Új privát üzeneted érkezett!

gani nekünk még egyenlőre csak albérlet lesz és egy ismi keresi majd mert ő ott lakik :)de előreláthatólag tuti veszünk ott valami házat :) mosonmagyaróvártól 14 km-re költöznénk jánossomorjára :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :wink:

Nika na ezek nagyon jó hirek,drukkolok nagyon,s biztos,hogy a baba is előbb megfoganna! :P

Viki
jó lehet a csapatépítőtréning! :lol: Hőllégballonozni mindenkinek kell? :wink:

Mi ma anyósékhoz mentük fel ebéd után,de nem volt semmi ami történt! :twisted:
Tegnap párom felhívta őket,hogy otthon lesznek-e,mert akkor felmennénk.Nagyon megörültek,s mondták,hogy várnak! :wink:

Na már 16 óra előtt ott voltunk. Sehol senki,csak a kis sógor,meg a sógornőm és a kislánya. Kis sógi azt hitte alszanak,mert ő későn szokott kelni,s nem tudta hol vannak.
Aztán ahogy telt az idő a párom gondolta,hogy rácsörög anyósra,hogy hol vannak.
Szerintetek? :twisted:
Balatonon egy ismerős nyaralójában buliznak! :evil:
S azért nem szóltak,hogy nem jó mégse a mai nap,mert nem voltunk fent MSN! :evil: Jó mi?
Telefon már nem is létezik?
Na szóval kicsit dumáltunk,s 17 óra után haza is jöttünk,mert már untunk magunkat nem kicsit!

Kíváncsi vagyok a véleményetekre! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: elvileg mindenkinek kell hőlégballonozni, de én még meglátom. Ha nagyon be leszek tojva, akkor kihagyom :oops:

Anyósék: hát Boszi, az én véleményem az, hogy többet nem mennék oda.... Én már tuti kiakadtam volna mindentől, sőt már negyed annyitól is, amiket írtál. Szerintem ez nagyon nem volt szép tőlük! És párod mit szólt???

Nika: bátor döntés! :lol: Én beszari vagyok ilyen téren, de csodállom azokat, akik ekkorát mernek változtatni! :wink:

horvviki

Hát Viki apjuk egyhén szólva kiakadt,de nem mutatta ki,csak éreztem,hogy nem kicsit rosszul esett neki,hogy nem szóltak. :roll:
Persze akkor már felcsillant anyóspajti szeme,mikor párom említette,hogy visszatudjuk adni a 20.000Ftot,amit még nyár elején adott kölcsön,mert megkapjuk a családit. Még véletlen se mondta,hogy hagyjuk a fenébe,mert a mani nekünk nagyon kell Gabika miatt! :twisted:

De lányok az a rendetlenség,ami most is ott volt náluk! :evil: Hát érdemes lenne lefotózni! Az étkező telis teli borítva papírhalommal és mindennel,a nappaliban mindenhol ruhahegyek és mindenféle összevissza dobálva! :roll: Szóval hiába van sok pénz,de takarítani,rendet rakni azt már nem kell,vagy lusta!
Még a sógi is megjegyezte,mikor Angliból hazajött,hogy nagyon durva,ami náluk van,s,hogy miért nem vesz fel akkor vkit,aki takarítana?! :roll:
És még engem szólt meg a Gabival való kapcsolatom elején,mikor még ott laktunk,hogy hogy takarítok?! :evil: Hát nekem aztán ne mondjon semmit!
Mert nekem a gyerek mellett is meg lehet nézni a lakást,nincs rendetlenség sose,pedig Gabika mindig pakol.
Ablakokat szeretnék már egy ideje mosni,de mikor eltervezem,mindig akkor süt ide a nap! :roll:
Gabika elaludt nemrégen,így nem tudok porszívozni,pedig azt lett csak igazán mára tervezve,mert főzni nem kell.
Majd ebéd után akkor megcsinálom,s felmosok,aztán délelőtt lehet még kivasalom a pár kis ruhát,ami van! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Viki: tudod én már egy nagy döntést meghoztam három éve mikor otthagytam pestet ez már semmi ahoz képest inkább gabinak lesz majd kicsit gond nem most majd kicsit később de jó társaság lesz ott és hamar be tudunk illeszkedni :):):):)

nika70
Salgótarján

Nika ti használtok már bilit?
Én most akarok majd venni,s elkezdeni a szoktatást,mire tesó lesz már minden jól müködjön! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ma ismét a forgatott a HAL A TORTÁN a pároméknál.
Az énekes MÁRK volt a vásárló,s apjuk szolgálta ki.
Ha tényleg le is adják,akkor ő is benne lesz a TV-ben,de azt nem tudni mikor.
Ha megtudom,majd jelzek!

:lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nika!
Na ne már!
Mi is Jánossomorja,Sopron vagy Levél-ben gondolkodunk, ha Ausztriába nem sikerül a lakás :lol:
Szerintem Jánossomorja egy jó hely.
Egy, már kialakult társasággal mennétek oda lakni?
Hogy érted, hogy a párodnak később ezzel gondjai lnnének?

Boszi!
Vikinél van a pont. Egyszerű, mint az 1x1. Nem nyitnánk rájuk többször az ajtót, nem kérdés.
Takarítás. Ehez nem tudok mit szólni. Ők élnek ott. Nekik bizti megfelel így. Végülis a maguk uruk már.
Bili.Bogi 15 hósan pisilt bele először.
Viki!
Csapatépítő tréning? Ez olyan nagy divat lett.

Anita
Kép

Kép
gani

hát a honvágy tekintetében :):):):) ő még sosem lakott több időt távol a szeretteitől :) de hát most már mi vagyunk a családja:):):)
nekem egy ismerősöm lakik ott ő szerezte a melót is Gabinak :):):) lehet jöttök ti is :):) igen jó helynek tűnik meg már utána is néztem nagyjából :):):):)

mi még nem használunk bilit amíg nem jelzi még sehogyan sem hogy pisi vagy kaksi addig semmi értelme nem tudja mire való :):):):):)

nika70
Salgótarján

Szeptember 17-i adást kell néznetek :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

9-re már meg is főztem! :lol:

Ablakot szeretnék mosni,de a nap még mindig idesüt,s addig nem jó! :wink:
Pénteken jön anyukám pár napra,vasárnapig.
Hát csajok tegnap osztottam-szoroztam,s 20.000Ft fog a családiból maradni,(ha nem kell másra éppen). :roll: Megint millió számla van itthon örömömre! :roll:
Ja képzeljétek Gabikának régebben rendeltünk Gyermekenciklopédiát,s fejlesztő kártyákat.3 hetente jött a csomagés nem volt 2000Ft, Aztán egyszercsak 4000Ft lett,de viszont a csomag tartalma nem lett több! Így úgy gondoltunk,hogy lemondjuk,s kész,ennyiért nem éri meg nekünk! :? Fel is hívtam őket július elején,lemondtam. Persze a hölyg rögtön mondta,hogy lehet még fog jönni csomag,de akkor ne vegyem át,adjam le a postán!
Baromi jó! :evil: Ha valamit lemondasz,attól még mi a fenének küldik tovább,ha egyszer nem kell?! :twisted:
Na szóval júli közepén volt egy csomag tölük,amit át se vettünk,meg augusztus elején a postán leadtam egy csomagot,hogy vissza a feladónak.
Erre tegnap ideszámláznak nekem 2X12.000Ft tartozást! :twisted: Azt hittem magamhoz nyúlok!
2X6000Ftal tartozok,de nem ennyivel!
Ma fel is hívtam őket,s persze a hölgy nem akarta elhinni,hogy nem kaptam a lemondás óta csomagot! :evil: Persze fizessek +-ban a semmiért! Nem hagytam magam,s megmondtam,hogy azt fizettem be,amiről van csekkem,s az meg 1X12.000Ft,nem pedig 2x! Nagyon kell vigyázni,mert,ha nem figyel az ember,ki tudja mit fizetetnek ki vele! :twisted:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Pár kép :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Megjottunk a szegedi mamaektol, nagyon jo volt! Aron mar ugyesen neven nevez mindenkit, anya, apa, mama, tata. Szoval egesz ugyesen belelendult :)
Most kicsit nathas a nagyfiu, de remelem, gyorsan tul jutunk rajta, hala nem lazas, ezert csak porszivozzuk az orrat....

Viki,
Hu, holegballonozas!!! Pont idealis az idojaras hozza, nincs szel! Na kivancsi vagyok, milyen volt!

Boszi,
Nagyon aranyos Gabika, ugyesesn mos fogat :)
Ma kaptam egy hirlevelet a tescotol, hogy a becsi uti aruhazukba keresnek hus eladokat is. Talan megpalyazhatna a parod!
Gratula a MAK-hoz :)

Nika,
Nagyon szurkolok, hogy sikeruljon az ausztriai allas, ezzel mar juthatnatok egyrol a kettore!

KépKépKépKép
thelga

Helga örülök,hogy telt a pihenés! :wink:
Áronnak jobbulást! :P
Köszike az infot,de egyenlőre marad apjuk a mostani helyén! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hát a mi KISKEGYEDBEN se vagyunk még bent,pedig a 6 hét letelt!Lehet majd a jövő hetiben! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hát Gabika úgy néz ki,mint akinek ki van a szeme festve,mert lefejelte a dohányzó asztaltMost feldagadt neki és lila.

Mostanában minden napra jut valami:

Tegnap elesett a pihenőfotelnál,s vérzett a szája. Előtte nap pedig a hintában addig forgott,míg eléggé beverte az ajtófélfába a fejét,s lett egy pupja!

Szóval nem lehet mellette unatkozni!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

boszi és ez csak a kezdet :):):) mi is túl vagyunk már pár kisebb sérülésen :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Délelőtt NLCafe-s babatalin voltam Gabikával itt Békáson! :lol: Jó volt,el is fáradtam én is rendesen! :P

Még múltkor akartam képet tenni a palacsinta tortámról :D

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jelzem a családit még nem kaptam meg! :roll:
Hívhattam ma megint fel őket!
Ma átadták a manit a pénzintézetnek,s a héten kell megkapnom elvileg,mert ez soron kivüli utalás!

Ja a melohelyem meg mossa magát,hogy ő minden adatot jól adott át a MÁK-nak,s nem miattuk nem kaptam meg a manit! :twisted:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Megjöttem, nagyon jó volt a csapatépítő buli. És hőlégballonoztam is :lol: Előtte rendesen be voltam sz...va, de aztán nagyon élveztem. Rakok fel pár képet (kivételesen nem Fanniról, ha nem bánjátok). Most meg megyek Fannizni, mert két napig nem láttam

(2 hőlégballonnal mentünk, igy én mindig a másikat tudtam fényképezni)
Kép Kép Kép Kép

horvviki

na ma megint azt mondták hogy két éves kor alatt ingyen lesz októbertől az oltás
most már tényleg nem tudom mi lesz a vége én kivárom a októbert aztán meglátom :)

nika70
Salgótarján

Viki nagyon jó lehetett a hőllégbalonozás,kipróbálnám! :lol:
Én ma egész nap le se állok:

Gabika 7-kor kelt,reggeli után őt vissza is tettem játszani a kiságyba,hogy tudjak könnyen dolgozni.
Aztán jött, a mosogatás,ablakmosás,reluxaleszedés és kádban lemosás,mosógép be és kipakolása,polcok letörlése...stb
Még hátravan a vasalás,porszívózás,felmosás,s ami még eszembe jut majd! :P
Gabika alszik szépen! :wink:
Ma végre megkaptam az elmaradt családi pótlékot,amit el is költök ma majdnem mind csekkekre! :roll: Kamatot nem adtak hozzá persze,de így is jó! :wink:

Nika én is hallottam a Tv-ben az oltást,s már nem tudom,hogy mi lesz a vége ennek már,hiszen 2naponta mást mondanak! :twisted:

http://www.hirszerzo.hu/cikk.szuloi_ker ... 78492.html

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Tegnapi babatali :lol:

Kép
Kavicsozás

Kép
Babakocsim is van már! :P

Kép
Attival

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én is takaritottam ma... el is fáradtam.

Boszi: láttalak ma Gabikával, de Te sajna nem vettél észre, kiabálni meg nem akartam. Úgy 4 óra fele a piacnál.

Gabika tiszta apja :lol:

Családit én már 1-jén megkaptam, Boszit, Te még mindig nem?

Én most már a gyest várom, már járna, másfél hónapja adtam be a papírokat, de még semmi hir róla. Azt hiszem most már én is el kezdek telefonálgatni.

Holnap nekem meló....

Többiek?

horvviki

Viki nem 17 óra fele láttál? 16:30 után mentünk le apa elé,majd a piacon vásárlás,boltban.
Nyugodtan kiabálhattál volna! :lol:
Megkaptam az elmaradt családit,amiből 70.000 Ft-ot ma fel is adtam! :roll: 20.000at anyós kap,s marad 10.000Ft. Szép! :roll:

Ha kellenek MÁK-os telefonszámok csak szólj,mert van egy pár! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csak beqqcskáltam, amíg Levi alszik...

Viki , Boszi - jók a képek!

Drukk a költözéshez Gani és Nika!

Ha hazamentünk majd visszaolvasok...
A babák szépek!!! (A képeket megnéztem)
Köszi a köszöntést!
Minden babának, akinek most volt - van - lesz BOLDOG HÓFORDULÓT!

Mi jól vagyunk...
Ezen a héten az én szüleimnél, a jövőhéten Apa szüleinél leszünk...
Ekkor megyünk szétnézni telek, munka és bölcsi ügyben is.

Levinek jön a 3. (és talán a 4. is) foga.
Rengeteget alszik a friss, vidéki levegőn.
Délben is 3 órát, ami az eddigi 1-2 órához képest csoda :lol:
...és minden nap van kaki is :lol:
Jót tesz neki ez a két hét :wink:

Készült (és még készül is) sok kép, majd ha hazamentünk rakok fel 1-2 db-ot.

A nagyik is élvezik, hogy unokázhatnak :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Én pont 1 hete kaptam meg a családit!

Boszi!
Végre, hogy már a jogos helyén van a pénz :wink:

Kia!
Nekünk ez a költözés még pár éves dolog! Minimum 2, maximum 5. Ennyit adtunk magunknak :roll:

Szóval, ha e- hét után valaki még egyszer azt meri mondani, hogy de jó nekem, mert oda jár Bogi oviba, ahol Én is ott vagyok, felköpök és alá állítom az illetőt! Komolyan!

Kiscsoportom van. Tele friss szokatósokkal, éppen hogy 3 évesekkel. Ma pl. 6 ordított nekem szinkronban! Köztük ott van az enyém is. Piszok nehéz megtalálni azt az arany középutat, ahol a saját gyerekem sem sérül lelkileg és az éppen sírót is tudom vigasztalni.
Most komoly elhatározásom, hogy következő peteéréskor akcióba lépünk. Ahogy pozitív lesz a tesztem, elmegyek táppénzre, s ha minden jól megy, mire 3 éves lesz a kicsi, már máshol lakunk tehát nem kell visszamennem dolgozni.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Ki mit csinált ma? Nagy a csend... Én dolgoztam.

Elfelejtettem mesélni nektek, hogy kaptam a DM-től megint kuponokat. És Fanni kapott egy polót is egy éves szülinapjára. Boszi, Helga, anno ti is kaptatok?

Velünk semmi különös. Holnap megyünk baba látogatóba, barátnőmnek másfél hónapja született meg a kisfia és most megyünk megnézni :lol: Vettem neki pár bodyt, és olyan furi volt kis méreteket nézegetni... Fanni még csak egy éves, de milyen régen volt már, hogy picike bodykat adtam rá :)

Gani: hát igen, nem irigyellek. Ha belegondolok, hogy Fannit megszorzom 15-20 gyerekkel még.... És egész nap... De azért mégis jó lehet. Olyan hálásak tudnak lenni ezek a gyerköcök :lol:

Kia! Pihenj sokat, használd ki, hogy foglalkoznak Levivel :wink:

Boszi: mizu? Gyest még várom, de lehet jövő héten kellenni fognak azok a tel.számok.

Helga, Fiora, rég voltatok!

horvviki

viki: igen mi is kaptunk egy éves szülinapra polót a dm-től :):):)

nika70
Salgótarján

Hello!

Tegnap du. voltunk cirkuszban. Bogi nagyon élvezte (tényleg élvezetes volt a műsor) de olyan meleg volt a sátorban. Kinn sütött a nap, kánikula, mi meg be voltunk zárva a sátorba. Közben meg olyan szél fújt, hogy ha felhúzzák a sátor oldalait, könnyen elviheti a szél mindenestöl.Úgyhogy szaunáztunk :lol:

Ma főzök meg csinálok egy francia palacsintát (múltkor a Bosziét látva, eszembe jutott, milyen rég ettünk :lol: )

Kellemes Vasárnapot mindenkinek!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Na kinek hogy telt a 7vége? Mit csináltatok?

Nekem péntek délutántól tegnap délutánig itt volt anyukám,azért sem jelentkeztem.

Jó volt,csak rövid!

Szombat délelőtt piacoztunk,ahol Gabika meg akart vetetni velünk egy játék babakocsit. Nem kapta meg,mert nem fogok neki lányos játékokat.

Délután,miután már apjuk is hazaért elmentünk a városba nézelődni.

Gabika addig itthon volt apjukkal,s nagyon jól viselkedett.

Nem semmi meleg volt mi?

Este 21kor is 30 fok volt kint,azt hittem elájulok,mert a lakásban meg 32.

De ma már végre kellemesebb az idő,s csak 27 fok van bent,kint meg 19!

Most is készült sütikém: kókuszkocka

Anyu meg almás pitét hozott,meg sok más finomságot!

Tegnap ebédre meg: rántott hús,rántott karfiol,cordon blue,sajtos szelet+rizs+hasábburgyonya+röszti krumpli volt az ebéd!

Gabika nagyon sokat megy minden nap.

Hihetetlen,de e héten már másfél éves lesz!

Apjuknak e hétvégéje se volt szabad,a múlt heti se,s lehet a mostani se,pedig házassági évfordulónk lesz!Egy kollegája betegeskedik a lábával,s dolgozni kell helyette is sajna!

Viki mi is kaptunk 1 éves szülinapra pólót a DM-től! :lol:
GYES-ről tudsz valamit már?
Személyesen igényelted annó? Ezen gondolkozom,mert nálunk apa fogja majd kapni... :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hoztam képeket :lol:

Sütim
Kép

Vasárnapi ebédem
Kép

Csííííííííííz
Kép

Kép

Hülyéskedés
Kép

Elálmosodtam
Kép

Kép

Súlyemelés
Kép

Repülés
Kép

Van egy zsákom
[img]http://kepfeltoltes.hu/080908/van_egy_zs_kom_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[/img]

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép

Van egy zsákom

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nekunk is szuperul telt a hetvege! Anyosomeknal voltunk, ott volt jo nagy csaladi buli, bogracsozas :) Nagyon jol ereztuk magunkat, majd teszek fel egy-ket kepet.

Boszi,
Nagyon jok a kepek, es nagyon guszta a sutid is.
Mi a maradek hetvegi bogracsos kajakat fogjuk meg enni (volt gulyasleves es toltott kaposzta, ez utobbi nagyon nagyon finom volt bogracsban).

Szerintem en majd veszek Aronnak lanyos jatekokat is, ha O azt szeretne :) (allitolag fontos, hogy a mas nemuek jatekaval is megismerkedjenek a gyerekek)
Miert a ferjed megy majd gyesre???

A mult heten valamelyik nap setalgattunk feletek Aronnal, kevesebb az auto, igy jobb is volt, mint felenk.... (persze, nem is johetnenek be a hazak koze az autok, de megis bejonnek, pedig ki van teve a behajtani tilos!) :evil:

Gani,
Hat nem semmi lehet frissen beszoko gyerekekkel kinlodani :( Nem irigyellek.
Hajra kisteso!

Viki,
Mi is kaptunk DM-es polot! :)
De jo lehetett a holegballonozas!!!! Nem feltel vegulis???

Nika,
Van valami hir a koltozesrol???

KépKépKépKép
thelga

kepek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Boszi, Helga, nagyon jók a képek. Főleg Helga vizes képei tetszenek, nagyon jól sikerültek! Hihetetlen milyen nagyfiúk lettek.

Boszi: öcsém is babázott anno :lol: (Én meg autóztam...)

Gyesről még semmi hir :( Postán intéztem mindent. Netről letöltöttem a nyomtatványokat, kitöltöttem, lefénymásoltam hozzá a dolgokat (személyi, tajkártya, szül. anyakönyvi kivonat) és postáztam.

Hőlégballon: hát egyszer jó volt, de többször szerintem nem megyek, elég volt :lol: A landolás azért kicsit rázós volt...

Most csütörtökön Pécsre megyünk a munkahelyemmel. Még egy csapatépitő buli lesz. Valami kalandparkba megyünk, meg este villányi borkostólos vacsi lesz.

És szombaton 30 éves leszek... 8) Megyünk apával valahova

horvviki

Helga nagyok jók a pancsolós képek! :lol:

Viki nekem a személyügyes kollega azt mondta,hogy személyesen a legjobb a GYES-t intézni. :roll:

Én is autoztam,a legohoz volt pár,meg voltak fiú barátaim,de nekem vhogy nem tetszene,ha Gabika rózsaszín babákkal játszana! :roll:
Ha lesz egy kishúga s megnézi az ő játékait azt mondom oké,de kimondottan neki nem veszek semmi ilyesmit. :roll:

Viki akkor nagy buli lesz? :lol:
Nekünk is közelednek a szülinapok,köztük anyósé is,s megint agyalni,hogy mit vegyek! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

A mostani Kiskegyedben se vagyunk bent! :(

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi: személyesen nem is tudom hol kéne intézni a gyest. Mert a papirokat Ceglédre kellett küldenem :roll:

Nem tudom, hogy lesz-e bulim hétvégén. Jön pár rokon, akik felköszöntenek vasárnap, de mást nem tudok. Apa nem árul el semmit :roll:

Fannival holnap megyünk tanácsadásra.
Ja és képzejétek, úgy volt, hogy holnap megkapja az agyhártyagyulladás elleni oltást. Ma kiakartam váltani, de a gyógyszertáros mondta, hogy nem jól irta fel a doki. Más kódot írt rá, és így nem tudja támogatott áron adni. 6000 valahányszáz forint lett volna úgy. Azt tanácsolta, hogy irassam fel támogatásos kóddal, és akkor csak 1900 Ft, és majd Fanni megkapja legközelebb ezt az oltást. Szóval holnap kérek másik receptet a dokinénitől. És megint izgulhatok, hogy hízott-e Fanni :roll:

horvviki

Helga : az már tuti hogy költözünk d ehogy január vagy február azt még nem tudom Decemberben megyünk le körülnézni akkor majd többet tudok már mondani :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Megjöttünk.
8300 gramm Fanni, ismét hizott :lol:
Az oltást pedig 24-én fogja megkapni. Kaptunk másik receptet.

És sajna megyek dolgozni....

Nika: ott nem lesz senki segitségetek ugye? Anyósék maradnak? Csak mert ha megszületik a pici, akkor nehezebb lesz neked egyedül.

horvviki

lezs segítségem ott is :):) van egy nagyon jó barátnőm ő csalt minket is oda :):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Viki Budapesten itt vannak az ügyfélszolgálati irodák,ahol GYES-t és egyéb dolgokat lehet személyesen igényelni.(amúgy mi is Ceglédhez tartozunk)

Címe: 1134 Budapest, Lőportár u. 3/b.
Telefon: 06-1-350-2481
Ideje: hétfő, kedd: 8-15,30-ig, szerda: 8-17,30
csütörtök: 12-15,30-ig, péntek: 8-12-ig

Új cím (2007. november 12.-től):
MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR
Közép-magyarországi Regionális Igazgatóság
Családtámogatási Osztály
Családtámogatási és Szociális Ellátási Iroda (GYES, GYET, családi pótlék, anyasági támogatás)
1139 Budapest, Váci út 71.

Nagyon szépen gyarapszik Fanni,gratulálok nektek! :lol:
De az nem semmi,hogy a dokinénink azért hibázott a recepttel kapcsolatban! :roll:

Biztos jó lesz a szülinap! :wink:
Emlékszem apa 30. szülinapját nem tudtuk megünnepelni ug ahogy szerettük volna sajnos,max az enyémen bepótoljuk,ha tudjuk.

Nika az szupi.hogy ott nem lesztek egyedül! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Apa tegnap morgott,mert nem engedtem el az öccséhez játszani!
Itthon is játszik,mikor hazajön,meg azért figyelembe lehetne venni,hogy én egész nap egyedül vagyok a gyerekkel,barátnők messze,nem tudok senkivel beszélni,csak telon,s alig várom,hogy hazaérjen.
Neki is ki kell vennie a részét ebből,s az nem mentség,hogy fáradt,mert minden apuka dolgozik.
Mindig elmehetett mikor szabad napja volt,de azért ne munkanap.
Én is mennék ide-oda,de mégsem teszem!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: kivételesen most nem a dokinéni volt a hibás. Most változott a támogatás, eddig 1 éves korig járt, és most már 2 éves korig.

Játszás nálunk is vita téma :twisted:

horvviki

Viki akkor már értem! :wink:

BABATALI???

Jó lenne megbeszélni kinek mikor lenne jó,s akkor összehoznánk már végre! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi nézd ma a grace klinikát most van benne a csajszi aki hasonlít rád délután négy felé nem tudom pontossan mert nem nézem én már láttam ezeket a részeket :)

nika70
Salgótarján

Taliban én is benne lennék-

Kép
fiora

mi van csajok nagyon eltűnt mindenki?

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Hat lattam, hogy mi van a masik topikon!!!! Orulet!!! :evil: :cry:
Hihetetlen, hogy egyes emberkek mire nem vetemednek! Abszolut nincs kozuk a topikhoz, es megis kepesek ilyen goromban beszolni! Iszonyuan kepben vannak, es meg kepesek azt mondani, hogy ok nem olvassak a bejegyzeseket!
Na mindegy!
Azert bizom benne, hogy jossz meg Boszi!

Tali: Nekunk is szuper lenne a jovohet tali szempontjabol. Bar, ahogy az idojaras elorejelzeseket figyelem, lehet, hogy inkabb valami benti szeanszot kellene letrehozni? Nalunk lehetne!!! Hetfo kivetelevel nekunk minden nap jo lenne!!!! Irjatok meg, hogy ki jonne!!!

KépKépKépKép
thelga

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?