Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Szandra! :)
Köszönöm a válaszodat! Kecskemét felől jövünk nem az autópályán, hanem a régi ötösön.
Majdcsak bejutunk valahogy :):)
Puszi
Nyusz
nyuszifülû

Dancsi!

Örülök hogy jobban vagytok!!

Jégvirág!!

az ikreknek is elkezdődött valami,folyamatosan NEM a válasz mindenre,de nem hagyom magam és eddig(kopp kopp)nem volt nagyobb vita.

Most lehet pár napra eltűnök jövőhéten hétfőn kedden vizsga ,nagyon illő lenne már tanulnom.
Lehet ha nagyon elborul az agyam beugrok...

ENIKŐ!!!

Kissé megkésve szretnék NAGYON sok BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNNI VIUSNAK!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Nyuszifülü!

A Tisza parttól egy utcával feljebb van a Női Klinika! Parkolót nem nagyon fogtok találni, időbe induljatok el! Van az interneten valami oldal, ahová ha beirod a kiindulási és a célállomást, utcára pontosan leirja merre kell menni!
Andrológiáról nincs tapasztalatom, genetikai vizsgálat biztos van, pláne ha valakinek volt már valami problémája. :cry:
Szerintem orvost mindenki a sajátját fogja mondani, de ha elvégezték a vizsgálatokat, biztos ajánlanak valakit, mert a klinikán a dokik szerintem bizonyos problémákra vannak szakosodva, vagy azón a területen jártasabbak. Van aki az onkologiai területen, van amelyik a meddőségiben, van amelyik az inkontinencia területén, stb.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zsuzsu: Igen, Grétinek van, imádja, és mi is.

Szandra: Megkérhetlek hogy szólj, hogy pont mikor lesz nyílt nap az ovitokban ha kiderül? Ez a Temető utcai, igaz? Oda is szeretnék elmenni mindenképp. Köszi előre is!

Zitacicu: Nálunk vannak rosszabb és jobb napok, ami a dacoskodást illeti. Tegnap pl. szerintem egyszer sem ellenkezett. És még ma sem. De néha rájön és akkor semmi se jó úgy ahogy én mondom :) Érdekes...

Nyuszifülő: Sajnálom ami veletek történt. Andrológiáról nem tudok nyilatkozni (szerencsére). Kívánom hogy hamarosan szülessen egy egészséges babátok!
Ha van Szeged térképetek, nem tévedhettek el :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Nyuszifülő: Szerintem Zita erről beszél: http://www.utvonalterv.hu/
Tényleg jó :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő!
Nem tudom, hogy hová irassam! A Temető utcai tetszene, de ha a Klinikán fogok dolgozni vagy a Vasas Szent p-en, eléggé kerülő lenne...És mivel nem körzetis, nem hiszem, hogy felvennék oda!
Egy ismerősöm kérdezgette mostanában az ovikat és szinte mindenhol azt mondták: Sorrend: 1.körzetis gyerekek, 2. akinek a tesója is oda jár, 3. a többi jelentkező. De a 3 pontra általában nem kerül sor!
És azt is hallottam a Petresiről, hogy a másik óvónéni nagyon jó, a gyerekek szeretik...de még nem döntöttem, meg fogok nézni a Hétvezért és a másik körzetist is! :D
Márciusig csak sikerül dűlőre jutnom! :lol:

Viusnak én is kívánok minden jót! Igencsak megkésve! :oops:

Kép
kajla

Jégvirág
Ok szólok ha lesz nyílt nap.

Kép
Kép
szandra29

Enikő!
Sportorvosiban.
Szarvas János,majd Virág György Dr-nál.

Hol voltatok lézeres vizsgálaton,és mennyibe került?

Bea!
Végülis mit mondtak ma,mikor lesz beiratkozás,meg nyiltnap?
Melyik ovi is ez?
Mikor mégy vérvételre,meg vizsgálatokra?

Zsuzsu!
Üdv újra itthon!Klassz volt nektek!:)

Szandra!
Gyors gyógyulást nektek

Zita!
Nyirati Dr. tényleg aranyos.Olyan tisztelettel bánik az emberrel.
Mégegyszer gratula a kislánykához!:) :wink:

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Gira!
Tényleg ég és föld egy falusi és egy szegedi ovi.
Falun sokkal közvetlenebbek barátságosabbak,lazábbak.Szegeden olyan hivataloskodók.
Én ezért szerettem falun dolgozni.:)
És ezért volt hidegzuhany az ovodai beszoktatás Szegeden.. :cry:
Szerencsések vagytok!!!

Nyuszifülű!
Sajnálom amin keresztülmentél/mentetek!
Kívánom,hogy minden forduljon jóra ezután!!!
Andrológiáról van minimális infóm,de azt inkább priviben írnám meg.

:lol: :lol:
Edit

szilde
Szeged

Edit: Elvileg ma derül ki az oviknak, holnap felhívom megint. A Garam utcait hívtam tegnap. Nálunk 3 ovi jöhet szóba (a közelség miatt). Garam, Agyagos és Temető utcai.
Jövő héten szerdán megyek a dokimhoz, pénteken meg vérvételre (32 hetes).

Zita: Tényleg, nem is mondtam, pedig nagyon örülök hogy minden oké a kicsi lánnyal :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Köszönöm szépen lányok, nagyon aranyosak vagytok hozzám. :)

Szilde várom a privit, nagyon kíváncsi vagyok. :):)

Millió Ölelés mindenkinek!

Nyusz
nyuszifülû

Bea!
Én meg pont kedden megyek;12.-én:(
Mindig elkerüljük egymást...

Tulajdonképp hány vérvétel van hátra nekem?? :shock:

E.

szilde
Szeged

Nyuszifülű!
Privi ment.
Tényleg csak minimális infóm van.Csak amit olvastam,meg hallottam róla.
Egy időben rá voltam kattanva az orvosi témákra.

E.

szilde
Szeged

Szilde!
Én meg hétfőn, 11-én megyek a védőnőkhőz.!!!!!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok! :)

Volt ma a gyerekdoki, Noémi nagyon be van fázva, antibiotikum kell, mert félő, hogy a tüdejére megy. :cry: :cry: :cry:
Faszául kezdődik a kis élete... :cry: :cry: :cry:
Iszonyú szar éjszakánk volt, Noémi sokszor felsírt, mert nagyon szörtyögött, a kajákba meg bealudt - gondolom a fáradság miatt - így kicsit sűrűbben is ébredt (már ha aludt) :(
Boti meg úgy összefosta magát 2x az éjjel, hogy teljes ruhacsere kellett mind2x. :shock:
Dokinéni szerint nem vírus, valszeg valamivel elcsapta a gyomrát, mert már kutyabaja!
De a frász jött rám, amikor megláttam, hogy befosizott, egyből az ugrott be, hogy rota!!!
Megdumáltam a dokinővel, beoltatom Noémit 2 hónapos korában rota ellen!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

DÓRIK, DOROTTYÁK, DÓRÁK! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Nyuszi!
Én is a legjobbakat kívánom!!!!

Bea!
Köszi!
Remélem Ábel is örül majd. Te terítesz rá valami védőt vagy csak sima papír és rajzolgat Gréti??? Félek, h Ábel kissé erősen nyomja rá a ceruzát és megsérül az asztal...

Edit!
Tényleg jó volt, a férjem szept. vége óta mindennap dolgozott, csak karácsonykor 2 napot és újévkor 1 napot volt itthon. Én is pihentem, úszkáltam élveztem a semmittevést. Nem volt házimunka csak sok játék, vidám együttlét. Úgy gondolom igenis megérdemeljük az ilyen kikapcsolódást.

Szandra!
Gyógyulást!

Nagyon lassú nálam a képfeltöltés, így csak a kedvencemet rakom fel. Később még párat..

Kép Ábel távkapcsival telefonál

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak így megjelenek időnként :oops:

Ancsuka!
Remélem még nem késtem el, az orvossal kapcsolatban írtam privit!

Minden gyerkőc, és baba nagyon aranyos, Mindenkinek a legjobbakat kívánom!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Zita!
Privi ment.

Valahogy össze kéne hangolni az időpontjainkat...
Neked ki a védőnőd?

Bea!
Te melyik védőnőhöz jársz?
Hátha meg lehetne vele dumálni az időpontokat.. :lol: :lol:

Edit

szilde
Szeged

Nyuszifülű! Genetikai vizsgálatot a genetikai tanácsadó végez, beutaló kell, elötte idöpontot kell kérni. Vérvétel lesz, meg elbeszélgetés, nekünk legalábbis ez volt. Eredmény pár hét. Beutalót a nödokik szoktak adni (söt egy normális szerintem az elözmények után magától is kellene küldjön!), nem hiszem az andrológián adnának, amugy ott a Szöllösi a vezetö, rákérdezhetsz esetleg. A személyzet normális, megértö, tudják aki ide megy annak elég nehéz döntés lehet ez.
Nekem is Sári T. a dokim, szakmailag, emberileg nagyon jo, csak nála el kell fogadni hogy sok a betege, néha sokat kell várni (de ha sürgös dolog van bármikor felhivhatod és azonnal fogad)

Szandra! Kaáli nem végeztet genetikai vizsgálatot, arra nem küldenek, amugy nem a Sz. a vezetö ott.

Káti! MI a Dobó-ba jártunk, azt nagyon tudom ajánlani. Már felirattad Doncsit? Ha nem akkor mielöbb mert a várólista mindenütt nagy.

Noéminek jobbulást!

Ábel annyira aranyos!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok!
én meg hétfőn megyek vérvételre (32 hét) és szerdán dokihoz. úgy látszik mindenki kerülgeti egymást :D
betegeknek gyógyulást!
toncsi

toncsi80

Nyuszifülű!
sajnálom ami veletek történt.

szerintem genetikushoz menj, Szabó prof.
Enikő tudja az elérhetőségét, én először vele beszélnék, hozzá mennék, ő majd elküld vizsgálatokra célzottan.

tesóm is így járt mint te és utána hozzá ment, nála szült.

mindenki a saját dokijára esküszik, és mindegyik orvos jó, de én nálad a genetikusra szavazok.
viszont nem olcsó a magánja, igaz nem tudom másnak mennyi, én UH-n voltam nála, nem keveset fizetem.

b.nőm a Sárinál szült, ment a 6hetes kontrollra, a doki be se tudta kicsit se azonosítani :lol:
az se jó ha sok a beteg, nem is csodálom h. nem emlékszik.
Vendég

Szilde!
Válasz ment!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Karmen! Ez nálatok Szegeden helyileg merre van? Vagy ott van ez is mint ahol a női klinika a tiszaparton?
Szerintem kérek is beutalót a dokimtól. :) Azt mondta anno, hogy génvizsgálatot csak a magzatnál csinálnak, szülőknél nem. Ettől függetlenül szerintem már egy ideje tudnak nézni kromoszóma rendellenességet vérből. Lehet a dokim kéne lecserélni :):)

Köszönöm a kedvességeteket!!!

Üdv:
Nyusz

Legyen szép napotok!!!
nyuszifülû

Sziasztok!

Kinga, köszi, ilyen megnyugtatásokra van szükségem, (és persze minden fűszálba belekapaszkodom)

Karmen már beíratkoztunk ide, sőt már 4 napja járunk beszokni, márciustól vissza kell mennem, de úgy gondoltam, először még 2kor eljövök, és alvás után elhozom.
Nektek milyen volt a tapasztalatotok, mekkora volt a csoport, és milyen évszakban voltatok? Most mindig bent vannak, remélem, ha jobb idő lesz és kimennek, jobban lekötik majd a dolgok, de egyébként így is rám se bagózik, csak játszik egész délelőtt, csak ebéd előtt jön oda bújni, mert akkor már álmoska.
Szóval minden részlet érdekel, hogy nálatok hogy ment:)
Sziasztok!

Kép
káti

Sziasztok!!

Nyuszifül: Üdv itt :D Sajnálom a történteket :(
Szerintem is Szabó prof a legjobb itt Szegeden. Én nála indítenék, ő a genetikai központ vezetője. A genetikai központ a klinikák területén belül a véradó állomás melletti épületben található. Oda kell menni, vesznek vért (vénából) mindkettőtöktől és kb 3 hét múlva lesz eredmény. Keddenként és csütörtökönként 9-11-ig van vérvétel, úgyhogy úgy kéne időzíteni (ha messziről jöttök), hogy egyszerre letudjatok mindent amit le lehet tudni elsőkörbe....

Na szal a genetikai vérvételkor megnézik a kromoszómáitokat :wink:
Szabó profnak van magánrendelése is. Oda menjél első körben, elmondod neki mi van, ő gondolom megvizsgál (van neki 4D UH-ja is) és beutal vérvételre...meg ahova kell.....ha gondolod küldök elérhetőséget, a védőnőm a prof asszisztense! :wink:

A parkolás elég macerás Szegeden ugyanis zónák vannak és több féle órás, fél órás..stb jegy! Én napijegyet vennék a helyedben, azzal bármelyik zónába, egy egész napig tartózkodhattok és nem kell atól tartani, hgy lejár a jegy és 5 perc után már büntetnek is a hiénák.... :evil:

Zituska: Nagyon sajnálom Noémit :( gyógyulást! Csak ennél nagyobb bajotok ne legyen!++++++++++++++++++++++++ Remélem Botinál télleg csak egy gyors lefutású fosi volt...

Zsuszu: Ábel írtó cukker :D :lol:

Kajla: Az óvónénit jól nézd meg magadnak. Télleg ő a lényeg!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Csajok nektek műxik az MSN-etek?

Nem tudok bejelentkezni, mert azt írja ki, hogy a partnerlista nem érhető el :shock: :?:

ceniko
Szeged

Ceniko köszönöm szépen!
Annyira jó hogy idejöttem hozzátok, már van egy csomó infóm.
Köszönöm köszönöm köszönöm!!!! :lol: :lol: :lol:

Ezek az elérhetőségek amit nálatok találtam:
Ezek közül melyik az Ceniko amit mondtál? Gondoltam telefonon felhívom őket és megérdeklődöm hogy működnek a dolgok :)
Szeged
Szegedi Tudományegyetem, Orvosi Genetika Intézet
H-6720 Híd u. 6.
Tel: (36) 62- 312-629 ill. 36 62 455-133
Vizsgált betegségek és alkalmazott módszerek:
Genetikai tanácsadás
Cytogenetikai vizsgálat perifériás limfocita kultúrából, chorionból és amnionfolyadékból
Vezető: Prof. Dr. Szabó János egyetemi tanár

Szegedi Tudományegyetem, ÁOK, Molekuláris Genetikai Laboratórium
H-6726 Pf.471.
Tel/Fax: (36) 62-310-565
Vizsgált betegségek: Cystás fibrosis Delta-F508, J311, XV20, KM19
Duchenne féle musculáris dystrophia (praenatális is)
Vezető: Endreffy Emőke

Szegedi Tudományegyetem, Újszülöttkori Szűrő laboratórium
H-6726, Pf. 471.
Tel/Fax:(36) 62-310-565
Vizsgált betegségek: PKU, Galactosaemia, Hypothyreosis, Biotinidase hiány
Vezető: Dr. Sallai Éva

MTA Szegedi Biológiai Központ, Genetikai Intézet
H-6701 Szeged Temesvári krt 62. Pf: 521
Tel: (36) 62-432-232 Fax: (36) 62- 433-502
e-mail:rasko@nucleus.szbk.u-szeged.hu]
Vizsgált területek- kutatási célból végzett vizsgálatok:
Populáció genetika: mitokondrialis DNS D-loop szekvencia, ill. Y kromoszoma mini es mikroszatellita polimorfizmus vizsgalat
Betegseghajlam: DNSpolimorfizmus:methylentetrahidrofolat reduktaz polimorfizmus,ill.idiopathias scoliosis hajlamosito DNS polimorfizmusa
DNS reparacio: karosodas -specifikus egysejtes elektroforezis limfocitakbol, ill. tenyesztett emberi firoblasztokbol
Vezető: Dr. Raskó István, az orvostudomány doktora, intézetvezető

Millió Ölelés:
Nyusz
nyuszifülû

Enikö! Nekem sem müködik, ua. irja ki

Nyusz! Én nem mennék maszekba Szabohoz, ha a nödokid is tud beutalot adni, miért fizetnél érte. Velem a tanácsadóban mindig nagyon rendesek voltak, hiába nem privát betegként érkeztem. És addig maradtam, amig volt kérdésem. A genetikai tanácsadoba én a Somogyi B. u. legvége felöl mennék ott könnyebb talán parkolni, én legalábbis a Klinikáknál sokszor csak körözök miközben mögöttem meg dudálnak. Majd utána nézek nekem volt telefonszámom közvetlen a tanácsadásra, én amugy ott mindig a Horváth Emesénél voltam, nekem SZ. nagyon nem jött be (nem szakmailag, bár ugy is csalodtam, de a stilusa...) Neked az Orvosi Gen.Int kell amugy

Káti! Hü de szégyellem de már nem emlékszem mekkora csoport volt. Talán 8an voltak, de volt még abban a szobában még egy csoport, azok is annyian, másik gondozoval. Nekem ott minden dada nagyon kedvesnek tünt, én nagyon örültem hogy végül oda jártunk, mert elöször csak kényszer volt. Januárban kezdük de aztán ápr. indultunk ujra mert több betegség lett egymás után, végül a fülész bölcsiszünetet javasolt. Nálunk hüvösben is mindig kimentek, csak nem le az udvarra hanem a fedett teraszra, ahol szönyeg van leragasztva. Doncsi nagyon ügyes hogy ilyen könnyen beszokik, nekünk kellett 1 hét mert Orsi elötte sosem volt nélkülem, nagyinál sem. Ott aludni meg akkor kezdtük amikor már megszokta a bölcsit, mert ugye korábban igy nem is aludt máshol még, nem akartam hirtelen nagy változást. DE nem volt gond, pedig nagyon anyás volt, logott rajta, mégis nagyon várta mert látta hogy a nagyok már bölcsibe, oviba járnak és tudta az milyen jo hely, oda nem mehet akárki, csak aki elég ügyes már stb:) szoval poz. probáltam neki elmagyarázni hogy miért fog oda járni. AZt hittem összel visszamentél melozni, mintha igy irtad volna. Megvan már a Phd?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nyusz: Ez:
Szeged
Szegedi Tudományegyetem, Orvosi Genetika Intézet
H-6720 Híd u. 6.
Tel: (36) 62- 312-629 ill. 36 62 455-133
Vizsgált betegségek és alkalmazott módszerek:
Genetikai tanácsadás
Cytogenetikai vizsgálat perifériás limfocita kultúrából, chorionból és amnionfolyadékból
Vezető: Prof. Dr. Szabó János egyetemi tanár

De a legegyszerűbb ha felhívod őt: Budainé Perjés Zita (Szabó János prof asszisztense) 0670/ 2781772 és neki elmonod, hogy mi van.Majd ő útbaigazít! Azt feltétlenül mond, hogy messziről jöttök, és jó lenne amit lehet egyszerre letudni :wink:

ceniko
Szeged

Nyuszifülű!
Előttem nagyjából már mindent leírtak, de nekem is van tapasztalatom az ügyben. Szabó dokihoz én sem rohannék egyből, elég borsos árat kér a vizsgálatokért. Én mondjuk már terhesen voltam nála, így akkor nem sajnáltam semmilyen vizsgálatért a pénzt. A genetikai intézetben is jártam viszont előtte, szintén Horváth Emesénél. Hát... igen. Keményen a szemedbe vágja a dolgokat, meg nem igazán foglalkozik a lelkeddel, de végülis valahol ez is érthető, hiszen naponta ilyen ügyekkel találkozik. Szóval első körben szerintem ha már van beutalód, tőle kérj időpontot.

Kép
tita80

Zita!
Privi ment újra.:)
Márk mit szól a pocidhoz?Mármint hogy nő.
Várja a kistesót?
E.

szilde
Szeged

öööö nekem bejött a Szabó prof stílusa :lol: :oops: 8)

ceniko
Szeged

Szia Karmen,

Még nincs PhD, majd kb 1 év múlva remélem, azért megyek most vissza. Itt is aranyosak, csak még nem mennek ki a levegőre, meg nem tudom,m hogy máshol a kicsikkel játszanak-e a bölcsiben, én hiányolom, hogy nem énekelnek, mondókáznak stb...de lehet, hogy ez most még nem is menne, mert mindig van valakivel tennivalójuk, vagy pelenkázás, vagy megnyugtatás, ez végülis egy kicsi csoport, még a leg"nagyobbak" is csak pár hónapja járnak. Nálatok mit csináltak napközben? Vagy majd ha jó idő lesz és az udvaron lesznek, akkor lesz valami szervezettebb játék vajon?
Ti hogy vagytok? Látom már a picikéd is 10 hónapos, te jó ég, nemrég született:)

Kép
káti

Mukika ma 11:22-kor írt nekünk ide, és most olvastam egy másik helyen, hogy:
Ma fél 3 körül megérkezett Roland 3370 grammal és 49 centivel.
:lol: :lol:
Sok szeretettel gratulálunk!

Edit: Szerintem neked is már csak a 32 hetes vérvétel van hátra.
Védőnőhöz utoljára március 5-én megyek :) M.É egyébként.

Zituska: Szegény Noémi :( És szegény te, kitartás. Remélem Boti jól van.
Képzeld, ugye nálunk is játszott a Botond név (nálam, apánknál nem), erre tegnap mondtam Grétinek hogy Levente lesz a kistesó, mire ki volt akadva hogy nem is, mert Botond legyen inkább :D Mikre nem emlékszik....
Ja és ma pihentünk egymás mellett a háta volt a hasamnál, a tesó meg elkezdett rugdosni, izomból dögönyözte Gréti hátát, ő meg nagyon élvezte, főleg miután mondtam hogy ez szeretetből van és nem épp bántani akarja a pici baba :)

Zsuzsu: Nem teszek semmit az asztalra. Kapott már mindent az asztal, zsírkrétát, színes ceruzát, gyurmát...letörlöm és kész. Mondjuk gyurmázáshoz teszek papírt, de attól még van mindenhol.
Nagyon jó ez a kép Ábelről, és örülök a pihenéseteknek, és irigyellek is érte :) Én is ilyen "nem kell semmit csinálni" kiruccanásokra vágyok....és csak vágyok és vágyok.... :roll:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Hű csajok, ma is jól belehúztatok :lol: :lol: :lol:

Kinga :) Bocsi, hogy eltűntünk, tegnap a Klauzálon mociztunk, ma pedig úgy volt, hogy jön hozzánk a doktornéni, de annyi kis betege van, hogy végül csak holnap jön.

Zituska :) Noéminek itt is jobbulást kívánok!

Zsuzsu :) Üdv újra itthon, bár biztosan szuper volt egy kis kikapcsolódás :D A kis szőkeség nagyon édes a képen! :D

Szandra :) Jobbulást neked!

Nyuszifülű :) Üdv itt! :) Sajnálom, hogy ezeken keresztül kellett menned :cry: :cry: :cry: Sz. doki: ha azt mondom, hogy akkor sem mennék hozzá, ha ő fizetne nekem, akkor nagyjából mindent elmondtam róla. A stílusa sztem minősíthetetlen, sajnálom, hogy egyáltalán kismamák közelébe engedik. Persze a magánjában nem tudom, milyen, nekem egyszer az ambulancián volt hozzá „szerencsém”, többet soha. :evil: :evil: :evil:
Ja, egy sztori róla. Egyik ismerősöm babát várt, most pár hónapos a kislánya. Nem tudom már, mi volt az előzmény, de a lényeg, hogy amniocentézist kellett neki csináltatni. Pár hét múlva a fent említett dokihoz ment az eredményért, izgult mint állat, a doki csak nézi az eredményeket, hümmög és nem szól egy szót sem. Erre kérdezi a lány, hogy doktor úr rendben van minden? Doki ránéz (de ehhez ismerned kell, hogy hogy néz) és közli, hogy NEM. Csóri csaj majdnem elbőgte magát, mire Sz. közölte, hogy a vizsgálati eredmények sem biztosak, majd akkor derül ki, hogy egészséges-e a gyerek, ha megszületett :shock: :shock: :evil: :evil: Szerencsére az lett, de ennyit Sz-ről :evil: :evil: :evil:

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Ja, ez kimaradt: Isten éltesse a Dórákat!!!

KépKép

KépKép
timika

Nyusz, Timi! Én a magánpraxisában voltam, ott is paraszt (elismerésem a csajnak hogy a hirre nem bögte el magát, én bögtem a Szabó elött, igaz az is sokat számitott ahogy előadta a dolgokat)

Káti! Én pont ezért szerettem nagyon ezt a bölcsit mert nem csak gondozás van. Már a kicsiknek is van éneklés, mondókázás, nekünk be volt osztva minden napra a hétre hogy melyik nap mi van, gyurmázás, rajzolás, zene stb. Nagyon sokat tanult ott Orsi, igaz ö elötte is imádta a mondókákat, dalokat tölem is sokat tanult, de sok idöt szántak arra hogy a gyerekekkel foglalkozás is legyen. Én tényleg csak muszájbol vittem oda mert ez volt ugye közel, de annyira jo választás lett! De a legtöbb bölcsiben, (Mórán is) csak gondozás van, bár azért mindenütt szoktak lenni foglalkozások, de nem jelentős mértékben. Nálunk meg főleg az volt. És ime a példa, a gondozás mellett is marad idö ezekre ha akarják. Udvaron nálunk szabadon játszottak, volt sok játék és kinek mihez volt kedve. De ha esett akkor is ki tudtak menni a fedett terasz miatt, ami tényleg nagyon klassz volt igy (én is szeretem ha minden nap levegözik a gyerek)

Zsuzsu! Én ugy szoktam hogy minden el van rakva, akkor kapta meg Orsi ezeket a játékokat ha én is mellette voltam és ha befejeztük egyböl eltettem, egy rajzlap v. papir volt csak alatta nem lett baja az asztalnak. Bár nekünk egy nagyon régi ocska konyhaasztalunk van, nem azért mert féltettem hanem hogy szokja meg hogy vigyázunk a dolgokra

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sz.prof stílusát én sem csípem, és még finom voltam, két tábor van van aki imádja és van aki kifejezetten nem csípi :lol:

viszont tény h. nagyon-nagyon jó orvos.

Enikő!
Violát felvették az oviba, v. mi lesz?

ovi:
nekem azt mondták h. elsőkörben az odatartozókat veszik fel, + a tesókat, utána jön a többi, ja, ha már másik oviba is beíratom akkor esélyünk sincs, mert úgy van vele h. akkor jó nekünk másik is,
csak attól félek ha ide nem veszik fel, akkor majd beteszik egy rossz oviba :roll:

ti hogy csináltátok? (akinek ovis a gyerkőce) csak 1be írattátok be?
más oviban is ez a redszer?
Vendég

Enikő!
Zalánnak van már kint foga??
Vendég

Zozo: Előbb be kéne iratni ahhoz hogy felvegyék :lol: A beiratás meg majd március-áprilisba lesz valamikor....

Mukikának sok szerettel gatulálok én is :) Jó egészséget nekik :)

ceniko
Szeged

na mégeccer :D sok szeretettel gratulálok én is

ceniko
Szeged

Mukika, GRATULA! Hihetetlen, hogy fél tizenkettőkor még írt, és fél háromkor már kint is volt Roland! Isten hozta!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Hefe, Norus: nagyon sok boldog névnapot lánykáitoknak! No meg persze, ha valakit kifelejtettem, s ő maga vagy lánykája Dóra, Dorottya névre hallgat nekik szintén sok boldogságot!

Mónika és Dórika

vesm

Hja télleg Dóráknak,Dorottyáknak én is boldog névnapot kívánok :D

ceniko
Szeged

Minden Dórát/Dorottyát/Dorkát Isten éltessen :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Csajok!
Lasan eljön az idő - oké, lassan, de azért közeleg :) - hogy felköszöntöm a kisfiamat az első szülinapján. CSAK: nem tudom, hogy mivel. Tanácsokat szeretnék kérni, hogy ki milyen tortával készült a nagy napra. Merthogy én a nagyon lelkes és túlbuzgó anyukák közé tartozok, aki maximálisan betartja a javaslatokat, és nem ad a gyerekének semmi olyat, ami cukros, ami tejszínes, ami sós, ami adalékanyagos... De akkor miből lehet tortát készíteni??? :) Vagy szúrjam bele a reszelt almába a gyertyát? :) Ha van valakinek valami jó kis recpetje babatortához, szívesen fogadnám!
Köszi!

Kép
tita80

Sziasztok!

Mukika!
Gratulálunk! Ez aztán gyorsan ment! :wink:

Dancsi!
Örülök, hogy otthon vagytok! További sok gyógypuszit küldünk a gyerekeknek!

Enikő!
Elnézést, hogy később, de hatalmas cuppanós szülinapi puszit küldünk Violának!

Szanna!
Nóri gyönyörűséges!
Gábor is csak hason aludt!

Kinga!
Melyik bölcsibe mentek?

Káti!
Én is a Petőfi S. sgt-i bölcsibe írattam Gábort, de mi "csak" szeptemberben megyünk,ill. augusztusban "beszokni".
Én csak jókat hallottam róla! :wink:

Nyuszifül!
Sok tanácsot nem tudok adni! :cry:
De amit Enikő javasolt, hogy egész napos parkolójegyet vegyetek, azt fogadjátok meg!!!Nagyon sok a büntetés!És azzal ott álltok és annyit, amennyi jól esik!Figyeljetek, hogy csak kijelölt parkolóban álljatok meg, mert ha várakozni tilos táblánál álltok meg(sajnos vannak helyek amik megtévesztőek), akkor elviszik a kocsit!Na, az még többe kerül!

Zituska!
Noéminak jobbulást!

Tita!
Mivel én nem vagyok túlbuzgó anyuka, én egyszerűen rendeltem neki egy tortát!Úgyis a tűzijátékos gyertya volt számára a legérdekesebb,meg az, hogy kézzel belenyúlhatott a tortába!És mivel 3 falatnál többet nem evett belőle úgy gondolom sokat nem ártottam neki, mi pedig falatoztunk egy fini tortát!
De tudok neked egy tej- és tojásmentes almás sütit, viszont cukor abban is van!

Szépe estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!!

MUKIKÁÉKNAK SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!

Köszönkük az Ábeldicséreteket!! :)

Lányok! Kissé elszomorodtam tegnap. Kicsi fiam, bújik mindenkihez, puszikat dobál, idegeneket ölelget. Mi nagyon szeretjük, Ő a mindenünk és nem értem a viselkedését......Természetesen tőlünk is várja a szeretgetést, de nem értem miért ennyire közvetlen idegenekkel is....

ÍGértem képeket:

Kép Jeges Balaton

Kép Pancsi

Kép pancsi2

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Csibe!
Én is elkérhetném azt a receptet?
Köszi.
Edit

szilde
Szeged

Zsuzsu!
Hanna is ilyen volt.Nagyon közvetlen.
Ez normális dolog ekkora gyerekeknél.Pont azért ilyen szertgetős,mert azt adja tovább amit otthon tapasztal,sztem.
Azt hiszik mindenki jó ember,mindenki szeretetreméltó.

Persze azért nem engedtem oda mindenkihez,meg sokat magyaráztam neki,hogy kinek köszönünk kinek nem.Sokszor leszólított idegeneket,olyanokat is aki nekem nem volt szimpi.. :shock:

Azért később erősebben jelez majd neki a belső radar,és jobban megérzi majd,hogy kit jobb elkerülni.Addig meg nekünk kell helyette kicsit navigálni.:)

Enikő!
Hol csinálták a lézeres talpvizsgálatot a lányoknak és mennyiért??

Edit

szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?