Új privát üzeneted érkezett!

Szia Eri!
Nekünk olyan kéne, hogy kezdő Zoli bácsi, középhaladó Laci bácsi.
És 16.15-re biztos nem érünk oda. :? Reálisabb a 17 vagy a 17.45.
Jó lenne találkozni.
:) Klára
klara

Sziasztok!

Klára!
Ha minden jól alakul, holnap megnézem. :)

Memo! :) és Eszter! :)
Üdv itt. :) Sajnos a dokikról nekem sincs infom.

Eri
simones

Eri, köszi nagyon előre is! Most a Duna áradása miatt sajnos nem tudok átmenni Zuglóba, szinte lehetetlen közelkedni... Nagyon jó lenne, ha meg tudnád írni, hogy melyik időpontban ki van! Ezen a héten szintfelmérés vajon?
Puszi, Klára
klara

Sziasztok!

Klára!
Laci bácsi csak hétfőn -szerdán van és csak haladó 16.15 és 17-kor.
Zoli bácsi minden nap van, de kezdő vagy középhaladó.
A részletest majd priviben küldöm.

Eri
simones

Klára!
Nem tudom, hogy most ez a szintfelmérés. :roll:
Szerintem folyamatosan jönnek majd még a jövő héten is.
Legalábbis tegnap több új is volt.

Eri
simones

Köszi, Eri!
Hát ez bajos, mert Gellért még aligha haladó... Na majd odakukkantunk, és megpróbálunk alkudozni. Laci bácsival fejlődött a legtöbbet Gellért, és ráadásul tök jó fej. (Persze Zoli bácsi is :wink: )
Pusz, Klára
klara

Sziasztok!

Mi is Zuglóiak vagyunk. Szoktatok a Ligetbe járni sétálni?Olyan rossz,hogy nem köszönnek egymásnak az anyukák,akik a babakocsikat tolják. :?
Mi Dr.Sal Péterhez tartozunk,és Stefanovicsné Rózsa a védőnőnk.

pusz:kata
katus28

Sziasztok!!
Olyan anyukakat keresek akinek nem idosebb a babaja mint 11 hetes es valaszolna telefonon egy nem hosszu pelenkas kerdoivre ,sos.

Anita
huanita33

Sziasztok!

Ha logopédusra vagy szurdopedagógusra van szükségetek, nézzétek meg a következő honlapot!

www.logoland.hu

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Ha logopédusra vagy szurdopedagógusra van szükségetek, nézzétek meg a következő honlapot!

www.logoland.hu

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Olyan jó a régi neveket, arcokat látni.

Sajnos mióta elköltöztünk nagyon kevés időm maradt.
Rakok fel magunkról képeket.

Kép Kép Kép Kép

millió puszi lányok:Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziszike, nagyon szépek vagytok :)

Eri, nem nagyon jutunk el a zuglói usziba... Ma mentek a városmajoriba Janka új ovijával, kíváncsi vagyok, hogy tetszik nekik. :)
klara

Sziasztok !!

(remélem még emlékszetek rám!!!)

Eldöntöttem megint írok és lelkes olvasója és irogatója leszek ennek az oldalnak ...ha már itt lakunk Zuglóban..
Kolos fiam már kész rosszcsont a legujabb trükje az, h csak kakóva=kakaóval hajlandó elaludni.A kis furfangos már most h zsarol minket.
Beáta

Kép
beataa

Bence megint jött beköszönni.:)

Kép

Kép
sziszike1000

Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

Itt a topik gondoltam, jobb ha egy helyen van és minnél több embert meg tudok kérdezni...

ÉLETMÓD----HOL ÉRDEMES ÉPÍTKEZNI?

nem enged linkelni valamiért...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok !

Mi is zuglóiak vagyunk.
Van esetleg valaki aki az Egressy tér környékén lakik.
SZívesen sétálnék nem egyedül hanem társaságba.
Lehet esetleg idősebb a baba legalább kapnék hasznos tanácsokat.

Előre is köszi ja és édesek a babaképek.

Mi ma vagyunk 5 hetesek küldök egy képet is az én kicsi fiamról.

Kép ez vagyok én
20200310173350

Sziastok Anyukak!!
Karin vagyok es nyaron koltoztunk Zugloba (furesz & erzsebet kir. sarka) - es van egy kis angyalkank Míra - jovo heten lesz 3 honapos.
Senkit sem ismerek a kornyeken es eleg unalmas mar ennyit egyedul kocsikazni - apukank sokat dolgozik... gondolom mindenkinek ismeros....

Csatlakozhatunk a bandahoz ??

KépKép

KépKép
karinca

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme

Sziasztok!

Én is Zuglóban lakom.

Timi: Nem messze az Egressy tértől.

Olyan jó lenne ha megint beindulna ez az oldal...

Talán egy kérdéssel: rossz időben hova viszitek a lurkókat???

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok Zuglói Anyukák!

Én is csatlakoznék hozzátok ha lehetséges! :wink:
Mi pár éve költöztünk a Ráskay utcai rendelőtől nem messze és mivel én egész életemben Budán laktam nem nagyon ismerem a környéket.
Ja és ismerőseim sincsenek a közelben. :( A Jánosban szültem és mint a vonalzóm mutatja most volt az első babám, Benedek fél éves.

Karinca: Igen, ismerős a szitu. Néha Benihez beszélek már
:lol: Amúgy mi sokat bóklászunk a kis utcákban (Kassai, Dorozsmai, Fűrész stb.) egészen a Lehel piacig megyünk. Lehet hogy már láttuk is egymást. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szeretek bekukucskálni a másik babakocsikba, persze nem bántón bámulva csak úgy diszkréten, nehogy tolakodó legyek. :oops:

_manó: Nekem is ugyanaz a kérdésem mert közeleg a hideg. Hova mehetünk rossz időben? Hmmm. Már sokat gondolkodtam...
Tudtok jó baba-mama tornát? Vagy volt már valaki jó játszóházban amit ajánlana? Mondjuk az én kisfiam még csak ülni tud, de a társaság biztos feldobná és mászna a nagy helyen.

Amint kipróbáltunk valamit leírom a tapasztalataimat!

Timi: Nagyon szép baba Ádám!!!! GRATULÁLOK!!!!

Sziszike: Nagyon szépek a gyerkőceid. Igazi kis huncutságnak tűnnek. :lol:

Mindenkinek gratula a babákhoz és nagyobb gyerekekhez. Jövök és írok ha beindul a topik!!!!! :roll:

Kép
viky30

Sziasztok

Viki - en is itt boklaszok csak a kornyeken, de tobnyire a bosznyak ter fele.
Jo lenne - persze ha lesz kedved - neha egyut boklaszni majd a picikkel ... addig is legalab kibeszelhetjuk a doktorneniket ;) - ez csak vicc, nagyon birjuk a Kiss doktornot.
Ma pont voltunk a Raskai utcaba szurin. Utana sirva jottunk el, nem a szuri miat hanem a faradtsag miat.

KépKép
karinca

_manó: Nekem is ugyanaz a kérdésem mert közeleg a hideg. Hova mehetünk rossz időben? Hmmm. Már sokat gondolkodtam...
Tudtok jó baba-mama tornát? Vagy volt már valaki jó játszóházban amit ajánlana? Mondjuk az én kisfiam még csak ülni tud, de a társaság biztos feldobná és mászna a nagy helyen.

Amint kipróbáltunk valamit leírom a tapasztalataimat!

Baba-mama torna van itt a Fila-fitnesszben is. Kedd es csutortok 11-oratol. Mar kineztem en is, de nemtom hogy 3 honapos bebivel mehetek e... na jo, mar 6.5 kilo azert magaban mar az is jo kis suly :)

sziasztok mindenki, es szep hosszu kellemes 7veget.

Karin

KépKép
karinca

Sziasztok!
Még mindig nem zuglói, de már megint itt. :wink:

Klara,
Nézegettelek mostanában az msn-en, de nem jársz arra túl sokat. Remélem, nem csak én vagyok letiltva. :D

Kép KépKép
lorca

Karinca: Természetesen Bosnyák piacot akartam írni! Fú látszik hogy keveset alszom. :oops: Ti mikor szoktatok sétálni? Kösz a tippet, megnéztem a Fila honlapját, hétfőn felhívom őket, h mennyi idős babával lehet menni. Beni 8 kg. :lol: Kiss doktornő nekünk is szimpi. :wink:

Kép
viky30

Sziasztok !

Karinca:mi a Lőcsei és Szatmár sarkától lakunk nem messze tudod ahol uj gyógyszertár nyílt!
Gyakran megyek a Fűrész u keresztűl mert a Balázs u végén(Bosi )felé lakik a nagypapim és gyakran látogatom.
Heti 2* kb megyek piacozni minimum papival és persze Kolossal is.

Ha van kedved összefuthatunk majd.Igaz most már rossz idő lesz lassan a játszohoz de sétálni azért kell.Vagy esetleg eljöhettek hozzánk is,kicsi a lakás de jó ember kis helyen is elfér....
Egyébbként vettünk Kolosnak tutti bakancsot és esőkabátott meg meleg kezeslábast h minuszokba is tudjon rohangálni a játszótéren az tutti h nem Ő hanem én fogok megfagyni...

Képzeljétek a Kolosnak a fütyikéjét nemtudtuk rendesen felhuzni ezért a Ráskayban a Román doki megcsinálta...netudjátok meg utána 2 nap horror volt de mostmár minden ok...Bátrak voltunk baba éa mama egyaránt hu hihihi

Beáta

Kép
beataa

Kedves Édesanyák, Édesapák!

A www.pszichologia.multiply.com oldalon letölthető kincseket találtok. Klasszikus zenék "babafülre" átdolgozva, melyek mellett a (leendő) szülők is ellazulhatnak, kellemesen tölthetik az időt 14. Baby Einstein zenealbum, Babazene 1-4 és még sok más. Majd lesz gyerekzene magyarul és angolul is.

Letölthetők készésgfejelsztők, játékok, kifestők is - a feltöltés folyamatos.

Már van néhány rajzfilm (Thomas, a gőzmozdony angolul, magyarul), és lesz oktatóprogram is!

Felnőttek részére könyvek.

A www.pszichologia.mlap.hu oldalon pedig lehetőség van tanácsadás kérésre. A levelekre szakképzett pszichológus válaszol. Ajánlom olyan személyek részére, akiknek egy kis bátorításra, problémáinak megoldásában segítségre lenne szüksége, de személyesen felkeresni egy szakembert valamilyen okból mégsem szeretne.

üdvözlettel, Nisreen
nisreen

Sziasztok

Bea :
tudom hogy hol van az uj gyogszertar - mar 2x voltam is ott, nagyon kedves holgyek vannak (jobb mint a fodornal...)
Szivesen setalgatnank veletek. Beszeljuk meg hogy mikor es hol a tali :)
mi tobnyire napi 2x megyunk ki, 12-1 kozot, aztan meg olyan 3 utan... Mostanaban mar csak tobbnyire altatos korokoet futunk, egy 20 perceseket, utana a szundit a folyoson folytatja a kicsi.
Es szivesen latunk nalunk is :) - a mi lakasunk is egyellore tooooook pici, de tavasszal csinaljuk a tetoter beepiteset, aztan az is egy jo buli lesz...
Piacozni mi is jarunk!!!
Remelem a futyije mar renben van a kicsidnek.

Viki - majd szolnal majd lecci hogy mennyi idos kortol lehet menni a babaval. Szivem szerint mar mennek nagyon, de nemakarom meg tul farasztani :)

Tovabi szep napot,
Karin&Mira

KépKép
karinca

PS: csajok
vilagos kekszinu babakocsink van es nekem szoke hosszu hajam(tobnyire osszehuzva), vilagos barna kabatban jarok tobnyire... ha lattok akkor nyugottan alitsatok meg :)

KépKép
karinca

Sziasztok,

Csatlakoznék én is a zuglói társasághoz :)
Segítségeteket kérném. Keresek valakit, aki vigyázna 18 hónapos kislányomra, januártól, H-P-ig 8-fél 5-ig. Igazából idősebb, megbízható személyt keresek, akinek van gyakorlata. Olyan nehéz, hogy kire bízza az ember a legféltettebb kincsét. Van tippetek hogyan induljak neki ennek a nehéz feladatnak, mármint a pótmama keresésnek.
lilito

[quote="lilito"]S írta:lilitoziasztok,

Csatlakoznék én is a zuglói társasághoz :)
Segítségeteket kérném. Keresek valakit, aki vigyázna 18 hónapos kislányomra, januártól, H-P-ig 8-fél 5-ig. Igazából idősebb, megbízható személyt keresek, akinek van gyakorlata. Olyan nehéz, hogy kire bízza az ember a legféltettebb kincsét. Van tippetek hogyan induljak neki ennek a nehéz feladatnak, mármint a pótmama keresésnek.

szia lilito,
en februartol keresek valakit hetkoznapokra - napi 4-orara, es majustol 8-ra... Picur csak 6 honapos lesz, de muszaj kezdenem dolgozni, en hazurol dolgozom, de szeretnek valakit aki legalab 2x kiviszi setalni naponta, es jaccik vele mig dolgozom. Mindenkep idosseb holgyet keresek en is, aki fozne is es takaritana... Szep alom....

KépKép
karinca

Szia Karinca,

Én arra gondoltam, hogy olyan csecsemősöket kellene megkörnyékezni, akik elvesztették a munkájukat a kórház bezárások miatt. Ha valaki ismer ilyet a kórházából, ahol szült, segítsen!!!!
lilito

Lilito,
en sajna nemismerek olyat. Raadasul, csak par honapja koltoztem ide, es nemis vagyok Pesti.
De nekem egy idoseb holgy is megtenne, fiatalos nyugdijas, persze nemdohanyzos, aki itt nalunk lenne el a picivel par orara mig a ferjem haza jon munkabol.

KépKép
karinca

Sziasztok !

Nem ismerek senkit aki tudna vigyázni a babákra de majd érdeklődők!
Mostanában Kolossal kb reggel 08.30 megyek sétálni ,a játszóra csak akkor ha nem vizes a föld stb.. utána meg max du miután felkelt olyan 15.00 után.Talizhatnánk lányok(én kissé elvagyok most hízva ,piros kabát és rozsaszín martens van rajtam,tüsi haj ..lelehet szólítani simán!!
Esteleg kérdezzétek meg a védőnőt a babavigyázással kapcsolatban talán tud valakit
B.

Kép
beataa

Sziasztok,

A védőnőket tényleg meg lehet kérdezni, bár én csak egyszer találkoztam az enyémmel, mert mi is tavasszal költöztünk ide. Megbízható, fiatalos nyugdíjas is jó lenne, olyan tyúkanyó féle típus. Beataa melyik játszóra jártok?

Lilito

Lilito
lilito

Sziasztok!

Mi is Zuglóban lakunk a Szőnyi úton. Mi is a Kiss doktornőhöz tartozunk és a Kovács Éva a védőnőnk. Beni kisfiam most lesz 9 hónapos és tündér pofa! Szivesen megyek én is sétálni! :D

Üdv Ria és Beni

KépKép
csongria

Hali

Mi a Patakhoz szoktunk járni az Ilosvay játszóra.Mikor van kedvetek kimenni?Vagy ewsetleg a ligetbe egy kicsit tolni a BABAKOCSIT?
b.

Kép
beataa

Sziasztok!

Karinca: Még nem telefonáltam a Filába, mert minden nap volt valami programunk, de igérem szólok ha már tudok valamit. Ránk férne a társaság, mert ugyan most múlt Beni fél éves nagyon igényli az elfoglaltságot, itthon kettesben nem éri elég ingerl.

Ria: De jó még egy Beni és csak két hónap van közöttük! :lol: Mi szintén Kiss doktornőhöz és Kovács Éva védőnőhöz tartozunk. Ti mikor jártok sétálni?

Beataa: Én is el vagyok "kissé" hízva, míg szoptatok nem fogyizom majd utána.

Én is szívesen sétálok, mi 11 körül megyünk minden nap, mert 10-kor van Beninek pont a tízórai gyümölcsevés és utána tudunk felkerekedni. Nekünk kék Pierre Cardin babakocsink van apró fehér pöttyökkel és fekete télikabátban járok fekete bőrcipőben. Amúgy pedig szőkésbarna rövid hajam van és szemüvegem. Na majd leslek titeket vagy majd megbeszélünk egy időpontot!

Megmutatom Benimet. Ez az egyik kedvenc fotóm róla:

Kép

Kép
viky30

És egy montázs, ami pár napos, ezen látszik hogy miket tud már a nagyfiú. :lol: :lol:

Kép

Bocs ha sok, de én is szívesen megnézném a ti babáitokat ám!!!

Kép
viky30

Sziasztok !

Sajna Kolos már csak napi 1*tentizik azt is rögtön a 12 ó ebéd után de akkor 2/+1/2órát is néha.
Mi lenne ha 10kor taliznánk mondjuk szerdán aZ Ilosvay patakos játszónál(Vinnénk a babáknak banánt pépesítve üvegbe és igy mindenkinek ok lenne.
A babák kint ennének a szabadban a mamák meg ismerkednének és utána hajrá....

Ja nekem rövid tüsi a hajam és akkor rózsaszín baki piros kabáthihihi

ha van kedvetek akkor jelezzétek
Beáta
ja képeket majd a férjem feltesz mert én nem értek hozzá(utálom a gépet)

Kép
beataa

Sziasztok!!!

hat lekestem a szerdai talit :( pedig este meg beakartam nezni ide hogy mizu.. De holnap pld 11-12 kozt ? Elznezunk a jaccoterre? Bar a 3,5-honapos kislanyom nemnagyon tudja meg hogy mi az anyunak is kell a tarsasag :P
Tegnap voltam 30 eves es zuros napunk volt, de a picurka nagyon rendes volt, sokat aludt.

A mi vedononk a Molnar Viragne Szilvi. En mar kerdeztem tole a babafelugyeletett de meg nemtudott senkit.

Az elob voltunk kint setalni, de azota bent alszunk. Meg kb 3-4 korul eccer kimegyunk egy 20 percre.

KépKép
karinca

Kép

ez a kis angyalkam :) Raadasul tole kaptam a leges legszeb ajandekot - attaludta majdnem az egesz ejszakat mar 3x egymas utan, csak eccer kelt fel szopizni :)

KépKép
karinca

Sziasztok

Senki nem jelentkezett tehát nem voltam kint a játszon!!!
Holnap nekem nem ok mert megyek fogdokihoz és a gyereket intéznem kell de a péntek kb 10.30v 11
HALI LÁNYOK JÓ LESZ A PÉNTEK???
Karinca(esetleg priviben írjál egy teli számot nekem)
gratula a szülinaphoz!!én 30 voltam májusban
Az én védönőm is a V M Szilvi nagyon ok
B.

Kép
beataa

Kedves Édesanyák!

Újabb ingyen letölthető érdekességek kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra Látogassatok el.

A lenti linken az "Érdekességek" menüpontnál találtok egy listát a feltöltött darabokról.

Sokak kérésére sikerült kedvezőbb feltételeket kialakítani a pszichologiai tanácsadásban: www.pszichologia.mlap.hu

barátsággal, Nisreen
nisreen

Sziasztok,

Rég jártam gép közelben, lemaradtam valamiről?
Karinca, Beataa közös sétát szerveztek? Ez jól hangzik, kár, hogy az én Lilim nem marad már meg a babakocsiban.
Holnap jön hozzánk egy pótmama jelölt, eléggé félek tőle, ugyanis hirdetés útján kerestem meg. Úgy hiszem meggondolatlan voltam, ezt csak ismerősön keresztül lehet. Szóval ez a téma még mindig aktuális, ha eszetekbe jut valaki. Esetleg a védőnőtöket megkérdeznétek? Megköszönném.
Én is gratulálok minden szülinaposnak, én is idén lettem 30 :) Ikrek jegyében.
lilito

Szia Lilito!

Miért nem próbálkozol a bölcsivel?
1,5 éves kortól felvesznek gyerekeket. Olcsóbb, mint a pótmama.

Klarissza
klarissza

Már megpróbáltuk, siralmas. Sok a gyerek, a dajkák nem tudnak foglalkozni a gyerekekkel, csak éppen a legszükségesebbet (öltöztetés), mindenkinek lóg a taknya... A gyerekem ordítot, de senki meg se próbálta megvígasztalni. Van olyan kisgyerek aki gondol egyet és sírni kezd az udvar közepén, rá se hederítenek. Nem akarom, hogy lelkileg sérüljön, ő még olyan kicsi, 16 hónapos.

Lilito[/img]
lilito

Sziasztok!
Lilito !Kolos egyidős akkor a babáddal az szupika.
Jó lett volna a séta de a barátnőm multhéten csütörtökön feljött a kislányával aki beteg volt és Kolos azonnal elkapta most lóg az orra stb,tehát 1 hét csuszás a találkával.Egyébbként ti merre laktok?
Én még nem akarom a gyereket beadni,se "kiadni"még várok 1 évet ha nem jőn a 2*baba akkor visszamegyek dolgozni,de most kiélvezem a mamáskodástT

B.

Kép
beataa

Sziasztok,
látom, többen kerestek babysittert. Ma egy barátnőmmel beszélgettem, és véletlenül szóba került, hogy az egyik unokahuga vállal ilyesmit. Nagy gakorlattal rendelkezik a sok rokon kigyerek pesztrálása révén, és épp érettségi után, felvételi előtt áll, vagyis ebben a tanévben teljesen ráérős. Van honlapja is: Ez itt.
Nagyon szimpi, kedves lány, keressétek meg nyugodtan.
Sziasztok,
Klára
klara

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo.....mp;start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?