Sziasztok!
Lányok!
Hát nem semmi mi van itt a babaneten. Megy a harc rendesen.
Na mindegy!
A nyaralás jó volt, de fárasztó. Két kicsi gyerekekkel, mégha olyan jók is, mint az enyémek, mégegyszer nem indulok neki, az biztos. Pedig anyukámék is ott voltak segíteni.
Bár ha belegondolok, lehet, hogy nem is a gyerekek fárasztottak le, hanem az apjuk
A gyerekek nem hisztiztek, csak ő
A hely (Novákfalva, Velem) csodálatos volt. Az idő pocsék volt. Nagyjából ennyit tudok írni róla.
A gyerekeknek nagyon tetszett minden.
Képzeljétek, sikerélmény is ért. Amennyire félnek itthon a nagy kádban, Bükön és a helyi fürdőben imádtak fürödni.
Hazaértünk, és azóta is Lili:
Mikor megyünk medencébe pocsizni? Tetszett a pocsizóhely
Úgyhogy majd igényelünk a cégtől jegyet és megyünk a RábaQuellébe
Na szóval, hogy mi folyik itt.
Felvettem egy új területi képviselőt Komáromból. Aki itt is hirdette a pelenkákat (Mariann2). Az egyik topicban egy csaj írta, hogy ez a Mariann hirdetett otthon végezhető munkát, és ő be is fizette a pénzt, de nem történt semmi.
Akkor ugrott be, hogy itt is volt valaki, azt hiszem Tünde, aki befizette a pénzt, és szintén pórul járt.
Utána néztem a dolognak, egy és ugyanaz a személy. Felhívtam telefonon, számon kértem. Azt mondta, hogy nem ő volt.
Erre 10 perc múlva visszahív, hogy a férje az ő nevében, és tudta nélkül adta fel ezeket a hirdetéseket. (Bár ezt nehéz elhinni). Mikor mondtam neki, hogy tán tisztázni kéne a dolgot, és visszafizetni a pénzt, végülis nem egy nagy összeg a 600 Ft (kb. 10 kismama fizette be). Azt mondta, hogy a férje biztos nem fizeti vissza, és őket is átverték, a pénz nincs sehol, és munka sincs.
Na de a lényeg, hogy ez a lány, aki bedőlt a dolognak, most minden topicban elhíreszteli ezt a dolgot, ezzel a cég hírnevét rontja. Ma közzé tettem, hogy megváltam Marianntól, ne adjanak le neki rendelést, remélem ezzel kifogom a lányzó vitorlájából is a szelet.
Ja, és persze jobban meg fogom válogatni a leendő munkatársaimat, mégha nagyon nehéz lesz is.
Na ennyi voltam mára.
Ja dehogy.
Húsvét. Liliék kaptak 3!!! élő nyuszit. Ebből egy van nálunk kölcsönbe, 2 a mamáméknál, ők nevelik fel. Jövőre már lesznek saját kisnyulak, és a mamáék árulni is fogják, mert olyan drágán vették
Tünde!
Édesmanó.
Nagyon szép kislány Zita. Olyan édes pofija van, és ez a mosoly!
Bea!
Szorítok ovi ügyben
Ági!
Apának jobbulást!
Puszika: Bogi