Új privát üzeneted érkezett!

Hello!
Hurrá, péntek :lol: Olyan jó, hogy 2 napig nem hallok gyereksírást és nem kell tépnem a számat :D

Képzeljétek, kedden volt a megismerkedésünk 13. évfordulója. Nem voltunk sehol. Bevallom, rajtam múlott, nem akartam sehová elmenni, csak egy kis nyugit akartam este magam körül. Hétvégén tervezünk valami progit 3-asban. Valamit ki kéne találnom, mert megígértem apának, hogy előállok ma este valami úticéllal. De mi legyen az :roll:

Helga!
Miről van szó? Csak ha publikus :!: :!: :!:

Mindenkinek jó hétvégét!

Anita
Kép

Kép
gani

Hlega: az a baj hogy ez nem az első ilyen eset.Mi boszival még együtt voltunk kismamák amikor egy topikban írtunk aztán jöttek mnetek az emberek de volt egy csaj akinek a mamája nagyon csúnyán beszólt boszinak és azóta tűrhetettlen amit csinálnak és nem hagyják békén pedig már boszi csinálta ezt a topikot a másikban és még ott sem hagyják békén pedig saját topikot csináltak de ott is csak szapultak minket de mindegy csak boszit szegényt teljesen padlóra vitték és most ennek szerintem örülnek is

Gani: gratula a 13 évhez :):):):) ötletem az nincs hová vidd:)

nika70
Salgótarján

Nika,
Valamennyire kepben vagyok, lattam az elozo cirkuszt is, de akkor meg zugolvasokent :) Hat az sem volt semmi! Az rendben van, hogy aki nem erzi jol magat egy helyen, az megprobal masikat keresni, akar letrehozni, de hogy ennyire kegyetlen es serto modon a neki nem tetszo szemelyt igy lehordja, az nagyon durva. Sajnalom Boszit, nem szallnak le rola, es erthetetlen is, mert sok kozuk nincs hozza, hogy milyen hozzaszolasai is vannak Boszinak. Maximum nekunk lehetne beleszolni abba, hogy miket ir. Engem nem zavar, ha feltesz egy kepet magarol, meg hogy mit is sutott (inkabb irigykedem, hogy O meg tudja csinalni, mig en nem).

Nika,
Vonalzo??? :(
Na majd a kovetkezo honap!

Gani,
A masik topik: a gyermekek magzatok kor szerint, es ott a 2007 legaranyosabb babai. Szerintem olvasd el, es nem lesz kerdesed! :evil:

Gratula a 13 evhez! 12 eve ismerjuk egymast, de a pontos napot nem tudom :oops:

Gyerekek: hat nem semmi, egyatalan hogy birod nap mint nap! En neha mar Arontol is kesz vagyok!
Ez aztan a munkaszeretet!!!

KépKépKépKép
thelga

Ok! Mindjárt meg is nézem azt a topikot.

Na ne már! Nem tudod, mikor találkoztatok először? Vagy ismertétek egymást régebben is csak a szerelem első pillanatát nem tudod?
Nem is sok különbség van a 2 kapcsolat között :D Mi az az 1 év :lol:

Nos, Mi túl vagyunk az "ünneplésen" :lol: Most jöttünk haza.
Nem volt nehéz eldönteni, hová menjünk. Megkérdeztük Bogitól, hogy volna -e kedve autókázni valahová. A válasz előre volt borítékolható.Mekibe kívánkozott.

Anita
Kép

Kép
gani

engem sem zavar akit meg nem érdekel az meg ne olvassa van választás de most megint van egy beszólás a nlcaféról jött egy csaj hogy ott is idegesíti őket én csak azt nem értem hogy akkor miért nem szólnak neki ott ahol nem kívánatos majd nem megy oda többet engem nem zavar hogy képeket tesz fel stb

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nagyon magam alatt vagyok,semmi kedvem írni.
Biztos olvastátok a másik topikot!
Elegem van az ilyen kétszínű emberekből! :roll:

Ha úgy érzem magam jelentkezem majd!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi, ne már! Én nem olvastam azt a topikot, de mindjárt belepillantok... De így előre is, ne foglalkozz senkivel.

Bocsi Csajok, hogy nem voltam. De a csapatépitő bulin voltam Pécsett. Nagyon jó volt, egy kalandparkban voltunk, és tök sok dolgot csináltam. (Sőt életemben nem csináltam még ennyi extrém dolgot). Falat másztam, kötélpályán mentem, quadoztam, gokartozam stb... (ha van kedvetek kukkantsatok rá a honlapjukra www.mecsextrem.hu). Sajna a fényképező elromlott közben, nem lehet vele semmit se csinálni. Most keresi apa a garancia papirját. De majd lesznek képek, mert más fényképezett.
Este volt Villányban egy borkostóló, és egy grilles vacsi, ami nagyon finom volt. Iszonyúan elfáradtam , mert péntek hajnali 3-ra értünk vissza.

Ma nem tudom, hogy megyünk-e apával bulizni, még nem döntöttük el. Meglátjuk...

Először is szülinapi ebéd lesz anyuéknál :lol:

Ja, és Fanni mondja, hogy Szia :lol: :lol: :lol:

horvviki

Boszi, elolvastam.
Hát nekem ilyenek eszembe se jutottak...
Én is leírok mindent, ami történik velünk...

Az a legjobb, ha semmit sem reagálsz az ilyen beszólokra. És senki sem! Ha nem reagálsz, nem fog tudni visszavágni, és megunja. Ráadásul hiába írják azt, hogy ők nem lógnak a babaneten, most tuti ott ülnek körmüket rágva, hogy mikor írsz már nekik valamit, amin röhöghetnek.... Betegesek... Ne foglalkozz velük, és mi követeljük hogy ide gyere irogatni!!!! Nélküled nem fórum a békási fórum :lol: :lol: :lol:

horvviki

Boszi el ne tűnjél már igenis érdekel mi van veled tegyél fel képeket had pukkadanak meg hogy te igenis jól nézel ki szülés után :):):) és hogy ilyen finomakat főzől és a gyerkőc is nagyon szépen fejlődik ne hallgass az ilyenekre pont ez volt a céljuk hogy elzavarjanak ne adj nekik elégtételt azzal hogy eltűnsz gyere

nika70
Salgótarján

Viki Nagyon Boldog 30.születésnapot! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

S újra itt vagyok! :lol:

Viki nagyon jó lehetett a csapatépítő tréning! :P
Biztos vmit kitalál neked apa mára! :wink:

Én is már készülök a hétfőre! :lol:
Apa aznap szerencsére szabad lesz,így Gabikát is együtt visszük majd el tanácsadásra és 18 hós oltásra.
Bár mondjuk azt nem tudom pontosan,hogy 9:30 vagy 10:30-ra kell mennünk. Majd megkérdezem a védőnőt reggel korán! :wink:

Tegnap 1,5 órát voltunk lent a Máltai játszón.Gabika nagyon élvezte,szaladgált,homokozott végre,s a játszóházban mindenkire rákiabált,babakonyhát rendezte! :wink:

Helga nagyon jó ötlet a tali,én benne vagyok,de nem tudom kinek mikor lenne jó,egyeztessük! :P

S akkor hoztam nektek pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi micsoda kafa kis bevásárlókocsija van gabikának :)
Örülök hogy itt vagy újra :):):

nika70
Salgótarján

Az utolsó kettőt akkor újra,mert nem látszik :?:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nika hát kihajtott érte,s most megvan a nagy öröme! :lol:
Nem volt drága,csak 2100Ft.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Köszönöm a köszöntést! :lol:

Hát igen, már elmúltam 30 éves... Elég sz.r kimondani :?

Apától tegnap kaptam egy hatalmas rózsacsokrot, 30 szál volt benne. Mondtam neki, hogy véletlenül 12-vel többet vett, nekem elég lett volna 18 is :lol: Este meg elmentünk vacsizni, meglepi volt, nem tudtam róla. Vacsi után meg barátainknál volt egy kis összejövetel, pókereztünk. Nagyon jól éreztem magam.

Fannit pedig anyuék elvitték a Megyeri híd megnyítójára. Volt repülőbemutató, amit Fanni tátott szájjal nézett. Este pedig az ablakból nézték a tűzijátékot. Az is nagyon tetszett neki. Kár, hogy mi nem voltunk apával kint, jó lehetett. Valaki kint volt még?

Boszi: hol vettétek ezt a bevásárlókocsit? Fanni is imádna pakolgatni bele.

Tali: 22-től szabin leszek, az a hét jó nekünk.

Ma megint szülinapozunk, jönnek a rokonok, bár én már nagyon fáradt vagyok, inkább pihennék :?

horvviki

Viki: Sok boldogságot átléptél te is a 3. xbe :):):):) mit szóljak én? két év és 40 leszek :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :wink:

Megvolt a 18 hónapos tanácsadás! :P
Új adataink: 11,40kg és 82cm
Kicsit tényleg le van a nyelve tapadva,de nem vészes,s,ha eddig nem zavarta őt,akkor felesleges bevágatni,mert ez semmiben nem fogja akadályozni,pösze sem lesz! :wink:

Én meg mehettem ma a MAMUTT-ba Gabikának cipőért,ugyanis kinőtte a 19-es zárt cipőjét,s most már 21-set kellett vennem!
Ha már ott jártam magam is megleptem egy új cipővel! :lol:

Hát csajok ez az idő! :roll: Akárcsak az esküvőnk napján,akkor is esett,de mondjuk melegebb volt!
Apától kaptam 7 szál vörös rózsát! :)
Este meg vacsizunk majd kettesben itthon vmi finomat! Ha már nem tudunk elmenni,majd rendelünk! :lol:

Viki
te is nagyon szép ajándékokat kaptál! :lol:
A bevásárlókocsit én a piacon vettem. Az egyik sor végén van egy játékárus! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nem meséltem még azt hiszem,hogy a ház pályázott a PANELPROGRAMRA! :P
80%nak kell belemenni,havi 10.000 lenne a hitel 5 évig,de évente 70.000et lehetne megspórolni.
Hát nem tudom hányan szavaztak! :roll:

Ja és láttátok tegnap a naplót?
Egy osztrák házaspár átlagos nyugdíja 500.000Ft,amiből csak 40.000 a rezsi! Szép mi? :twisted:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

JA ÉS A HOLNAPI KISKEGYEDBEN BENT LESZÜNK! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Szióka!

Szörnyű ez a nap :cry: Képzeljétek! A 3-as ikreket váró kolleganőm tegnap este váratlanul és roppant gyorsan megszülte mindhárom babáját :cry: :cry: :cry: :cry: 21hetesek lettek volna a hétvégén.

Boszi!
Most olvastalak benneteket a Kiskegyedben :D Előfizető vagyok, így Én nem keddenként, hanem hétfőnként kapom :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

GAni nekem az ikres ismerősöm is a 25. héten szűlt de most már nagyon jól vannak a babák drukkolok értük majd tájékoztass mi van velük remélem semmi baj nem lesz hiszen már olyan ügyesen megtudják menteni a babáékat

nika70
Salgótarján

Nika!
Ők meghaltak! A háromból egy még a méhben meghalt, Ő indította be a szülést. A másik kettő élve született ugyan, de ebben a magzati korban nem lehetett életben tartani.
Mondta nekik a doki, ha még 4 hetet benn maradtak volna. De így semmi esélyük nem volt az életre :cry:

Anita
Kép

Kép
gani

Uristen, Gani! Ez nagyon szornyu!!!!
Szegeny baratnod! Szegeny babak! Nem tudom, hogy lehet az ilyet szulokent tulelni :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKépKépKép
thelga

Helga!
Jajjj ne is mondd! Csak jövök-megyek céltalanul egész nap. Annyira felkavar, úton útfélen sírhatnékom van. Akkor mit érezhetnek Ők :cry:
Benn az oviban is mindenki olyan melankólikus volt ma.
Jön vissza minél hamarabb dolgozni a kolleganőm, nem akar otthon maradni sokáig, mert fél, hogy az elméje látja kárát :cry:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani,
Azt lehet tudni, hogy mi tortenhetett a harmadik babaval, hogy meghalt? Annyira szornyu, mert tenyleg csak par het kellett volna meg, es oriasi eselyuk lehetett volna az eletre. :cry: :cry: :cry: :cry:
Meg igy latatlanban is annyira felkavaro :(

KépKépKépKép
thelga

Mi is most voltunk tanacsadason, 18hos oltason. Aron 10,65kg es 86cm. Az oltast termeszetesen vegigorditotta..... Remelem, nem lesz ejszaka laz.

Boszi,
Megvesszuk a Kiskegyedet!
Gabikanak szep sulya van :)
Gratula a hazassagi evfordulohoz!

Ki hogy viselte ezt a bezartsagot!

Mi delutan kimentunk gumcsizmaban, esokabattal. Muszaj volt, kenyeret is kellett venni. Aron az osszes tocsat megtalalta.

Viki,
Nyugi, en par heten belul Krisztusi korba lepek :)
Nagyon romantikus, hogy pont annyi szal rozsat kaptal, amennyi eves vagy! Olyan jo, hogy ilyen romantikus apa.
Az en kedvesemrol inkabb ne beszeljunk! :)

Akkor a tali inkabb a jovo heten legyen??

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Boszi, holnap megveszem a Kiskegyedet! :lol: És boldog házassági évfordulót. Kaptál valamit?

Gani: nagyon sajnálom a történteket. Az én ikreket váró barátnőm már a 31. hétben van, és már majd 2 kilósak a babák. Reméljük nála már nem lesz gond.

Tali: nekem jövő hét bármikor jó, csak ne legyen ilyen vacak idő. :evil: Helga, mit mond apa, milyen idő lesz?

horvviki

Gani ez szörnyű még a hideg is kiráz minden erejére szüksége lesz a kolléganődnek :(:(:(
én is megveszem holnap az újságot :):):)

mi beköltöztünk a nagyszobába mint tavaly is :)de még nem fűtünk :)

nika70
Salgótarján

Boszi: megvettem a kiskegyedet nagyon jó a kép ami benne van :):):):) és nem is tudtam hogy a jeggyűrűtöket lottón nyertétek :):):) tök jó

Láttad a másikban hogy mit írt egy pasi? tök jó :):):):)elküldte őket a fenébe :)

nika70
Salgótarján

Nika igen olvastam a másik topikot,s klassz! :lol:

Gabikának hőemelkedése lett éjjel,amit én már láznak éreztem,mert nagyon meleg volt,így kapott kúpott,s 1 órán át mellettünk volt.
Most már jól van! :wink:

Tegnapi este jól sikerült! :P Rendeltünk finom vacsit,meg DVD-tünk! :)
Apától rózsacsokrot kaptam,mást nem.
Igazán nem szoktunk ajándékot nagyon venni ekkor,bár akkor az első évfordulónk kivételt képez,mert akkor aranyláncot vettünk egymásnak! :P
A diótorta is nagyon ízletes lett,s finom,Gabika is csak tömte befele!
Az újságot én még nem vettem meg,majd délután remélem le tudunk menni. :wink:
Csajok nálatok milyen idő van a lakásban?
Nálunk 19 fok,s majd megfagyunk! :roll: Nem índitották be a fűtést,pedig nagyon bíztam benne!

S akkor hoztam pár képet :lol:

Kép
Diótorta

Kép
Gabika új cipője

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: klassz kis cipő :):):)

itt is hideg van de még nem fűtök be :):):) pénteken jön ellenőrizni a gázos majd vele de azt mondják melegebb lesz hétvégére

nika70
Salgótarján

Egy nagyon jó barátnőm ajánlotta ezt a zenét,s Gabika nagy kedvence lett :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=8cBtid-v_JE

Nagy favorít még nálunk:
http://www.youtube.com/watch?v=4xFuYrFkOP4

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kis előrejelzés:

Szerdán eleinte borongós idő valószínű, majd nyugat felől egyre nagyobb területen szűnik meg az eső, és süt ki a nap. Északkeleten néhol még 10 fok alatt, délnyugaton már 14 fok körül alakul a levegő hőmérséklete.

Csütörtök reggelre erősen lehűl a levegő, néhol talajmenti fagy is lehet. Napközben a sok napsütés mellett csak néha növekszik meg a felhőzet, eső nem várható. 15 fokig kúszik a hőmérő higanyszála.

Pénteken, szombaton és vasárnap többnyire erősen felhős lesz az ég, de csak elszórtan valószínű kisebb eső, zápor.

A folytatás is igazi őszi időt ígér, reggel általában 5-10, délutánonként 13-18 fokos értékekkel.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Tali akkor szerintem is legyen a jövő héten,nekünk mindegy! :wink:
De azt majd meg kellene beszélni,hogy hol legyen,s kinek mikor lenne jó majd! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi, elolvastalak. Aranyos történet :wink: Én sem tudtam, hogy nyertetek a lottón, és abból van jegygyűrű :lol:

Ma is nagyon hideg van :evil: Nálunk már kicsit fűtenek, de épphogy meleg a radiátor. Még így is fázom!
Holnap megint Miskolcra megyek felvételiztetni :evil:

horvviki

Viki jó nektek! Nálunk nem fűtenek:evil: ,18 fok van,megfagyok még a sok ruhában is! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi,
Aranyos a tortenet, olyan idillikus :) Es mar csak azert is megerte az ujsag, mert volt hozza ajandek toll :)

Latom, az askalodas tovabb folytatodik a masik topikon. Szerintem el kellene gondolkozniuk azoknak, akik irogatnak, hogy milyen jo dolguk is van, anyak lehettek, egeszseges szep gyerekuk van... Vannak, akiknek semmi sem jo.

Nalunk is van hangyanyi futes, igy van 23 fok a lakasban.

Ma delelott voltunk az bolcsis jatszocsoportban, nagyon elveztuk, szerintem erdemes kiprobalni. Egy eves kor folott ajanlott, rengeteg jatek, mondokazas, es benne van az ebed is. Mi mondjuk az ebedre mar nem maradtunk ott, Aron nagyon el volt faradva, de odaadtak az ebedet kisuvegben. Szoval nagyon erdemes elmenni. Az ara 950ft. Ha van kedvetek, csatlakozhattok, szerintem mi rendszeresen fogunk jarni ebben a szep idoben.
JA, es meg nem is irtam, hogy apa nelkul leszunk a heten, mert O Siofokon van vihart jelezni. Eredetileg ugy volt, hogy mi is megyunk, de ebben a jo idoben inkabb nem mentunk.

KépKépKépKép
thelga

Én ma szóltam a közös képviselőnek a fütés miatt! :twisted: Nálunk most is 18fok van. Gabikánál megy a hősugárzó,de az se mehet állandóan,mert zabálja az áramot! :roll:
Sajnos a panelprogramból semmi nem lett! Nem értem,hogy az embereket ennyire nem érdekli,hogy évi szinten 70.000Ftot lehet megtakarítani?

Helga
nagyon jó ötlet ez a játszóház! :P
Ez az ár napi? A szülő is ott van vele végig ugye?
S melyik bölcsinél van,mert azon az oldalon nem igazán vagyok ismerős! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Lehet mi csatlakozzunk hozzátok,majd megbeszéljük hol találkozunk,ha megyünk! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Helga Áron miket eszik már? :wink:
Gabika még mindig 60-70%ban bébiételt kap,de szeretnék már csak rendes mi kajánkat adni neki,de nem mindig fogadja el.
Ma is krumplis tészta volt,s nem kellett neki,bébiétel se mondjuk,csak kifli.
Nála fiatalabbak már esznek mindent,ő meg nem nagyon,s nem tudom,hogy tudnám rászoktatni,ha egyféle kaja is néha kell neki,néha nem! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi,
A jatszocsoport a Csobanka ter es a Plus kozott van (Viziorgona u). Ha a Csobanka ter felol jottok, akkor jobb kez felol. Tulajdonkeppen a bolcsihez tartozik epuletieleg, de attol el van azert zarva, nem kell aggodni. Csutortokon vagy penteken van kedved menni? Majd jelezzd, mert mi mindket nap raerunk.

KépKépKépKép
thelga

Aron joreszt azt eszi, amit en csinalok. Nagyon ritkan kap bebietelt. Az en kajamat viszont ugy fogadja el, ha le van valamennyire pepesitve. Ha nem pepesitem le neki, akkor csak egy-ket kanallal eszik, pepesitve valamivel azert tobbet. Egyebkent en is eszrevettem, hogy joval kevesebbet eszik Aron, mint korabban. Ma pl zoldbabfozelek a menu tokannyal. Hat kivancsi vagyok, mit szol majd hozza, ha felebred :wink:
Gabika tejpepet kap meg, vagy visszatertetek a tapszerre? Ezekbol mennyit eszik?

KépKépKépKép
thelga

Ja, es a 950ft az napi ar. Csak a gyerkocre kell fizetni, anyuka ingyen megy be :) es vegig ott van :)

KépKépKépKép
thelga

Akkor vmennyire képben vagyok,hol is lehet a jászócsoport! :wink:
Hány órától van általábban?
Jelzek még ma,mikor mennénk! :P
Gabika tejpépet eszik,tápszert elhagytuk teljesen! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

tápszert mis elhagytuk de tejpépet semkap én csinálok neki turmixot este mikor milyen gyümiből de banán mindig van benne:):)

babakaját mi már régóta nem eszünk van a fiatalúrnak 16 foga abból 4 rágó rágjon vele :)azt eszi amit mi lassan két éves nem kell már neki babakaja:)

nika70
Salgótarján

Gabikának csak 8 foga,ebből 2 lent! :lol:

FŰTENEK CSAJOK VÉGRE! :lol: Aki kérte ott bekapcsolták!
Már 22 fok van majdnem! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

az más akkor neki még pépesebb kaja kell :) és ha te pépeled össze? azt sem eszi meg?

nika70
Salgótarján

Kenyeret kiflit,kemény kekszet eszi,akkor a tészta miért nem?! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

nem volt valami rossz élménye darabos akjával?
nem tudta megrágni megakadt a torkán iylenre gondolok

nika70
Salgótarján

Nem ,ilyenre nem emlékszem!
Meg a rántott húst nyeli,szóval nem értem! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: