Sziasztok!
Tünde!
Bizony vannak ilyen gyerkőcök. A barátnőm babája meg a popsitörlőt nem bírja.
Amúgy az árakat simán felírtam a boltban, aztán elosztottam a csomagban lévő darabszámmal. Úgyhogy Te is utána nézhetsz, hogy a Libero drágább, mint a Pampers.
A derékgumírozás el kell, hogy mondjam, nem arra szolgál, hogy a pisi-kaki ne folyjon ki belőle. Az a babák testalkata miatt van, hogy minden típusú baba tudja hordani, a nagy pocakostól az egyszál belűig, mint a lányom.
A combgumírozás az, ami arra hivatott, hogy bezárja oda ami oda való. Sajnos nekem ezzel is sok tapasztalatom van. A legtöbb pelenkából egyszerűen kiszakad, és aztán már nem is funkcionál.
"Legyen e gumírozva a pelenka dereka vagy a gumi nélküli, pampers szabásút válasszuk?
Ez mindig a baba testalkatától függ. A derékgumírozás a nedvszívást nem befolyásolja."
Egyébként azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy minden pelenka át tud ázni. Általában akkor van gond, ha túl sokáig hagyjuk a gyereken a pelenkát valami miatt. Akkor viszont a világ legjobb pelenkájából is kifolyhat a lé.
Gratulálunk Zita fogához. Katica ma belázasodott, de semmi más baja nincs, így én arra tippelek, hogy neki is a foga jöhet. Majdnem 10 hónaposan már illő lenne.
Zsu!
Szuper ez a jó idő. Én ma kertészkedtem délután. Vetettem patiszont, cukkínit, tököt. A kertemben már szépen kibújt minden: borsó, srépa, fehérrépa, petrezselyem, spenót, sóska, kapor, hagyma, saláta. Szépen zöldellnek
Nekem ez azért szuper, mert életemben nem volt saját veteményesem. Tavaly volt egy kicsike, de a paradicsom mind elrohadt, a paprikát, az epret, a sóskát és a kukoricát tudtuk csak szüretelni.
Nálam amióta jó idő van, minden nap 10-12 gyerek van a kertben. A hátsó szomszéd 4 gyereke, a szembe szomszédok 2-2-2 gyereke, a saját két gyerekem, és néha még csapódnak ide a többi utcából is.
Na puszi: Bogi