Helló!
Jó sokáig el voltunk veszve, vagy 3 hete nem jártam erre. Mondjuk van mentségem,egyrészt überbrutál beteg voltam, még jó, hogy egy gyereknek 2 szülője van
, nem tudom mi lett volna Dinivel, mert én képtelen voltam bármire.
Másrészt májustól visszamegyek dolgozni, na nem teljes munkaidőbe, csak félállásba (fél évre, erre a melóra október végéig vettek fel, utána, ha nem vagyok még pocakos, visszamegyek teljes időbe dolgozni), de Dénest arra a 3-4 órára is vinni kell valahova, így most bölcsibe beszoktatás van!
Állami bölcsibe szeptembertől vették fel (Vitéz utca), így most Kecskésre hordjuk fél évig, ahol egy hölgy a saját házában, kevés pénzért
vigyáz gyerekekre. Olyan magánbölcsi és bébiszittyó keveréke a dolog
, hozzá is van beszoktatás, egyszerre csak 5-6 gyereket vállal, így tud rájuk vigyázni. (Óvónő volt, csak asszem bezárt az ovi, ahol dolgozott, azóta ezt csinálja). Van, aki csak pár órát van nála, mint Dini, van, aki egész nap, ott is alszik. Dénes a legkisebb, de nagyon szeret ott lenni. Az udvarban kis játszótér is van, de viszi őket a kecskési játszóra is (szuper, és eddig nem is tudtam, hogy van), sétálnak, járnak egy házhoz pónilovat etetni stb., szóval jól elvannak.
Ez az első hét, hogy ott is hagyjuk Dinit, és alvás előtt megyünk érte, az elválásnál még van sírás (a szívem majd megszakad
), de ha elmentem már minden oké, eljönni pedig nem is akar.
Ez van velünk. Szóval májustól ritkán kukkolok be, mert dolgozó nő leszek.
Most se értem rá áolvasni a lemaradást, csak átfutottam, képeket néztem.
Toncsi! Gratulálunk Hédi babához, gyönyörű kislány, sok boldogságot az egész családnak!
A betegeknek jobbulást kívánunk!
Toncsi, Sznanna, Anett, Bea, Zsuzsu, Matteo, Zituska, Kinga (bocs, ha valakit kihagytam...
), a gyerekek gyönyörűek!
Édes pocok az összes!
Vesm, Macsek, Betty, privi ment!
Anett, neked mait írtam! Kérte még valaki pár hónapja tőlem a hozzátáplálási táblázatot?
Utólag köszönjük a névnapi köszöntéseket Dénes nevében, nagyon kedvesek vagytok! (igaz, mi októberben tartjuk neki
)
Mukika! Dénes is szorulásos volt, de nekünk a cukros kamilla tea mindig segített, bár nem 1 nap alatt, 2-3 napig teáztattam néha, mire sikerült. A Laevolac szirupot kicsivel 2 éves kora előtt kapta egyszer, mert már néhány hete nyűglődött a kakilással, az is segített, de az se 1 nap alatt, 3-4 napig itta, mire lett eredmény, de akkor könnyen ment a dolog, és hasmenés nélkül.
Mióta csak alvás előtt szopik, sokat eszik, és mindennap eszik-iszik joghurtot, sok gyümölcsöt (mondjuk a gyümölcsöket előtte is nagyon ette, almát, narancsotbarackot, cseresznyét stb.), megszűntek a gondjaink.
Zsuzsi