Zsu!
Ne haragudj, hogy ezt írom, de én már egyszer megszívtam a babaneten kiteregetett magánügyeim miatt.
Rendben van, hogy elolvastad amiket Zsu2 írt! De a helyes megoldás nem a reagálás lett volna, hanem az, hogy felhívod, és esetleg számon kéred tőle.
Persze mostmár megtörtént, mindketten írtatok a babanetre a családról, már látjuk mindkét szemszögből a dolgokat!
Egy valamihez szeretnék azonban hozzászólni!
Krisz súlya egyáltalán nem kirívó!
A szomszédomban egy kisfiú 7 hónaposan 15 kiló volt, és egyedül járt már.
Anyatejes volt!
A tápszer NEM HÍZLAL jobban, mint az anyatej! Sőt. A mai tápszerek már arról híresek, hogy nem fújják fel a gyereket, mint a régiek. Az én két lányom tápszeres. Lili ugyan már nem, de a 8 hónapos Katica még igen, és akár hiszed, akár nem, még mindig felkel éjjel enni. Pontosabban én adok neki enni, hogyha a cumi nem segít, és a símogatás vagy a határozott fellépés sem. Mégpedig éppen azért, mert a nagyobbikkal egy szobában alszik, és ha felébreszti, akkor kettővel kűzdhetek, de ha megetetem, akkor megnyugszik, vissza alszik, és minden rendben.
Egyszer eszik éjjel, és a súlya teljesen normális.
8 hónapos, és most 8 és fél-9 kiló között van, talán 9 kiló, már régen mértem.
Azon kívül az alkata ilyen.
Szóval Krisz gondolom már mászik, áll, talán a bútorok mellett már megy is (mint Katica), és innentől kezdve a súlyával sem lesz gond.
Katica sem nagyon hízik amióta elkezdett mászni, és járkálni.
Írtam még egy csomó mindent, de mivel nem akarom a saját véleményemet senkire ráerőltetni, inkább kitöröltem. Bár én pl. a gyerekeitek helyébe tudom magam képzelni, hiszen nálunk hasonló szituáció volt, csak másképp zajlott.
Piros!
Akkor péntek nekem oké!
Bea!
Szuper, mindenképpen jelzek még szerdáig. Egyenlőre úgy van, hogy szerdán Erzsi jön, pénteken Piros, és a többi nap szabad
Annyira kedves tőletek, hogy segítetek!
Tünde, Piros!
Először én is másképp álltam Genitorishoz, de azt hiszem ő valóban kekeckedni jött ide. Már több hasonló emberke hozzászólását láttam, csak abból gondolom ezt. Aki már 3 hozzászólás után sem árul el magáról semmit, az csak kioktatni jön.
Mindenesetre kíváncsi lennék rá milyen doktor.
Puszika: Bogi