Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jók a képek ( Fanni, Gabika ).
Ahgy Fanni alszik a pléden.
Szép a kicsi motor. Jó ott fürödnie Gabikának? :lol: :wink:

Helga
Láttam a férjed nevét a Text-en. :P

Nyaralás.
Irigykedek... most is :lol:

Kilók
Ha tükörbe nézek rosszul vagyok, de Apa ezt mondta, hogy amíg Manó szopik ne gyötörjem magam fogyival :lol:
Szót fogadok :wink:

Levi tegnap (ez volt a 2. alkalom) kapott egy babakekszet - bár még nincs foga - amikor mi épp ettünk, hogy ne nézzen úgy, mint aki lassan éhenhal....
Szépen eszegeti. Apa jobban megrémül, mint én vagy Levi, amikor 1-1 darab letörik :lol:

Vasárnap már 9180 g volt.

Ma 3x evett (nem tejet) :shock:
Délben sütőtököt, délután őszibarack és alma turmixot, este pedig egy kis s.répa és krumpli turmixot (a levesből). Ezt megette, biztos azért, mert így íze is van :lol:
De ezek mellett sok tejet is eszik :shock:

Fiora
Ha Zsófi éhezne tényleg sokat sírna.

Felvonulás
Melózott Apa. Szombat 11-re ment és másnap reggel 7-kor végzett Szerencsére őt nem találta el sem kő sem tojás.

Tegnap elmentünk Apával (nem dolgozott) pelust venni a IV.ker-be, hazafelé bementünk a Tesco-ba.. A Colosseum üzletben minden - szinte féláron van - annyi ruhát vettünk magunknak..

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Boszi: Fanni el sem viseli, ha lezárom az útját. Pl. becsukom az ajtót, hogy ne menjen ki az előszobába, mert mondjuk felmostam, egyből elkezd sírni, és ki akar menni. Ő szabadon garázdálkodik :lol: De néha olyan jó lett volna, ha be tudtam volna rakni járókába... de hát mi rontottuk el, nem igy szoktattuk. Ma vettünk neki a Tescoban egy járássegitőt, és olyan ügyesen megy vele! Fel-alá megy a lakásban, nem is gondoltam volna, hogy ennyire örülni fog neki :lol: 5500 ft volt, majd holnap lefényképezem és felrakom.

Helga: sajnálom, hogy igy alakult a vásárlásod. Hát én nagyon dühös lettem volna magamra...
Időjárás: egy héttel az indulásunk előtt már lehet valamit mondani az ottani időjárásról??? Aug. 1-én indulunk, pénteken, mondjuk úgy hétfő körül? Nagyon remélem hogy jó időnk lesz, és nektek is nagyon jó időt kivánok!

Kia! Jó neked, hogy apa megértő a kilóid iránt. Enyém apa soha nem mondott ilyet... :(
Evés: hányszor szopik még Levi? Fanni sajnos 6 hós kora óta nem kér cicit, pedig tej lett volna még....
Apát nem irigylem a munkája miatt... soha nem fogom megérteni, miért kell rendőrökre támadni...

Holnap itthon leszünk apával, délelőtt jön az ikreket váró barátnőm. Kiváncsi vagyok, mekkora már a hasa :lol:

horvviki

hát nálunk már Gergő simán nyitja kilincsel az ajtót:)Ö megőrülök mert azéert van csukva ugye hogy ne mászkáljon ki a konyhába ha nem vagyok ott :):):):)

Helga: legközelebb újra megpróbálhatod :):):):):)kicsit szétszórt vagy :)

Nálunk apa elfogadja hogy nem vagyok barbi testtel megáldva de azért néha megjegyzi igaz mindig hozzáteszi hogy az én érdekemben de mikor megismerkedtünk is 80 kg voltam szóval nem voltam kis darab már akkor sem :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :wink:

Nika akkor Gege jó magas,ha feléri! Nálunk Gabika is ácsigozik a bejárati ajtóhoz,de fel nem éri szerencsére még. A nappalin nálunk ugye nincs ajtó,ide kerül majd a rács! :wink:
Úgy érzem majd biztonságban őt is,ha főznöm kell...stb

Kg-ok:
Nálunk apának tökéletes vagyok így,csak magamnak nem! :lol:
Hát igen a has már nem lesz olyan,mint előtte... :roll:

Kia akkor Levi jó étvágyú,s szépen gyarapszik! :lol: Addig örülj,míg nem kezd el mászni,s járni,addig nyugi van! :lol:

Sikerült rendeltem neten rácsot,de még válaszoltak,hogy mikor érkezne. 7800Ft+720 a postaköltség! Ugyanez a BRENDON-ban 12.000Ft!

Kép

Helga
akkor jó kis kirándulásod volt. Dolgozott MURPHY! :evil:
De sebaj,majd legközelebb.
Igen jól látod Gabika egyedül feláll! Nagyon édes,felnyomja a popsiját guggolásból! :lol:
Gabika 8 óta fent van,s persze most aludt el,mikor jön az ebédideje!
Ma megyünk a bankba a szocpolt megérdeklődni,mert mi nem vettük még fel.

Akkor úgy látom sorban megyünk nyaralni majd.
Mi júli végétól aug. első hetéig Balcsi,majd Németo. :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

E hétvégén keresztelő! :P
Már tudom mit veszek fel,s a tortát is tudom milyet készítek! :wink:
Persze akkorra mond sajna kánikulát,pedig én 28 fokkal is kiegyeznék!
Majd hozok képeket sokat! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viki
Mekkora a pocak?

Levi még sokszor eszik tejet.
Éjjel is kap néha 1x.
6 alkalom biztos megvan 1 nap :lol:
Szerencsére még van tej is :P

Nika
Apa is mondja néha, hogy mennyi voltam az elején (2002-ben - 60 körül) .. de most :? 70 felett :(

Boszi
Jó, hogy találtál olcsóbban rácsot...

Keresztelő
Biztos nagyon meleg lesz...
Hol tartjátok - melyik templomban?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Apa tökfőzeléket készít, Levi elaludt, én pihenek :lol:

...úgy akarat írni a szopit, hogy napi 6 min. :lol:

Gani
Rég voltál... Hogy vagytok?

Boszi
Milyen sütik lesznek?
Lesz segítséged?

Talán jövőre nekünk is lesz.. Csak mi Apával nem tudunk megyegyezni, hogy hol, milyen vallás :oops:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia katolikus keresztelő lesz Ócsán! :wink:
Én 1 tortát sütök,a többi kaja ott készül.
Barátnőm öccse jön értünk 7 órára. 9-kor lesz a mise+keresztelő! :wink:

Hát én is rég voltam 55-56 kg. Stangál ez a hülye 60kg! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ja és képzeljétek pároméknál nem akkor lesz a 2 hetes leállás,mikorra mondták! :twisted:
Úgy volt,hogy augusztus első 2 hete,de ma kiderült,hogy július utolsó,és augusztus első hete lesz majd.

Még,jó,hogy augustus 2. hetére foglaltam le a repülőútat,s fizettük ki. :twisted:

Az a szerencse,hogy a fönőke belement,hogy akkor ő július utolsó hetén bent lesz,s szállít ki a vendéglőkbe.
S akkor az augusztus 2.hete szabad.
Hát az biztos balhéztam volna,ha nem ment volna bele! :twisted:

Most arra vagyok mérges,hogy mi a lakásvételhez nem kaphattuk szocpolt,mert a Fészekrakó nem támogatja. S persze most se kaphattunk,leráztak a bankban. :twisted: Felújításra szerettük volna.
Mástól meg hallom,hogy igenis jár,s járjunk utána...

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Voltunk apával a WestEndben, fürdőruhát néztünk, de persze nem találtam magamra megfelelőt. :twisted:

Ikreket váró barátnőm most van a 24. hétben, de oltári nagy hasa van már! Én csak lestem :shock: Mi lesz még később? Viszont eddig összvissz 2 kilót hizott, tök vékony.

Keresztelő nálunk nem lesz. Nem vagyunk összeházasodva, így nem keresztelik meg a katolikusok.

Szocpol: mi sem kaptunk Boszi. Indok: nem vagyunk összeházasodva, és nem közös néven van a lakás (én nevemen van). Majd a következő lakásnál igénybe tudjuk venni (ha azt közösen vesszük)

És Fanni nagyon nézte ma a barátnőm nagy pocakját! Mondtuk neki, hogy ott vannak bent a babák. És most már ha kérdezem tőle, hogy hol vannak a Szilvi (igy hivják a barátnőmet) babái, akkor rámutat a saját hasára. Olyan édes :lol:

horvviki

Viki nálunk közös néven van a lakás,s házasok vagyunk,ezért sem hagyom annyiban! :roll:

Fürdőruci? Én is szeretnék újat,de még nem jutottam el odáig...

Ja és képzeljétek Gabika bukfencezik! :lol: Senki nem mutatta neki! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Most az ilyen fürdőruhák tetszenek :P

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi! Én kétrészeset keresek, ezek nekem most túl feltűnőek lennének. Jól néznek ki, de nem az én alakomra valóak most. Bezzeg neked bizti jól állna! :wink:

horvviki

Hát én se vagyok vmi vékony hasi tájon,de bepróbálkozom.
Meg annyi bikinim van,szeretnék vmi újat! :wink:

Fiora?Trécsi? Gani? Lányok nem jöttök?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viki,
Akkor mar biztosan tud mondani majd valamit Kori! Ugyhogy majd irom az infokat :) Tok rendesek anyukadek, hogy ki akarjak fizetni a szallast!

Kia,
Nem semmi, hogy Levi mar ilyen szepen eszeget mas kajakat is! Szerintem, Ti jo gyorsan at fogtok allni a szopizasrol mas kajakra! Termeszetesen, azert a szopit, amig tudod, tartani kellene :) Aron pl meg mindig szopizik. Nem gondoltam volna meg ezt egy evvel ezelott!!
Felvonulas: Hat nem irigylem apat! :evil: Nem csoda, hogy inkabb visszamenne Nyiregyhazara!!!

Boszi,
Nagyon jol nez ki a furdoruci! Hol arulnak ilyesmi darabokat??? En is szivesen beszereznek valami hasonlot! Jot tenne a lelkemnek a par nappal ezelotti kudarc utan!
Ajtoracs: jo dolog! Nekunk is jarokank van, szinte csak jatektarolonak hasznaljuk. Akkor teszem bele Aront, ha felmosok. A porszivozast egyutt csinaljuk, de a felmosasban nem szeretem, ha segit... pacsmagolja a floraszetes vizet... brrrrr!
Szocpol: jar! Mindenkeppen jar, csak nehez kijarni a bankoknal! Mi is gondoltunk ra, hogy kijarjuk, de aztan azt javasoltak inkabb, hogy ketteske utan! :)
Nalunk is az en nevemen van a lakas, de nehogymar ez szamitson! Meg szerintem annak sem kellene szamitani, hogy hazas-e valaki vagy sem, mivel ez a gyerek utan jar!!!!

Olvastam valamelyik helyi lapban, hogy kinyit a Punkosfurdoi strand juli 18-tol! A jegy is kedvezmenyes lesz, 1000 ft a felnott belepo!

KépKépKépKép
thelga

Jó reggelt lányok! :wink:

Ma 9-kor én keltettem Gabikát! :lol:
Helga én is így gondolom,hogy igenis jár a szocpol,s nincs ahhoz kötve hány éves vagy,házas vagy-e,meg kinek a nevén van a lakás,mert a meglévő gyerek után jár.
Szerintem Vikiéket is lerázták.
Én már tuti nem hagyom annyiban,s még millió helyre elmegyek,ha kell...

Képzeljétek párom ugye MELEG ÉTKEZÉSI-t kap a melohelyén. Na ebből már nagyon sok van itthon. Gondoltunk,hogy majd beváltjuk,s jó lesz,ha megyünk Németbe.
Na ma felhívom,hogy megérdeklődjem,s közlik,hogy nem váltják be! :twisted: Na frankó!
Valószínű,hogy csak a fönőke tudná. Ő rá meg nem lehet nagyon számítani sajna! :roll:

Tiszta méreg vagyok! :evil:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Az jó,hogy kinyit a strand,bár abban az időszakban,pont meglesz nekem,utána meg már pihenés.
Nem hiszem,hogy elmegyünk majd...

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Meg Balatoni lány létemre nem vagyok/sose voltam egy vízi kacsa!
Nem szeretem az élményparkokat,mert csúszdázni nem szeretek vízbe.
:roll: Strandon is elvagyok ugy is,ha csak olvasok.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Gabika ügyes, hogy egyedül / magától bukfencezik :P

Fürdőruha
Nekem 1 részesek vannak inkább :lol:

Helga
Megnyit a strand?! Az jó...
Akkor lehet megyünk majd 1-2 hétvégén :P

Levivel ma megkóstoltattam (a lefagyasztott) krumpil+s.répát ismét.
Most lecsúszott kb 6 kiskanállal, a végén márs sírt.
De még éhes volt - kapott őszibarack+alma turmixot. :P

Megjött Apa... megyek...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Voltunk lent vásárolni,meg Bankban(befizettem az ajtórács árát a számlájukra,így küldhetik).

Sikerült megint egy rakat pénz elköltenem.

Gabika kapott új sapit,de ezt is leszedi a kis huncut!

Tortához is megvan minden,egyedül lecsópaprikát felejtettem el venni a kajához,így holnap délelőtt mehetek le!

Hát a 1/2 szocpolról annyi mindent hallok már....

Olyan jó lenne,ha erkélyépítésre megkapnánk....

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi: nekünk még nem volt meg Fanni, amikor igényelni akartuk a szocpolt! Akkor még csak terhes voltam, és valóban meglévő gyerekre jár. Majd én is jobban utána nézetek, hogy is van ez :roll:
Fürdőruha: képek alapján nagyon sok tetszik, na de felvéve... Nem egyszerű az alakomra megtalálni a megfelelőt :roll: Próba nélkül nem merek rendelni...

Helga: én nem hallottam, hogy kinyit a strand! Pedig tök jó lenne! Na majd valamelyik nap megnézem mi van kiirva a kapura...
És akkor majd várom az időjárás infokat! :wink:

Én már alig várom, hogy a tengerben fürödhessek! :lol: Lehet haza se jövök, kint ragadok. Én totál el tudnám képzelni az életemet, hogy tengerparton lakjak. Na majd nyugdíjaskoromban leköltözünk :lol:

horvviki

Boszi: korhatár az van 40 év. és a másik csak új építésűre lehet felvenni vagy komfortfokozat emelésre. és igen gyerekre jár de nem csak meglévőre:) ha már van egy akkor a ketteskére lehet előre jogszabályban úgy van hogy 4 éven belül meg kell születnie.
http://www.otm.gov.hu/web/portal.nsf/0/ ... penElement

ezen minden le van írva a másik topikomba n pont erről beszélgette a csajok :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nika,
Nemcsak uj epitesure lehet felvenni, hanem hasznalt lakasra is, de akkor csak felszocpolt! A felszocpol csak meglevo gyerekre jar, amit Te irtal (gyerek bevallalasa), az az ujepitesu lakasra vonatkozik. A 40 ev mar nekem is remlik!

Viki,
Jaj de jo, hogy elsetaltok a strand fele :) legalabb megsporolom ezt :)
Ja, es meg a muktkor irtad Fanni sulyat: szerintem se aggodj, a legujabb Kismama-ban Iluska sulya egy evesen is boven 8kg alatt volt, es mar tobb honapja nem nott....
uh???

Boszi,
Van erkelyetek??? Azt akarjatok beepiteni?

Fiora,
Zsofival mi van? Mennyiket eszik? Labor?

KépKépKépKép
thelga

nem tudom de szerintem fél szocpol már nem jár a régire sem most változott olvasd el a linket amit bemásoltam én nem olvastam el mert nincs rá szükségünk mert mire odajutunk hogy saját lakásunk legyen addigra én már elmúlok 40 :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok lányok! :wink:

Hát ma jó sok dolgom van.
Most még az ebéd készül,de délután meg a piskótát sütöm majd a tortához.
Szerencsére megjött a tortához a fényképes ostya is,amit rendeltem! :P Ezen izgultam!

Hát akkor láttom mindenki mást hall a szocpolról! :roll:
Én hallottam már azt is,hogy 32 éves korig,s csak első lakásra,s azt is,hogy nincs korhoz kötve... :roll:

Helga igen van egy 10nm2-es kis erkély,s jó lenne beépíteni,mert nagyobb lenne kicsit a lakás. Akkor az lenne a számítógépes könyves szoba! A nappali nagyobb lenne!

Tegnap vettem Gabikának egy rajzolókát,mert mindent firkálna :lol:

Kép

Apával :P
Kép
Kép
Kép

Új sapink :)
Kép
Kép

Lépeget :lol:
Kép

S akkor még 2 videó :P

http://www.youtube.com/watch?v=lCJVljjcS1Q

http://www.youtube.com/watch?v=opvMFebpPxw

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nika,
Az a baj, hogy a link egy pdf es az uj lakas vasarlasra jogosito kedvezmenyekrol szol, nem a hasznaltrol, es mivel pdf, igy nem tudok feljebb lepni, es sajnos az alap honlaprol nem tudom, hogy tudok oda eljutni. (remelem, erted)
Szerintem a hasznalt lakasokra vonatkozo felszocpol megmaradt, kulonben hallottunk volna rola a mediaban, az biztos.
Viszont nem biztos, hogy csak ugy az ember kezebe adjak a tamogatst, igy nem hiszem azt sem, hogy pl Bosziek sajat bankszamlara megkaphatjak a penzt. Valoszinu, hogy inkabb a hitelt folyosito banknak kuldene el az allam ezt a penzt. :( Ugyhogy szerintem erre is kerdezzetek ra Boszi! Remelem, sikerul megkapni!

KépKépKépKép
thelga

Szép estét lányok! :wink:

Hát jól elfáradtam,megsütöttem 3 piskóta lapot.
Csak 24 tojás fogyott el,de nagyon szép magas lesz így majd a torta! :lol: Holnap meg töltöm és díszitem.

GABIKA MÁR LÉPEGET!
MA 5-6 LÉPÉST MEGTETT MÁR!

1/2Szocpol:

Hát én vagyis mi már lemondtunk róla. :?
Több emberrel,banki tanácsadóval beszéltünk,s sajnos használt lakásra csak úgy jár,ha mikor vesszük a lakást megvan a gyerek,vagy pedig bővítésre! Felújításra,erkélybeépítésre nem adnak! :twisted: De,ha pl: családiban laknánk,akkor,ha min.1 szobát építenénk hozzá,akkor megkapnánk! :roll:
Jól ki van ez találva!
Új lakásunk meg szerintem nem lesz,ugyhogy a szocpol ennyi volt nekünk! :(

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Helga: a strand fele jöttem haza és semmi sincs rá kiírva! Sőt semmi nem utal arra, hogy ezek kinyitnának. Eléggé le van pusztulva bent... :(
Kismamában én is olvastam azt a cikket, sőt másik topikomban is megnyugtattak, hogy normális Fanni súlya.
UH: héftőn kell hivnom a dokit, hogy akkor mikor menjünk UH-ra, de pont azon gondolkozom, hogy előtte levinném hozzá, tapogassa meg a hasát, hátha már nincs is ez a probléma. És mérjünk súlyt is, és ha hizott az elmúlt két hétben akkor vérvételre se vinném. Csak azért nem szúratnám meg, mert ő vékonynak találja. Eszik rendesen, jó kedvü és ez a lényeg. De mindenféleképpen beszélek vele.

Boszi: gratula Gabikának is a lépegetéshez! :lol:
Erkély: én meg pont sajnálom, hogy nem olyan lakást vettünk, amihez van erkély. Néha tök jó lenne kiülni, főleg ebben a melegben :( Anyuéknál is sokat vagyunk az erkélyen, sőt Fanninak ott szoktuk felállitani a medencéjét.

Szocpol: nekünk tuti nem járt anno, és most akkor járna, ha vennénk egy másik lakást. De az nem mostanában lesz. Bevállalni gyereket pedig csak új lakásnál lehet és ha közös néven lesz a lakás...

Holnap nekem meló :?

horvviki

http://www.otm.gov.hu/web/portal.nsf/html/laktam.html

ebből azt hámoztam ki de nem olvastam el hogy legalább két éve laksz egy lakásban és azt egy nagyobbra akarod cserélni illetve min 3 gyerek:) de olvasd el

nika70
Salgótarján

Hahó,
Bocs hogy nem jelentkeztem, de eléggé ideges hetünk volt. Az első laboreredmény sokkolt minket, mert a pisi ugyan negativ, de a székletvér pozitiv lett. A doki rögtön adott egy beutalót gasztroent....-ra, de csak aug.-ra kaptunk időpontot. Közben mértem, hogy mennyit eszik a gyerek és sajnos keveset. Szerintem nem elég erőszakos és emiatt a tejem se annyi amennyi volt. Én meg azt hittem eszik eleget :cry: . Nem jelezte hogy éhes. Elaludt a cicin, nem volt nyügi stb. Szóval most újra fejek és előszedtem a mélyhűtött tejeket. Ha nem muszály nem adnék tápot. A széklet tenyésztés eredményére még várunk de szerencsére a 2. széklet vér negativ lett :D . Mintha a kaki is kezdene sárgulni.....
Szóval remélem hogy "csak" ennyi volt a baj. Ami még idegesit, hogy még mindig elég nagyokat bukik. Mindig többet bukott mint amennyit mondani szoktak, de eddig hizott.

Nektek mennyit bukott a gyerek és meddig?

A szeme sincs még mindig rendben teljesen. :?

Kép
fiora

sziasztok,jó reggelt! :wink:

Viki igen jó az erkélyes lakás,van előnye tudom. De mikor már minden teli,s akarsz egy + kis helyet,csak ez a megoldás van.
Hát mivel nagyon drága nem tudjuk,hogy valaha megvalósul-e nekünk.

Múltkor mi is voltunk a Strand fele,s tényleg elég érdekesen néz ki,s semmi kiírás nincs! Már rég takarítani kellene nem? :roll:

Fiora sajnálom a történteket,remélhetőleg lassan rendben lesz minden veletek!
Gabika nem volt bukós baba szerencsére!

Már most milyen meleg van! Holnap meg még melegebb....
Meg fogunk sülni a keresztelőn...

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi
Gabika nagyon ügyi!!! Gratula! (itt is)

Holnapra pedig azt kívánom, hogy érezzétek jól magatokat..
Várjuk a képeket.

Viki
Ma te is melóztál?
Apa is :(
Lassan jön haza.

Fiora
Remélem meggyógyultok hamarosan és tényleg nincs nagyobb baj.

Bukás
Levi is sokat bukott. Pár hete már szinte nincs egy alkalom sem...
Nagyon ritka, hogy visszajön egy kis tej, mert ő szopi után rögtön mozogni akar, de pár percig pihi van... :lol:

Gani merre van?

Levi ma leült a 4kézlábból :lol: egy kézzel tartotta magát és mosolygott.
...sikerült lefényképeznem:
Kép

Pár napja pedig feltérdelt, mellette feküdtem és ő belém kapaszkodva megmutatta mit tud :lol:

Anya szórakoztat:
Kép

Elkaptam a kedvenceimet:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Fiora: jobbulást zsófikának hamarosan minden rendben lesz csak etesd :) mi sem voltunk bukós babák :):):)

Gabikának gratula a járáshoz :):) ez már csak egyre jobb lesz :):): és egyre biztosabb :)

Mi ma befőztünk 6 kg meggyet befőttnek meg 5 kg sárgabarit azt is befőttnek akartuk de mire hazaértünk lekvárnak volt már csak jó :):):) de nagyon fini lett és én meg teljesen leamortizálódtam:)

Levi is nagyon ügyeske és ez egyre jobb lesz :):):)grtaula neki is :9

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Én még mindig dolgozom, én zárom ma az Auchant, 10-ig vagyok :?

Fiora: sajnálom Zsófit, de remélem hamar megoldódik az ügy! Azért az durva, hogy csak augusztusra kaptatok időpontot! Fanni egyébként nem volt bukós.

Most többre nincs erőm, mert nagyon nagyon fáj a fejem... :evil:

horvviki

Sziasztok!

Gratula Gabikanak! Mondtam en, hogy egyutt indulnak el Aronnal :D
24 tojasbol torta?? Mekkora lett? Emeletes? Jo szorakozast holnapra! Csak lengen oltozzetek!

Viki,
Sajnalom a melot :( Holnap piheno, ugye??
A punkosfurdoi strand ezek szerint atveres volt :( Annyira sajnalom, mar nagyon beleletem magam!

Fiora,
Nyugi! Legalabb kiderult, hogy mi is a baj, es ezt szerencsere lehet orvosolni is! Szoptass surubben, akar 2 orankent. Ebben a melegben ez nem is gond. Remeljuk, a tenyesztes is negativ lesz.
Aron sem volt bukos baba, szerintem ebben a korban ez meg normalis, hogy bukik, aztan 7-8 honapos korukra ki is fogjak noni, ahogy Kia is irta.

Nika,
De jo! befozes! En is tervezek sargabaracklekvart fozni (meg nem csinaltam, most akarom kiprobalni) :)
Koszi az infot! Ahogy lattam, a minimum 3gyerekre kaphato tamogatas nem korhoz kotott, igy akar Ti is megkaphatjatok, ha bevallaljatok a 3 babat :)

A felszocpol viszont jar Boszieknak, csak ki kellene jarni a banknal, jarni kell a nyakukra! Az sem gond, ha a hitelt csokkenti...
Az erkelynek en is nagyon orulnek, mostanaban biztosan ott pancsolnank Aronommal! A beepites baromira draga lehet, ha tenyleg kulon szobanak szeretnetek, mert nem egyszeru a szigeteles megoldasa.

KépKépKépKép
thelga

köszi mindenkinek. Most tömjük a csajszit mint a libát :lol:
Remélem tényleg csak ez a baja.

Kép
fiora

Jó estét!

Jó kis zuhi volt az előbb, de a levegő nem nagyon hűlt le :(

Ma megint elmentünk fürdőruhát nézni nekem, és ismét nem találtam... nem tudom, hogy lesz fürdőruhám :evil:
Fanni viszont kapott egyet a tesóméktól :lol: Rózsaszin-sárga fodros-masnis, igazi kislányos fürdőbugyi. Még egy váltó bugyit venni kell neki. Néztünk neki szandit is, amiben be tud menni a tengerbe, olyat, aminek nem árt, ha vizes lesz. Találtunk is egy nagyon jót, de képzeljétek kicsi volt Fannira a 20-as méret :shock: 21-es meg sajna nem volt, jövő hétre hoznak belőle.

Én még két hetet dolgozom, aztán két hét szabadság! Már úgy várom :lol: :lol: :lol:

Többiek? Mizu?
Fiora, hogy vagytok?

horvviki

Sziasztok lányok! :wink:

Helga hát sajnos csak akkor jár,ha hozzáépítesz 1 szobát,s panelban azt nem tudsz! :roll: Vagy,ha veszel,s már van baba!

Nagyon jól sikerült a tegnapi nap,nagyon jól éreztük magunkat! :wink:
9-kor kezdödött a mise,s utána volt a keresztelő.
2 babát is kereszteltek,ill. a másik már volt vagy 3 éves! A pap végig Gerőt nézte! :lol: A másik baba nem volt vmi ünnepélyes öltöztetve,s látszott,hogy a papnak se nagyon tetszett! :wink:

Gerő nagyon jól viselte a keresztelőt,nem sírt még akkor sem,mikor le lett öntve! :P

Hát a barátnőmék nagyon gyönyörű házban laknak. Most nagyon irigykedünk,de a szomszéd telek eladó,s tartja nekünk! :lol: 12 milláért építették kulcsra készen,könnyű szerkezetes,s több,mint 100nm2! Azok a nagy terek! :P Nagyon jók! Nagyon gondolkozunk rajta,hogy pár év múlva a mostanit eladjuk,s kiköltözünk! :lol: Csak jó lenne egy kocsi is,mert onnan bejárni a páromnak melozni... :roll:

Az ebéd is nagyon finom volt! Az a halom kaja!: Húsleves,főtt hús,grillpipi,fűszeres sült disznóhús,töltött csirke...+pirított fűszeres krumpli,csemege és kovi ubi,paradicsom saláta,káposzta saláta!
A barátnőm tigris tortát csináltatot kisfiának,ami túrós volt! :P
A mi tortánk kókuszos volt,csak ezt a meleget,s az útat kicsit megsínylette,a hab kicsit összeesett rajta,de nagyon finom lett! Mindenkinek ízlett! Barátnőm öccse,csak olyan sütit engedett pakolni magátnak,de jó sokat! :lol:
Ja és,hát egy halom kaját pakoltak nekünk is,nem tudom mikor fogy el! :wink: Jöttek értünk,s haza hoztak.
Már alig várjuk,hogy menjünk újra! :lol:

Keresztfiúnk pedig csodálatos,nagyon nyugodt kis baba,s nagyon szép!
Gabika is nagyon jól viselkedett,produkálta magát! :P Mindenki el volt tőle ájulva! Senkitől nem idegenkedett!
Aludni is aludt egy jót ebéd után apjával! :P

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Ezt én sütöttem

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ja és képzeljétek mi történt :lol:

A hoxa.hu-n fent van Gabika születéstörténete.
Ezt meglátta,s olvasta a KISKEGYED egyik szerkesztője,s írt nekem egy levelet,hogy szeretne velem interjút készíteni! :P
Az IGAZ TÖRTÉNETEK rovatot írja,s megismerkedésünktől mostanáig kell elmesélnem a történetünket.
Hétfőn 14 órára jönnek a fotóssal! :lol: Mert igen kép is lesz a lapban rólunk! :P
Jó mi??? :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

wow akkor sok siekrt hozzá tuti elolvassuk majd :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Boszi,
Orulok, hogy jol sikerult a keresztelo! Eloszor azt hittem, Gerő lánynév, a Gergő lanyvaltozata :)
A Kiskegyedet nem szoktam olvasni, de ha Ti benne lesztek, mindenkeppen elolvasom majd! :)

KépKépKépKép
thelga

Jó reggelt!

Boszi: jók lettek a képek!
Kiskegyedet én mindig olvasom, izgatottan várom a történetet! :lol: Én mondjuk elég szégyenlős vagyok, én nem mernék újságban szerepelni... :oops:

Mindjárt megyek dolgozni :?

horvviki

Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Hát ma is jó idő lesz,látom! :roll: Esik egyfolytában!
Holnap 11:30-ra megyünk útlevelet csináltatni Gabikának a Harrer Pál u.-ba! :wink:
Apjuk szabadnapot kapott szerencsére!
:P

Többiek? Fiora? Gani? Kia? Trécsi?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hát elképesztő milyen szemét világban élünk!:evil:

Mamám,hogy lerokkant kap + 20.000Ft-ot,ami marha sok,de mégis jó vmire. Most intézkedett anyu,mert lejár neki a közgyógyigazolvány,s kiderült,hogy most már nem kaphatja!:evil:

Havi 30-40.000 csak a gyógyszere,s akkor a nő meg csak lazán közli anyuval,hogy másnak is van ilyen gondja!:evil: De,ha neki lenne!

Magyarul,ha lerokkansz halj éhen!!!

Az a 20.000Ft is mi? És,ha azt nem kapná akkor járna a közgyógy!

Öccsém,nem hiszem el,hogy ilyen gusztustalanul ki van minden csinálva! :evil:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi,
Mennyi idos is a kisbaba? Nagyon kis aranyos, formas babuci.
Mamadek kalvariaja: :(

Viki,
Kepzeld, anyukam megorizte az en kiskonyvemet, es abban az allt, hogy 1 evesen 7850g es 71 cm voltam :) Szoval en sem voltamvasgyuro, es 1 eves kor utan mar nagyon nehezen hiztam, 3 evesen voltam 9800g, amit Aron pl mar utol is ert :)
Szoval nyugi :)

Velunk semmi kulonos, erdekes modon Aron leallit a lepegetessel :(
Sokat beszel, de ertelemes szava csak nagyon keves van :(

Szegeny Kolonics Gyuri! Döbbenet! meg mindig nem terek magamhoz! :cry:

KépKépKépKép
thelga

Hali,

ma voltunk a dokinál. Előtte el akartam hozni a leletet, de hiába Ígérték mára nem volt kész :? . Zsófi hÍzott 240-et, úgyhogy nagy baja szerintem nincs. MOndjuk tömtük is rendesen :)
A szemére kapott megint egy új szemcseppet.

Más: egy barátnőm babája 9 hónapos és elkezdett lépegetni :shock:
Az elég korán van, nem? Mondjuk a baba már 2 hónaposan akkora volt mint egy féléves.

Kép
fiora

Boszi: szegény anyukád és mamád! Mindig van valami gond! :(

Helga: 3 évesen 10 kiló voltál??? Bár Te most is nagyon vékony vagy! Kiskoromban én is nádszál voltam, majd megkérdem én is anyutól a méreteimet :lol:

Kolonics Gyurit én is nagyon sajnálom! :( Annyira fiatal volt még...

És az Auchan dinnyés sztoriját hallottátok? Na az se semmi...

Ma kaptam DM kuponokat, de csak Pampers pelenka és törlőkendő van benne, pár száz forint kedvezmény, és minden hónapban egyet-egyet lehet beváltani. Mi Pampers pelenkát nem használunk, ha kéri valamelyikőtök szivesen átadom. Majd összefutunk valahol.

Gani mostanában eltűnt... lehet elmentek nyaralni??? :roll:

horvviki

Sziasztok!

A tegnapi Metro ujsagban is cikkeznek arrol, hogy juni 18-an nyit a Punkosfurdoi strand! Lehet, hogy tenyleg kinyit majd?? Nagyon jo lenne, mi biztos mennenk!

Viki,
Koszi, ilyen dm-es kuppont mi is kaptunk, en is pont arra gondoltam, hogy nem is tudjuk mindet felhasznalni.
Kicsi koromban hihetetlenul gebe voltam, szegeny anyukam alig tudodtt barmit belemimatkozni. Iskolas koromban kezdtem el jobban enni, azota nincs megallas :)
Dinnye: pont gondoltam Rad, hogy vajon melyik uzletuk ele dobaltak azt a sok dinnyet? Ezek szerint nem a tietek ele???

Lehet, hogy Ganinak sikerult ravenni a ferjet a nyaralasra :)

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Képzeljétek ma ágyba kaptam a reggelit tálcán! :lol:

Helga a keresztfiúnk 2 és fél hónapos!
:wink:
1 évesen én 9kg voltam,s emlékszem mindig étvágygerjesztőt kellett szednem,mert nem nagyon akartam enni. Én is nagyon madárcsontú voltam mindig! :lol:

Auchan-as sztorit nem hallottam!

Dm-s kupont mi is kaptunk,szerintem odaadom a keresztfiaméknak,mert ők ugyis csak PAMPERS-t használnak,mi meg egyáltalán nem. :P

Pünkösfürdői strandot tegnap a sóginőm is mondta,benne volt valami újságban!

Hát de a mostani 7vége elég hűvi lesz,meg eső sajna! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?