Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Timi!
Csatlokozom Gabihoz, boldog névnapot kívánok neked!
Remélem, Réka már jobban érzi magát.

Csengusz, mint a mellékelt képen is látható, egész jól van már (némi tüsszögést leszámítva). Hozzá kell tennem, hogy a pár hozzászólással ezelőtt csatolt képen nem is vág olyan csibész képet, mint ezen a mostanin. Egyébiránt tökéletesen nyomon követhető, hogy merre is dörzsölte végig az arcát maszatos kézzel. :-)))

Gabi!
Fanni nem egyszerű kis energiabomba.
Én már nagyon várom, hogy Csenge elkezdjen futkározni, mert akkor nem menekül, elmegyünk vele kirándulni és jól kifárasztjuk. :-)

Üdv.
Judit
Kép
Vendég

Sziasztok!

Gabi, Judit!
Nagyon szépen köszönöm a névnapi üdvözletet, igazán figyelmesek és aranyosak vagytokKépKépKép!

Gabi!
Fanni, Duracell-NyuszidKép nem semmi!!! Sztem rám is hamarosan ez a sors várKépKépKép!

Judit!
Egészségére Csengusznak a kajcsit. Úgy látom ízlett NekiKép! Halálian édesKépKépKép!

Mi már jobban vagyunk, bár Réka orra még mindig folyik. Szeretném du. már kivinni a levegőre, de nem tudom, hogy mikor, mert még majd most fog hamizni, meg a mosógépet is meg kell várnom, hogy gyorsan ki tudjak teregetni.

Szép napot Mindenkinek!
Timcsy

KépKép
cinka

Sziasztok!

Most már egyre később járunk be, hátha a kisasszony méltoztatik aludni.Délután 2 körül bementünk Pestre, találkoztunk néhány régi babaismerőssel.Meg se ismerték a Fannit.Azt mondták, hogy irtó sokat változott,de az tűnt fel a legjobban nekik, hogy sokkal nyugisabb lett.Régin sokat nyafizott séta közben,most meg ő volt a legjobb baba.
Szóval, először ott próbáltam kifárasztani.Miután hazajöttünk, mentünk szomszédolni.8 után jöttünk haza, mostanra sikerült el is aludnia.

Örülök, hogy minkét csajszi jobban van már.Akkor talán a jövő héten össze is tudunk jönni vhol.

Jó éjt!
Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Gabi!
Ma mi is tök későn értünk haza, mert eleve tök későn is indultunk elKép sétálni! De legalább most Apa is velünk tarthatott. Olyan ritka az ilyen alkalom, nagyon klassz voltKép!
Teszek is fel pár friss képet, melyeket

Fáradhatatlan FanninakKép & Csibész CsengusznakKép küldünk!!!
Kép
Kép
Kép

Holnap reggel megint vár minket az uszoda, utána pedig megyünk haza a Nagyikhoz! Kellemes Hétvégét Nektek!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Timcsy!
Tök jók a képek, amiket feltöltöttél. Azt a virágot hol fotóztátok? Esetleg még a nevét is tudod?

Babám már csak elvétve tüsszög, ellentétben velem. Pocsékul vagyok, annak ellenére, hogy literszám döntöm magamba a mézes citromos teát és C-vitamint zabálok. Mindjárt összedobok egy hatalmas tálnyi gyümölcssalátát, az ilyen esetekben mindig segít. :-)

Üdv.
Judit
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, Fanni 2 napja a saját ágyikójában alszik hajnali 4-5 -ig.Ritkábban sír fel.
Első este szinte végig fent voltam, és azt vártam, hogy mikor ébred fel, de tegnap végre már én is tudtam aludni. Remélem, ez nem csak egy rövid beetetés, hanem egy kicsit még javuló tendencia.
Sokat vagyok vele friss levegőn, és igyekszem, hogy minél több új élmény érje.Issza magába az információkat.És egyre ügyesebben áll.

Judit!
Jobbulást!
Tudom, ebben az állapotban dobozolásra nemigen tudsz gondolni, de mi most nagy takarításban vagyunk/itthon van a férjem/, és ha tényleg kellenek a dobozok, akkor a jövő héten átvisszük vmikor őket, de ha nem akkor megpróbálunk valahogy megszabadulni tőlük.

Jó éjszakát!
Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!
Gabi!
Alakul, végre, végre alakul a te éjszakai nyugalmad is. Jó ezt olvasni. :-)
Ügyes a babód, hogy ilyen sokat ácsorog már. Csengusz még kicsit Lusti Pisti, de azért már ő is próbálkozgat a kapaszkodás nélküli ácsorgással. :-)
A dobozoknak örülnék, előre is köszönöm. A páromnak hiába mondom, hogy hozzon már dobozokat, csak a fülén csücsül, pedig nemsoká itt a költözés a nyakunkon. :-)
Jövő héten (13-a kivételével) az összes nap jó, lakásomban vagy a környékén leszek fellelhető. Hálás lennék, ha ide tudnátok hozni vagy mi is elugorhatunk érte, ha gondoljátok.

Üdv.
Judit
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este megjöttünk a nagyiktól. Igazán szép vasárnapunk volt. Anyák napja alkalmából én is kaptam egy gyönyörű szép csokor virágot RékátólKép (Apuci azért egy picit besegítettKép) Olyan jó érzés voltKépKépKép, teljesen meghatódtam!

Judit!
Köszönjük a dicsérő szavakat. A virágot a Kinizsi u.-ban fényképeztük. Sajna a nevét nem tudom, egy kis facsemetén tündökölKép.
Remélem ki tudtad magad kúrálni, s már jól/jobban vagy.

Gabi!
Gratula Fanni "jóalvásához"Kép. Már Rád fért, hogy Te is pihizz egy kicsit.

Szép napot Nektek!

Timcsy

KépKép
cinka

Sziasztok!
Tök fura volt, hogy anyák napján életemben először én is kaptam virágot. Azért ez is egy mérföldkő, nem? :-)
Holnap sajna megint nem megyek klubba. Még mindig beteg vagyok. Ma asszem elmegyek végre orvoshoz, ha meg tudom szervezni, hogy az egyik nagyi vigyázon Csenguszra.
Üdv.
Judit
Vendég

Sziasztok!

Tudjátok, én tavaly értettem meg igazán, hogy miért ünnepeljük az anyák napját. Addig megszokásból ünnepeltem, de most már tudom, hogy mit jelent igazán anyának lenni.

Azért Fanni jó alvása természetesen csak átmeneti volt.Õ így köszöntött engem.Most lassan visszatérünk a régi kerékvágásba.

Judit!
Szerdán vagy csütörtökön megpróbáljuk átvinni a dobozokat, de majd még egyeztetünk addig.

Fanni ma kapott egy új kis igazi kislányos vászoncipellőt.Teljesen beleszeretett a leányzó.A kocsiban már majdnem felhúzta a régi cipőjére.Otthon pedig már felemelte a lábát, hogy adjuk rá. Amikor megkérdeztük tőle, hogy hol a Fanni szép cipője, büszkén mutatott a lábára.Az apjával együtt majdnem megzabáltuk a kiscsajt, annyira aranyos volt.

Jobbulást Judit!
Szép estét!

Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Az előző hozzászólásomból lemaradt egy z betű. Ezúton pótolom. .-)

Gabi!
A szerda és a csütörtök is jónak tűnik. Majd e-mailben vagy telefonon adjam meg a pontos címem? Előre is nagyon köszönöm, hogy elhozzátok nekem. :-)
Tök vicces, hogy még a tojáshéj ott fityeg lánykáink popsiján, de a dicséretre már édesen reagálnak. Anno a kis pelenkás unokahugim hosszú ideig ringatta magát a tükör előtt állva, csodálva önmaga és ruhája szépségét, mikor megdicsértük:-)

Egy fokkal jobban érzem magam, de babás társaságba még nem megyek, mert annyira még pont elég a vírus, hogy átadhassam másnak.

Üdv.
Judit
Vendég

Sziasztok!

Hogy vagytok? Mi, most hogy itthon van apa, egyfolytában rohangálunk.Lakcímkártyák, kocsiátíratás...

Judit!
Ha még mindig jó a holnap, akkor délelőtt átvisszük a dobozokat úgy 11 körül. A címedet, szerintem jobb, ha sms-ben küldöd át.De mindenképpen telefonálok, mielőtt indulunk.

Timi!
Réka hogy halad az úszással?Tetszik neki?

Fanni két napja állandóan azt mondogatja, hogy "báci".Sokat szoktam neki mondogatni, hogy a bácsik dolgoznak az udvaron.Irtó aranyos, amikor mutat ki az ablakon, és mondja, hogy báci.
De ma már az apjának is ezt mondta.Hát, férjem nemigazán örült neki. Mondjuk, megértem.
Egyébként egyre több szót próbál mondani.

Üdv.
Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Judit!
Először is CSENGUSZNAK KépKépKép NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!!!!
Kép

Jó pakolászást Nektek!

Gabi!
Köszönjük kérdésed, járunk szorgalmasan úszkálni, s a Leányzó hál' Istennek élvezi isKép. Mondjuk inkább azt priorizálja, mikor Õ irányíthat, de hát muszáj a "kötelező gyakorlatokat" is elvégezni. Az oktató hölgy meg van Vele elégedve, s múltkor a merülésre 5*-t kapott. Tudom, hogy ez most így elég brutálul hangzik, hogy egy alig 8 hónapos Gyerkőcöt osztályoznak, de vhogy értékelni kellett...

Gratulálok Fanninak, hogy "eleredt a nyelve"Kép, édes lehet, ahogy mondogatja, hogy báci!! Persze azt is elhiszem, hogy Párod nem igazán örült neki, mikor Õt is lebácsiztaKép.

Szép Napot!
Timcsy

KépKép
cinka

Sziasztok!

Gabi!
Ezúton is nagyon köszi a dobozokért! Végre elkezdhetem a dobozolást.
Fanni nagyon ügyes, hogy már beszélni próbál.
Csenge is pár nappal ezelőtt mondta azt, hogy "báci", valamint hogy "pojsz" (polc). :-)
De akkor a legaranyosabb, mikor édes, lágy babahangon azt susogja, hogy "baba", majd közvetlen utána büfög egy orbitálisan nagyot, ami leviszi a hajamat is. Már nem egyszer fordult elő. :-)))

Timi!
Nagyon köszi a jókívánságokat. :-)
Kíváncsi vagyok, hogy mit szól majd az ajándék játékokhoz, ugyanis a már meglévő ötvenet már nagyon unja. :-))) /Majd csak este köszöntjük fel, ha az apja is itthon lesz./

Üdv.
Judit
Vendég

Sziasztok!

Judit!
Hát ezen az orbitális büfögésen röhögtem egy akkorátKépKépKép, hogy sikerült a monitort is leköpnöm a teával, amit békésen kortyolgattam olvasás közben! Ez nem lehet semmi! De milyen édes, hogy figyelmeztet előtteKépKépKép! Egy szavad sem lehet!!!
Hogy haladtok a pakolással???
Csenge örült az ajándékoknak, nem volt megilletődve???

Gabi!
Bácizós Kiscsajszid hogy van?? És Te?? Tudsz most egy kicsit pihenni??
Gondolom, most nagy az öröm, hogy Apa is itthon van!

Réka rendesen elkezdett mászni, de olyan ütemben, hogy az elmúlt 4 napban 2 db. rugdalozója lyukadt kiKépKépKépKép!
Tudom, hogy Ti már túlvagytok ezen, de nekem nagy öröm volt.
Fel is teszem a fürdőszoba felfedezése c. sorozatot!!

KépKép
KépKép

Ja, és természetesen a nappaliból indult, ami kb. úgy 5 méterre vanKép!

üdv.
Timcsy

KépKép
cinka

Sziasztok!

Timi!
Először is nagy-nagy gratula kis kalandorodnak, Rékának az első hosszabb mászáshoz. Tök jó a fotósorozat róla. :-)
Nekem is hatalmas öröm volt, mikor végre elindult a lánykám előre is, ugyanis több héten keresztül csak tolatni tudott, de azt iszonyatos sebességgel. (!) :-)))
Másodsorban pedig sajnálom a monitorod. :-)
A pakolást nem túl lekesen kezdtem el, még csak két nagyobb dobozt töltöttem meg könyvekkel, aminek eredményeképp két polc jelenleg üresen áll. Csenge az esti etetéskor összevont szemöldökkel, értetlen arccal bámult az üres polcokra, mintha azt gondolta volna, hogy "Mifene, hova tűntek onnan azok a színes tépnivaló vackok?" :-)
Tegnap este Csenge köré halmoztuk az ajándékait és szó szerint vagy tíz-tizenöt percig komor arccal emésztette a látnivalókat. Totálisan ledöbbent, hogy ez meg mi. :-) Aztán negyed óra elteltével feloldódott és viháncolva elkezdett rugózni örömében és kezdetét vette a játék. :-)
Azt azért hozzá kell tennem, hogy neki a hatalmas halom új játék régen rosszat jelentett, ugyanis a koraszülött kontrollokon mindig betették egy játékhalom közepébe és elkezdték vizsgálgatni. Bizonyára ezért illetődött most így meg. Szerintem nem tudta mire vélni a helyzetet. :-)
Üdv.
Judit
Vendég

Sziasztok!

Apa ma este ismét elment!Volt is nagy sírás!De az utóbbi 2-3 napban nagyon hisztis lett a kiscsajszi. Ma is minden ok nélkül úgy rázendített az udvar közepén, hogy hirtelen szóhoz sem jutottunk.
De egyik pillanatról a másikra változik a hangulata.Utána bűbájosan elkezdett gagyogni./állandóan azt mondogatta, hogy billa-billa-billa/
Egyébként amikor mi ünnepeltük a szülinapját,akkor ő rögtön nekiesett a játékoknak, viszont az ajándék tortához, amit "szét kellett volna kennie", hozzá sem nyúlt.

Timi!

Most lesz igazán vége a nyugalmadnak! De gratula Rékának! Nagyon ügyes, hogy ilyen hamar elkezdett mászni.Fanni sokáig forgolodva jutott el mindenhova, utána hátrafele kúszott, és szinte egyidőben kezdett előre mászni és felállni, de akkor már majdnem 1 éves volt.

Az, hogy itthon van a férjem, nem jelenti nálunk azt, hogy többet pihenhetek. Először is rohanunk mindig valahova, rég látott barátokkal is ilyenkor tudunk találkozni,szüleit is be kell iktatni.Mellette ki kell mosni a cuccait,vásárlás...És mellette ugyanúgy foglalkozni elkényeztetett kis lánykánkkal.Talán annyi, hogy este nyugodtabban ülök a fürdőkádba.

Judit!

Látom, nem vesztegeted az időt! Ha bármiben tudok segíteni, nyugodtan szólj./értem ezalatt Csengusz őrzés, ha hirtelen vhova el kell menned, költözés../
Fanni is furcsán méregette a folyamatosan üresedő polcokat, nem nagyon tetszett neki a helyzet.
Most viszont már élvezi az itt létet.Igaz, ehhez is kellett néhány hónap, meg az, hogy kitavaszodjon, és a szomszédok is előbújjanak.Most már tök jó viszonyban vagyunk.

Üdv.
Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Gabi!
A billa mit jelent /az élelmiszer üzletlánc nevén kívül :-)/?
Nálunk volt tortamaszatolás. Mellékelem is a bizonyítékokat. :-)

KépKép

Gabi, nagyon aranyos vagy, de szerintem van neked elég bajod nélkülem is. :-) Tök jól esik, hogy segíteni akarsz. Nagyon köszönöm. :-)

Ma "úttörő vasúton" utaztunk (nem tudom, hogy mi az új neve /már ha van neki/), mindenesetre nagyon kellemes volt. Pont egy nosztalgia járathoz értünk oda, így Csenge teljesen betojt a gőzmozdonytól és az alagúttól, de pár perc elég volt számára ahhoz, hogy boldogan nevetgélni kezdjen. :-)

Kellemes vasárnapot kívánok nektek!

Üdv.
Judit
Vendég

Sziasztok!

A "billa" jelentésére még nem jöttünk rá, de egymagában nem használja csak min.duplán.

Tegnap voltunk egy igazi bébijátszótéren.A homokozóban két perc alatt betemette a lábait.Irtóra élvezte.Nagyon figyelte a többi babócát, és este szopi nélkül aludt el.És viszonylag jól is aludt.

Spárgát adtatok már a manóknak? Múltkor már szemezgettem vele az üzletben.Van valami jó receptetek?
Másfajta is lehet.

Üdv.
Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!
Gabi!
Hol volt az a bébijátszótér?
Spárgát eddig életemben csak kétszer ettem, egyszer a szakács bátyám javaslatára megpároltam és hollandi mártással leöntve tálaltam, a másik alkalommal pedig nagynéném hozta be a finom tejfölös spárgalevesét a kórházba Csengusz születése után egy-két nappal. A párolt verzió nem volt nagy szám, de a leves kitűnő volt. Receptet már kértem tőle e-mailben, de egy év kevés volt rá, hogy begépelje nekem vagy más módon eljuttassa. :-)
Jövőre majd vetek spárgát, mivel úgyis a homokos talajt szereti a növény, Délegyházán meg az van és onnantól még pár /talán 1-3/ év, amikor elkezdhetjük enni. Akkor fogok kipróbálni egy csomó receptet reményeim szerint. :-)
Van egy könyvem, amiben írnak pár spárgás receptet, holnap fellapozom és elküldöm, jó?
Én sokszor a netről szoktam recepteket vadászni, amelyik recept a legjobban hangzik, azt használom fel.
Üdv.
Judit
Vendég

Sziasztok!
Gabi!
Ha átküldöd az e-mailcímemre (baggins@invitel.hu) a saját mail címed, akkor ma este vagy holnap küldök neked spárgás recepteket.
Üdv.
Judit
Vendég

Sziasztok!

Judit!
Tortamajszolós Csengusz baba halálian csúcsédesKépKépKépKépKép!!! Házilag készült a torta, vagy rendeltétek? A marcipán kutyuson nem lepődött meg???

Ja, azt már én is fel akartam ajánlani, amit Gabi írt, hogy ha van v.mi olyan intéznivalód, ahova Csengét nem tudod/nem akarod magaddal vinni, szívesen pesztráljukKép!

Köszi a dicséretet a mászáshoz és a fotósorozathoz!
Réka természetesen azóta is egyre intenzívebben gyakorol. Sőt tegnap már a szekrénynek támaszkodva fel is állt.

Gabi!
A spárga nagyon egészséges. Tavaly, mikor Réka még a pocakomban volt, elég sűrűn ettem, mert sok benne a folsav (és természetesen más egyéb vitamin is).
Vannak nagyon egyszerű receptek is, amikor csak simán megfőzöd, s fantáziádtól függően mindenféle finomsággal tálalod.
Az egyik legegyszerűbb sztem a sonkás spárga.
Spárga, sonka, sajt, vaj, bors, só, esetleg tejföl vagy tejszín.
Pucold meg a spárgát (ne maradjon rajta héj, mert akkor keserű lesz), és sós vízben főzd meg (kb.20'). Majd csepegtesd le, és 3-4 db-onként tekerd be a sonkaszeletekbe. Kivajazott jénaiba/tepsibe pakold be, és borsos tejszínnel/tejföllel locsold le, majd szórd meg reszelt sajttal és süsd össze!

Jó főzőcskézést!
Üdv.
Timcsy

KépKép
cinka

Sziasztok!

A bébijátszótér Pesten, pontosabban Budán a XI.kerületben volt. Arrafele laktunk régebben, és Fannival időnként meglátogatjuk a "régi" kis barátokat, akikkel tartjuk a kapcsolatot.És mivel végre jó idő volt, nem a lakásban raboskodtunk, hanem kiültünk egy játszótérre.Pontosabban annak is a homokozójába.

Képzeljétek, Fanni ma önállóan ette az epret!Még hátul is epres lett a feje.
/Az epres kezével elkezdte fogdosni a fejét/

Timi!

Köszi a receptet.Az embernek időnként a legegyszerűbb dolgok nem jutnak az eszébe.
Ma felétek sétáltunk délután négy körül, de nem voltak kint túl sokan.
Hazafelé a változatossák kedvéért megint elakadtunk a szomszédnál.Nagyon jó fejek, és imádják a kisasszonyt és természetesen viszont is.
Ha elkezd járni, már legalább tudom, hogy hol kell majd keresnem.

Judit!
Előre is köszi majd a recepteket.Időnként én is szoktam vadászni a neten a recepteket, de mostanában csak este jutok a gép elé, akkor meg már valahogy nincs túl sok kedvem keresgélni.

Jó éjszakát!
Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!
Le vagyok döbbenve, rendkívüli csajszik vagytok. Köszönöm a segítőkészséget. :-) Remélem nem lesz rá szükség, elvégre tdom, hogy azért egy babával is néha (na jó, sokszor) fárasztó a nap. :-)

Timi!
A tortát én sütöttem (meg is látszott szegényen), a receptjét a netről szereztem, csak a marcipándíszt vettem cukrászdában. Direkt kutyát kerestem, mert mostanában az a sláger. Ha sétálunk, Csenge órákig azt hajtogatja, hogy vau-vau. (Ha még nem futottunk össze kutyával, akkor óhajtozva, már-már vágyakozó hangon, jobbra-balra forogva mondja, ha meg épp találkozunk egy-két kutyával boldogan rikoltozza. :-)
Plútó kutya is örömteli, zengő vau-vauzást váltott ki belőle. Bár azóta már elfogyasztottuk a díszt, de ha képeken meglátja, ugyanolyan zabálnivalóan kiabálja, hogy vau-vau-vau.... :-)
Hopplá, gyorsan ment a felállás, gratula hozzá.
:-))))))

Gabi!
A piros eper bizonyára kicsit horrorisztikusan festhetett Fanni fején. Én már csak tudom, Csengéről készült céklás burgonyafőzis kép, nem egyszerű. Mellékelem is. :-)
Kép
Ahogy e-mailben ígértem, este küldöm a receptet.

Üdv.
Judit
Vendég

Sziasztok!

Gabi!
De ügyes Fanni, hogy egyedül evettKép. Szerintem nem baj, hogy összemaszatolta egy kicsit a buksiját, hisz gondolom, utána rögtön úgyis lemostad.
Majd meséld el, hogy végül mit csináltál a spárgából!

Judit!
Én is szoktam a netről recepteket ill. ötleteket meríteniKép, hiszen azért vannak!!!. Így, hogy Te készítetted a tortát, biztos fincsibb is volt, mint a "gyári"! Plútó kutyaKépKépKép! Jaj, már én is úgy várom, hogy Réka mondjon v.mit, vagyis Õ elég sokat mondKép, csak még nem mindig tudom kódolniKép!
A felállás tényleg gyorsan követte a mászást. Igaz, még nagyon labilis, de ahol teheti, próbálkozik vele. Mondjuk én jobban örülnék neki, ha egy ideig még inkább csak kúszna-mászna. De nem akarok panaszkodni, mert azt is gyakorolja rendesen, sőt olyannyira, hogy 1 hét alatt 2 rugija is kilyukadtKépKépKépKépKép!

Csenge céklás fotójaKép!!! Hát nem is találok rá szavakat!! Azért ennek a kezdeti kanalazásnak is megvan a maga szépségeKépKépKép, nem???

Na, elteszem magam holnapra!
Nyugodt, pihentető éjszakát Mindenkinek!
Timcsy

KépKép
cinka

Sziasztok!

Timi!

Ne aggódj, én még mindig nem tudom megfejteni Fanni mondokáját.Õ teljes átéléssel magyarázz nekem, én meg okosan bologatok.És én is mondok vmit.
Csak néhány szava van, ami teljesen érthető:anya, báci, inni, Ritkán:apa,Heni,enni
De folyamatosan löki a szöveget.
Eddig is akaratos volt a csajszikám, de most jön ki igazán.Állandóan menni akar, már nem mindig tetszik neki, ha felemelem.Imádja tólni a babakocsit.Már sétálunk egy kézzel is!!!

Judit!

Hát igen! Csenge is szépen nézet ki a céklától! Nem szokott kostolgatni téged? Fanni tesztelget, hogy meddig mehet el bizonyos dolgokban.2-3 napja a vacsoráját kezdi kidobálni a tányérból a földre.És a kisasszonynak nem tetszik, ha én erre elveszem tőle a tányért.Pedig én úgy gondolom- lehet, hogy rosszul- ha játszik az étellel, akkor nem éhes.

Egyébként, hogy állsz a pakolással? Lánykád hagy dolgozni?

Jó éjszakát mindenkinek!
Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Timi!
Mi is nosztalgiával gondolunk azokra az időkre, amikor evés után letettük Csenguszt és ott maradt, ahová éppen helyeztük. :-DD Hol van az már? .-)
A hozzátáplálás bevezetésekor az volt a legfrankóbb, amikor még nem tudott egy helyben pár másodpercnél tovább megülni (inkább eldőlt mint egy darab fa), de a kanalas cuccokat már adni kellett neki. Akkortájt gyakran úgy nézett ki, mint egy kis malacka. :-)

Gabi!
Csenge egy-két hete kezdett bepróbálkozni a játékai / kajája eldobálásával. Ahogy elhajítja a cuccokat, huncut vigyorral várja a reakciót. :-) Ugyanígy a "nem szabad" dolgokat is lazán csinálja és közben széles vigyorral sandán bámul a szeme sarkából. :-))))
A pakolást most kicsit hanyagoltam, mert épp a sulis beadandó esszéimmel, meg vizsgákra készülődéssel vagyok elfoglalva.

Üdv.
Judit
Vendég

Sziasztok!

Köszi a recepteket Judit! Még nem tudom, hogy melyiket próbálom ki, de az biztos, hogy a héten spárgát fogunk enni.
A játékokat már régóta eldobálja a kisasszony, de az ételt most kezdte a héten.Igen, és kizárólag a nem szabad dolgokat csinálja.Mostanra már kellőképpen kiborított.
Amikor én elkezdtem hozzátáplálni, gyönyörűen evett.Mindenki csodálta, hogy milyen szépen kinyitja a száját.Volt, hogy még előkét se használtunk, mert felesleges volt. Bezzeg most...Komolyan úgy érzem, hogy visszafejlődőben vagyunk.

Egyébként a piros keretes fénykép egy játszótéren, a csúszdánál készült. Van egy másik variációja, ott mind a három lyukon egy-egy babóca néz ki.

Jó éjszakát!

Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Mi újság van veletek? Hogy bírjátok ezt az állandó időváltozást? És a kismanók?

Beszereztem a spárgát és még egy-két dolgot, így holnap vagy holnapután alkotni fogok.
Remélem, Fanni értékelni fogja fáradozásom, mert mostanában már nagyon elkedvtelenített a főzéssel kapcsolatban.

Még Húsvétra kapott a szüleimtől egy lábbal tekerhető kismotort.Még nem ér le a lába, eddig nem is nagyon játszott vele, de tegnap óta nagyon szereti. Ma irtó jót derültünk rajta.Úgy ült rajta!!!A lábával úgy szorította, mintha igazi motoron ülne, kezével pedig mintha berregtetne.
Alig akart leszállni róla.

Szebb napot holnapra!
Üdv.
Gabi
taga

Sziasztok!

Mi újság van veletek? Hogy bírjátok ezt az állandó időváltozást? És a kismanók?

Beszereztem a spárgát és még egy-két dolgot, így holnap vagy holnapután alkotni fogok.
Remélem, Fanni értékelni fogja fáradozásom, mert mostanában már nagyon elkedvtelenített a főzéssel kapcsolatban.

Még Húsvétra kapott a szüleimtől egy lábbal tekerhető kismotort.Még nem ér le a lába, eddig nem is nagyon játszott vele, de tegnap óta nagyon szereti. Ma irtó jót derültünk rajta.Úgy ült rajta!!!A lábával úgy szorította, mintha igazi motoron ülne, kezével pedig mintha berregtetne.
Alig akart leszállni róla.

Szebb napot holnapra!
Üdv.
Gabi
taga

Sziasztok!

Tegnap megint Babatalálkozón voltunk, ma reggel pedig az usziban kezdtük a napot.
A bababuli nagyon klassz volt, sok ügyes Gyerkőc :) , kedves Mamák :D .
Rékát most elvitte Apa az Ő szüleihez, nekem pedig takarítanom kell, csak gondoltam bekukkantok előtte ide is :roll:

Gabi!
Kajaügyben akkor hasonló cipőben járunk, mert most Réka is pont azt csinálja, amit Fanniról írtál. Régebben Ő is nagyon szépen evett :P , nyitotta rendesen a száját, most meg tekereg össze-vissza, belenyúlkál közben a szájába, amit kikotor, azt szétmaszatolja az arcán, stb. stb. :( Nagyon remélem, hogy NEM EZ lesz a tartós állapot :!:
Jó főzőcskét!

Judit!
Veletek mi újság :?: :?: :?: ! Készülsz még a vizsgáidra, vagy megy a pakolás 1000-rel :?: :?: :?:

Kellemes hétvégét Nektek :!:
Üdv.
Timcsy
cinka

Sziasztok!

Ma végre kipróbáltam a spárgát.Megfőztem, baconbe betekertem, paradicsom a tetejére és mozarella.
Annyira nem voltam elragadtatva tőle, de még valószínüleg ki fogom próbálni a spárgás rizottot is.
Drága párom még megkóstolni sem volt hajlandó.Fanni is mást evett.

Manónak irtó rossz hangulata van ettől az időtől.Nekem is sokat fáj a fejem.És nem lehet rendesen sétálni...
Már én is nyügi lettem, akár csak a lányom.
Délután meglátogattak minket régi barátaink.Ott is van egy kis srác, most lesz 1 éves.Felváltva hisztiztek a gyerköcök.

Holnapra lehet, hogy kapok egy kis szabadnapot.Apuci elviszi a kisasszonyt a mamához, de még gondolkozik rajta.
Lehet, hogy elrettenti még, hogy mostanában még a szokottnál is nyűgösebb a leányzó.

Timcsy!

Nincs kedvetek vmikor találkozni?Szoktatok még errefele sétálni???

Jó éjszakát!
Gabi
taga

Sziasztok!
Párszor már megpróbálkoztam írni nektek, de mindig olyankor sikerült a Babanet felé néznem, mikor a fórum rendszergizdái épp melóztak a honlapon, így előfordult olyan is, hogy nem lehetett belépni a megszokott felhasználónevemmel és jelszavammal, más alkalommal pedig megírtam a hozzászólásom, majd elküldtem, azonban a fórumba nem került be. :-( Valószínűleg azóta is a mátrixban kering. .-)
Aztán kaptam egy e-mailt a Babanet szerkesztőségétől, miszerint állítólag ÉN deaktiváltam az a Babanetes azonosítómat, pedig nem is. Na mind1.

Gabi!
Írtad, hogy úgy tűnik, mintha Fanni evési stílusa visszafejlődőben lenne. Szerintem csak játszik veled. Megnézi, hogy mit szólsz egyes dolgokhoz. Meg valószínűleg így nagyobb hűhót csapsz körülötte és ezt ő nagyra értékeli. :-)
Fanni motorozása aranyos lehetett. :-)
Ami a spárgát illeti, az én párom sem akarta megkóstolni, aztán mégis befalta. :-) A nagynéném által készített spárgaleves nagyon finom volt, a spárga istenien lágy volt benne. Ha a rizottó sem ízlene, egyszer esetleg még egy leves formájában esélyt adhatnál a spárgának. :-)

Timi!
Látom, a te manócskád is maszatolgatja a kaját az arcán. Üdv. a klubban. :-):-):-)
Ami a kérdésedet illeti, megy a pakolás és a vizsgára készülés ezerrel, szimultán. A lakás jelen pillanatban úgy néz ki, mint egy katasztrófa sújtotta övezet. A Gabinak köszönhető dobozokat már megtöltöttük és elvittük rokonainkhoz, de sajnos még mindig van pakolnivaló bőven. Remélem ma nem felejt el dobozokat hozni a párom. /Hetek óta hiába sóhajtozom neki, a fülén csücsül. .-) /

Ha még lesz időm, írok még innen Szigetszentmiklósról is, ha viszont nem marad eneriám, akkor csak délegyházi lakosként fogok hsz-t pötyögni valamelyik könyvtárból, ugyanis saját netelérésünk a következő két-négy hónapban nem lesz.

Jó babázást és kellemes nyarat kívánok nektek, ha esetleg nem találkoznánk virtuálisan a következő hetekben!

Judit

UI: Ha lezajlik az építkezés, jelentkezem. :-)
Vendég

Sziasztok!

Igen, Fanni erősen kostolgat mostanában.Próbálja, hogy meddig mehet el nálam.Egy-egy akciója után, pedig irtó aranyosan odabújik hozzám.Így elég nehéz a szigorú szülőt adni.
Párommal igyekszünk következetesek lenni, de nem egyszerű.

Judit!

Kitartást az elkövetkező hetekhez.Jó pakolást, tanulást...
Ha tudsz, jelentkezz, akár e-mailen, akár telefonon.

Üdv.
Gabi
taga

Sziasztok!

Judit!
De jó, hogy még bejelentkeztél :) !
Gondolom most aztán tényleg nem unatkozol! Továbbra is fennáll, a pesztrálás, ha gondolod! Sok vizsgád van még :?:

Gabi!
Mi tegnapelőtt felétek jártunk, de úgy láttam az autód nem állt az udvarban, ebből arra következtettem, hogy elmentetek v.merre.
Tegnap sajna nem tudtam kivinni Rékát, mert mire felöltöztem volna és Őt is felöltöztettem, eleredt az eső :( ! Du. detto u.így jártunk :cry: :evil: :cry: !

Ma du., ha Apa is időben hazaér, s az időjárás is kegyes lesz hozzánk, lemegyünk a Duna partra. Még nem sikerült felfedezni :roll: , pedig már itt vagyunk egy pár hónapja!

Szép Napot Mindenkinek!
Üdv.
Timcsy
cinka

Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért, csak egy kis segítséget kérnék. :oops:
Hol van miklóson vmi jó kis játszótér? Ahol van olyan hinta, amibe a babákat is be lehet ültetni. A központ környékén létezik ilyen?

Előre is köszönöm a segítséget! :)

jucus1

Szia Jucus!

A központ közelében sajnos nem tudok bébihintáról, de a Miklós téri játszón van. Mennyi idős a Kisfiad? Mióta laktok Miklóson?

Üdv.
Timcsy
cinka

Szia Timcsy!

Köszi a segítséget. Az tőlünk messze van. :(

Októberben lesz 3 éve, hogy itt lakunk. A fiam, Gergő augusztusban született, 2 hét múlva 10 hónapos lesz. :)

Mi a buckában lakunk, a taksonyi hídhoz közel, és eddig a hozzánk közeli játszóra mentünk. De sajnos mostmár annyi rosszarcú jár oda. Tele van cigicsikkel és sörös üvegekkel. Így inkább nem megyünk.

Ti mióta laktok itt?

jucus1

Sziasztok!

Timcsy!

Most, hogy itthon volt a párom, elég sokat csavarogtunk.Lehet, hogy pont kedden se voltunk itthon délelőtt.Délután, pontosabban este viszont majdnem 9-ig kint voltunk a Veráéknál, akivel te is találkoztál.Múltkor érdeklődött Rólatok!
Nagyon rendesek, az egész család imádja Fannit. Ő is őket.
A Duna parton még mi se jártunk, pedig még a tanösvényt is beterveztük.De szerintem mostanában nem is fogunk menni, kindulva abból, hogy nálunk mennyi szúnyog van, el tudom képzelni, hogy ott mi van.

Megcsináltam a spárgás rizotto Gabi változatát.Elég jó lett, még Fanni is evett belőle.
Desszertként csináltam palacsintát neki gyümivel töltve.A kisasszony nem volt hajlandó megenni, csak a kakaósat, amit az apja is evett.

Gyereknapra milyen programot terveztek? Vagy mentek a nagyikhoz?

Jucus!

Sajna én se tudok azon a környéken jó bébijátszóteret.Mi is a Miklós térre járunk.
De ha sikerül vmit találni, akkor küld el nekünk is a címét!Előre is kösz!

Jó éjszakát!

Gabi
taga

Sziasztok!
Köszi a jókívánságokat és a segítség felajánlását.
Elég csehül állunk, mert egy csomó dolgot bedobozoltunk és elszállítottunk a szüleinkhez, mire kiderült, hogy a vevőnk bankja nem valószínű, hogy az adásvételiben meghatározott fizetési határidőre fizetni fog. Így most várakozó álláspontra helyezkedtünk. Ha pár napon belül nem kapjuk meg a pénzt, kénytelenek vagyunk körbemutogatni a lakást még pár potenciális vevőjelöltnek, ugyanis nem akarunk két szék között a pad alá esni (akarom mondani egy millió forintot veszíteni a másik adásvételi záros határideje miatt).

Timi!
Július közepéig még kilenc vizsgám van hátra, szóval nem mondom, hogy unatkozom mostanában. :-)
Az esős napon mi is itthon ragadtunk, nap végére már egyre reménytelenebbül zengett Csenge vau-vaus kiáltozása. :-(
Sikerült eljutni a Duna-partra?
Érdemes megnézni, főleg a tanösvény körüli részt, illetve továbbsétálni a Horgásztanya felé, mert szerintem nagyon szép. (Ha nem tévedek nagyot, mostanság nyílhattak ki a tavirózsák vagy pár hét múlva fognak virágozni a Horgászegyesület közelében.)
Mi amikor tehetjük, levisszük a babát a Dunához, tavaly sem tettünk másként.
A tanösvény útvonalán található néhány fából ácsolt hidacska, amin nehéz átjutni babakocsival. Ott elkél egy plusz felnőtt segítsége, illetve babakocsi helyett mi néha hordozókendővel visszük Csenguszt. Ha egyedül vagyok vele a tanösvényen, akkor meg csak az első alacsony hidacskán tolom át a babakocsit és letelepszük az első nagyobb lépcsős híd előtt. Babóca nagyon élvezi a víz, meg az állatkák látványát. A vadkacsák már menekülnek ha meghallják a boldog visítozását. :-)
Szerintem ne hagyjátok ki, a Duna-part Szigetszentmiklós egyetlen szép helye. :-)
A régi révnél (teniszpálya mellett) le lehet parkolni, így mi onnan szoktunk indulni és végigsétálunk a Kéktóig a tanösvényen, majd vissza. Ha jut rá idő és kedv, akkor az ellenkező irányba (a Horgásztelep felé) is elsétálunk.
Szombaton azt tervezem, hogy kiugrunk a Szigeti Sportsokadalomra a Kéktóra, vasárnap pedig meglátogatjuk az egyik nagyit.
Ti mit terveztek gyereknapra?

Jucusnak pedig üdv a topikban! :-)
Egy Jucus megy (hisz engem is így becéztek a munkahelyemen), másik Jucus pedig remélhetőleg jön. :-)))

Üdv.

Judit

UI: Újfent sokszor kellett próbálkoznom eme hozzászólás elküldésével is. A kedvencem az volt, amikor a Szszm. topikunk nevére kattintva a következőt olvastam: "Nincs hozzászólás a témában."
Vendég

Sziasztok!

Judit!
Örülök, hogy még lehet rólatok hallani, de sajnálom, hogy így áll a lakásügyetek.
A kedvenceddel már én is találkoztam néhányszor, de legalább mostanra legalább valamivel gyorsabb lett az oldal.A "felújítást követően alig tudtam kivárni, hogy bejussak az oldalra.Fanni 3/4 órás alvása kevés volt egy látogatásra napközben.

Alvásról jut eszembe.Kisasszonykám mostanában reggel lustizik.Igaz, még nem a saját ágyában, de rendszeresen 7-8 sőt előfordult valamelyik nap, hogy 9-kor keltünk fel.Persze éjszaka azért még többször ébren van, de bizakodok.
És ma már ment 3-4 lépést önállóan!
Persze volt 1-2 nagy esés is.
És végre újra evett gyümölcsöt az epren és a banánon kívül:barackot. És majszolgatott egy kis karalábét.
/apró örömök/

Először én is arra gondoltam, hogy gyereknapra elviszem a pici lányt vmilyen rendezvényre, de szerintem, még nem igazán élvezné.Így valószínű, hogy keresek egy jó kis bébijátszóteret valahol Pesten, ha az idő is engedi.

Kellemes hétvégét!Szép időt!

Gabi
taga

Sziasztok!

De jó, hogy mind a HÁRMAN írtatok :P :D :P !!!
Most értünk vissza az usziból, s kicsi Babócám be is aludt :) !

Jucus!
Először a Te kérdésedre válaszolva, mi tavaly szept. óta lakunk itt a Lakihegyi Lakóparkban. Pestről költöztünk ki, de gyakorlatilag mindketten (férjemmel) vidékiek voltunk/vagyunk.

Judit!
Hát ez elég lehangoló :cry: . Nagyon sajnálom. Pedig milyen gyorsan indult az egész! Annak a háznak a tulajdonosával, akitől Ti vennétek a házat, nem tudtok még esetleg egyezkedni :?:
Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást :) .
Igen, kimentünk a partra, végülis a teniszpálya mellett sikerült leparkolnunk, s onnan mentünk tovább. Akkor tehát az a tanösvény? Nem voltunk sokáig, egyrészt mert viszonylag későn tudtunk elindulni, másrészt nem is vittünk babakocsit. Először még csak fel akartuk fedezni a terepet.
Baromi sok szúnyog van, de én azért még ki szeretném vinni a Manócskát. Majd kitalálok v.mit. Kence, egész testét fedő ruházat, stb.

Gabi!
Örülök, hogy Fannilány alvókája javuló tendenciát mutat :) :D :) !
A gyümievéshez is nagy gratula :) !
Gyermeknap: mi otthon leszünk a Nagyszülőknél. Nem is olyan sokára indulunk. Sőt holnap este sem jövünk még vissza, mert Anyukámnál festés volt, és Rékával kedd du.-ig még ott maradunk, hogy tudjak Neki segíteni a takarításban, meg a visszapakolásban.

Kellemes Hétvégét és Verőfőnyes Napsütést a Gyermeknapra! (meg persze utána is :) )

Üdv.
Timcsy
cinka

Sziasztok!

Gabi!
Végül mi sem voltunk Szigeti Sokadalmon, mert inkább elszállítottuk a bútoraink nagy részét és mellette órákon keresztül dobozoltam is, tisztára a Tótékban éreztem magam. :-)
Gratula a hosszabb alváshoz, de főként az első önálló lépésekhez! :-)
Halkan jegyzem meg, hogy Csengusz is tett néhány lépést, de közben bőszen kapaszkodott egy vastag fekete alkoholos filcbe. :-):-) Aztán mikor rájött, hogy ő voltaképp semmibe sem kapaszkodik, megijedt és letottyant. :-)
Nem tudom, hogy jól értelmeztem-e a szavaid. Epret is szoktál adni Fanninak? Engem letámadtak több irányból (anyám, anyóspajtim, védőnő), hogy epret még ne adjak Csengónak, mert allergizálhat. Természetesen ahány ember, annyiféle vélemény volt azzal kapcsolatban, hogy mikortól eheti (egyik emberke szerint másfél -, a másik szerint két -, míg a harmadik szerint három éves korától).
Persze mikor valamelyik nap epret faltunk, kikövetelt magának egy negyed szemet. Meg is bántam, hogy adtam neki, mert utána eszeveszett sírás lett a jutalmunk, ugyanis ízlett neki, de nem adtunk többet a szájába.
Tegnap nem volt elég, hogy egész nap pakoltunk, éjjel még nekiálltam Stahl-féle sült epret csinálni, ugyanis anyóspajtinál szedtünk két kg epret. :-)

Timi!
Leendő házunknak három tulaja van, közülük az egyik nagyon nehéz eset. Ő kerek perec kijelentette, hogy ha nem fizetünk határidőre, búcsút mondhatunk az egy millánknak. Emiatt sajnos nekünk is parasztnak kell lennünk a vevőnkkel. Ha nem fizet pár napon belül, sajnos nem lehetünk elnézőek, ugyanis nem tehetjük meg, bármit diktálna is a szívünk. :-(
Ha a teniszpályától egyből azon az úton indultatok el, ahol van egy kis híd, akkor a tanösvény felé mentetetk. Ha nem mentetek át hídon, akkor a Horgászegyesület felé indultatok.
:-)
Ha lesz rá időtök és végigmentek a tanösvényen, láttok majd ismertető táblákat az úszólápokról valamint az ott élő állatokról és növényekről.

Üdv.
Judit
Vendég

Sziasztok!

Judit!

Igen, jól olvastad, Fanni rendszeresen szokott enni epret.Először egyet evett, utána vártuk a hatást.Mivel semmi kiütés, nagyobb hasfájás nem volt, így most már rendszeresen kap, igaz,3-4 szemnél sose kap többet.És irtóra szereti.
Egyébként nekem azt mondta a védőnő, hogy minél hamarabb kiderül, hogy allergiás vmre, annál jobb. De mivel mindenki mást mond, én már a saját fejem után megyek.Lehet, hogy mindenki jót akar, de egy első gyerekes anyukát csak jól megkeverik.

Nektek is gratulálunk az első filctollas lépésekhez.Ügyes a kisasszony.
Fanni az anyósoméktól kapott egy kis csúszdát.Irtóra örült neki, én már kevésbé.Már fáj a derekam az állandó emelgetéstől, úgyanis nem hajlandó a lépcsőn felmenni.

Azért remélem, a Ti lakásvásárlásotok nem fog elhúzodni olyan sokáig, mint a mienk.Mi tavaly szeptemberben kezdtük, és idén áprilisban zajlott le.Igaz, elsősorban nem a mi hibánkból.
Mi már novemberben kiszállhattunk volna, és akkor még nyertünk is volna rajta 1 milliót.Csak hát mi beleszerettünk a házba.Főleg a nagy terekbe.
Mindenesetre sok kitartást!

Üdv.
Gabi
taga

Sziasztok!

Jaj, de kihalt most ez a topic :( :( :( !

Mi egy kicsit tovább maradtunk Anyumnál, mint ahogy terveztük.
Tegnap nem voltunk usziban, mert Réka betaknyosodott, ebben a frankó februári időben, így inkább nem kockáztattam meg, hogy még jobban kijöjjön rajta a kórság :( !

Gratula a Lánykák lépdeléseihez :P :P :P !!!

Judit!
Édes lehetett Csenge, mikor a filctollban kapaszkodott :) !
Épp erről is beszélgettünk most Anyukámmal, hogy nálunk hogyan is zajlott a felállás, elindulást, tipegés stb.
Mesélte, hogy nagyon jókat derültek rajtunk Apukámmal, mikor az egyik játékunkba kapaszkodva tettük meg az első lépéseket, s olyan görcsösen szorítottuk, aztán mikor rájöttünk, hogy ez nem is segítség, akkor természetesen mi is huppantunk :D !

Így már értem a lakásvásárlási hat.időt. Nagyon elszomorító :( !
De azért drukkolok, hogy mégis meglegyen az az átutalás!

Gabi!
Gratula Fanni csúszdájához :) ! Remélem azért a derekad nem sínyli meg annyira!

Na megyek, mert nyüszítés van :( !

Kellemes vasárnapot Mindenkinek!

Timcsy

KépKép
cinka

Sziasztok!

Hello Timcsy!

Úgy néz ki, hogy csak ketten maradtunk.Judit elköltözött, remélem azért, néha majd ide is bejelentkezik.De ahogy ismerem, ahogy lesz lehetősége, létrehozza a délegyházi topicot.

Most az ünnepek alatt itt voltak a szüleim. Fanni kisasszony rendesen el lett kényeztetve. Minden gondolatát lesték.Egész nap séta, motorozás, csuszda, mese...

Volt egy-két nagy esés is.Csak szép idő nem volt.Pedig már nagyon várjuk.

Réka náthája elmúlt?Hogy viseli a bezártságot?

Üdv.
Gabi
taga

Sziasztok!

Mi hamarosan Taksonyban fogunk lakni..sajnos nem nagyon látom, hogy működne a szstM és környéke topik, ezért ide írok.

Ti hol laktok?

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Működik még ez a topik???
Ha olvas valaki a környékről akkor segítségre lenne szükségem ház vásárlással kapcsolatban.
Jelenleg Csepelen lakunk és egy kicsit délebbre költöznénk.
Ha tudtok eladó ingatlanokat akkor segítsetek!!!!!
Magán véleményekre is nagyon kíváncsi lennék melyik környék miért jó vagy éppen miért nem jó.
Illetve azok listája amit végkép nem ajállanátok.

Előre is köszi!!!

És szívesen beszállnék ebbe a topikba egy kis csevegésre, ha lehet.

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Azt hiszem eléggé halódik ez a topik mióta Judit elköltözött, de örülök, hogy most ketten is jelentkeztetek.
Reméljük, újra élet költözik ide.

Sziszike!
Mi Szmiklóson lakunk a Kinizsi utcában. Novemberben költöztünk ide. Most már megszoktuk a helyet.A szomszédok nagyon rendesek. Honnan költöztök Taksonyba?

Bebi!

Új vagy régi házat szeretnétek venni? Mi egy olyan parasztházat vettünk meg, ami egy nagy telken állt, de a telket felbontották és új házakat építettek rajta.Ill. jelenleg is folyik még az építkezés.Szeptemberre ígérik az átadásokat. Azt hiszem, hogy a 6 lakásból 2-t adtak el.Ha érdekel, megadom a vállalkozó tel.számát is. Ha jól emlékszem, ők még építkeznek máshol is Miklóson.És a vállalkozó felesége foglalkozik hitelügyintézéssel is, ha kell.
De ha gondolod, eljöhettek körbenézni is.

Kicsi lányom imádja a társaságot.Mostanában a szomszéd gyerköcök zsoktak átjönni hozzá ill. mi megyünk.

Van gyerköcöd vagy terveztek?

Üdv.
Gabi
taga

Szia Taga!

Semi konkrét elképzelés nincs még. Én régi paraszt házat szeretnék a férjem inkább telket. Én félek az építkezéstől, igaz a másikat is felújítanánk tetőteret tennénk rá stb... Erre mondja ő azt, hogy akkor meg nem mindegy. És lehet, hogy igaza van.
Vállakozó által épült házak annyira nem jönnek be. Túl nagy haszonnal dolgoznak.

Két lányom van az egyik most lesz ötödikes a másik 18,5 hónapos.

Milyen arra felé a környék? Ti hogy, honnan kerültetek oda? Magatok építkeztetek? Miklóson merre felé van? Persze nem nagyon vagyok arra ismerős. Van már sok ismerősöd? Vanakk arra felé gyerek játszók? Valami program lehetőség kismamáknak, kisbabáknak?

Sziszike! Mesélj te is magadról valamit.

Írj!

Kép
Kép
Kép
bebi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?