Sziasztok!
Köszi a jókívánságokat és a segítség felajánlását.
Elég csehül állunk, mert egy csomó dolgot bedobozoltunk és elszállítottunk a szüleinkhez, mire kiderült, hogy a vevőnk bankja nem valószínű, hogy az adásvételiben meghatározott fizetési határidőre fizetni fog. Így most várakozó álláspontra helyezkedtünk. Ha pár napon belül nem kapjuk meg a pénzt, kénytelenek vagyunk körbemutogatni a lakást még pár potenciális vevőjelöltnek, ugyanis nem akarunk két szék között a pad alá esni (akarom mondani egy millió forintot veszíteni a másik adásvételi záros határideje miatt).
Timi!
Július közepéig még kilenc vizsgám van hátra, szóval nem mondom, hogy unatkozom mostanában.
Az esős napon mi is itthon ragadtunk, nap végére már egyre reménytelenebbül zengett Csenge vau-vaus kiáltozása.
Sikerült eljutni a Duna-partra?
Érdemes megnézni, főleg a tanösvény körüli részt, illetve továbbsétálni a Horgásztanya felé, mert szerintem nagyon szép. (Ha nem tévedek nagyot, mostanság nyílhattak ki a tavirózsák vagy pár hét múlva fognak virágozni a Horgászegyesület közelében.)
Mi amikor tehetjük, levisszük a babát a Dunához, tavaly sem tettünk másként.
A tanösvény útvonalán található néhány fából ácsolt hidacska, amin nehéz átjutni babakocsival. Ott elkél egy plusz felnőtt segítsége, illetve babakocsi helyett mi néha hordozókendővel visszük Csenguszt. Ha egyedül vagyok vele a tanösvényen, akkor meg csak az első alacsony hidacskán tolom át a babakocsit és letelepszük az első nagyobb lépcsős híd előtt. Babóca nagyon élvezi a víz, meg az állatkák látványát. A vadkacsák már menekülnek ha meghallják a boldog visítozását.
Szerintem ne hagyjátok ki, a Duna-part Szigetszentmiklós egyetlen szép helye.
A régi révnél (teniszpálya mellett) le lehet parkolni, így mi onnan szoktunk indulni és végigsétálunk a Kéktóig a tanösvényen, majd vissza. Ha jut rá idő és kedv, akkor az ellenkező irányba (a Horgásztelep felé) is elsétálunk.
Szombaton azt tervezem, hogy kiugrunk a Szigeti Sportsokadalomra a Kéktóra, vasárnap pedig meglátogatjuk az egyik nagyit.
Ti mit terveztek gyereknapra?
Jucusnak pedig üdv a topikban!
Egy Jucus megy (hisz engem is így becéztek a munkahelyemen), másik Jucus pedig remélhetőleg jön.
))
Üdv.
Judit
UI: Újfent sokszor kellett próbálkoznom eme hozzászólás elküldésével is. A kedvencem az volt, amikor a Szszm. topikunk nevére kattintva a következőt olvastam: "Nincs hozzászólás a témában."