Hali!
Cerka!
Ügyi vagy hogy fel tudtad szenvedni a képeket.
Nagyon aranyos a babuci! A szülinapi torta kifejezettem jól áll neki!
Tegnap találkoztam Anettel és a babával. Annyira nagyon aranyos! Jó kis formás és nagyon szép baba.
Szegénykém nagyon hasfájós fajta, pedig mindent kipróbáltak már nála... Nem megy a kakilás, akárhogy is próbálkozik vele Anett.
Nappal alszik, éjjel meg megy a bömbölés. Nikinél is a féltékenység jelei mutatkoznak... Szóval nem minden fenékig tejföl.
Marcsy!
Örülök neki, hogy könnyebben ment a hétvége mint amire számítottál!
Ez a tapsolós sztori nagyon aranyos.
Jó hogy Krisztikével nincs baj... A tornáztatást a védőnő mutatta meg Neked, vagy valahonnan könyvből szedted? Honnan lehet ennek utána nézni?
Hódocska!
Jó hogy tudsz nevetni ezeket az UH-s hülye adatokon!
Van anyának nyaralója a Balaton mellett, igen jól emlékszel. Annyi, hogy miután én nem szeretem a Balatont semennyire sem, ezért talán kétszer voltam ott összesen mióta megvan. Anya sajnos ezt nagyon fájlalja, de én nem érzem azt, hogyha oda mennék, akkor az nyaralás lenne... Hiába, engem elkényeztettek a tengerrel, én annak vagyok a rajongója.
Az az igazság, hogy nálunk kicsit bonyodalmasabbak a viszonyok, mint egy normál párnál. Zömösítve gyors leírom: A Párom jóval idősebb nálam (években, nem agyatlanságban mérve)
, van egy lánya és egy volt felesége. Rég óta problémák voltak náluk, Norbi ezért vállt el, nem feltétlenül miattam. A család, ezekről a problémákról szinte semmit sem tudott, ezért érte őket váratlanul a válás-új barátnő helyzet. Apukának-anyukának-tesónak ebből adódóan mindenféle problémája lett (mi lesz a Katával?, kisifam, ez a lány túl fiatal hozzád!, el fog téged hagyni!, csak a pénzedet akarja!, stb.) ami ugyan nagyon bántotta Norbit, de nem hagyott el engem. Azóta a várhatónál sokkal jobban alakultak a dolgok, rájöttek hogy én nem OLYAN lány vagyok, stb. és kezd újra összeforrni a család. Nah, ezért találkozott most anyukám, a Norbi apukájával.
Meg kell hogy jegyezzem, Norbi családja sokkal jobban veszi az akadályokat, mint pl. az én apukám, mert ők még mindig nem békéltek meg. Mindenki segít nekünk a háznál, csak apa nem...
Remélem apukáddal minden oké lesz és végre már abbafejezik ezt a kórházazást!
Én nem szeretem a focit. Illetve pontosítok, nincs bajom a focial, csak nem vagyok rajongó. Nem örülök ennek a Világbajnokságnak, mert mindenki tisztára meg van bolondulva tőle. A csapból is ez folyik, most mindenre focis emblémát raknak, valószínű a most születő babák valamelyik focista keresztnevét fogják kapni. Nekem nem lenne semmi bajom a Világbajnoksággal, csak ez. Meg vannak őrülve tőle az emberek...
Ma megyek egy helyre üzletkötni és a férj kikötötte otthon, hogy 6 előtt menjek mindenképp, mert utána nem ér rám... szerinted miért?
Még egy gondolat a kapcsolatunkkal kapcsolatban:
Ma már olyan világot élünk, ahol az egyneműek kapcsolatát is elfogadják, lehet házasulni, gyereket örökbe fogadni nekik is. Akkor mondja meg valaki nekem, hogy miért nem számít jogilag semmit, hogy mi együtt élünk a Párommal?
Olyan mérges vagyok! Szeretnék egyéni vállalkozói igazolványt kiválltani és OTTHON az Ócsárdi házunkhoz kell kérnem engedélyt Norbitól és az anyukájától (ő a haszonélvező) hogy az lehessen a cég telephelye. A saját OTTHONUNKRÓL, ami az enyém is és ahol lakni fogunk.... Az agyam elszáll tőle... Az ő nevén levő autót sem használhatom céges célra, mert nem közeli hozzátartozóm és bele fog kötni az APEH. Nála nem sok közelebbi hozzátartozóm van...
Na szóval, ebben a pillanatban kezdtem el elgondolkodni a házasuláson. Én nem vagyok nagy házasság párti, de most komolyan kezd izgatni a dolog. Halálra idegesít, hogy a mi kapcsolatunk jogilag semmit nem számít és én is egy senki vagyok Mellette, meg Ő is mellettem ugyanígy.
Nah, írjatok Ti is!
Monee