Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Viusomnak 38,8-at mértem hónaljban az előbb! Adtam neki Nurofent, mivel nála a láz veszélyes..... Köhög, atomtaknyos ( az a ződ fajta :x ) már bocs :oops: És extra nyűűűűg.

Zalánnak 38 kereken popsiba, az egyelőre csak hőemelkedés. Nemtom, hogy nála betegség vagy a fogzás miatt van-e, ugyanis áttört az első fogacskája tegnap/ma! :lol: Viszont köhécsel, éjjel alig aludtunk, a változatosság kedvéért 8)

Bogi már jobban (ugyanis ő kezdte 6 napja vasárnap éjjel)...

Zituska. Boti nagyon cukker ebbe a tökszerelésbe! Noémi meg olyan kis husiiiiiii egy nagy falat baba :lol:

eksön van....mennem kell

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szilcsi: tegnap küdtem mélt

Toncsi: neked meg prájvit üzit,

mék valaki nagyon anyáz :lol:

ceniko
Szeged

Jaj, Enikő!

Nálatok olyan gyakran áll a bál, hogy mire kipihened az előzőt, jön a következő :( Kitartást!
Vendég

Szilcsi! Köszi hogy megosztottad velünk, én is megkönnyeztem, és csodállak (ahogy a többieket is) én áldom a sorsot hogy fájásaim sosem voltak még, elképzelni sem tudom hogy van ekkora erötök ennyit szenvedni, kitartani!! Eddig is nagyon szerencsésnek hittem magamat, de most föleg hogy császárral szülhettem, tudom itt sokan meg örülnek hogy megkinlodják a babát, nektek az a szép

Enikö! Szegénykéim, nektek most nagyon összejön ez a sok betegség, gyógyuljatok gyorsan!!

Lányok, ha valakinek van v. tud nekem gyüjteni Delikát8 vonalkódot nagyon megköszönném, itt Mórán nagy sz...r a játszó pont erre nincs pénz csak, ugyan hova vigyük a gyereket a nyári szünetekben majd (mert oviba csak az járhat akinek a szülei dolgoznak). Szoval a vonalkóddal talán nyerünk ide egy játszóteret. Köszönöm.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi :)
Miközben olvastam a szüléstöridet, újra éltem az enyémet! :D
Nagyon szép volt! :D

A nappali alvására gondoltam Lalinak, hogy kevés, az tényleg szuper, ahogy az éjszakát átalussza! :wink:
Ma meg tegnap Noéminek is volt egy hosszabb alvása:
fél9-kor pancsi fürcsi, aztán szopi után bealudt, és majdnem 2-ig húzta a lóbőrt! :D
De ő még nappal is szinte csak kaja közben van ébren.

Enikő :)
Na benyaltátok Ti is ezt a köhögős taknyos vírust, mi is azt nyögjük. :( :(
Noémi már jobban van, úgy látom, de én most totál benne vagyok - iszonyúan köhögök, meg atomtakony vagyok én is..
Jobbulást Nektek!!

Ma édeskettesben vagyunk a Nőcivel, Botit elvitte anyukám egésznapra, csavarognak ebben a szép időben! :)
(tudom, nekem se ártana, de olyan ramatyul vagyok, hogy nem érzem úgy, hogy itt az első séta ideje. :( )
Apának meg meccse van Szerbiában, csak éjszaka jön haza. :(

Kép
Kép
zituska28

Hali!

Eniko:
Mar irta mas, is, de szonyeget en meg a Dr. Padloban lattam legutobb. Mi meg futoszonyegert jartuk be egesz Szegedet, de ezta helyet kiveve iszonyu silany volt a felhozatal. Itt 990 Ft6m az ara, es darabok is vannak. Meg van egy csomo mas gyerekszonyeg, Disney-s puzzleszonyeg (hulyenek is megeri 4000-ert 8) , de en nem birtam ki, es vettem egy Szepsegeset a kiscsajnak. ) Szoval sztem tok jo hely, es mellette van egy baromi nagy es egesz jonak tuno butorbolt is, ha vkit meg ez erdekelne.

Niki: Meghogy szel?! Nalunk egesz telen kb. 7 nap ha volt, mikor nem voltunk lent Lucaval. Legalabb 1 orat, de inkabb 2*1-et. Alatta-korulotte belelt turis labzsak (1500 Ft), dereka alatt puhapled (Tigrissarga), felette occso Jyskos polarpled, fel ora alvas (megfizethetetlen). Ehhez hozzatartozik, hogy Lucam nem setalni akar lejonni, hanem aludni. 5 perc utan bealszik, pled az arc ele, en meg fagyoskodhatok. :wink: Ot nem eri a szel, mert rogton az arca ele tudom huzni a pledit. Majd most, hogy jon a joido - MONDOM JON!!! -, madj csak lesz kis kukucska is, nemcsak sundibundi. Amugy azota nem volt Luca meg csak orrfolyos sem, hogy igy lejarkalunk vele.
Kaki-tema: Luca is van, hogy napi 4-et nyom, van, hogy 2-t. De sztem amig az allaga es a szaga (relativ :wink: ) normalis, nem kell aggodni.

Norus: Ez most furcsan hangozhat, de en orultem, hogy tapszereztek a babamat a klinikan. 1. nap ugye csak forralt viz megy, masodikon meg johetne az anyatej. Nekem csak 3. napon volt, mert csaszaros voltam. Mas tejet nem kaphatjak meg, szoval azert orulok, hogy nem hagytak ehezni. Ez van. Annak is orulok, hogy poharbol adtak, mert igy nem szokta meg a cumit. En mondjuk megkertem oket, hadd en toltsem bele, es en bofiztessem meg. Egyszer sikerult is. Amugy beledontik, es van, hogy bofi nelkul lefektetik. No comment.

Mleinda: Valamin csk kell aggodnom, nem? :D Amugy ne tudd meg, en tapis baba voltam, es azert indultam el csak 13-14 honaposan, mert sok volt a ballaszt. Full dagi voltam! :D Apjukunk mondjuk nem, be is vadoltak alultaplaltsaggal.

Zsuzsi: Na, amugy is jarunk a Plusban, majd beruhazok kukira. Bulatat en is jobban megneztem, na ezzel meg varnunk kell. Mi van a szopi-temaval? Dini feldolgozta mar?

TURI: Az Attila utcai turiban 1000 Ft/kg minden ruha! Es tok jo gyerekcuccok szoktak lenni.

Jatek: Ti hol szoktatok venni? Sokat kapunk, de neha ramjon, hogy most mar vennek vmi ujat. De vagy irrealisan dragat es ertelmetlent talalok, vagy semmit. Meg a Szechenyi teri jatekbolt tunik a legjobbnak. Vag yen vagyok tul igenyes? Nem sajnalom a penzt a kicsire, de akkor sem adok ki 8ezret egy hulye vodorert, ami enekel, meg szamol, meg sutit zabal. Es 3000et is sajnalok egy loert, ami 3felekeppen nyihog, ha megnyomod a nyerget.

Na, megyek, lassan ebred a kis zsivany. Jo 7veget, setalgassatok a joidoben!!!

Kedvenc kepem most: Kép

Kép
Kép
-macsek-

Szilcsi!

tanulni kellene, de nem bírtam kihagyni a történeted ami nagyon megható és szép volt, én is elsírtam magam.

Változatosság kedvéért Máté megin t köhög és neki is elég színes az orrváladéka pedig egy hete kapott antibigyót...Pedig szinte soha nem volt beteg .Niki is elkezdte ma a köhögést de neki egyenlőre semmi más tünete nincs.Norbika még nem is köhög.Jövőhéten szerintem megint nem tudom elvinni Mátét oviba pedig hétfőn kedden vizsgáznom aztán meg tanulnom kéne.....áááááááááááá

Kép
Kép
zitacicu2

Bea,hatalmas a pocid!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Zituska,nagyon szépek a képek!!!
nekem az első tetszett a legjobban,még most is végig fut a hideg a hátamon,hogy ott az a kis magzatmázas baba!!!!!!!
Ez a legszebb a szülésben,ilyenkor egy picit írígy vagyok!!!
Boti ebben a tökös jelmezben!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Amúgy milyen érzés 2 gyermekes anyukának lenni???????

Enikő,kitartást neked!!!
Gyerkőcőknek gyógypuszikat küldünk!!!

Csajok akinek van jogsija!!
Basszus,50 perc egy vezetés óra,ez 2000ft.
az én oktatom mostanában,intézgeti a privi ügyeit,ami 10-15 perc!!
Eddig nem szóltam,de már kezd tele lenni a hócípőm!!!!
Minden oktató ilyen????

Zsuzsi,akartam válaszolni iwiw-en csak elfelejtettem!! :roll:
Bocsi!!!
A Barni 10 percig nézegette a Dini képeit!!!
Mondogatta hogy ott a Déneske!!!! :lol: :lol:

Szilcsi,nagyon szép volt a szüléstörténeted!!!!
Az én gyerkőcőm se aludt(most se),napközben csak ha levegőn volt!!!!
Akkor is max. 1/2 -1órát!!
Nem szóltál még fel!!!
Ha megyünk a jáccóra,nincs kedvetek majd elkisérni minket???

Kép
bibi226

Csajok köszi a szőnyeges infókat! :D
Itt van anyukám, lehet most elugrok megnézni..... :wink:

Gira: nem akarlak elkeseríteni, de ahol közösségbe jár a gyerek ott ez van :( Szvsz rátok is ez vár majd, ha elkezdtek ovizni. A nagyok a közösségbe nyelik be, a kicsi meg a nagyoktól..... :roll:

Zitacicu: gyógyulást!++++++++++++++

Macseeeeeek: Lucád tündérbűbáj :lol: :D

Zituska: jaja dettó, gyógyulást! pihizzél is, jól teszed.. Én is köhögök de nem olyan vészes... (még) Viszont 10 rugót hagytam a patikába délelőtt és még nem is vettem mindent amit kellett volna.... :evil: :(

Eldugultam!
Pusza

ceniko
Szeged

Hali.

Bibi, enyim oktató is megálljt parancsolt néha, de azt a kis pluszt mindig meg is kaptam, tehát én mindig levezettem az adagomat. :)

Szilcsi, a sztori végén nekem is könnybe lábadt a szemem, én Kármennal ellentétben ilyenkor nagyon szomorú leszek, hogy valszeg ketteskénél is műtét lesz a vége. :cry:

Enikő, mielőbbi javulást a gyerekeknek.

Zitacicu, hozzátok is küldök gyógymanókat!

Zituska, a te képeid is nagyon aranyosak, és ez a jelmez is frappáns.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Enikő :) Jobbulást nektek!

Szilcsi :) Gyönyörű a szüléstörid, nagyon nehéz lehetett neked, de a végén, mikor odaadják a babát, sztem az kárpótolhat mindenért. :)

Karmen :) Én is úgy vagyok, mint Exi - hajlandó lennék sokat vajúdni, ha a végén lehetne egy olyan képem, mint Zituskáék 2 percese. :D

Zituska :) Nagyon klasszak a képek, nekem a 2 perces és a tesós a kedvenceim. :D :D :D De a tökös jelmez is csúcs :lol: :lol: :lol:
Akartam már kérdezni, hogy most nem viselte meg Botit, hogy nem látott pár napig?

Gyanixi :) Mi is fogunk venni Kristófnak egy bevásárló kocsit - imád babakocsit tologatni, de azt csak nem veszek már neki

Macsek :) Gyönyörű kislány Luca :D :D

Melinda :) Elhiszem, hogy megijedtél, szerencse, hogy Lindinek végül nem volt semmi baja! :roll:

Bea :) Szép nagy pocód van! :lol:

Dancsi :) Hogy vagytok?

Hefe :) Nagyon szép tortát csináltál Dórinak! :D

Puszó

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Mi megvagyunk várjuk az ovis látogatást,de mi a jövőhéten már bemegyünk,olyan meglepi szinten az oviba.
Temető utcaiba fogunk járni,már megvan Mesi helye.

Bibi: Én annó még olcsón vezettem,de kijelentettem,hogy az én óráimon nem ügyintézés van,hanem vezetés.....
Nem volt gondom vele:-)
Sok hasonlót hallottam ,hogy ilyenek az oktatók,de nem szabad őket hagyni,mert TE fizetsz,akkor nem az ő hülyeségeit intézze!!!!!

Kép

Ez a kép a Xéni 13. szülinaján készült!

:lol: :lol: :lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

----
Bibi:még azt akartam kérdezni,hogy ki a te oktatód???
Mennyit vezettél nála már???

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Valaki mondja már meg nekem legyen szíves, hogy hol van a Vedres utcában biobolt? Már vagy négyszer végigmentem rajta, de nem találtam meg. Biztos bennem van a hiba... :)

Kép
tita80

Tita :) A Vidra u-ban van :lol: :wink:

Mukika :) Rolikához nagyon sok szeretettel gratulálunk!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
timika

Tita! Vidra utcában!! :wink:

Bibi! Egy oktatót bmikor le lehet ám cserélni!! A pénzedért ne a magánügyeit intézze, hanem tanítson meg vezetni!!

Kriszta! De édes Mesi! :)

Enikő,Zitacicu! Jobbulást a gyerekeknek!

Szilcsi! Én is szipogtam a szüléstöriden.
Azonban az jutott eszembe arról, amit írtatok páran, Timika, Exi, hogy a sima szülésért mi mindent adnátok, hogy ugye én szültem mind2 módon (Lottit extragyorsan simán, Lindit életmentő császárral), azt mondom, hogy mivel a műtét nem kívánságra történik, tök mindegy a szülés módja, a lényeg az egészséges baba és mama utána. Ok, a sima szülés más, de nehogy már másként érezze magát az aki csaszis volt, mint akinek megadatott a sima szülés.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő,
jobbulást a kölyköknek!

mi jól vagyunk, a gyerekek teljesen meggyógyultak, étvágyuk is visszatért, minden okés :)

és hatlamasnagy változás történt Boldinál, ugyanis hétfő óta zabál!
korábban 1-2 bébiétel csúszott és kész, de pár napja mindent darabosan eszik és kéri, pakolja ki a hűtőt, veri az asztalt, hogy Bobi éhes, papit kéjek :) és egyedül eszik, nagyon szépen, legyen az leves, rántott hús, milánói, pizza, májkrémes kenyér, stb....

alvásilag viszont totálkár, meg valszeg a kórház őt jobban megviselte, ugyanis fél mindentől ami szokatlan, az utcán nem hajlandó rohangálni, hanem remegve bújik hozzám :( ha nem lát, keservesen sírva fakad, egész éjjel a kezemet fogja, remélem pár nap és elmúlik

Jozsó is eszik már rendesen, önmagához képest jó az étvágya :)

és sajna Jozsó délutáni alvása olyan 20%os, így kicsit le vagyok amortizálva estére, még a jövő héten tuti itthon lesznek, aztán majd látom...
Vendég

Enikő,
autópályás szőnyeg mindenhol kapható, Diego, TTL, dr.Padló

elég trágya minőség, igaz pár év és úgyis kidobod

nekünk az van a gyerekeknél, be van szegetve, alatta laminált van, még a régi házból hozttuk el, ott egy évet volt használva és nagyon megvan már most kopva és fakulva

igaz, annyiba is került, 1000 ft alatt van négyzetmétere, szal nem drága
Vendég

Vettünk ma ótópályás szőnyeget! Délután elmentünka dr padlóba (zárva volt már) majd a Diegóba (zárva volt már) és hirtelen felinulásból bementünk az Obiba is. na ott vettünk 1m x 1,5 méteres 3000 pénz volt. A célnak megfelel, igaz Dancsi ha ráunnak úgyis kihajítjuk... :lol:

Dancsi: Örülök, hogy esznek a tökik :) Jobbulás, kölkeimnek átadva 8) Boldinak asszem kell majd néhány hét hogy újra a régi legyen!
Milyen az új ház? Mesélj :)

Kriszta: Mekkorát nőtt Emese :) hihetetlen, milyen gyönyörű a haja :D Nagyon szép kislány :D

Bibi: Ménem szólsz neki? Mond el neki, hogy e szeretnéd levezetni amit kifizetsz (joggal) és hogy ez így nem lesz jó...... Basszus egy vagyon a jogsi megszerzése és még annyi rutinod se lesz, ha 10-15 perceket leszabdal az óriádból :shock:

ceniko
Szeged

Enikő,
köszi, klassz a ház :) majd ha meggyógyultatok, gyertek, el, itt a karnisod úgyis :)
Vendég

Dancsi: Oké :D összes kölkömet vigyem, vagy csak Zalánnal menjek? :D Milyen idegállapotban vagy? :) A lakás szétkapható állapotban van? Mert akkor viszem Viust is. 2 perc alatt szétkapja a házat no problem! :lol:

ceniko
Szeged

Kriszta,Farkas Gáborhoz szerettem volna menni,de ő még akkor nem vállalt el(ő tanította a Kreszt,fiatal srác).
Most írtam neki mailt,hogy nem-e vállana el?
Onodi Gábornak hívják az oktatómat,ő 50 körüli,eddig nem volt vele gond,meg voltam vele elégedve,na de most!!!!
Városban eddig 5*50 percet vezettem,ebből 3* állt meg ,ügyet intézni...............
Nagyon édes a lánykád!!!!

Dancsi,örülök hogy "jól"vagytok!!!

Enikő,Viola jobban van már??

Kép
bibi226

Bibi!

Minden oktató ezt csinlálja,de van aki az elvett perceket pótolja....

Én nem ilyen leszek :lol: :lol: :lol: (csak sikerülne a felvételi :roll: )

Kép
Kép
zitacicu2

Bibi! Enyém oktató is ilyen volt, de ez több mint 20 éve volt, akkor még nem lehetett lecserélni, akihez osztottak. Igy én befogtam a számat, de mérges voltam. Én a helyedben szólnék valahogy, mert nem ezért fizetsz annyit!

Melinda! Én sosem éreztem ugy hogy rosszabb anya lennék mert császárral szültem (persze nekem sem kivánság volt hogy az legyen), én büszkén bevallom hogy igy alakult, azt már persze nem büszkén de vállalom azt is hogy örülök hogy ha már császár volt legalább fájásaim nem voltak (mert azt tényleg sajnálom aki sokáig vajúdik aztán mégis császár lesz belöle :( ) Lányok maradtak szegedi cimre bejelentve? Mert itt valszeg nem lesz Norbinak helye bölcsire és félek ha vissza is jelentem Szegedre akkor valahogy kiderül lakcimkártyától függetlenül hogy vidékiek vagyunk és akkor nem járhatunk oda. Tipp?

Dancsi! Örülök hogy javul az evőkéjük!! Bölcsibe is jár már Boti?

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok!

Most szólt apa hogy Máténak 39 fokos láza van,elvitte őket papához hogy tudjak tanulni.Mindjárt hozza haza.Annyira elszállt belőlem most minden erő ,nem tudok koncentrálni ha látom hogy szenved szegény.annyira sajnálom egy hete kapott antibogyót és nem tudom most mi lesz ,soha nem volt még ilyen hogy beteg legyen egy hétre gyógyszer után...... :cry: :cry: :cry:
Arról nem is beszélve hogy holnap a kicsik is tuti lázasak lesznek.. :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu: Basszus nagyon sajnálom :cry: . És holnap vizsgázol ugye? Gyógyulást!++++++++++++++++++++++++++
Enyimek is lázasak, Bogi kivételével. Egész nap sírdogálás van.... :( eléggé megvisel, ráadásul én is köhögök és naon fáj a fejem....
Apa nincs itthon úgyhogy f¤szkivan! :evil:

Hja nekem meg holnap kezdődik a sulim, ahova nem tudok elmenni, mert nem tudom hova rakni a kicsiket betegen... :cry:

Bibi: Nincs :cry: holnap eliszem dokihoz a kicsiket!

ceniko
Szeged

IGEN EnIKŐ HOLNAP MEG KEDDEN VIZSGA

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő!

El tudom képzelni mit érzel tudod többnyire én is egyedül vagyok velük ,bár most a január laza apa ha teheti itt van velünk,de tavaly nagyon kész voltam már.Valahogy túl kell élni ezt az időszakot amikor kicsik és betegek,a szívem szakad meg értük még egy felnőttnek is rossz ha lázas hát még egy gyereknek.Most is csak fekszik a drága már kamilláztunk meg mindent elkövetek csak legyen jobban.a tanulás nem vesz be ,de le van ejtve ,a házivizsgák jók lettek az anatómiai rész meg szóbelin lesz....

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Szilde: Hannának nagyon boldog születésnapot! :)

Zitacicu, Enikő: Jobbulást a törpöknek!!!!!

Dancsi: Örülök, hogy végre jól vagytok. Micsoda hihetetlen változás Boldinál ez a nagy evés :) Rájött végre milyen csuda jó dolog enni. :)

Szilcsi: Biztos a hülye hormonjaim, de én inkább kuncogtam a szüléstörténeteden, néha olyan viccesen adtad elő :) Mondjuk a kicsi fiú érkezése meghatott azért :)

Zituska: Gyors gyógyulást neked is!!

Macsek, Kriszta: Nagyon cukik a csajok :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Köszönjük szépen!
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!
Húúúde sokat írtatok :shock: Nem is tudom visszaolvasni. Majd bepótolom.

Jobbulást a kis betegeknek!!!
Kitti is "lebetegedett" de csak 1 délutánra. Pénteken amikor felébredt a délutáni alvásból,totál lázas volt. Hívtam a dokinénit,kapott lázcsillapító kúpot. BEnyelt valami vírust. Éjszakára kapott kúpot. Azóta is kutya baja. Se láz se semmi. Szerencsére :D

CSibe!
Kitti a Vedres utcai bölcsibe fog járni.

Szilcsi!
Elolvastam a szüléstörténetedet. Nagyon megható volt és még olvasni is fájt néha. Klassz hogy szép emléked van a szülésről. Kívánom hogy ketteskével is ilyen legyen majd :lol:

Bocsi hogy megint itt akarok eladni valamit :oops:
Van egy csomó szép fenyő bútorunk. Cipős szekrénytől kezdve a ruhás szekrényig. Ha esetleg valakit érdekelne valami,írjon privit.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Karmen,
Boldi :)
még nem járnak, jövő héten még itthon maradnak

Enikő,
jöhet mind a három :)

jövő héten még itthon vannak, ha akkor jöttök,találkozhattok a kölykökkel, utána már csak délután 4 után lesznek itthon, megyek vissza melózni és kőkemény ovi/bölcsi visszaszoktatás lesz
Vendég

Sziasztok!

Bibi nekem ő tartotta az elméletet,ő jó lett volna neked.
Az aki most neked tanítja a vezetést,ő tanította egyik társamnak .Így járt ő is a 10 . óra után lecserélte.
Ha gondolod megadom az enyém számát!!!
Nagyon korrekt.
asszem 1500.-ért ad órát.
nagyon jól megtanít vezetni.
Hol tartasz most vezetési órákban?

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

.......
valakinek kell iwiw mwghívó,van asszem 2 is.

:lol: :lol: :lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Szilde! Hannának boldog 4. szülinapot kívánunk!

Karmen! Igen, maradtak a szegedi címen. A bölcsiigazgatóság ellenőrizhet csak, a bölcsiben tudják az igazat, ők nem szólnak érte, a családlátogatásra már bevett szokás nálunk az "otthonukban meglátogattuk a családot" duma.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Bibi: írtam mailt!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Megjöttünk mi is ma este, de annyit írtatok, hogy nem tudok visszaolvasni mindent, csak úgy gyorsan átfutom!

Mukinak nagy gratula Rolandhoz, sok boldogságot!!!!! :D

Dóriknak, Dorottyának boldog névnapot így megkésve!!! :D

Edit!
Hannát Isten éltesse szülinapja alkalmából!!! :D

Zitacicu!Gyors gyógyulást Máténak!

Zituska,Zsuzsu!

Gyerkőcök gyönyörűek, Boti jelmeze nagyon tetszik !!!!!!! :D

Zituska!
Sajnálom, hogy szegény Noémi betegséggel indított, de lényeg, hogy már jobban van!

Bea!
Pocak hatalmas, nagyon klassz, már nincs sok hátra!! :D

Mi jól vagyunk, hízunk, növünk és a héten kapjuk a rotát!Képzeljétek a doktornőm felhívott csütin, hogy hát jobban utánaézett és 4 hét van a 2 oltás között és akkor így beadja!

Timika!Így akkor maradunk, örültem, hogy vette a fáradságot, hogy utánanézzen a dolgoknak és telefonált!
20140113113746

Szilcsi!

Most olvastam én is a szüléstörténeted, nagyon szép, és tényleg vicces néhol, igaza van Beának!
20140113113746

Kinga!
Írtam privit!

M. Kriszta!
Mikor nőtt meg ennyire Mesi haja? Nagyon gyönyörűséges kismanó! Xéniről is láthatunk szülinapos képet?

Enikő!
Hogy birod a strapát?

Kép
kajla

Sziasztok!!

Hannának nagyon boldog születésnapot kívánunk!!

Köszönöm a tanácsokat Mindenkinek. Ezen a héten nem voltunk közösségbe, így nem tapasztaltam a bújást Ábinál. A szomszédokat ismeri, neki megy a pusziözön :) :o

Melinda!
Örülök, h nem lett baj!! Milyen vizsgálatok voltak "két éves státusz" címén??

Kajla!
A nővérem lánya is félt mindenkitől, de idővel bátrabb lett. Lehet, h számít, h nekem fiam van? :-)

Zituska!
Köszi a képeket! Boti annyira finoman nyúl a hugihoz, zabálnivaló! :D Tényleg ennyire óvatos, vagy terelgetni kell?? Kicsi lányod is meseszép, gratula és irigykedem! :lol:

Bea!
Nagyon szép a pocakod, jó egészséget Nektek! Gréti ???

Szilcsi!
Nagyon szép a szüléstörténet!! Ismét rá kellett jönnöm, h bizony a szülés fájdalommal jár, de aztán hamar elfelejted a kínokat .... :)

Enikő!
Jobbulást a csemetéknek!! Ha lesz pici időd...rég láttunk képeket! :)

Macsek!
Lucától elolvadok!! :lol:
Én a Gulliverben sok szép játékot vettem már és árban is megfelelő......Most egy kerti, szines, fahintára pályázom. Láttam ott 2250ft, a Cserepesen pedig lealkudva is 2500ft. a sima fahinta.

Bibi!
Tudom, h sovány vigasz, de az én oktatóm is sokszor ügyintézett vezetési időben. Sajnos vannak ilyen emberek. Sok sikert Neked!!

Kriszta!
Igazi nagylány már Mesi. Én is szívesen látnék képet a szülinaposról is. Mi ujság a ház körül??

Anett!
örülök, h hazajöttetek!
:)
Mutatok egy tegnapi képet:

Kép Művészúr

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zsuzsu!
Művészúr nagyon édi :wink: :)

Iszonyat éjszakám volt aludtam vagy 3 órát tíz részletben.Máté köhögött brutál,Norbikának 39 volt a hője és a Niki is belázasodott.Szegény olyan kómás volt csak azt hajtogatta "anya kéjek gyógyszert....."
Alig látok ki a fejemből de át kéne még néznem egy két dolgot nagyon a vizsgára...
Remélem nem influenzásak.... :roll: Úgyhogy most az összes törpe tiszta láz itthon.... :cry: :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Zsuzsu!
Művészúr nagyon komolyan veszi a hivatását :lol:
Vegyél neki Crayola marokkrétát,azzal nem tudja felsérteni az asztalt és ha megeszi sem lesz semmi baja. 1 éves kortól használható. A Corában lehet kapni,sőt most van az ajándékkatalógusukban is. Kittinek vettem vízzel lemosható filcet is. NAgyon szereti és tényleg letörölhető!!

Zitacicu!
Jobbulást a 3 csöppségnek,neked meg kitartást és kéz-láb törést a vizsgához!!

Kriszta!
Mesi nagyon szép kislány!! Tényleg gyönyörű haja van!!

Bocsi hogy korábban lemaradt: HANNÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!

Enikő!
Nálatok jobban vannak a gyerekek?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok! :)

Hannának Boldog szülinapot!!! :D :D

Bibi :)
Sztem is szólj bátran az oktatódra, nem keveset fizetsz neki az óráért, nehogymár a saját ügyeit intézze! :evil:

Milyen a két gyerekes élet??
Hát, most perpill. állati nehéznek érzem, a takonykór miatt... :(
Mindkét gyereknek szívnom kell az orrát, és ráadásul én is tiszta takony vagyok! És nem látom még a végét, kezd állatira idegesíteni! :(
Szóval majd később nyilatkozom...... :wink:

Timi :)
Most egyáltalán nem viselte meg Botit, hogy nem látott pár napig! :D
Úgy látszik, elterelte a figyelmét, hogy hoztunk neki egy kistesót! :D

Zsuzsu :)
Igen, ilyen finoman nyúl hozzá! Sőt, amikor a kezemben van Noémi, odabújik a hátához, és mondja: "szeretem a kistesót!" :D
Jó, néha le kell állítani, amikor szoptatok, és ugrálni akar mellettünk, de szándékosan durván még 1x sem nyúlt hozzá! :)

Zitacicu :)
Jobbulást Nektek is!!
Állati nehéz lehet Neked 3 beteg gyerekkel! :( Plussz a vizsga....azért drukkolok!

A "faszkivan" érzéshez csatlakozom. :roll:

Ma éjjel a Csajom tök nagyokat aludt! Fél8-kor kajált, aztán negyed1-kor, ez tíz perces kaja volt, aztán alvás tovább fél5-ig! :)
Viszont onnantól bepótolta az ébrenlétet, mert 2 órát kellett rázni a fenekét, végül apán beájult, de csak 1 órára, mert fél8-kor újra ébredt kajálni!

Kép
Kép
zituska28

Zsuzsu! Jajj de édes Művészúr! :D
2 éves státusz: súly, hossz -mérés, tud e beszélni, bilivel hogy áll, hány foga van, talán ennyi, de több mint a semmi. :)

Zitacicu! Jajj szegénykém, gyors javulást nektek!! Segít vki?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!!
Éjjel alig aludtunk. Zalán nagyon sokat sírt, tele volt az orra, nem kapott levegőt, köhögött fullákolt a takonytól! :( Viushoz éjjel 2x mentem át, mert köhögött 1x adtam neki Nurofent is mert éreztem, hogy forró. :(

Bogi reggel átrohant hozzám, hogy Vius nagyon csúnyán köhög jöjjek gyorsan... Átmentem és úgy köhögött aszittem megfullad :shock: , és remegett teljes testében mint a kocsonya! :shock: Ez 7:10kor volt. Gyorsan lázat mértem (azt hittem lázgörcs -még sose láttam lázgörcsöt a fene tudta milyen az) na láza nem volt 37et mértem kereken. Eltelt 15 perc éreztem hogy nagyon forró a teste, és még mindig remegett, az ölembe ült közbe végig és betakargattam jó alaposan. Újra lázat mértem már 39 volt :shock:
Közbe megitta a kakaóját (epilepszia gyógyszerrel)
Kiemente, a konyhába hogy hozzak be neki egy kúpot erre kiihányt mindent :( :shock:
Gyors telefon a dokinknak. Ki akartam hívni. Nem tud kijönni csak este olyan 7 fele, addig be van táblázva. Mondom jó, akkor elviszem a délelőtti rendelésre! 9:10re kaptunk időpontot elvittem mindháromat!

Viola és Zalán influenzásak+alsú légúti hurutosak, kaptak antibiotikumot. Tovább kell szedjék a Stodalt (adom nekik már péntek óta), meg írt fel kúpot a dokinéni, kálciumot, orrspréznem kell orrotszívni...stb
pénteken kotroll!

Bogi kapott igazolást ő mehet oviba. Csak éppen nem tudom elvinni, mert 6kor nyit az ovi, apa meg fél 6kor elmegy itthonról..
Bogiapu elviszi holnap, de szerdától ő sem tudja... Úgyhogy gőzöm sincs hogyan oldom meg! A felsőszomszédom kisfia is oda jár, de nemrég vették ki a manduláit, és a héten valszeg még ő se megy oviba, úgyhogy passssssssz

Na ennyi bocs a panasznapért, még mindig faszkivan!
:( Zituska, Zitacicu nektek is kitartás és gyógyulást (éán is atomtaknyos+köhögős vokk)!+++++++++++++++++

Zsuzsu: nagyon édes a picifiad :) Klassz ez az asztal +székek! :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok, bocs a zavarásért, én is szegedi vagyok és azért írok nektek, mert szeretnék szervezni egy hordozókendős tanfolyamot, Ónodi Ágnes félét ( www.hordozo.hu ). Ha esetleg érdekel valakit, akkor légyszi írjon nekem üzenetet.
Ági Pesten tart tanfolyamokat, de vidékre is vállal, ha megvan a megfelelő létszám.

Üdv:
Erika

KépKép
almababa

Basszus...sajnálom, hogy így benyalták a gyerekek ezt a rohadt vírust! :( :( :(
(Viust valszeg azért rázta a hideg, mert éppen ment föl a láza :( )
Hogy állsz tejcsivel? amennyit bírod, szopiztasd Zalánt! Nagyon sokat számít!
Sztem nekünk is az a szerencsénk, hogy Noémi rengeteget szopizik, ezért nem lett rosszabbul (láza nincs és nem is volt).

Lehet, jobb is, ha Bogit sem viszed oviba, legalább erősödik még egy kicsit!

Kép
Kép
zituska28

Zituska: Mostmár én is tudom, hogy a láz miatt remegett (ezt eddig még egyik gyerekem se produkálta :shock: ) csak az epilepszia miatt benne volt a a bogár a fülembe, hogy lázgörcs :cry:
Szopik még igen és szinte mást nem is fogad el. Tegnap reggel bekevertem 150 tápszert, délután 2kor öntöttem ki kb 60at! 2x melegítettem neki újra, mindig csak egy picikét evett belőle, nem nagyon akarta elfogadni.. Alma-banán mixet -házi- evett késődélután (Cebionnal) de azt se a szokásos adagot, hanem jóval kevesebbet! És egész éjjel a cicin lógott, 1x csináltam neki éjjel tápit, utána aludt nyugiba kb 1 órát, aztán újra cici.... :roll:
Zalánnak 3 napja hőemelkedése van, de nem vészes. De hála még egyelőre nem lett láz belőle....
Alig várom, hogy apa hazaérjen. Elhúzok gyors patikába meg bevásárolni. Muszáj kicsit kimozdulnom,már a patikába elugrás is kész felüdülés :lol:

Kész az ebéd: galambleves, kruplipüré, spenót és sült pipicomb a kicsiknek halrudacskák. Remélem fognak enni. Az utóbbi pár napba kajatakarékosra voltak beállítva sajna... :(

ceniko
Szeged

Hja Vius az előbb elaludt a hintába. Zalán meg a szopiba aludt bele, de már fel is sírt a takonytól nem kap levegőt :(

ceniko
Szeged

Enikő,basszus!!!!
Annyira sajnállak benneteket!!!!!!
Elhiszem,hogy egy kicsit ki akarsz mozdulni,ilyenkor egy bevásárlás is olyan sokat jelent!!!!!!!!!!!

Zitacicu,nektek is jobbulást!!!!
Ilyenkor annyira nem irigylem a nagy családos anyukákat!!!!

Éppen tegnap nézte a férjem a beteg gyerekeket a tv-be(napló őssejterápia),és azt mondta,hogy lehet nekünk nem lesz több!!!
Van már egy szép egészséges gyereke(aki egy kis törpe terrorista),de ha a következő beteg lenne,nem is mer belegondolni.........

Zozo,ti melyik oviba viszitek Vivit???

Kép
bibi226

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?