölte a szemét, fél 9-kor le is tettük. 8 órát bir ébren lenni egy nap. Ja még annyit, ha Zalán reggel 7-kor kelne, akkor este nem tudom mikor feküdne, de legkésőbb 7-kor. Előfordul, h. kibir 5 órát ébren, de nem jellemző. Apukájának is jó az alvókája. A Suttogó tanácsaiból is sokat megfogadtam és igyekeztem napirendet kialakitani minél előbb, de ha a 2. gyerekünk is ilyen jó alvó lesz akkor azt mondom, h. lehet benne szokatás, ha nem akkor pusztán genetika. Amugy Petrát hivtam a tali miatt, h. tudjon róla, készülnek és nekik is jobb ez a 10 órás kezdés a déli alvás miatt. Keressétek egymást.
Huuu, csak nem a 12-essel járnád körbe a várost a két kicsivel? Igaz bátraké a szerencse.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Ági, nagyon szép Dóra új képe! GYERTEK!!!!

Tünde, még mindig nagyon irigy vagyok fiad alvókájára. Na, mostanában már én sem panaszkodhatom, de nekem a reggeli "sokáig alvás" annyira bejönne :wink:
Mondjuk, én is észreveszem, hogy most, hogy kitoltuk Boti lefektetését 8-fél9-re, már alszik kb fél 8-ig. Na, hátha nyáron... akkor úgyis tovább lehet kinn lenni!
Én is sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de isten éltesse az ünnepelteket!

Jolka, ez tök izgi. Várjuk veletek az eslő sztárfotót. :D Én már Botival is csak a 13. héten mentem a kiskönyvért. :lol: Igaz, azt sem tudtam, hogy működnek a dolgok, na, meg a dokik jól le is lomboztak, mikor nagy izgatottságom ellenére közönyösen kijelentették (2 doki is, azért írok többesben), hogy várjuk ki az első 12 hetet :shock: :twisted: De ezt már beszéltük múltkor!

Nusi, ügyintézés :?

Vasalni azt nekem is kellene! Szobát is szeretnék dekorálni én is, csak ez a fránya kézügyesség.... félek belekezdeni :D

Zsuzsi, merre vagy??????

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Dominak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Mi ott leszünk pénteken, azt nem garantálom, hogy 10-re odaérünk, de majd igyekszünk. :)
Dóra, most tudtok jönni?

Tünde! Nemrég a férjem kérdezte, hogy nincs-e vmi baja Ádámnak, hogy olyan sokat alszik (szerintem nem sok, este 8-fél 9-től reggel 8-9-ig, és 12-13-tól kb 2 órát), és Titeket hoztalak fel példának, hogy Zalus mennyit alszik, mégsincs semmi baja.
Jó ez a dupla szülinap! :) Isten éltesse az ünnepelteket!
Amúgy a Suttogót nem olvastam, úgyhogy nem tudom, mit ír a bilizésről. Biztos ki fog alakulni az az arany középút. Igazság szerint én ezzel még egyáltalán nem foglalkoztam (és még egy darabig nem is fogok :)), ezért nem is tudok nagyon véleményt mondani. Remélem, nem bántottalak meg, hogy megkérdeztem, csak kíváncsi voltam.

Jolka! Nekünk is van egy h&m gatyónk, én is díjazom benne az állítható gumit, mert kicsit nagy még.
Olyan sok ismerősöm vár most babát (az egyiknek már csak 2 hét van hátra!), hogy rendesen én is bezsongtam! :) Nagyon szerettem azt az időszakot (leszámítva az első 3 hónapot...)! Na de csak kibírom már ezt a pár hónapot. :)

Ági! Miért nem akartok jönni? Gyertek már, jót tesz, ha kimozdulsz!!!

Timi! Remélem Dominak nem lesz semmi baja. Már jó sok mindent eszik! Mióta adsz neki tejterméket?

Anita! Én se mernék nekivágni s.k. falat dekorálni. Szerintem az lenne a vége, hogy az egészet újra kellene festeni. :D Úgyhogy marad a bordűr.

Nusi! Te szegény! Gondolom egy gyenge idegroham lezajlott az egy óra felesleges sorbanállás után... :?

Adri! Üdv köztünk! Régóta élsz Pesten?

Képzeljétek, ma levágtuk Ádám haját! Elég váratlanul történt a dolog. :) (eredetileg csak tavasszal akartuk) Megemlítettem Apának, hogy a gyereknek a szemébe lóg a haja, erre az volt a válasz, hogy jó, akkor MA levágjuk. Én meg szaván fogtam. :) Nagyon jól sikerült. Végül is géppel vágtuk le. Előtte odaadtuk neki egy kicsit, hogy megismerkedjen ve, bekapcsoltuk, nézegette. Aztán úgy, hogy ő is fogta, elkezdtük vágni. Rendesen élvezte, olyan édes volt! :) Amikor befejeztük, alig akarta ideadni a gépet.
Olyan kis golyófeje lett! :lol: Még nagyon szokatlan, de biztos hamar megszokom.
Az eredmény itt látható:
http://kep.tar.hu/annamari/50438355#2 (a fogkefe elengedhetetlen kelléke lett a fürdésnek, utána se nagyon akarja lerakni :D)

Bocsi, hosszú lettem! 8)
Jó éjt mindenkinek!

Ádimama

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a köszöntést! Aranyosak vagytok!

Annamari: Istenien néz ki Ádám, annyir cuki pofa!!! Elég szokatlan, de nagyon jó!! A tejjel bajok voltak pici korában, de olyan 10 hós korátol kapja a rudit, sajtot vajat, de tejet magában olyan 1hete adom neki! eddig semmi gond és nem is nagyon mutatja jelét, hogy lenne valami! Egyébként meg Karácsony óta adom neki azt amit mi eszünk, persze azt tudni kell, hogy nem főzök fűszeresen, mert nem bírom, így Dodo eheti nyugodtan! Szerintem!

Tünde: Ugye tudod, hogy szerencsés vagy az alvás szempontjából!! Én egy év alatt sem tudtam elérni, hogy Dodo ne keljen fel éjszaka legalább egyszer! Iszik, és alvás, és napközben is csak max 1 1/2 órát alszik!!! És este fél kilenc kilenc mire lefekszik! elég nyűgös már hét körül, de nem alszik! Szeretném Zalust vagy két hétre, mert pihenni akarok :P :P !

Úgy látom a vasalás az mindenkinek a rémálma...háát nekem is! :oops:

Jolka: úgy látom eléggé kimerít a pocakosság :P ! Emlékszem én sosem voltam rosszul, de az első három hónapot végig aludtam!!! Mint valami mormota! Sajnos a másodikkal ezt már nem tehetem meg!!! És gondolom Manó mellett neked is nehezebb!! Vigyázz magadra és pihenj amennyit tudsz!

Szép napot!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Annamari!
:D Nagyon édes Ádám az új fizurájával. :D Igazi nagyfiú a képen. Nyáron szerintem mi is géppel megyünk a Manó hajára. Csak eddig féltem, mi lesz a félúton, elkezd üvölteni, hogy elég. :?
Az öcsém most kapott ki anyutól, mert ilyen rövidre vágta a haját, télen. :) Csak Ádám és az én bojti öcsém között az a különbség, hogy Ádi, hord sapkát. :)
Ráértek jönni a talira, emiatt ne siessetek, nehogy baj legyen.

Anita!
Nem kell félni attól a falfestéstől, felrajzolni ceruzával a legegyszerűbb, de a tökéletes festék kiválasztása az már nehéz. Mindenesetre olyan kell, ami jól fed, és nem szívja magába a fal. Szerintem próbált ki a kreativitásod egy a0-s kartonra. :) Én erre fogok rajzolni Manónak én a falat, sajnálom. :wink: Majd szőnyeg ragasztóval felrakom a falra. Utána könnyen leszedhető, de nem Manónak. :wink: A Fősulin is, így dekoráltuk a szobánkat, csak én pasztellel szeretek rajzolni.
A dokikat is meg lehet érteni, hogy azt javasolják, hogy várjuk meg a 12. hetet. Mert sok kismami már 4 hetesen megy, beleélik magukat, van kiskönyvük, és történik egy tragédia...:(Nehéz utána feldolgozni, míg nem látja uh-n, nem ragaszkodik úgy hozzá, szerintem. Csúnya szóval, az első 12 héten történik a szortírozás. Én úgy vagyok vele, ha nincs gond, akkor ráérek, ha pedig lenne, akkor már úgyis mind1, azon már nem lehetne változtatni.

Tünde!
Én is belépek az irigyek táborába. :) Ha, haza értek az esti sétából, egyből vacsi, fürdés és alvás? Én nem mindig készülök el hétre. Tegnap is fél 23-kor aludt el manó. :( Anyu szerint meg fogok bolondulni 2 gyerek mellett. Szerinte már 8, de legkésőbb 1/2 9-kor aludnia kellene. Igaza van, de kell egy kis idő míg, áttérünk. Csak jó ez a Suttogó. :)
Köszi a linket! Nagyon szupi, már el is kezdtem álmodozni, de nem ezekkel az árakkal. Majd ügyes kezű asztalossal megcsináltatom. :)

Nusi!
Sajnálom, hogy ilyen kalandosra sikerült az ügyintézés.

Ági!
Most akkor ki nyűgös? Te vagy Dóra baba? Adtál neki fájdalomcsillapítót a fogára?
Gyertek a talira, biztos jó tesz mind a kettőtöknek. :)

Szép napot nektek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Most tényleg csak egy percem van.

Nusi! Megyünk, 1/2 10-re igyekszem odaérni, ha valami közbejön, akkor rádcsörgök.

Az ünnepelteket isten éltesse sokáig!!

PUszi: Petra

Kép
ppetra

OK Petra! Én meg igyekszem addig elkészülni.

Most lettem kész az ebéddel és ki akartunk menni, de zuhog az eső...
Így marad a benti játszás, de az nehezebb. Gergőt nehezebb lefoglalnom.
Tegnap éjjel nagyon jól aludtunk. Dávid beállt, hogy 2-kor és 5-kor kel és Gergő is csak egyszer kelt fel éjjel.

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok! fujj de utálom ezt az időt. kinéztem de. még nem esett, gondoltam kimegyünk.na, mire felöltöztünk, összeszedtük magunkat és kiléptünk az ajtón már szakadt!! :evil: pedig a városba akartunk menni túrkálni!a fancba!!
a pénteki talival kapcsolatban: most úgy néz ki h. tudunk menni, de még lehet h. Apánknak nam kell dolgoznia pénteken, és akkor viszont együtt töltjük a napot! minden pillanatot ki kell használjunk, ,mert igen keveset van itthon.
na de azért pontosan hol is a vasutas?? kocsival merről alegjobb megközelíteni? hátha!! :wink:
Annamari! nagyon cuki Ádám, de nem sajnáltad ennyire rövidre vágni??? petinek is nő a haja , mint a kender, de csak hátul!! és göndör!! az ara körül egy kb.2-3 cm es sávban teljesen ki van kopva, így nincs ami a szemébe lógjon!!én csak tavasszal v. nyáron szeretném levágni neki , de semmiképp nem mnagyon rövidre. azt majd esetleg a kánikulára! :roll:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Köszi a bókokat. :)
Apukámtól megkaptam, hog jól elcsúfítottuk a gyereket... :)
Anyukám még nem látta, de ebből kiindulva lehet, hogy ő még el is sírja majd magát. :) Mintha nem nőne meg a haja...

Jolka! Ha Ádámon múlna, ő se hordana sapkát. :D

Dóra! De, kicsit sajnáltam, de tényleg nem lehetett vele mit kezdeni. A hajmosást is utálja, mindig ordít. Egyébként nem lesz mindig ilyen kis kopi, én jobban szeretem, ha valami frizura féleség van a fiúk fején. :) Most ez volt a legkézenfekőbb megoldás. Meg hajvágó olló sincs a háznál.
Én is vártam, hogy göndörödjön a haja, de inkább csak hullámos volt.
Vasutas: az állomás felől rákanyarodsz az Arany J. u.-ra, pont a Gangesz előtt balra fordulsz és az ABC után már meg is látod

Ádimama

Sziasztok!

Anita! Köszi! :wink: Még olyan pici a haja, de én tettem bele egy pici virágos csattot. :lol: Ez látható a képen!

A falfestés szerintem sem nehéz, és Jolkával értek egyet, sablon. Netről sokminden letölthető. A szolgálati lakácban anno a wc-t pingáltam ki, egész jó lett! Azért most a saját lakással még várnék! Nekünk is bordür van feltéve, és ugye a saját képek! :lol:
Én is elkezdtem ismét alkotni! :lol: Annyira szuper, és a kedvem is jobb!!! :lol: Most a hőre puffadót kezdtem rucira, Dórának! Voltam a városban is, egyedül. :lol: Tényleg jó volt kimozdulni.

Dóra! Turiba én is akartam menni, de szinte mindenütt üresek a polcok! Vagy nem jó helyen keresgéltem! :?

Annamari! Szerintem jó lett Ádám frizuja! Nagyon ari!

Üdv mindenkinek!
Ági
Kép
ágimanó1

Nusi!
Pontosan úgy, ahogy írtad. Letöltöm a netről, és felnagyítom, és vagy indigóval, vagy tűszúrással rámásolom a falra.

Nagyítani fénymásolóval is lehet, vagy pauszpapírral a monitoron átrajzolni. Ez utóbbi elég macerás.

Ha valaki ügyes, lehet, hogy ki lehet nyomtatni nagyítva is a képet, szétdarabolva, én ehhez nem értek.

Ha már a falon van a rajz, azután egyszerű kifesteni.

Itt egy kép a másik falról, kicsit rossz szögben fotóztam, de kicsi a szoba :D A betűk hungarocellből vannak kivágva, nem tudom, mennyire látszik, a kisautó pedig cserép, a penyigei vásárban festettük.
Kép
A többi sima tempera.

KépKép
simsi

Szép jó napot! :D

Megjöttünk az usziból, és olyan kellemes az idő odakinn. Alig várom, hogy Boti felébredjen, és menjünk kifelé. Tegnap ő akart menni nagyon az esőben, ma én :lol: De várom már a tavaszt. Egyébként érzem rendesen a melegfrontot, ilyenkor iszonyatosan fáj(nak) a belső sebe(i)m. :( De a napsütés kárpótol érte :wink:

Akkor holnap megyünk mi is! (Remélem,B. nem alszik be a kocsiban)

Jolka, te hogy viseled a frontot???

Annamari, szerintem is cuki Ádi haja! Mi is levágattuk két hete Botinak. Na, nem mintha óriási haja lett volna, csak sok tincs iszonyat hosszú volt, meg tiszta csálé, ezért lenyomattuk egyenletesre! :D

Ági, ti meg gyertek holnap! Hurrrrrrá, hogy jobb a kedved!

Beleültettétek a bogarat a fülembe ezzel a falfestéssel :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!!

Hát nem csodálkozom, hogy senki sincs! Mi is most jöttünk nemrég haza, dolgoztam. Most tettem le Dodo-t, de ha felkel megyünk a térre sétálni! Annira jó az idő!!!! 8)

Ági: Na végre, hogy rendeződika lelki világod! Hidd el, amint jobb idő lesz Dórának is jobb lesz a kedve, ha többet lehet szabadban!

Majd még este jövök, addig még rengeteg a dolgom!!!

Puszi nektek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok,

Most azért jöttem, h. kiadjam a dühömet. A konyha úszik a koszos kanalaktól, tányéroktól és minden zöld szinű. Jelzem reggel elmosogattam. A mai ebéd valami katasztrófa volt. A baj ott kezdődött, h. a brokkolifőzelékre azt hittem, h. azt is jóizűen fogja enni a gyermekem, mint az összes többit. Hát nagyot tévedtem. Az első 3 kanál még oké volt, de utána már csak játszott vele (pedig fasirttal volt feltuningolva) és a végére mindene zöld lett, ruhája, haja .... és még én is. Szerintem megért volna egy videofelvételt, talán nemsokára már tudnék röhögni rajta, de most még :shock: vagyok. Szóval soha többet brokkolifőzeléket.

Még egyszer kérek mindenkit vigyetek fényképezőt, h. akik távol maradunk is lássunk képeket a taliról!

Anita, Falfestést én már rég megcsináltam volna, ha Zalán nem a mi hálónkban lakna, de addig ugye ez szóba sem jöhet. Már vannak elképzelésim. Te meg rajta, hiszen nincs mit vesziten, max a festék árát és ha mégsem tetszik, akkor a szoba újrafesétését, de ez nem ugysem következne be.

Ildi, Tapétára festetted? Még ilyet sem láttam. A vonat az nálunk most az egyik favorit, jól néz ki.

Annamari, Nálunk Apukám volt, aki képes lett volna végignézni, h. a fiúunokájának akár csurkázzuk a haját, csak le ne vágjuk. Fogalmam sincs miért, hiszen neki sem volt sose hosszú haja. MIért gondolják, h. sose nő már ki, hiszen mostanában havonta vágom Zalánnak, tehát nő. Nekem fiúnak csak és kizárólag a rövid haj jön be, legyen pár hónapos, vagy hetven éves.

Jolka, Az alvásról még annyit, h. az egész a saját ágyban alvásból indul ki. Ha valaki ezt elkúrja akkor szerintem nemcsak fizikailag, de mennyiségileg is sokkal rosszabb helyzet alakul ki. A gyereknek meg amikor még kicsi teljesen mindegy, h. a mi v. a saját ágyában alváshoz szokik, nekik ugyis az a jó, ahogy szokatják, viszont nekünk hosszú távon nagyon nem mindegy. Én is hajlamos lettem volna mikor még pici volt a cicin hagyni elaludni, de hallottam, olvastam számos olyan esetet, ahol ez eldurvult és még időben észbe kaptam, cicizés után tettem be az ágyába, h. ott aludjon el. DE. Nem tudom eleget hangsúlyozni, h. vannak olyan gyerekek, akikkel minden elhatározás ellenére sem mennek ezek a dolgok, ugyhogy majd térjünk vissza rá, ha már a 2. gyerkekemmel is sikeres lesz az alvós fejezet. :D
Nem tudom, h. Manó hogy birja addig alvás nélkül? Kávéval és cola-val itatjátok? :D Amugy meg el tudom képzelni, h. egyáltalán nem vicces, amikor már te rég aludnál, de neki meg esze ágában sincs. Az Én időm (Suttogót idézve, ez ugye a 4 É legfontosabb(!)része) igy néz ki: este 9-1-ig, reggel felkeléstől egy óra, a délutáni alváskor meg általában 3 óra. És micsoda szerencse, h.a járókát nem tettük el a kisasztal és székek miatt, Zalán mostanában többször is bekérte magát, de elárulom a titkot, ott tartom a játékait, ő rá szokott mutatni, h. mit vegyek ki, de ha meg többre vágyik bekéri magát és közöttük tobzódik. Van egy sanda gyanúm, a 2. gyerek nekem sok meglepetést fog okozni. És nem azzal, h. még többet fog aludni, mint a bátyja és hasonlók .... épp ellenkezőleg.
Na most befogtam, bocsi ha kicsit hosszú voltam.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Elég régen iratm, de mindig közbe jön valami.

Jolka! a multkor igérted ha elküldöm neked privibe a képeket akkor felrakod nekem nem tudtam elküldeni mert valami hibát irt ki. de ha elküldöd nekem privibe a mél-cimedet akkor arra biztos el tudom küldeni. De ha nem szeretnéd, végül is nem olyan fontos.

Magunkról csak annyit már megint betegek a gyerekek Dóra hazahozta az éppen aktuális virust és Dávid is beteg lett.
Dóra hétfőn mehet oviba a kicsivel ma voltunk dokinál, elég nyügi.
Én már nem bánnám ha végleg jönne a jó idő.
március 1 van végül is már innen tavasznak számit a crocusom már virágzik, csak szegénynek a szára nem nőtt meg de azért szép.

sziasztok szép estét!

Tündi.
kispaszuly

Sziasztok

Megint én

Jolka! elküldtem a képeket 4-et a második cimre.

de majd felrakod ha nagyon ráérsz. köszi még egyszer.

sziasztok.mindenkinek jó pihenést. Tündi[/quote][/url]
kispaszuly

Sziasztok!!

Még dolgozom, úgyanis ma délelőtt mentem be az irodába, és a munkám fele akkor még nem volt bent! Így délután is beugrottm, de csak a papirokért... a lényeg, hogy még mindig itt geccsolok ezekkel a sz*** papirokkal! Már gondolkodtam, hogy kihajítom őket a géppel együtt!!!! :cry: Na mindegy már lassan végzek,és alvás!
ma amúgy is elég korán keltünk! Dodi rászokott a hét órás kelésre, és nem alszik csak délben! Elég fárasztó, de abból a szempontból jó, hogy a bölcsibe úgy is korán kell kelni, legalább szokja(meg én is :? :cry: ) Egyébként a himlő gyanu miatt el kell tolnunk a bölcsit két héttel a doki szerint, hogy ne fertőzzünk! Egyenlőre még nincs pötty! :)

Tünde: Azt hiszem meg kell vennem a suttogót, mert az én fiam alvókája nagyon ramaty! Pedig az enyém egész jó :oops: !
Talán az apjától örökölte, de azért aludhatna többet is! Nem hiszem, hogy nem lenne rá szüksége! Ha lefektetem még délután is aludni, akkor 11 óra mire ágyba tudom dugni!! A cicin alvásról pedig annyit, hogy nálunk annyira változó volt, mert a legelején nem alludt cicin, sőt, azért nem cicilt, mert folyton aludt :-) , de utána csak a cumisüveg kellett, majd a végén a cici! Most három napig már nem is szopizott, csak tejet ivott lefekvés előtt, majd alvás, de ma meg volt őrülve a ciciért! Nem értem, hogy mit miért csinál!
Na jó megyek dolgozok!
Jó éjt mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Tündi felraktam a képeket a képtárba. Nagyon szépek a gyerkőceid. Dávid nagyon vagány kissrác. :) Ha szeretnéd felteszem ide a fórumra. :)

Timi!
Lehet, hogy a kisfiad azért akar újra cicizni, mert hiányzik neki az anyukája.

Sziasztok, akor talin találkozunk :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ha még olvas vki!!!

Később megyünk, mert Boti visszaaludt. Nem hiszem el, hogy mindig ilyenkor :lol:

Igyekszünk!

Anita
Kép
Kép
_anita_

sziasztok!
NA, MA MINDEN ÖSSZEESKÜDÖTT ELLENÜNK!!!! :evil: a férjemet 10-re elvittükaz élményfürdőbe, ui baráti szaunázást szervezett a mai szabadnapjára. NA, gondoltam, akkor én elmegyek a talira, és jó nagy meglepit okozok nektek! :lol: ahogy jöttünk vissza asóstóról, csörög a telefon! anyósom hív, h. itt van a ház előtt, és senki nincs itthon! az eső persze szakad... nem tud mit csinálni, du.ra megy csak dolgozni/4re!!!/ , de már nem buszozik haza. -ugyan merre tudunk járni ebben a ramaty időben??! :evil: így tehát hazafelé fordultunk. gondoltam: Istenem mit fogok én itt vele 4ig csinálni, hisz akkor még a géphez sem tudok jönni. de most kb 15 perce jött a sógornőm, felmentőként!!! és mentek együtt + a másik unoka a városba, mert ő /sógornőm/ egyedül a gyerekkel nem tud vásárolni! :?
na, tovább nem is dühöngök...
pedig most nagyon rákészültem h. megyek. még a hajam is kimmostam reggel!! :wink:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Nagyon szuper volt a tali, mi nagyon jól éreztük magunkat! Igaz hamar eltelt az idő! Én már le is tettem Dórát aludni! :lol:

Nusi! Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek!!!

Anita! Veled viszont csak kicsit tudtam dumcsizni, mivel később jöttetek, mi pedig hamarabb jöttünk! :lol:

Annamari! NAgyon édes, mosolygós Ádám!

Petra! Bence szemei :wink: , és ügyes!!! Nagyon sokmindent tud már!!! És most nem felejtettem el reagálni rá! :wink:

Jolka! Márkó :lol: igazi kis "csibész"!

Zsuzsi!!! Olvasol minket! Mizujs? Szuri miatt? Tegnap még úgy volt, hogy jöttök! Írj, vagy privit!

Tünde! Nektek jó ünneplést! Boldog szülinapot az ünnepelteknek!

Timi! Sokáig dolgoztál tegnap! Remélem a bárányka elkerül benneteket! :wink:

Dóra! Sajnálom, hogy nem voltatok! Megint közbejött valami! Majd legközelebb! :lol:

És akkor Jolka! Felteszem Dórám egyedi kabátjáról a képet! :lol: A bodyt nem fotózom! Azon is Hello Kitty van! :lol:
Thomasos babóknak egyszerűen elkészíthető a pulcsira, vagy bármire!
Kép
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Anita! Mi hamarabb mentünk haza! :oops: :oops:
Bocsi!!!
Vissza sem olvasok inkább!
ágimanó1

Dóra! Anyósod csak úgy szó nélkül beállít? :shock: Én sose szerettem a váratlan vendégeket, a helyedben bizti megmondanám neki, hogy legalább egy telefont engedjen el előtte. Vagy tennék egy kulcsot a lábtörlő alá. :lol:
Jó kis meglepi lett volna pedig, ha beállítasz. :)

Ági! Nagyon jó lett a kabátka! Dóra is tündér volt, olyan kis vidám baba ő is.

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, újfent. Az az egy-két pityergés belefér. Úgy örülök, hogy Ádám ilyen jól elvan gyerekek közt.

Ádimama

Sziasztok!

Tényleg nagyon jó volt a tali, aki fotózott, majd várjuk a képeket!!
Örülök, hogy találkoztunk, jó volt beszélgetni és látni a gyerkőcöket, milyen szépek egytől egyig.

Falfestés: azt hisztem, nem írta senki, pedig szerintem a legegyszerűbb diavetítővel rajzolni a falra. Persze csak azt lehet, ami megvan dián, én biztos állatokat rajzolnék Bencének, mert azokat imádja. Amúgy én is épp ezen agyalok, hogy neki kéne vágni, nagyon egyrugóra jár az agyunk.

Timi! Dominak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Tünde! Mostmár aztán nagyon irigyek vagyunk, Zalán áldott jó gyerek, rengeteget alszik és járóka na ez már sok :D Isten éltesse apósodat és a férjedet!!!
Brokkoli főzeléket még nem adtam Bencének, de levesnek nagyon szereti, ugyan úgy csinálom, mint a karfiollevest, habarással, és nokedlivel, egyik kedvence.

Ági! Nagyon ügyes és kreatív vagy, Dóra pedig egy tündér!

Annamari! Tényleg nagyon jó Ádi haja, élőben meg főleg tündéri.

Sziasztok! Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Tünde! Jól sikerült az ünneplés?

Tündi! Megnéztem a képeket a gyerekekről, nagyon aranyosak! :)

Gondolom mindenki kint van ebben a szép időben.

Ádimama

Sziasztok,

Örülök, h. a talira megint sokan el tudtak menni. Képeket még nem látok a képtárban, remélem hamarosan lesz mit nézni.
Elég sűrű 2 nap van mögöttünk. Alig voltunk itthon. Holnap meg Debibe készülünk, ugyhogy eléggé el vagyok maradba a házimunkával, de nem tudom mit izgulok, hiszen ugyis megvár. Zoli hétfőn még biztos szabin lesz, sőt elvileg egész héten, mert még a tavalyiból sem tudott kivenni elég sokat, de szerinte 1-2 napra ugyis be kell mennie. Az a baj, ha a szabadnapján Nyh-án van, akkor nemcsak hivogatják egész nap, hanem még be is kell mennie. Mindig az a vége. Tehát el kell húznunk, ha jót akarunk magunknak. Én Egert javasoltam, ő meg azt mondja inkább Bp-re menne pár napra. Kiváncsi vagyok mi lesz belőle :?:

Timi, Remélem nincs himlő. Vagy legyen? Szivesen túlesnél rajta? Nehéz dolog ez.
A Sutttogónak asszem már elég nagy hirverést csináltam, de nekünk bejött, mit is mondhatnék mást. A 3. kötetet vedd meg szerintem, vagyis aminek a címe: A suttogó mindent megold. Főcsapásaiban az előző kettő van benne.

Jolka, Mikor mész dokihoz? Már a napokban, ha jól emlékszem.

Tündi, A te gyermekeidet viszont láttam a képtárban. Nagyon szépek, a fiadat a kép alapján nagyobbnak gondolnám a koránál.

Petra, Ezt a járókás dolgot már én sem hittem volna, h. újra menni fog (volt egy kis szünet), de azt már tényleg nem irtam le szándékosan, h. a héten a délutáni alvása még egyéni rekordokat is döntögetett .... biztos kiutálnátok, ha számszerűsiteném, azt meg nem szeretném. :wink:

Dóra, A szomszédasszonyom tegnap beállitott a te almás-van.pudingos-kekszes sütiddel. Nagyon jó referenciaanyagot hozott. Amugy a múlt héten végre eszembe jutott a szögletes házt. keksz is vásárláskor, ugyhogy minden hozzávaló megvan, csak a héten nem dobtam össze. Összehasonlitottuk a receptet. Ő darabos (nem reszelt) almából főzi a kompótot és minden hozzávaló neki dupla, de az arányok stimmelnek.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Mi is itthon vagyunk most már. :)

Pénteken is jöttem volna, de volt egy kis nagy balesettünk. :(
Tali után jöttünk fel a lépcsőn, és Manó szokásához híven vetődött, közben fogtam a kezét. Lett egy könyökficamunk. Én már a legrosszabbra is gondoltam, hogy talán eltört. De szerencsére tudta mozgatni, csak nagyon fájt neki. Próbáltunk aludni, mert nagyon fáradt volt. Dokinak szóltunk, aki a mi lábunkat is rendbe szokta tenni. Haza mentünk anyosómékhoz, mert oda jött ki a doki, egy másodperc alatt rendbe tette Manó kezét. Már előtte is szaladgált, felkötött kézzel, de még sem volt igazi. A "kezelés" után, minden rendben lett. Szerencsére. Tiszta ideg voltam már. Most persze nagyon félek lépcsőzni, nehogy megint megtörténjen, de sokszor olyan kis bojti. Hétvégén is kezdte az egész vetődést. Egyáltalán nincs félelem érzete. Viszont, azt nem engedi, hogy a kabátját fogjam, amikor megyünk fel. De akkor, hogy menjünk fel a harmadikra?

Viszont van egy jó hírem is. :) Nincs többé cici. Pénteken még volt vigasz cici, de megállapítottuk Manóval, hogy elfogyott. Szép lassan elapadt, ahogy a napi adagot csökkentettük. Most már a helyettesítést kell megtalálni. Egyelőre nem hiányolja, de, már ha kérné, sem kapna, nincs mit adni. :) Tehát szépen, lassan, de leszoktunk. Még időben a tesó érkezése előtt, talán ez már nem lesz gond.

Doki, pénteken akartam neki szólni, de a nagy izgalomba elfejtettem, így holnap jelentkezek be, hogy egyáltalán vállal-e. A héten mindenképpen megyek valakihez.

Ági!
Nagyon-nagyon ügyes vagy. Szuper lett a kabi. Nagyon ízléses, tehát, tényleg nagyon tetszik.

Tünde!
Megint megvettem a kismamát, Ismét felhúztam magam rajta. Egy Szombathelyi anyuka írja, hogy kíváncsi mikor lesz náluk lehetőség alternatív szülésre. Utolsó mondta, amin felhúztam magam, " és akkor még nem kelet Magyarországon lakok...."Nem tudom, sokan azt hiszik, hogy itt az emberek még mindig árokpart mellett szülnek?

Feltettem a talis képeket is. :)

További szép hétvégét nektek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

annyira kedvtelen vagyok. Állandóan zabálhatnékom van... :( Pedig a múltkor sikerült végre leadnom pár kilót, erre tessék. Mikor lesz már ennek vége??? Állíólag, ha vége lesz teljesen a szopinak. Háááát, nem tudom. Én alapvetően nagy zabás vagyok, csak kiskorom óta sportoltam, így szerencsés voltam. Most viszont lusta dög vagyok :?

Na, kipanaszkodtam magam.

Jolka, küldtem a képeket! Még nem is olvastam azt a cikket, de már nagyon felborzoltad a kedélyemet. Én meg azon vagyok ki, hogy hónapról-hónapra mindig előveszi vmelyik újság a csaszit. persze legtöbbször úgy állítják be, mintha minden császáros a könnyebb megoldást, önszántából választaná... ok,két apró sorban odavetik, hogy tisztelet a kivételnek. Engem nagyon bánt, hogy egy kaptafaként kezelik a csaszis eseteket. És jól lehet, lehet, a kisfiam egészségét köszönhetem a művi beavatkozásnak, én igenis kudarcként élem meg a mai napig :cry: (De erről már a múltkor is kipanaszkodtam magam...)
Majd, írj az érzéseidről, milyen így szopi nélkül, mert azért közel két évig tartott! Ügyesek vagytok!
Balesetet sajnálom :(

Tünde, együttéreztem veled csütörtökön. Boti is szokott ilyet csinálni. Nagy kedvvel elkészítem neki az ebédet, neki meg nem tetszik. EGyébként én aznap pedig pirosban úsztam, meg a nappali is, ugyanis Botond egyedül óhajtotta "enni" a paradicsompürét :shock: , bármennyire is ellenkeztem.... Sokkolj csak minket, hadd irigyekedjünk! :wink: Én olvastam a Suttogót, igyekszem következetes is lenni. Segített a napközbeni altatásokban, viszont még mindig össze-vissza alszik Botond. Van, hogy sokkal hamarabb elfárad ugyanattól a napirendtől, máskor kevésbé...és ez áttevődik az alváshoz is!
Lakással mizújs?

Ági, nagyon ügyes vagy! Igazán szép kis kabátja lett Dórának! Igen, gyakorlatilag senkivel nem sikerült igazán beszélnem, mert elég későn érkeztünk.
Nagyon ügyesen áll már Dóra, na, és az integetés! :D Nagyon aranyos! Miket csinál még, és miket eszik ez a nagylány?

Azért ennyi idő alatt is jól éreztük magunkat. Kicsi fiam újabban keresztül húzza a számításaimat, és újabbnál-újabb napirenddel bombáz.

Holnap elviszem a Gekko-ba B-t. Állapotfelmérés lesz, kíváncsi vagyok , mit mondanak. Nem mondom, hogy baja lenne, de lehet jót tesz, ha segítenek kissé hirtelen természetén finomítani. De, most még csak meghallgatom a szakemberek véleményét, nem biztos, hogy járni is fogunk!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Anita képeit is felraktam.

Milyen szopi nélkül? Jó? :) Lelkileg már én is felkészültem rá. Könnyű, így, hogy Manó sem hiányolja. Hihetetlen, de pár nap alatt úgy meváltozott. Olyan nagyfiús lett, Zavarja, ha pisis a pelus, de főleg este, van amikor 5 pelust kell 1 óra altt kidobni, de nélküle nem hajlandó maradni. Többet csacsog, boldog, ha azt mondom neki, hogy milyen nagy fiú már. :)
Viszont igazi rosszcsont. Mamánál földhöz vágott egy vázát, szerencsére nem tört el. Viszont a drága asztali lámpa igen, mikor a nagyítóval rácsapott. Leszidtuk, de mást nem nagyon lehet ilyenkor tenni...:D

Petra!
Pont tegnap hoztuk haza Zolkó diavetítőjét. Igazi nosztalgia. :) Imádom. Szerencsére, Manónak is nagyon bejött. Alig kelt fel, már a diát követelte. Most reggelizünk és megyünk vetíteni. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Nálunk elég mozgalmas volt a hétvége! Amikor péntek este felfedeztem domin 2 db. tűhegy nagyságú pöttyött, azt hittem vége a világnak! Szegény gyermekem, biztosan himlős! Égtek a telefonok, anya, anyós... Másnapra a kettőből tizenkettő lett, és akkor már tutira vettem, hogy ezek csakis a barik lehetnek! Nem is vittem el orvoshoz, egész nap aludt, én meg abban a jó időben intéztem a dolgom. Este azért már csak nem hagyott nyugod, és elvittük a dokihoz! Kiderűl, hogy ezek pusztán allergiás reakciók, öblitő, fürdető, vagy más vegyszeres dologra! Gondolhatjátok, hogy teljesen hülyének éreztem magam :oops: ! Persze egy szülő teljesen objektívan nem tud gondolkodni, ha a saját gyerekéről van szó! A Doki szerint nem valószínű, hogy megkapta, hiszen annak már valami jele lenne! Persze még mindig nem kizárt!
Na ennyit rólunk!

Jolka: Szegény Manó! Annyira izgó-mozgó kissrác, de milyen jól vieli a baleseteket! A cici nálunk, is apad, és a szopi is napi egyre vagy két napi egyre szűkült. Sajnálom kicsit, de ha bölcsibe megy, ez úgyis megtörténik magátol! A bölcsit el kellet halasztanunk, ti mikor mentek??

Ági: Ez igen! Igazán jó a kézügyességed! Szupi a kabátka, nagyon helyes! Biztos jól fog állni azon a kis tündérkén! Remélem minden oké veletek!Kibújt a fogacskája?

Tünde: Kerestem a neten a suttogót, de elfogyott! Szerinted itt Nyíregyen a könyvesboltokban találok még??

Mikor mentek sétálni csajok???Mi is megyünk!!!!!
Szép napot! Mára jó időt mondanak, már süt a nap!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!!

Jolka köszönöm hogy felraktad a képeket ide a fórumba is felrakhatod ha van időd.

Megnéztem a talis képeket is nagyon aranyosak a gyerekek és örülök hogy jól éreztétek magatokat.

Remélem már tényleg helyre jött Manó karja, az a baj, hogy pont abban a korban van mikor nagyon akaratosak és az gondolják magukról, hogy már mindent tudnak és nem kell nekik segiteni.
Dórika is mindig mindent egyedül akart csinálni, de ez a mai napig így van. De az tény hogy nagyon hamar megtanúlt egyedül öltözni.

Anita! ha jól vettem ki a szavaidból akkor téged is császároztak.
Engem is mind a két gyerekkel.Nekem is vegyes érzéseim vannak eziránt de ez már így alakúlt és lehet hogy így van jól.
Azzal biztatom magam, hogy egészségesek mind a ketten, nagyon készültem a szülésre de Dórikával nagyon váratlanúl ért a szülés ténye, Dáviddal meg eleve 80% volt, h csaszi lesz.
De engem is idegesít ha valaki azt állítja h csupán kényelemből császároztak meg, vagy nem tekint teljes értékü embernek emiatt.

Tünde! Annamari! köszi a dicséretet a gyerkőceimről és jól esik h megnéztétek a képeket.

Üdvözlök mindenkit
Szép napot!

Megyünk Dávidkával sétálni mert nagyon szép idő van.

Tündi
kispaszuly

Úgy megírnám ennek a szombathelyi kismamának, hogy az itteni, "kelet-magyarországi" szülészet az ország egyik legnagyobb szülészete. Az alternatív lehetőségekről pedig annyit, hogy én pl. egyszerre használtam két szülőszobát is :D, ráadásul az egyik az alternatív volt. Ha akartam volna bármit kipróbálhattam volna, de nekem elég volt a labda. (illetve nem volt elég, ugye, de ez más kérdés :lol:)

Tündi, nagyon szépek a gyermekeid, a fiad tényleg nagyobbnak kéz ki a koránál! Aranyos! Igen, jól vetted ki a szavaimból. :wink: Ezek dühítenek engem is!

Timi, én a Csillag csemege melletti könyvesboltban (asszem Lap-ics) vettem meg, de már elég régen.

Egyébként azt tegnap nem is írtam, hogy Timiék meglátogattak minket, felköszöntötték Botit. Gyönyörű focit kapott tőlük, úgyhogy lesz már mit rúgjanak apjával.

Tünde, pl. ma is (de nagyon gyakran előfordul), hgoy Boti felkel 6 után. Fél 7 körül szopizik, visszatesszük az ágyába. Max. 7-ig van el. Aztán mászkál, reggelizik és 8 után már teljesen készen van. Visszateszem az ágyába, és általában még két órát alszik. (van, hogy többet, van, hogy picit kevesebbet). Egész nap jól eszik, hihetetlen, hogy az éhség keltené fel.... Szerinted??? Mert ezek szerint, bírna még aludni.... (és nekem is nagyon jól esne még az a plussssssz két óra... :roll:) Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre! Persze mindenkiére! :D

Szép napot! Végre gyönyörű napsütés!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok! Jóóó régen írtam már, de olvasgatni azért igyekeztem.

Először is:
Szuperek a talis képek, bocs, én most kimaradtam a taliból, Tomi csütörtökön kapta meg az egyelőre utolsó oltását. Nyikja nem volt, csak görvbült a szája, úgyhogy a szigorú tekintetű doktor bácsink meg is jegyezte, hogy az ilyen bátor fiúkat szereti... :lol:

Timi!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk mi is Dominak! Mi beoltattuk Kristófot bárányhimlő ellen, mert a szövődményektől tartok, ha így kivédhető, akkor meg miért ne... szerintem a pöttyök miatt ne aggódj, nem tudhattad, hogy az nem himlő!! Biztosabb, ha az orvos megnyugtat!!

Anita!
Én már személyesen elmondtam a véleményem erről a császáros-sima szüléses mizériáról. En azt ítélem el, aki ezek alapján osztályoz... :lol:
Kajálással én tudod hogy vagyok? Idegességében eszik az ember. Namost engem az idegesít, hogy nem sikerül fogynom... innentől kezdve mókuskerék... persze most nem foglalkozom a súlyommal, hisz szoptatok főállásban, de azért mérlegelek, h legalább ne hízzak... :?

Tündi!
Aranyosak a gyerkőcök, megnéztem én is a képeket :D

Annamari!
Édes Ádám azzal a rövid hajjal!! Először nem ismertem meg a talis képen, aztán összeraktam a képet :wink:

Dóra!
Én biztos szívrohamot kapnék, ha egyszercsak megjelenne anyósom úgy, hogy nem szólt előre :lol: nem szeretem az ilyen váratlan dolgokat, főleg meg ha az előre eltervezett programomba szervez bele valaki, ennyi nekem is jár...

Jolka!
Sajnálom Márkot :( Dokis eredményt várjuk :D

Ági!
Veled már személyesen szinte mindent megbeszéltünk :D

Tünde!
Szerintem Eger és környéke főnyeremény, nincs is olyan messze... persze ha van pesti szállásotok, akkor ott is jóóó sok időt el lehet tölteni!

Éééés ami miatt jöttem:
Valaki érdeklődött a Honvéd utcai bölcsi felől...
Tegnap találkoztam a vezetőnőve, aki rajtam keresztül üzen mindenkinek:
minden szerdán 17-18 óráig játszóházat tartanak, amire szeretettel várnak bárkit. Mostantól kezdve 2 hetente szombaton is nyitva vannak, akkor is be lehet menni délelőtt 10-11-ig. Ha valakit bővebben érdekel, akkor felhívhatja őket telefonon, vagy egy séta alkalmával bejöhet, vaaaagy ha szól priviben, ír kérdéseket, akkor átmegyek, megkérdezek mindent :D

Huhhh, remélem nem hagytam ki semmi fontosat...ha igen, bocsi...

Szép napot mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

hoztam két képet is a fiúkról:
Kép Kép
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

sziasztok!!
hát igen! a váratlan vendégeket én sem igazán kultiválom! na de mit tegyek, errefelé kell jönnie a munkába, és ált. ban előttünk száll fel a buszra(mondjuk ezt máshol is megtehetné!) :shock: . de ez van! remélem ma nem jön!! peti elaludt már negyed egykor, én takarítottam és most ültem le ide kicsit. de még gépelnivalóm is van!!így aztán telefonon hang levéve , kiskapu becsukva... :roll: ide aztán jöhet bárki!!! :wink: ennyi szabadiőm van egész nap, úgyhogy ezt megtartom magamnak. jó gonosz vagyok mi?! de érdekes -anyukám tudja, hogy amíg peti alszik nem jön sem ő , sem a faterom, hacsak nem gépelnivaló munkát ad be... de aztcsak benyújta a kapun!!na nem panaszkodok tovább!!
peti a múlt héten frankó rendet tett a vasalnivaló közt:
Kép

Kép

ja, és valamelyik nap így reggelizett:
Kép

ja, és a múltkori monokli!!
Kép

Bocsi ha hosszú voltam !!

Kép
dora1980

ja, még azt akartam írni TUZAL! én sem reszelt almával csinálom a sütit!! csak eddig a sajtszeletelővel vágtam vékonyra, de már lett egy frankó Fiskars késem, és azóta azzal hadonászok!! :lol: reaszelt almából szetm nem is lehetne kompótot főzni! :roll:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Akkor is ide is felrakom Tündi gyerkőceit. :) Szívesen Tündi, nem fáradtság. Ha lesz időm leírom, hogy tudod a képtárra is feltölteni.
Kép Kép Kép Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Most már én is rendben vagyok. Fáradtságból, lustaság lett. Émelygés szinte nincs, csak, ha nagyon erős a kaja illata. Vajas kenyeren és paprikán élek, tejcsi és néha csoki, ezt nem tudom elhagyni. Húsi szóba sem jöhet, utálom... :)

Váratlan vendég: Ma megjelent az új védőnénink. Mint kiderült a miénk áprilisban szül, jó tudni, hát ilyen gyakran találkoztunk. Végül, nem is baj, jó meg voltunk, de nem volt rá szükség.
Tehát én éppen fürödtem, amikor csengetett. Nem engedtem fel, lakás is szanaszét én meg köntösben.... Nem így képzelném az első találkozást. Minden pénteken megtalálom a tanácsadóban. Hangja kellemes volt, de már a téren is leinformáltam. Az egyik ismerősöm is védőnő, csak most gyeden van, Ő mondta, hogy kedves, és fiatal, mint mink. Hát... Majd meglátom. Mikor Manó kicsi volt, jobban volt időm rendbe tartani a lakást, most. ...:DJobb lenne, ha ideszólnának előtte, hogy jönnek, egy, nem jönne feleslegesen, ha nem lennénk itthon, meg én is fel tudnék készülni. Jó, tudom, hogy ez a munkájuk, de én se állítok csak úgy be senkihez sem.

Dóra!
Nagyon szupi a kép Petiről. Hát ez a szalámis kép.

Timi!
Nagy nehezen sikerült megvenni a táskát. 2 óra volt mire hazaértünk. Kaja és alvás.

Ja Timit leAnitáztam a téren. Most már tényleg van valami bajom, eddig nem nagyon cseréltem a neveket. De a két barátnőm nevét is cserélem állandóan. Szabályosan koncentrálni, kell, hogy ne tévesszem el. Zizi vagyok.

Zsuzsi!
Két fiú egyre jobban hasonlít egymásra. :)

Manó karja teljesen rendben van. Csak helyre kellett tenni a könyökét. brr... Ma már újabb prezúrokat gyűjtött. A teret körbe szaladtuk ma. Kerítésekre mászik...

Anita!
Szerintem lassan, ha jön a jobb idő, Boti el fogja hagyni a délelőtti alvást. Manó is egy éves kora utána szokott le róla. Addig kitartás, szépen "beáll"majd a napirendje.

na mentem, egy kicsit csöpögős filmet nézni. :D
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka: Láttalak még benneteket a postáról jövet, éppen Manó után szaladtál, aki a kerítésre akart mászni... :P viszont annyira jó nézni, hogy ennyi energia van benne, d gondolom utána szaladgálni, már nem annyira jó! Jó volt talizni veletek, dumálni kicsit!

Tündi: Gyönyörűek a gyerekeid! Igazi csajos lányod van, szép nag, és a fiad....elbűvölő kissrác! Büszke lehetsz rájuk! Biztosan az is vagy!

Zsuzsi: Jó régen nem írtál...gondolom nem könnyű a kétgyerekes szülőknek! :lol: Tomika nagyon sokat nőtt! Jó nagy baba lett! Kristóf nagyon szép fiú, és látszik mennyire szereti a kicsit! Olyan jó nézni! Ilyenkor bennem is egyre jobban érlelődik, hogy azért mégis csak szeretnék még egy babát! Már az sem fontos, hogy fiú vagy lány, csak baba legyen. Pláne amióta Dodo kezd "felnőni", már olyan nagy fiú! Azért neked gondolom nagy könnyebbség, hogy Kristóf már nagy fiú!

Dóra: Petike is édes pofa! Megbírkózott azzal a rúd szalámival? Mi lett a kis szemével! Jól megütötte! Biztosan már mászik mindenhova! Úgy látom már ügyesen motorozik! Már hajtja is?

Ági: Holnap négyig dolgozom, de talán utána eltudok menni a könyvért! Ha megyek előtte felhívlak, hogy otthon vagytok-e!

Szép estét mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

sziasztok!

A suttogót én is olavasom (olvastam) a bookline honalpján kapható talán minden része!! www.bookline.hu én is innen rendeltem még karácsony előtt egyéb más könyvvel és így megérte...

Kép
dora1980

Sziasztok,

Még mindig egy gépünk van, ezért esténként nehezen jutok ide. Napközben pedig, vagy családilag van programunk immár 4 napja, vagy megyek elintézni, amit Zalánnal együtt nem tudnék, addig amig Apa szabin van. Ma többek közt internet elöfizetésünket próbáltam v.mi kedvezöbbre cserélni. Chellon gondolkodunk, ráadásul elhúzták elöttem a mézesmadzagot, h. ha a telefonunk is UPC-s lenne, a Tv-vel együtt, a három dolgon kb. havi 5-7 ezret is spórolhatunk. Nekünk eddig T-com-os van és gyors, semmi panaszunk rá. Kérdésem van-e valakinek Chello és melyik? És elégedett-e? Esetleg tud-e valaki más korlátlan internetet ajánlani, ami még gyors is?
Képeket megnéztem. Ezek alapján is látszik, h. jó volt a tali. De Dórának milyen jó dolga van ennyi pasival körülvéve. Már akartam kérdezni, h. Nusi csak elküldte Gergöt egyedül, de aztán a 2. adagban felbukkan ö is a háttérben. :)

Anita, Elég nehéz témát vetettél fel ezzel a Szombathelyi kismamának a beszólásával. Sajnos nem kell addig elmenni, elég csak innen 50 km-re, h. ehhez hasonló megnyilvánulásokkal találkozz. Annakidején én tirpák lettem Debiben, mert idejöttem tanulni, itt meg hurkásoztak. Biztos hallottad már ezt a két gyönyörü jelzöt. Szóval ennyire szeretik egymást a két város lakói. :oops: Eleinte nagyon zavart, h. itt ennyire utálják a db-ieket, a fösulin az elsö héten xy órán jelentkezni kellett a db-ieknek (tanár kérte), mire közölte, h. úúúútálom öket. Én meg csak néztem nagy szemekkel, h. milyen hamar megszerettek itt. Na mindegy volt böven élményem ezzel kapcs-ban, nem értem, h. miért mondanak véleményt az emberek anélkül, h. egyáltalán jártak volna itt? Nagyon sok dunántúli csop.társam, barátnöm volt, mert a francia szakkal sok párositás csak itt létezett az országban és kivétel nélkül mindenkinek az volt a véleménye, h. a Nyh. sokkal fejlettebb, mint sok dunántúli város. Ez szerintem is igaz. És végezetül annyit, h. én sokkal jobban szeretem ezt a várost, mint Debit, pedig ott születtem, sokáig ott éltem, mégis itt érzem jól magam.
A Boti reggeli ébredésére megpróbáltam felidézni, h. hogyan is alakult ki ez a jó kis reggeli alvásunk. Szóval ha jól emlékszem én az álometetést dobtam be eleinte, amikor 6 és fél 7 körül Z-nak ébresztett a tel-ja én Zalust kivettem a kiságyból, cici, majd vissza a kiságyba. Szerintem észre sem vette, h. evett. Aztán ez nem mindig jött össze, mert ö hamarabb kelt és jelzett, de ilyenkor is jött gyorsan cici és visszaaludt. Sose jutott eszébe felkelni. Aztán meg jött a cici helyett a tápi és azt meg csak benyujtottam a kiságyba, megitta és aludt tovább. Asszem Zalán a nehezen ébredezö tipusba tartozhat (mint az apja), velem ellentétben, talán ez is sokat lendit a dolgon, én meg ha kipattan a szemem általában kelek is.

Jolka, Sajnálom Manót, na meg téged is. Zalánt már párszor a lépcsö tetejéröl húztam vissza az utolsó pillanatban, mert újabban, ha nyilik az ajtó kiront és se lát, se hall. Eddig megúsztuk. Kopp-kopp-kopp.

Zsuzsi, Tomi hihetetlen sokat változott arcra. Szépek mindketten. Nyáron remélem Kristófot is hozod magaddal, ha tudod. h- egy kicsit fönökösködjön.

Dóra, Képzeld a barátnömnek még nagy böszen bizonygattam, h. de le kell reszelni az almát, jó lesz az úgy. Ö meg csak hitetlenkedett. Igy jár az, aki nem tud olvasni, ugyanis én sajtreszelöt olvastam, pedig te szeletelöt irtál. :oops:

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Jó reggelt mindenkinek!

Tünde mi a Chello light-ot használjuk már egy ideje, de nem panaszkodom, ez a legolcsóbb, a leglassabb, de én még sem panaszkodom. Ettől eggyel nagyobb már álomsebességű, és még sem a legdrágább. Mondjuk attól függ ki mire használja, és a nap melyik részén! Én általában reggel meg este ülök a gép elé, de tényleg nem panaszkodom, mert elég gyors! Jó nektek, hogy itthon van a férj. Én már olyan régen vágyom egy hétre amikor se munka se senki csak mi hárman. Most már ez nehezebben lesz megoldható. hogy én is dolgozom. Viszont, jön a jóidő, és megyünk hétvégenként csavarogni! Élvezzétek ki a szabit. Jó időt fogtatok ki! Jó pihit!

Csajok, mára is jó időt mondanak, habár még egy szikra napsütést sem látok. Remélem jösztök sétálni!!!
Kellemes napot!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?