Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Karin, drukkolok nektek, hogy elmenjen a lakás, meg magamnak is, tegnap lett feltéve a netre, nagyon szép képeket csinált az ingatlanos, nagyon remélem, hogy elviszi valaki :?
szerintem, a lehető legjobb, hogy otthonról tudsz dolgozni, azt a heti egy bejárást biztos meg tudod oldani majd, anyukád tud segíteni.Super, hogy felemelték a fizetésed!

Anyjuk, továbbra is drukkolok neked, hogy minden simán menjen!

Hékás, Léna is csak rövideket aludt napközben amikor ekkora volt, sztem a nagy meleg miatt is kivannak a babák ilyenkor-na meg a felnőttek is.)

Ti hogyan hűtitek a szobát?Mi ablakot nem tudunk nyitni, a Hungárián dübörögnek a kamionok.

Heni, hol vesztek végül házat? Vissza akarsz majd menni a két baba között dolgozni?

Ha sikerül eladnunk a lakásomat akkor sztem megyünk a 13.kerületbe, régóta szimpi nekünk Újlipótváros.Maradnék Zuglóban is, de mostanában nem láttam semmi olyan lakást amit meg tudnánk fizetni, sajnos 30 milliónk nincsen.)

Zita, mi újság, el vagytok tűnve, pakoltok vagy már el is mentetek?

Sz.
pirike74

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni, ha még lehet, most találtam rátok, mint zuglóiakra.
A kislányom 1 éves volt júni 28-án, és most éljük a "derékleszakadós" korszakot. :lol:

Nem sokat olvastam még vissza, de ami késik nem múlik, viszont addig is, mindenkinek gratulálok a gyerkőcéhez, illetve szurkolok akinek most jöna nagy nap.
Üdv Orsi
orsica

Én a lakást klímával hűtöm, egyébként megfulladnánk. Amíg nincs akkor kánikula, addig függöny behúzva, aztán bekapcsolom. A gyerekorvossal is megbeszéltem, engedélyezte :D

A gratulációkat köszönöm. Szerencsére csendben van Marci, alszik is. Megváltozott az emésztése, most sokkal hosszabban büfizik. Ha egy órán keresztül büfizik, utána csendben elalszik általában.

Orsica, üdv köztünk!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Koszonom a drukkolast!

Heni: nincs valasztott orvosom. HAjduhoz jartam az Orsre, de nem fogadtam fel szulesre...meg...De szerintem nem is fogom.
A heten volt mar egy teves korhazba menetelem:) Azt hittem szivarog a magzatviz- konkretan csorgott valami a labamon, meg utana is csopogott, de elallt, de a terhsegondozot felhivtam es mondtak korhaz, HAt bementem megvizsgaltak ugy latjak a burok epp, de az uh alapjan kevesebb a magzaviz, szoval lehet megsem....Azota sem vagyok nyugodt. de mondta HAjdu ha akarok befekhetek a korhazba de akkor sem fognak tobbet tudni...
Szoval igy vagyunk ezekben az utolso napokban:)

LAkaslehutes; nalunk sajnos lehetetlen. ejjelente kifekszem picit a kanapera mert ott kicsit jobban jar a levego mint a kisszobaban, de konkretan hiaba van egesz nap minden nyitva semmit nem hul le, meg most se hogy kinn kicsit elviselhetobb:(

Mindenkinek szep hetveget!
Nyaraloknak jo nyaralast!
Vendég

Sziasztok,

Anyjuk, de jó h hírt adsz magadról! Az is megfordult a fejemben, h már hárman vagytok :D jönnek-mennek ezek a frontok!
Húú, biztos izgalmasak az utolsó napok! Nekem nem volt jósló fájásom, se más, de azért volt egy kis para a végére, h ugyan mi lesz, mit fogok érezni, ha indulnunk kell, stb....a fiam 4 napot húzott rá, és úgy jelezte, h idő van, h elfolyt a magzatvíz..na de azt nem lehet máshoz hasonlítani, az elég egyértelmű, folyik ha kell ha nem. :shock:
Én még nem találkoztam olyannal akinek szivárgott volna - persze ettől függetlenül lehet még gyakori jelenség, nem tudom. Egyébként, h kevesebb a magzatvíz az utolsó hetekben az teljesen normális, legalábbis én úgy tudom. De ha a dokid nem aggódik, akkor szerintem Te se idegeskedj, inkább most pihend ki magad, még a pici leányzó érkezése előtt. :D
A fodrásznál hallottam, h van aki az erkélyen alszik ebben a melegben..lehet nekünk is ezt kéne tennünk. :lol: Karin egyébként ott jártam ahol Te.

Szilvi, végül Apcon vettünk házat. Jó messze van pesttől, de autópályán 1óra alatt megjárható. A férjem vállalta az ingázást - nagy hős!! tudom nagyon kemény lesz neki, és sajnos még kevesebbet fogjuk látni..Én meg majd halálra izgulhatom magam, nehogy vmi baja legyen, őrület milyen autósok vannak!! Egyenlőre ez a lehetőség volt a legésszerűbb, aztán majd meglátjuk mennyire fogjuk bírni...
Meló: eredetileg visszamentem volna 2 gyerkőc között, de mivel megszűnik az iroda ahol dolgoztam - e hónapban!! nagyon durva!-szóval így nem. Bár amúgy sem akartunk nagy korkülönbséget a gyerekek között, de így még attól is kevesebb lesz - remélem.

Hékás, hogy van az 1. hónapfordulós kisember? :D 1 órán keresztül büfizik? :shock: Nem semmi! akkor jókat ehet :lol:

Lányok nyaralás, ki hova tervezi ha tervezi?

Orsica, üdv itt! Utólag Boldog első szülinapot a lánykádnak! Hogy hívják? Volt nagy ünneplés?

Mi jövő héten költözünk, kicsit gyorsabban, mint terveztük. És ez azt jelenti, h talán már nem is fogok Veletek találkozni :cry: .... és jövő hétre meg esőzést mondanak - már ha lehet hinni a meteorológiának - pedig ki akartalak csábítani Titeket egyik nap a városligeti játszóra, már akinek lenne kedve hozzá. :roll:

Na megyek, jó éjszakát Mindenkinek!
o.heni

sziasztok!

most találtam ezt a topicot, még nem nagyon olvasgattam vissza, de idővel azt is megteszem :)
én is zuglói vagyok, a bánki donát utcában lakunk, közel az örs vezér teréhez. pont ma vagyok 12+0, első gyerek, és már 5 hete nem láttam, akkor voltam utoljára UH-n. hétfőn megyünk a herminára a 12. heti UH-ra, remélem minden rendben lesz.
most hirtelen ennyi jut eszembe magamról :)

tudtok egy jó helyet a közelben, ahova el lehet járni terhestornára? már hiányzik a mozgás, és elég erősnek is érzem hozzá magamat :)

köszi!
eszter

Eszter

Kép
sztocsi

Eszter: udv itt, tornat kimondottan nem tudok, bar az Uzsokiban az is van ,meg intim torn ais meg joga is, de az orshoz legkozelebbi terhesjoga( meg babas is) a padmaban van.
Herminara ha tanacsolhatom idoben menj, mert mindenkkinem a fel egyes idopontot adjak, de a bejelentkezes sorrendjebe hivjak be az embereket. Vagyis ha Te 11re odamesz, bejelentkezel lenn a bejarattal szemben a betegiranyitoba, es fel 1ig csinalsz valamit a kozelben, akkor mikor megkezdodik a rendeles, es az asszisztens beveszi a beutalokat, akkor van eselyed, hogy nem csak a rendeles vegen jutsz be( bar igy is vannak "csokosok" akik soron kivul bekerulnek).
Remelem minden ok lesz. Ki a dokid?
Melyik korhazban akarsz szulni?
Nekem eleg friss az elmeny a gyermekvarasrol, teendokrol...szoval ha van kerdesed, csak nyugodtan.

Heni: nem hulyeseg az erkelyen aludni. Sajna ugyan nekunk inci finci picike, de amikor voltak azok az ejjeli nagy esok, akor en is kiultem es ott bobiskoltam elvezve hogy kapokl evegot....
En is ezen probalom magam nyugtatni, hogy ha a doki ilyen nyugodt volt e felol, akkor ne idegeskedjem en sem magam szet. Amugy van olyan hogy szivarog, sot alt azt nem is veszik eszre ha csak fenn reped meg es picit a burok, sajnos olyant is tudok, akinek egy hetnel tovabb szivargott es fertozest kapott a baba, de szerencsere olyant is tudok, akinek bar szivargott egeszseges gyermeke szuletett. Bizom benne, vagy nem szivarog, vagy nem lesz bajunk tole!
Hat a hely ahova mentek szamomra teljesen ismeretlen, de kivanom hogy jol erezzetek Magatok, es a koltozes korul is minden rendben legyen. Nem semmi lehet csak ugy egyik hetrol a masikra uj eletet kezdeni! De hat ha egyszer kell, hat kell, es akar teljesen bokkenomentesen is lehet szuper!

Nyaralas: mi augusztusban 5 napra szeretnenk lejutni Akarattyara a nyaralonkba( olyan draga volt tegnap ferjem: vegig errol beszelt, mennyre varja, mekkorakat fogunk setalni, ket eve nem voltunk nyaralni....es mennyire rank fer, es a nagy tervezgetesekben ram nez, es megkerdezi, akkor Anna mar picit fog maszni? :P :lol: :D :) , hat en olyan jot hahotaztam, a draga, nem tudom mit hisz egy egy honapos gyerek kepessegeirol:) de nagyon edeske volt,ez van no, sosem volt csecsemo kozeleben).Szoval nekunk ez lesz a nyaralasunk, es mivel szeptemberben lesz az eskuvonk es utan is ki akar venni 5 nap szabit ha jo az ido akkor ujra lemegyunk Akarattyara, ha meg nem jo, tan elmegyunk 2-3 napra valamerre. csak nekunk nincs autunk igy ez nehezen kivitelezheto.
Vendég

Heni, a fiam remekül van. Ma elkezdett mosolyogni, én meg csak olvadozok. :lol: :lol: :lol:

Nagy nyaralásunk idén nem lesz. A nagyszülők Gyulán laknak, hozzájuk megyünk augusztusban pár napra. Máshova még nem mertem volna elindulni egy ilyen pici babával. De majd jövőre :D :D :D Már most elkezdtem tervezgetni a nyaralást, már nagyon várom. Utazásmániás vagyok, de már november óta nem voltam sehol, csak Gyulán...

Anyjuk, mesélj majd, hogy milyen az esküvő egy ilyen pici gyerekkel. Mi sem vagyunk összeházasodva, mert sem terhesen nem akartam, csak pici gyerekkel. Mi úgy tervezzük, hogy 2010-ben házasodunk össze, akkor már akkora lesz Marci is, hogy nem fogja megzavarni a szertartást. A nászút még kérdéses, hogy ketten vagy hárman megyünk-e :D

Eszter, üdv itt. Terhestornát a környékeden nem tudok. Én a Brendonba jártam, azt nagyon szerettem. Mikor itthon maradtam, utánajártam, hogy a környékünkön hol van, és az Erzsébet királynén a Fila fitness-ben van. De az talán messze van Neked... Sosem voltam ott tornázni, de kevesen vannak állítólag.

Ha nem bánjátok, dobok egy képet a mosolyról. Bár csak a végét sikerült elkapni, de attól még olvadok

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

hekas: tunderi a kis mosolygos...
Szerintem nem fogja zavarni a szertartast, mert csak templomi lesz, polgari mar volt tavaly. Hassal en sem szerettem volna, es most is csak tulajdonkepp azert lesz, hogy utana meg lehessen keresztelni Annat.
Egyszeru kis letszamiu eskuvot tervezunk, igy nem hiszem hogy barmi "akadalyt" jelentene a baba. MAx ha nyugos magamra kotom kendobe:) De annyi tesom van, hogy biztos lesz mindig ki dajkalja:)
Ugyis ritkan fogunk haza jutni, mert szuleim videken laknak.
De majd megirom...
Egyenlore csak azt nem tudom mibe legyek( mondjuk ezt nehez is elore tudni 2 honap alatt mennyire fogok visszafogyni...).
Baba nelkul is egyszeru eskuvo volt tervezve, csak idokozbe kimentunk kulfoldre igy tavaly elmaradt:)

Mindenkinek tovabbi szep hetveget!
Vendég

Anyjuk, szerintem a kendőhöz válassz ruhát :wink: Én 2 hét múlva megyek egy esküvőre, nekem azzal van gondom. Ha ilyen kánikula lesz, akkor meg tudom oldani, de ha nem... Baromira szétment a csípőm, nincs egyetlen nadrágom vagy szoknyám sem, amit felvehetnék. Itthonra már beruháztam, de alkalmiba még nem tettem... Hátha sikerül még lefaragnom pár centit, mert nem szeretnék ilyen dromedár méretűen élni.
Hogy bírod az utolsó időszakot? Már nem sok van ám hátra!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Végre ide jutottam. Szóval Kittinek hívják a kislányomat, és köszönöm az utólagos gratulációt.
Mi júli 26-án utazunk a Balcsira, ez is teljesen véletlenül. Nem készültünk idén, de nem bírom már itthon, ki akarok szabadulni. És sikerült kivennünk egy házat, ill. a nagyszülőket megfűzni, hogy jöjjenek babysitternek :D

Én is a Brendonba jártam tornázni a Belényi Beához, nagyon szerettem. A baba-mama expon találkoztam vele, és jó hírt közölt: augusztustól a Minimanó udvarán ( Nagy L. kir. útja) lesznek, baba-mama torna, gondolom kismama torna is lesz, manó muzsika ,és sok minden más. Én biztos megyek, mert el vagyok tunyulva, és egyedül nem megy. :(
orsica

hekas: birom en, semmi extra panaszom nincs, ok a jobb labam elefant mereture dagadva, estenkent joslok, de ennyi. HAsam nem tul nagy igy a mozgasban egyaltalan nem vagyok akadalyozva, es tenyleg fittebb vagyok mint barmikor elotte aterhesseg alatt. Csak hat mar nagyon turelmetlen vagyok. Aggodom, hogy ugye nem lesz gond a keves magzatvizbol, ugye megindul magatol .....szoval inkabb lelkileg visel meg a dolog!

NE is mondd ezt a ruha dolgot. En extrem kicsi meretet(34) hordtam a terhesseg elott, na mar most azokat ugy ahogy volt mind hugomnak adtam( 13 eves :lol: ) es most ug yvagyok fogalmam sincs mit fogok hordani augusztustol. Oszinten par darabot muszaly lesz vennem 38asbol, de nem akarok tul sokat, mert mi van ha visszamegy 36ig....nem tudom, majd megyek turiba...mert ujra nem fogja futni:( foleg ha a learazasoknak is vege lesz :twisted:
Vendég

Sziasztok,

remélem mindenki jól van!
Anyjuk, de jó neked, 34-sen kezdted a terhességet:)

Én 85 kilósan cammogtam be szülni,de Léna 4 hónapos korára már visszafogytam 64-re hál Istennek, borzalmasan éreztem magam, nagyon vizes voltam.A lábfejem olyan volt közvetlen szülés után mint egy felfújt gumikesztyű, röhögött is a család.

Orsica, egy nappal előttem szültél, Isten hozott köreinkben!

Hékás, nagyon édi Marcika:)

Képzeljétek,úgy néz ki eladom a lakást, az első lakásnéző ajánlatot tett megvételre, ma jön letenni a foglalót.Meg is vagyunk illetődve és gőzerővel keresünk új lakást.

Hétvégén ,pontosabban szombaton kimentünk a ligetbe, szerencse, hogy nem kötöttek belénk az ott randalírozó ellentüntetők.
Őrület, ogy mi van ebben az országban!Kiváncsi lennék mennyi pénzbe került ez a kis összejövetel, látnotok kellett volna a köröző helikoptereket meg a sok rohamrendőrt....Hihetetlen.

Minden jót mindenkinek, Anyjuk kitartás, már nincsen sok hátra, hamarosan láthatod Annát:)
pirike74

Piri, én is szeretnék már 64 kg lenni :? :? :? Ha sikerül elérnem a 65 kilót, kapok egy Artz Modell ruhát apától. Gőzerővel hajtok, még Marci is besegít. 11-től csak akkor nem bömbölt, ha rajtam feküdt. Így ez ebédem egy fürt szőlő volt, és csak este ettem, mikor apának már át tudtam adni a gyerkőcöt... Én is 84 kilósan mentem szülni, most 73 körül vagyok...

Én sajnálnám itthagyni Zuglót. Még nem régóta vagyok zuglói, csak kb másfél éve. De ha sikerül nagyobbra cserélni a lakást, akkor is Zuglóban gondolkozunk. Persze, hogy miből lesz új lakás, még nem tudom :wink:

Ja, és a helikoptereket láttuk. A lakásból, az ablakból. Csak azt nem tudom, hogy tegnap miért körözött, de elég sokáig körözgetett estefelé egy helikopter.

Brigi

Kép

Kép
hékás

birom en, csak turelemmel nem.....mar mindenki elment korulottem szulni....
Ma megyek dokihoz+ctg re meglatjuk okosabbak leszunk e.
Mi is szombaton ki akartunk menni, de mikor olvastuk a hireket eldonottuk jobb itthon. VAsarnap azert kicsit kimnetunk a Lnachidon levo unnepsegre, az jo volt, csak nagy meleg.
En akkor erzem jol magam ha nem is olvasok hallok hireket, mert orulet ami van....

En a kilokkal egyenlore nem torodok, bar igy az utobbi 3 hetben rohamosan gyarapszik, de mindig mindenki azzal jon, hamar vissza fogok fogyni, igy en ebben bizom:) Bar 34 es nem szeretnek lenni!

Szep napokat mindenkinek! Ahogy alakulnak dolgaink leszek enmeg a heten:)
Vendég

Sziasztok!

Hékás,sztem le fogsz Te menni hamarosan 64-re,én is kb 73-74 voltam mikor Lénocska egy hónapos volt.
A maradék 10 kg úgy ment le, hogy szoptattam, illetve naponta eljártunk sétálni, minimum egy órát. Akkor még Biatorbágyon laktunk,és általában dombnak felfelé sétálgattam a babakocsival, tutira ettől is ment le a hátsómból, ami igen termetes volt :D

Anyjuk, kitartás még mindíg:)

KARIN,ZIZI HOL VAGYTOK?

Szép estét mindenkinek!

Szisz
pirike74

Sziasztok!

Hát én csak irigyelni tudpm azokat akiknek visszament a súlya szoptatás alatt, nekem is mindenki ezt mondta, de nekem meg sem moccant, még mindig u.annyi vagyok, mint ahogy hazajöttem ( hozzáteszem ebben én is hibás vagyok :cry: )

Anyjuk: kitartást, én is csak azt tudom mondani !
Hol fogsz szülni? Biztos, volt már róla szó, csak nem tudtam még visszaolvasni :oops:

Pirike: köszi az üdvözlést, és boldog szülinapot akkor nektek is így utólag
orsica

Sziasztok

udvozlom az uj anyukakat :)

Szisz - itt vagyok, csak sok a munka, igerem majd vissza olvasom mert mar par napja nemgyozom :)

Nekem sem mentek le a kilok szoptatasnal, meg kb 6 kilo feleslegem van, de majd ha abbahagyuk akkor sztm lemegy a stresztol, vagy tornazok.

Szilvi kepzeld talaltunk egy nagyon szep hazat, most intezzuk a hitelt, meg eltart mert bonyolodot azzal a dolog hogy a zugloi lakas meg nincs eladva, de azt meg csak telen fogjuk arulni, most kiadtuk. Persze az elso honapnal mar bajok vannak, de most hogyan dobjak ki utcara ismerost terhes novel...??? Na mindegy igerte jovohonapban duplat fizet mert naluk is vlmi banki intezkedesek vannak - persze kinel nem ???? :evil: :evil: :evil: :evil:

a haz uj epitesu, ket eves, meg a szinezes hianyzik ra, es ketto szoba meg nincs burkolva. Egy kisfalun van, de nekem kozel a munkahoz, Pestre is kb fel ora beerni. Csak a vonat/busz szar, ugyhgoy majd egy masik autot is fogg kelleni idovel vennunk.
Majd ha minden zsir kuldok rola kepeket.

Miracskam lassan 1 evesz lesz, annyira repul az ido!!! Olyan kis edes, most szlovakul igyekszunk beszelni vele, mert ezt nagyon hagyagoltam mig pesten voltunk - pedig szlovakul jobban tudok mint magyarul :roll: . Egykezen probal jarni, de meg egyedul nagyon nemakar, viszont aaaanyit dumal. Tegnap megvolt az elso modnat is: Agya dabda - leforditom: add oda a labdat legyszives :))) Anyukamek oda es vissza vannak tole. Bar apumnagyon nyomta hgoy mennyunk alberletbe pestre amig elintezzuk a hazat foleg a munkam miat es az intezkedes miat mert ugye igy egy csomo penzt eltankolunk, de most mar sztm nemis engedne hogy elkoltozzunk :lol:

Mindenkinek szep napot!!

pusz, K&M

KépKép
karinca

Szisz, remélem igazad lesz. A különbség az, hogy én nem szoptatok. Nem is vagyunk egy hullámhosszon a fiammal ilyen téren, meg már tejem is alig van. Szóval Marci tápos... Viszont a dombmenetet bevetettem én is tegnap, és a Bosnyák utca felé vettem az irányt, mint környék egyetlen nem sík utcája :D Már várom a hatást :D Ha előbb nem, majd lemegy, ha visszamegyek dolgozni. Ott aztán lesz stressz annyi, hogy kikerülni sem tudom :cry: :cry: :cry:

Karin, irigyellek a kétnyelvűség miatt. A barátnőm egy angol pasihoz ment hozzá, és a pici 2 évesen tökéletesen beszél magyarul és angolul is. Annyira édes, van, hogy a mondat egyik fele magyar, a másik fele meg angol. Meg kell zabálni őt :D

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Most járok itt először, de becsatlakoznék Hozzátok, ha nem zavarok. 8) Babáim most 5 és fél hónaposak és az Erzsébet kirné-Róna u. sarkán lakunk. Játszótérre még nem szoktam kivinni őket, hogy legalább ismerkedni tudjak, mert éktelen kiabálással jelzik, ha nem mozog alattuk a kabrió. :)
Szóval ha időm engedi néha benéznék Hozzátok...
Petra

Petra
Kép
petricsek

Szia Petra!

Üdv a csapatban. Mi egész közel lakunk egymáshoz, mert én meg a Limanova térnél vagyok :lol: :lol:

Ikrek??? Nem semmi, hogy bírod? Na majd séta közben lesem, hogy mikor látok ikreket a környéken, mert az biztos Te leszel :D

Marcim is szokott néha hisztizni, ha megpihenek valahol. De ilyenkor leülök a játszótérnél a padra, és lökdösöm neki a kocsit. A fiaidat nem lehet így átverni?

Brigi

Kép

Kép
hékás

VAgyok am, csak korhazban voltam, magas vernomas miatt. De ujra itthon egyben, tulhordassal:(
Holnap vizsgal a doki es mond valami okosat:)

Petra udv itt, en is uj vagyok meg!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem. Gödöllőn voltunk most kb. 2 hétig. Anyuéknak van ott egy házuk. Annyira jól elvolt ott a gyerkőc.

Múlt héten itthon voltunk 2 napot, írtam is nektek, de elszállt és nem volt időm újra írni. :(

Most egy darabig itthon leszünk, így majd tudok jönni.
Visszaolvasni még nem volt időm, de látom jöttek új emberkék is! Mindenkinek üdv itt! (bár még én is igen új vagyok itt köztetek)

Anyjuk
Azt azért láttam, hogy írtál. Szegénykém, még mindig egyben? Úgy látszik jól bírja a lurkócska ezeket a frontokat!

Mennem kell, vacsizni fog a lánykám.
lora7

Sziasztok Zuglói anyukák! :)

Bocsi a bepofátlankodásért! :oops:
Azért írok, mert mi is zuglóiak vagyunk. Korábban nem tudtam, hogy van ilyen topik is, így csak a Jánosos szülészetisbe írtam, mert ott szültem.Örülök, hogy rátok találtam. :)
Ha nem bánjátok csatlakoznék!

fatima

Sziasztok!

Üdv az új anyukáknak!

Bocs, hogy nem írtam sokáig, nem sok minden történt velünk.
Most elkezdtem írni egy hosszab eposzt, nem elszállt?!! :evil:

Lényeg.vevő visszatáncolt, még áruljuk a lakást, remélem sikerül hamarosan eladni, találtunk egy olyat ami nagyon tetszene, a 12.kerületben.Nagyon programozom, hogy sikerüljön!

Anyjuk, úgy sejtem már tűkön ülsz, nem csoda, nem terhesen is kimerítő ez az időjárás, főleg most, hogy porontyom rájött, hogyan kell felmászni a fotelba, illetve felállni a hintában és az etetőszékben.Illetve imád sétálni, csak fogni kell a kezét.

Valamelyikőtök jár ki az Újvidék játszóra?Melyik játszóra jártok?Ha jártok.nekünk az van a legközelebb,a ligetbe is kinézek néha,de ott sok a gyanús elem, ezért csak ritkán.Később benézek!
Sziasztok!

Szilvi és Léna Kép Léna a játszóházban nyomul
pirike74

Sziasztok!
Még új vagyok itt. Beleolvasgattam az írásokba. Van olyan közületek aki a Kerékgyártó utca környékén lakik?
És netán akinek fél év körüli a gyermeke?
Remélem lesz :D
szép napot mindenkinek! :P
hobnobs

Fatima, Hobnobs, üdv közöttünk!

Hobnobs, mi a Kerékgyártó környékén lakunk. Annak is a Nagy Lajos felőli oldalán. A fiam még nincs fél éves, még csak 7 hetes lesz holnap :D

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Én is kicsit eltűntem, mindenkinek üdv!
Mi hír Anyjukról, nem tudtok valamit? Biztos elege van már szegénynek, remélem már kibújt a baba!

A patak parti játszóra nem szokott valaki járni, vagy a Vezér útira?
Mi lassan majd most kezdünk kijárni, mert most indult be a kisasszony, még elég labilis a lelkem, viszont imádja a gyerekeket, és én néha már kevés vagyok neki.

Szóval, ha valaki esetleg erre ...., de mindenki messzebb lakik, ahogy olvasgatom.
Üdv Orsi
orsica

Sziasztok!

Fatima, Hobnobs üdv itt!

Orsica
A patak parti játszó alatt melyiket érted? Ami a Plus mögött van? Oda időnként járunk, de ritkán mert nem ismerek ott senkit. De ha megbeszéljük találkozhatunk egyszer! Közel lakunk oda! (Feltéve, ha egyre gondolunk) :wink:
Te merre laksz?

Anyjuk már remélhetőleg babázik. Ha erre járnál jelentkezz!!!

Mi jól vagyunk, semmi izgi. Hacsak nem az, hogy Brigócám hihetetlenül belehúzott a beszédbe! Annyi mindent mond, hogy már fel sem tudom sorolni. Most a legutolsó talán a "fojjó" (forró) volt amit megértett. Már régóta mondogatta, de most már érti is a jelentését. Ja meg a "vájjál" (várjál). Ezt én mondogatom neki néha, és most már ő mondogatja nekem! :lol:
lora7

Bekukkantottam a 2008. nyáriakhoz, hátha tudnak valamit Anyjukról! És mit láttam?
"Hajnali 5.15kor kibújt Anna lányunk. 3050g, 50cm kis csoda!"
És ez mind MA történt!
Anyjuk: Nagyon-nagyon gratulálunk és sok boldogságot a kis druszámmal! :wink: (Igazi nevem nekem is Anna!)
lora7

Hello Mindenkinek!

Köszönjük a kedves fogadtatást! :)

Mi a Róna utcában (Thököly-hez közel) lakunk és az Újvidék téri játszóra szoktunk menni. Meg van egy kicsi (ha nem vágyom hatalmas társaságra) nem messze a házunktól, csak az nem olyan tiszta, mint az Újvidék téri.

A fiam, mint azt a vonalzómból láthatjátok, már 13 hónapos. Nemrég kezdett el járni és már fut is! :) Egy igaz rosszcsont gyerkőc, akinek egy másodperc nyugalma sincsen. :)

Ha valaki szokott jönni az Újvidék téri játszóra, szívesen talizom veletek.

fatima

Sziasztok!
Nagyon eltűntünk, mert időközben elköltöztünk és Anyuéknál még nincs net.
Emi nagyon beteg lett 1 hónapja, magas láz és a lakásban nem akart neki 40 fok alá lemenni (akkor még nagyon meleg volt...), egész éjszaka borogattam meg hűtőztem. Úgyhogy másnap bepakoltam és azóta csak költözés miatt mentem vissza.
Szilvi, ha nem költöznétek, javasoltam volna, hogy keríts másik gyerekorvost, mert az itteni dokinénink egy tündér! Ha tudtam volna, hogy ilyen is van már rég otthagytam volna Somodit, ég és föld a kettő.
AZóta már meggyógyult, de 2 hétig nyögtük a torokgyusztit, volt szirupozás inhalálás orrszívás ezerrel.
Voltunk nyaralni is a Tiszatónál sátoroztunk, Emese imádta, főleg a fürdést a tóban.
Nem tudom mikor tudok majd megint benézni, úgyhogy mindenkinek jó nyaralást, akit értint - gyors költözködést, és boldog babázást!
Üdv! Zita és Emese

KépKép
tothzi

Sziasztok!

Zizi, jó hallani rólatok, örülök, hogy minden okés!
Léna megint hörög, mert meg volt fázva pár hete, de a Stodal elég sztem, nem megyünk Somodihoz, nincs értelme.Remélem hamarosan megyünk innen, mindkét lakást áruljuk.

Anyjuk,gratulálunk, sok boldogságot és egészséget kívánunk nektek sok szeretettel!

Fatima, ti mikor jártok ki az Újvilágra, mi majdnem mindennap kimegyünk, de a kép alapján még nem láttalak titeket szerintem!
Lénocska szerencsére 6-7kor kel, így mi már 9-re kin vagyunk, és ott fárasztom kb 11 -ig amikor is elindulunk haza és elalszik a kocsiban.
Lora, tök izgi, hogy Brigóca elkezdett beszélni, Léna is már motyog egy- két szót:)Annyira várom, hogy elkezdjünk kommunikálni!

Üdv mindenkinek!
Szilvi és Léna
pirike74

Szia Szilvi!
Valószínűleg azért nem láttál még bennünket, mert mi eléggé más időpontban szoktunk kimenni. Ha nincsen dögmeleg, akkor 11 után megyünk, mert az én fiam alszik még délelőtt is (9-9:30-tól 11-ig), ha nagyon meleg van, akkor viazont délután megyünk 5 után. De megmondom őszíntén azt azért nem szeretem, mert olyankor már "nagyok" is vannak és az sztem a kicsiknek nem annyira buli.
Ha gondolod megbeszélhetünk valamit. Nektek milyen a napirendetek?

fatima

Sziasztok!

Először is Anyjuk: gratulálok, remélem simán, gyorsan, és minden rendben ment!

Lora: a patak partin ami a Paskál strand mögött van, azt értettem, de mindegy, mert a Plus mögötti is max 15 perc sétára van tőlünk. A kettő között lakunk, a Kalocsi u. -( ez a Mogyoródi út mellett van)- Gvadányi majdnem sarka.
Megbszélhetünk majd valamit, mondjuk nem ebben a ronda időben :(
Jövő héten elutazunk, remélem napsütés és meleg lesz.
orsica

Anyjuk, gratulálok Nektek!

Brigi

Kép

Kép
hékás

LAtom a hir ide is eljutott, koszonom, Anna :wink: , hogy megirtad.

Poklok poklat jartuk meg ehhez hogy a kislany a kezunkben lehessen( 48 ora csak a szuloszoban, eda, oxi, vacum, komplikaciok szules utan...) de most itthon boldogan Anna jol, en meg erosodom!

MAjd ha mar tudok ulni es Anna hagy leszek ujra:)

Kép
aaa3

ja igen, uj nevem van itt a forumon, mert volt nehany nem kivant elemenyem a regi nevemen. BAr aki akart gondolom rajott mar, hogy en vagyok en.....
aaa3

Sziasztok,

aaa3-nem mondom a régi neved:) -gyönyörű a kislányod, szívből gratulálok!Majd, ha lesz kedved elmeséled a szülésed gondolom, az enyém is elég komplikált volt anno.
A lényeg, hogy pihizz, remélem van segítséged!Mi történt, hogy meg kellett változtatni a nick neved?Már ha ránk tartozik..

Fatima,nagyon szivesen találkoznánk veletek, mi majdnem mindennap kinn vagyunk, bár a mi napirendünk más, mert Léna sajnos már csak egyszer alszik nappal, akkor is 11 körül, amikor hazaindulunk a játszóról elalszik a babakocsiban, és ki sem veszem, hanem bennehagyom és úgy tolom be a szobába.
Du.néha mi is kimegyünk, de a sok nagyobb gyerek engem is zavar, mert néha nagyon bevadulnak és nincsenek tekintettel a picikre. Általában az apja viszi du.játszóra Lénát, hogy tudja egy kicsit szusszanni.Mint meséltem intenzívek a napjaink, aktív a gyerek hál Istennek.

ma voltunk kinn a Millenárison, a babanet rendezvényen, nagyon jó volt, a homokozóban is tök jól elvolt, meg volt egy kis sátor a babáknak játszószőnyeggel meg FP játékokkal, nagyon jól éreztük magunkat! :lol:
Jó hétvégét Nektek!

Szilvi
pirike74

aaa3, gyönyörű a kislány. Sok boldogságot hozzá! Várunk vissza a publikus élményeiddel. Nem rövid szülésed volt, de a kép alapján megérte :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szilvi! Mi is voltunk a Millenárison!!!! :) Mi kb 1/2 4-kor értünk ki. Egyből a játszós sátorhoz mentünk, ahol a FP játékok voltak. De nem sokat maradtunk, mert a fiamnak mászkálhatnéka volt. :) :) :)
Ti mikor voltatok?
Akkor ti hánykor is mentek játszóra délelőttönként????

aaa3! Gratula a kis Annához! Sok boldogságot és gyors felépülést kívánok! :)
És én még azt hittem, hogy az én 24 órás itthoni jóslófájásom + a 9.5 órám a szülőszobán, végül pedig a császárom durva volt. :oops:

fatima

Sziasztok!

Fatima,
mi is kb akkor mentünk ki, de rögtön a homokozóba mentünk, mert az most nagyon bejön a gyerekenk, utána, kb5-kor mehettünk sztem a Fp sátorhoz.

A játszóra mostanában reggel 9 körül megyünk ki és ott vagyunk 11-ig. fál 12-ig, attól függ Léna mennyire akar maradni, illetve milyen az anyuka társaság:)

Jó lenne egyszer összefutni!
pirike74

Sziasztok csajok

udv minden uj anyukanak

Aaaa - gyonyoru a kislanyod!!! Sok boldogsagot nektek!!

Tegnap voltunk pesten dokinal, gondoltam Beara hogy racsorgok, de gondolom szabiznak.

Szilvi, hogy altok a lakas eladasaval? A mienkre van egy potencialis vevo, de meg csak most jonnek haza belgiumbol a fiatalok (a szulok vennek meg nekik) ugyhogy ha nekik eloben is teccik (fotok alajpan elvileg nagyon bejon nekik) akkor utana megveszik.

hazat amit kineztunk eleg maceras lesz megvenni, nemeleg hogy tele van midnenfele allamkincstari terhelessel az ingatlan, meg nemis biztos hogy kapunk ra hitelt. a bankos ismerosunk aki intezi nekunk azt monta hogy az ertekbecslestol fugg majd. szoval meg minden lehet. Raadasul vasarnap mentunk volna az ugyvedhez szerzodest kotni, de a terhek tegnap derultek ki amikor a jogasz lehuzta az tul.lapot.... jo mi ? azthittem sirok, mar nagyon raizultunk.
De mindegy, legalab megtarthatyuk a Mira szulinapi partyjat.

Puszi mindnekinek,

Ziz. jelentekez gyakrabban, mi van Emivel ? Sziszi - Lenus ?

KépKép
karinca

Sziasztok!

Karin, nekünk az egy hónap alatt 3 potenciális vevő volt képzeld, de valamiért mind a 3 befuccsolt, kicsit el is bizonytalanodtam, de áruljuk tovább.Igaz mi ingatlanosal hirdetjük, de vsz le fogom mondani és csak mi fogjuk árulni,mert marha sok a százalék amit elkérnek, ha sikerül eladni. Ha én árulom akkor meg tudok engedni az árból.

A ház amit meg akartok venni milyen terhelésekkel van tele? A tulajdonos nem is tudott róla? Remélem sikerül megvennetek, de ha nagyon macerás akkor inkább hagyd szerintem, nehogy majd ti legyetek bajban, ha esetleg el akarjátok adni!A Peti biatorbágyi házán is volt az előző tulajról aranykorona terhelés, alig tudtuk levetetni!

A lakás amit mi kinéztünk sajnos elkelt, szomorúak is voltunk, mert nagyon beleéltük magunkat, de gondolom lesz majd másik.Előbb adjuk el ezt.
Léna már nagyon nagy amióta láttad, mellékelek képet!Már megtesz néhány lépést egyedül, és lecsúszik a csúszdán, szintén egyedül:)Aludni még mindíg nem alszik rendesen éjjel, de ez sajnos nem újdonság.Nappal viszont 2-3 órákat simán.

Jó hétvégét mindenkinek!

Szilvi Kép
pirike74

Boldog szülinapot Mirkának!!
Szilvi és Léna

pirike74

Atyaeeeeg de edes, tenyleg megnot, es koszi a kivansagot.

Majd rakok fel kepet en is, csak betoltom oket. volt kolcsonbe egy profi fenykepezogep es csinaltam par nagyon szepet.
De Mira is nagyon megnot.

Puszi Nektek es szoritok az eladassal.

K.

KépKép
karinca

Koszonjuk a gratulaciokat!

Mar tiszta fitt vagyok ujra, es Anna is szepen gyarapszik!

Uj nev: csalad miatt....a reszletek nem lenyeg: fo a nyugalom!

Szules: mar csak emlek.
Jol vagyunk, es ez a lenyeg!

Idom meg nem igen van, de be be nezek majd!
Kép
Vendég

Anna nagyon édes. Ha erre jársz, kérünk még képet :D kicsit közelebbit is :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nagyon cukor!!!!
pirike74

Sziasztok!

Nagyon édes Anna, gratulálok hozzá én is!
orsica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?