Sziasztok!
Hát
Viki apjuk egyhén szólva kiakadt,de nem mutatta ki,csak éreztem,hogy nem kicsit rosszul esett neki,hogy nem szóltak.
Persze akkor már felcsillant anyóspajti szeme,mikor párom említette,hogy visszatudjuk adni a 20.000Ftot,amit még nyár elején adott kölcsön,mert megkapjuk a családit. Még véletlen se mondta,hogy hagyjuk a fenébe,mert a mani nekünk nagyon kell Gabika miatt!
De lányok az a rendetlenség,ami most is ott volt náluk!
Hát érdemes lenne lefotózni! Az étkező telis teli borítva papírhalommal és mindennel,a nappaliban mindenhol ruhahegyek és mindenféle összevissza dobálva!
Szóval hiába van sok pénz,de takarítani,rendet rakni azt már nem kell,vagy lusta!
Még a sógi is megjegyezte,mikor Angliból hazajött,hogy nagyon durva,ami náluk van,s,hogy miért nem vesz fel akkor vkit,aki takarítana?!
És még engem szólt meg a Gabival való kapcsolatom elején,mikor még ott laktunk,hogy hogy takarítok?!
Hát nekem aztán ne mondjon semmit!
Mert nekem a gyerek mellett is meg lehet nézni a lakást,nincs rendetlenség sose,pedig Gabika mindig pakol.
Ablakokat szeretnék már egy ideje mosni,de mikor eltervezem,mindig akkor süt ide a nap!
Gabika elaludt nemrégen,így nem tudok porszívozni,pedig azt lett csak igazán mára tervezve,mert főzni nem kell.
Majd ebéd után akkor megcsinálom,s felmosok,aztán délelőtt lehet még kivasalom a pár kis ruhát,ami van!