Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy alig győztem visszaolvasni, de ez jó.Kép

Evéssel kapcsolatban megnyugtattatok, köszi.Kép

KataKép
Tel.számokat így már értem.Kép
AutóKép
Kenyeres kép jóóó. Látom te is éheztetted a lyányt.Kép
Link tetszik.

DodusKép
De kár, hogy nem tudtok jönni.Kép
Most már akkor az alkotásaidról kérjük ám a képeket.

MarikaKép
Nem szólt senki, hogy zavarná a dolog, így hát röviden leírom.Kép Bővebben majd a talin.
Most így néz ki egy napunk: 1/2 8: szopi, 1/2 10: tízórai, 13: ebéd, 16: szopi, 18: vacsi, 20.30: szopi + éjszaka min. 3 szopi. Persze az időpontok csak kb. Most gondolkodom azon, hogy a dui szopi mellé valami kajcsit is kéne adni, csak már jöhetne a jó idő az idénygyümikkel. Néha már olyan gondba vagyok, hogy mit adjak neki, a fagyi is kezd már kiürülni. Alvás: nappal 2× alszik, tízórai után 1-2 órát és a dui szopi után 1/2-1 órát. Éjszaka még sok× ébred és csak a szopival tud visszaaludni, ez van, már beletörődtem. Hogy meddig akarom szoptatni? Azt szoktam mondani, hogy ameddig ő akar és lesz tejem, aztán majd meglátjuk. Azért az éjjeli szopikat már szivesen elhagynám. Nagyon nagy cicis a fiú, nem úgy néz ki, mint aki egyhamar el akarja hagyni a szopi.Kép Jó rövid voltam.Kép És nálatok mi a helyzet?
Beni is nagyon szereti a gyerekeket. És ő is ismeri az Esc-t egy ideje.Kép

KrisztinaKép
Tetszik a vers.
Az én párom is jön.

KodaKép
CelluxKép
Táblázatba beraktalak.
Cipőről a lányok már mindent leírtak. Bentre tényleg nem kell, mert ők még a lábujjaikat is használják az egyensúlyozáshoz.

MagdiKép
Te nem szeretnél bekerülni a táblázatunkba?
Én meg vendéglátó szakközépbe jártam, utána vendéglátó főiskola (bár ez már közgazdász diplomát adott), utána pedig ME közgáz.Kép És az egyetem alatt könyvelőként dolgoztam.
Aranyos a kislányod.

JuditKép
Én a Brendont hallottam, hogy ott vannak nagyméretű bodyk, de ezek szerint ilyen ott sincs?
Táblázatba beraktalak.
Mi volt az "érdekes" a szülésedben?

ForgiKép
Hess-hess láz. Egy kis pozitív energia a gyógyuláshoz: +++++++++++++Kép
Olvasom, hogy Gergő már jobban van, ez jó.Kép

DittaKép
Jó kis meglepetés lenne.Kép Gyertek.
Fogorvos.Kép

GyöngyöskeKép
Ugye jól vagytok?

TaliKép
Időpont: 02.28. szombat du. 4 óra.
Helyszín: Családsegítő, Budai J. u. 4.
Talilista:
Marika: babavíz
Kata: fügekenyér
Kriszta: innivaló, süti
Gyöngyöske: süti, papírtányér, szalvéta
Anita: valami sós
Zoli: majd kialakul
Krisztina: gyümölcs: alma, répa, banán
Forgi: süti, gyümölcslé, keksz
Neva: gyümölcslé, gyümölcs vagy apró rágcsálnivaló
Zsuzsa
Panka: süti, műanyag pohár, tányér,

Puszi mindenkinek, Panka

Már csak kettőt kell aludni.Kép

panka

KrisztinaKép
Elárulnád, hogy hanyadikán születtek a gyerekek? Olyan csúnyák ott azok a kérdőjelekKép.
P.

panka

Sziasztok!
Sajna tegnap el voltunk utazva így nem tudtam írni!
Babaúszás: a víz 28-30 C közötti. /Ezt írja elő az ANTSZ/, hívhatok légyszi bármelyik számon! Hamarosan indul egy új csoport! Most csak a Csaba száma ugrik be 70-559-83-89.
Bence 2 éves. Én Budán szültem a Szent Ferencben és Gyurkó a háziorvosom. Kata 007 a keresztanyám! Jó, nem? Alig van közöttünk korkülönbség!
Mi most kezdünk a bilire szokni. Már kaki is van, a gond akkor kezdődik ha gatya is van rajta, mert akkor már bepisil. Csak csuasz popsival megy oda a bilihez.
A WC-hez, a mosakodáshoz ajánlom az IKEÁ-ban kapható dobogót. 795 Ft. azaz 800 körül van /szőke vagyok!nem emlékszem/. Szívesen veszek mindenkinek! Imádok ott nézelődni!
A dobogó előnye: mindenhol van rajta csúszásgátló!Szóval rendeléseket felveszek! Bármilyen ott kapható termékre!
Még Bencus is bodyt hord. Bato ház, 1 em., Bömbi bababolt. Niki a vezető csajszi, nagyon jó fej! Be is szerzi amit kértek!
Egyenlőre ennyi!
Legyen szép a napotok! Kép
kriszta13

Bocsi! Még egy fontos dolog!
Babaúszás: egy egy új lehetőség! Szóval arra akartam célozni, hogy Szikszón, Tapolcán más módzserek működnek!

Egy picit beleolvastam az előző levelembe! Kicsit ufókat bírok gépelni így gyorsan! Bocsi! Peregnek a percek és sietek!
kriszta13

Panka!
Szóval: Lilien Csenge 2002.03.21 Megyei kórház Dr. Gyurkó Tamás Miklós.
Lakhely: Vörösmarty u. Én pedig 27 éves vagyok.
Amúgy Vendéglétó Főiskolát most akarom meg próbálni.
Magdi
lilien_csenge

Marika!
Én most kezdtem a 2. félévet. És Te?
Lilike amúgy már hosszú hajjal is született- éget is a gyomrom rendesen! Kismamáknak gyomorégésre ajánlom az Antagelt vagy Almagelt. Azonnal hat!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!
Én is épp időpontpontosítani jöttem de Panka megelőzött.KépSzóval Tekla 1999 október 21
Anna 2000.augusztus 8,Lili 2002.junius 15.Ne számoljatok Tekla s Anna között tényleg 10 hónap van! Most egyeztetek Melyik gyerek kivel egykoró de a képernyőfelfogásom elég gyér(meg aztán én is szőke volnékKép)
Kriszta13 én is IKEA függő vagyok.A babaalbumban vannak képek a gyerekek szobájáról is ott is látszik.(Telian:Képek három nem mindennapi nőről)Csak az uram évi egy nézelődést engedélyezett holmi föníciai eszközökre hivatkozva.Hiába mondom a nézés nem kerül pénzbe nem hisz nekem!De tényleg igen jó pl a babaetető szék!Műanyag OLCSÓ nem túl csinos de a célt kiválóan szolgálja(3000ft)
Ne menek a gyerekökért az oviba!
telian

Jé tudtam fejeket!És egy csomó zöldséget írtam de jó Kép
telian

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert menni kell Dancsiért.

Kriszta13!
Drága keresztlányom (ha már nevén nevezted a gyereketKép. Tetszik!Kép).
Szóval netcafé-ra minden nap van időd? Megkérdezhetem hol? Csak mert nem tartana sokkal tovább kocsikázni és nálunk ingyér is netezhetnél. Legfeljebb ha nekem kell egy kicsit a gép, akkor addig Te főzöl, vagy vasalsz, vagy mittom én.Kép Na meg a "Katibaba" is hazakerülne!
Húúú, de piszok vagyok, mi?Kép
De komolyan! Csak egy telcsi, hogy itthon vagyok-e és kész. Az kevesebb mint a netért fizetni.Kép
Pusssz!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Az IKEA tényleg jó. Én is mindig csak nézelődni akarok, aztán...
Vettünk egy sátrat (2.990.-), ami most a szobában áll, de majd az udvaron is lehet. Annyira bejön Milánnak, hogy mindet odagyűjt. Ma a csizmámat is ott találtam meg. Az a dobogó tényleg nagyon jó.
Panka!
Örülök, hogy bekerültem a táblázatba. Nekem nem volt meg az a felemelő érzés, amit sokan emlegetnek a szülésnél. Az orvos folyamatosan ordított velem, hogyha tudok víz alatt úszni (a csecsemősnek is ez volt a mániája) miért nem tudom kinyomni a gyereket. Hajnal 3-kor ébredtem, 7-re megvolt Milán. Nem volt tehát egy hosszú szülés, csak a kitolás nem ment. Minél jobban ordított, annál jobban kétségbeestem, hogy milyen béna vagyok, most mi lesz a gyerekkel. Ott volt az ügyeletes orvos is, belőle merítettem erőt ő nyugtatott. Aztán kiderült, hogy kétszer a nyakán volt a köldökzsinór. Csak később olvastam róla, hogy ilyenkor hiába nyom az anyuka folyton visszatartja a rövid köldökzsinór. Bennem van a hála, hogy ennek ellenére szépen megszületett a 4 kilós fiam, a gátsebet meg sem éreztem, stb. Viszont azt a légkört a szülésnél nem tudom elfelejteni. Ez kavarog bennem.
Bocsi, de ezt nem tudtam rövidebben.
Tényleg szokott lenni nagymérető body a Brendonban,de most nem volt. Viszont ma kaptak árut, talán majd holnap...

Judit
kjudit

Sziasztok!

Kriszta13Kép
Pont a múlthéten vettünk olyan dobogót.Kép Még Beninek kicsit alacsony, de azért használjuk.

MagdiKép
Következő táblában benne leszel.Kép
Vend. fősulira azt hallottam, hogy most már nagyon nehéz bekerülni (mondjuk régen sem volt könnyű, párom 4× felvételizett), meg már a felvételihez is kell a nyelvvizsga.

KrisztinaKép
Adatokat javítottam.
Én anno olvastam valamelyik topicban a történeteteket.
Akkor lassan megalapíthatjuk az Ikea függők klubját.Kép Már vagyunk vagy 4-5-en. Nekem még engedélyezi a párom 2-3 havonta a láthatást.Kép

KataKép
Az én keresztlányom 6 évvel idősebb tőlem.Kép

JuditKép
Te is IkeaKép
SzülésKép Nem lehetett túl kellemes. De azért ennek ellenére ugye terveztek kistesót Milánnak?

MarikaKép
Elárulnád a dokid keresztnevét, hogy akkor már legyen teljes a tábla.Kép

Puszi, Panka

panka

MagdiKép
Hogy ha cukrász vagy, akkor a Keribe jártál ugye? És mivel egyidősök vagyunk, ez azt jelenti, hogy egyszerre jártunk oda.Kép Én 90-94 között koptattam ott a padokat, mi csináltuk a sulirádiót.
Panka

panka

Panka!
Valójában nem is igazi keresztlányom, hiszen nem én kereszteltem meg. Az exférjem az igazi keresztapa (az ő nővérének a lánya Kriszta), s miután megesküdtünk én lettem a keresztanyu.Kép

Összeszámoltátok már hány gyerek lesz a talin? Egy kis óvoda!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Zoli!
Ne ijesztgess,csak nem Balogh dokival volt vmi?Magánban írnál róla?

Kata,Panka!

Köszönjük a jókívánságokat,ma már nem volt láz és már eszeget is.

Judit!
Én igazából nem is akartam elkezdeni a szoktatást csak ha bejön a jó idő így is eleget volt beteg.Minden estre veszünk bilit meg szűkítőt és meglátjuk mi lesz.A dr Spock-ban olvastam nagyon szimpatikus dolgokat erről ha gondolod olvasd el te is.

Az Ikeát én is imádom!

Forgi
forgi

Sziasztok!

Panka!
Köszi a táblázatot!Kép

Panka, Marika!
De jó, hogy ti még szopiztok. Marci 5,5 hónaposan azt mondta, hogy elég. Azóta csak a tápszer. Igaz, azon a héten átaludta az éjszakát, és azóta is nyugi van.Kép

Kata, Judit!
Kösz a cipős kérdésre a választ!
Én is így gondoltam! Bár anyukám tegnap meglepett minket egy puhatalpú kiscipővel. Marci meg volt elégedve vele. Igaz leginkább a szájában volt.

Judit!
Gondolom nem Ő lesz az orvosod a következő babánál.Kép

Forgi!
Gergőnek én is jobbulás!!!Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Kedves Panka!
94-ben végeztem és Darvasné volt az osztályfönőköm.

Ha nem jön közbe valami mi is ott lehetünk a talin?

Anita HOL VAN??????
lilien_csenge

Panka!
Most a BGF-en csak műveltségi teszt van a nyelvvizsga pedig a záró vizsga feltétele.
lilien_csenge

Panka!
Most a BGF-en csak műveltségi teszt van a nyelvvizsga pedig a záró vizsga feltétele.
lilien_csenge

Sziasztok!

Szeretettel üdvözlöm az újakat!Szép számmal összejöttünk!Alig bírtam elolvasni a sok hozzászólást!

Magdi!
Jó hogy itt vagy!KépIdeje volt benézned ide!Jól vagytok?Szóval a lovári cigányt ajánlod,mint idegen nyelvet?KépKépKép

Krisztina!
Azthiszem te kérdezted,hogy kacajka is én vagyok-e?Jelentem igen!!!!!!!!KépKépMár biztosan összefutottunk valahol,mert a neved /Telian/nagyon ismerős.

Kriszta!
Mazsola Muzsikához találtatok már új helyet?Sajnos nem emlékszem,hogy kivel beszéltem telefonon vagy 2 hete,próbáltam segíteni a terem keresésben,de a plébánián nem jött össze a dolog.Mi is szeretnénk menni,amint vége a betegeskedéseknek!

Nagyon összejöttek a dolgok!Sajnos Ádi nem tud kilábalni a betegségből!Jobban lett,elment oviba,ismét összeszedett valamit,most ott tartunk,hogy 3 napja nem alszunk,mert éjjel annyira köhög,és folyik az orra,hogy képtelen aludni pár percnél többet egyhuzamban.Ja,és láza is van.Máté szerencsére teljesen jól van.Peti köhög,fáj a torka.Én átestem egy petefészek gyulladáson.Mostanra már rendbe jöttem,cirka 21 nap után!

Remélem Ádi rendbejön szombatig,ha nem,akkor csak Mátéval megyünk!

Máté előszeretettel használja a papa és az autó szót.Megmutatja a fülét,és hogy hol van a kaka!Reggel összeszedi a ruhákat,és viszi berakni a mosógépbe!Olyan édes!Mászik föl mindenhová!A legújabb közös játékuk Ádival a birkózás!Ez a kis maszat annyira élvezi!Olyan jókat kacag közben!Ádi is egyre jobban élvezi,hogy már tudnak együtt csinálni dolgokat!Játék közben képes elaludni a földön is,ha nagyon elfárad!
Kép
Kép

Ugye nem baj,ha valami bolti sósat viszek a talira,mert Ádi most úgy csüng rajtam,hogy nem tudok tőle semmit csinálni!De ha úgy jön ki a lépés akkor összedobok valami házit!

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Magdi!
Természetesen ott lehettek a talin, szeretettel várunk Titeket is!Kép

Anita!
Szegény Te!Kép Vagyis Ti!Kép
Jól összejött nektek! Még jó, hogy a kismaszat tartja magát!Kép Nagyon édesen alszik!
El bírom képzelni milyen aranyosan játszik a két fiú!

Jó éjt!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Anita gyógyulást.

Forgi, a te esetedben nem fontos, én nem is rémisztgettelek, de majd személyesen elmondunk mindent.

Zoli

<font color="0000ff"> Az élet él és élni akar

valaki után szabadon Zoli</font>
bbendi

Sziasztok!

Üdvözlök én is minden új topikost! Kép

Gyöngy 1,5 hétig itthon volt, köhögés-orrfolyás miatt. Ma már mehett oviba, ma tartották a farsangot is. Nagyon el lett volna keseredve, ha nem lehetett volna ott, mert már 2 hónapja ezt hallgatom, hogy ő piros orrú bohóc lesz a farsangon. Reggel még indulás előtt itthon beöltöztettem a jelmezbe, és le is fotóztam. Sajnos zártkörű rendezvény volt, de ahogy elmesélte, látszott rajta, hogy nagyon élvezte. Sőt még a húgának is kiharcolt egy lufit, így ő kettőt hozott haza. Kép
Tegnap este csak hallgatjuk az apjával: "Gyere, Hanga, adok egy kis mézet" Odafordulok, és látom, hogy ő már kiszolgálta magát, kiskanálra csorgatta a mézet, és nyújtotta a húga szájába. Hanga pedig, mint egy kis madárfióka, tátotta a száját. Kép

Judit!
Esetleg a Centrumban is megnézheted a bodyt, a Brendonban pedig minden csütörtökön jön áru, esetleg kérni kell, hogy hozassanak.
Ki volt az ügyeletes, megnyugtató orvos a szülésedkor? Esetleg legközelebb őt kellene választanod.

Kata!
Az emilem, már tárgytalan, ma voltam a Weidlich-udvarban. Apa már csak mosolygott a szerzeményeimen, de most csak "gyűjtök", majd, ha több időm lesz, akkor alkotok. Addig érlelem magamban az ötleteket.

Olvasom a topikot, csak írni a szakdolgozatomat kell, meg még közben különböző beadandó dolgozatokat, így ide már nem marad energiám.

Na, vissza kell adnom a gépet a páromnak.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Anita!
A jogi tanszék elfogadja. Mondván hogy a szociális szférában elfogadható nyelv.
Jobbulást Mindenkinek!!!
Magdi és Lilike
lilien_csenge

Gyöngyöske!

Javítsd ki légyszi a címjegyzékedben: kata@kgb.hu
Ezért nem olvastam.Kép
Attól még reagálok majd rá.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata007!
Gyönyörűek a munkáid!!
lilien_csenge

Lányok!

Sajnos úgy néz ki, hogy nem megyünk a talira. Kép
Az én torkom jobban fáj, mint a hét elején, sőt már a jobb fülem alatt is megfájdult, az orrom szintén jobban folyik. Gyöngy is ismét köhögött reggel, és Hanga is, sőt úgy néz ki, hogy neki megy a hasa is. De ez lehet, hogy csak a fogától van, mert észrevétlenül kijött a 11. és a köv. is útban van.
Ezért életem párja kijelentette, hogy felejtsem el a talit, ne akarjak 20 embert megfertőzni, délután visz mindannyiunkat a dokihoz.

Kata!
Kijavítottam a mélcímedet, a másik kettőt pedig kitöröltem.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Magdi!
Igen én is a 2. félévemet kezdemKép Most akkor te két helyre jársz? Vagy csak rosszul olvasomKép

Anita!
Nagyon édi Máté, ahogy alszik és nagyon ügyes isKép Dorka soha nem fog magától elaludniKép Kíváncsi leszek mit kezdenek majd ezek a kicsik egymássalKép
Én is úgy emlékszem, hogy bármilyen élő nyelvet el kell fogadniKép

Gyöngyöske!
BetegségKép Gyógyfejecskék útbanKép
Gyógyuljatok meg hamar és a köv. talira kötelező jönniKép

Ditta!
Én szeretem a meglepetéseketKép Csak azért fussunk is összeKép

Koda!
CipőKép Mi is kaptunk kiscipőt, mikor még csak állni tudott, de én megmondtam, hogy úgysem adom rá, aztán kapott Dorka mamuszt is, azt sem adtam rá. Most már nem kap több cipőtKép Télre vettünk egyet, hogy a boltokba ne csak zokniban legyen. Mára terveztük az első "normális cipő" vásárlását, mert előszeretettel használja a két lábátKép De bent még mindíg zokniKép

Judit!
Milánról még nem láttam képet, vagy majd élőben?Kép

Szobatisztaság: tegnap még levegőhöz sem jutottam. Azt mondták nekem és sajna újabb küzdelem lesz ez anyóssal, hogy nyáron milyen jó lesz, kezdhetem Dorkát szobatisztaságra szoktatniKép Na ne, még szegény másfél éves sem leszKép Már gyűjtöm az erőmet egy újabb harchozKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

AnitaKép
Szegény, jól rátok jár a rúd.Kép
Máté nagyon édes.Kép

GyöngyöskeKép
TaliKép Hogy gyorsan meggyógyuljatok küldök egy kis pozitív energiát: +++++++++++++++Kép
Aztán majd a következőn találkozunk.

MarikaKép
Nálunk fősulin sajna csak azokat a nyelveket fogadták el, amit ott tanítottak. De a ME ebben rugalmasabb. Neked 2 nyelvvizsga kell a végére?
Cipőt majd mutasd meg, jó? Már én is kinéztem Beninek egy jó kis tavaszi cipőt, mert a télit már kezdi kinőni, csak lenne már jó idő.
Szobatisztaság: nekem anyukámmal kell harcolni, sajna már most is. Már vett Beninek bilit és szűkítőt is és állandóan azt hajtogatja, hogy ültessem rá a bilire, hogy szokja. Hiába mondom neki, hogy még 1 éves sincs, ráér még a dolog, majd jövőre. Talán annyival könnyebb a helyzetem, hogy egy anyának könnyebben meglehet mondani mint egy anyósnak.Kép

Judit, KodaKép
Nektek nincs kedvetek eljönni a talira?

TaliKép
Időpont: 02.28. szombat du. 4 óra.
Helyszín: Családsegítő, Budai J. u. 4.
Talilista:
Marika, 2f+1gy: babavíz
Kata, 2f+2gy: fügekenyér
Kriszta, 2f+2gy: innivaló, süti
Anita, 2f+2gy?: valami sós
Zoli, 2f+1gy: majd kialakul
Krisztina, 1f+3gy: gyümölcs: alma, répa, banán
Forgi, 2f+1gy: süti, gyümölcslé, keksz
Neva, 2f+1gy: gyümölcslé, gyümölcs vagy apró rágcsálnivaló
Zsuzsa, 2f?
Magdi, 2f?+1gy
Panka, 2f+1gy: süti, műanyag pohár, tányér,
Összesen:21f+15gyKép

Kata, összeszámoltamKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka! Kép

Nagyon-nagyon köszönöm a meghívást. Mondtam is Katának, hogy még csak most csatlakoztam hozzátok, és hát nem akartam bepofátlankodni. De a következőre biztosan elmegyek, ha szívesen láttok. Olyan jó lenne élőben is látni azokat, akikkel naphosszat beszélgetünk. Visztek kisebb babákat is??? Marci még csak 9 hónapos. Mostanában alig bírunk vele az apjával együtt.

KösziKépKépKép

Marika!

Az anyóshoz kitartás!KépKépKép

Gyöngyöske!
Gyógyulást a családnak!!!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

KodaKép
Az előző talin Beni és Dorka még csak 2 hónapos volt. És szerintem jól érezték magukat.Kép
Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
A taliban való részvételi számunkat nagyon erősen le kell redukálni sajna!Máté is köhög,és folyik az orra!Ennek ellenér jó kedvük van ma,csibészkedtek is rendesen.

Konyhát festetem,ki kellett javítanom az erősen igénybe vett részeket,és amig nem figyeltem,Ádi szétmázolt az asztalon egy negyed üvegnyi sárga Aquakolor festéket.Jutott belőle a hajára és a ruhájára is bőven!KépKépKép

Nagyon hajt a kíváncsiság,így azért benézek a talira.Kíváncsi vagyok rátok!

Gyógyulást kívánunk minden betegnek!

Anita
kacajka

Sziasztok!

A beteg gyerkőcöknek jobbulást!!! A felnőtteknek is!

Panka!
Köszönöm a meghívást, de sajnos nem tudunk ott lenni. Mi Ózdról költöztünk be és kéthetente, amikor a párom nem dolgozik, haza megyünk. Majd legközelebb!
Tervezünk kistesót Milánnak, bár nem tudom mikor. Van amikor rögtön szeretnék egy kisbabát. "Mi az a 9 hónap." Gondolom hamarosan el kell döntenem, ha nem akarok túl nagy korkülönbséget.

Koda! Gyöngyöske!
Mivel az orvosom a főorvos a kórházban, lehet hogy nem lenne túl jó ugyanabban a kórházban egy másik orvoshoz mennem. De lehet, hogy rosszul gondolom. Inkább másik kórházat is kellene választanom. Az ügyeletes orvos Dr.Truppolay adjunktus volt. (szegénynek lehet, hogy rosszul írtam a nevét) Azóta is sajnálom, hogy neki nem köszöntem meg és persze a pénzt sem ő kapta.

Marika!
Nekünk még nincs digitális gépünk, de valószínű, hogy a közeljövőben lesz. Képeket majd akkor próbálok meg feltenni.
Ahogy én hallottam, a lányok ügyesebbek a bilizésben is. Lehet, hogy Dorka tényleg szobatiszta lesz az őszre. Anyóstémában Kodához csatlakozom. Az enyém 60 km-re van. Ha sírt babaként (és elég sokat sírt) Milán, megkérdezte, hogy megetettem-e. Nem éheztetem!

Judit
kjudit

Sziasztok!
megcsappantunk dehát a betegség az nem veszi figyelembe terveinket.KépKépKépgyógyfejek a beteg bébiknek!
Marika!
Kitartás a "drága mamák" márcsak ilyenek.Az enyém kínosan havi egyszeri látogatásban tudja le szupernagyi szerepét.Ilyenkor kalapot öl,szájat fest és sivitozva betódul az ajtón "na ki vagyok és?????????" felkiálltással.S az unokák kutya kötelessége drága nagyi elé roganni s remegve Nagymama szót rebegni!No ennyit.Nekem Anna két és fél évesen lett szobatiszta mert oviba akart menni.Azóta soha nem pisilt be.Teki eröltetés nélkül egy éves kora óta szobatiszta de máig sem ágytiszta.Ennyi!
Judit!Judit!
Nem adsz enni annak a gyeröknek.Pedig a mama mögmontta!Röhögd ki.Ahogy Anna mondja egyik fülemen a másik (egyiken ki másikon be)Persze nekem is volt nagy csatám de már megvénültem s ráhagyom.
No ezt is kifecsegjük holnap!!!!!
telian

Kriszti!
Ja, éheztetem. Csak tudnám mitől 15 kg a gyerek. Nem szoktam komolyan venni, csak akkor picit dühít mikor mondja. Persze telefonban, mert ha mi nem visszük színe elé az unokát ő ugyan nem jön. Aztán csodálkozik, ha Milán néninek szólítja. Ha fáj a torka: hideget adtatok neki? Ez a másik kedvencem.
Jó szórakozást holnapra!
kjudit

Lányok!
Be kell vallanom vmit.A szerelő aki a mosogatógépem hozta az imént elvitte az utolsó buznyákom is.Az uram meg ma sincs meg honap se.Ugyhogy sütöttem egy kis zserbot meg csináltam keksztekercset.Jó lesz ha azt viszek?Meg az ásványvízes ígéretem is tartom.Minden fiú vezet?Puszi!Krisztina
telian

Sziasztok!

Krisztina!
Ha csak magadat és a gyerekeket hozod, az is tökéletesen megfelelKép
Ma nálunk a dédi siránkozott, hogy Dorka miért nem rohan az ölébeKép Nagy fekete ruha és kendő...

Látom nem csak nekem van anyósom, anyukám. De vannak nagyon jók isKép

majd holnap bővebben, most megyünk vacsizniKép

Marika
Marika

Sziasztok!

Fügekenyér kész!Kép Mellé még alkottam egy kis nyalánkságot a családnak, hiszen az ihlet megvolt a hóesés miatt. Kép
ILYET.Kép
Gyorsan lekaptam amíg még van belőle.
Hogy közlekedtetek ma reggel?Kép Húúú képzeljétek, nekem a szokásos reggeli sulibavitel ami általában 5 perc, az ma több volt mint fél óra. A Tapolcai elágazás környéke úgy be volt dugulva, hogy lépésben haladtunk.Kép

Magdi!
Köszi a dícséretet!Kép

Gyöngyöske!
Ne szomoríts el!Kép Dodó három napja Hangát emlegeti.Kép
Persze igazad van, jobbulást nektek!!!!!!!!
Mélcím:köszi!

Marika!
Akkor tényleg jobb ha felkötöd a gatyádat. Kemény harc lesz.Kép
Én megértem akik ilyeneket mondanak. Egyszerű oka van, van egy 17 éves lányom. Az ő kiskorában még csak textilpelus volt. Ami ugye az első pisinél már nedves. Anitám az első nyáron szobatiszta lett. 1,5 évesen már nem volt pelusunk.
Dancsinál már más volt, mint ahogy Dodónál is. Ma már a pelus nem kellemetlen a babáknak, nem nedves, nincs benne melege.
Én akkor is azt mondom eljön mindennek az ideje. Csak rosszat tesz, aki erőlteti. Persze ez az én véleményem a 3. lányom után.

Panka!
Én is összeszámoltam.Kép Pontosabban Dancsi és fogta a fejét.Kép Nagyon kíváncsi leszek mit csinálnak majd a babák egymással.Kép
Tegnapi mélem megkaptad? Rosszul tettem amit tettem?

Koda!
Gyáva nyuszi!KépKépKép
Magdi is most csatlakozott hozzánk és mégis eljönnek a talira, bi-bíí.
Azért szólj időben ha mégis eljöttök mert akkor viszem a szalvétás dobozomat.KépKépKép

Judit!
Ejnye-bejnye!Kép Éhezteted a gyereket? Vigyázz a nagyi ezt rögtön észreveszi.Kép Sőt ő jobban tudja mikor álmos, mikor pisis és még sorolhatnám. Drága jó nagyikám mindig azt mondta, "kislányom a Jó Isten azért teremtett nekünk két fület, hogy jól meghalljunk mindent, de ha valami nem tetszik, egyiken be, másikon ki"Kép

Marika (még egyszerKép)!
Vannak nagyon jók!Kép Én kölcsönadom az anyósomat bárkinek.Kép De csak akkor ha ott a másik nagyi, hogy tanuljon anyósomtól nem beleszólni a gyereknevelésbe.Kép
Anyukám már más tésztaKép, de neki megmondhatom ha hülyeséget beszél.Kép

Krisztina!
Csatlakozom Marikához!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

image(dscf0140) nem tudom hogyan kell képet bevágni.
telian

Hát nem így!BOCSI
telian

Hát nem így!BOCSI hOGY CSINÁLJÁTOK??????????
telian

Hát nem így!BOCSI hOGY CSINÁLJÁTOK??????????
image(C:Documents and SettingsRendszergazdaDokumentumokKépekLILI)
telian

image C:Documents and SettingsRendszergazdaDokumentumokKépekLILI
telian

Ez az utolsó próba!image C:Documents and SettingsRendszergazdaDokumentumokKépekLILI
telian

PankaKép
Akkor én mit akarok a 9 hónappal?Kép

K.KrisztaKép
Ezek a képek gyönyörűekKépKépKép Hát még ha látnánk is őketKép Remélem sikerül feltenni! Már nagyon felcsigáztál!!!
A nagyis történetértKép

KataaaaaaaKépKép

Ne izélj már! Mikor megemlítetted a szalvétákat, egyből elgondolkoztam a talin.Kép Az igazság az, hogy a férjem ma 30 éves. Hétvégén megyünk a nagyikhoz ünnepelni! Ingyen kaja 2 napigKépKép A következőről bottal se piszkáltok kiKép

AnitaKép

A kis Ádiból kézműves mester lesz! Én is szeretek aquakolorral festeni! Szerintem Kata isKépKépKép. Csak mi jobb esetben nem az asztalt kenjük ki veleKép Bár hidd el, néha én is nyakig olyan vagyok!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Holnap írok, ma hulla vagyok.Kép

Krisztina!
Mail ment!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Panka!
nagyon készültem, hogy találkozhassak Veletek, de sajnos ismét náthás lettem. Egész nap az ágyban fekszem és döglődöm, de a beszámolótokra nagyon kíváncsi leszek. Mindenkit üdvözlök.

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Judit!
Ugye te kerestél 98-as ujjatlan bodyt? Találtam 2 db-ot Szikszón az egyik boltban. A gond, hogy elég vékony anyaga van, bár 100%-os pamutnak kiálltják kiKép 600Ft-ba kerül, az egyik fehét és sárga szegély, plusz kiskacsa (talán, másik, ugyanez csak fehér zölddel. Ha gondolod szívesen megveszem és eljut valahogy hozzád majd.

Krisztina!
Próbáld a Melléklet feltöltése... gomb segítségével, külön ablakban megjelenik a Kép vagy melléklet csatolása, ott Tallózás... innen már tuti megyKép

Koda, Zsuzsa, Judit, Gyöngyöske, AnitaKép Betegeknek javulást, és a következőre tessék meggyógyulni, nem programot szervezni...

Panka!
Cipőt nem sikerült veniKép Napsugárban 3 db 20-as cipő volt, nem túl lányosak és nem fogják a bokát, Batóházban meg csak szandi volt. Tavaszi cipőt márc közepére ígértek. Most cipővásárlás elhalasztva, pedig már úgy beleéltem magam és 21-ben olyan jók voltak a Napsugárban.

Délután találkozunkKép

Pá, Marika
Marika

Kép
telian

Sziasztok!

Legnagyobb sajnálatunkra nem tudunk menni.KépKépKép
Kingus arcán és szájában valami érdekes pöttyök jöttek ki, így ha felébrednek ügyelet látogatás lesz a BABA-tali helyett.KépKép

Pedig már úgy vártuk.KépKép

Kérlek benneteket, hogy bőszavú beszámolót megtenni, ha lesz érkezésetek.

Jó szórakozást!
Kriszta
dkrisztina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?