Sziasztok!
Jolka! Egyetértek Tündével, nem csak pénteken lehet tali! Ha jó idő lesz, tényleg jó lenne a tornapályára menni. Szerintem délelőtt nem lesznek olyan sokan. Azért jó, hogy mehetünk majd a vasutasba, én is szívesen fizetek érte, ha kell.
Nagyon jó a hason fekvős kép Manóról! Bence is udvarolt ma a Tescoban a Pickwickes kóstoltató lánynak. Kis drágák, miből lesz a cserebogár
Megpróbáltam feltölteni a képeket, amiket készítettem a talin, de nem sikerült. Pedig még egy új galériát is létrehoztam, mégsem megy, hiába, kiestem a gyakorlatból. Átküldtem e-mailben, remélem, nem baj.
Sajnálom, hogy másról nem csináltam fényképet, de nem nagyon hagyta Bence. Na majd legközelebb. Aki nem volt ott, annak leírom, hogy Bencének megvolt az első hódítása, de Manó lecsapta a kezéről, aztán végül mégis Bence győzedelmeskedett, és még perecet is kapott a kislánytól
Annamari! Tényleg tündérek voltak a kis szerelmesek! Persze, majd találkozhatunk Tiszalökön, már nagyon várom, hogy nyár legyen. Mehetünk a hozzátok közelebb lévő strandra is, végülis nem távolság, ha már addig elmegyünk. Ott jó a strand?
Én is láttam, hogy nem a posta felé mész, de azt gondoltam, még sétáltok egy kicsit vagy ilyesmi.
Zsuzsi! Kicsit én is irigykedtem, hogy neked nem kell rohangálni a gyereked után, de ennek is, annak is megvan az előnye és hátránya is. Élvezd ki, amíg nem kell folyton utánarohangálni, mert hamarabb eljön, mint gondolnánk.
TÜnde! Egyszerű eljutni a tornapályára, leszállsz a Tölgyesnél vagy a Csaló köznél (Gyógyszertári központnál) attól függ, milyen busszal jössz, és onnan pár perc séta. Sajnálom, hogy beáztatok, remélem, fizet a biztosító nektek!
Nusi! Nagyon szívesen, máskor is! Tényleg nagyon szépek a fiaid!
Voltatok a játszótéren? Mi is akartunk menni, de aztán délelőtt vásároltunk, délután esküvőn voltunk, holnap délelőtt kórházba megyünk a keresztapámhoz, utána már nem hiszem, hogy lesz időnk kimenni, mert délután megyünk haza. De lehet, hogy mégis kimegyünk egy órára, jó lenne legalább megnézni, nincs-e sár.
Melyik nap lenne jó nektek egy tornapályás talira? Péntek kilőve, hogy Jolkáék is tudjanak jönni.
Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi: Petra