Sziasztok lányok!
Helga hát sajnos csak akkor jár,ha hozzáépítesz 1 szobát,s panelban azt nem tudsz!
Vagy,ha veszel,s már van baba!
Nagyon jól sikerült a tegnapi nap,nagyon jól éreztük magunkat!
9-kor kezdödött a mise,s utána volt a keresztelő.
2 babát is kereszteltek,ill. a másik már volt vagy 3 éves! A pap végig Gerőt nézte!
A másik baba nem volt vmi ünnepélyes öltöztetve,s látszott,hogy a papnak se nagyon tetszett!
Gerő nagyon jól viselte a keresztelőt,nem sírt még akkor sem,mikor le lett öntve!
Hát a barátnőmék nagyon gyönyörű házban laknak. Most nagyon irigykedünk,de a szomszéd telek eladó,s tartja nekünk!
12 milláért építették kulcsra készen,könnyű szerkezetes,s több,mint 100nm2! Azok a nagy terek!
Nagyon jók! Nagyon gondolkozunk rajta,hogy pár év múlva a mostanit eladjuk,s kiköltözünk!
Csak jó lenne egy kocsi is,mert onnan bejárni a páromnak melozni...
Az ebéd is nagyon finom volt! Az a halom kaja!: Húsleves,főtt hús,grillpipi,fűszeres sült disznóhús,töltött csirke...+pirított fűszeres krumpli,csemege és kovi ubi,paradicsom saláta,káposzta saláta!
A barátnőm tigris tortát csináltatot kisfiának,ami túrós volt!
A mi tortánk kókuszos volt,csak ezt a meleget,s az útat kicsit megsínylette,a hab kicsit összeesett rajta,de nagyon finom lett! Mindenkinek ízlett! Barátnőm öccse,csak olyan sütit engedett pakolni magátnak,de jó sokat!
Ja és,hát egy halom kaját pakoltak nekünk is,nem tudom mikor fogy el!
Jöttek értünk,s haza hoztak.
Már alig várjuk,hogy menjünk újra!
Keresztfiúnk pedig csodálatos,nagyon nyugodt kis baba,s nagyon szép!
Gabika is nagyon jól viselkedett,produkálta magát!
Mindenki el volt tőle ájulva! Senkitől nem idegenkedett!
Aludni is aludt egy jót ebéd után apjával!
Ezt én sütöttem