Új privát üzeneted érkezett!

Mukikáéknak nagy gratula! (ez gyorsan ment:))

Zozo! Felirathatod csak nem sok értelme van mert össze szokták egyeztetni a listát, nekem ezt vezetö ovonéni mondta igy kiderül ki az aki több helyre is feliratta a gyerekét aztán majd ök hagyják meg 1 helyen, és nem biztos ott ahol szeretted volna.

Enikö! Engem is érdekel amit Szilde kérdezett.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilde!
A dokid, akit irtál priviben, vállal szülést is? Olyankor bemegy a Klinikára?Mert Ő szinte mindig a rendelőbe van, nem?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Jó reggelt!

A Tisza Lajos krt-on a fogklinikáva szemben van egy ortopéd szaküzlet! Ott minden kedden 10-től 16-ig ingyenes lézeres talpvizsgálat van :wink:

Karmen: És mi van akkor, hogy ha csak 1 oviba iratom be, és nem veszik fel? Akkor ők áthelyezik egy másik oviba a körzetből? Vagy hogy van ez???

Zsuzsu: Viusom is épp ilyeneket csinál. Mindenkinek dobálja a puszikat, integet ezerrel. Odamegy ismerkedik. Nem örülök neki, de nem tudok mit csinálni, ez van :( Bogim nem volt ilyen sose!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikö! Na ezt nem tudom, mert én ahol voltam ugy értettem hogy amikor feliratom már meg is mondják hogy felveszik v. sem.
A talpvizsgálat akkor is ingyenes ha utána nem csináltatok náluk cipöt?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita!
Sajnos nem vezet szülést mostanság.Nem tudom miért.

Enikő!
Ingyenes?Az jó!:)

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Hali! Visszaolvasni most nem tudok, nemrég értünk haza a gyklinikáról Lindivel, ahol 2 napot töltöttünk megfigyelésen bent, agyrázkódás gyanújával.
Kedden minden szépen és jól indult, gyerekkel az átlagosnál később keltünk, megreggeliztünk, és indultunk elvileg bábszínházba.
Szegeden a Plusnál Lindi elkezdett furin köhögni, és 2x hatalmas sugárhányással beterítette az autót. (hétvégén 2x elesett, akkor nem volt semmi baj, eszméletvesztés, hangulatváltozás semmi).
Nekem anno volt időben fel nem ismert agyrázkódáson, talán azért vagyok ennyire hülye. :lol: , így rohantam vele a dokihoz (Lottit elvittem oviba, ment a bábszínházba legalább ő -utólag jó is volt hogy 1 gyerekkel voltam utána), aki megvizsgálta (szerinte nem az esés miatt hányt), és a kérésémre, hogy megnyugodjak (bevallom, nem nagyon tudom, hogy vezettem el az orvosig, klinkáig), adott beutalót a gyklinikára. A gy.dokinál halványzöld színe volt a lányomnak, és olyan volt mint egy rongybaba.
Bent csináltak neki koponyaröntgent, szemvizsgálatot, negatív lett mind hála. Kedden délutánra már visszatér a régi éne is.
Tegnapi vérképe alapján nincs vírusfertőzése. Hányni azóta nem hányt, hasmenése előtte sem volt, szal nem vagyok meggyőzve, hogy mi volt a baja, de jó kezekben voltunk 48 óráig, én is vele lehettem -sőt 1 szobában aludtam vele.-

Bocsi, ha kicsit zagyva lett, megyek is, rengeteg a mosnivalóm.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda: Jujjjj ez naon gáz :( sajnálom! CT-ét nem csináltak neki? :roll: Ha egy mód van rá én azt még kiharcolnám...

Karmen: Mindenféle képpen ingyé van :) De csak keddenként a fent említett időpontban :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok
Mukika
Nagyon-nagyon gratulálok :) Várjuk az infókat a gyors szülésedről . Egyáltalán beértél a klinikára?:)

csajok kegyetlen ez a betegség. szombat óta nem megy le a lázam 38-39 között mozog, kedden 40 fok volt. lassan kezdek kimerülni. A gyerekek még jól vannak :) Vigyázzatok magatokra
Mennem kell
Jázminka üvölt :)

Kép
Kép
szandra29

Enikő! CT,MR ilyen korban csak altatásban lehetséges, állapot rosszabbodáskor készítenek, illetve ha van a fejen az esésnek nyoma.
Amúgy én is most okosodom:
http://www.doki.net/tarsasag/gyermekorv ... erebri.pdf

Mukika! Gratula!! :) Sok boldogságot nektek! :) Szüléstörit, képeket kérünk!!

Szandra! Jobbulást! :)

Tita! Tavaly Lindinek csináltam tej-tojás mentes tortát, recept a kajás topikunkban található, kép is van róla, és fini is volt!! :wink:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!

Nagyon rettenetes lehetett,tudod a Nibi is esett egy hatalmasat az ágyról egy hete,meg is ijedtem ,de azóta semmit nem látok rajta.a védőnő szerint azonnal menni kellett volna a klinikára de ő sem veszítette el az eszméletét nem hányt,szóval maradtunk.

S.O.S lányok nincs valakinek anatómia atlasza kölcsön??Fontos lenne.Akartam venni egyet de 10.000 ft és mivel tegnap kettétört a szemüvegem ami 23 e ft-ba került így nem szívesen veszem meg egy drága könyvet ,főleg ha utánna nem használom.Köszi előre is.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Torta: Nekem is van tej-, tojás-, majdnem mindenmentes receptem, ha kéri valaki elküldöm. Liszt az kell hozzá! :) Viszonylag egyszerű és nálunk jobban fogyott, mint a cukrászdai, igaz én egy ici-pici cukrot raktam bele, de elhagyható.
Rakok képet róla!

Kép Tej- és tojásmentes torta!

Mukika: Gratulálok én is és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok!!!! :D

Betegeknek gyors gyógyulást!!!! :( Sok vitamin, pihenés (hahaha) és rengeteg folyadék, picikéknek anyatej!!! :D

Zsuzsu: Doró is ilyen, épp ma is odament emberekhez a dokinál és rátette a combjukra a kezét, paskolta őket meg hasonlók!!! :oops: Én meg alig győztem neki mondani, hogy "hagyjuk most a bácsit, ne zavarjuk!" :lol: Biztosan meg fogják tanulni ezt is, de szerintem jó, hogy most ennyire bíznak az emberekben! Azt jelzi, hogy számíthatnak ránk mindig, mindenkor! (szerintem) Ábel kész nagyfiú az utolsó képen! :lol: Nagyon tündér!!!! Mint mindig... :D

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket! :D Nem volt itthon óriási ünneplés, csajszi érdekes hangulatban volt tegnap, szinte már-már "rossznak" nevezhető volt, mindent kipróbált, amit nem szabad! :wink: Összesen kb. 6 órán át altattam!!! :roll: :roll: :roll:
Ma meg a szemészeti klinikán voltunk kontroll vizsgálaton, végülis nincs könnycsatorna elzáródása a csajszinak :o , úszni is járhatunk!!! Hurrááááá!!!!! :lol: :lol: :lol:
Karmen: Mikor mentek úszni????? :D

Szép délutánt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Zsuzsu!
Mi meg a másik véglet vagyunk! Regina mindenkitől fél, nehezen oldódik idegenek között, bújik belém, néha még sír is! Hidd el, ez is elég fárasztó!

Zitacicu!
Csak könyvem van, sajna atlaszom nincs!
Mi kellne konkrétan? Bőr-vagy csont???

Kép
kajla

Sziasztok!

Melinda, nem semmi napokon vagy akkor tul, remelem most ma rminden OK. Kiscsaj javul?

Eniko: Nem is hallottam meg ilyen lezeres talpvizsgalatrol - no meg perzse elsogyerekes anyukakent meg masik 1000 dologrol sem :? Ezt gondolom akkor jo megcsinaltatni, ha a gyerkoc mar jarogat, ugye?

A tortareceptet en is levadaszom, mindjart atkukkolok a masik topikba.

Par napja Luca eszik mar fini natur joghurtot. Imadja. Ezt is :D A legcukibb, mikor a banant majszolja. Be birna harapni egy 5 centis darabot is, ha gonosz anyukaja vissza nem huzna a banan veget :oops: 2 also foga van meg csak, de imad ragni. Felezett kolesgolyokat is szoktam adni neki, csak ugy ropogtatja. Aztan nyalazza, aztatja, es kozben mondja: memmemmmemmme. Majd veszek neki bulatat is, azt jol meg tudja fogni. Natur kukit akartam eloszor, de csak a full sos-paprikas-sajtimitatoros verziokat lattam. :( Nalam ez a kaja kerdes elsodleges, mert a kisasszony nem viszi tulzasba a gyarapodast. Joizuen megeszi a kornak megfelelo adagot, es megis csak 7,3 kilo. Passz. Igaz, vegigkuszna legszivesebben az egesz lakast, izeg-mozog sokat. Ez van, torekeny kis viragszal, a szentem :)

A betegeknek jobbulast kivanok!!!
Pussz

Kép
Kép
-macsek-

Tita!

Egyik barátnőm is ilyen buzgó volt, ő répatortát sütött a lányának... de ne kérdezd, hogy hogy kell :roll:
Vendég

Kajla!!!

Is is.Képek vannak benne?Igazán azért kell hogy lássam is amit tanulnom kell,mert szöveg az ugye van de én vizuális tipus vagyok ..... :lol: Úgy érzem könnyebben meg tudom tanulni ha látom a dolgot magam előtt

Kép
Kép
zitacicu2

Macsek: Hát az úgy volt, hogy a párom ment el erre a lézeres talpvizsgálatra,mert elküldték az ortopédián (begyulladt a lúdtalpa)
És úgy voltam vele ha má ingyé van megnézetem én is enyimét, meg a csajokét is. Amúgy 5 éves kor alatt nem érdemes elvinni, mert addig úgysem nyúlnak hozzá!

Én egyszer írtam mélt az egyik kukit gyártó cégnek, hogy van-e nem sózott változatba is kuki, és aszonták mivel nincs rá igény nem gyártanak! Sztem meg lenne rá igény...én biztosan vennék ha ilyen lenne. Még ha a magába a masszába van is egy pici só, az önmagában még szódával elmegy.... de hogy utána még atomsósra ízesítik az már nekem is sokk nemhogy egy kisgyereknek..... :shock: !!!!

Jégvirág Bea tud szuper répatorta receptet :)

Hefe: nagyon guszta ez a torta :D

ceniko
Szeged

Hjaj csajok hol lehet venni olyan szőnyeget amin ilyen autóút van rányomva? :roll: Tehát amin kisautókkal tudnak játszani....

ceniko
Szeged

Enikő!
A Praktikerbe szokott lenni olyan szőnyeg! :wink:
Meg lehet, hogy a Diegoba is van, de ott mintha csak nagy tekercs lenne, és abból tudsz vágatni!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikö! Jaja, a kuki szerintem is nagyon sós. Én Orsit akartam elvinni a lézeresre de ha azt irod 5 év alatt nem lehet akkor nem utazunk be feleslegesen, jo hogy emlitetted ezt is.

Melinda! Örülök hogy már jobban van Lindi, jol tetted hogy elvitted orvoshoz, inkább legyen felesleges a megfigyelés mint azután komoly baj legyen. Ma Norbi rántotta a fejére az iratmegsemmisitöt, jol be is ütötte :( Nehéz elkerülni a baleseteket, Norbi még ugye fel sem tud kapaszkodni meg ki gondolta ez a vacak felborul? Valóban altatni kell MRI v. CT miatt a gyereket, tudom mert Norbinak is hétfön dönti el a neurológus kell-e és emiatt emlitette korábban

Hefe! Örülök hogy rendben van Doró szeme, kinél voltatok? Uszni mentek már holnap? Mi még tornázunk, de ha nem kell már járni akkor megyünk megint usziba.

Zitacicu! Én sajna nem tudok segiteni

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Enikő: Anyuék Szabadkán vettek Grétinek még tavaly, kérdezzem meg, hol?

Répatorta receptem a szegedi kajás topikban a 10-es oldalon van a 11-esen meg egy tej és tojásmentes muffin recept tőlem.

Eszti: De jó hogy nincs könnycsatorna elzáródás :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő!
A dorozsmai úton az Europarkett-ben is van autósszőnyeg,a Baumax mellett.
Lehet már hozzátok is bedobták a reklámújságjukat..

Edit

szilde
Szeged

Enikő
Olyan szőnyeget a diegóban is vehetsz a férjemnél:)
Valóban tekercsben van, de vannak levágott darabok, és legalább tudsz méretre vágatni. Az árát sajna nem tudom. Keresd Katona Kálmánt és hivatkozz rám. Pénteken és vasárnap van bent, a többi nap szállít vagy szabadnapos.
üdv nektek

Kép
Kép
szandra29

Kicsit megkésve, BOLDOG NÉVNAPOT A DÓRÁKNAK, DOROTTYÁKNAK.

Kép

Kép
sznanna

Csajok hozzátok mennyiért jön ki házhoz a gyerekorvos????

ceniko
Szeged

Sziasztok! :)

Végre a gépen vannak a képek, mindjárt teszek fel párat! (bocs, kicsit sok lesz! :oops: )

Noémi jobban van, bár reggel kijött belőle az összes tejcsi - gondolom az antibigyó felforgatta a gyomrát.
De a lényeg, hogy már nem szörcsög annyira, és a trutyi sem sárga már az orrában! :)

Enikő :)
a mi dokinőnk 3000-ért jött, míg csak Boti volt, most a két gyereket 4000-ért nézte meg.
Nem olcsó, de nekem megéri, hogy nem kell beteg gyerekek közé vinnem őket! :wink:
Szőnyeg: Diego! :D

Most csak ennyi voltam, nézegessétek a képeket! :lol:

2 percesen:
Kép

1 hetesen. Kép

ilyen nagy vagyok: Kép

buksisimi Kép

tesók. Kép

farsang (sütőtök:lol: ) Kép

így buliztunk: Kép

Kép
Kép
zituska28

Köszönöm szépen mindenkinek a tortaötleteket! Csibe, Hefe! Jöhet priviben a recept! :)
Ingyenes talpvizsgálat egyébként az ex-Bécsi Kávéház helyén nyílt patikával szemben is van, legalábbis ma valami ilyesmi feliratot láttam, miközben elsuhantam ott kocsival. :)

Kép
tita80

Zituska: Csodaszép a csajotok meg a pasitok is :)

Én is 2 db. 31 hetes pocakképpel jöttem:

Kép

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

sziasztok!

Noémi nagyon szép! még kérek képet!!!!
és most már azt is látom, hogy milyen ruhában van otthon egy pár hetes gyerek. nem tudtam mennyire kell beöltöztetni :oops: 8)
jelmez is jó, most ennék is egy kis sütőtököt. nyam

jégvirág
némi lemaradást érzek pocak ügyileg részemről. de majd vasárnap csináltatok én is képet, most megyek haza Kecskemétre.
bár asszem azért látom kisebbnek, mert én csak felülről látom. szerencsére nem tartok itthon nagy tükröt :lol:

szép hétvégét mindenkinek
toncsi

toncsi80

Sziasztok.
Kezdünk magunkhoz térni, bár még mindig folyik az orrunk.
A mi háziorvosunk 2000 ft-ért jött ki még két éve, azóta nem kellett hívnom szerencsére. Most Jázminhoz ingyen járt ki, nem tudom mennyiért jön, ha betegek. Ki a háziorvosotok? Nekem Oszlács Edit, a Debreceni utcában. Jó doki, szeretem.

Jégvirág
Szép nagy pocid van, gondolom már mennyire nehéz cipelni, még nekem is friss az élmény. Szép nagy babátok lesz :)
Zituska
Tündériek a gyerekek. Noémi nagyon szép szabályos. A két perces kép tuti, nálunk apa elfelejtett fényképezni, annyira bele volt merülve Jázminba :). a Sütőtük jelmez meg nagyon jó. Nálunk a bölcsibe anno nem rendeztek farsangot, pedig de jó lett volna....Az én lányom a változatosság kedvéért királylány lesz :)
tavaly menyasszony volt, azelőtt tündér hercegnő. Kértem hogy idén legyen már vmi más, pl virág, vagy nyuszi, vagy katica, de nem.
Csak és kizárólag abroncsos ruhát akar felvenni, sok sok fodorral és koronával, hát ez van. 15én lesz a farsang, majd csinálok képeket és rakok fel.
szép napot nektek

Kép
Kép
szandra29

Bea drága! Te mikor növesztetted meg ekkorára a pocód?? :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Zituska!
Nagyon szépek vagytok!!!!!!! :lol:

Enikő!
Én is szőnyegboltban vettem autós szőnyeget!
Sztem is bármelyikban van és tényleg szoktak lenni darabok!

Szilde, Tita!
Küldöm a receptet!

Szép napot! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Ennyit a déli alvásról! :( Most sikerült végre ágyba rimánkodnom az én drágámat! :wink: Jó lesz még éjfélkor is azt várni, hogy elaludjon végre!!! :roll: :roll: :roll:

Tita: A kajás topikban leírtam tegnap a receptet! :D

Karmen: Most teljesen más dokik voltak, állítólag havonta más dokik vannak???? :shock: Ezt nem nagyon értettem, de nem is ragaszkodtam az előzőhöz... Popper Sachetti Andrea vizsgálta most! Kedves volt! Viszont sokan jöttek utánunk, akiket behívtak előttünk :o ... Fél 12-kor kerültünk sorra, jó nyűgös volt már Doró! Jövő héten megyünk úszni! Kíváncsi vagyok, milyen lesz, mennyit felejtett, mennyire fogja élvezni, stb...

Zituska: Nagyon szépek a gyerekeid! Büszke lehetsz rájuk! Gondolom jó géneket örököltek! :D

Bea: Ez aztán a pocak!!! :lol: Csini vagy! :D :D :D

További szép délutánt és hétvégét mindenkinek!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!
Nem jöttem egy ideig, most aztán van mit bepótolni!
Dóri nevében köszönöm a köszöntéseket mindenkinek!

jégvirág: Ausztriában, Flachau-ban voltunk (salzburgi régió), most voltunk itt először (a szállás miatt választottam), de szívesen megyünk vissza, ha nem találunk jobbat. :) Én a szülés előtti egy hónapban már nem mentem sétálni Marcsival, hőség volt, minden bajom volt, és már előtte se voltam túl lelkes. Ovi: a Temető utcaiban lesz nyílt nap, én úgy tudom.

Enikő: egyetértek, nagyon kéne a kimozdulás, levegő, de mit csináljak, ha sírva tiltakozik, sokszor már az indulás ellen is???? Dóri van levegőn, délelőtt kint alszik. Tegnap Marcsit is sikerült elindítanom, de csak a babakocsiban tartózkodott.
Nagyon várom már, hogy tudjuk a tesófellépős kocsinkat használni, de ahhoz Dórinak meg kell tanulnia ülni előbb.
Otthon szülni nem mernék, még vajúdni se. Erről nincs is tapasztalatom, a 41. hét elején befeküdtem mind a kettővel.
Ovitéma: ha csak 1-et írsz be, és nem veszik fel, átirányítják valamelyik körzetibe, mert abból nektek nem egy van, és nem te választasz, hanem ahol van még hely=amelyik legkevésbé jóhírű, de oda kötelező felvenni.

kajla: most tűnt fel, hogy a lányaink között pont egy hónap különbség van, jól látom? Marcsi 90 cm, szerintem teljesen átlagos, a 98 cm tényleg jó nagy, de nem hiszem, hogy izgulnod kéne emiatt, azért kérdezz rá, hogy megnyugodjatok.

gira: és mikortól lesz könnyebb? :lol: :D Dóri is kézbentartós, általában este 6-tól. És ugye sokminden van, amit gyerekkel a kézben nem lehet, viszont muszáj, tehát Dóri üvölt, amíg megcsinálom, nem megy másként, ha egyedül vagyok velük éppen. :( Persze sokszor minden egyszerre kell… És mind a kettővel szemben furdal a lelkiismeret, mert Dórit kénytelen vagyok sírni hagyni, Marcsival pedig kapkodok, hogy Dóri ne sírjon sokáig (ahogy te is írtad, hogy szinte odahajítod a tejecskét Rékának). :cry:

Zituska: a „ketté kéne szakadnom”-érzés (lásd gira-nak címzett soraimat) nem perpillanat, még eltart pár hónapig… :lol: Nálunk most leginkább etetésnél jön elő, amióta Dóri is belépett a gyümölcs- és zöldségevők lelkes táborába, hiába próbálom úgy időzíteni, hogy egyiküket előbb etessem, valahogy egyszerre akarnak éhen halni. :D 100 ml/negyedóra: a csajok nem tökölnek az evéssel! Marcsi is így fogyasztott, amikor kijöttünk a kórházból, 5 naposan evett 80-at. Jobbulást Noéminek!!!

Tápszer-pótlás a klinikán: de miért??????? Én nem értem, mást se hall az ember, csak hogy anyatej, anyatej, ők nem hallják????? (Ahol én szültem, ott ez sem így van, ismét egy jó szó a „vidéki” intézmények mellett. És a tusolót is most újították! :wink: )

hefe: ezen már én is agyaltam, hogy a netes fórumokon szinte mindenki szopipárti, sokkal nagyobb arányban, mint a való életben… :roll: Nem kellene fejben tartaniuk egyébként, hogy ki nem akar szoptatni, fel kéne írni, mondjuk a gyerek karszalagjára, ennyi beleférne. Más: én kérem a tortareceptet, légyszi küldd el!

Kinga, Hefe, Zituska, sznanna: csajok gyönyörűek! (Boti is!)

Cipőtéma: van, aki javasolja bentre is, más meg nem, ahányat megkérdez az ember, annyiféle vélemény. Nekünk védőnő és dokinéni is javasolta.

Dancsi: örülök, hogy jobban vannak, azt a bizonyos pár órát olvasni is szörnyű volt! :shock: :?

zitacicu: nekem van atlaszom!

Sokan írjátok a bicajt, mennyi idős kortól tud(hat) bicajozni a kölök? Milyet érdemes először venni? Tricikli, bicikli?

Valaki nemrég keresett cukor- és rizslisztmentes gyümölcspürét, láttam a Vidra utcai bioboltban, van többféle, de 220 Ft 100g, nem olcsó. :roll:

A korai fejlesztő (Odu) gyűjti az 1-2 forintosokat, ha valakinek van felesleges, vigye el nekik!

Úgy tűnik, Dóri nem eszi meg a felolvasztott anyatejet főzelékben. (Marcsi megette, az utolsó zacsit is felhasználtam, de Dóri azonnal sírni kezd, ha a szájába kerül, már 3x nekifutottam, nem lehet véletlen. Annyira nem vagyok se meglepve, se elkeseredve, mert úúútálom a szagát is, és mindig olyan rossz érzésem volt anno, hogy rosszízűt adok neki.) Tudtok valakit, akinek odaadhatnám a készleteinket? Nincs sok, meg persze semmi papírom nincs.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Macsek: ha ez megnyugtat, Réka most 1 évesen ennyi kiló, mint a Te lánykád!!

Ebben a szeles időben nem nagyon merek kimozdulni, Ti hogy oldjátok meg?

Hétvégén Rékát kereszteljük és szülinapi buli is lesz neki!!Izgi!!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Melinda, remélem, nem lesz semmi komoly később sem a csajjal, és megúsztátok egy kis ijdeséggel meg egykis bentfekvéssel. Jó, hogy vele maradhattál. Akkor a gyerekklinikán nincs influenza miatti tiltás?

Gyanixi, én tegnap nem vittem ki Lalit, pont a rossz idő miatt, de nyűgös is volt, egész nap összesen kettő órát aludt, este 11-kor dőlt ki és reggel hétig szunyált, utána szopi után még 10-ig.
Én ma levittem ebéd után, egy 40 percet sétáltunk, szerencsém volt, mert kifogtam pont, amikor sütött a nap és alábbhagyott a szél is. :D Szerintem ha jól beöltözteted, nyugodtan kiviheted egy kicsit.
Boldog szülinapot előre is Rékának! Mit kap? :D

Zituska, gyönyörűek a gyerekek! Boti irtó cukker abban a jelmezben, és mekkora haja van! :lol: Hogy megy az etetés-fürdetés? Van még segítséged?

Zitacicu, nekem sajna nincs atlaszom. Nekem is kéne új szemüveg, sokat romlott a terhesség alatt a szemem, bár lencsés voltam előtte, lehet, azt kellene inkább megint venni, nem szemüveget, bár a legjobb az lenne, ha mindkettőt, csak az baromi drága lenne. :(

Hefe, enyim kölök is nagyon nyűgös tegnap és ma is, Lali is most aludt be ma 10 óta először. :roll: Remélem, fürdetésig kihúzzuk, dolgoznom kellene. :roll:

Jégvirág, szép nagy pocak! Mekkorára becsülik a babát?

Enikő,elolvastad a szüléstörit? Hogy tetszett? Szőnyeget mi is a Praktikerben láttunk, de az pár hónapja volt mr,de tuti lehet kapni. Hogy van aprajafalva? :D

Kép
szilcsi

Szilcsi! Kopp-kopp, azóta sincs semmi gond a lánykával. :) Az osztály ajtaján kint van ugyan a látogatási tilalom tábla, de nem tartották már be, azt mondták, a múlt héten szigorú tilalom volt.

Zituska! Gyönyörű gyerekeid vannak!! A tesós kép a kedvencem. :) Csúcs a sütőtök jelmez! Kinek az ötlete volt?
Enyim nagylány az oviban először királylány, majd katica volt, idén menyasszonynak készül (anyósom áldásos varrni tudó képességének segítségével).

Macsek! Genetika!! Miért lenne a lányod kövérebb, ha a szülei is vékonyak??? Niki Rékájára is ez vonatkozik szerintem. Fő elv: gyereket tömni ugysem lehet, és gondoskodó családban élő gyerek még nem halt éhen! :)

Nóri! Tudom, nem nyugtat meg, de nekem egyik lányom sem ette meg a fagyasztott anyatejet! Nálunk családban megoldódott a dolog, unokaöcsi bepuszilta! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Bea! :shock:
Anyááááám, mekkora hasad van :shock: És még van 9 hét? ;) Szép nagy fiad lesz :)
Vendég

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy nem tudom követni... :roll: :lol: :lol:

Mindenkinek köszi az ovis infókat!!! Asszem egyszerűen beállítok a kiszemelt ovikba, és remélem engednek körülnézni. Gondolom majd megmondják, hogy várólistára fel tudom-e idén iratni Dinit, annak ellenére, hogy csak jövőre tud beiratkozni rendesen.

Dancsi! Örülök, hogy jobban vannak a srácok!!! :):)

Melinda! Húúú, én is nagyon megijedtem volna, ha Déni nekiáll minden átmenet nélkül hányni! Jó, hogy már minden rendben Lindivel! Szuper, hogy vele lehettél! :):):)

Minden beteg babának és anyukának jobbulást kívánunk! :)

Boldog névnapot a Dóráknak és Dorottyának! :):)

Mukikáéknak sok tejcsit, örömet-boldogságot kívánunk! :)

Zituska!
Nagyon tetszik a pár perces Noémi fotója! :):) Úgy ölelgetnék már én is egy ilyen pindurit! A többi kép is szép, Boti nagyon édes sütőtök volt! :)

Bea! Szép nagy pocid van már! :):) Látom a Levente név végleges lett! :)

Hefe!
Nagyon jól néz ki ez a torta! Olyan guszta dolgokat tudsz sütni! :):)

Sznanna, Zsuzsu! Nagyon szépek a gyerkőcök! :):)

Gira! Nagyon tetszett a Rékaszáj! :):):)

Macsek! Natúr (nem ízesített, de sós) kukit, pufit vagy mi a neve, árulnak a Lidlben és a Plusban. A Lidis nagyon sós, nem érdemes megvenni, a Plus pufija egész jó, bár az is sózott, de nem nagyon, ha nem mindig azt kap, sztem néha nyugodtam megeheti. Déni is imádja, mondjuk 1 éves kora előtt nem kapott, de én elvetemült mindent betartó étkezési fanatikus vagyok. :lol: :lol: :lol: A bulátát nem szerette, mert nagyon kemény, de a kölesgolyó nálunk is nagyon megy!

Bibi! Előbb olvastam az iwiwet, utána Babanetet, ezért nem tudtam, mikorra szerveztetek játszótéri talit! :) Legközelebb mi is csatlakozunk! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Köszi a pocak dicséreteket :) Nem hiszem hogy extra méretekkel rendelkező lenne a baba, 29+4 voltam amikor 1400 grammra saccolta a gép a méretei alapján, amúgy a méretei meg tankönyviek. És a súlya is :) Szóval teljesen átlagos. Csak valahogy én vagyok nagyobb a kelleténél :roll: Mérlegre már rá se merek állni.

Toncsi: Első gyerekkel nem volt ekkora hasam. Sőt. 4 hónappal szülés előtt még aki nem tudta nem mondta meg rólam hogy babát várok. Most meg gyakorlatilag teherbe estem és másnap már akkora hasam volt mint Grétivel 5 hósan :lol:

Enyém lány se aludt ma egy fél percet se, a legnagyobb bánatomra, mert én meg úúúgy aludtam volna. Gréti reggel 7 óta pörög. Én meg vagy 5 órát aludtam, mert pocakfiam vagy bokszolta vagy rugdosta a húgyhólyagom vagy nem tudom és fél óránként pisilni jártam. Ezenkívül patakokban ömlött rólam a víz, olyan melegem volt. Szóval volt már jobb éjszakám is.

Gira: Gratula a majdnem 12 héthez :) Nucha szűrésre el fogsz menni azért?

Exiékkel mi lehet?

Szilcsi: Szüléstörténetet szerintem más is olvasna, nem csak Enikő... :lol: :lol:

Zituska: Jut eszembe, te is lógsz még vele :)

Tegnapi torkoskodásról senkinek semmi élménye? :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! De jóó! Neve lett a vonalzódnak!!! :) :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Bea! Hatalmas!!!!

NikI! Mi keveset sétálunk télen, én inkább kocsival megyek és csak annyit levegözünk amig onnan sétálunk ide-oda. Én majd jó idöben fogok babakocsival/bringával közlekedni v. az udvaron leszünk kint sokat, most mellözzük ezeket:) Nagyon vastag overállom nincs és nem is fogok venni csak a séta miatt.

Hefe! Ja akkor ti valszeg nem a klinikán voltatok ugye? Mert ott déltöl van rendelés.

Zituska! Irigy vagyok, nekünk az idén nincs farsang. :( Noémi meg egy tünemény!! ( a szüléstörténet engem is érdekelne- és szerintem másokat is :lol: )

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea!
Privi ment.
E.

szilde
Szeged

Mi nem voltunk torkoskodni, bár biztos jó lett volna, de ha valaki volt, írja le, mi finomat evett...

Lányok:érdekelne, hogy ilyen korban a gyerkőcöknél ( 1 évesen), napi hányszori kaki normális? Kinél hogy van?
Réka vegyesen táplálkozik, szopi, tápi, bébiétel, felnőtt kaja, és van olyan nap, h 4-5x is van kaki, de van, h csak 2x.
Szoktam neki mostanában danone joghurtot is adni, imádja, de lehet, h ettől is van megint többször neki kaki...
Pedig nem lenne jó,ha mellőzni kéne a tejtermékeket.

Exi: merre vagy?

Kép
gyanixi

jégvirág: tényleg nagy a pocid, szép takaros. Gondolom már nehéz cipelned.
Zituska: jók a képek, szép baba!
szilcsi: köszönjük. Hogy mit kap? Hát sok mindent, a kersztelős és szülinapi bulit, főleg ruhákat és játékot!Pont ma vettem neki egy bevásárló kocsit. Most mindent tolni akar...,hát ezt tolhatja és hátha hamarabb is elkezd járni!

Kép
gyanixi

Bea :)
Aztaaa, mekkora poci!!!! :D :D :D
Hú, nagyon együtt érzek Veled, nehéz már pihenni ekkora pocival! (friss még az élmény :lol: )

Melinda :)
Elhiszem, hogy nagyon megijedtél, én is frászt kaptam volna hasonló esetben! Örülök, hogy nincs semmi baj Lindivel!!
Sütőtök jelmezt nem én kreatívkodtam össze :oops: , a sógornőm bukkant rá egy bálásban! :D
A tesós kép nekem is a kedvencem, az van a szgép képernyőjén is, meg a telefonomon is! :D

Szilcsi :)
Lali ennyi idősen ilyen keveset alszik?? :shock:
Hú, remélem Noéminek megmarad a jó alvókája!
Van még segítségem, mert Anyosomékkal egy házban lakunk, így április végéig (akkor elutaznak) tud jönni este segíteni. Amúgy káosz lenne még, így is Noémit még nagyon összeviszza időben fürdetem (fél7 és 9 közt vmikor), mert még összevissza kajál is! De áprilisra sztem már lesz vmi nepirend félénk! :D
Szüléstöri engem is érdekelne! :wink:

Karmen :) Bea :)
Igen, tudom, hogy lógok én is a szüléstörivel, nincs elfelejtve! :wink:

Zsuzsi :)
Sztem hamarosan te is fogsz ölelgetni egy ilyen kis csomagot! :wink:
Tényleg, hogy álltok a szopival??

Nem is meséltem Nektek, hogy valszeg Boti hasmenése attól volt, hogy adtam neki egy kis anyatejet. A tápjába kevertem, gondoltam jó lesz egy kis immunerősítőnek! :D Hát jól összef..ta magát tőle, azóta nem mertem neki adni! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Zituska, szerintem jó alvókája van Lalinak,már ha csak azt nézem, hogy végigalussza az éjszakákat, sokszor akár 7 órát is lehúz. Mondjuk amikor felébred, olyan, mint aki most azonnal mindjárt rögtön éhen hal. :lol:
Tegnap szerintem front lehetett, akkor ilyen nyűgös, óránként kellett cicire tenni, estére már fájt rendesen.

És akkor szülésztori:

1202508115.4847.doc

Kép
szilcsi

Zituska!
Megkérdeznéd a sógornődet,hogy melyik bálásban találta a jelmezt?
Annyira jó!!

Szépek nagyon a gyerkőcök!:):)

Edit

szilde
Szeged

Szilcsi!

Jól megkönnyeztettél kora reggel, sosem kezdtem még a szombatot sírással! :):):) Elolvastam a szüléstörténeted, nagyon szép volt! :):) Zituska, várom a tiedet is!! :) :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Szilcsi!
Igen,nagyon megható volt!!!

E.

szilde
Szeged

Szilcsi!

Csatlakozom Zsuzsihoz :) Én is sírva kezdtem a szombat reggelt :) :) :) De nagyon tetszett :) Kísértetiesen hasonlított az én első szülésemhez :)

Bea!

Megyek :? De csak a pecsétért ;) Számvetést készítettem a vizsgálatokról, pecsétekről, és kiválasztottam azokat, amikre elmegyek, és amikre nem.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?