Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
végre én is idáig jutottam. tegnap dögrováson voltam, még a gépet sem volt kedvem bekapcsolni. fájt mindenem, lázas voltamalig bírtam fennlenni. megváltóként vártam a du-t, hogy peti elaludjon, és én is lefekhessek. erre 13kor beállított anyósom. peti negyed2kor aludt el, anyósom meg itt ült negyed4ig. máskor nem bánom h. jön, de most a hátam közepére kívántam. tudta . beteg vagyok, ezért jött hamarabb dolgozni és előtte bejött. hát ez nem hiányzott, ui inkábblefeküdtem volna, minthogy vele bájologjak...
amikor elment lefeküdtem, ui peeti fél5-ig aludt :wink: így még én is aludtam vagy 40ercet. ma már jobban vagyok kicsit, de a városban voltunk, most peti elaludt , én meg vasalnék.. :evil:

Kép
dora1980

Nem tudom, mi lehetett a baj. Eddig mindig Edinával beszéltem, hisz Ők intézik a többi baba-mama programot, vagyis Ő mindenütt ott van. Délután megyek fodrászhoz, de arra fogok kanyarodni, és beszélek velük, ha lesznek még. Tegnap még 16 óráig szabad volt a nagyterem, lehet, közbe jött valami. Azért egy tanfolyamért, vagy előadásért, kapnak pénzt, ezt meg lehet érteni. Csak egy ici-picit rosszul esett, már beleéltem magam. De hamarabb sem tudtam szólni, mivel vártam, hogy tudnak-e jönni a többiek. :(
Tünde!
Szólsz Petrának, nincs meg a száma. Köszi előre is.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, Már szóltam neki, h. biztos legyen, bár ma du. gépközelben lesz. Festés? Vágás? Vagy mind2?

Dóra, Jobbulást.

Többiek, Várjuk az ötleteket.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Igazából, én sem csodálkoznék, ha a pénz állna a háttérben. Ez a csoda, hogy eddig csak így ideadták a terme(ke)t.
Mondjuk, én nem is bánom, hogy most nem "zártteres" tali lenne. Tulajdonképpen már nem beteg Boti, de azért ki kell szívogatni az orrát, naponta 2-3x. Sétálunk sokat, tehát levegőre mindenképp mennénk.
De, ha mégis úgy gondoljátok, elkerülünk benneteket! :wink: Semmi baj, megértem. Azt hiszem, így korrket, hogy elmondom, hogy picit még folyik az orra a bébinek.

Ajándékok: ruhák mindenkitől (tőlünk ugye a múltkor vásárolt SO-cuccok), BABZSÁKFOTEL (végül Boribo-s lett, de picit csalódtam, hogy nem lehetett akármelyikből rendelni, egy volt nekik a hancúrból és csak úgy nem készítenek... :?), játékokat (pl. dömper homokozó-szettel) is kapott és két könyvet.

Tünde, a lufit a Dózsa Gy. úton vettem. Ott két dekorációs is van. A Károlyihoz közelebbiben vettem. De csak azért, mert a másik nagyon nem volt szimpi, mikor az esküvőnkre készültünk.

Torta, finom volt meg minden. DE!!! A kicsinek a tortáját (Ági: csinálnak tej- és tojásmentest) a Görömbeiben rendeltem. Lányok, gyönyörű formájú mintákat készítenek. Éppen előttem vitt egy apuka a gyerkőcének egy Füles-tortát. Álomszép volt. Nem habbal megcsinálva, mint a miénk volt, hanem gyönyörűen marcipánnal. És ők is mindent megcsinálnak!!! Egy jó vastag albumból lehet válogatni, de képet is lehet vinni!
Sokan drágállják ezt a helyet, de mi őket szeretjük egyébként a legjobban. Bánom, hogy nem velük készítettem el a Thomast! Na, sebaj, majd jövőre :wink:
Ja, és a Károlyit is dícsérik, hogy szépen megcsinálják a formatortákat!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bénázok.... :oops:

Tündi, üdv itt köztünk! Várjuk a képeket a csemetékről! Akkor a mi fiaink között nincs is olyan nagy korkülönbség, Botondom febr. 11-én volt (tyűűű, de régen :D) egy éves!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Sajnos csak pár percem van írni, mert Krisztián nem hagy békén, hogy menjünk már haza. De holnap úgyis beszélünk. Akkor Kossuth tér 11 óra?

Nusi! Ahogy megbeszéltük, megyek értetek. Ha esetleg változik a helyszín, Te majd tájékoztatsz.

Puszi mindenkinek, gyertek holnap!!!
Petra

Kép
ppetra

Anita, Kérünk szépen fotót a babzsákfotelröl. Esküvö óta én meg a Görömbeit kerülöm. Nem igazán jött be. Nekünk most épp a Csajági a nyerö és ami pech, h. közel is van hozzánk, ez látszik is rajtam. :(

Tündi, Képeket várjuk a gyerkeidröl. Történeted is érdekel szerintem mindenkit.

Többiek, Légyszi jelentkezzetek, h. holnap mi legyen?

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Akkor Kossuth tér? Megpróbálunk odaérni 11-re.
Most nem is írok többet, nagyon fáradt is vagyok, meg holnap úgyis élőben trécselhetünk. :D Zsuzsiék jönnek? Dóra, akkor most se tudtok jönni. Jobbulást!

Ádimama

Tünde, ígérem, lefotózom :D
Görömbei :( Egyébként, most, hogy mondod, a Csajágit is dícsérik sokan. Rajtad látszani, ugyan :lol:

Na, mi legyen, felnézhetünk mi is hozzátok??? Egyébként délután óta nem kellett szívni B. orrát. Én nyugodt vagyok afelől, hogy tőlünk senki nem lesz beteg, de nem akarok kellemetlenséget senkinek.Bátran írjatok, mit gondoltok, komolyan!!! :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

és mi van, ha esik holnap?
Nagyon azt mondták...
Én attól félek, hogy ott a téren csak rohangálni fognak a gyerekek, mi meg utánuk...
A Bodában hogy van a játszóház? Fizetni kell érte? Csak délután van, vagy délelőtt is?
Alternatívaként az nem lenne jó?

Ugyan én nem akarok nagyon beleszólni, mert egyrészt nem ismerem Nyíregyházát se nagyon, meg még ilyen jellegű találkozón se voltam, csak hát ismerem a fiamat...

Sziasztok: Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

sziasztok!
hát így mégsem lenne ildomos gyerekes társaságba mennem... :cry:
pedig úgy tűnt, nemlesz elfoglaltságom, d nekem nagyon gyanús h. az inflenzát sikerül vhol összeszednem... :?

Kép
dora1980

JOlka, Látom itt vagy. Mizujs?

Anita, Tőlem nyugodtan gyertek.

Nusi, Játszóházba, főleg Bodába eljutni nekünk szinte lehetelen holnap de., na meg egyet fújok. Ma a kezembe került a Nyh. Naplo, nagyont terjed influenza és tsai. Az biztos, h. nem olyan nyugis lesz a tali, ahogy eddig.

KépKép
tuzal

JOlka, Látom itt vagy. Mizujs?

Anita, Tőlem nyugodtan gyertek.

Nusi, Játszóházba, főleg Bodába eljutni nekünk szinte lehetelen holnap de., na meg egyet fújok. Ma a kezembe került a Nyh. Naplo, nagyont terjed influenza és tsai. Az biztos, h. nem olyan nyugis lesz a tali, ahogy eddig.

KépKép
tuzal

Ez meg most hogy sikerült egy katt-tal? Ügyes vagyok. :lol:

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Elszált az előző hsz-om. :( Még1x röviden. :)

Tünde!
Festés, szárítás, és a ritkítottunk a nagyából. Növesztem, nem tudom meddig bírom. :)
Süti rajtad tényleg nem látszik. :)

Nekünk jó lesz holnap fent. Viszek kukoricát, hátha a nagyobbak ellesznek a galambokkal. :) De Manó után tuti rohangálni kell. :)
De, ha még reggeleig változik, igazodunk hozzátok.

Anita!
Engem nem zavar, ha folyik Boti orra, az nem betegség. Szerintem. Ha meg szabadtéren leszünk, azért másabb.
Érdekes, hogy nem engedtek választani, lehet az idő hiánya miatt, nem varták meg. ? Megnéztem a neten a Hancúrt, nem rossz, talán Botinak ez még kényelmesebb, hisz alacsony. De milyen mintába kaptad meg? Remélem azért nem virágos. :)

Dóri!
Neked jobbulást, azért reménykedünk, hogy nem az influenzát kaptad el. Az legalább 2 hét.

Szép álmokat mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tünde a vasutasba már nem jutottam el, 16 után, szerintem, már nem volt senki.
Na majd holnap. :)

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

HIHIHI
de jóóó, hogy benézetem
simán elvitettem volna magunkat a vasutasba a párommal :lol:
mi megyünk, tomi nemigen fog elszaladni mellőlem :lol:
zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Zsuzsi! Jó korán keltél!! Vagy későn feküdtél :D

Úgy néz ki, kedvez nekünk az idő, legalábbis eddig jól alakul. Mondjuk jobb lett volna valami zárt helyen találkozni, mert tényleg elég nagy a mozgás a Kossuth téren, meg azért jobban tudnának játszani a gyerkőcök, de majd legközelebb reméljük, jobban sikerül. Kár, hogy a vasutasok :) nem nyilatkoztak, hogy fizessünk vagy mi a tényállás.

Anita! Szerintem is gyertek nyugodtan, főleg, hogy szabadban leszünk, nem veszélyes az orrfolyás. Nagyon jók a fotók, és szépek a torták, na és persze az egyéves nagyfiú is!!!

Tündi! Üdvözöllek én is, engem is érdekel a történeted, hogy hogy gyesen vagy? Gratulálok a gyerkőcökhöz, majd tegyél fel magatokról képet.

Nusi! Hát igen, nagy hátránya a szabadban tartott taliknak, hogy mi rohanunk a gyerekek után, és nem tudunk két mondatot se váltani :( Reméljük, azért jól fogjuk érezni magunkat.

Jolka! Galambokra én is gondoltam, mint szabadidős tevékenység, Bence is képes volt a karácsonyi vásárban egy órán át szórakázni velük. Én is viszek nekik rágcsát.

Puszi mindenkinek, hamarosan találkozunk!

Kép
ppetra

Ti hoztok kismotort vagy valami ilyen járművet?
Egyet még tudok vinni, ha valakinek kellene.
Nekem muszáj még egy babakocsi is a picinek...

Most jobb lett volna a benti elfoglaltság. Jobban tudtunk volna beszélgetni, de majd legközelebb. :)

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Köszi Jolka, hogy hívtál! Nem szívesen adtam volna tovább rossz kedvemet másnak! NA mindegy! Nem untatlak benneteket!
Nem tudom mi van! Társaság lehet jót tett volna! :lol:
Tegnap találkoztam Zsuzsival, jó volt dumcsizni egy picit! Az út közepén, szinte! :lol:
Szóval csak annyit, hogy Dórát 10-kor tettem le aludni, és még mindig alszik! Nem is lett volna szívem kelteni. Éjjel pedig nem hallottam, mikor kelt, csak 6.30-kor szaladtam, hogy megvan? :lol: Előre volt bukva a kiságyában, és hason aludt! Elsírtam magam! :cry:
Várom a beszámolót a taliról, és a képeket ha készültek! :wink:
Majd jelkezek!
Üdv mindenkinek!
Ági

Ja, Tünde! Tényleg látszik rajtad! :wink:
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Mivel kértétek hogy irjam le hogy mért kapok a kicsire Gyest azon gondolkodtam honnan kezdjem hogy érthető legyen és ne zavarjalak össze benneteket, remélem nem lessz túl hosszú.
Szóval 25 éves voltam és akoriban egy divatárú üzletben dolgoztam már egy ideje de nem akartak bejelenteni teljes munkaidőbe csak 4 órába, pedig 9-et dolgoztam, tehát nem tudtam megegyezni a főnökkel és felmondtam mondván úgyis találok magamnak másik lehetőséget, teltek múltak a hónapok és nem így lett.
Hivatkoztak a koromra mert már férjnél voltam és biztos hamar ott hagyom őket mert jön a baba, mert ők hosszútávra szeretnének alkalmazottat felvenni ,ilyen és ehez hasonló elutasításokat kaptam Persze az is szerepet játszott hogy nem volt éretségim, a szakmai tapasztalat kevésnek bizonyúlt.
Aztán össze futottam Anyukám egyik ismerősével és kérdezte nem megyek takaritani egy új irodaházba, nem tudtam mit tenni elválaltam.
Igaz hogy ez is 4 órás de legalább annyit is dolgoztam du 4-re kellet járni.Végül is nem is volt olyan rossz.
Teltek a hónapok és megbeszéltük a féjemmel hogy közben le tudnék éretségizni és ha lenne egy jobb lehetőség tovább lépnék.
És már azon sem görcsöltünk, hogy mikor lessz babánk.
Beiratkoztam a vasutasba és mielőtt belevágtam a tanulásba elmentünk sátorozni egy hétre és észre sem vettem hogy van valaki a pocakomban.
Amikor bebizonyosodott, hogy babát várok a dokim javaslatára és az előző két sikertelen terheségre való tekintettel, meg a napi 32 szoba takarítása sem egy veszélyesztettet terhes kismamának való munka így betegállományba mentem.
A 36. hétben jártam mikor jött egy levél a TB-től nincs több táppénz, így nagy pocakkal tolatva berobogtam a munkanélküli központba, és mivel csak 4 órás bejelentett munkám volt és nem tett ki folyamatos 180 napot így csak alanyi jogon jár a gyes.
Remélem nem voltam túl hosszú, és zavaros.
Majd rakok fel farsangi képet Dóráról csak azt tudnám,hogy csináljam ha lenne egy kis időtök irjátok le nekem mert nem értek hozzá köszi.
Na most elköszönök remélem jól telt a baba mami találkozó.
Sziasztok: Tündi.
kispaszuly

Sziasztok!

Úgy látszik, én értem ide először. Bence hazafele úton bealudt, mentem még egy tiszteletkört, mert nagyon fáradt volt. Képzeljétek, a fényképezőnek a zsinórja otthon maradt, így most nem tudom feltenni a képeket :(
Amúgy nagyon jó volt a tali, jó sokan voltunk, jól éreztük magunkat.
Most megyek ebédelni, sziasztok!

Tündi! Köszi, hogy megosztottad velünk a történetedet, és sajnálom, hogy így alakult, Gyed-ből sem könnyű megélni, el tudom képzelni, milyen nehéz Gyes-ből. Minden jót kívánok nektek. Aztán az érettségit megcsináltad?

Petra

Kép
ppetra

Na, az én picifiam is jól bealudt az autóban. Még mentünk a dokihoz beutalóért, mert teljesen kiment a fejemből a héten, és hétfőre van időpontunk a kardiológiára kontrollra.
A lényeg, hogy éhen alszik :( :D Ilyen se volt még. Nemrég próbáltam egy kis gyümilevet önteni belé, de kinyitotta a szemét, megfordult, cumi vissza és azóta alszik.

Én meg addig eszem vmit.

Jövök majd!

Ja, és persze szuper jól éreztük magunkat. Rám is rámfért a társaság!

Ági, gyere azért hamar! Egyáltalán nem untatsz! Fel a fejjel!

Tündi, sajnálom az esetedet :(

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nagyon jó volt találkozni megint veletek, örülök, hogy mindenkivel tudtam azért néhány szót váltani :D Ha sikerül egyszer egy játszóteres talit összhozni, akkor hozom Kristófot is, majd ő eligazgatja a kisebbeket :lol: Minden gyerkőc annyira édes volt!! Várom már, hogy Tomi is mászkáljon velük (bár nyugisabb volt így számomra :wink: )

Tündi!
Én még nem is üdvözöltelek :) kár, hogy így kibabráltak veled :(
képek jöhetnek a gyerkőcről :)

Egyelőre ennyi, szép napot mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Mi vagyunk a másodikak. :) De, ha lassan írok, akkor csúszunk. :)

Nekem is elaludt Manó útközben, de már az ágyában van.

Tényleg nagyon jó volt a tali. Manó rendesen kicsajozta magát. Petra, Te már nem láttad, de Manó egy felnőtt csajnak is csapta a szelet. Kézen fogva, és mindenhova húzta maga után. :D Szerencse a csaj is partner volt benne. :) Ilyen szerelmes, boldog pofiját nem láttam Manónak. :) Apa most büszke rá. :)

Ági!
Kár, hogy nem jöttetek. Előre bukva aludt, de hogy? Felállt és elesett? De nem sírt? Akkor nincs gond, nehogy emiatt rossz kedved legyen. Hasson meg nyugodtan, aludhat.
Tessék menni, sétálni, ne hogy "depis" legyél. Ezért kellett volna jönnöd. Legalább gyönyörködtél volna a többi gyerkőcbe.

Nusi!
Örülök, hogy személyesen is találkoztunk. :) Remélem legközelebb, többet tudunk beszélni.

Tündi!
Köszi, hogy leírtad. Farsang, hogy sikerült?
Nem lehetett volna azt megcsinálni, Dóri után, Tesó születése előtt 180 nappal, hogy csak a járulékot fizettétek volna utánad? Akkor járt volna gyed is. Ugyan egy kis befektetés, de 2 évre megtérült volna. Sajnos ebbe nem vagyok otthon. Nekem az egyik ismerősömnek a szerződése járt le, és jött a tesó, ők fizették is a járulékot, de elszámolták, így 1-2 nap miatt, csak gyest kap Ő is.
Képet következő képen tudod felrakni. Ahol a választ írod, ott van egy kék link: Melléklet feltöltése, katt rá, majd a tallózásból kiválasztod a képet és mehet. És itt lesz az üzeneted között. De, ha nem akarod, hogy publikus legyen, akkor elküldhetem a képtár jelszavát, és oda is fel lehet tenni.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

CSak lassan írtam .:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Én meg azóta, h. hazaértünk elég idegbeteg lettem. Már reggel is láttam, h. ázik a fürdőszobánk és a dolog több kettőnél, de mire hazaértünk már a konyha is. Sőt a vizórás szekrényben (konyha és fürdő mellett) már áll a viz. Szóltam a felettünk lakóknak, sajnálom őket is, mert tavaly csináltatták a fürdőt, de én attól tartok, h. nekünk így nem csak a fürdőt kell megcsináltatnunk, hanem a konyhát is. A fürdőt tavaly, ahogy befejezték, rá 2-3 napra mi már beáztunk, a plafon barna foltosan, rondán száradt és ezért is akartuk idén megcsináltatni, de most még a konyha is?!

Tündi,
Sanos nem egyedi eset a tiéd és sajnálom is, h. igy alakult.A vállalkozók különösen félnek a kismamáktól, mert épp pár hete hallottam, h. babás lett az alkalmazott, pedig a csaj állitotta, h. nem akanak még és 3 évig kellett fizetni a járulékokat (ezt nem tom pontosan mit még) a bolttulajnak, kb. 800 ezerbe került, az egész neki, mert a csaj, ahogy megtudta, h. terhes táppénzre ment. Talán pár hetet dolgozott. Csak leirtam a dolog másik oldalát is, amiről én eddig sose, senkitől nem hallottam.

Ági,
Ezt én sem értem, h. azért sirtál, mert Dóra hason aludt? Örülj neki, h. már ugy alszik, ahogy kedve tartja, hiszen 9 hónapos és 6 napos, nem icipici baba.
AMugy miért vagy :( :?:

Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Tőlünk aztán sürübben is találkozhatunk itt is.

Tegnap jártam a Gézengúzban (vagy Bendegúzban Jolka? :lol: ) és megkért a tulaj, h. adjam tovább, h. ők a legolcsóbbak a városban kengurus termékek terén, sőt a fajátékok is náluk a legolcsóbbak, amit tanusithatok, mert azt tudtam viszonyitani, a kengurusat nem,mert nekünk össz-vissz egy bodynk van. És van náluk kismamaruházat is 2in1, ami nem a legolcsóbb, de nagyon jó minőség. SZóval tudjátok bem sulival szemben. És nem kapok jutalékot, mert ezt leirtam, csak ha már megigértem megtettem, mert ismerem.

Na megyek tovább idegelni magam, mert kész vagyok a gondoltattól is ,h. még a konyhát is festetni kell, 2 évente mióta itt lakunk van valami. :cry:

KépKép
tuzal

Letöltöttem azt a pár képet, amit csináltam. Mivel én egyiken sem vagyok rajta szivesen felteszem akár ide is. :wink: Mi legyen? Vagy Jolka menjen neked az ftp-re?

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Húú, nekünk így ment tönre a parkettánk. Ugyan mi saját magunkat áztattuk el. Szerencsére a szomszédokhoz már nem volt ideje eljutni.
Biztosítás van? Mert akkor, kifizeti a kárt. Kereszték így jártak Debibe, itt több emelet ázott át, és lejutott hozzájuk a földszintre is. De mindent kifizetett a biztosító. Szerencséjük volt. Gondolom most ez téged nem vigasztal. Szomszédnak minél hamarabb szét kellene nézni a fürdőjébe. Nehogy a mennyezet is szakadjon.:(

Viszont egy jó hír. Hívtak a műv.házből. Tehát azért nem kaptuk meg a termet, mert későn szóltam. Tali előtt 1-2 héttel kell hamarabb szólni. Jövőhét péntekre már nincs idő, de elkértem az azt követőt. Jó lesz? Igazgató Úr 1 héttel hamarabb csinálja mindig a terembeosztást. Lényeg, nem kell fizetni, nem értem. Pedig rá is kérdeztem. De majd személyesen is.
Ha nem kérnének pénzt, és ha Ti is úgy gondoljátok. Pl. régi, megunt játékot, vagy könyvet a könyvtárnak fel lehetne ajánlani. Mit szóltok?

Na mentem, itthon apa, és elújságolom a fia csábítását. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tünde!
Küldtem privit. :)
Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy kihagytuk a talit! :( Majd legközelebb már remélem partner leszek! Néztem a naptárt, talán akkor nem lesz suli!
Nem a hason alvás miatt sírtam :lol: , hanem mert megijedtem, hogy jól van-e a kicsi! Állítólag 5-kor kelt, sírt, apa ébresztett, de valahogy semmit nem érzékeltem! Lehet most jött ki rajtam valami! Nem tudom mi!
Még azt akartam mondani, vagyis nem tudom mondtam-e, hogy mikor apa kitett múlt héten a suli előtt, és már Dóra nem látott, elkezdtek potyogni a könnyei! MA is kiszálltam az autóból, és már láttam, hogy Dórámnak görbül a szája!
Háááát... kicsit össze vagyunk nőve! :wink: Bár én nem bánom, csak néha jó lenne ....nem is tudom!
Remélem nem baj, hogy magamról írtam, kiírtam... :wink:

Képeket én is várom!

Tündi! Bocsi, még én sem üdvözöltelek az oldalon! Én is sajnálom, ami veled történt! Képeket tegyél fel a babókról!

Üdv mindenkinek!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Én is nagyon örülök, hogy végre találkoztam majdnem mindenkivel. Gergő és én is nagyon jól éreztük magunkat. Dávid a végére már megéhezett.
Nálunk viszont Gergő, sőt Dávid se akart elaludni. 2 órakor nagy nehezen elaludtak, de Dávid már 3-kor fent volt. Most is itt sírdogál, mert azóta csak egy fél órát aludt, fáradt szegénykém, de nem akar aludni. Nem értem. Ő úgy látszik ilyen típus. Szerencsére viszont éjjel alszik. :)

Azóta nekem is megjött a férjem, már 4 órakor, Gergő már rajta is lóg. Mi még ma este tartjuk a valentin napot. Csináltam neki madártejet. Azt már meg is ette.

Jolka: Meg akartam kérdezni tőled, hogy az adójóváírásos papírt te hol adtad le. Ugyanis elkezdtem csinálni az adóbevallást és a program szerint nem igényelhetek adójóváírást, mert a GYED nem olyan jövedelem és azután nem lehet... Pedig a jövedelmem az 1 milliót se éri el. Nem értem, ezek a hülye szabályok....

Ezzel kapcsolatban kell, hogy megjegyezzem, hogy Tünde én is nagyon sajnálom az esetedet. Egyébként üdvözöllek én is. Nekem is majdnem az utolsó pillanatban derült ki, hogy ahhoz, hogy a második gyerek után is kapjak GYED-et be kell jelentkeznem munkanélkülire. Nekem szerencsére a 180 nap megvan. Többek között emiatt kellett úgy bevállalnunk a második gyereket, hogy 2007 májusa előtt megszülessen (azelőtt 2 éven belül van meg a 180 napom). Kicsit elszomorító, hogy egy kismamának ilyenekkel kell sakkoznia és aki vagy nem ért hozzá, vagy sajnos nem tájékozódik időben az így járhat. Még én sem tudom, hogy mennyit kapok. Már december óta nem kaptam semmit az államtól. :(

Annamari: Milyen internetetek van nektek? Azt tudom, hogy ott kiépítették a gázhálózatot, emiatt valóban lehetővé vált, hogy ott lakjon bárki egész évben. Én nagyon szeretek nyáron ott lenni... Szép hely.

Petra: köszönöm a fuvart.

Én vevő vagyok a következő talira is. Jolka előre is köszi a helyfoglalást. :)
A következő héten, ha jó idő lesz akkor lehetne egy játszóteres tali. Mit szóltok hozzá? A hétvégén meg akarjuk nézni a tornapályás játszóteret. Azt mondják, hogy jobb mint a sóstói.

Valaki korábban kérdezte a mobil internetet. Tud erről valaki valamit, mert engem is érdekelne. Ahová költözünk nem akarunk vonalas telefont, a kábeltévé még nincs kiépítve, mikrohullámú internetet se tudunk igénybevenni, úgyhogy nem tudom hogy lesz. Nekem szükségem van a netre... :lol:

Kíváncsian várom én is a képeket.
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Nem tudom, észrevettétek-e, de baromira rossz irányba indultam el a posta felé. :lol: :lol: Aztán kísértést éreztem, hogy benézzek a dm-be, de szerencsére legyőztem. :)
Mi is jól éreztük magunkat, amíg Ádám el nem kezdett hisztizni. :?
Nagyon nyűgös volt, és ilyenkor nem tudom kezelni. :( Délután nem is aludt.

Tündi! :( Mi fizettük a járulékokat, hogy meglegyen a pénz. És azóta tanultál valamit? Később mit szeretnél csinálni?

Ági! Ádám is szokott úgy aludni, hogy csak eldől, és úgy marad, szerintem nem gáz. Jókat mulattam már a különböző pózokon. :)

Petra! Olyan édes volt Bence, ahogy azzal a kislánnyal "flörtölt" :)
Nyáron már tudunk menni a holtágba, mert már van mellény. :)

Tünde! De gáz ez az elázás! :( Nagyon sajnálom, és együttérzek. Még anyáéknál laktam, amikor egyszer (pont jan. 1-én) kigyulladt a felettünk lévő lakás, és a tűzoltók sz*rrá áztattak minket is azzal a kormos, büdös vízzel. Komplett lakásfelújítást kellett csinálni... A biztosító fizette, kiv. az ablakokat, mert azt mondták, hogy azok már az elázás előtt is rossz állapotban voltak. Nem szemétség??

Nusi! Hmmm, madártej... Én is be bírnám vágni! :)
Nekünk mobil internetünk van (t-mobile), laptoppal. Egy hátránya van, hogy Lökön nagggggyon lassú. De városban oké.
Nem tudom, hogy pc-vel hogy működik, biztos kell még hozzá vmi kiegészítő. Ezt én is ki akarom majd deríteni, mert ha felvesznek az egyetemre, akkor szükségem lesz egy normális, saját gépre.
Amúgy miért gondoltad, hogy nem engedik, hogy ott lakjunk az üdülőben? És ki ne engedné? Nekem eszembe se jutott, hogy ezért bárkitől is engedélyt kell kérni. Többen is laknak ott, nemcsak mi.

Szép estét!

Ádimama

Annamari: Csak azért jutott eszembe, mert az talán a földhivatal szerint üdülő, külterület és nem mindegyik önkormányzat kezeli ugyanúgy a belterülettel. Elvileg lakcím kártyán oda vagytok bejelentkezve? Mert talán csak lakásnak minősülő ingatlanra lehet, de ezt nem tudom csak felmerült bennem. Ha nekünk is lenne a nyaralóban fűtés, (de még a mi oldalunkban nincs gáz), akkor mi is ott laktunk volna az építkezés alatt, nem Apuéknál. Az közelebb is van Tiszaújvároshoz, mint Nyíregyháza. Bár nagy hóban gáz onnan kijönni, de idén még nem volt ilyen.
Nem akartalak ezzel a felvetéssel összezavarni, csak bennem merült fel.
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

:cry: Úgy egy órája irtam egy hosszabb hsz-t, de Zalus elküldte a nagy semmibe. Nem is tudom egy nap hányszor kapcsolja ki-be a gépet. Apának meg nem is mondom, mert mérges lenne, ha tudná, de szerintem erre még gyerekzár sincs. Ötlet?

Nagyon ázottak vagyunk. Hogy sikerül-e némi pénzt kapni, majd kiderül, de most inkább az zavar, h. a fösulis jegyzeteim is megáztak, meg Apának pár cipöje.

A jövö heti talira visszatérve, egyelöre annyit lehet idöjárásilag látni, h. a hét eleje lesz a jobb. Melyik játszótér legyen? A tornapályásra is könnyen el lehet jutni busszal?

JOlka, Örülök, h. a Vasutasból nem lettünk kitiktva. Szerintem foglalj akkor 2 hét múlvára. A felajánlásra én azt mondom, h. én szivesen járulok hozzá pénzzel, v. veszek játékot, de mi még tervezünk bébit és semmi sem felesleges egyelöre. Ez viszont igy tényleg nem jó, h. két szép szemünkért járjunk oda.
Zoli elküldte a fotókat a múltkor megadott ftp-re. Azért ö sem tudta nem észrevenni a fotót, ahogy Manó a K. tér közepén fekve pózol. :lol:

Ági, Ne viccelj már ide nem csak a jó napjainkon jövünk, hanem ha ki vagyunk akadva akkor is.

Zsuzsi, Ne viccelj már, h. várod mikor már Tomi is szaladgál. Ezt nem gondolhatod komolyan? Te akármit csináltál volna a kisfiad ugyanúgy aludt volna. Te két órán keresztül egy helyben állvaa nézhetted, h. mi hogy futkározunk a téren fel, s alá. Ohhh, azok a régi szép idök még nekünk is Zalánnal! Bejártam fél Nyh-át és ö még akkor is aludt.

Nusi, Örülök, h. megismerhettünk személysen is. Ugye ha elköltöztök is fogsz velünk találkozni, de irni mindenképp. :) Nagyon szépek a gyermekeid.

Annamari, Oltás utáni 7-8. napon már tul vagytok? Csak azért, h. lehet-e még az oltás miatt nyugtalan Ádi? Amugy meg nekem nem tünk annak, az a nyafi meg lehet átment volna rajta.

Na nézem a korcsolyázókat.
Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Nagyon szívesen szervezem meg a talit, addig legalább jó társaságban vagyunk. :)

Dóra!
Én mindig megbeszélem Manóval, hova megyek, és elköszönök, de nem hosszan. Mindig mondom, neki, hogy nem soká jövök, csak anya megy ide, meg oda. Jó, ő már sokkal nagyobb, és mozgólépcsőzés és a lift is csábítja, ha apával vannak. Anyuéktól is mindig kap valamit. Míg kisebb volt, próbáltam úgy intézni, hogy még aludjon, mikor lelépek. :)
De Ti szerencsések vagytok, Dóri sokat volt együtt apával is. Emiatt ne legyél szomorú, és ne görcs a következő suliig. Dóri is megszokja, szerintem, csak addig pityereg, míg lát.

Annamari!
Nekem feltűnt, hogy rossz irányba mentek, de gondoltam a kocsihoz mentek, vagy másik postára. Én nem szoktam a nagyba menni, mindig sokan vannak, meleg van, és büdös. Én ide az állomásra járok, itt hamar végzek.

Nusi!
Én a MÁk-nál adtam le. Itt adnak "nyomtatványt " is, csak alá kell írni, adóazonosító és lakcím kell. Neked nem tudom ki intézi. Ha munkanélküli voltál előtte, talán munkaügyit kell megkérdezni. Nem kaptál még gyedet? Ez érdekes? Leadtattok minden papírt hozzá? Mert magától nem jár. De ezt biztos tudod a második gyerek után.

Jó a játszóteres tali is, nekünk jó lesz, de jövő hét kimarad. Megyünk pénteken Sopronba. Babát megyünk nézni. :) Anyósékkal, máris, nem olyan jó. :) :wink:

Szép álmokat nektek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, Ne keress kibúvót a tali alól. Ki mondta, h. csak és kizárólag a péntek jó? Ráérös kismamák vagyunk. Vagy nem?
Sopron viszont nem hangzik rosszul. Még anyósékkal sem. :wink:
Dórának cimezted? Biztos? Nagytestvér figyel ám. :lol:

KépKép
tuzal

Szia Tünde!
:lol: :lol: :lol: Nem Áginak. :lol: :lol: :lol: Bocsi Ági :oops:
Tünde! nem tetszik a korcsolya? Vagy szünet van? Nem rossz, de a Réka nagyon merev volt, szerintem, csak akkor mozdult, ha párja arébb rakta. :) A fintness ladynek izomláza van, ejha...:D
Szia
Ja képeket töltöm.
REggelre fent lesz. www.kep.tar.hu/forumtali2007 lehet megnézni. Ajelszó és a felhasználói név u.a, mint legutóbb. Tündi neked küldtem privibe.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Lehet nézni a képeket. :)
De nem ér nevetni a sejhajomon. :D Tünde telibe találta géppel! Még jó, hogy nem publikus. :lol:

Kellemes hétvégét nektek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Nusi! Ja, így már értem. :) Nem oda vagyunk bejelentve. Nem zavartál össze egyébként, csak nem értettem. :)

Tünde! Igen, már túl vagyunk, szerdán volt egy hete. Nem tudom mitől ilyen nyafis, de remélem hamar elmúlik. :) Eddig nagyon elknyeztetett a kis nyugodt természetével, lehet csak ezért lep meg a hisztije.

Jolka! :lol: Amúgy jók a képek, köszi h felraktad.

Ádimama

Micsoda pangás!
Már tiszta ideg vagyok, sz*rakodik ez a hülye laptop, lassú, és időnkét lefagy,anyáéknál meg nem indul el a gép :x :evil: Nem tudom mi lehet. Ráadásul a pendrive-omat is elhagytam... Rámjár a rúd.
Remélem veletek minden oké.
Jó éjt!

Ádimama

Sziasztok!

Jolka! Egyetértek Tündével, nem csak pénteken lehet tali! Ha jó idő lesz, tényleg jó lenne a tornapályára menni. Szerintem délelőtt nem lesznek olyan sokan. Azért jó, hogy mehetünk majd a vasutasba, én is szívesen fizetek érte, ha kell.
Nagyon jó a hason fekvős kép Manóról! Bence is udvarolt ma a Tescoban a Pickwickes kóstoltató lánynak. Kis drágák, miből lesz a cserebogár :D
Megpróbáltam feltölteni a képeket, amiket készítettem a talin, de nem sikerült. Pedig még egy új galériát is létrehoztam, mégsem megy, hiába, kiestem a gyakorlatból. Átküldtem e-mailben, remélem, nem baj.

Sajnálom, hogy másról nem csináltam fényképet, de nem nagyon hagyta Bence. Na majd legközelebb. Aki nem volt ott, annak leírom, hogy Bencének megvolt az első hódítása, de Manó lecsapta a kezéről, aztán végül mégis Bence győzedelmeskedett, és még perecet is kapott a kislánytól :D

Annamari! Tényleg tündérek voltak a kis szerelmesek! Persze, majd találkozhatunk Tiszalökön, már nagyon várom, hogy nyár legyen. Mehetünk a hozzátok közelebb lévő strandra is, végülis nem távolság, ha már addig elmegyünk. Ott jó a strand?
Én is láttam, hogy nem a posta felé mész, de azt gondoltam, még sétáltok egy kicsit vagy ilyesmi.

Zsuzsi! Kicsit én is irigykedtem, hogy neked nem kell rohangálni a gyereked után, de ennek is, annak is megvan az előnye és hátránya is. Élvezd ki, amíg nem kell folyton utánarohangálni, mert hamarabb eljön, mint gondolnánk.

TÜnde! Egyszerű eljutni a tornapályára, leszállsz a Tölgyesnél vagy a Csaló köznél (Gyógyszertári központnál) attól függ, milyen busszal jössz, és onnan pár perc séta. Sajnálom, hogy beáztatok, remélem, fizet a biztosító nektek!

Nusi! Nagyon szívesen, máskor is! Tényleg nagyon szépek a fiaid!
Voltatok a játszótéren? Mi is akartunk menni, de aztán délelőtt vásároltunk, délután esküvőn voltunk, holnap délelőtt kórházba megyünk a keresztapámhoz, utána már nem hiszem, hogy lesz időnk kimenni, mert délután megyünk haza. De lehet, hogy mégis kimegyünk egy órára, jó lenne legalább megnézni, nincs-e sár.

Melyik nap lenne jó nektek egy tornapályás talira? Péntek kilőve, hogy Jolkáék is tudjanak jönni.

Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi: Petra

Kép
ppetra

Sziasztok,

többet nem ígérem meg, hogy jövök még :lol:

Tünde, jajjj, sajnálom a beázást! Elhiszem, mekkora idegesség ez. Még, ha fizet is a biztosító, meg a fürdőt terveztétek felújítani, a konyhaszétrombolás gondolom, nem hiányzott...
Nektek azt hiszem, a 12-es busz legjobb. Ahogy Petra írta, vagy a Gyógyszertári Központnál, vagy a Tölgyesnél szálltok le. Előbbihez közelebb van. Az Ózon Panzió mellett kell befordulni, de odavisz az út :D

A DonJuan-ok édesek voltak, tényleg!

Annamari, hogy van most Ádi? Sajnálom, hogy Boti olyan kis vérmes volt vele :?

Nusi, mi nem nagyon tudtuk beszélgetni, de majd legközelebb.

Zsuzsi, azért olyan jó, hogy Tomi így alszik a levegőn. Nekem Boti sosem volt egy jó alvó ilyen picike korában. Ezt már mondtam, hogy lehet, hogy az én hibám...

Amúgy csak azért ugrottam be, hogy elmeséljem, tegnap elvittem Botit a tornapályára a játszira. Tényleg klassz. Igaz, ő még nem nagy játszóteres, nem tud sok mindent kipróbálni, de a levegő is szuper az erdőben, meg nagyon tetszik, hogy zárt. Valóban jobb, mint a sóstói.

Időpontokat írjátok, állítólag mégsem jön a szibériai hideg...

ÁGI, DÓRI MAMÁJA :lol: : TI IS GYERTEK A JÁTSZÓTÉRRE, Dóra majd elhintázgat Botival!!!

Na, megyek főzni!

Szép vasárnapot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Csak egy percre ugrottam be, mert gépelnem kell Anyának. Most voltam a korányi úti spárban, és van mindenféle edény. Aki esetleg szeretne pontot beválani, most menjen!
Köszönöm szépen mégegyszer mindenkinek a pontokat!

Anita! Jó, hogy megnéztétek a játszóteret, mi nem tudunk ma kimenni, sajnos.

Petra

Kép
ppetra

Mégis visszatértem egy kicsit, ezt nézzétek meg!
http://velvet.hu/poronty/2007/02/02/hog ... a_hisztit/

Petra

Kép
ppetra

SZiasztok!

Csak egy perc, itt vannak anyukámék! OLyan jót mosolyogtam!
Jolka, bojti néni... :wink: Nézem, Dóra és a baba is Dóra...ááááááá ez csak én lehetek! :lol:
Nézem a képeket!!! Szuper!
Tünde! Én is sajnálom az ázást! Bosszantó lehet! Nálunk penész jelkezik! :cry: Az is kellemetlen!
Anita! Köszi! Ari vagy! MAjd meglátjuk a tornapályás talit! :wink: Kicsit messze van! :?
Bocsi többiek!
Üdv: ÁGI
Kép[/i]
ágimanó1

Sziasztok!

Petra!
:lol: :lol: :lol: Nagyon tetszett!!!! :)
Nem rég voltunk a régi nagy Spárba.... :( Lehet, hogy apát visszaküldöm. :)

CSajok nagyon jó képeket csináltatok. Petra a tied is fent van.
Milyen volt az esküvő? Csini voltál? Bence volt veletek? Ő rá mit adtál?Képek vannak?

Később jövök!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Kivételen megfordítottuk a bevett hétvégi programot. Zalussal tegnap voltunk Debiben, természetesen vonattal. Apának mára sürgös munkát kellett leadni, ugyhogy hagytuk dolgozni. Összességében jól jött ki, mert ugye csüt-ön készültünk vonatozni, de akkor nem jött össze, Zalán meg nagyon szereti a vonatozást. Jolka, MÁV törzsutas káryával mentünk. Köszi a fülest, mert igy azért sokkal olcsóbb az IC.
Ma délelött voltunk kint a tornapályán+játszótéren. Tényleg nagyon jó, csak annyira rossz látni, h. már az összes hintát tönkretették. A csúszda sem annyira jó, mint a Sóstói, de összességében jó hely, különösen nyáron nagyon kellemes lehet. 1 órát töltöttünk csak, mert nem volt annyira meleg, ennyi jól esett, de felmerült bennem, h. mi legyen? Megyünk a héten? Mindenképp napsütésben lenne érdemes menni, de mikor süt a nap? Néztem a legfrissebb meteor.-át és hét közepétöl hideget jósolnak.
Tegnap vettem bilit. Ugyhogy beindult a biliprojekt. Kiváncsi vagyok. Nem tudom irtam-e, de a héten Zalán a parkettára kakált, 2 centin múlott, h. nem a szönyegre, hát ez megadta a végsö löketet a bilivásárlásra.
Köszi mindenkinek az együttérzést beázás ügyében. Nagyon csúnyán nézünk ki és a konyha sem fogja megúszni, mert már nem csak ázott a fal, hanem ott is a vakolat is megmozdult, a fürdöben meg azt nézem, h. mikor esik a fejünkre a már agyonra átázott plafon, mindenhol válik. Gondolom bQven vantartalék viz a falban, mert már 2 napja elzárták a vizet, mégismég ma is nött az ázott felület.

Petra,
Anyuka nagyon tuti a második felvételen. Amugy volt már, h. én is megmutattam kisfiamnak, h. mit is csinált. Nézett, h. mi bajom, de még nem igazán fogja fel . Na jó a Spar közepén még sose fetrengtem. :)

Ági,
Penész nálunk is volt két évig, amig müa. ablakok voltak, de se elötte a régi faablakok mellett nem volt penész, se most mióta a külsö höszigetelést felrakták. 2 hónap alatt még ellenkezöjére is fordult a dolog. Száraz a levegö, de inkább ez legyen.

JOlka,
A hátsódat valóban telibe kaptam. :oops: Gondoltam is, h. tán nem kéne ide felrakni, amikor észrevettem, bár csak te látod nagynak, de nem akartam, h. örihari legyen. Viszont a többi képet én nem tudom megnézni, mert valsz.leg elfelejtettem a password-ot. Légyszi küldd el a tunde5@citromail.hu -ra.

Anita,
Kár, h. nem ma voltatok az erdöben, mert akár össze is futhattunk volna. Zalánnak amugy tudod mi jött be a legjobban? A tornapályán a hordó. ALig tudtunk elszakadni töle. Jól megnéztem, h. mi a dörgés 12-essel, tényleg van ott egy magálló, de babakocsival még gyalog sincs messze.

További szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

AZ összenyorgatott hinták. :cry:
Kép

Hordómester.
Kép

KépKép
tuzal

Tünde, ma is voltunk :D (Teljesen odakapunk a végén. :shock: )Most jöttünk meg, mert Botond már 3/4 1-re alaposan kialudta magát.
Játszózás után még sétáltunk egy nagyot az erdőben. Jó volt nagyon,csak ma sokkal hidegebb volt, mint tegnap.

Így Tündének igaza van, napsütésben kellene menni (tegnap azt is kipróbáltuk :lol: , és tényleg jobb úgy).
Nekem ma a rengeteg kutya nem tetszett. Na, jó, ők nem a játszótéren vannak. Viszont nem hiszem, hogy hétköznap délelőtt, vagy kora délután annyian sétáltatnák az ebeket.

Apa folyamatosan figyeli a metnetet, :wink: :lol: , meglátjuk, hogy alakul az időjárás.

Petra, kár, hogy nem néztem be induás előtt. Ennyit erről, hogy kiértesítik az embereket... :?

Ági, dehogy van messze! Az egész város nem nagy! Főleg, ha az idő is kedvez, be lehet barangolni a bébikkel az egészet. Olyan nagy már a lányod, ne izgulj mindig! :wink: :D Gyertek bátran! Tuti, hogy Zsuzsi is jön Tomival!

Tünde, ez nem hangzik túl jól... :?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?