Új privát üzeneted érkezett!

woooow milyen kis szép lett a fórum :D
ez nagyon teccik :lol:
Amúgy meg sziasztok!
csak bekukkantottam,apa elment melózni,én meg visszafexem alukálni még 1 órácskát!
Szép napot mindenkinek!
Móni
cerka

Sziasztok!

Huhh, ez megint egy kemény nap volt...

Marcsy!

Örülök neki, hogy nem vetted a lelkedre, hogy így alakultak a dolgok. Hisztike :) cseperedik szépen, visszaállt a nyugalom, de úgy látszik ez volt Nektek a megoldás. :D

Nálunk készen lettek a fűtésszerelők a víz-gáz szereléssel. Most voltunk lent a háznál megnézni, hogy milyen. ANNYIRA jó volt látni, hogy így állnak a dolgok, annyira látványos. Nagyon-nagyon örülök neki. Az örömömet még az sem tudja elrontani, hogy tudom hogy mennyit fogunk fizetni ezért. :)

Én is elővettem a nyári ruhákat és most nem tudom hová tenni az átmenetiket. :D Van 1 db szekrényünk, amibe bezsúfolódunk, aztán kész. :)

Holnap még biztosan jövök, de a hétvége felé lehet hogy nem fogok erre járni, mert kicsit zsufis lesz a programunk.

Amúgy Mindenki, Veletek mi van?

Üdv.:
Monee
(Ezt még tegnap írtam :wink: )
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Tagnap voltunk az OTP-ben, végre aláírtuk a szerződést, na meg letudtuk a közjegyzőt is! Peti egy tündér volt, yugodtan tűrte az ide-oda cipelést és a várakozást is! :)

Teszek fel két képet, ezek tegnapiak, csak ugye tegnap még nem működött a babanet! :?

Íme: Anya, hozd már azt a kaját, na :o
Kép 1148015691.7.jpg

Mi van, mááááááááááá! Nem voltam elég világos! :x
Kép 1148015720.96.jpg

Szép napot Mindenkinek! :D

Viki&Peti
viki27
Pécs

SZiasztok!

Végre van egy kis időm, Márk még alszik.

Cerka Móni!
Örülök, hogy mostanában ismét tudsz jönn fórumozni, már hiányoltalak!

Marcsy!
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod a tápszer miatt! Csak pótlásnak kell, vagy már abszolút nincs tejed?

Monee!
Örülök, hogy haladnak a munkák! Biztos nagyon szép lesz! Mikor fogtok költözni? Lesz zöldségeskerted?

Viki!
Petike változatlanul tündéri!! :D Hány kilónál tart?

Hódocska!
Neked pedig megy a drukk!!! Biztos minden rendben lesz. Csak kitartás! Küldök pozitív energiákat! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi jól vagyunk, kicsit fáradtan... :( Egy hét alatt 220g-ot gyarapodtunk, és még erre mondta a doktornéni, hogy ki vagyunk éhezve...
Teszek fel képeket, ezek tegnap készültek, itt Márk pont 6 hetes!

Szép napot mindenkinek!

Ildikó, Márk

Kép 1148025560.04.jpg

Kép 1148025613.3.jpg
Vendég

Holdviola!

Örülök hogy jöttél! :D

Nagyon aranyos a pici! :lol: Én az ilyen "manó" babákat jobban szeretem mint a pufikat.

Köszi a kérdést, még nem tudunk költözni sajnos. Nem azért mert nincs kedv, vagy lelkesedés, hanem sajna nincs annyi pénz amennyi kellene. Írtam már régebben, ha lenne még 1 milliónk (ami sajna nincs) akkor 2 hónap múlva egy elég jó kis kérót berendezve tudnánk ott lakni. Most azt tervezzük, hogy megcsináljuk a fürdőt és a hálószobánkat, hogy ott tudjunk lenni. Ha hétköznaponként délután csak 2 órát tudunk mindig dolgozni akkor már sokkal előrébb lennénk mint így.
Erre remélhetőleg 1-2 hónapon belül lesz keret. :)

Viki!

Ez a képsorozat haláli a kis hapsiról! :lol:

Cerka!

Tudsz valami infot Anettről? Nekem ami száma van, az valszeg nem jó, mert nem kapja meg az üzeneteimet. Megadnád nekem a számát?
helyesmonika@gmail.com

Gira!

Hogy alakulnak a Ti házatok dolgai?

Diadora!

Merre jársz?

Tuncimami!

És Te? :D

Puszi,
Monee
monee85

Sziasztok!

Csak gyorsan jövök,mert szülőire kell mennem!

Nagyon jó lett a fórum,tetszik!
Bocsi,ha mostanában ritkán jövök,de tanulok, nyakamon a vizsga!
Üdvözlök mindenkit és jó munkát a házhoz Moneenak meg a cuccoláshoz Vikiéknek!Nagyon jó érzés beköltözni egy új és szép lakásba! :lol:
Dóri
diadora

Sziasztok!
Tetszik az új külső! :)

Holdviola!
Örülök, hogy tudtál kicsit jönni, nagyon aranyos Márk! Nagyon szépen fejlődik, ha egy hét alatt 200 felett gyarapszik!

Viki!
Nagyon jó a kép Petiről, igazán élethű! :D

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

UI: Zóra, Netty, mi újság veletek?
jevi26

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! :lol:

Holdviola!
Márk nagyon édes, és szépen fejlődik! :D

Tegnap voltunk megnézni a lakást! Hát, szép lesz, legalábbis nekem tetszett! :) Még egyszer ki kell festeni, meg kitakarítják és kész is van! Tegnap megrendeltük a szalagfüggönyt bele, mert sajna redőnyt nem lehet felszerelni :roll: Egyrészt az ablakon lévő alsó rácsok miatt, másrészt, hogy nem minden ajtó-ablak nyílik (van ami csak egy nagy tábla üveg) így nem lehet felszerelni :cry:
Na mindegy, lesz szalagfüggöny, így legalább nem kell karnis, meg függyöny, meg sötétítő függöny,szóval ez van. Az nem biztos, hogy 1-én tudunk költözni, mert azt mondták, hogy nem biztos, hogy át tudják adni 31-én a mi lakásunkat is! DEEEEEE, az OTP persze 1-én már levonja az első részletet :evil: :evil: :evil: úgy, hogy még nem is biztos hogy lesz kulcsunk a lakáshoz! :!: :!:

Na mindegy, legyünk már túl rajta!

Ja Peti egyébként az utolsó mérésnél 8200g volt, úgy 3 hete! (bocs, nem tudom már ki kérdezte :oops: )

Mindenkinek jó hétvégét, bár az idő eléggé szar :!: :(

Viki&Peti
viki27
Pécs

Tetszik ez a sok féle idióta figura itt! :P :roll: :idea: :wink: :cry: :lol: :lol: :lol:
viki27
Pécs

Kép 1148108587.49.jpg Kép 1148108596.35.jpg Kép 1148108605.54.jpg

Viki&Peti
viki27
Pécs

sziasztok!
hogy telt a hétvégétek?
én most felyeztem be a takarítást,apa melóziik,összes gyerkőc rég alszik :P
holdviola
nagyon aranyos Márk :) és már milyen szép nagy :lol:
Viki
Peti is nagyon édes :D
a Danikám holnap már mehet suliba,már ő is nagyon várja,de nem a tanulás miatt,hanem a barátok miatt.tanulni nem szeret,főleg írni,nagyon el is van maradva,de egyszerüen nincs most hozzá elég türelmem,ez a hét mindkettőnket nagyon megviselt,majd a héten apránként pótolgatunk :)
ma lentvoltunk a játszón,nagyon jó vol,még apa is lejött:)
szerettem volna képet felrakni,de ami nekünk van a gépbe,túl nagy méretüek :? és így nem engedi.
na pusssz mindenkinek
jóéjt!
Móni[/i]
cerka

sziasztok!
hogy telt a hétvégétek?
holdviola
Viki
a Danikám holnap már mehet suliba,már ő is nagyon várja,de nem a tanulás miatt,hanem a barátok miatt.tanulni nem szeret,főleg írni,nagyon el is van maradva,de egyszerüen nincs most hozzá elég türelmem,ez a hét mindkettőnket nagyon megviselt,majd a héten apránként pótolgatunk :)
szerettem volna képet felrakni,de ami nekünk van a gépbe,túl nagy méretüek :? és így nem engedi.
na pusssz mindenkinek
jóéjt!
Móni[/i]
cerka

sziasztok!
hogy telt a hétvégétek?
holdviola
Viki
na pusssz mindenkinek
jóéjt!
Móni[/i]
cerka

2x ment el bocsi :oops:
rosszalkodik a böngészőm. :evil:
cerka

na ez szép,nem is 2x,hanem 3x küldte el :lol:
cerka

Sziasztok!

Huhh, ez egy elég kemény hétvége volt.
Szombatom Katának táncbemutatója volt (ELSŐK LETTEK A KATEGÓRIÁJUKBAN !!! :lol: :lol: ), szülinapozás, készülés a vasárnapi versenyre.
Vasárnap hajnalban kelés, versenyre ki, versenyt lerendez, haza, rádiók, stb. 4-kor keltünk reggel és csak fél 11-kor sikerült ágyba kerülni. Mindent összevetve, ez egy jó hétvége volt. Fárasztó ugyan, de szellegmileg kicsit kipihentem magam. :)

Cerka!

Örülök, hogy Dani jobban van és megszabadul az otthoni "rabságtól". :D

Viki!

Az a papír megevős kép, nagyon aranyos.
Hát igen, a bank már csak ilyen. Mi is ettől a hónaptól elkezdhetjük törleszteni a kölcsönünket (a Fundamentát meg már vagy 2 hónpja fizetjük), pedig még közel sem vagyunk ott, hogy lent lakhassunk. :? :evil: Ti azért sokkal közelebb álltok ahhoz, hogy a szép-új lakásotokban lakhassatok mint mi. :)

Marcsy!

Mizu Krisztikével és a többiekkel?

Hódocska!

Ezek szerint Te nem tudtál hazamenni a hétvégére. :( :(
(Pénteken még küldtem neki smst, akkor azt írta, hogy lehet hogy jöhet, még nem tudja, majd ír ide... Hát nem jött...)

Na pussz,
Monee :mrgreen:
monee85

Sziasztok!

Huhh, ez egy elég kemény hétvége volt.
Szombatom Katának táncbemutatója volt (ELSŐK LETTEK A KATEGÓRIÁJUKBAN !!! :lol: :lol: ), szülinapozás, készülés a vasárnapi versenyre.
Vasárnap hajnalban kelés, versenyre ki, versenyt lerendez, haza, rádiók, stb. 4-kor keltünk reggel és csak fél 11-kor sikerült ágyba kerülni. Mindent összevetve, ez egy jó hétvége volt. Fárasztó ugyan, de szellegmileg kicsit kipihentem magam. :)

Cerka!

Örülök, hogy Dani jobban van és megszabadul az otthoni "rabságtól". :D

Viki!

Az a papír megevős kép, nagyon aranyos.
Hát igen, a bank már csak ilyen. Mi is ettől a hónaptól elkezdhetjük törleszteni a kölcsönünket (a Fundamentát meg már vagy 2 hónpja fizetjük), pedig még közel sem vagyunk ott, hogy lent lakhassunk. :? :evil: Ti azért sokkal közelebb álltok ahhoz, hogy a szép-új lakásotokban lakhassatok mint mi. :)

Marcsy!

Mizu Krisztikével és a többiekkel?

Hódocska!

Ezek szerint Te nem tudtál hazamenni a hétvégére. :( :(
(Pénteken még küldtem neki smst, akkor azt írta, hogy lehet hogy jöhet, még nem tudja, majd ír ide... Hát nem jött...)

Na pussz,
Monee :mrgreen:
monee85

Na szép, nekem is kétszer ment el. :D
monee85

Tegnap majdnem ugyanilyenkor én írtam utoljára... :cry:
Mindekit kicsábított a jóidő?

Monee
monee85

Sziasztok!
Én tegnap vagy aludtam a zsozsóval,vagy főztem,és takarítottam.Este még megnéztem egy filmet,azt kidőltem.de nagyon szarulaludtam :( leginkább csak forgolódtam.
Móni
cerka

Cerka!

Tökre irigyellek az alvásért!
Én napok, sőt hetek óta, ha nem tudok 8-kor lefeküdni (és sajna sokszor nem tudok) akkor másnap totál hulla vagyok. Most is csak kókadozok itt a munkahelyemen és várom hogy valaki írjon már végre a fórumra, hogy történjen valami. Annyira utálom ezt az állapotot, mert tudom, hogy 1 óra plusz alvás segítene rajtam. :(
Tegnap este már azon gondolkoztam, hogy mi lesz, ha tényleg lesz gyerekünk, hogy fogom ezt bírni a meló mellett... Tökéletesnek lenni a munkahelyen, meg tökéletes anyának lenni nekem valószínű nem fog menni egyszerre... :(:(:(

Monee
monee85

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de sajnos a Máté nagyon beteg volt :( Múlt héten kedden kezdődött a hasmenése ami sajnos bevéresedett és borzalmasan görcsölt a pocakja. Voltunk a körzeti orvosnál, sebészeten, kétszer ügyeleten és tegnap ismét a körzeti orvosnál. Nem találnak nála semmit a kitenyésztett székletben, most tenyésztjük harmadszor, de remélem ez is negatív lesz. Bár lassan eljutok oda, hogy bár lenne pozitív valami kórokozóra, hogy tudjuk mi a baj. Ma már egész jól volt, csak közben összeszedett egy náthát is. :( Az étvágya most kezd visszatérni és már nem megy neki annyira a hasa sem szerencsére és megszüntek az őrjöngéses görcsei is. Hiába kapott görcsoldót nem nagyon használt. Minden orvos találgat, hátha ez vagy az, de nem igazán tudtak eddig érdemi dolgot mondani. Csupán annyit, hogy valószínüleg valami vírus, arra meg amúgy sem adnának semmiféle gyógyszert, türelmesen várjunk amíg kijön belőle. A sebészetre azért küldtek minket, hátha bélbetüremkedése van, de szerencsére nem az volt.
Most éppen alszik szegényem, így gyorsan tudtam írni pár sort. Nagyon rossz volt látni szegényt ahogy szenved és még borzasztóbb, hogy sehogyan sem tudtuk megnyugtatni. Remélem mostmár, hogy javul a helyzet, azért nem fog ilyen sokat sírni.

Netty
netty11

Sziasztok!

Monee!
A töttösi ház ugrott, mert megijedtünk az uránsugárzástól :D Most kinéztünk egyet Somogyban. Még alku tárgya, de ha sikerül is kiegyezni, a szülés előtt már nem költözök, az fix! A fészekrakó ösztönöm sárbatiprása lenne :D

Gira
Vendég

Sziasztok!
Huh, végre, eddig nem tudtam bejelentkezni:(
Gira!
Somogyban?????? Ott laktam amíg férjhez nem mentem:)
Holdviola!
Nagyon aranyos Márk, tündéri baba:) Tejem az volt csak Hisztike nagyon sokat sírt és a doktor néni arra gondolt, hogy esetleg nincs elég, vagy tejérzékeny(további vizsgálatokra mind a mai napig nem került sor) De amint elkezdtem neki csak tápszert adni megszüntek az üvöltések. A tejem meg szépen elapasztottam :oops: Lehet, hogy tényleg el kellett volna menni szoptatási tanácsadóhoz, de már nagyon kivoltam, már ott tartottam, hogy miattam sír. Beleuntam abba, hogy eszik és üvölt eszik és üvölt. Amikor a doktor néni megtudta, hogy le tudtam fejni 110 ml tejet, azt mondta, hogy amit lefejek adjam neki oda, de úgy voltam vele, hogy sokkal nyugisabbak a napok, így maradt az apasztás.:(

Monee!
Köszi, betegen vagyunk. Tegnap már elkezdtem hülyéskedni, hogy mi van, én szedek itt egyedül béres cseppet??:) Erre estére már nekem is bedurrant a torkom. A Domcsi ma megy az ovival Orfűre, megnézik, hogy készül a kenyér és esznek is a frissen sült kenyérből:) Bár Ő is beteges még, de úgy voltam vele, hadd menjen el, jobban már úgysem lesz náthás.
Hisztike a hétvégén alig evett(60-80ml) hétfőn felhívtam a védőnőt, megbeszéltem vele, hogy még a héten ki fog jönni, ahogy leraktam a telefont, rá egy órára nekiállt sírni, adtam neki, egyből a 120-at ette és azóta "rendesen" eszik. Nagyon sokat nevet, gagyarászik.
Éjjel már álltalában csak 1szer kel föl enni, ritkán sír, szóval alakulunk.:) Bár tegnap óta megint nagyon nyügi, de ezt betudom a náthának:(
Én jövő héten szerdán megint megyek fogászatra:( Amikor terhes voltam az első 2 fogamra rakattam koronát, és most az egyik tök érzékeny lett és egy kicsit be van dagadva az íny is:(
Na, hagyok mást is szóhoz jutni:)
Marcsy
marcsy

Jajj, gyorsan egy kérdés:)
Mit tudtok az elkötésről, most már tényleg megcsinálják kortól függetlenül? Vagy ha megvan a 3 gyerek és én azt akarom akkor elkötnek? Nem szedhetek gyógyszert, a spiráltól félek, abortuszra nem akarok menni és még egy manót már nem tudunk vállalni.
Hétfőn mondjuk megyek dokihoz, de jó lenne valamit tudni róla mielött beszélek vele.
Most már tényleg megyek!
Marcsy
marcsy

Sziasztok!
Marcsy
az elkötésről csak annyit tudok,hogy fizetni kell érte,nem is keveset:(Nekem orvosilag indokolt volt az elkötés,amikor a zsozsó megszületett csaszival,egyből megcsinálták.de ha tanácsolhatom,akkor próbálj ki vmi mást,mert én azóta nagyon szenvedek,amiko megvan,olyan vok,mint a niagara,és isszonyatosan görcsölök :cry:
Az éjszakánk ismételten pocsék volt,a kicsinek tegnap elkezdett folyni az orra,és nagyon soxor felébredt az éjjel ez miatt. :(
Na de most elaludt,ugyhogy megpróbálok én is pihizni,mert apa éjszakás és most alszik.sokmindent nem is tudnék mást csinálni :)
Bár így meg este állok neki mindennek,ha felébredt.
Monee
ez amolyan kényszerpihi,mert amikor nem éjszakás,már 6kor,ha reggeles,akkor meg 4kor fel kell kelnem:(és éjfélnél elöbb nem jutok ágyba.ilyenkor kihasználom egy kicsit az időt :wink:
Na pusza,majd még jövök:)

ui:hogy lehet a képek méretét kicsinyiteni?mert ami nekünk a gépbe van,az túl nagy méretű,nem engedi felrakni.
cerka

Monee,
kitartás :)
Nem kell tökéletesnek lenni, csak elég jónak :) Ha emiatt aggódsz, olvasd el Libby Purves könyvét, a Hogyan ne legyünk tökéletes anyák? címűt. Ugyan nyolcvanas évekeli angol viszonyok között íródott, de vannak benne örök igazságok, és üdítően laza :lol:
Én még most is előkapom néha, ha úgy érzem, összenyom a felelősség :)

Netty,
jobbulást a törpének! Mi is náthásak vagyunk, szokás szerint mind a hárman - Apát kivéve.

Üdv
Kriszi
kriszi

Sziasztok!

Kérdezni jöttem :)
Nem tudnátok ajánlani egy varró tanfolyamot a városban? Keresgéltem a neten, de ugye nincs városra lebontva, és képtelen vagyok több száz linket átböngészni, hogy vajon melyik lehet pécsi :(
Vendég

Sziasztok!

Azért nem jöttem eddig, mert azt hittem, még mindig karbantartják a topikot, de azóta felhomályosítottak, hogy egy másik útvonalon kell idejönnöm és akkor látlak is titeket,, meg írni is tudok. :roll: Egyenlőre keveset, mert még szokom, nem akarom, hogy elszálljon az egész.

Dokibácsim volt olyan rendi, hogy megint hazaengedett, de papíron még kórházban vagyok. Pénteken, hétfőn lesznek még vizsgálatok és finoman megpedzegette, hogy esetleg ha azok nem lennének nagyon rosszak, zárójelentéssel hazajöhetnék (egy darabig).

Az állapotomat illetően semmi újdonságot nem tudok írni, a paraméterek továbbra sem rózsásak, bízom benne, hogy azért minden rendben lesz. Majd olvaslak titeket és főleg jövő héten, ha esetleg hazajöhetnék igyekszem újra visszarázódni ide. :lol:

Monee, Tündi!
Milyen volt a hastánc-bemutató?

Sziasztok: Timi
hódocska

Hódocska!

DEJÓHOGYJÖTTÉL!!!!!!! :D :D :D :D

Bocs, látom hogy mindenki betegen van, én viszont túlságosan ráérek a munkahelyemen és gyakran nézek ide. Kicsit elkeserítő volt, hogy az egyébként is nyomott napjaimon itt sem történik semmi.

Jó volt a táncbemutató! :D
Engem ugyan még mindig jobban vonzanak a latin táncok, de szépek és csodálatra méltóak voltak a táncos lányok.

Képzeljétek, eddig nagyon örültem hogy a családból mindenkit esznek a kullancsok, csak engem és Norbit nem. Hát, mekkorát tévedtem. Hétvégén nekem is sikerült beszednem egyet a versenyen. Valszeg a bozótba pisilés volt a bűnös. :) Úgyhogy tegnap este műtét volt a csípőmből kifelé. Egészen picike volt, de úgy betudta fúrni magát, hogy ihaj. :?

Pussz,
Monee
monee85

Monee!

Hú, asszem engem még nem támadott meg kullancs (vagy nem tudok róla), de én is félek. Múltkor a szelektív hulladékgyűjtőnél csípett meg egy méhecske, azokat sem szeretem. Unatkozol? Nahát, nahát.

Jaj, annyit akartam még neked írni (már leírtam 1x csak nem küldte el), hogy az a csaj, aki ott okoskodott a varázsköveivel meg mindennel, annyira felhúzott, hogy este miután visszaértem a szülőszoba-látogatásról eligazítást-tartottam, tehát ennyit az alkalmazkodóképességemről :lol: . Persze jött a szöveggel, hogy ő nem ezért, meg azért...stb ahogy ez már lenni szokott, de nagyon határozott voltam és mondtam neki, hogy annyira mások vagyunk, ne akarjuk már megtéríteni egymást, hadd lássam én úgy a dolgokat ahogy gondolom, vagy ahogy azoktól hallom, akiknek adok a véleményére és ő nem tartozik közéjük. Azóta nem vagyunk a legjobb barátok mondanom sem kell. Már csak ezért is örülök, hogy most itthon vagyok, mert utálom az ilyen helyzeteket, de nem is nyelem le a békát.

Lassan indulok optikushoz, asszem romlott a szemem és egyébként is szeretnék napszemüveget is csináltatni.

Tündi!
Én sajna nem tudok ilyen tanfolyamot. Varrni tanulnál? Amúgy hiányzol! :cry:

hódocska

Monee!

Hú, asszem engem még nem támadott meg kullancs (vagy nem tudok róla), de én is félek. Múltkor a szelektív hulladékgyűjtőnél csípett meg egy méhecske, azokat sem szeretem. Unatkozol? Nahát, nahát.

Jaj, annyit akartam még neked írni (már leírtam 1x csak nem küldte el), hogy az a csaj, aki ott okoskodott a varázsköveivel meg mindennel, annyira felhúzott, hogy este miután visszaértem a szülőszoba-látogatásról eligazítást-tartottam, tehát ennyit az alkalmazkodóképességemről :lol: . Persze jött a szöveggel, hogy ő nem ezért, meg azért...stb ahogy ez már lenni szokott, de nagyon határozott voltam és mondtam neki, hogy annyira mások vagyunk, ne akarjuk már megtéríteni egymást, hadd lássam én úgy a dolgokat ahogy gondolom, vagy ahogy azoktól hallom, akiknek adok a véleményére és ő nem tartozik közéjük. Azóta nem vagyunk a legjobb barátok mondanom sem kell. Már csak ezért is örülök, hogy most itthon vagyok, mert utálom az ilyen helyzeteket, de nem is nyelem le a békát.

Lassan indulok optikushoz, asszem romlott a szemem és egyébként is szeretnék napszemüveget is csináltatni.

Tündi!
Én sajna nem tudok ilyen tanfolyamot. Varrni tanulnál? Amúgy hiányzol! :cry:

hódocska

Látom azért ebbe a 2x küldöm el hibába mindannyian beleesünk :lol: :lol: :lol:
hódocska

Timi
Köszi, aranyos vagy! :) Örülök, hogy már otthon vagy, és remélem, nem lesz már semmi baj!
Varrni tanulnék nagyon, igen, alapok vannak, csak "mesteri" szintre kéne emelnem :lol: Nem ám, simán csak megtanulnék tisztességesen varrogatni...... hátha jobban romlik a szemem, mint most :lol: Meg aztán kell valami plusz az életembe már nagyon.
Hát én teljesen elvarázsolódtam a hastáncesten, hazaérve percekig csak ültem és néztem ki a fejemből és megint olyan erős volt az érzés hogy én is akarok ilyet tanulni! Csak ne lenne olyan drága a tanfolyam :(
Vendég

Sziasztok!

Hódocska!
Úgy örülök, hogy hazaengedtek, remélem, minden rendben lesz veletek!

Tündi!
Majd érdeklődöm, anyósom az 500-asban tanít szabás-varrászatot, biztosan tud segíteni, hogy merre keresgélj! Most Olaszországban nyaral, de hétvégén megjön és megkérdezem.

Netty!
Már hiányoltalak, sajnálom, hogy beteg volt Máté, remélem már túlvagytok rajta, én alapban is nagyon aggódó típus vagyok, szörnyű lehetett látni, hogy szenved szegényke! :oops:

Kriszi!
Ugyan nem nekem ajánlottad, de val.leg én megkeresem ezt a könyvet, mert úgy érzem néha szükségem lenne ilyen "laza" könyvekre, ált.ban nagyon be tudok "görcsölni" minden hülyeségen! :(

Marcsy!
Jobbulást nektek!

Mi jól vagyunk, és képzeljétek, TERHES vagyok megint, bár még nagyon korai a dolog! :)
Nagyon boldog vagyok, ha minden jól megy, a következő kis manócska is kb. akkor fog születni, mint Violka.
Mindenkinek szép napot kívánok (még így este :D ), üdv: Évi

jevi26

Sziasztok!

A varrótanfolyam engem is érdekel!!!

Hogy lehet itt képet betenni? Már fél órája szugerálom, hátha megtalálom, de nem :(

Timi!

Hogy lehet bejutni szülőszoba látogatásra?

Képzeljétek, tegnap kidobott a "dokim" a rendeléséről :D Alapra azért húzta fel magát, mert nem akkor mentem, amikor előírta (Ok, ok bevallom, egy hónappal később) aztán meg nem engedtem a hüvelyi vizsgálatot. Tudjátok, Szegeden kicsit modernebb felfogás van uralkodóban, és ott úgy tartják, hogy nem szabad feleslegesen nyúlkálni. Rékával így csak a szülésnél vizsgálták a méhszájat. Nos, ez a mentalitás belémivódott, és nem igazán szeretem, ha matatnak (úgy szeritem senki :D ) Na mindegy, a lényeg, hogy bár nagyon kedvesen közöltem vele ezeket, nagyon felhúzódott, és azt mondta, ne is menjek többet tanácsadásra :( Hát ennyit a betegek jogairól.

Gira
Vendég

Sziasztok!

Hódocska!

Nem csodálom, hogy "beszóltál" a csajnak. 8) Én általában messziről szoktam nézegetni ezeket a csodabogarakat és elgondolkozok rajta, hogy mi jó-rossz abban amit ő gondol, de azt én sem szeretem ha elkezdenek "téríteni". A saját véleményemet had tartsam meg már magamnak... :mrgreen:

Kriszi!

Megnézem én is ezt a könyvet. :) Igazából tudom, hogy ilyenkor az a baj, hogy fáradt-éhes-kimerült vagyok és csak alvás kell, de meg kell erőltetnem magam, hogy főzzek is. Van hogy semmi lelki erőt nem érzek ehhez. De van ennek az ellentéte is, mint pl. a tegnapi, amikor pikk-pakk főztem két napra.

Viki!

Mizu? Rég nem voltál Te sem...

Jevi!

Gratula a bébihez! :D De ne kiabáljuk még el, ugye... ;)

Gira!

Te már csak ilyen lázadó maradsz... :D
Ha "idő előtt" lelépsz a bébivel a kórházból, azt a sztorit szeretném én is hallani... ;) Érdekel hogy hogy fogod tudni megoldani!
Képet asszem úgy tudsz berakni, hogy az oldal tetején levő Társalgó felirat mellett van két legördíthető fülecske. A másodiknál ha minden igaz Segédlet van kiírva. Ha ezt lenyitod, ott van benne a Profil, ahol a saját profilodat tudod szerkeszteni. Remélem ez segített. ;) :)

Mit csináltok a hétvégén?

Üdv.:
Monee
monee85

Sziasztok!
Van egy rosszhírem,mégiscsak le kell mondanunk a netet.Tegnap betelefonáltam,és mondták,ha lejár az 1 éves akciós időszak,felemelik az árát:(ugyhogy a család döntése,hogy kapcsoltassuk ki.Én nagyon sajnálom,mert nagyon fog hiányozni.Főleg hogy ide irogassak.
De azért nem adom fel a reményt,hogy valamikor vissza ne köttesük.(apát ismerve,ez talán nincs is olyan messze :wink: )

jevi
gratulálok a babócához:)

monee
most beszéltem az Anettel,mondta,hogy nagyon fáj még neki,nem tud ülni:(mondtam neki,hogy menjen vissza dokihoz.
Na megyek,leviszem ezt a prücsköt,mert nemfér a bőrébe :lol:
majd még jövök.
Móni
cerka

Jevi
Köszönöm szépen, örülnék nagyon, ha anyósod tudna segíteni! Várom az infót, ha nem tud segíteni azt is :), akkor keresgélek tovább.
Gratulálok a kistesóhoz, jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek! :)

Gira
Talán még együtt is tudnánk menni varrni tanulni :)
Amúgy én nem értek egyet ezzel a hozzáállásoddal, a dokid reakciójával viszont igen, de te dolgod. Szerintem ezek a vizsgálatok a te és a baba egészsége érdekében történnek, nem hiszem, hogy a dokik jókedvükből kukucskálnak be naponta több 10 nőbe. Szóval vigyázz magatokra!!!!!!! Bocs a véleményezésért!
Vendég

Cerka
Routeres megoldás? Van jószomszédi netes ismeretségetek a házban?

Húúúú, nekem nagyon nem jön be ez a fórom megújulás :x Ezek a pofák tetszenek, de más nem. Olyan cifra, csicsás, túl bonyolított.... Mér változott meg a nickem pl. tündi30-ra Tündi30-ról? Meg egy csomó dolog a profilba is.... húúú de bosszant!
Vendég

Sziasztok!
Monne!
A hétvégén valószínüleg itt lesz nálunk a hugim, úgyhogy megpróbálok egy kicsit pihizni. Amikor itt van a gyerekek úgyis mindig rajta lógnak, én meg leszek olyan kis piszok, hogy ezt kihasználjam :D
Meg az is lehet, hogy vasárnap megint elmegyünk az állatkertbe(váltás ruhát most viszek):D
Végre sikerült regisztrálnom az IWIW-re, de eddig sajnos nem sok ismerőst találtam:(
Megyek is, a Dávid nem marad meg egyedül:(
Marcsy :
marcsy

Tündi!

Hol is kezdjem?
Először is ott, hogy valószínűleg te nem az ingyenes rendelésre jársz, és a doki figyel rád. Nos, az én doki bácsim a múltkor még megvizsgált. Az arroganciáját még csak elviseltem volna, de az a felháborodása nem volt összeegyeztethető a múltkori figyelmetlen, felületes vizsgálatával. A méhszájámat hogy hogyan ellenőrizte, azt nem tudhatom, de a méhem magasságát úgy nézte meg, hogy én már ültem fel, a hasizmom be volt feszítve (ilyenkor ugye nem lehet kitapintani, hogy hol van) aztán közölte az asszisztenssel, hogy köldök alatt van 1 ujjnyival. Nos, az első gyerek esetében talán ott lett volna, de nekem már akkor jócskán köldök fölött volt (csak arra se vette a fáradtságot, hogy megnézze, ez hanyadik gyerekem). Ezután felírta a magnéziumot és a vasat, de azt nem említette, hogy a kettőt egyszerre nem szabad bevenni. Gratulálok a doktro úrnak, hogy idáig eljutott, de én nem bíznám rá még a náthámat sem ezek után. Ez az átka annak, ha valaki tájékozott, és felülbírálja a "mindenható" orvost.
A másik, hogy én természet párti vagyok. A terhesség nem betegség. Felesleges állandó orvosi beavatkozásokkal piszkálgatni. Nem bízunk abban, hogy a természet tudja a dolgát? Naná, én is ha valaha fogamzásgátló hormonkészítményeket szedtem volna, vagy egyéb természetellenes módon avatkozok be a testem folyamataiba, akkor én is paráznék, hogy nem-e elszúrtam valamit, és én is dokihoz rohangálnék.
Engem meg ez a mentalitás zavar.

Ja és azzal, hogy a méhszájamat ellenőrzi, nem előzi meg a bajt, csak diagnosztizálja. Megelőzhetné egy baktériumtenyészet vizsgálattal, azt engedném is, de azt nem csinálnak, mert drága :D Hát erről ennyit.

Én nem akartam bántani senkit, de ebben a témában buzognak az indulataim nagyon.

Gira
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyunk a Mátéval a nehezén! :D Ma mentünk vissza a körzeti dokinénihez és minden újabb lelete negatív lett. Már nem görcsöl és a náthája is lassan múlik. Már aludt tegnap éjszaka és csak enni kelt fel! :D Egyébként senki nem tudja, hogy mi baja volt a kicsinek, csak találgatnak, hogy valószínüleg vírus és kicsit érzékenyebb a pocakja és ezért volt ez a nagy szenvedés. Azon nem csodálkoznék, ha érzékeny lenne a pocakja, mert a férjem is és én is rendkívül kényesek vagyunk. Minden betegség kijön a hasunkon is.

Évi!

Gratulálok a babához! Egyszer majd pár év múlva talán mi is megpróbálkozunk egy kis tesóval, de nálam még nagyon friss a szülés és az első 3 hónap élménye, hogy biztosan merjem mondani, hogy szeretnék mégegy babát. A család persze már most készül a Máté hugijára....

Hódocska!

Kitartást a kórházhoz! Én is hazajárkálós kórházlakó voltam, szerintem mindenképpen jobb volt a délutánokat otthon tölteni. Otthon nyugalom volt és nem éheztem, mint bent.

Gira!

Lehet, hogy rossz orvost választottál? Én ingyenes rendelésre jártam és minden tekintetben nagyon figyelt rám az orvos. A kórházban is ha találkoztunk akkor is rögtön megnézte az új uh leleteket és mindig kikérdezett hogy vagyok, van -e panaszom stb. Ő tényleg "gondozott". A belső vizsgálatoktól ő sem tekintett el, de nem vitte túlzásba és mindig nagyon normálisan végezte a "dolgát". Egyébként én sem szeretem ezeket a vizsgálatokat és nem feltétlenül értek egyet velük, de nálam voltak problémák amelyek csak így derültek ki. Nekem szerencsére csináltak baktérium és gombatenyésztést is, így már úgy mentem szülni, hogy előre tudtam, hogy antibiotikumos kezelést fogok kapni és valószínüleg a baba is. (Így is történt, mert kicsit megfertőztem a Mátét egy ronda baktériummal. :cry: )

üdv

Netty
netty11

Évi!
Gratula a babához:)
marcsy

Netty!

Melyik dokihoz jártál?
Lehet választani? Mert engem a védőnő egy bizonyoshoz vezénylet, hogy ő a körzeti. Ha lehetőség lenne, akkor váltanék.

Gira
Vendég

Sziasztok!

Jevi!
Gratulálok a bébihez! Nagyon vigyázzatok magatokra!

Gira!
Én a megyeibe járok, nem a klinikára. A tanfolyam keretében volt szülőszoba látogatás, de azóta is voltam, mert kiderült, hogy az egyik barátnőm bekerült (még nem szülni) és fellógtam hozzá, rendik voltak, beengedtek. Nem tudom a klinikán milyen a mentalitás, engem nem vizsgáltak meg a megyeiben azóta (10-e), hogy bent vagyok, de én nem tiltakoznék foggal-körömmel. Sőt itt eléggé biztonsági járékot játszanak a dokik, biztos itt sem örülnének, ha valaki ennyire ellentmond nekik. Szerintem azért te is próbáld megérteni őket, bár tudom, hogy van egy gyönyörű lánykád, de nem akarnak neked rosszat :) .

Monee!
Én is hülyére főzöm magam, mióta itthon vagyok és dúskálok a finomabbnál finomabb (de még marha drága) gyümölcsökben. Azt sem tudom mit egyek :lol: Ezért sem akarok bent maradni!

Cerka!
Sajnálom, ha nem lesz netetek, azért tán mégis. Nem tudom milyen van, mi is most egy olcsóbbra váltottunk.

Nem tudom mikor jövök legközelebb, lehet, hogy csak jövő héten. Holnap NST, nem biztos, hogy hétvégére elengednek, hétfőn ultrahang.

Jó hétvégét és kellemes gyereknapot! Reméljük jó idő lesz
hódocska

gggg
viki27
Pécs

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: írtam egy rohadt hosszút, és eltüntette az egészet ez a sz@r!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most nagyon haragszom, mert nincs időm újra írni a kisregényt, majd jövök még, ha megnyugodtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
viki27
Pécs

Sziasztok!

Megpróbálom újra!!!

Szóval: Minden betegnek jobbulást kívánok!

Hódocska!
Örülök, hogy otthon vagy és remélem minden rendben lesz Veletek!

Jevi!
Gratulálok a Pocakladódhoz! :lol: Jó egészséget Nektek!

Most elküldöm egyszer, hogy sikerül -e :?:

Viki
viki27
Pécs

Na akkor folyt.köv.:

Monee!
Valóban rég jártam már erre! De ebben a szép időben a nap nagy részét sétával töltjük, és ugye Peti az alvást is oda időzíti, így effektíve amikor a lakásban vagyunk egy szabad percem sincs :oops: Egyébként Petinek jön a foga, most már azt hiszem tényleg jön :lol: :lol: :lol: Szegényke küszködik vele! Töbször felsír még nappal is két mozdulat között, meg tiszta vörös az ínye is! :(

Na megint elküldöm!

Viki
viki27
Pécs

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?