Sziasztok lányok!
Hát tegnap sikerült egy bunkó/hülye fogdokit kifognom,mert persze az enyém sajnos szabin volt.
A Vörösvári útra járok a Margit kórház rendelőintézetébe.
Csak 2 doki rendelt,s persze csak ambulancia volt. Az asszintens már rögtön mondta nekem,hogy tömés olyan nincs,nem érnek ilyenre rá,mert csak sürgősségi eseteket látnak el!
Akkor én mi vagyok?
Vagy 1 órát vártam,mire behívtak,aztán röntgenre küldött.
Azt persze megjegyzem,mikor vmi ismerős megjelent soron kivül behívták,pedig kint még sokan ültek nem kevés idő óta.
Aztán nagy nehezen ismét bejutottam,kaptam szurit,s kiküldött kis időre. Ez idő alatt vagy 4 embert hívott be,azt hittem már örökké itt leszek.Na megcsinálta aztán a fogamat,de elég érdekes volt,mert betömte és szehette ki,mert nem volt jó!
Aztán újra tömés ekkor már jó volt. Ugye szülés óta nem tudtam igazán elmenni fogdokihoz,erre még le is csesz,hogy az anyasság nem mentség erre!
Azt hittem tököm rúgom a hüyle f.........szt!
Alig vártam,hogy végezzek,mert ehhez a dokihoz se megyek vissza többet,ha esetleg a dokim nem rendel,s máshoz kellene mennem.
Hát ma sincs valami jó idő! PEdig ma le kell mennünk receptért a védönőhöz,meg megnézzük a Rosmannt,hátha lesz akciós pelus,nem tudni!
Viki hát akkor nem semmi tortúrát fogtok lejárni.
Régen ilyen nem volt. Én is alig ettem/híztam,de szerencsére anyunak nem kellett semmi ilyenre hordania.
Helga ismerős a fél ház pakolás!
Mi is msot 2 hétre megyünk le ugye,s nem kevés cucc lesz. Vasárnap 6:55kor megy a vonat,az hamar lent van. Apjuk még aznak visszajön,mert hétfőn 8-ra megy dolgozni.