Új privát üzeneted érkezett!

Eszti,
ki is a dokid? A Papp Zsolt? És kik néztek még meg? És a Te dokid miért nem nézett meg, amikor bent feküdtél?
Vendég

Tündi, a Papp Zsolt a dokim Kép Egyébként őt nagyon szeretem, mindig olyan megnyugtató pasi! Megnézett a kórházban UH-val mind a két alkalommal, csak a hüvelyi vizsgálatot nem ő végezte egyszer sem. Amikor bekerültem este (mindkét alkalommal) akkor a két ügyeletes vizsgált meg, de sajna a nevüket nem tudom... Így jött a téves cervix érték... Gondolom nem akarták egymást felülbírálni... A dokim is mondta hogy a kiskönyvembe a 2100-et írja, nem azért mert felülbírálná a kollegáit, hanem mert elég szubjektív a méhnyak vastagságának megállapítása és ő szereti a saját vizsgálatai alapján kezelni a kismamákat. Abszolút megértem. Amikor véreztem a kórházban, akkor a Kelemen doktor nézett meg, az ő nevére emlékszem, nagyon kedves volt. Mondjuk akkor a lényeg azon volt, hogy kinyílt-e a méhszáj. És igaza volt, mert tényleg nem Kép
Ma már egyébként jobb a kedvem, az a fő hogy Anna-baba jól van, és így még kiélvezhetem a pocakos élet minden előnyét-hátrányát a hátralévő 3-4 hétben Kép
Eszti+Anna
36+4

Kép
Kép
esther1000

Sziasztok,jó reggelt!

Bea!

Szerintem várj a homokozóval,amíg megnyit a KIKA. Ott biztos lesz,és tuti akciózni fognak. Ebben a hónapban nyílik! Kép

Zsu
zsu2

Eszti,
szeretsz terhesnek lenni?
Én nem szerettem. Kép Remélem a következő jobb lesz.

Zsu,
ez "tök jó" hogy a férjed bútorral foglalkozik, és Te ajánlgatod a Kikát? Kép Biztos lesz 1-2 bútorbolt, ami bezár majd. Kép

Kép
Vendég

ÁGI!!!!

Hol bujkálsz????
Tessék írni!!!
Vendég

Tündi!

Köszi hogy aggódsz, de a Kika nekünk nem konkurencia. Totál más jellegűek a bútoraink, és mi cégeknek gyártunk. Hozzájuk sajna sosem jutnánk be. Kép

Zsu
zsu2

Bogi!

Felvettelek msn-re,jó? A férjem nevét írja ki, ne lepődj meg.

pusz: Zsu
zsu2

Sziasztok!

Bea,
Köszönöm a felajánlást, egyenlőre úgy néz ki meg tudjuk oldani a dolgokat, csak minden nagyon hosszú időbe telik. Egyenlőre még a biztosító szóba sem került. A Duna lassan apad, amennyit apad, nálunk annyit emelkedik a vízszint. Sajnos még szivattyúzni nem lehet, csak ha már levonult az ár.
Két kazánunk van , két külön helységben. A fatüzelésű most búvárkodik, aztán szemétre kerül, sajnos 100ezrekbe kerül az új. A gázkazán is a pincében van de távolabb a töltéstől és nem az aljzatbetonon, hanem emlve, reméljük, hogy nem éri el a víz, akkor már valóban nem tudnánk fűteni. Állandóan folyik be a víz, már a pinceajtónál hallani a csurgástKép
A gyerekek anyumnál vannak, holnap megyek hozzájuk, ha tovább apad a víz haza hozom őket. Ha már lehet szivattyúzni, takarítani akkor megint rábízom őket anyukámra.
Már előre ÚTÁLOM a takarítást, nagyon randa munka!

Eszti,
örülök, hogy mégis minden rendben!

Zsu,
milyen bútorokat gyártotok?

ÜDV:Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Sziasztok!
Köszi hogy hiányoztam nektek. Nem sok időm volt mostanában, de azért visszaolvastalak titeteket.
Köszi Anna csak egy kicsit volt beteg köhögött és náthás volt, de már minden rendben. Nemsokára esedékes lesz a 1.5 éves oltása, de csak jövő héten vagy utána akarom vinni, amikor már biztos meggyógyult.
Emőke!
Sajnálom ami veled történik.Sajnos segíteni nem tudok, csak együttérezni. Anyukádnak meg drukkolok, hogy sikerüljön legyőznie a betegséget. Azt mondják, hogy ha hisz a gyógyulásban a lelkierő sokat segít.
Szoptatós melltartóm nekem is van és a Brendonban vettem, igaz hogy nem olcsó, de nagyon kényelmes volt, és tartotta a mellemet is.
Árvízi helyzet. Bocs hogy haza beszélek, de milyen jó hogy vannak katonák! Akiket ki lehet vezényelni dolgozni, szervezettek, fegyelmezettek és elhivatottak. Jó lenne ha nemcsak ilyen esetben gondolnának rájuk.Ha baj van ők tudnak a leggyorsabban, a legszervezettebben segíteni. Igaz baj esetére "tartjuk" őket, de béke időszakban (nem veszélyhelyzetben) készülnek fel a szakmai feladataikra (gyakorlatok, testi képességek fejlesztése, szaktudás bővítés, nyelvtanulás stb.) Higgyétek el megdolgoznak a pénzükért, elhivatottak a szakmájukhoz. Az a baj nem nagyon publikáják ezeket a dolgokat, pedig akkor lehet hogy máshogy viszonyulna a társadalom a honvédséghez is. Nem akartam kioktató, bántó lenni, csak kijöttek belőlem a gondolatok.
Szép napot mindenkinek.
nicsi1

Sziasztok!

Ági!
Ez egyáltalán nem volt kioktató és bántó! Totál igazad van. Csak nem értem miért mondtad ezt, amikor ezt senki nem kérdőjelezi meg. Amikor az unokatesóm katona volt a 9-10 évvel ezelőtti árvíz idején, ő is dolgozott a gátakon. Ráadásul akkor volt a feszkó a Jugó határnál, és az árvíz után egyből oda vezényelték őket, szegényeknek még felocsúdni sem volt idejük. És akkor ő még csak 18-19 éves volt.
Számomra pl. a katonaság az egyik olyan "szerv" aki minden tiszteletemet élvezi.
A rendőrökkel már nem vagyok ilyen jó viszonyban Kép

Zsu!
Szuper! Kicsit meglepődtem, mikor egy ismeretlen pasi nevét írta ki az msn Kép

Eszti!
Na ez csúcs Kép Én ugyanezen mentem keresztül.
32 hetesen bementem a kórházba Kaccával, hogy nem tudom eldönteni, hogy folyásom van-e vagy a magzatvíz szivérog, döntsék el a dokik. (Látogatni mentünk be apósomat, és közben átugrottam egy vizsgálatra a szülészetre)
Az egyik, általam nagyon kedvelt, jó nagydarab dokibácsi volt bent, aki megvizsgált, és közölte, hogy 1110-es a méhszájam, éppen csak a belső nem nyílt ki, így haza se menjek, azonnal szülőszoba, infúzió, stb. Még Lilit is vittük magunkal. Könyörögtem, hogy hadd menjek haza, ott a pici lányom (akkor 15 hónapos volt), és amúgy sincs nálam semmi, vissza fogok jönni, csak összepakolok. Azt mondta, hogy nem vállal felelősséget, ha út közben megszülök.
Nem volt mit tenni, maradtam, infúziót kaptam, tüdőérlelő, görcsoldó (egy csepp görcsöm sem volt Kép ), stb. Megtartó kezelés Kép
Egy hétig bent feküdtem, aztán hazaengedtek, és én is majdnem túlhordtam Katicát. És az én orvosom ugyanezt mondta, hogy nem mindegy ki vizsgál meg, szerinte bőven 2100, 2110-es vagyok inkább, vagyis semmi vész. Én is szülni készültem már állandóan, mint Te, aztán csak azért lett meg 3 nappal előbb, mert császárral szültem, és az nst-k nem voltak túúúúl jók. Kép
Úgyhogy totál át tudom érezni a helyzetedet, és abszolút nem nézünk hülyének. Szerintem ilyen bárkivel előfordulhat.

Ja, és még egy jó példa. A barátnőm (Pici) vaságyastól van 30 kiló. Azt mondták neki már 20 hetesen, hogy gond van a méhszájjal, és szigorú fekvésre ítélték, meg bogyókat kellett szednie. Aztán persze egy idő után felkelhetett, de táncolni nem nagyon mehetett Kép Szóval ő simán túlhordta Nelli babát Kép

Tünde!
Hogyhogy Te nem szerettél terhes lenni? Nem érezted jól magad?
Én Lilinél sokáig rosszul voltam, és sanyargató diétában volt részem, mégis imádtam a terhességet. Katicával mondjuk egész más volt, ott észre sem vettem, hogy terhes vagyok, Lili annyira lefoglalt.

Puszika: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Márti!

Sajnálom hogy így megjártátok ezzel a nyomvadt vízzel! reméljük gyors lesz az apadás. bár én nem értem,mert állítólag szerda óta nem nőtt,de a mi környékünkön tegnap is rosszabb lett,mint előtte való nap. Rossz nézni,hogy helyenként az út mindkét oldalán áll a víz.
És az a sok új ház!

Kérdésedre válaszolva: kárpitos ülőgarnitúrákat gyártunk.

Élvezze mindenki a jó időt!

Orsi! Elmentetek jógára?

Puszi:

Zsu
zsu2

Sziasztok!

Most van ikerterhesünk, csajok?
Az egyik ismerősöm eladja a Symbaba ikerkocsiját.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi,
hát, így utólag visszagondolva nem volt olyan "rossz" terhesnek lenni. 4 hónapig dolgoztam, 3 hóig szarul voltam. 5 hónaposan költözködtünk, a lakás 8. hónapra lett kész. Párom sokat utazik, sokat voltam egyedül, és kb 4-8 hóig nem tudtam aludni. Kép
Az utsó hónap tök jó volt, kész volt a lakás, nem volt olyan meleg. Lehet, ezért húztam rá 1 hetet. Kép
Vendég

Sziasztok!

Piros!
Merre vagytok?
Nagyon elfoglalt vagy?

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Rég nem írtam ide, de azért mindig olvasgattalak Benneteket!

Eszter!
Megáll az eszem... Most én is parázok, mert szerdán megyünk dokihoz, remélem, a 2000-es méhnyak nem változott... Az jutott eszembe, hogy tényleg nem mindegy, melyik doki vizsgál: ami az egyiknek kétujjnyi, az lehet, hogy a másiknak csak egy...Kép

Emőke!
Nagyon sajnálom a kisbabádat...Kép Remélem, édesanyád meggyógyul!

Szopismelltartót még én sem vettem, de az árait a Brendonban megnéztem, és hát... Kép Szerintem megnézem még máshol is...Kép
Most már ott tartunk, hogy néhány body, a pelenkák és ilyen apróságok még hiányoznak (nekem hálóing és egyebek), meg ki kellene mosnom a babacuccokat, de kövezzetek meg, babonából nem merem...Kép Még azt hiszem, várok vele pár hetet, csak ugyebár ajánlják, hogy a 30-31. hétre legyen minden készen, mert hát sohase lehessen tudni... Adódhat úgy, hogy esetleg kinyílik a méhszáj vagy hasonlók és be kell feküdni, amit nagyon nem szeretnék, de hát a picurért mindent. Meg aztán már most is baromira elfáradok, ha hosszabb "túrára" megyünk, nagyobb pocival meg aztán végképp nem lesz kedvem vásárolgatni...

Az árvízzel kapcsolatban én hibásnak tartom az önkormányzatokat (természetesen az államot is), hogy évről évre mindig ugyanazokat a területeket önti el a víz, és mégsem csinálnak/csináltak semmit. Egyszerűen lerázzák a problémát azzal, hogy "nincs rá pénz", aztán ilyenkor meg jajgatnak, hogy ennyit és annyit kell elkölteni arra, hogy védekezzenek és kifizessék azokat, akiknek a házát tönkreteszi a víz. Nagyon sajnálom ezeket az embereket, egy életen át dolgoztak valamiért, és egyszercsak jön a víz, és elvisz mindent... Szerencsére mi messze vagyunk az ilyenektől, én mondtam apának, hogy szerintem minimum diliház lenne a vége, ha ilyen történne velünk...

Amúgy jól vagyunk, Kende baba elég sokszor aktivizálja magát, néha csinál olyan púpokat, hogy már-már ijesztő...Kép Legújabb parám a koraszülésKép, természetesen mindig van valami, ami miatt lehet idegbetegnek lenni. Na meg tegnap este 10 körül olyan hasmenés jött rám (bocsi), hogy éjfélkor még nem aludtam (előttem két nappal anyósom és apa is átesett rajta, szerintem valami vírusos hülyeség)... Persze rögtön eszembe jutott, hogy a hasmenés veszélyes, mert megindíthatja a szülést, na, mondtam: nem vagyok normális, nem elég, hogy egyébként is tartok a koraszüléstől, ilyen hülyeségek jutnak az eszembe... Már gondoltam, hogy veszek egy füldugót és egy szemellenzőt, meg hogy most két hónapig még a gépet sem kapcsolom be...Kép De nem megy...Kép

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, ezután igyekszem gyakrabban jönni!

Pusszantás mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (29+1)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Zsu,
Tényleg szépen apad a víz, csak a gond ott van, hogy a megyében szinte mindenhol meggyengültek a töltések és átáznak, nem bírják a nagy nyomást. Úgy tűnik már a garázsban, pincénkben sem emelkedik tovább, úgyhogy lassan neki lehet kezdeni a romeltakarításnak.
És hol, merre gyártotok? Meg lehet valahol nézni? Lehet, hogy nyáron szükségünk lesz egy strapabíró ülőgarnitúrára.

Bogi,
Csilla ikreket vár, és tőlem már érdeklődött a babakocsi felől. Nekünk is Simbaba volt, ajánlottam neki a típust, de nem tudom, hogy léptek e ez ügyben.

Puszi: Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Sziasztok!

Norwell! A hasmenés csak akkor indíthatja be a szülést, ha a szervezeted "készen" áll rá.
Tulajdonképpen a hasmenés egy jelzés lehet, hogy a szülés hamarosan elindulhat,de inkább terminus közeli állapotban.Ez a szervezet öntisztító tevékenysége. Az alsó bélszakasz és a hüvely ill. méhnyak nagyon közel fekszenek egymáshoz és a bélperisztaltikának lehet ilyen hatása.
A koraszülések nem így szoktak indulni.

Szép hétvégét, Bea
ráhel

Márti!

írtam e-mailt.

zsz
zsu2

Sziasztok!

Bogi,
Tényleg?! Ilyen gyorsan kinőtték volna a zámolyi fiúk?!
Én nagyon meg voltam vele elégedve, bátran merem ajánlani bárkinek!!!

Zsu,
ok, mindjárt olvasom. Kép

Puszi: Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Sziasztok lányok!

Egy kicsit eltüntem és egy darabig mégnem is leszek.Azért olvasgatlak benneteket.
Gratulálok minden új kismamának és további szép napot és kitartást a terhesség még hátralevő részében.

Emöke!
Mély együttérzésem, ne add fel kitartás.

Kriszi!
Sajnálattam olvastam a depressziodról.Fontos,hogy sokat menj levegőre és minél többet törödj önmagaddal.Minden nő hajlamos megfeledkezni erről a babázás ideje alatt.

Bogi!

Üdvözletem neked.

Mindenkinek nagyon szép napot és legyetek sokat a szabad levegön hisz napról-napra szebb az idő.
genitoris

Sziasztok!

Ráhel!
Köszönöm a válaszodat, és azóta már úgy tűnik, megoldódott a gond, most a "másik véglettel" bajlódom...KépKépKép

Bogi!
Jó pihenést kívánok!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (29+4Kép)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Bogi
Jó nyaralást és szép időt nektek!!!

Márti
Remélem nem lesz már semmi baj. A takarításhoz kitartást. Ha lesz időd feltöltődni, akkor szívesen látlak. Kép

Zsu
Meg nem voltam jógázni. Küldtem neked egy e-mailt.

Norwell
Szerintem ne félj a koraszüléstől, inkább élvezd ki az utolsó hónapokat. Menjél színházba, moziba, étterembe stb. Utánna egyideig nem tudsz ilyen helyekre járni. Kép

Választási eredményekhez mit szoltok?

Csók: Orsi

Kép
sorsoly

Orsi,
mi ebben bíztunk! és ilyen eredményre számítunk 2 hét múlva is.

És Te mit szólsz?
Vendég

Én is hasonlóban reménykedtem. Remélem az MDF valóban azt teszi amit mond. Bár érdekes megoldás lenne egy női miniszterelnök. Kép Azért meglepődnék!!!!!

Kép
sorsoly

Helló!

Orsi!
Köszi, próbálom élvezni, épp tegnap voltunk a Zichy-palotában egy zenei műsoron (lehet, hogy olvastatok róla, Urbán Szabó Mária tartotta az előadássorozatot), Kende babának nagyon tetszett a hegedű hangja...Kép Igaz, hogy most már kezd számomra is kiderülni, mi köze is van a babavárásnak a "terhességhez"!Kép Hülye vagyok, de még babonából nem merem kimosni a babaruhákat, pedig lehet, hogy nem ártana, mert a vásárlásokkal is úgy vagyok most már, hogy nincs sok kedvem a mászkáláshoz, meg a házimunka is kezd megerőltetővé válni. Szerencsére a holmik java megvan, csak apróságok hiányoznak.

Választások: most megkapja a kormány az esélyt, hogy megmutassa, tényleg érdemesek a bizalmunkra... Kíváncsi leszek azért, hogy mi lesz majd a végleges eredmény...
Egyébként D.I. ma már úgy fogalmazott, hogy kicsi az esélye, hogy lepaktáljanak a Fidesz-szel, merthogy nagyon megromlott a kapcsolat a két párt között az együttkormányzás idején. Ez azt jelentheti, hogy kicsi az esély, de megvan???KépKépKép

Sziasztok

Norwell+Kende baba (29+4)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Nagyon úszik az életem, csak olvasni tudok, azt is kisebb-nagyobb megszakításokkal.

Emőke!

Talán legközelebb. Lehet, hogy érezte, most nem tudsz felhőtlenül örülni neki. Szorítunk a mamádnak.

Bogi!

Jó pihenést!

Genitorisszal szólva: ki a szabadba, élvezzétek a jó időt. Mondjuk a szél nem hiányzik. Ilyenkor azzal vigasztalom magam, hogy talán segít felszárítani a folyókat. Vagy ez butaság?

P.

Kép

Kép

Kép
piros

Sziasztok!

Ma megint nincs jó idő, olyan rossz! Várom már a nyarat, egész más a kedvem ha süt a nap. Így meg felkelni sincs kedvem.

Bogi,
voltam a honlapodon, itt pityeregtem a szüléstörténeteken Kép

Képzeljétek, tegnap megvettem a homeos bogyókat (Bem téri gyógyszertár). 400-500 Ft egy kúrányi adag, úgyhogy tök szuper az ára! Viszont málnalevél teát nem találtam sehol, úgyhogy a férjem Pestről hozott nekem! Ebből mennyit kell szerintetek inni? Nekem fél litert mondtak eddig, de elég jófajta hasmenésem volt tőle Kép De nem adom fel, csak részletekben fogom inni, de az íze nem valami jó! Szabad ízesíteni valamivel?

Ráhel,
megkérdezhetem hogy milyen tanfolyamot tartasz?

Egyébként mi jól vagyunk, szerintem túl jól is ahhoz képest hogy már a 38. hetet kezdtük Kép Néha olyan érzésem van, hogy még nagyon sokáig nem fogok szülni, sőt, abban sem mindig vagyok biztos hogy terhes vagyok-e Kép))))

Puszi nektek!
Eszti+Annababa

Kép
Kép
esther1000

Sziasztok lányok!

Köszönöm hogy velem vagytok ebben a nehéz időkben! Anyum már otthon van,most a 2 hét múlva esedékes CT miatt izgulunk, hogy mit mutat ki. Tegnap voltunk anyunak parókát venni. A Fekete Macskában kaptunk. Itt van OEP támogatás.
Annyira jó érzés volt ,hogy törődtek vele! Egy nagyon kedves fiatal eladónő foglalkozott vele. Kedvesen kérdezgette az elképzeléséről.próbálgattak, színt, fazont,(1000*). Én már rég feladtam, mert néha nagyon nehéz anyuval,de a nő csak mosolygott és ugyanolyan kedvesen segített választani, tanácsot adott mint az elején. Végül meg lett a végső befutó,egy totál más szin és fazon,mint anyu eredeti haja volt. Hálás köszönet a kis eladó hölgynek!!!!!!!!!!!!

Sajnos ugyanezt nem mondhatom el a kórházban lévő boltról,a büfé melett. No Comment.

anyunak annyira tetszik az új frizúrja ,hogy már kifestette magát, ruhákat akar vásárolni,hogy csinos legyen,szóval visszatért az életkedve!

Velem semmi új nincs. Olvasgatlak benneteket csak időm nincs mindíg írni.A picit sajnálom,pedig éreznie kellett hgy várjuk őt!
Mostmár semmit sem tehetek.
Vigyázzatok magatokra és a gyerekekre,a kismamiknak kitartás!!!!!!!!!

sok puszi:Rusnyika
rusnya

Sziasztok!

Eszter!
Kitartás, bent biztos nem marad Annababa! Ebben az undi időben nem éreztél semmit?
Zita hidegfrontkor volt élénk a hasamban, a meleget nem szerette. Ez most is így van. Hóesésben aludt nagyokat, a meleget nem szereti. Húúú, mi lesz velünk nyáron! Kép

Emőke!
Ez igazán jó hír, hogy Anyukádba visszatért az életkedv! Csak így tovább!
Vendég

Tündi, én tök jól vagyok ebben az undi időben is Kép Vasárnap görcsölt a fejem, szerintem fejfájásilag a melegfrontra vagyok érzékeny.
Egyébként észrevettem, hogy olyan mintha már nem lennék olyan szoros kötelékben a babóval. De nem érzelmileg! Hanem pl. tök szép volt a bőröm eddig, most meg elkezdtem kipattogni. Eddig a fejem sosem fájt, most 2 hete meg már 3x is. Tudom hogy a babák sok mindent megváltoztatnak az anya szervezetében, de mintha most már nem védene engem annyira. Vagy ez hülyeség, és a hormonoktól van csak?
Rusnyika Kép tetszik a neved Kép Örülök hogy anyudnak visszatért az életkedve, sokat dobhat az állapotán ez! Szurkolok nagyon, hogy a CT semmi rosszat ne mutasson ki!

Kép
Kép
esther1000

Bogi!

Utólagosan is boldog szülinapot Néked!

Zsu
zsu2

Sziasztok!

Na mi van, innen mindenki eltünt?

Eszter!
Babóca nem akar még kibújni?

Remélem jól van mindenki.
Írjatok!

Bea
beátab

sziasztok!

Én bekukkoltam többször is, de nem írt senki. Kép
Én se. Kép
Vendég

Sziasztok!
Megvagyunk, egyben Kép De ma nagyon vacak a hangulatom, iszonyat rosszul aludtam. Meg ez az idő is nyom, remélem holnap jobb lesz. Plusz a torkom is fájdogál Kép
Lányok, a combtövemnél szoktam fájást érzékelni, mintha szétfeszítené a babó a dolgaimat... Szerintem tágul a medencém, attól ez a furi érzés, de van aki szerint beékelődni készül a kiscsaj. Van valakinek tapasztalata hogy mi a kettő között a különbség? Inkább fekve szoktam csak ezt érezni, ha jövök-megyek-ülök, akkor nem.
Hát, mi tagadás nagy bizodalmam volt a mai napban, ugyanis telihold van, de semmi hatás. Tudom hogy még mindig van időnk, de egyre türelmetlenebb vagyok én is... És már elterelni sem tudom a figyelmemet a szülhetnékemről.
Na, jól kipanaszkodtam magam, bocsi de mostanában nem vagyok valami kiegyensúlyozott. Egyszer tök jó minden, máskor meg vacak...
Puszillak Benneteket, írjatok valami jót, vidítót, vagy akármi Kép))

Kép
Kép
esther1000

Eszter,
ha szar a kedved, az jóóó hír!
Sztem most illeszkedik be. Ha a medencédet feszíti szét, nna, azt érzed ám, de szülés közben! Az elég fájdalmas.
Szorítok ám, hogy minden okés legyen!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Tegnap megkaptuk a 18 hónapos szurit és a következő már csak 3 éves korában lesz. Hurrá. Elég nyügös volt tőle a kicsi, hajnalban még fájdalomcsillapítót is adtam neki, hogy tudjon pihenni. Reggel szokásától eltérően nem ébredt fel amikor elmentem dolgozni. Jól kialudta magát és délelőtt már vidám, jókedvű baba lett. Csak az apja nem bírja már arcüreg gyulladása van, állandóan fáj a feje, amikor a gyógyszert beveszi akkor átmenetileg még rosszabbul van. Úgy hogy nagyon várnak haza, már telefonált is hogy mikor tudok haza menni. Remélem hétvégén szép idő lesz és kitudunk mozdulni egy kicsit. Állatkertet terveztem valamelyik napra. No majd meglátjuk.
Bea!
Kedden voltunk az Erzsébet ligeti óviban, de nem láttalak titeket. Jó kis program volt. A keresztlányom is oda jár - a hugom kislánya, akinek kedden van tánc az óviban, és a mama megy ilyenkor érte. Ráadásul Annára is a mama vigyázott mert a férjem nem érezte jól magát már akkor sem. Szóval a kicsinyem is bement a táncórára, imádja a zenét, végig ugrált, táncolta a foglalkozást, utána mentünk át a játszóházba, ott is kijátszotta magát. Este nem nagyon kellett altatnom, alig várta hogy felöltöztessem, már feküdt is le a macijára.
Szép napot mindenkinek. Kellemesen ünnepeket nektek és családotoknak.
nicsi1

Sziasztok!

köszönöm a köszöntést Kép

Megjöttünk VÉGRE!!!!

Majd írok, csak jelentkeztem!

Puszi

Genitoris! Kép
Örülök Neked! Azért ha lesz majd egy kis időd, akkor írj, hogy mi van veletek. A gyerekekről még keveset hallottunk Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Boldog húsvétolást mindenkinek!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Ági!
Anyukám volt kedden Kyrával a Baba Mama klubban. Nagyon jól érezte magát. Szegénykém összetörte a tojást amit csináltak. Másnap mentünk a nyitott kapuk napjára és elmondta, hogy mi történt és kapott egy másikat. Választott magának óvó nénit, megoldódmi látszik az óvi választásunk. Remélem fel is veszik. Jövő csütörtökön kiderül.
Jó, hogy Anna ilyen jól bírja a különböző programokat.
Férjednek jobbulást kívánok.
Mi is szeretnénk menni holnap valahova, remélem jó idő lesz. Tavaly állatkertben voltunk, de nagyon sokan voltak, így ezt most máskorra ütemezzük. Kyra cirkuszba szeretne menni, de erről a mostani cirkuszról nem sok jót hallottam.
Lehet, hogy csak bemegyünk sétálni a városba, megnézzük a nyuszikat, talán találkozunk Zsuékkal /bár még nem jelentkezett /.

Tünde!
Nagyon klassz a kép!!

Sok locsolót mindenkinek, aki szereti. / Én nagyon nem kedvelem./

Bea
beátab

Sziasztok!

Lányok!
Hát nem semmi mi van itt a babaneten. Megy a harc rendesen.

Na mindegy!
A nyaralás jó volt, de fárasztó. Két kicsi gyerekekkel, mégha olyan jók is, mint az enyémek, mégegyszer nem indulok neki, az biztos. Pedig anyukámék is ott voltak segíteni.

Bár ha belegondolok, lehet, hogy nem is a gyerekek fárasztottak le, hanem az apjuk Kép
A gyerekek nem hisztiztek, csak ő Kép Kép

A hely (Novákfalva, Velem) csodálatos volt. Az idő pocsék volt. Nagyjából ennyit tudok írni róla.
A gyerekeknek nagyon tetszett minden.

Képzeljétek, sikerélmény is ért. Amennyire félnek itthon a nagy kádban, Bükön és a helyi fürdőben imádtak fürödni.
Hazaértünk, és azóta is Lili:
Mikor megyünk medencébe pocsizni? Tetszett a pocsizóhely Kép

Úgyhogy majd igényelünk a cégtől jegyet és megyünk a RábaQuellébe Kép

Na szóval, hogy mi folyik itt.
Felvettem egy új területi képviselőt Komáromból. Aki itt is hirdette a pelenkákat (Mariann2). Az egyik topicban egy csaj írta, hogy ez a Mariann hirdetett otthon végezhető munkát, és ő be is fizette a pénzt, de nem történt semmi.
Akkor ugrott be, hogy itt is volt valaki, azt hiszem Tünde, aki befizette a pénzt, és szintén pórul járt.

Utána néztem a dolognak, egy és ugyanaz a személy. Felhívtam telefonon, számon kértem. Azt mondta, hogy nem ő volt.
Erre 10 perc múlva visszahív, hogy a férje az ő nevében, és tudta nélkül adta fel ezeket a hirdetéseket. (Bár ezt nehéz elhinni). Mikor mondtam neki, hogy tán tisztázni kéne a dolgot, és visszafizetni a pénzt, végülis nem egy nagy összeg a 600 Ft (kb. 10 kismama fizette be). Azt mondta, hogy a férje biztos nem fizeti vissza, és őket is átverték, a pénz nincs sehol, és munka sincs.

Na de a lényeg, hogy ez a lány, aki bedőlt a dolognak, most minden topicban elhíreszteli ezt a dolgot, ezzel a cég hírnevét rontja. Ma közzé tettem, hogy megváltam Marianntól, ne adjanak le neki rendelést, remélem ezzel kifogom a lányzó vitorlájából is a szelet.
Ja, és persze jobban meg fogom válogatni a leendő munkatársaimat, mégha nagyon nehéz lesz is.

Na ennyi voltam mára.

Ja dehogy.

Húsvét. Liliék kaptak 3!!! élő nyuszit. Ebből egy van nálunk kölcsönbe, 2 a mamáméknál, ők nevelik fel. Jövőre már lesznek saját kisnyulak, és a mamáék árulni is fogják, mert olyan drágán vették Kép Kép

Tünde!
Édesmanó.
Nagyon szép kislány Zita. Olyan édes pofija van, és ez a mosoly!

Bea!
Szorítok ovi ügyben Kép

Ági!
Apának jobbulást!

Puszika: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok Lányok!
Tündi, nagyon szép kiscsaj a Zitus Kép
Bogi, iszonyú hogy mik vannak! Hogy van képe valakinek ilyet tenni? Egyébként én a hirdetést nagyon sok helyen láttam, nem csak a babaneten, de nem akarlak elkeseríteni jobban Kép
Teszek fel egy-két pocakképet, még úgysem láttatok eddig Kép Nekem nem tűnik óriásinak a hasam, és nem is látom hogy lent lenne, bár szinte minden "avatott" Kép szem azt mondja hogy lent van. Szerintem ez butaság. Na jó, hozzá kell tennem, hogy az avatott szem idősebbeket jelent, akik kb. az őskorszakban szültek Kép

Puszi Nektek!
Eszti+Annababa
KépKép

Kép
Kép
esther1000

Eszter!

Megnyugtatkak: Nagyon szép kismama vagy, a pocakod nem nagy, és nincs lent. Ez a baba még eléggé fent van.

Igen, hát remélem, hogy mostmár rendbe jönnek a dolgok!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Köszönjük Zita nevében a dicséreteket, bezsebeltük!

Bogi,
Ági "dőlt be" Mariannak, nem én. Kép
Egyébként én a nick nevéről egyből felismertem, hogy Õ az a Mariann...

Eszti,
nagyon szépek vagytok Annababával! Kép Ahogy nézem a pocakod, lent sincs, és fent sincs. Amúgy az egyik ismerősöm úgy szült, hogy legalább ennyire fent volt a hasa, amikor mentek a kórházba, és pár óra múlva megvolt a bébi. Láttam a fotót, hogy milyen volt, amikor indultak. Nekem meg a munkatársaim mondták kb a 36. héten, hogy na, tuti a héten szülök, mert lent van a hasam, meg az arcom is milyen, és Zita a 41.(egyszer elírtam 42-re, véletlenül) héten született meg. Az arcod már egy kicsit más, nem?
Vendég

Köszönöm a dícséreteket! Aranyosak vagytok! Pedig már kb. +15 kilónál járhatok... Vizesedek egy kicsit, az ujjaimat már nehezebben hajtom be. Hát igen, megaztán tényleg más az arcom is. Biztos a hízástól meg a víztől.
Tündi, nekem is mindenki mondja hogy szerintük már csak perceim vannak hátra Kép Én meg halálra röhögöm rajta magam. Simán sétafikálok a városban órákat, és semmi bajom. Azért a 40. hét utánra mondhatnátok egy-két jótanácsot, ami beindíthatja a szülést Kép A szex az eddig nem jött be Kép Lépcsők pedig nincsenek a környéken Kép))
Pusz

Kép
Kép
esther1000

Eszti, én a betöltött 40. hét után felcipeltem egy karton (12L) gyümilét a 2-ra, áztattam magam jó meleg vízben, a szexet mondták nekem is, de valahogy a hátam közepére sem kívántam.
Szülés előtti este meg még a nagytescoban vásároltunk...
Esetleg ha nem a Te dokid csinálja majd a magzatvízvizsgálatot, akkor beindulhat vmi, de nálam ez se jött be.
Vendég

Eszti, merre laktok, hogy ott nincsenek lépcsők?????Kép
És még le mered írni??? KépKépKép
Vendég

A Dózsa rkp-n lakunk Kép Régi társasház jellegű családi házban, de végül is vannak itt a környéken lakóparkos házak, majd megkérem a lakókat hogy engedjenek naponta be lépcsőzni, hátha. Meg ha jobban belegondolok, akkor itt a töltésnél is van valami lépcsőféle, majd néznek nagyokat a járókelők hogy órákat töltök a fel-le járással (összesen van kb. 10-15 lépcsőfok Kép)De a célért mindent!!!
Ja, nincs kádunk sem! Látszik hogy milyen csórók vagyunk, mi? Se lépcső, se kád Kép Kép Kép Kép Kép De majd legfeljebb veszünk gyümilevet, meg a nagytescoba is elmegyünk, aztán ott emelgetem majd a lisztes zsákokat! Most jut eszembe milyen kár hogy nem az árvizes időszakban múltam 40 hetes. Akkor mehettem volna a töltésre homokzsákokat pakolgatni Kép Kép Kép Kép Kép
Egyébként mondjátok el hogy csináljátok azt a nagyon vigyorgyuris smile-t! Nekem csak a sima megy.

Kép
Kép
esther1000

Ja, és még mielőtt valaki rosszat gondolna, azért fürdeni szoktunk Kép Zuhanyzónk van Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
esther1000

Sziasztok,
Eszter, te is olyan vékonyka lehettél, mint én ha a +15kgdal ilyen karcsú vagyKép én most a 30. héten kb10-11kgval vagyok 55kgKép és de az én pocakom is óriásnak látják a kivülállók/nézők..én nem látom..és sztem még fennt van az a babó, bár akár egy éjjel alatt is lecsusszanhat nem?..
Kérdésem lenne..látom Eszternek pl ilyen gondja nincs..az eddigi két babámmal nekem sem volt ilyen gondom, szal az van h nagyon kifordult a köldököm..egy nagy púp, ami nem lenne gond, de baromira fáj..próbálom gatyóval vhogy visszatartani..de van h estére már csak feküdni birok..de még úgy is fáj..vkinek ötlete???? a babócám nagyon mocorogós és kidugja ezt-azt, próbálja mutatni magátKép de sztem a köldököm nem azért ilyen, Marci is ilyen volt, az első babám és akkor nem volt ez..
Bogi!, hát nem semmi amit irtál..és még mondják h bizzál az emberekben...
puszi Mindenkinek
Erzsi
erzsi100

Eszti,
Kép=: O (nagy o betű, szóköz nélkül)
Figyusz, ha Anna nem akar kijönni, akkor nem segít se a lépcsőzés, se semmi. Gondolom, de Ráhel biztos jobban tudja. Ráhel? Sztem ha a nyákdugó elmegy, talán akkor lehet praktikákkal gyorsítani a dolgot. Nincs meg Neked A bába válaszol c. könyv? Abban tök jó dolgok vannak. Ha kéred, szívesen kölcsönadom.
Bocs, hogy ilyet kérdezek, de Te jobban rálátsz ott a dolgokra: lehet már a rakparton parkolni? KépKépKép
Lenne dolgom a városban, parkolójegyre viszont sajnálom a pénzt.

Bogi!
Jobban vagy a műtét után?

Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?