Sziasztok!
Tényleg nem volt valami nagy a pörgés, én is benéztem, de alig lézengtetek...
Genitoris!
Reméltem, hogy nem ellenségeskedésnek veszed az általunk írtakat.
Tehát akkor mi a téma???
Orsi!
Nagyon jók a képek!
Emőke!
Nagyon remélem, hogy édesanyád meggyógyul a kezelések hatására! Nálunk sajnos egyikünk édesapja sem él már... nagyon rossz érzés, hogy nem lesz a gyerekünknek nagyapja...
Bocs, nem akarlak elszomorítani! Adjon erőt most Neked és anyukádnak is a kisbaba, akihez és a szívdobogáshoz nagyon gratulálok!!!
Marengo!
A
-hoz kettőspötty és nagy "o" betű közvetlenül egymás után!
Tündi!
Zita iszonyatosan aranyos a farmerruciban!!! Ez a fog nélküli vigyor pedig...
Bogi!
Katica érti a dolgát, látom!
Életem nagy titkai: "Anya kiakasztása" című fejezet ...
Mi tegnap voltunk uh-n (kisírtam egyet a dokibácsimtól...
). Minden teljesen rendben van, a számítottnak megfelelő kor, fejvégű fekvés, méretei pedig: fejecskéje 69 mm, a combja pedig 48 mm. Az uh-s nénike nagyon aranyos volt, vagy tíz percig szánkázott a hasamon a fejjel, és centiről centire mindent-mindent megmutatott. A kis arcát, a gerincvonalát, a belső szerveit, a végtagjait (integetett
), a kis lábán meg meg tudtuk számolni a lábujjakat! Viszont elfelejtettünk képet kérni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Annyira el voltunk foglalva a kicsi kukucskálásával, hogy totál kiment a fejünkből... Pedig apa is mondta, hogy kérünk ám majd képet, de teljesen elájult a fiától... Most már ez is kiderült: 100%-osan fiú, láttuk a mogyorócskáit teljesen tisztán és kivehetően.
És amióta megjött a jó idő (meg a melegfront), azóta a kisfiam (de jó ezt így leírni!!!) annyit mocorog a hasamban, és egyre feljebb!!! Tegnap este is jót műsorozott, apával nem győztünk rajta derülni, ki akarta rúgni a "ház" falát!
Nagyon jó érzés most már azt mondani a baba helyett, hogy Kende...
Meg hogy kisfiam...
Már most imádom, mi lesz velem, ha megszületik???
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok
Norwell+Kende (27+5
)