Hali!
Eniko: Mar irta mas, is, de szonyeget en meg a Dr. Padloban lattam legutobb. Mi meg futoszonyegert jartuk be egesz Szegedet, de ezta helyet kiveve iszonyu silany volt a felhozatal. Itt 990 Ft6m az ara, es darabok is vannak. Meg van egy csomo mas gyerekszonyeg, Disney-s puzzleszonyeg (hulyenek is megeri 4000-ert
, de en nem birtam ki, es vettem egy Szepsegeset a kiscsajnak. ) Szoval sztem tok jo hely, es mellette van egy baromi nagy es egesz jonak tuno butorbolt is, ha vkit meg ez erdekelne.
Niki: Meghogy szel?! Nalunk egesz telen kb. 7 nap ha volt, mikor nem voltunk lent Lucaval. Legalabb 1 orat, de inkabb 2*1-et. Alatta-korulotte belelt turis labzsak (1500 Ft), dereka alatt puhapled (Tigrissarga), felette occso Jyskos polarpled, fel ora alvas (megfizethetetlen). Ehhez hozzatartozik, hogy Lucam nem setalni akar lejonni, hanem aludni. 5 perc utan bealszik, pled az arc ele, en meg fagyoskodhatok.
Ot nem eri a szel, mert rogton az arca ele tudom huzni a pledit. Majd most, hogy jon a joido - MONDOM JON!!! -, madj csak lesz kis kukucska is, nemcsak sundibundi. Amugy azota nem volt Luca meg csak orrfolyos sem, hogy igy lejarkalunk vele.
Kaki-tema: Luca is van, hogy napi 4-et nyom, van, hogy 2-t. De sztem amig az allaga es a szaga (relativ
) normalis, nem kell aggodni.
Norus: Ez most furcsan hangozhat, de en orultem, hogy tapszereztek a babamat a klinikan. 1. nap ugye csak forralt viz megy, masodikon meg johetne az anyatej. Nekem csak 3. napon volt, mert csaszaros voltam. Mas tejet nem kaphatjak meg, szoval azert orulok, hogy nem hagytak ehezni. Ez van. Annak is orulok, hogy poharbol adtak, mert igy nem szokta meg a cumit. En mondjuk megkertem oket, hadd en toltsem bele, es en bofiztessem meg. Egyszer sikerult is. Amugy beledontik, es van, hogy bofi nelkul lefektetik. No comment.
Mleinda: Valamin csk kell aggodnom, nem?
Amugy ne tudd meg, en tapis baba voltam, es azert indultam el csak 13-14 honaposan, mert sok volt a ballaszt. Full dagi voltam!
Apjukunk mondjuk nem, be is vadoltak alultaplaltsaggal.
Zsuzsi: Na, amugy is jarunk a Plusban, majd beruhazok kukira. Bulatat en is jobban megneztem, na ezzel meg varnunk kell. Mi van a szopi-temaval? Dini feldolgozta mar?
TURI: Az Attila utcai turiban 1000 Ft/kg minden ruha! Es tok jo gyerekcuccok szoktak lenni.
Jatek: Ti hol szoktatok venni? Sokat kapunk, de neha ramjon, hogy most mar vennek vmi ujat. De vagy irrealisan dragat es ertelmetlent talalok, vagy semmit. Meg a Szechenyi teri jatekbolt tunik a legjobbnak. Vag yen vagyok tul igenyes? Nem sajnalom a penzt a kicsire, de akkor sem adok ki 8ezret egy hulye vodorert, ami enekel, meg szamol, meg sutit zabal. Es 3000et is sajnalok egy loert, ami 3felekeppen nyihog, ha megnyomod a nyerget.
Na, megyek, lassan ebred a kis zsivany. Jo 7veget, setalgassatok a joidoben!!!
Kedvenc kepem most: