Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Leventének nagyon boldog első névnapot kívánunk!!

Bea!
Megnézegettem a fotóalbumot, nagyot nőtt már Levi, Gréti pedig igazi HÖlgy! :)

Cseppek!
Meg tudnád adni a Takó drnő bejelentkezős számát??? Az EKG s is kéne! Köszönöm!!

Niki!
Sikovanyecz J. a dokim.

Gira!
Nekem a 10. hét körül csinált a házidokim EKG-t. Tollal rajta van a nevem és a vérnyomásom is 160/110 így ezzel nem megyek a belgyógyászhoz :D :D :D
Minden vizsgálatkor magas a vérnyomim és nem hiszik el, h itthon rendben van. Mérem naponta 3x és átlag 125/80 , ha meg bármilyen orvosnál vagyok akkor 140-150 körül van. A vasasban Inci mér egyedül 100/60-t...... :)

A.T.Zita!
Köszönöm a bogyókat!! Ami megmarad, továbbadom, úgyis "topichomeos"....
Az UH-t Surányi drnő csinálta.... Tudod mondják, h a herék később szállnak lehet, de Ábinál a sima UH 21 hetesen olyan kukacot mutatott, h laikusként is 100% ra tudtam a nemét. Most ilyen nincs, emiatt hiszem el, h lány.

Szilcsi!

Ha szemben nézed az UH képet, akkor balra lefelé néz a lányom. Látszik a szemei, orra, szája és jobbra fennt a fülecske....
Szerencsére a vizesedés nem vészes, a nyárnak tudható be. A vérnyomásom itthon normális. Ábival ilyenkor már 3x1 Dopegytetszedtem, most elég 1 szem...

Enikő!
Zalán?????
Viushoz csak annyit, h anno laktam koleszban és ott a fsz-n vlt egy bentlakakásos ovi. Olyan gyerekek laktak ott, ahol a szülők dolgoztak és nem tudták megoldani a felügyeletet. 7 végére hazamentek a kicsik. Szépek voltak és jókedvűek...... Kívánom , h az egész család számára a legjobb döntést hozzátok!!

MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK A GRATULÁCIÓKAT!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép Ábel...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Hali.

Gira, örülök, hogy Réka is javulófélben van.

Matteo, nagyon jók a fotók!
Ötödik fog tízhósan? Na jó, Peti későnfogzó...az egyéves képein még csak a két alsó foga látszódik. :) De azóta behozta ő is a lemaradást, az utóbbi egy hónapban kijött a négy "háromas" foga, így mostmár 16-nál tartunk, csak a hátsó őrlők hiányoznak.

Zsuzsu, anyukám volt nemrég az SZTK-ban, igaz, nem a diabos részen...szerintem még kell időpont. Én annak idején Császár doktornőnél voltam, nekem ő nagyon szimpatikus volt, ha egyszer lesz ketteske, és ő még ott lesz, hozzá fogok menni. A várakozást passzolom, két éve az EKG gyorsan megvolt, de a doktornőre várni kellett.
Egyébként szerintem ezt a kötelezőt csak olyan belgyógyász csinálhatja meg, akinek van diabos szakiránya. Ha a házidoki ilyen, szerintem nincs akadálya a dolognak, de egy általános belgyógyász nem jó...gondolom én. ;)
Gratula a puncishoz...milyen pici a nózija.
Hallod, milyen loknijai vannak Ábelnek! És milyen tejfölszőke a haja!

Enikő, a te képeid is jók. Milyen mosolygós gyerek jutottak neked!
Sajnálom, hogy rossz lett Vius eredménye. Nem is tudom, mit mondjak. Egyébként melyik dokihoz is jártok?
Zalán hogy van? Fogacskái?

Szilcsi, fel a fejjel, tényleg nem tart egy hónapig a fúrás-faragás. Nálunk is voltak anno, lekopogom, Petit nem zavarta, én meg nem vagyok egy napközben alvós típus.

Norus, ez a melegkiütés dolog igen érdekes. Most Petin is vannak pöttyök, de hogy mitől? Én a melegre tippelek, mert a lábánál vannak a hajlatokban. Mondjuk ez épp olyan hely, amit semmi sem fed. :? Szóval én sem értem. De hétfőn úgyis megyünk a dokihoz, majd rákérdezek, hogy azok ottan mik...
Szerintem nem nagyon van rajtad kívül, aki a gyerek egyéves koráig betartotta azt, amit írtál. :D

Bea, Leventét Isten éltesse!

Szép napot!

Ági és
KépKép
exdeus

Nórus: Jelentem, én betartottam Grétivel. Gluténes cuccot az 1. szülinapján evett először (a tej és tojásmentes muffinból amit sütöttem neki torta helyett), 1 falatot. Tejterméket 1. szülinapja előtt 1-2 héttel kezdtem bevezetni lassan, tejpéppel. :)
Hogy Levivel hogy lesz...az még a jövő titka, már nem mondok semmit, mer ez a srác már minden gyereknevelési elvemet megdöntötte. :lol: :lol:
Ja, már nem cumizik. Amióta megtalálta a kezét, az ujját szopja...cumit messzire kiköpi.

Zsuzsu: Ezt a szőke, göndör hajat...:) Remélem a lányotok is ezt örökli :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Köszönjük a köszöntéseket!
Egy kép az ünnepeltről :lol:
Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Na végre volt időm kicsit böngészni a neten. Megtaláltam, hogy mi ez a nyavalya, ami megtámadta a porontyaimat. Herpes simplex vírus. Ennek ilyen tünetei vannak, amikor valakinek a szervezete először találkozik ezzel a kórokozóval.Pont úgy, ahogy nálunk is zajlott, 1-2 nap láz, aztán ínyvérzés, gennyes gócok az ínyen. 7-10 nap alatt gyógyul, és a szervezet immunitást szerez rá ezzel. Mivel ez vírus, nincs gyógyszere, csak a tüneteket lehet enyhíteni.
Ezeket csak azért írtam le, ha valaki véletlen (remélem nem) így jár, akkor már okosabb legyen ;)
Vendég

Bea!
Leventének boldog névnapot!
Nagyon aranyos! :lol:

Csajok!
Ha valakinek van a várandós csomagból kimaradt mam cumija és estleg nem kell neki, én szivesen elfogadom. Vagyis Alexandra. Mert Ő szopja ezerrel. :lol: :cry:
Köszi.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

A.T.Zita!
Jó, h eszembe juttatad! Mikortól és hol lehet átvenni a várandós csomagot?????

Gira!
Örülök, h kiderült a baj, de legfőképp, h jól vagytok!!

Bea!
Névnaposod is csak növöget rohamosan...

Exi (Ági)!
Én is Császár dr nőnél voltam Ábival. Mért vérnyomást és 150 körül volt. Isznyat izgulós vagyok és olyankor felmegy.... elküldött kardiológiára, még 24 órás monitort is kaptam, rengeteget várakoztam és kiderült semmi bajhom, csak izgulós vagyok. valahogy most szeretném elkerülni ezt a cécót........Főleg amiatt, mert Bencének rengeteg munkája van és csak Ő tud Ábival lenni....

Köszönjük a dícséretetket!! Remélem a lányunk is ilyen bongyi lesz! A szőkeségében jobban bízom.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Na idejutottam végre kicsit! :)

Zita :)
Nekünk van Mam cumink!
Igaz, nem bontatlan, mert ugyebár megpróbáltam odaadni anno Csajszinak, de kb 2x 3x 10 mp-et volt a szájában! :lol:
Elfertőtlenítve hagytam sorsára, ha kell, szólj!

Norus :)
Jó hallani Rólatok is! :D
Használod még a sling-et? Mi nem tudjuk, Noémi nem marad meg benne. De biztos én vagyok béna... :(

Enikő :)
annyira sajnálom, hogy megint rossz lett Vius erednménye... :( :( :(
Borzasztó nehéz döntés előtt állsz, bárcsak bárhogy tudnám segíteni a döntésed, de őszintén nem tudom, mit tennék hasonló helyzetben. :( :(
Remélem, Zalánnak nem lett nagy baja, és maradnak a fogacskák!!
A képek nagyon jók!! :D

Szilcsi :)
Jobban van már Lali?
Kitartás, jó sok betegség jutott Nektek most hirtelen! :(

Bea :)
Levinek nagyon boldog névnapot!! :)
Hihetetlen, milyen kis erőgép a Pasid! :D

Gira :)
Csörgess meg, ha Szegeden vagy! :wink:
Na jól kifogtátok ezt a herpesz vírust! Remélem, már Réka is jobban van! Te nem kaptad el?

Zsuzsu :)
Gratulálok Tirzushoz! :D

Rólunk:
Úgy tűnik, Boti nappalra szobatiszta! :D
Igaz, délutáni alváshoz még kell a pelus, de már többször száraz maradt, ha becsurran, akkor az ébredés után történik, félálomban.
Az éjjeli pelus persze még pisis nagyon, de az hosszabb menet.
1 hete vettem le róla a pelenkát, pisilni elég hamar megtanult a bilibe vécébe, fatövére :lol: , de 2 napja a kaka is bilibe megy! :D

Noémi pedig végre hanyatt fordul, igaz, csak az ágyában ébredés után, de már ez is vmi! :D
Amúgy ezerrel húzza fel magát ülésbe - hasizomból, állandóan ülne, ha hagynám! :roll:
Úgytűnik a bukások is abbamaradnak, már kb 2 hete nem bukott nagyot, ez már nagy szó nála! :D

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Holnap reggel Szegedre megyek vérvételre. Majd csörgök, ha végeztem.
Én teljesen immunis vagyok a herpeszre, :roll: még sosem volt. Állítólag van a hajlamos ember, meg a nem hajlamos, és aki nem hajlamos, az nem fogja elkapni semmiképp... :roll: Érdekes ez a természet...
GRATULÁLOK a szobatisztasághoz!!! :) :) :) És irigy vagyok ;) Félek attól, hogy megint 2 gyereket kell egyszerre pelenkáznom. Már csináltam 1 évig... neeeeeem akarooooom :x
Jaaaa, én csak más gyerekeinél láttam olyat, hogy hasizomból felül
:shock: Az enyémek mai napig nem képesek rá :roll: De kicsi korukban sem próbálták így soha.

Nálunk is van jó hír! Hajna összetett mondatokat mond, és szépen ragozva beszél :D 1-2 hét alatt fejlődött így fel. Csak lesek.

Én továbbra is jól vagyok, de már a napon kapálás nem megy :lol: Babóca már most már permanensen koponyatartásban van, ami számomra rettentő megnyugtató. Kezdem várni a szülést :) Kiválogattam a jól bevált 56-os ruhákat, megvettem az első csomag Newborn pelust... szóval kezdek zsongni :oops:
Vendég

sziasztok

próbálok semmit sem kihagyni, de nehéz lesz...

A.T.Zita nekünk bontatlan a mam cumink. ha kell adjuk. irj privit címmel, ha szerinted feladhatom. vagy a Párizsi krt. körül lakunk és priviben telcsiszámot is adhatok. lila színű is kutyus(?) van rajta.

gyerekek nagyon szépek. Levi, Ábel. és asszem a múltkor lemaradt sznanna kiscsajszija is nagyon szép. ja, és enikőéké is. szóval az összes. és Teo nagyon cúúki a tengerben. aki kimaradt reklamáljon!! :D

zsuzsu
gratula a kiscsajhoz! én látom a foton! te sem raksz pocakfotot?

gira
te is csak ígéred azt a pocakfotót. én télleg szeretem nézni :oops: olvastam du. a herpeszes hozzászólásod. erre egy órája elkezdett dudorodni a szám :? pedig már vagy 5 éve nem volt. most, hogyan adok Mininek cupikat? :roll:

enikő
nehéz lehet nagyon. jó tanácsom nincs.puszika. Zazának külön gyógycupi, Viusnak is küldök egyet!

zituska
lecserélted Noémi kisképét? jól be van öltöztetve a csaj. nem egy nyári kép(hi-hi) :wink:

norus
szia! én asszem még nem is olvastalak itt. de ez azért is van, mert nem régóta írok. időnként én sem érzem toppon magam :oops:

rólunk
voltunk otthon a szüleimnél. most jó volt, mert a párom szülei nyaraltak és így nem kellett még hozzájuk is átmenni :oops: . még így is volt szopi-hiszti este. (a múltkor akkor volt mikor a párom szülei itt voltak). így úgy gondolom, hogy Hédinek időnként sok(k) az új inger.mert mi itt Szegeden csak hármasban vagyunk, segítségem is csak az első 5 napban volt. de szoktatni akarom, mert amúgy szeretek kirándulgatni. vonatozni szeret :D , nézelődik majd elalszik.
éééés rövid a hajam :D . már úúúúgy vártam ,hogy haza jussak a fodrászomhoz, aki nem akarta levágni, de aztán csak rádumáltam.

fáradt vagyok, mert otthon sosem alszok túl jól, mert még este dumcsizok alvás helyett, meg furi is az ágy.
na, lépek
toncsi
és még kisvigyorgás, hogy szépen fejezem be :wink: Kép

toncsi80

Zsuzsu:
Privi ment! a múltkorit nem kaptad meg????

Toncsi: Hédi nagyon csini és ez a mosoly. édibédi :)

Megvettük Nóri etetőszékét. Hát rögtön birtokba is vette, nagyon tetszik neki. A tálcáját csak úgy csapkodja,.. kaját ide :)
Holnap lesznek képeim is csak győzzétek nézni őket...

Az összes baba cukorfalat. Öröm nézni őket.

Leventének utólag is boldog névnapot!

Szilcsi: mi van veled? jobban vagytok már?

Fogas kérdés: ha jön a fog, azt hol látni??? Nóri alsó ínyének elülső részén van két fehéredő púpszerűség, máshol nem látok ilyet az ínyén. lehet hogy már a kibújni készülő fogakat látom oldalról????

bocs, ha hülyét kérdeztem, de még sose láttam hogy nő ki egy fog a semmiből.....

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!!

PETINEK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!

Anna!
Köszi a pü-t!!!!
Én úgy vettem észre a fogat, h beleharapott a cicimbe.. :oops:
Ha már főziztek, akkor koccanhat a kanál is. Na meg kifehéredik az íny....

Ezt a cikket ajánlom figyelmetekbe.... Úgy tűnik én szívtam, 10 nap alatt a t-mobilos telcsimről lefogyott 4000ft, pedig alig telcsiztem. Úgy tűnik azért is vettek le pénzt, amikor csak megcsörgettem a férjem és Ő hívott vissza. Szóval próbáljatok vigyázni!!

http://www2.mfor.hu/cikkek/Rosszul_jarh ... lozok.html

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

gira: nem vagyok néstlé-párti vagy –függő. :lol: Hogy hova lesz a műanyag? Hát, lehet, hogy azt lenyeli, de nem hiszem, hogy a belében is feloldódna. Nagyon nehéz oldani ezeket szerves oldószerrel is, nekem így rémlik, nemhogy vizes alapú oldatokban, és ha így van, akkor a gyerek másik végén kijön változatlan formában.

Exdeus: Dórinak 6 foga van már hónapok óta. :wink: És mindjárt kint a 7-8.

Zsuzsu: hajrá pocaklakó kiscsaj! Ábi tündéri.

jégvirág: igyekszem én is, de annyira követeli már, amikor ma meglátta Marcsit joghurtot enni, nem volt hajlandó folytatni a gyümölcsevést, pedig azt is szereti.

zituska: a slinget kb féléves koráig használtuk, addig nagyon bevált, már nem használjuk, itthon már nem bírnám el benne, de szerencsére már nincs olyan, hogy csak abban alszik, rajtam lógva, kint meg babakocsizunk. Ha utazunk, viszem magammal, hátha szükség lesz rá, ha olyan helyre megyünk, ahol a babakocsival nem lehet. Van egy háti fordozónk is, na abba se leányálom sokáig cipelni.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Bea!
Mi ez a szöveg Levi ruciján?Nem semmi.. :lol:
Boldog névnapot neki!!

Sznanna!
Ha engem kérdezel,sztem igen. :wink:

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Norus!

Garda tavat körbejárjuk nem egy nagy távolság,megyünk Gardaland-ba meg a csúszdaparka(Caneva World)Alszunk Sirmione-ban szóval körbemocizzuk,nem csak egy helyen fogunk aludni végig.Kb
nap egy kemping.Megyünk lanovkázni(Malcesine rota air kabin ami van a világon)Legalábbis ezt találtam róla.Megyünk Bolzanoba megnézzük ÖTZI-t is.

Zsuzsu!
Gratula Tirzushoz!!!!!!!!!!!!

Enikő!
Sajnálom Viust nem tudom én mit csinálnék,nem könnyű ezt felfogni és dönteni.

A tenger nagyon jó volt ,bár egész nap utaztunk,de Máté egy szót sem szólt nem hisztizett le a kalappal előtte annyira büszke vagyok rá!!Élvezte nagyon ott is jól viselkedett alig kellett rászólnom.tudtam én hogy angyali gyerekem van csak épp a tesókkal nincs kibékülve,de az utolsó napokban már csak sóhajtozott hogy jaj de jó lenne ha a Niki és a Norbi is itt lenne.A kicsik nagyon jól viselkedtek csak akkor emlegettek ha anyu leszidta őket,de amúgy minden simán békésen ment.
Én is leégtem piszkosul,mert ugye az első napon a fejem mindig a víz alatt volt (búvárkodtam)nem figyeltem a hátamra na most viszket meg hámlik mint a franc..utánna okosabb voltam ,mert fehér pólóban mentem a vízbe.Máté édi volt amikor meglátott mindig kérdezte"Anya mi a zsákmány"?
Sajna tengeri csillagot nem találtam neki pedig nagyon szerette volna.
Röviden ennyi ,most én is mosok pakolok főzök stb jövőhét megint húzós lesz.Vasárnap még dolgozom addigra össze kell szedni a cuccainkat de előtte persze mosni vasalni szóval nem leszak mostanában...

Kép
Kép
zitacicu2

Hahó

Leventének, Petinek boldog névnapot! :D

Bea, elképzelhető, hogy melegkiütés, bár hintőporoztam, éss emmi változás, és most már viszket is. :shock: Dokihoz nem megyek, elegem lett, majd elmúlik. Ilyen bodit mi is láttunk a Corában, ha lenne tesó, tuti vettem volna egyet. :lol: Nekünk ilyen van: kicsi vagyok, de én vagyok a főnök. :D

Zitus, hallom, nálatok is járt ma Bea. :D Nálunk nemrég végzett, Lali ordított is rendesen.

Anna, várom a képeket! Nagyon ügyes lánykád van, fogacskát nemtom, nekünk még nincs, se púp, se fehér, semmi, csak tengernyi nyál. :roll:

Norus, örülök, hogy látlak, nem dobsz a csajokról képet? Olyan rég láttuk már őket. :wink: Hja az érzés ismerős, biztatni nem tudlak, bár nekem csak egy gyerekem van, de néha így is kiborító, hogy semmire nincs időm rendesen - sokszor rendetlenül se.

Zitacicu, szuper, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás! :D Képek???

Gira, ez a herpeszdolog durva. Honnan a fenéből kapták el a csajaid? :shock: A fertőzőn volt egy szobatársam, középkorú nő, egy hónapja feküdt bent, kiderült, a herpeszvírus okozott nála gyomor- és bélrendszeri panaszokat, de olyanokat, hogy 3 hét alatt 32 palack infúziót kapott. :shock: Kiderült, az anyósa volt herpeszes a száján, tőle kaphatta el, csak neki máshogy okozott problémát. :shock: :? Gyors gyógyulást a csajoknak!!!

Toncsi, Hédi egyre szebb! :D Édes a mosolya. Hú én otthon nagyon jókat tudok pihenni, mindig van, aki eltutujgatja a gyereket, nem kell főzni-mosni-takarítani, semmit, csak pihenni. 8)

Voltunk ma fülészeten, semmit nem javult Lali torka, ugyanolyan hólyagos, alig eszik, éjjel sokszor nyöszörög, kapott antibiotikumot, köhög, arra calcimuscot, normaflore, cebion, nurofen. :(

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Képek is lesznek majd de lehet hogy az Olasszal együtt most nincs időm még a képekkel is babrálni....

Gira!

a kicsiknek is valami herpesz vírus okozta a szájukban azt a sok hólyagot .Még szerencse hogy nem ment rá a gyomrukra...

Elfelejtettem hogy Mátét majdnem fehérebben hoztam haza a tengerről,mint ahogyan elment .nagyon féltettem a naptól délben soha nem voltunk kint és délután is ha láttam hogy pirosodik a válla gyorsan beültettem a napernyő alá.szerencsére nem hisztizett szó nélkül ült és várt.Az utolsó napon bátrabbak voltunk így lett egy pici szine :lol:

Ma még egész nap mostam meg is száradtak a ruhák lehet vasalni.ááááááááá

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Itt vannak a megígért képek.

Kép ilyenlett a kiságy leengedve... Nórinak ez sem okoz gondot hogy felálljon...

Kép készül az etetőszék ... apa ezt a csavart is csavard be légyszi

Kép első birtokbavétel :)

Kép első falatok az új székben

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Petinek és Leventének Boldog névnapot! :lol:

Zsuzsi!
Gratulálok a kislányotokhoz!!!!!!! :lol:

ATZita!
nekünk is van bontatlan cumink! :wink: Mi is szívesen odaadjuk!

Enikő!
Nagyon nehéz döntés előtt állsz, kívánom, hogy sikerüljön a legjobb döntést meghozni!Bármennyire nehéz, sztem jót tenne Viusnak a bentlakás, főleg ha tényleg szakképzett emberekkel van!

Szilcsi!
Nektek kitartást kívánok!!!!

Anna!
Sztem is a foga jön! :wink:

Szilde!
A lovaglás kiválóan fejleszti az egynsúlyérzéket, a koncentrációképességet, oldja a görcsös mozgásokat, segíti mind a nagymozgást, mind a finommotorikát. Én már láttam dixlexiás gyereket lovon ülve folymatosan és hibátlanul olvasni!!!!!

A babócák nagyon szépek a fotókon!!!!!

Mi jól vagyunk, csak nem bírjuk ezt a nagy meleget!
Jövő héten lesz apa szabadságon, akkor megyünk 1 hétre nyaralni!

Szép napot Mindenkinek! :D

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zsuzsu,

ez a mobilos dolog tényleg így van sajnos. Mi Szeged-Szentmihályon lakunk, a szerb határ meg köztünk még ugye itt van Röszke. A férjemnek T-mobile-os a telefonja, s számtalanszor vette már észre, hogy átállt szerb hálózatra (annak ellenére, hogy a telefonjaink következetesen a magyar hálózatra vannak fixálva, s nem automatikus hálózatválasztásra - hogy ez hogyan lehet, arról gőzöm sincs). Sajna olyan is volt, hogy nem vette észre, mert annak ellenére, hogy elvileg "a mobilcégeknek kötelező tájékoztatni kell ügyfeleiket a hálózatváltásról", nem kapott figyelmeztető sms-t. Sőt a kollégái között volt olyan, aki tudtán kívül csinált jócskán "emelt" összegű telefonszámlát a netezés miatt (több mobilnetes kapcsolatuk is van).

Iszonyat kellemetlen probléma tud lenni....

Érdekes, hogy nekem a Pannonnal még sose volt ilyen problémám, hogy a határközelben átugrott a külföldi hálózatra (csak ha átléptük a határt, sőt Romániában sokszor elhagytuk az első határon túli települést is, s még mindig magyar hálózatom volt).

Kiscsajodhoz gratula:)

Üdv:

Mónika

vesm

Anna,

tündéri a csajod:)

Húh, hogy őszinte legyek megkönnyebbültem a múltkori kiságyas képed után... :oops: Így már sokkal jobban néz ki, s szerintem sokkal stabilabban is meg tud állni és jobban tud kapaszkodni. És nem utolsósorban tuti nem esik ki belőle!

Mónika

vesm

Levinek és ípetinek nagyon sok boldog névnapot!

Mi megjöttünk,jó volt otthon!Málnának jön a foga,extra nyűgös,e teteje bújt csak ki még,megszenvedünk vele.Tele van melegkiütéssel,a szája széle szét van repedve,lövésem sincs,hogy mitől és egyfolytában a bal fülét piszkálja,és aggódok,mert csütin elutazunk nyaralni,lehet el kellene vinnem addig vhová!

Tud vki maszekon fülészt,aki holnap vagy szerdán rendel???SOS-ben???
20140113113746

Csibe!
Köszi a felhomályosítást!
Tudtam én,hogy jót tesz a lovaglás.. :lol:

De jó lesz nektek.Hová mentek nyaralni?
E.

szilde
Szeged

Anett: küldtem privit.

Utólag Petinek is boldog névnapot!

Kép

Kép
sznanna

Minden kicsi ünnepeltnek szeretnék sok boldogságot kívánni !!

Anett!
Remélem nem lesz semmi baj Málnussal!Jó utat nektek,majd írok ha hazajöttünk.

Képzeljétek Norbikám minden alvás előtt lezavar egy jó fél órás hisztit,de nem most kezdte hanem régebben szóval nem tudom ráfogni arra,hogy a mama elkényeztette.Direkt a lekére kötöttem ne engedjen a kis Hisztisnek.
Valahol azt olvastam hogy néha akkor tud igazán jót aludni egy gyerek ha előtte jól kisírja magát......
Na mindegy este is bemegyek hozzá 10 percenként,de nem veszem ki csak simizem így az elalvás elhúzódik akár 9-10 ig is. :roll: (nem olyan régen 8 kor már javában aludt)Niki nem változik még szerencsére sőt nyugodtan alszik akkor is ha Norbi sír.
Kiváncsi vagyok hogy fogják bírni a jövőhetet amikor a keresztszülei vigyáznak rájuk.Tudom jó kezekben lesznek az unokatesóm gyermekápoló ő babusgatta őket akkor is amikor átkerültek újszegedre,de már előre izgulok.
Kimostam mindent már "csak" vasalni kell .

Zozo merre van?

Kép
Kép
zitacicu2

Tegnap este hazajöttünk. Norbi jól van, a mütét 2 órával késöbb kezdődőtt (az igazgató Dr. T) elrendelte az aneszteseket egy másik mütétre, hiába magyarázták neki 1 éves gyerek várja éhgyomrosan szintén a mütétet (na meg a többi gyerek). Nem sürgös eset volt az sem, de ö igy döntött. Az elhalasztásba nem egyeztem bele. Viszont hamarabb vége lett, közel 1 órás volt "csak". Tubus meglett, közel volt a hallócsonthoz, jó hogy erőltettem. Orrmandula kivéve, ébredés után már semmi gondunk nem volt, igaz nagyon jól türi a fájdalmat Norbika.
Kontrollra még visszajárunk.

Visszaolvasni nemigen tudtam.

Bea! Levinek nagyon boldog névnapot!

Zsuzsu! Grat. a kislányhoz!! Ez a mobilos dolog valóban előfordulhat, de a telefon szerintem kiirja a szolgáltatót, bár mintha ez is beállitás lenne rajta, nekünk biztosan jelzi ha átvált.

Norus! Én 1 év utána adtam glutént:)

És a gyerekek nagyon szépek még mindig!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Én sem írtam már ezer éve :oops: :oops: :oops:

Bea :) Ági :) Levinek és Petikének utólag is nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Zsuzsu :) Gratula Tirzushoz, gondolom most még inkább boldogok vagytok! :lol: Csoda édes a kis szőkeséged :lol: :lol:

Karmen :) Jobbulást kívánok Norbikának, remélem mostmár vége lesz a megpróbáltatásoknak! Újszegeden a gyerekkórházban műtötték?

Szilcsi :) Olvastam a ti kálváriátokat is, bakker, nem semmi :shock: :shock: :( :( :( Lalinak jobbulást kívánok!

Norus :) Merre utazgattok?

Enikő! Nagyon sajnálom, hogy Viusnak nem javulnak az eredményei :( :( Másik dokihoz végül nem vitted el? Igazából nem értem, hogy ha Vius gyógyszert szed, akkor hogy lehet visszaesés a beszédfejlődésben, szobatisztaságban, stb... A gyógyszertől nem inkább javulnia kéne???
Borzasztó nehéz döntés előtt állsz... :( :(

Dancsiról tudtok vmit?

Rakok fel néhány képet Krizsiről, nehogy teljesen elfelejtsetek minket :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok! :)

Írtam egy nagyon hosszút, de elszállt... :evil: :evil: :evil: :evil:
nincs időm újra bepötyögni. :cry: :cry:

Nincs vkinek pici pénzért eladó, vagy kölcsön összecsukható járókája???
Csak rövid időre kellene, ezért nem akarok nagyon beruházni rá... :oops:

Most mennem kell, csajom vagy álmos, vagy éhes! :lol: :lol:

Megpróbálom később újra bepötyögni a hsz-emet..... :roll:

Kép
Kép
zituska28

Üdv.

Mindenkinek köszi, aki gondolt Petire. :)

Zitacicu, hm, én meg azt vallom, hogy azért ne hisztizzen sokáig, mert akkor csak felmérgeli magát, legalábbis Peti ilyen (volt).

Kármen, sajnálom a tortúrát, lényeg, hogy Norbika mostmár a gyógyulás útjára lépett!

Timi, jó, hogy írtál, és hogy minden OK veletek, a képek jók. Kristóf továbbra is tiszta apája. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Petinek boldog névnapot! Határozottan úgy emlékeztem, hogy nem most ünnepeltek! De most már megjegyeztem 8)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Exi!

Norbinál szerencsére lecseng a hiszti ,ha látja hogy "nem foglalkozok vele".Próbálkozik de hiába.Ha tudom hogy kutya baja nem babusgatom.Most is megy még a vihogás,nagyon jól elvannak Nikivel pedig már 8 kor letettem őket.Lehet ez is előny ikreknél,ha egyedül lenne és nem tudna aludni biztosan ordított volna másfél órát így meg szerintem ha látja hogy a csaj bealszik ő is ráun a sírásra 10 15 perc után.az tuti hogy nem pörgeti fel magát túlzottan.Szerencsére....

Niki mondta ma hogy a Norbika az ikertesóm.... :shock: :)

Kép
Kép
zitacicu2

Enikö! Nagyon sajnálom, hogy Vius nincs jobban :( Én azt hittem eddig a gyógyszerrel már sokat javult eddigre. Tényleg nehéz döntés elött állsz, de megértem hogy miért nem utasítod el kapásból egyik érvet sem

Timi! csupa apja! Örülök hogy jól vagytok! Költözés mikor lesz? Igen, Norbit Ujszegeden mütötték

Zitacicu! Enyém fiu is minden korház után pár napig itthon nagyon sir, ha kimegyek a szobábol. Nem kell kézben altatnom, de ha meglátja kimegyek azonnal ordit, de nagyon keservesen. Én max 5 percig birom aztán felveszem kicsit majd leteszem, várok egy keveset, ha megnyugodott teljesen megint kimegyek. Pár nap után vissza szokott eddig az egyedül elalvásra. De megértem hogy miért fél ha otthagyom, idegeneket is eddig szerette most azonnal rámkapaszkodik, fél tölük, ennyi nyomott hagyott a betegség. Idövel biztosan elfelejti. Remélem nálatok is csak rövid idö lesz ez a sirás este!

Zsuzsu! Én mindkét gyerekkel friss EKG-t vittem, háziorvostol, elfogadták a belgyogyászaton.

Szilde! Veletek mi van?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi!
Petikét Isten éltesse!!!:)
E.

szilde
Szeged

Karmen!
Üdv újra itt!Örülök,hogy Norbika mostmár jobban lesz!:)
Nem semmi,hogy tűri a fájdalmat!Egy kis hős!!!
Megértem,hogy azért kell neki a szeretgetés!!!

Velünk mi újság?
Hannának holnap köldökműtét,Kevinnek csütörtökön 2 hós szuri...
Jól összejött,de nem akarom többször elhalasztani,ha nem muszály..
Hanna mostanában bonyolult eset,Kevin édes kis vigyorgó:gőgicsél,a hátán csúszva közlekedik,forog,hogy a lábával löki magát..és hízik is szépen...hála Istennek.
Elég fáradt vagyok sokszor.Nagy az adósságom.
Mármint az alvásadósságom.:):):).
Amúgy meg rohangálok,mint pók a falon a két gyerek ill. a lakás többi helyiségei között:):):)

Edit

szilde
Szeged

Jégvirág, sebaj! Mi határozottan június 29-én ünneplünk, ekkor van ugyanis Feri szülinapja is, na meg ez a nap az "igazi" Péter. ;)

Ági és
KépKép
exdeus

Kissé izgalmasan indul a reggel..Hanna berekedt,és köhög amolyan ugatósan,szárazon..
Ki is akadtam,hogy már vagy hatodjára lesz elhalasztva most a műtét...stb.Lemondtam telefonon.
Aztán vacilált még a férjem,az ő hatására meg én is,mondván mi van ha ez nem olyan komoly mint gondoltam és mégis mehet a műtét..
Felhivta Laci újra az asszisztenst aki mondta,hogy még nincs gond,mert nincs bent a doki.Akkor rohanás.Most vizsgálatok.
Eddig 50-50 % hogy műtik v. nem...Az anesztes orvos dönti majd el..vmikor..
Nem tudtam mitől vagyok feszültebb,ha arra gondolok,hogy igy megműtik,v. hogy már megint elmarad.Kockázatos lehet az altatás,ha megfázott a gyerek..ugyan nem tudom hol és mikor,mert megjegyzem a széltől is óvtam,hogy hideget ne egyen,langyositottam mikroban mindent inkább.
Kb. 1 hónap múlva lenne új időpont és mindenre kb ennyi esélyünk lenne,plussz előtte újra vérvétel.:(:(
E.

szilde
Szeged

Érdekes,hogy egészen idáig semmi baja sem volt Hannának,csak pont ma reggel... :?: :roll: :?

E.

szilde
Szeged

Edit! nagyon szoritok ma Hannának! Ki csinálja és hol? Andi üzeni grat. nektek Kevinhez (tegnap nálunk voltak)

Orsi tegnap nagyon élvezte a bölcsit, azt mondta hogy az egy szupi hely. Tetszett neki hogy a kicsiknek tud segiteni, egy csomo éneket, verset szavalhat nekik, és azoknak meg tetszik. Szóval marha drága de legalább lesz 1 hónapja nyáron amit kiélvez, nem velem unatkozik.
Ja mult héten kifurták a fogát (ami az esés miatt elhalt és gennyes lett) tegnap meg gyogyszert tettek bele, szegénynek 2-3 hét mulva idegelés lesz, szerintem azt már nem fogja bátran hagyni. Pedig a furás miatt nagyon büszke is volt!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Köszi!

Én is üdvözlöm Andit!
Köszönjük a gratulációt!

Nem semmi miken mentetek,mentek keresztül...zajlik az élet,nem unatkoztok...sajnos.
Sok-sok jó élményt kivánok a rosszak helyére,és vidám,kellemes nyarat az egész családnak!!!

Milyen bölcsiről irtál?Hová jár Orsi?Lemaradtam.. :oops:

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Csajom alszik, megpróbálom újra beírni a tegnapit...

Gira :)
Te csörögtél rám kedden negyed10 körül???????
Bocsi, le volt némítva a telóm, későn láttam meg hogy hívásom volt. :(
Ha adsz egy címet priviben, szívesen feladom postán a cuccot!

Szilcsi :)
Ja-ja! Volt nálunk is Bea! :)
Tulajdonképpen minden oké, de lehet, hogy Noémi is kicsit hipotón. De azi s lehet, hogy csak lusta :D Határeset...így maradtunk a havi egyszeri találkozásnál! :D
Jobban vagytok már??

Exi :)
Bocsi, asszem Petit elfelejtettem köszönteni :oops: Isten éltesse őt is névnapja alkalmából!! :D :D

Toncsi :)
Igen, lecseréltem Noémi képét, de nem olyan régi ám ez a kép, csak hűvos volt (kb május közepe-vége)
Hédi nagyon cukker!

Sznanna :)
Hű, hihetetlen, hogy Nóri még nincs 7 hónapos, és már miket csinál! :shock: Nagyon ügyes, és nagyon szép!

Zitacicu :)
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! :D
Hisztivel kapcs. egyetértek, én sem hagyom magam, mert csak annál rosszabb! Boti ezt már tudja, és elég hamar ráún a hisztire..

Karmen :)
Örülök, hogy Norbi mostmár jobban van!! :D

Timi :)
Kristóf még mindig nagyon jóképű! :)

Dicsekszem:
BOTI ÉJJELRE IS SZOBATISZTA!!!!! :D :D :D
Két napja kiabál át nekem reggel, hogy: Anya pisilni keeeeeell! :D :D
Kijöhetne egyedül az ágyából, de nem jön, megvár, és együtt szaladunk a bilire! Olyan kis ügyes! :D :D

A kérdésem még mindig aktuális:
Nincs vkinek pici pénzért eladó, vagy kölcsön összecsukható járókája???
Csak rövid időre kellene, ezért nem akarok nagyon beruházni rá...
:oops:

Kép
Kép
zituska28

Zituska! Ez igen! Pedig a fiúk késöbb érnek! De még sok lányt is lekörözött ezzel! Nekem van, de ezért nem irtam a járokára, mert mi kell használjuk, Norbit nem hagyom magára ha elszaladok az udvarra, emeletre stb oda teszem be. Anélkül életveszély lenne, rögtön felmászik az ágyra, kanapéra, már 3x leesett nem merem egyedül hagyni.

Edit! Meséltem hogy jul-ban Orsi a családi napközibe jár, ami eredetileg 12 éves korig volt, de már régóta az ára miatt is, csak azok járnak oda akiket a bölcsibe nem tudtak felvenni, amig ott várolistások addig napközibe viszik öket a szülök.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

biztosan elfelejti Norbi a történteket .

zituska!
Egyértelműen nem hagyom magam Máté megedzett vele nem voltam ilyen "szigorú" és tessék most majdnem 5 évesen szoktatom vissza az ágyába.Úgy néz ki beválik a szivecskés módszer két hete egyedül alszik csak fognom kell a kezét és simizni,de 10 perc és be is ájul.Egész éjjel a szobájában marad.Tegnap kijött reggel és mondta hogy "anya éjszaka ittam egyedül vizet,mert nem akartalak felébreszteni és utánna mentem vissza aludni"Olyan édes.
Tegnap meg a rózsaszín párducot kellett néznem ,de mondtam neki hogy megeszem a joghurtomat előtte.Na erre ő hozta a tálcát hogy tegyem rá nyugodtan és odatolta elém az asztalt hogy azon egyek(apa rossz szokása tv előtt enni :evil: )

Ma mentem a kicsikkel a zebrán az egyik autó megállt de a mellette lévő sávban a másik kocsi nem.Na...volt dudálás meg káromkodás(a magyar autó részéről)szegény kicsik majdnem kiugrottak a futóból(bicajjal mentünk)

JAAAAAAA!!!A legfontosabb kimaradt még a nyaralással kapcsolatban.Képzeljétek találtunk egy SKORPIÓT!!!!!Ott szaladgált az apartman teraszán :shock: :shock: MAjd frászt kaptam lefekvéskor ötvenszer átnéztem az ágyat.

Anett!
Voltál orvosnál Málnussal????

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Karmen!
Norbinak gyors gyógyulást kívánok!!!

Szilde!
Ti is gyógyuljatok meg minél hamarabb!
(A Balcsira megyünk a jövő héten!)

Zituska!
Gratulálok Botinak!!!!Nagyon ügyes!

ATZita!
feladtam! :wink:

Mi a héten délelőttönként járunk be a bölcsibe játszani, július 28-tól pedig kezdjük az "igazi" beszoktatást!
Egyenlőre így még tetszik babának, kíváncsi vagyok mi lesz később.Én már most nehezen viselem a gondolatot! :(

Szép napot mindenkinek!! :D

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
köszönöm szépen, remélem egyszer valamivel tudom majd viszonozni. :wink: :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zitacicu!

Köszi az érdeklődést,minden ok.Volt ma dokinéni,nincs semmi gáz a fülével,csak a cimpát hajlítgatja ki-be!

Holnap reggel megyünk egy kis 4 napos nyaralásra,szép hétvégét mindenkinek!
20140113113746

Zituska!

Én voltam a telefonáló :) Csak aztán jöttem haza, mert dög meleg volt, nem akartam sokat időzni Szegeden.
Nekünk van jelenleg elfekvőben összecsukható járókánk, csak jövőre fog kelleni, 2 éve már por eszi... ha gondolod kölcsönadom... valamikor megyünk Kmétre a szüleimhez, és akkor elhozom, ha tényleg kell ;) Bár tényleg tök koszos... nem tudom, hogy a hálóját hogy lehetne kitakarítani :oops:
Még 14-én tuti megyek Szegedre. Ha akkor se jön össze a tali, akkor küldöm a címem ;)
Vendég

A műtét elmaradt.Júli 28.-án előről kezdjük az egészet...
Először rámondta az altató orvos az ament,de kicsivel később Hanna csúnyán köhögni kezdett,és ezért meggondolta magát..
Már az infúziónál tartott a dolog..majdnem altatásig jutott..
Nem értem vizsgálatkor ez,hogy nem derült ki,hogy gond van...??
Ráment a fél nap a semmire..
Ez van.

Csibe!
Jó Balcsizást!!

E.

szilde
Szeged

sziasztok

szilde
majd legközelebb! azért gyógyulást és szorítok, hogy mihamarabb túl legyetek az egészen!

Norbikának mostmár teljes gyógyulást kívánok!

csajok
ha jól olvastam most hétvégén kezdődik a Várjátékok a múzeum mögött.(pontos programot még nem találtam). mi régebben voltunk esti programon és az jó volt. de szoktak lenni báb előadások meg mesék meg kézműves meg ilyesmi(akkoriban még nem nagyon néztem a gyerekdolgokat :oops: )
ha sétáltok vagy hétvégére du nincs program érdemes lehet megnézni :wink:

üdv
toncsi

toncsi80

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?