Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

köszi, hogy megnézhetem a régi és a most készült képeket rólatok és a gyerekekről nagyon jók. Így legalább kicsit jobban megismerhetlek benneteket,nagyon aranyosak a gyerekek. Örülök hogy jól sikerült a mostani tali, legalább egy kicsit kimozdúltok az egyhangú hétköznapokból.
Tünde neked kitartást kívánok a lakás helyreállításához.
Petra igen végül megcsináltam az éretségit de nem a világ legjobb bizije, de nem bánom fő hogy megvan, még szeretnék valamilyen sulit míg gyes-en vagyok csak azt nem tudom, hogy van e még ilyesmire lehetőség a munkanélkülin keresztül.
Rakok fel képeket a gyerkőcökről, remélem sikerül.
További szép estét mindenkinek
sziasztok Tündi.
nem tudok képet felrakni mert mindegyik nagyobb mint 250kb de átálitom a gépet és akorr küldök megigérem.
kispaszuly

Sziasztok!

Zsuzsi! NAgyon sok boldog névnapot kívánunk neked!

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

ZSUZSI NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!

TÜNDI
kispaszuly

Jolka, Tündi!
Köszömön szépen :D

Mi meg tegnap kimentünk az élményfürdőbe. SZuperül éreztük magunkat, Kristóf egész este azt kérdezte, h mik,or megyünk legközelebb. Tomi itthon maradt apával, és a tesóm jött velünk erősítésnek :lol: a gyerkőcöt alig tudtuk kicsalni a vízből, hogy tudjunk hazajönni...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Zsuzsi!
De jó már nektek!!!!
Meddig voltattok oda? Menót, szerinted érdemes már elvinni? El lenne szerinted egyedül a gyerekek között? Nem balesetveszélyese, még ilyen kicsinek?
Irigyelek, hogy ilyen angyali gyerek a Tomika. Míg oda voltattok Apa adott neki enni? Én anno el sem tudtam volna képzelni. :) De lehet, hogy a tesót többször hagyom apára. :D
Mi, ma megyünk Mesivel úszni, már alig várom. :)

Szép napot, ugyan esett egy kis eső.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka: Köszi az infot az adójóváírással kapcsolatban. Mártírok tere 8 vagy 9? Meddig lehet vagy lehetett erről nyilatkozni?
TGYÁS-t még azért nem kaptam, mert az Egészségpénztár 1 hónapig ül a papírokon. A születési anyakönyvi kivonat is ott van náluk, mást nem tudok addig intézni. Korábban, amikor a munkáltató intézte, akkor érdekes módon 1 nap alatt elintézték, bár ők kifizetőhely is voltak. Munkanélkülit 1 napra kaptam.

Tünde: Köszönöm a pelenkát és a helyet a cseréhez.

Végül nem mentünk ki a hétvégén a játszótérre, mert szombaton el kellett menni az építkezésre. Jött az értékbecslő. Min. 70%-ra kellett volna, hogy értékelje, ahhoz hogy a következő részt a hitelből megkapjuk. Azt mondta, hogy 80% és akkor már nem kell többet kijönnie. :lol: Egy kiszállás 20000 Ft és kb. 5-10 perc. Lehet, hogy jó volt, hogy a gyerekekkel mentünk. Úgyhogy most újra tudunk miből haladni.

Ma délelőtt viszont kisétáltam én is az erdei tornapályára. Ha már ti is annyi jót írtatok róla. :D És valóban nagyon jó. Gergő jól érezte magát, csak kicsit hideg volt. Nekem jobban tetszik mint a sóstói.
Ha nem süt a nap valóban még nagyon hideg van, meg jön a lehűlés, úgyhogy lehet, hogy mégse lesz a héten tali...

Zsuzsi: Boldog névnapot!

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Nusi!
Bármikor nyilatkozhatsz még, rákövetkező honapban már számfejtve lesz a kedvezménnyel. Ott van valahol a Mátírok terénél. Sötét barna üveg ajtó. A portés hölgy ad sorszámot, majd balra van az ügyfélfogadás. Nagyon rendesek 5 perc alatt végzel.
Nekm anno, Zolkó személyesen intézte a tgyást, de hamar ment. Csak rávezeték a szül. anyakönyvikivonatra és már itthon is volt. Nálam a táppénzes papírokkal vacakoltak a munkahelyemen. Volt olyan hónap, hogy alíg kaptam pénzt, mert nem lett időbe elküldve a hivatalba. :S

Most jöttem meg az úszodából. Nem bírtam ki egy órát, Ritka büdös volt, még a barátnőm is megjegyezte. Az ő gyomra se bírta. :) Pedig eddig nem volt ilyen büdös, remélem legközelebb jobb lesz.

Na megyek, mert Manó egy perc alatt elrendezte a konyhát. :(

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsuzsi, nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!

Kép

Jolka, hova jártok úszni?

Mi megjártuk ma a kardiológiát! Botinak meggyógyult a szíve :D Nincs már szívzöreje, se pitvari sövényhiánya (nem záródott be neki születésekor a foramen ovale, így veleszületett fejlődési rendellenességgel "gondozták",DE), mostanra végre már bezáródott, így többet nem kell mennünk!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Boldog névnapot Zsuzsi!

Bocsi, most csak ennyi voltam, holnap, jövök.
Jó éjt!

Ádimama

Ja, Anita!! Nagyon örülök, hogy Boti rendbe jött!!! :)

Ádimama

Sziasztok,

Zsuzsi Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!
Majd szóban azért kifaggatlak erröl az élményfürdöröl. Remélem, h. nyáron már Zalus is élvezni fogja v.mennyire.

Lányok, Én mint arra már tegnap utaltam az idöjárás miatt jobbnak tartom, ha a héten elhalasztjuk a játszóterezést, de mondjatok ti is véleményt. Talán szerdán még türhetö idö lesz, de csüt-töl egyértelmüen hideg.

Anita, Nagyon örülök, h. végre megoldódott ez az un. rendellenesség. :) Hatalmas kö eshetett le a szivedröl, azt hiszem átérezzük ezt mindannyian, mióta gyerekünk van.
Mi tegnap 1 után jöttünk el, akkkor nem sokon múlhatott, h. nem találkoztunk.
Elolvastam a pneumoc. oltásról itt a net-en a cikket, de aszerint a kedvezményt nem mindenki kaphatja meg, azért megpróbálom hátha megkapjuk. Nektek egyértelmüen felirta a doki? Vagy ti beleestek a rizikocsop-ba a fülgyulladásra hajlam miatt? Vagy más miatt? Beszéltünk is róla, de már nem emlékszem pontosan mit is mondtál. Pedig hidd el higyeltem rád. :oops:

Tündi, Kicsinyitsd le a képeket és akkor felrakja, ha jól emlékszem én ugy szoktam, h. szerkesztés, majd resize.

Nusi,Természetes, h. megoldottuk a dolgot. Az elszállt levelemben irtam, de aztán amit utána küldtem abban talán nem, h. nagyon irigyellek, mert bátor tett, h. elindultál a kicsi és pici gyerekeddel. Remélem én is hamar rájövök, ha hasonló szituban leszek, hogyan kezeljem a helyzetet. Ismerösömnek a nagyobb gyerek a szülés után meg volt sértödve és haragudott az anyjára, nem fogta meg a kezét stb. emiatt sem indultak útnak hónapokig, de késöbb is nehéz volt a figyelmét az utcán megosztani. Inkább maradtak otthon. Én meg abba begolyóznék.

Jolka, Hogy vagy? Dokihoz mikor mész legközelebb? Az IC törzskártya amugy a közalk-val is érvénye, ergo összevonva a két kedvezményt már tényleg nagyon olcsó az utazás. Én viszont sajnos tavaly elhánytam v.merre a hologrammos matricát, igy most alig várom, h. az ezévi elkészüljön.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok.

Először is Anita örülök hogy a kisfiad meggyógyúlt az a legfontosabb hogy a gyerekek egészségesek legyenek.
megpróbáltam lekicsinyiteni a képet de nekem ez nem megy, de már átállítotam a gépet és majd készitek fotót a gyerkőcökröl, tegnap csak a kutyát tudtam lefotózni , mert Dávid nem volt túl jó paszban ma sem az igazi szerintem érzi a lehülést, na megyek majd még benézek
sziasztok szép napot.Tündi
kispaszuly

Sziasztok!

Voltunk sétálni délelőtt, egész jó idő volt. Ádám alig akart bejönni. :)

Petra! Én is alig várom már a nyarat, mondjuk az a tömeg nem hiányzik, ami itt szokott lenni olyankor, de csak kibírom majd valahogy. :)
Tavaly megnéztük a szabadstrandot, egész jó. Az egyik ismerősünk oda szokta vinni a gyereket, és nagyon dícséri. Egyébként mi is be tudunk majd menni a holtágba, van már mellény, meg addigra pótoljuk az ellopott csónakmotort is...

Anita! Nem gond, hogy Boti "vérmes" volt Ádámmal. :) Szerintem amúgy nem is volt az, legalábbis Ádám nem nagyon vette fel. Pár napja már jobb a hangulata, sokat nevetünk, kis bohóc. :)

Tünde! Nagyon édes Zalus a képken! Folyik még a víz?
Sok sikert a bilizéshez!

Zsuzsi! De jó lehetett az élményfürdő! Bár már hallottam egy-két rémtörténetet... Az unokatestvérem barátnőjét is baleset érte ott. Na mindegy, oda kell figyelni, és akkor biztos nem történhat baj.

Nusi! Akkor már nemsokára költözés? Tök jó! Rendes volt a fickó. (bár annyi pénzért lehet is...)

Jolka! A Júliában voltatok? Ha még a bnőd szerint is büdi volt, el bírom képzelni, te mit érezhettél...

Mi holnap Nyh-án leszünk, de nem tudom, lesz-e idő a játszóra menni, mert nagyon sok dolgom lesz, utána meg suli. Szombat du viszont ráérünk. :)

Tündi! Milyen programmal próbáltad lekicsinyíteni a képet? Ha végképp nem megy, valamelyikőknek küldd el mélben, szerintem bárki szívesen megcsinálja.

Jolka! Azt hiszem, Te kérdezted, hogy nem fenyeget-e minket az árvíz. Csináltam egy képet, hogy megmutassam, mennyire nem. Most meg van áradva, de még így is ilyen sok lépcsőn kell lemenni:
Kép

Na megyek összerámolok a konyhában, amíg a fiam alszik. Hála az égnek főzni nem kell, maradt tegnapról. :)

További szép napot!

Ádimama

Sziasztok!

Világ lustája vagyok, nincs kedvem dolgozni. :)
MÉg a gépbe is lusta vagyok bepakolni.

A fősulira járunk, bérletem van, de szörnyű volt tegnap. Tömeg is volt, a gyomrom liftezett. brrr. Még jó, hogy a barátnőm is feladta.

Köszi Tünde!
Jól vagyok. Csak a reggeli rossz közérzet nem hiányzik, de egy szelet csoki mindenen segít. :) CSak meg ne bánjam. :)
Elég rossz az idő a játszihoz, ugyan mi minden d.előtt a ház előtt játszunk, de most olyan messzire, is lusta vagyok menni, bocsi. Remélem a jövő hét már jobb lesz. Már a Soproni út miatt is parázok. :) Én még sose kértem a közalk. kedvezményt, eddig volt diák, de lehet most már kérem. Fogalmam sincs mibe állapodtak meg, hogy akkor a levelezősöknek jár-e tovább a kedvezmény.
Két hét múlva megyek dokihoz, de még neki is kellene szólni. :)

Anita!
Örülök, hogy minden rendben van Botival!!!

Ági! Dóri anyukája!
Hol vagy? Hogy vagy? Jobb már a közérzeted?

Annamari!
Tényleg nem vagytok veszélybe. :) De, jó, hogy ilyen szép környéken laktok. A fák, megtermelik az oxigén igényeiteket.

Na megyek erőt veszek magamon, vasalok. :)
Lassan Manó is fent lesz.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!
Bocsi h. rég voltam , most is gyors leszek, ui. peti ébredezik...
MInden elmulasztott névnapost ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jolka! Igen, nagyon jó itt lakni. Csak az ember hajlamos mindent megszokni, és megfeledkezni róla, milyen szép is itt. Ma séta közben figyeltem a növényeket, és szegények rügyeznek, bimbóznak (gyönyörűek!), és rosszul vagyok a gondolattól, hogy még jöhet akár fagy is.... ( bár nem tudom, mennyi esély van rá) Mi lesz akkor velük?
Rosszul létet illetően teljesen együttérzek, én is így votam az első 3 hónapban.
én egyszer se voltam még a fősuli uszijában, pedig évekig oda jártam...

Dóra! És Te meggyógyultál?

Ádimama

sehol senki? mindenki sétál jó időben?
én úgy ahogy meggyógyultam, még utózöngéi vannak a betegségnek, de ez már elviselhető. peti elaludt, azt hiszem ledőlök kicsit én is. egész nap oylan álomkórosvagyok! :oops:

Kép
dora1980

Sziasztok,

Ma délelőtt megint nem volt babanet, ugyhogy szerintem ezért a pangás. Na meg az idő is jó.
Tegnap itt voltak Anyukámék, ugyhogy ezért nem voltam, majd sikeresen lerúgtam a modem-et és Zoli szinte egész este azt szerelte. Vagyis igazolt volt a hiányzásom. :D

Jolka,
Totál semmi rosszullétem nem volt Zalánnal, tényleg csak annyi változott az életem, h. én, aki éjfél előtt szinte kizárt, h. lefeküdjek, akkor hazajöttem a munkából és volt, h. már 5-kor pizsamát húztam és reggelig aludtam, aztán a 2. harmadra már ez is elmúlt. Szerencse volt, h. ez még a téli időszakra esett és korán sötétedett, de nyáron azért furcsán jött volna ki. Mivel 2 éve napra pontosan csináltam veled a terhességet, elővettem a kiskönyvet és 02.24-én CRL 25 volt, vagyis ez talán annyit jelentett, h. Zalán MÁR(!) 2,5 centis volt?
Tegnap is voltunk vonatot nézni az állomáson, gondoltam is rád, h. nektek ez milyen közel van, Márkó nem igényli, h. oda járjatok?

Annamari,
Ez a kép a kertetek végében készült? Én is irigy, irigy. Aranyos, ahogy Montessorizik Ádi a cumisüveggel. Zalus legujabb tudománya, h. rájött a furulya használtára, azóta süketülünk.
Én meg épp azért is szeretem a nyarat, mert akkor élet van mindenhol és nem kihaltság. Sokkal jobb, amikor lemegyek az utcára és embereket látom magam körül, mint forditva. Nem vagyunk egyformák.

Tündi,
Terveztek még babát? Vagy majd ha eljött az idő mész vissza dolgozni?

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Na végre, hogy működik!

Tünde! Modemlerúgás :D Hogy csináltad?
A kép nem a kertünk, hanem az utcánk végén készült, de így se rossz. :) Én is szeretem a nyári nyüzsit, ha időnként azért ki tudok belőle szállni. Csak itt az a gond, hogy egész nyáron az a nyaralós-bulizós nyüzsi van, szemben a fiatalok egész nyáron buliznak, apait-anyait beleadva, és elég sokszor nem tudok aludni. (úristen, ez úgy hangzik, mintha egy öregasszony írta volna :lol: ) Meg tényleg tömeg van, amit én nem bírok... Szerencsére ez nagyjából augusztus 20-án véget ér.
Te szoktál Zalánnak furulyázni? Én azt se tudom, hogy kell megfogni... :D

Ádimama

sziasztok

Tünde kérdezted hogy tervezünk e még babát hát megmondom őszintén nem de ha úgy alakul akkor szerintem beválalnánk bár most még Dávidka is olyan kicsi alig várom hogy egy kicsit nagyobb legyen mert most igazán nehéz velük. Dóra is nagyon sok figyelmet és törődést kíván na persze Dávidka is az ismerkedős korszakában van mikor minden érdekli és nincs semmi félelem érzete szóval egy percre sem lehet egyedül hagyni na de minek is irom ezt hiszen tudjátok ti is milyen az élet egy örökmozgó 1 évesel. Úgy hogy ha lenne lehetőségem menék dolgozni. Megpróbálok képet felrakni remélem sikerül sziasztok Tündi.
megint nem sikerült feladom.
kispaszuly

szép időnk van ugye???!! :evil:
és mégsincs itt senki?!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Tényleg borzalmas idő van, még a boltig sem jutottunk el. :)

Dóra!
Vagyok, csak vártam, hogy írj. ;) Mert, ha vagy, akkor már tényleg kihalt a topic. :)
Egy kicsit be van gyúladva a torkom, tegnap dögrováson voltam, de ma már sokkal jobb. Ezért sem akartam írni, mert csak panaszból álltam volna. :)

Így Sopron kilőve. :)

Ági!
Írjál már!
Mi van veletek?
Minden okés?

Tünde!
Én is megkerestem a kiskönyvet. :) Manó 8 hét 6 naposan crl:16mm volt. Zalán jó nagy baba volt. :)

Tündi!
Én szívesen nosztalgiázok, ha leírod miylen egy éves gyerkőccel az élet. :) Ha elküldöd a képet, szívesen felrakom neked, vagy kicsinyítve visszaküldöm.

Anita!
Mi van a telefonjaiddal: :)

Megjött apa, megyünk vásárolni. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Végre én is vagyok!
Van egy szusszanásnyi időm! Olvasni szoktalak benneteket, de mire a végére érek (mert termeltek becsülettel:-) ) Domi nyügizik, hogy mit csinálok már ennyi ideig! Meg a nap végére eléggé elfáradok! Most még elég zavarosak a napjaink, amig Dono nem megy bölcsibe, mert munka előtt 20 perccel leteszem, aztán ha végeztem szaladok is érte! Nem igazán jut időm semmire! Meg hétvégén tartjuk a kicsi szülinapját. Mivel elég nagy a család nekünk is két naposra sikerűlt szervezni! Biztos ki leszek nyúlva vasárnap estére!

Zsuzsi! Utólag is boldog névnapot kívánunk!!!

Anita: Örülök, hogy Boti rendbejött!

Csajok, ugye milyen jó az erdei tornapálya? Ne csodálkozzatok, hogy ráveszem magam egy sétára, a Selyem utcától odáig!!! Dominak nagyon bejött!
Szeretnénk menni mi is a talira!!! Szóljatok mikor lesz pontosan!!! Igyekszem odaérni!!!
Tündi: Mi még nem is "beszéltünk"! Igyekszem nyomonkövetni benneteket is!!
Puszi mindenkinek!
szép estét!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Ma úgy néz ki, hogy szép idő lesz. Mi 10 körül kimegyünk a tornapályára. Remélem, hogy nem lesz nagyon sár.
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Pont azzal akartam kezdenni, amivel Nusi! Igen, remélhetőleg ma szép idő lesz!!!! Sajna 11-től dolgozom, de biztos mentem volna a Torna pályára, de ez délutánra tolódik!

Remélem ebben a szép időben mindenkinek jobb kedve lesz ma!!!! :P

Szép napot nektek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Jolka! Csak egy pár sor életjel magunkról!
Dóra hétfő óta nyügi, valszínű a 8. foga. Alig hajlandó enni, csak cici és ölben. Tegnap már nem bírtam! :cry: Kicsit én is pityeregtem Dóra mellett, és totál rajtam van. Az apja hazaér este, és 10 perc után kiakad! :lol: Akkor én? Ma már talán jobb volt a helyzet így reggelre, már alszik. Aztán felömlött a kis teste, nem tudom miattam, vagy ő evett olyat. A védőnő szerint én. Szerintem a fűszeres husi! :?
Ma jön tesóm hétvégére, :? ígyis fáradt vagyok!
Egyébként ha nem sír, aranyos, és ügyes, mostmár rá is mutata tárgyakra, nem csak a szemével keresi!
Nem kapcsoltam be a gépet pár napja, ha Dóra pihent, pihentem én is! Este pedig örültem, ha vízszint!
Bocsi, hogy csak magunkról írtam! Remélem nem baj!

Zsuzsi! Megjött a levél, már csak várni kell! :lol: Boldog névnapot akkor még egyszer! Bár én smsben köszöntöttelek, akkor sem volt bekapcsolva a gép, és nem akartam lemaradni!

Anita! Örülök, hogy Botussal minden rendben!

Pussz mindenkinek!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok,

A héten valóban nem pörgött a topic. :o

Tündi, azt látom, h. az egygyerekesek még szivesen beszélnek akár 3. gyerekről is, de ahogy megszületik a 2., hirtelen megváltozik a vélemény. Erről majd én is kétgyerekesként tudok nyilatkozni.

Ági, Még olvasni is rossz, amiket irsz, de biztos, h. a foga? Ha meg téynleg az kipróbáltál már minden csodaszert? Állitólag nagyon jó a homeos cucc fogfájásra (talán Viburcol a neve). Láttam már nem egy gyermeket borostyánköves nyaklánccal a nyakában, állitólag az is csökkenti a kinokat. Egy kis Panadol is segithet, semmi baja nem lesz, ha egy kicsit adsz neki. Én szerencsére egyiket sem kellett, h. kipróbáljam, de ezeket hallom, akiknek fájdalommal jön a fog.
Panadolról jut eszembe itt a nyitóoldalon van ez a reklám, meg a kérdőiv, kb. 5-ször próbáltam kitölteni a kisfiam adataival, de azt irja ki, h. mivel nincs gyerekem ..... Szóval nem értem, h. csak az én gyermekem adataival van baja, v. esetleg a tiétekkel is?

Timi, Azért mázlista vagy, h. vannak, akikre napközben tartósan is rábizhatod a Domit. Én egy családtagból v. barátnőből sem tudnék rendszert csinálni, vagyis, ha jönne is álmaim lehetősége én kénytelen lennék elsétálni mellette. Bölcsis hireket várom.

JOlka, Zalán tényleg sokkal nagyobb volt, majd 1 cm-rel. :D Most meg Manó hatalmas. Bár kisfiam méreteire, evőkéjére sem lehet panasz. Ma ebédre még a vacsorára félretett tökfőzeléket is megette egy pár virslivel. Ugy örülök neki, h. bármilyen főzeléket megeszik. Kiváncsi vagyok, h. meddig marad igy, mert egyszer csak észreveszi, h. mi meg szinte semmi fözeléket nem eszünk az apjával. Amugy az önálló evésével eléggé bajban vagyok, szivem szerint pucéron ültetném be az etetőszékbe, de tél van. Na a héten amikor olvastam a Suttogót nevettem is magamban, amikor a nyári bilire szokatást jól lehordta, h. micsoda hülyeség, mert szerinte olyan, mintha étkezés előtt levetkőztetnénk, h. ne egye le a ruháját. Pedig de megtenném néha. Egyszerűen a kanalat ivben akarja mindig a szájához emelni, ergo nagyrésze kifolyik, mire odaér. Én meg :evil: , de türelem.

Zalán a hosszúhajú, tőle korosabb szőke csajokkal bandázik mostanában. Kép mellékelve. Kép

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Csak nem tudom megállni, hogy ne reagáljak. :)
Mutiék lassan jönnek értünk és a lakás romokban.:(

De, Zalán és a kiscsajos nagyon cuki a képen. :D Biztos büszke lesz apukája erre a képre. :) Egy elő, szőke babával. :)

Én is pont a kajálásról akartam írni. :) Mikor elkezdünk enni, nagyon szépen megy minden, de a végére, mikorra elég lesz, egyszerűen vagy elkezdi dobálni kifele az etetőszékből, vagy kiborítja. Mire végez, általában át kell öltöztetni. Nem lenne semmi gond, ha engedné, hogy a nyakába tegyem a szakállkát. de, nem... :evil:
Az egész ház a kajától úszik. Nem szívesen, de most is, hogy nem voltam jól, többet engedtem, mint amit szabadna. A hűtőből kilopja a macisajtot, most is a tv. szekrényre kente. Nem rég végeztem a letakarításával. A szőlőt egyenként a szőnyegbe tapossa. :(
Tehát az elmúlt napokba, nekem nagyon rossz fiú volt. Most nem nyűgös, hanem, kimondottan rossz. De olyan aranyosan csinálja, hogy sokszor csak bazsalygok rajta, pedig, nekem kell eltakarítani a romokat. :)

Ági!
Örülök, hogy jelentkeztél!
Nekünk is voltak, csak cicis napjaink, nyűgös, hisztis napok. Én legtöbbször úgy védtem ki, hogy levittem levegőzni. Akár esett, akár nem. Rendszerint ez megnyugtatta, és én is kiszelőztettem a fejem. Tehát ne gubózzatok be. Nálunk is apa türelme fogyik el hamarabb. :) Megtalálta a tőletek kapott naptár, le is nyúlta. :)
Az meg, hogy megy a hugicád, annak örülj. Legalább le tudod passzolni neki Dórit. Én többször teszem szegény öcsémmel, jó ott vagyok én is a közelben, csak nem én szaladgálok Manó után. :) De akkor is, nekik még máshogy esik, türelmesebbek, mókásabbak, mert nem egész nap kell a gyerkőccel foglalkozniuk. Pl. Vegyél egy jó nagy fürdőt, míg ők játszanak a szobában. :) Kajával ne foglalkozz, rendelj nekik pizzát. :)

Na megyek, mert még rengeteg munkám van.
Jók legyetek, vigyázzatok egymásra!
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Mennyi új van itt, de sajnos nincs időm olvasni titeket. A képeket azért végigfutottam, nagyon édes minden baba, tiszta szépségek.
Mi jól vagyunk, Flórának ma volt a bölcsis farsang, ahol Csipkerózsika volt. Rakok is fel egy képet, mert Tündi már biztosan haragszik, olyan régen megígértem. Egyébként a képtáras fotónézegetőnk még mindig működik és vannak új képek is bőségesen (www.kep.tar.hu/antalcs). Nagyon sokat nőtt, igaz kisasszony és folyton jár a szája, van, hogy éjszaka is. És persze ahogy kinyitja a szemét, rögtön el is kezdi. És hangoskodik. :D
Nagyon sokat javult, fejlődött a mozgása, egy csomót táncol :) , ugrál, és folyton szalad.
Rengeteget változott az alvása: már ritkán van éjjel kakaózás, és 1-nél többször sosem kell fel, és este 8-tól reggel fél 7-ig, néha negyed 8-ig alszik. Szavunk sincs.
Éjjel már el tudok mozdulni (fellépés), az apjával tökéletesen bevált a dolog. Nála nem sír utánam, rögtön visszaalszik, ha felriad.
Nekem rengeteg a munkám, ebben a hónapban nem látom a végét, egyenlőre millió műsort kell szerkesztenem, gyakoroltatni. Kezdek fáradni, de majd nyáron regenerálódok.
Építkezés hétfőn indul, nagyon izgulok, de remélem, minden oké lesz. Azt tudnotok kell, hogy Petráéknak iszonyú sokat köszönhetünk, minden fontos infónk tőlük van, sőt még az apósa is rendelkezésünkre áll.
Sajnos meghalt apósom, akit apámként szerettem. Megviselt és hiányzik.
Sokszor puszilok mindenkit, nagyon hiányzik a babaklub, de remélem, a nyári Kossuth teres randikról már nem maradok le. Nekem jobb lenne, ha az üzeneteket a privátra küldenétek, mert ezt ritkán van alkalmam megnézni.
Szeretettel: Csilla Kép Flóra farsangol

Kép
nycsilla

Sziasztok,

Csilla, Gyönyörű nagylány már Csipkerózsika. :) Remélem hamarosan megismerhetjük Flóra szövegládikáját. Hétköznap sosem érsz rá délelőtt? Délután hánytól jó neked kb.? Lassan órát állitunk és akkor már délutánra is tehetjük a szabadtéri talit.
Ahogy olastalak az jutott eszembe vajon neked hány órából áll egy nap? 24? Munka, tánc, építkezés, háztartás és persze ki ne hagyjam a sorból Flórát.
Épitkezéshez sok szerencsét. Ha csak ritkán érsz is ide irj pár sort magatokról.

JOlka,
Zalán szerencsére még nem nyitogatja a hűtöt és enni meg ritka kivételtől eltekintve itthon csak az etetőszékben szokott. Persze igazad van, h. még a rosszaságot is aranyosan csinálják, látom Zalánon, ha tudja, h. nem szabad, akkor foly-san néz hátrafelé a szeme sarkából, engem keres a szemével, h. mikor állitom le. Azért én sem tudtam nagyon örülni, amikor tegnap a kiságyánál letépte a tapétabordürt. Neki egy pilla volt, nekem meg 20 perc mire visszaragasztom.

Nemsokára Liptainál a tv2-n bilizés a téma. Nekünk nagyon időszerű.

Jó hétvégét mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Egy mondatra kaptam fel a fejemet, olvasás közben, mégpedig, hogy a Suttogó szerint a nyári bilizés olyan, mintha evés előtt levetkőztetnénk a gyereket, hogy le ne egye a ruháját.

Hát, most mosolyogjatok, de nekünk volt olyan időszakunk, hogy igenis, egy szál pelenkában evett Bencus. Megúntam az állandó pecsétes cuccokat, meg a ronda pecsétes kimoshatatlan szakállkákat, és úgy gondoltam, hogy a gyereket könnyebb megmosni, mint a ruháját kimosni. :D Így volt. :D

KépKép
simsi

Sziasztok!

Zsuzsi! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Nagyon szépek a babák, remélem, mielőbb találkozunk személyesen is mindenkivel.
Mi jól vagyunk, szerencsére minden rendben Bencével. Legújabb tudománya, hogy feláll!!!!! az étkezőasztalra a székről. Rosszul vagyok tőle! Összeszámoltam, már több, mint 60 szót tud, be nem áll a szája. Ha lesz még időm, teszek fel képet is, de most mennem kell a szomszéd kislányt meglátogatni Bencével.
PUszi: Petra

Kép
ppetra

Sziasztok

Jolka mivel felajálotad hogy felrakod nekem a képet amit küldök,így előre is megköszönöm.Tehát küldök neked privit remélem sikerül.
Emlitetem hogy Dávid is elkezte a kis csintevéseit és a fél szememnek mindíg rajta kell, hogy legyen, Jolka egy kis nosztalgia:
Képzeljétek el tegnap készültünk Dóráért az oviba és Dávid ott sonfordált körülötem a papucsomat hurcolászta ide oda végül beletete a wc-be.A napokban tanult meg felmászni az ágyra és az még nem is lenne baj csak ne álna fel a szélén de ezt pilanatok alatt csinálja mert az egyik pillanatban ott van meletem a másikban meg ott libeg az ágy szélén én meg azt sem tudom, hogy mit csináljak hirtelen.
Ez kb egy hónapja történt, hogy a telefonommal játszott és kis idő múlva használni akartam és keresni kezdtem, hát soha nem találnátok ki hol találtam meg , a radiátorra akaszott párologtatóba volt szépen belehelyezeve, még az a szerencse, hogy olyan száraz volt mint a sivatag.Mikor már ezeket a dolgokat kinövik és már nem csinálnak nap mint nap valami hülyeséget, pl:mikor már ki tudom teriteni úgy a ruhákat, hogy ne keljen inen onan összeszedni meg ha kiporszívózom a házat és az fél percnél tovább tart az már jó, mert ő nem szórja ki a cserépből a feketeföldet a fedőket nem kell egy nap 66x helyrerakni de még a WC papiros dolgokról ne is beszéljünk, gondolom ti is átéltetek, már ilyen helyzeteket.
Tünde szerintem is jól látod a dolgot amikor már az első baba olyan 2 éves körül van és már kezd egy kicsit önnálósúlni akkor hírtelen megint szeretnénk egy kisbabát és megint lehet babusgatni, csak már fele annyi idő jút rá mint az elsőszülötre, megoldani a testvér féltékenységet, beszokatni az oviba, úgy hogy ne aszt érezze azért viszem mert nekem itt a kicsi.Nekünk sem ment zökkenőmentesen, és én is azért mondtam hogy nem tervezünk több babát.

Timi engem is érdekelne, hogy hová hordod bölcsibe a kisfiadat, és, hogy ment az elválás.

Engem a Honvéd utcai bölcsi érdekelne, mert az van a legközelebb, ha tudnátok valami infót akkor megköszöném.

Bili ügyben én szerencsésnek mondhatom magam mert úgy ment mint a karikacsapás Dóra 21 hónaposan lett napalra szobatiszta rá két hónapra éjszakára sem kellet pelus. Dávikával biztos nem leszek ilyen szerencsés.

további jó hétvégét mindenkinek

sziasztok Tündi.
kispaszuly

Sziasztok!

Most beszéltem Csillával, nem tud belépni a babanetre, remélhetőleg hamarosan megoldódik a problémája. Azt üzeni nektek, hogy aki szeretne neki írni, az inkább a t-online-os címére írjon, mert azt biztos, hogy meg tudja nézni.

Tündi! Tényleg szerencsés vagy bili ügyben, nagyon ügyes Dóra! Várom a képeteket.

Tünde! Néha én is legszívesebben levetkőztetném Bencét, ő is úgy eszik, mint egy kis malac. De ha meg nem engedjük, sosem tanulja meg. Én általában levest adom neki, és nála is van egy kanál, mert kiköveteli, de a szilárd ételeket hagyom egyedül enni.
Nagyon édes Zalán és a kis barátnője.

és Bencéről pár új kép, köztük az ominózus asztalon guggolás
:evil:
Kép
Kép
Kép

Kép
ppetra

Jolka! Köszi, hogy feltetted a képtárra a képeket!

Kép
ppetra

Sziasztok!

Lement a szülinapi buli első köre!! Teljesen ki vagyok nyúlva
! 10-en voltunk! Mindenkit kínálni, gyerekekre figyelni...eléggé kimerítő!valami miatt nem tudok feltenni képet, mert azt írja, hogy a fálj típusa nem megfelelő!!!
Mi lehet a baj?
Mindig ilyen fáljt teszek fel(JPEG) most meg nem engedi!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Nagy a pangás megint. Mondjuk én sem írtam. :oops:

Képzeljétek a múltkori pelenkás sztori után úgy gondoltam, hogy kipróbálok egy másikat, meg spórolok is, ha olcsóbb, kereskedelmi márkás terméket veszek. Hát TESCO-sat vettünk. Nagyon-nagyon sz.r minőségű!!!!!!!!
Pelenkakiütéses lett tőle Gergő! Pedig csak 2 napig adtam azt rá!
Úgyhogy csak a bosszúság. De már szerencsére múlnak el a foltok.

Pénteken, mint írtam kimentünk abban a szép időben a tornapályára és 11 órakor egyedül voltunk kint. Gergő annyit rohangált, hogy hazafelé a babakocsiban el is aludt (elfáradt nagyon).

Jolka: a CD-t felírnád nekem? Mindkét emlegetett program érdekelne. És akkor pénteken megkapnám. Vigyek helyette másikat, vagy kifizessem a CD árát?
Szóval a két gyerek téma. Én a terhesség elején mindig kihasználtam a déli alvás idejét, akkor én is aludtam. Nálunk pont akkor volt a költözés, dobozolás, nagyon elfáradtam, emiatt nagyon jól esett. A második harmadban nem volt gondom. Aztán a végén lett megint nagyon nehéz, egyrészt mivel külön voltunk a férjemtől és pl. nekem kellett fürdetnem Gergőt, emelgetni, stb. Ekkor az esti altatásnál általában már én is lefeküdtem és aludtam. Dávid születése óta pedig igyekszem Gergővel is sokat foglalkozni, de ez nem mindig olyan egyszerű. Nem hiába van a gyerekeknek két szülője. Én is ilyenkor, hétvégén "szabadulok" fel egy kicsit. Ekkor tudok pl. írni ide a fórumra. Dávid ráadásul napközben elég sokat fent van, ilyenkor igényli a foglalkozást.
Mostanában az esti procedúra a következőképpen zajlik. Vacsi után fürdés, általában Gergőt berakom a fürdővízbe és amíg Dávidot megfürdetem, addig ő játszik. Aztán gyorsan Gergőt is lemosom. Utána jön a mese, közben Dávid szopizik. Nehéz fél kézzel a könyvet tartani, a másikkal a picire figyelni, hogy szopizzon. Aztán Gergő jó esetben 8, fél 9 körül elalszik, de a pici van hogy fél 10. 10 körül meg Gergő felébred, iszik, visszaalszik (bár a múltkor majdnem fél órát fent volt.) Nekem annyi idő se volt, hogy a férjemmel beszélgessek, meg hát fürdeni se tudtam csak reggel. A TV-t hét közben csak evés közben nézem...
Hát most így néz ki az életem a két gyerkőccel. Persze két szülőnek sokkal könnyebb. Már alig várom én is.

Annamari: Kérdezted a költözést. Hát nem biztos, hogy március végén, április elején össze fog jönni. A héten aljzatbetonoztak. Annak száradnia kell, utána csempézés, falak, mennyezet glettelése, festése, fürdőszoba berendezése és a bútorok (pl. konyhabútor). Most kell kiválasztani a megfelelőeket.

Simsi: Érdekelne, hogy gyerekszoba falára képeket szoktál-e festeni és mennyiért. Illetve, hogy milyen festékekkel dolgozol, vannak-e sablonjaid, vagy szabadkézzel. A honlapodon láttam pár képet. Nagyon jók.

Timi: Domikának sok boldog születésnapot kívánok!

A többiek hozzászólásaira majd később reagálok.

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Eléggé gyenge volt a hétvége! Gondolom mind oda vagytok nagyszülőknél...stb. Na végre lement a szülinap!!! Domi nagyon jól viselte a nyüzsgést!tegnap este a szőnyegen bealudt tévé nézés közben! ilyen még nem volt, hogy cici nélkül séta nélkül aludjon! Biztos fárasztó napja volt! Már most is eléggé csendben van! Várom a képfelrakásról a segítséget, aztán hozok képet!

Jolka: hogy vagy? hogy viseled?

Szép estét!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Én is vagyok.:)
Naponta többször is jövök olvasni benneteket. De egyszerűen nem volt hangulattom írni. :oops:
Tegnap nagyon ramatyul voltam. :( Fájt a hasam, görcsöltem, de Manónál is ez volt. Nagyon gyenge voltam, még szerencse, hogy Mutiék vagyunk, mindenben ellátták Manót.
Nagyon jól esik, hogy érdeklőtök. Köszönöm!!! :)

Nusi!
Persze, hogy visszem a 2 cd-t, ajándék. :) REméplem nem felejtem el, megint. :)

Timi!
Tuti, hogy jpeg-t próbáltál felrrakni?

Ne haragudjatok, nem tudok most tovább írni, később jövök, remélem.

SZiasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka: Megint megpróbáltam, és nem engedi a képet!
www.babaszoba.hu/services/blog/battadominik
De ha valakit érdekel, itt megnézheti!! Sajna nem tudom felrakni!
Szép estét
Jó éjt!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Nekem sincs sok kedvem mostanában a gép előtt ülni. Eleget ülök előtte a tanfolyamon...

Akkor pénteken lesz tali a Vasutasban? Már elvesztettem a fonalat.

Ági! Kitartás! Meglátod hamar túl lesztek ezen a nehezebb időszakon!

Tünde! Zalus édi a kiscsajjal! :)
Nagyon elszánt vagy bilizés ügyben! Hova ez a rohanás? :)

Csilla! Örülök, hogy írtál! Flóra gyönyörű, mint mindig!

Petra! Mióta hagyod Bencének, hogy egyedül egyen? Ádámnak még csak úgy megy, ha én is tartom a kanalat. Nagyon jók a képek!

Nusi! Nem semmi napirend! Nem könnyű, ha ilyen kicsi a korkülönbség, de később szerintem megtérül. Köztem meg a nővérem közt 5 év van, és kb 20 éves koromra lett igazán jó a kapcsolatunk. Addig valami pótanya szerepet töltött be az életemben. De lehet, hogy ez csak velünk volt így.
Megnéztem a képeket az építkezésről, nagyon szép lesz a ház!

Timi! A ti képeiteket is megnéztem, édes volt Domi! :)

Jolka! Pihenj sokat (már amennyire Manó engedi), és vigyázz magadra!!

Zsuzsi? Anita?

Jó éjt mindenkinek!

Ádimama

Sziasztok,

Adrianyu, Üdv. Szinte már csak Nyh-i anyukák vagyunk. Megyebeliek eltüntek. :( Ahogy elnézem nagyon hasonló korúak a fiaitok is és a következő pici várható szütesi ideje is Jolkáékkkal. Érdekes. Gyere, szivesen látunk.

Timi, Megnéztem a képeket. Nagyon sokat nőtt Domi is és már stabilan jár? Torták is szépek.

Petra, Zalán kezében általában már 2 kanál van, ha levelfélét eszünk, csak azért, h. ne jusson eszébe az én kezemben lévő kanállal enni. Eddig még nem nagy sikerrel megy az önálló evés. Főzelékkel és sürübb kajákkal is vezetem a tányértól a szájáig a kanalat. Amugy meg ugyis rájönnek előbb-utóbb mindenre. Ha bölcsis lenne már ez is jobban menne, de ezért nem adom be.

Annamari, Nem vagyok elszánt a bilizés ügyében, lévén fiam van és mindenhol azt olvasom, h. ebben is nehezebben tanulnak , mint a lányok, de megvettük, néha ráül, aztán általában azzal a lendülettel már fel is áll. Szoktam bevetni a könyvtrükköt, de inkább kevesebb, mint több sikerrel. Szombaton a Babavilágban gyerekdoki véleménye szöges ellentéteben állt a Suttogóéval. Meg kellene találni az aranyközéputat.

Nusi, Én mostanában kezdtem el kipróbálni 'nem keresekedelmi márkás' terméket. Épp a Tescos volt az első, aztán vettem a Plus-ban és most Penny-sünk is van. Mindegyikkel elégedett vagyok, utóbbi esztétikai érzékemre kifejezetten jó benyomást tett, de mondom a minőség is teljesen jó. Általában 40huf körül van darabja (maxi), ha figyelembe veszem, h. szinte mindig nagymennyiséget megveszek a Rossmann-ban a P-ből 20%-os kuponra, akkor viszont elmondhatom, h. szinte 40-45 körül jön ki annak is darabja.
Már akartam tőled kérdezni, h. te hogy kerültél az DE-re tanitani?Egyáltalán milyen végzettség kell hozzá, ha nem titok?
Mit mondjak, kicsit rémisztő amit a kétgyerekes létről irsz, persze igazad lehet, h. férjeddel neked is könnyebben menne, de szerintem meg ügyesen csinálod. Irtam már, h. nagyon ügyesen levezényleted a K. téri babatalit is kétgyerekkel.

Jolka, Úgy látom a talira vár mindenki és ott majd kidumáljuk magunkat. Rákérdezel, ha hazajöttük, h. van-e péntekre terem?
Már lassan vége az elős trimeszternek. Ettől a köv. jobb lesz, a 3. meg ki tudja. Azt nem irom, h. pihenj, mert szerintem Márkó mellet is ez csak, ha alszik akkor lehetséges.

Mi ma kerek 3 órát sétáltunk, de még igy is alig tudtam kitrükközni Zalánt a hintából, aztán feljöttünk és nemsokára esett. Szerencsénk volt.

További szép napot.
Tünde

Ui: Nem irnám le, h. ki mindenki nem ir mostanság, de tudja azt mindenki magáról. Irgumburgum.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Mikor kedvem lett volna írni, nem tudtam vmi miatt, most nagyon kedvem nincs!

Zalánt mindenképp meg akartam dícsértni, hogy ügyesen udvarol! Mi újság Tünde a beázással?

Csilláéknak nagyon örültem! Flóra gyöngyörű, mint mindig! Igazi nagylány már, jó volt látni!

Petra Bencéje nagyon édes! Asztalra mászsástól én is szívbajt kapnék!

Jolkát akartam kérdezni, hogy hogy érzi magát! MIkor mégy orvoshoz?

Nusi, minden elismerésem. Háááát, nem lehet sétagalopp, ahogy elmondod a napjaitokat. Én sokszor még egy gyerekkel is azt érzem, nem tudom mi lenne, ha apa nem jönne olykor felmentőseregnek, hát még kettővel! Szóval szuper ügyesen csinálod a dolgokat!

Ági, remélem, már jobban érzed magad! Dóra hogy van? MIket csinál már?

Adrienn, üdv itt :D Írj magatokról!

Timi, megnéztem a képeket! Édes Domi nagyon! És, mivel nem tudom, holnap mikor érek ide:

Dominik, nagyon boldog első szülinapot kívánunk!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nusi!
Azt nem mondhatom, hogy túlzottan "szoktam" festeni falra, inkább úgy mondom, festettem már néhányat. csak barátoknak, így árról nem volt szó. (Ők vették a festéket, én csak magamat adtam, meg a szombat délutánt :) Ja, és segítséget is kaptam, nem egyedül festettem. ) A figurákat sablonról rajzoltam, és a körítést (fű, fa virág) szabad kézzel.

Amit a képen láttál, az tapétára van festve, itt sima temperát használtam, egy másik esetben akrilfestéket. De a festett falra is készült már kép, ekkor színezőpasztával festettem. nem a tubusos, hanem a Praktikerben vettem, és az a lényeg, hogy rá legyen írva, hogy festékként is használható.

Fűrészporos tapétára nem jó festeni. (Nagyon rossz, megugrik az ecset, és sokkal rosszabb kifesteni is)

Ha van egy kis kézügyességed, és időd, meg tudod csinálni. Ha kell, segítek.

KépKép
simsi

Sziasztok!!!

Képzeljétek a tesóm kislánya bárányhimlős! Ez nem lenne baj, de Domi még szombaton vele játszott, és a kislány estére már pöttyös volt! Szóval nagy a valószínűsége hogy Domi megkapta, de a lappangási idő 10-12 nap! Most várom a mi pöttyeinket is!! :(

Anita: Köszönjük a köszöntést előre is! Mikor futunk össze? Habár most a himlő gyanú miatt szerintem megint napolás lesz!

A pénteki talit is kihagyjuk, és szerintem a jövöheti bölcsit is hiányzással kezdjük. Na de inkább most legyen túl rajta, mint, hogy felnőt korában jöjjön elő nagyobb kockázattal!
Valakinek van már ezzel kapcsolatban tapasztalata? Minden érdekel!

Tünde: Zalán nagyon ügyi! Én egyenlőre a kezébe sem merem adni a kanalat, mert tuti festés lenne a vége a lakásban! :lol: Szerintem először nekem kell megtanulnom elfogadni, hogy a gyerek tiszta kosz, és utána adni neki a kanalat!

Szép estét, maj még jövök, most lefektetem a kis pockot!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Jajjjjj, Timi, ez nem hangzik túl jól! Drukk azért, hogy a barik mégse jöjjenek elő! Mondják,hogy inkább most, mint felnőtt korban, de mi épp múlt héten beolttattuk Botit bárányhimlő ellen. Úgy tudom, így sem tuti, hogy nem lesz az, de ha igen, sokkal enyhébb lefolyású lesz.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Lányok! Köszönöm az elismerő szavakat. :oops:
Néha azért tud nagyon nehéz lenni. Arra már rájöttem, hogyha eltervezek valamit, hogy azt mindenképpen aznap meg kell csinálnom, akkor sokkal feszültebb és idegesebb vagyok a gyerekekkel is. Úgyhogy azóta már úgy tervezek, hogy pl. ezen a héten kell ezt, meg ezt megcsinálni (pl. telefonálás, ügyintézés, bolt, stb.)

Már várom a talit. Most rossz, esős napokat mondanak. Remélem azért nem fog egész nap esni az eső...

Simsi: Köszi a választ. Sablonban tudnál segíteni? Hogyan szoktad csinálni? Kis képet kinagyítassz nagyra, azt kézzel átrajzolod és utána jön a festés?
Ezek még csak tervek a gyerekszobába, kérdés, hogy majd mikor tudom kivitelezni (1-2 év múlva???) Elszántság az megvan, kérdés, hogy kézügyesség lesz-e, mert nem mindegy hogy papírra kicsiben vagy falra rajzol valaki.

Timi: Gergő is találkozott bárányhimlős kislánnyal. Egy szombati napon és rajta kb. kedden jött ki. Gergő nem kapta el. Én azért izgultam emiatt, mert már megvolt véve a bárányhimlő elleni oltás. Kb. 6000 Ft. Bárányhimlő dolgában egyébként Anitával értek egyet. Mivel 5-6 évente sok szövődményes szokott lenni és tavaly is sok volt én azért oltattam be. A többi egyéb oltással nem értek annyira egyet, talán még a pneumo...-nak van haszna. (szerintem)

Az etetésről annyi, hogy mi ilyen "ételösszegyűjtős" műanyag szakállkát használunk és így a leves se olyan nagy baj, ha kiömlik. Gergő mostanában csak egyedül akar enni, nem mindig engedi hogy segítsek, bár amikor rájön, hogy úgy gyorsabb és hatékonyabb, akkor beadja a derekát. A joghurtot is egyedül eszi, megfogja a poharat és úgy nem borul fel. Mostanában nekem inkább azzal van bajom, hogy csak pár ételt hajlandó enni és inkább az édeseket. Húst volt idő, hogy egyáltalán nem, utána meg nagyon. Szinte hetente változik, hogy mit enne szívesen.

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Nusi: Mi szombaton voltunk a kislánnyal és vasárnap jött ki a pötty rajta! Még nincs Domin semmi, hát remélem megússza, de inkább most jöjjön ki rajta! Én nem tudok sem egyetérteni, sem ellene lenni az oltásnak. Hiszen a szövődmények miatt én is beadatnám, de nem véd 100%-osan, és mi van ha később nagyobb korában, vagy esetleg felnőtt korában kapja meg? Akkor már nagyon kockázatos! Tehát én még nem jutottam dűlőre ebben a kérdésben, de lehet nem is kell, ha most átesünk rajta! Az evéssel nekünk is vannak kisebb-nagyobb problémáink! Mivel nekem Domi már mindent eszik. De mostanában, csak az édesebbeket. A leveseket egyáltalán nem eszi (tiszta anyja :oops: ), a husit meg úgy kell beleédesgetni! De a vajaskenyér, a krémtúró, a meg a rudi!!!!! Ezt minden mennyiségben. Ez a szakálka jó ötlet, eszek is egyet, aztán próbálkozunk az egyedűl evéssel!

Hát szép napot csajok, habár ramaty idő van!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?