Új privát üzeneted érkezett!

Megint nemjön össze a kép feltöltés
na még egyszer
Kép
telian

Marika és Panka Drágák!
Képek Katánál! Tőle gyorsabb! Tegnap a sajátomról küldtem át Nekik! alig őszültem bele!

k
kriszta13

Marika, Panka!

Ha vagytok, küldöm a képeket.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Megpróbáltam de nem jött be.A profilomba tettem fel egy fotót a lányokról színházi öltözékbe.
Ha már itt vagyok talán egy barnítottat bevesz ez a topik ittenKép
Kép
telian

Sziasztok Csajok!

Gondolom, még mindenki az igazak álmát alussza, csak én kukurékolok hajnal 5-től (nem önszántamból Kép ).

Krisztina!
A lányok nagyon édesek.
A barna képet hogy csináltad?

Üdv.

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Emese!

Én is felvagyok, igaz nem 5-től. De jó lenne, ha ma vagy holnap igazi tavaszi, napsütéses idő lene és lehetne egy kicsit kifelé menni!

Jó napot mindenkinek!

Később még benézek, most megyek főzni.

Zsuzsa
nzsuzsa

Jó reggelt!

KrisztinaKép
Igen, ismerem a sütit, amiről írtál, de mivel én nem vagyok egy nagy sütkérező, nincs meg a receptem, de délutánra megszerzem, mert vagy az anyukámnak, vagy nagymamámnak biztos, hogy megvan.
Tényleg nagyon finom.

Ja, a többieknek is mondom, hogy Szentistván a házi sütijeiről (is) híres a környéken, majd egy pár receptet közszemlére teszek, ha érdekel valakit.

Akkor du. megpróbálom leírni a kistepsis receptjét!

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

SziasztokKép

EmeseKép
Gondoltam, hogy Te leszel az első. Marci szerencsére aludt 1/2 8-ig.Kép

DittaKép
Én nagyon várom a süti receptet. A férjem már úgy is könyörgött, hogy süssek már valamit. De semmi ötletem nem volt. Na, majd ezt kipróbálom. (ha nem túl bonyolultKép)

ZsuzsaKép
Jó főzőcskézést. Mi jót készítesz?

K.KrisztaKép
A kép nagyon megtetszett apának. Ő nagy fotómágus, és teljesen el volt halva, hogy de jó ez a barna kép. Azt kérdezgette, hogy hogy csináltad. Hááát, kb. annyit tudok, mint te - válaszoltam.KépKép
Mind a 3 kiscsaj a tiéd?????

KataKép
Szép jó reggelt. A kiscsaj ma is kinyitotta a szemeteket reggel???Kép És keltett benneteket???Kép

A többieknek is: KépKépKép

Két kép a tegnapi szülinapról. Marci elég jól bírta. Néha sírdogált, ha jött egy-egy ismeretlen. Mármint neki, mert amúgy közvetlen rokonai neki isKép
Na, itt nem a tortát, csak a cumiját majszolja az ölemben.
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/35568.jpg

Itt pedig egy kis pihenés a nagy buli után:
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/35569.jpg

Sziasztok: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Jó reggelt!
Ditta!
Előre is köszönöm a recepteket.
Koda!
Igen mind a három lány az enyém.Tekla "szívbéli "csemeténk.Amúgy ha nincs kedvem sütni akkor fogok egy fél liter tejföl kikavarom vaniliával és kevés cukorral s beletöltöm piskótába vagy rétegezem háztartási keksszel a tetejére gyümölcs kocsonya és gyümölcs is mehet.Higyjétek el nagyon finom(én se hittem míg nem kóstoltamKép )
A barnított fotót fine pix nevű programban készítettem.Még kezdő vagyok de ez rém egyszerű.Az "igazi"fotósokat nagyon tisztelem!
Mesi!
hogy bírtok felébredni?Nekem az elalvás lassabb csúcs formámban 4-5 órát alszom.Most is csak most azért mert a többit fuldoklom.Alig várom a tavaszt.Most kimegyünk megnézzük a hóvirágokat a kicsiny falunkba.Este jövök!Puszi!Szép napot
telian

Lányok!

Ádikám főzelék evés közben sugárban kihányta az addig elfogyasztott mennyiséget, majd már nem fogadott el főzeléket, csak egy banánt volt hajlandó benyomni.Kép
Szerintetek tömjem még, vagy diétáztassam?

Kriszta!
Mit jelent pontosan, hogy Tekla a szívbéli lányotok?
A felkelésről meg csak annyit, hogy elhiheted én is nehezen kelek, mivel egész éjszaka ugrálok a gyerekhez. De édesanyám szerint, ha aludni akarok, nem kellett volna gyermeket válalnom.
Jó vicc! Ki a fene gondolta ezt előre?!
Nem tudod, hogy a fine pix program letölthető-e valahonnan?

Koda!
Jók a képek a manóról (és rólad!).

Puszi

mse173

Sziasztok!
Emese Tekla örökbefogadott kislány.Három hetesen hoztam haza és négy hetes volt mikor kiderült terhes vagyok.Aztán már nem volt megállásKép
Szép idő volt ma bár a Bükkben még tartja magát a hó.Szerintem diétáztasd Ádit.Bár nekem volt egy időszak mikor Teki kihányt mindent ami fölöslegben evett meg.
A fine pix program szerintem nem tölthető le de megkérdezem mint mondtam tök vagyok
De lehet vele ilyet csinálni.
Kép
telian

KrisztinaKép

Először is, nagyon jó a kép!
Bocs, de hamarabb nem tudtam jönni a recepttel, mert vendégek jöttek délután babalátogatás címen.

Leírom , de nem tudom, meg tudod -e csinálni, mert ehhez olyan kosárka-formába kell tölteni a tésztáját. Ez fémből van, és úgy kell betenni sütőbe. Szóval nagyon aprólékos, de finom.

Tésztája:
50 dkg liszt
30 dkg vaj
6 tojás sárgája

Töltelék:
6 tojás fehérje
20 dkg cukor (ezt a 2-t felverjük habbá)
majd beletesszük a 20 dkg darált dióbelet.

Kibéleljük a tésztával a kosárka-formát, majd beletöltjük a diós tölteléket.

A háztartási kekszes, tejfölös édességet én is ismerem, szerintem isteni!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Koda, Kriszta!

Ennivalóak a gyerekek. Már én is szeretném nagyon, hogy a kezembe foghatnám a miénket,de még jó helyen van, még fejlődnie kell.

Kedden megyek az AFP leletért, reméljük, hogy minden rendben van. Amúgy nagyon szereti a Kicsi a zenét, akkor egyáltalán nem mocorog, d ha hangoskodás, autóriasztó szólal meg rögtön beindul.

Ebédre Tárkonyos vadragulevest csináltam. Ha érdekel valakit szivesen elküldöm a receptjét, nagyon-nagyon finom és különleges. A férjem nagyon dicsérte. Utána már csak egy könnyed édesség esik jól az embernek. A Cafe de Boucher, (reméelm jól írtam le) ettünk a főnöknőmmel és nagyon finom leves volt, megkerestem interneten a receptjét és nem bántam meg.
A Ditta receptjét én úgy ettem, hogy a diós töltelékbe még egy szem meggy is volt beletéve és nagyon finommá tette.

Mindenkienk szép estét, és nyugodalmas jó éjszakát kívánok

Zsuzsa
nzsuzsa

Nzsuzsa Drága!
Légyszi nekem küld el! Kedvencünk a tárkonyos ragu leves! NEm mindig sikerül jól! Én a tv reklámból vettem a "receptet".
k
kriszta13

ZsuzsaKép
Csatlakoznék Kriszta kéréséhezKép

Köszi a dícséreteket a képekrőlKépKép
Most megyek pihenni, mindjárt elalszom.

Sziasztok: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
A tárkonyos itt is kedvenc mi cipóba tesszük.Na ne fokozzuk!KépMegyek mert fuldoklom.Szép jó éjt!
telian

Szép álmokat, jó pihenést Krisztina és Koda!
Koda Dárga! Van egy gyógymód a problémára! Kép Megírjam magánban?
Remélem átmegy a kép! Hamarosan mi is fogunk ilyet játszani!

Kép
nem reklámanak szánom!Kép
kriszta13

KrisztaKép
Hát persze, hogy érdekel!!! Írd már meg légyszíves, de csak ha lesz időd!
Ez a csúszda fantasztikus!!! Én is megkívántam! Pénteken gondoltam ám rátok!

ZsuzsaKép
Én is így voltam a dologgal. Már nagyon szerettem volna látni Marcit, de mindíg mondtam neki, hogy ne siessen ki, jó helyen van a pociba. Azért 1 héttel korábban csak kibújt. De nem is bántam már. A hasamtól aludni sem tudtamKépKép

DittaKép
Köszi a receptet. Apa nagyon várta már!!!Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Kiss Krisztina!
Így még gyönyörűbb a családod. Én nagyon jó dolognak tartom, hogy ha valakinek nem jön össze a kívánt gyermeklétszám természetes úton, úgy az fogadjon örökbe, mert annyi az árva baba.
Nekünk is 3 évet kelett várni Ádira, és már éppen feladtam (nem vagyok türelmes és kitartó), orvoshoz nem akartunk rohangálni, így úgy döntöttünk, hogy el kellene kezdeni az örökbefogadási eljárást. Na és ekkor sikerült Ádi.
A fénykép megint nagyon jó! Kép

Lányok!
Lesz ma Miskolcon valahol megemlékezés, felvonulás?

Üdv.

mse173

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Remélem ma szebb, napsütéses időnk lesz és mehetünk ki a szabadba. Hallottátok már, hogy ezen a héten akár 20 fok fölé is emelkedhet a napi hőmérséklet?

Tárkonyos vadraguleves

Hozzávalók: 40 dkg vadhús (én marhából csináltam), 1 kisebb sárgarépa, 1/2 fej kisebb zeller, 4-5 gomba, 1/2 közepes vöröshagyma, diónyi zsír, csipet só, bors, tárkony, 1 db citrom, 1 evőkanál liszt, 1 pohár tejföl, 1 teáskanálnyi mustár, 1/2 csomó petrezselyem

Zsíron megfonnyasztottam a hagymát, rádobtam a kockára vágott húst és megpároltam sóval, borssal, tárkonnyal (vizet mindig öntöttem rá, de csak annyit, hogy ellepje és ne süljön le), majd amikor puha lett hözzáadtam a zöldéget, 10 perc múlva a gombát és felöntöttem még kb. 1 liternyi vízzel. Majd a mikor felforrt kb. megpuhult a zöldség és gomba, összekevertem egy evőkanál lisztet, egy pohár tejfölt és egy evőkanál (nem teáskanál) mustárt egy tálkába és szűrőn átszűrve kevertem a levehez. Lehet, hogy még egy tejfölös pohárnyi vizet is kell adni hozzá, de azt adja majd a leves. Kicsit sűrűbbnek kell lennie, mint a szokásos levesek. Tálalaáskor még citrom levét lehet hozzá csöpögtetni, mindenkinek ízlés szerint.

Nálunk rögtön elfogyott.

Mindenkinek, aki elkészíti, jó étvágyat hozzá.

Kívánok mindenkienk szép napot a mai napra és lehetőség szerint mennyetek Ti is a szabadba, ha szép idő lesz.

Zsuzsa
nzsuzsa

SziasztokKép

EmeseKép
Apa azt üzeni neked, hogy ez a nem május elseje, hogy felvonulás legyenKépKépKép
Inkább koszorúzás lesz a belvárosban délelőtt valamikor.

Koda

Kép

Kép
koda

Írtam mindenkinek és akkor jött Bence és hussss...!Kicsit mérges lettem! Most egy kicsit lefoglalta magát!
Gyorsan írok!

Megemlékezés: azt olvastam a Miskolc V-n, hogy 2-től lesz megemlékezés a Petőfi téren, majd a Kossuth téren. Lehetőség szerint, mindenkit arra kértek a szervezők, hogy egy szál virágot és egy gyertyát mindneki vigyen magával! Ja! És mivel nem lesznek elegen ezért kérenk még mindnekit ,hogy vigyen még egy embert!Kép Orbán V. fog beszédet mondani!
LEgen szép napsütéses napotok!
k

nzsuzsa!
Köszi a receptet!
kriszta13

Koda!

Mond meg apának, hogy elég hülyeség a munka ünnepén felvonulni, mert egyáltalán mit is ünneplünk a munkán !??? KépKépKép
De én imádom a március 15-t, ez az egyik legjobb ünnep, ennek kedvéért felvonulnék.

mse173

Sziasztok!

Annyit írtok/írunk, hogy nem győzöm a táblázatot felpakolni. De ez jóóó.Kép

KrisztinaKép
Fotók jók.Kép
Hotbar: a leveleződben a képre ráklikkelsz az egér jobb gombjával, feldob egy ablakot, ott a tulajdonságok és arra bead egy internetcímet. Lépj be erre az oldalra, ott megint rá a képre és mentsd le a gépedre. Utána lehet ide beszúrni. Én ezt a módszert ismerem.
Valamelyikőtök Kisgyőrbe való? Apukám volt ott tavaly egy judo versenyen és nagyon tetszett neki a hely, pláne a fafaragások.

Kriszta13, KataKép
Képeket köszönjük.

ZsuzsaKép
Minden vágyad így teljesüljön, mint a napsütés.Kép
Tárkonyos raguleves nálunk is nagy kedvenc, én csirkéből készítem általában. Meg még amit nagyon szeretünk az az őzpörkölt túrós csuszával, nyam-nyam.Kép

DittaKép
Köszi a sütireceptet. Majd anyósommal megcsináltatomKép, neki van ideje ilyenekre. Jöhet még más recept is.

KodaKép
Aranyos Marci a képeken.Kép

Én is tudok barnított képet készíteni, nekünk a fényképezőgépen lehet beállítani, hogy milyen képet csináljon. De a nagy kedvencem az a fekete-fehér kép.Kép
Ezek még decemberben készültek:
Kép
Kép

Szép napot mindenkinek! (Mi du. megyünk Újvárosba a cukibaKép)

Panka

panka

Sziasztok Lánok!
Mi most jöttünk meg Kisköréről így egy kicsit lemaradtam. A recepteket én is ismetem. A tárkonyos levest jó még pulykából vagy csirkéből készíteni. Ja és én májgombócot teszek bele.

Kriszta13!
ITC Csorbáné - remélem jól jegyeztem meg!

Kriszta!
Emelem kalapom!
Mi 6 évet vártunk Lilire és már mi is foglalkoztunk az örökbe fogadás gondolatával.
Én is tudom hogy milyen minden hónapban reménykedni. 1000*1000 hála a dokimnak!

Puszi Magdi
lilien_csenge

Panka!
A képek, de főként Beni nagyon édes!

Képzeljétek, csoda történt. Ádikámhoz éjszaka csak 5x kellett felkelni, és 6 óra 20 percig aludt.

Tegnap elmentünk a Népkertbe sétálni, és hintáztattuk Ádit a fa hintán. Sajnos a népkert a falevelek nélkül eléggé kopár, és egy kis sár is volt, de azért nagyon jó a motorpálya felé eső játszótér.
Kifogtuk a felvonulást is, és mivel a Széchenyin leállt a forgalom, gyalog kelett haza bandukolnunk a felvonulókkal. Így 3+1/2 órát sétáltunk.
(Azt nem nagyon értem, hogy miért kell Miskolcon minden ünnepség, megemlékezés miatt fennakadásnak lennie. Miért kell a villamossíneken felvonulni?)

Szép jó napot kívánok mindanyiótoknak!

mse173

Sziasztok!

Sehol senki?

EmeseKép
Te akartál felvonulást.Kép
Lehet, hogy a jóidő és a sok levegő jó hatással lesz Ádira?Kép

Panka

panka

Halihó!

A fodrász ügyes volt, úgyhogy megtartom.Kép Kicsit rövidebb és kicsit színesebb lett a hajam. A következő talin majd meglátjátok.

Vasárnap voltunk a veterán autó és tuning kiállításon Nyíregyházán. Hááááát, örülök, hogy nem csábítottam senkit feleslegesen oda. A 900 Ft-os belépőt nagyon nem érte meg. Még a veterán autók hagyján, azok tényleg voltak. De a tuningos rész... A tuning alatt inkább csak böhöm hangfalakat és erősítőket értettek. Így kb. fél óra alatt letudtuk az egészet. De így pont ebédidőben értünk Tokajba és ha már ott voltunk, halászlevet is ettünk.Kép És ott nagyon-nagyon szép idő volt, úgyhogy egy kis séta is jól esett.

Anyukámat is felköszöntöttük. Készítettem neki fűszertartókat, persze szalvétával.Kép Férjem nagyiját is felköszöntöttük, neki pedig egy gipszképet csináltam, amit azonnal fel is rakatott, mondván, hogy ott olyan csupasz a fal. (Ezt én is észrevettem, úgyhogy azért kapott egy képet.Kép) Jól degeszre ettük magunkat, úgyhogy most már tényleg itt az idő egy kis fogyira.Kép

Nagyon szép tavaszi idő van és egész hétre ilyet jósolnak. Hurrá!Kép

Na, megyek tovább dolgozni.
Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Talán sokakat nem éredekel, de elmondom:
Épp ma 15 éve, hogy megismerkedtünk a férjemmel!
Persze egy Beatrice koncerten. A végeredményt tudjátok: 10 év házasság és egy angyalka Kép
Neva
neva

Sziasztok!

Neva!
Gratulálok! Mi is épp tegnap számolgattuk, hogy már annak is 10 éve lesz májusban, hogy együtt élünk. Jó hosszú idő! Sok minden belefér!

Panka!
Voltál a turiban? Mintha Katát láttam volna, vagy legalábbis hasonlított a profilban lévő képre a hölgy, akit Katának néztem. Rengetegen voltak, nem nagyon szeretem ezt az egymáson áttaposást.
De ha már ott voltam... Aztán elmentem tornázni is. Jól kihasználom, hogy ma anyukám nálunk van és vigyáz a manóra.

Krisztina!
Ez egy szép és érdekes történet.(Tekla+Anna) De aztán jól belejöttél, mert látom, hogy Lili se váratott magára sokáig. Jó lehet a három lánnyal!

Emese!
Innentől már biztos könnyebb lesz! Ráérez majd az alvás ízére Ádám is!

További napsütéses napot!

Judit
kjudit

Sziasztok!

A napsütéssel ma minden ok volt. Anyukáméknál (Görömbölyön) nagyot sétáltunk, és benéztünk a CORABA is.

Koda!
A Corában volt ma még 2 csomag nagy betűs játszó szönyeg (mint a miénk) hívni is próbáltalak, hogy kell e, de nem voltál elérhető. (320*320 cm 2990,- Ft-ért).
Holnap is megyek, ha kell, beugorhatunk érte.

Neva!
Gratula az évfordulótokhoz.Kép
Azt hiszem, hogy ez nálatok is egy tini szerelem, mint nálunk.

Judit!
A próféta szoljon belőled! Kép

Üdv.

mse173

Sziasztok!

Nálunk beindult a tavaszi zsongás de a kerttel csak jövő héten lehet igazán foglalkozni mert még igen vizes a föld.Már alig várom hogy ültethessek virágokat!

Lányok!

Segítsetek légyszi!
Örököltem a nagyimtól még régebben egy Predom-Lucnik tipusú táskavarrógépet.Keresztanyámmal megpróbáltuk beüzemelni de összevissza varr.Valószínűleg ki kellene tisztítani meg beállítani mert így nem lehet használni.Pedig már függönyt készültem varrni a gyerekszobába.
Tud valaki egy olyan varrógépszerelőt vagy műszerészt aki megbízható és rábízhatom a szervízt?
Kérlek segítsetek!

Egyébként egyre jobban vagyok csak most álmatlansággal küzdök.A fiammal úgy aludtam éjjel.nappal mint egy mormota,most meg felébredek hogy ki kell mennem és nem tudok visszaaludni.Tegnap pl fél háromtól fél hatig forgolódtam,Gergő meg háromnegyed nyolckor ébresztett.És ez így megy minden éjszaka!
Próbáltam már a citromfű teát de az sem jó mert ha lefekvés előtt iszom akkor még rosszabb.
Bocs hogy itt nyekergek de hátha van jó ötletetek.

Krisztina!

Annyira szép a történeted!Nemrég láttam egy hasonló sztorit a tv-ben.

Neva!

MI még "csak" 8 évesek leszünk de nekem már volt egy 11 éves kapcsolatom az első férjemmel.

Panka!

Nagyon édesek a fotók!
22-én lesz Gergő szülinapja majd megpróbálok képeket feltenni,ha nem sikerül és elküldöm neked segítesz feltenni?

Zsuzsa!

A vadragu leves itt is favorit de mi nagyon szeretjük a legényfogó és a palóc levest.Mindkettő hasonló pikáns savanykás leves.

Annyira jó hogy már süt a nap!

Pussz:Forgi
forgi

Ditta!

Ismerem a szentistváni finom sütiket. Jobban mondva egy olyan tortát, ami égetett cukorból készül. Mi kaptunk az esküvőnkre egy kosár formájút. Nagyon szép volt és nagyon finom is. A nagymamámnak különösen ízlett. Ismered a nénit aki készíti ezeket az égetett cukor tortákat? A nagymamámnak szeretnék születésnapjára egy ilyet készíttetni. Ha esetleg tudod, hogy lehet elérni, kérlek írd meg. Az email címem a profilomban van a webcímnél. (jellemző) Köszönöm

Judit
kjudit

Sziasztok!

Csak gyorsan. Na ki volt ma nálunk?
Kép

Neva!
Szívből gratulálunk az évfordulóhozKép

Forgi!
Passz.

Bocs, de tényleg mennem kell. Puszika, Marik
Marika

Sziasztok!

Voltam ma az AFP eredményemért és teljesen normál lett, 40 ng/ml, a MOM érték 1.09. Tegnap megmozdult a Picurkánk. Nagyon boldogok vagyunk. Holnap megyek UH-ra már alig várom, hogy lássam a Picit, holnap beszámolok.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!
Zsuzsi!
Ez igazán klassz!Várom a folytatást!
Forgi!
Utána nézek ki tud ilyen szerelőt.
Dudus!
Nem csináltál képeket a fűszertartókról?
Neva!
Gratulálok ez már gombócból is sokKépHasonló a mi távonk is.17 év.S az angyalok csak potyognak!S itt azt hiszem mindenkit érdekel hisz Rólad szól s ez egy ilyen topik(ami nagyon jó)
Marika!
Hová sietszKép
Judit!
Ma egész nap csavarogtam és turiztam.Még egy jó ötlet turirajongóknak:Minden kedden angol(KILOS)az ITC-ben.Nagyon jó!két bőrdzseki született rózsaszínű
Kép
Sziasztok
telian

Sziasztok!

DodusKép
Új frizuról fotót kérünk.Kép
Nyíregyházán mi is gondolkodtunk, de mi csak a tuningos rész miatt mentük volna (párom mániája), de jól tettük akkor, hogy nem mentünk.

NevaKép
Gratulálok az évfordulótokhoz.Kép

JuditKép
Turiba csak akkor fogok eljutni, ha a párom kivesz egy szabadnapot sajna. Nekem nincs kire hagyni Benit, babakocsival meg elég nehéz közlekedni, buszon még nem is mertem kipróbálni. A gyalogláshoz meg eddig nem volt túl jó idő. De talán majd most, hogy jobb idő van, bő fél óra gyaloglásra lakunk a belvárostól.

EmeseKép
Neked mikor kezdett rosszabbul aludni Ádi?

ForgiKép
Én is minden nap végignézem a kertet, hogy nem nyílt-e ki valami virág.Kép De eddig még csak a hóvirágot találtam, de a krokuszoknak is már csak pár nap kell.
Varrógépszerelőt sajna nem tudok, pedig nekem is kéne nagyon a villanyvarrógéphez. Most a jó régi lábbalhajtóst használom.
Álamtlanságra majdnem írtam, hogy egy jó meleg fürdő, aztán eszembe jutott, hogy pocisan ez tiltólistán van. Más ötletem nincs.
Fotófelrakásban persze hogy segítek.

JuditKép
Mezőcsáton is készítenek ilyen sütit egész olcsón. Az lehet, hogy közelebb van mint Szentistván.

MarikaKép
Milyen nagyfiú már Martin.Kép Kiváncsiskodhatok? Csak hozzátok mentek Lináék Szikszóra vagy netán a kistesóprojekt miatt is?

ZsuzsaKép
Látod minden rendben van. Holnap várjuk a beszámolót.

KrisztinaKép
Az ITC-s az a kazincbarcikai turi?
Bőrdzseki király (ahogy öcséim mondanákKép).

KataKép
Képzeld, t.újvárosi barátnőm is kezd katicamániás lenni.Kép Csak ő a kislánya szobáját szórja tele katicákkal.Kép

ZoliKép
Adj valami életjelt, plíííz.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

SziasztokKép
Nekem senki nem írtKép Pedig oly lelkesen olvastam ezt a sok levelet. Na, majd legközelebb.

K.KrisztaKép
Tetszik a divatbemutatóKép

ZsuzsaKép
Ez csudajó!!!! Akkor most kezdődik a lambada odabentKép Kép lesz az UH-ról? Ha igen, felrakhatnád!Kép

ForgiKép
Érdekes amit írsz. Más pont az ellenkezőjével küzd. Akit ismertem eddig, mindíg aludni akart. Jómagam is. Főleg ebéd után a munkahelyemen.Kép

Életünk első hintázása is megtörtént. Szeretném Veletek is megosztani:
http://babanet.hu/album/albumimages/1549/36075.jpg

Jó éjszakát: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Dodus!
Képet szeretnék. Főleg rólad az új frizurával!Kép

Neva!
Igazad van, talán sokakat nem érdekel, de minket igen!Kép
Gratulálok és kívánok további boldog éveket együtt!Kép

Judit!
Nem hiszem, hogy engem láttál.Kép
Délelőtt sétáltunk egy nagyot Kodával és egy másik babanetes kismamával (akit hívok ide, de az istennek nem akar bejelentkezniKép), aztán pedig itthon voltam. Aludtam egyet a Dodókámmal.Kép
Nem turiztam.Kép Hány órafelé volt?

Forgi!
Én sajnos nem tudok segíteni, bár van varrógépem, de szerencsére még nem volt rossz. Anyu volt nemrég valamilyen varrógépesnél, majd megkérdezem hol. Azt tudom, hogy ő sem ismeri, csak hallotta valakitől.
Felétek már nincs meg az a varrógépes? Volt arrafelé egy, mintha mennél a DOMUS felé, a kanyar után jobbra. Ha megtalálom a papírját a gépemnek leírom a címet. Én anno gépolajat vettem ott, de ők szervíz is egyben.
Álmatlanságra nálunk jól bevállt egy pohár meleg tej.Kép Hátha...Kép

Panka!
Ha turizni támad kedved, nem szólnál?Kép Nekem sincs kedvem egyedül menni Dodóval és így mobilak is lennénk.Kép
Katicamánia: részvétem a családjának!Kép

Marika!
Én is felismertem ám Martint!Kép
Arcra semmit sem változott, de már kész nagyfiú!Kép

K.

Ui: észre sem vettétek, hogy új kép van a profilomban. Brü-hü-hü.Kép

KépKép

KépKép
kata007

Koda!

Én írok Neked, bár Te sem írtál nekem.Kép
Rég láttalak!Kép A minipasid a hintában is egy tünemény.KépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

KataKép
Eddig azért nem írtam, mert vártam, hogy felébredj!!!KépKépKép
Képzeld. Ahogy hazaértünk a sétáról, Gabi teljesen megilyedt. Nem emlékezett rá, hogy a babakocsit berakta -e a kocsiba. Ráadásul én sem emlékeztem. Mondtam neki, hogy gyorsan nézze meg. Na nem is a kocsi volt fontos, hanem az, hogy a szalvéták is benne voltak!!!KépKép
Minipasi köszöni az elismerést. Hátha még megtanulna ülni benne egyenesen. Ami késik....

Én is vártam Zsua jelentkezését. Hátha holnap!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kata!
Én már észre vettem, még mielőtt az egyik topikban írtad. Csak időhiányban szenvedek.

Koda!
Én írtam Neked, csak a szalvétázós topikban. Kép
De mindjárt írok mélt is.

Neva!
10 év, fúúúú de jó! Akkor Ti már a második ciklusban vagytok (7 évenként új ciklus) Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Koda!
Dancsiért 3/4 4-re ott kell lenni, tehát nálam nem tarthat estig az alvás.Kép
Nem mondod komolyan, hogy a szalvik fontosabbak mint a kocsi?Kép Azért megvolt a kocsi is, ugye?
Irigykedem rád, hogy nálad már ott a vv-os szalvéta. Engem meg ehet a fene holnap délig, mert reggel megyek anyumékhoz, csak utána tudom megnézni a postát.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Gyöngyöske!
Én meg olvastam, hogy kaptál tündéres szalvit. Holnap pont arrafelé is járnék, vettem volna neked.
Azért még nézem nektek ha járok olyan helyen.
Milyet gyűjtöl még mostanában? Szeretném a katicásokat meghálálni.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Jaj Kata, de butuska vagy. Nem kell érte semmmmi.
Természetes, hogy ha látok továbbra is katicásat akkor kapsz belőle.
Ja és az előbb nem írtam, de nagyon huncut kiscsaj a legkisebbed. Kép

Ki lehet a titokzatos Zsua?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!
Akkor bízd rám!Kép

Zsua egy anyuka, akivel a chat-en ismerkedtem össze, aztán ma személyesen is találkoztunk hárman: Zsua, Koda és én.Kép Ha jól emlékszem 9 hónapos a kisfia, Dominik.
Beszéltünk neki Kodával erről a topicról és most várjuk, hogy mikor köszön be.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a sok-sok gratulációt! Valóban sok idő, de az a furcsa, hogy nekem nem tűnik 15 évnek.
Nagy ünneplés nem volt, csak pezsgő. Viszont megleptük egymást (magunkat) egy digitális fényképezővel. Kép
Igyekszem megtanulni és gyakrabban tenni fel képeket magunkról.
Sajnos a hajtásnak még nincs vége és még mindig nem tudni mi a probléma velem, úgyhogy addig nem szívesen jövök nyafogni (nekem is rossz érzés). De utána ígérem visszatérek, mint a jedi.
De azért minden nap olvaslak titeket és megnézem az új képeket.

Mindenkinek szép napot.
Neva
neva

Szia Neva!

Nem lehetséges a "probléma" a hajtás miatt van?
Irigykedek a digit fényképező miatt. (De csak egy kicsit) Kép

Ma megyek Pestre konzultálni a szakdolgozatommal kapcsolatban, utánna rohanok haza.
Nem szeretném elkiabálni, de úgy néz ki, hogy sikerül egy nagyobb lakásba költözni, ma este írjuk alá a szerződést. Remélem, nem jön közbe semmi.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!

Ádi 4 hónapos koráig viszonylag jól aludt (bár 3-4x szopizott), ekkor nagyon megbetegedett, magas láza volt tartósan, infúziót kapott minden nap, ezért magunk közé vettük aludni, vagy 20 percenként néztük, hogy nincs e láza. Szerintem ez volt a baj. Kép

Koda!
Én írtam neked, de le sem pipálsz.
A kép aranyos Marciról , mintha Ádit látnám a hintába.
Hol sétáltatok?

Kata, Panka!
A turizás engem is érdekelne. Szóljatok ha mentek!

Üdv.

mse173

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?