Sziasztok,
Anyjuk, de jó h hírt adsz magadról! Az is megfordult a fejemben, h már hárman vagytok
jönnek-mennek ezek a frontok!
Húú, biztos izgalmasak az utolsó napok! Nekem nem volt jósló fájásom, se más, de azért volt egy kis para a végére, h ugyan mi lesz, mit fogok érezni, ha indulnunk kell, stb....a fiam 4 napot húzott rá, és úgy jelezte, h idő van, h elfolyt a magzatvíz..na de azt nem lehet máshoz hasonlítani, az elég egyértelmű, folyik ha kell ha nem.
Én még nem találkoztam olyannal akinek szivárgott volna - persze ettől függetlenül lehet még gyakori jelenség, nem tudom. Egyébként, h kevesebb a magzatvíz az utolsó hetekben az teljesen normális, legalábbis én úgy tudom. De ha a dokid nem aggódik, akkor szerintem Te se idegeskedj, inkább most pihend ki magad, még a pici leányzó érkezése előtt.
A fodrásznál hallottam, h van aki az erkélyen alszik ebben a melegben..lehet nekünk is ezt kéne tennünk.
Karin egyébként ott jártam ahol Te.
Szilvi, végül Apcon vettünk házat. Jó messze van pesttől, de autópályán 1óra alatt megjárható. A férjem vállalta az ingázást - nagy hős!! tudom nagyon kemény lesz neki, és sajnos még kevesebbet fogjuk látni..Én meg majd halálra izgulhatom magam, nehogy vmi baja legyen, őrület milyen autósok vannak!! Egyenlőre ez a lehetőség volt a legésszerűbb, aztán majd meglátjuk mennyire fogjuk bírni...
Meló: eredetileg visszamentem volna 2 gyerkőc között, de mivel megszűnik az iroda ahol dolgoztam - e hónapban!! nagyon durva!-szóval így nem. Bár amúgy sem akartunk nagy korkülönbséget a gyerekek között, de így még attól is kevesebb lesz - remélem.
Hékás, hogy van az 1. hónapfordulós kisember?
1 órán keresztül büfizik?
Nem semmi! akkor jókat ehet
Lányok nyaralás, ki hova tervezi ha tervezi?
Orsica, üdv itt! Utólag Boldog első szülinapot a lánykádnak! Hogy hívják? Volt nagy ünneplés?
Mi jövő héten költözünk, kicsit gyorsabban, mint terveztük. És ez azt jelenti, h talán már nem is fogok Veletek találkozni
.... és jövő hétre meg esőzést mondanak - már ha lehet hinni a meteorológiának - pedig ki akartalak csábítani Titeket egyik nap a városligeti játszóra, már akinek lenne kedve hozzá.
Na megyek, jó éjszakát Mindenkinek!