Sziasztok,
Most azért jöttem, h. kiadjam a dühömet. A konyha úszik a koszos kanalaktól, tányéroktól és minden zöld szinű. Jelzem reggel elmosogattam. A mai ebéd valami katasztrófa volt. A baj ott kezdődött, h. a brokkolifőzelékre azt hittem, h. azt is jóizűen fogja enni a gyermekem, mint az összes többit. Hát nagyot tévedtem. Az első 3 kanál még oké volt, de utána már csak játszott vele (pedig fasirttal volt feltuningolva) és a végére mindene zöld lett, ruhája, haja .... és még én is. Szerintem megért volna egy videofelvételt, talán nemsokára már tudnék röhögni rajta, de most még
vagyok. Szóval soha többet brokkolifőzeléket.
Még egyszer kérek mindenkit vigyetek fényképezőt, h. akik távol maradunk is lássunk képeket a taliról!
Anita, Falfestést én már rég megcsináltam volna, ha Zalán nem a mi hálónkban lakna, de addig ugye ez szóba sem jöhet. Már vannak elképzelésim. Te meg rajta, hiszen nincs mit vesziten, max a festék árát és ha mégsem tetszik, akkor a szoba újrafesétését, de ez nem ugysem következne be.
Ildi, Tapétára festetted? Még ilyet sem láttam. A vonat az nálunk most az egyik favorit, jól néz ki.
Annamari, Nálunk Apukám volt, aki képes lett volna végignézni, h. a fiúunokájának akár csurkázzuk a haját, csak le ne vágjuk. Fogalmam sincs miért, hiszen neki sem volt sose hosszú haja. MIért gondolják, h. sose nő már ki, hiszen mostanában havonta vágom Zalánnak, tehát nő. Nekem fiúnak csak és kizárólag a rövid haj jön be, legyen pár hónapos, vagy hetven éves.
Jolka, Az alvásról még annyit, h. az egész a saját ágyban alvásból indul ki. Ha valaki ezt elkúrja akkor szerintem nemcsak fizikailag, de mennyiségileg is sokkal rosszabb helyzet alakul ki. A gyereknek meg amikor még kicsi teljesen mindegy, h. a mi v. a saját ágyában alváshoz szokik, nekik ugyis az a jó, ahogy szokatják, viszont nekünk hosszú távon nagyon nem mindegy. Én is hajlamos lettem volna mikor még pici volt a cicin hagyni elaludni, de hallottam, olvastam számos olyan esetet, ahol ez eldurvult és még időben észbe kaptam, cicizés után tettem be az ágyába, h. ott aludjon el. DE. Nem tudom eleget hangsúlyozni, h. vannak olyan gyerekek, akikkel minden elhatározás ellenére sem mennek ezek a dolgok, ugyhogy majd térjünk vissza rá, ha már a 2. gyerkekemmel is sikeres lesz az alvós fejezet.
Nem tudom, h. Manó hogy birja addig alvás nélkül? Kávéval és cola-val itatjátok?
Amugy meg el tudom képzelni, h. egyáltalán nem vicces, amikor már te rég aludnál, de neki meg esze ágában sincs. Az Én időm (Suttogót idézve, ez ugye a 4 É legfontosabb(!)része) igy néz ki: este 9-1-ig, reggel felkeléstől egy óra, a délutáni alváskor meg általában 3 óra. És micsoda szerencse, h.a járókát nem tettük el a kisasztal és székek miatt, Zalán mostanában többször is bekérte magát, de elárulom a titkot, ott tartom a játékait, ő rá szokott mutatni, h. mit vegyek ki, de ha meg többre vágyik bekéri magát és közöttük tobzódik. Van egy sanda gyanúm, a 2. gyerek nekem sok meglepetést fog okozni. És nem azzal, h. még többet fog aludni, mint a bátyja és hasonlók .... épp ellenkezőleg.
Na most befogtam, bocsi ha kicsit hosszú voltam.
Szép napot mindenkinek.
Tünde