Új privát üzeneted érkezett!

Helga mi sem jártunk/járunk babaúszásra. A mi védönőnk sem javasolta. Gabika mondjuk egy vizi kacsa,tehát nem volt gond a pancsolással. :lol:

Amikor a Margit szigeten voltunk nem volt az a nagy HŐSÉG,könnyen bírtuk! :wink: Vasárnaptól azonban már kegyetlen volt.
E hétvégén GYEREKSZIGETET terveztünk be,de,ha ilyen meleg lesz maradunk itthon! :wink:

Nálunk az a jó,hogy a Balatonon a part homokos,s van élményfürdő is kicsiknek és nagyoknak is! Majd lehet válogatni! :lol:

Viki én is nagyon várom a hireket! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Itthon vagyok, nem dolgozom.
Reggeli történések:
Fannit levittük a tanácsadásra, mindent rendben találtak, mondtam a köhögést, mondtam az éjjeli fulladást, de nem talált a dokinéni semmit. Tiszta a tüdeje, nem piros a torka. Ott lent nem is köhögött. Én elmentem dolgozni, anyu hazajött Fannival. Viszont anyu hivott fél óra múlva, hogy jöjjek haza, mert Fanni fulladásszerűen köhög, már 2-szer is igy köhögött. Elkezd nagyon köhögni, aztán egyszercsak bent marad a levegő, és nem fújja ki, mintha beakadna. Ez pár másodpercig tart, de az nekünk anyuval évek! Közben én hivtam a dokit, mit csináljuk, mondta, vigyük vissza, megnézi mégegyszer. Szóval hazajöttem, le a dokihoz, (közben még 2-szer köhögött igy Fanni). Megnézte újra, továbbra sem talál semmit. Persze ott lent már nem köhögött, és hozzáteszem, azótas sem!!! Hál Istennek...
Doki a köv. lehetséges okokat mondta, hogy mi lehet:
1. Valami vírus, ami most kezdődik el...
2. Fanni még nem volt beteg, nem tud még rendesen köhögni, most tanul meg köhögni. Hogy még nem tudja, hogy vegyen levegőt köhögés közben
3. Rengeteg nyálat nyel le, és az jön fel neki...
4. Klima száraz levegőt csinál vagy nincs kitisztítva és attól köhög. (Tegnap délután tényleg bekapcsoltuk a klímát, de épphogy)
Szóval csak találgatunk. Most itt vagyunk anyuéknál, Fanni elaludt, békésen alszik, látszólag semmi gond. Ma figyelgetjük mi lesz. Holnapi miskolci útamat lemondtam, így nem megyek sehova, nem hagyom itthon anyuval. Maradok velük.

horvviki

Na csajok, az előbb megébredt Fanni, megint sírva és ismét nehezen vette a levegőt. Most már minden rendben, enni fogunk. Már tisztára be vagyok pánikolva.

horvviki

Viki: biztos nem lesz semmi baj, ne idegeskedj. Lehet, hogy tényleg csak gyakorolnia kell a köhögést és belejön. :)

Helga: köszi, tényleg nagyon megváltozott, bár nekem csak akkor tűnik fel amikor a régebbi képeket nézem.

Kép
fiora

Viki biztos minden rendben lesz,de én is izgulnék a helyedben nem kicsit. :roll:
Remélem holnap vagy akár ma estefele már jobb hirekkel jössz! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Aludtunk egyet Fannival, mert én is nagyon fáradt voltam az éjszakai virrasztás miatt. Fanni nagyon köhög, de most legalább nem a fulladásos köhögés van, az orra is elkezdett folyni, lehet tényleg beteg lett, megfázás vagy valami ilyesmi. Egyébként most kicsit elevenebb, jókedvű, bár néha idebújik hozzám és kicsit nyügi.

horvviki

Sziasztok!
Mennyi időre volt bekapcsolva a klíma? Mi 2005-ben (már megvolt Bogi) akartunk klímát szereltetni a házba. Megkérdeztem erről Dr.Néninket.Azt mondta, hogy egyáltalán nem javasolja olyan 3 éves korig. 30 perc alatt megtelepedhetnek a kórokozók a baba szervezetében, amik a ritkán használt légkondíciánóból jönnek ki!

Anita
Kép

Kép
gani

Gani: fél órát biztos hogy ment a klima, de nagyon alacsony fokozaton és alapból 31 fok volt a lakásban, és 29 fokra állítottuk. Szóval alig fújt valamit. De tavasszal anyuék kitisztították, ők nagyon figyelnek az ilyesmire. Már apu fel is hivta az ismerőst, aki tisztitotta, hogy szerinte kell-e ilyen rövid időn belül mégegyszer, de azt mondta, hogy kijön megnézi, de szerinte nem. Mindegy, többet nem kapcsoljuk be még egy percre sem, ha Fanni itt van. Inkább izzadunk. De a légkondi csak egy tipp, hogy ettől kaphatta :roll:

horvviki

Boszi: Gege rendszeresen kér egy popsitörlöt és szagolgatja takarít vele aztán mikor már nem nedves és nincs illata sem akkor megy a többi játék közé :)
Viki: ne izgulj nem lesz semmi baj. én ha nagyon sír és nem vesz levegőt rá szoktam fújni akkor egyből vesz levegőt bár még nem olvastam végig mit mondott a doki na most már látom mi történt lehet hogy tényleg csak a légkondi és így kapott egy kis fertőzés de az is lehet hogy más mindenesetre szívd az orrát mert attól is lehet hogy tele a nózija és nem kap levegőt rajta. nem jön a foga?

nika70
Salgótarján

Nika: de igen a foga is jön... ezért nem tudjuk hogy mitől is lehet... Most délután kicsit jobb, kevesebbet köhög, és már nem fulladozva. Remélem éjszaka sem lesz gond. Köszi csajok a tanácsokat!

Ja, azt nem is írtam, hogy hízni most egy dekát sem hízott. Pont ugyanannyi volt, mint egy hónapja, de ez most a legkevésbé sem érdekel. Sőt már arra is gondoltam, hogy múltkor elmérték, mert akkor 760 gramm hizás volt, és az szerintem nagyon sok (legalábbis Fanninak sok)

horvviki

Sziasztok!

Viki,
Orulok, hogy Fanni jobban van, es hogy Te is megnyugodtal kicsiket! Bevallo, en elso olvasatra kruppra gyanakodtam, de hala, nincs szo ilyemirol, mivel a horgoi nem gyulladtak! Valoszinuleg tenyleg nem tudott meg kohogni. Aron sem tud meg, minden egyes nagyobb kohoges hanyasba fut nala. Valoszinuleg Fanni meg kozben akar levegot venni, es itt adodik a galiba, es jon a panik!
A legkondit jobb, ha inkabb nem hasznaljatok, bar konnyen lehet, hogy nem is a Ti legkonditok a ludas, hanem mondjuk valamelyik bolte, vagy egyeb helye (pl a mi dm-unkben szabalyosan hideg van, nme tudom, a tuloldaliban mennyire nyomatjak...)

KépKépKépKép
thelga

Lassan altatom Fannit, és nagyon remélem nyugodtan fog aludni éjszaka. Itt alszunk anyuéknál, mert apa este 11-ig dolgozik, és ne legyek egyedül Fannival, ha bármi van. Anyu segít. Még mindig köhög, de délután már nem volt fulladás. Reggel meglátom, hogy lesz Fanni, ha nem javul, akkor holnap is itthon maradok.

Helga: nekem is eszembe jutott az asztma meg a krupp. De a dokinéni nem mondott semmi olyat, hogy ezek a tünetek ezekre utalnának. És úgy tudom a krupp inkább őszi-téli betegség, nyáron nem jellemző. De Isten őriz, hogy kruppos legyen Fanni, mert én tuti halálra idegelném magam. Egyébként a családban senki sem kruppos vagy asztmás. Légkondit egyáltalán nem fogjuk bekapcsolni ha Fanni itt van, sőt még a kocsiban is inkább lehúzom majd az ablakot, de nincs légkondizás....

horvviki

Viki!
Akkor bizti nem a szüleid klímájától volt!
Akkor meg tényleg lehet, egy kis légúti nyavaja és a köhögési ingert nem tudta a kis szervezete hogyan lereagálni.
Majd jelentkezz, hogy van Fanni!

Anita
Kép

Kép
gani

Jó reggelt!

Itthon maradtam, bár most úgy látom, kicsit jobban van Fanni. Éjjel még nagyon sokat köhögött, hajnalig virrasztottam mellette, figyeltem, és mindig felvettem, ha elkezdett köhögni, hogy könnyebb legyen neki. Aztán hajnaltól egész jól aludt fél 8-ig, akkor tudtam én is pihenni. Reggel jól ébredt, mosolyogva, jókedvűen, és mintha a köhögés is kevesebb lenne és enyhébb. Remélem így is marad, ill. csak javulni fog már.

Jó nagy vihar volt éjjel. De utána legalább egy kicsit hűvösebb levegő jött be, mára "csak" 31 fokot mondtak :?

horvviki

Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Viki jó ezt hallani,hogy Fanni jobban van,gondoltam rátok! :wink:
Hát igen éjjel volt vmi vihar,arra keltem fel,s minden ablakot be is csuktam,ezáltal kellemes szauna lett a lakásban! :twisted: Csak hát féltem,hogy bevágja a szél!

A tegnap esti nagyon jól sikerült,a sóginak minden nagyon ízlett,meg is lettem dícsérve! :lol:

A vacsora a következő volt: rántott csirkemell,sajttal töltött pulykamell,svájci csirkemell,rántott hagymakarikák és píritott krumpli köretnek.
Készítettem sajnos rudat és kráter sütit is nasinak! :P
Jókat beszélgettünk,sógi babázott sokat,jó volt! :P
Mai s jön majd estefele,hoz sok képet,s majd azt nézzük meg!
:wink:
Ki kell használni az együtt töltött időt,ha már úgyis 3-án megy vissza,s ki tudja majd mikor tud legközelebb megint jönni! :roll:
Én már 6 óta fent vagyok,nem semmi ez a meleg,nehezen is bírom.
Ma is bikiniben feszítek itthon! :lol:

Párom és ikeröccse kicsinek
Kép

És most:
Kép

Közös:

Kép

Andyval:
Kép

Gabika és a nagybátyja:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kráter süti
Kép

Sós süti
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Mi ez a nagy csend ma? :roll:
Mi jól vagyunk. :P
Találkoztam Vikiékkel,mikor éppen a HÉV-re siettem! :lol: Hogy van Fanni?
Én nődokinál voltam délután HPV szűrésen,3 hét múlva eredmény.
Remélem minden ok,s nem kell egy halom gyógyszert szednem,mint ősszel. :roll:

Ez a meleg már elviselhetetlen! Egy kicsit hűvősebb jól esne,mert még bikiniben is folyik rólam a víz! :twisted:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Pénteken a nap első felében többfelé valószínű csapadék, délutánra várhatóan csökken a felhőzet, többfelé süt ki a nap, zivatar már csak szórványosan (főleg északon) lehet. Az északnyugati szél megerősödik. A hétvégén sok napsütés, igazi strandidő várható. A folytatás is igazi nyári időt ígér, kevés csapadékkal.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt lányok! :wink:

Végre jobb a levegő és az idő! HURRRÁ! :P
Viki hogy vagytok?
Gabika ma 7kor kelt,nemsokára megyünk le a boltba 7végére vásárolni. :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Viki!
Mizu :?: :?:

Boszi!
Miért, mi történt ősszel :?: :?:
Akartam már kérdezni, hogy Balatonon belül, hová valósi vagy?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani akkor volt ami + lett sajna,de az csak alacsony rízikófaktórú volt,nem a rákkeltő! :roll:
Balatonon belül Balatonlellei vagyok! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Tudja vki esetleg:

Ugye Németo.-ba mehetsz útlevél nélkül személyivel.

De Gabikának elég a lakcímkártya? Mert útlevele nincs!
:shock:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi,
Kell utlevel Gabikanak! Surgossen jelentkezzetek be az Okmanyirodaban (lehet, hogy a bekasiban is megcsinaljak)! Nektek nem kell utlevel, eleg a szemelyi, de Gabikanak meg nincs fenykepes okirata, ezert kell az utlevel!

KépKépKépKép
thelga

Helga igen már én is tudom sajnos,most érdeklődtem meg! :roll:
Abban voltam,hogy ilyen kicsinek nem kell,csak 3 év felett.
Na akkor majd kérem sürgősségivel. :wink:
Csak azt a rohadt telefon ne lenne túlterhelt,egyfolytában hívom időpont miatt.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na neten tudtam júli 16-ra foglalni időpontot 11:30ra.

Hát remélem apjuk is kap szabit arra napra.

Még majd azt kell megkérdeznem,hogy akkor melyik Okmányirodába kell mennem,mert nálunk nem is 1 van,de neten csak a kerületet írta ki.

Én nekem 30 nap ügyintézést mondtak,ugyhogy szerintem sürgősségivel csináltatjuk meg,mert utána itthon se leszünk,nem tudná senki átvenni.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tegnap elment a net, és csak ma délután csinálták meg :evil:

Helyzetjelentés:
Tegnap este Fannival az ügyeleten voltunk, mert nagyon erősen köhögött, és inkább bevittem, mert nem voltam nyugodt. Nagyon aranyos dokibácsi vizsgálta meg, de igazából ő is csak találgatott. Tüdeje tiszta, nem piros a torka, bár egy kis gégegyulladást lát, de ez lehet a sok köhögéstől. Ő kruppra gyanakodott... Illetve azt mondta, hogy Fanninak másfél cm-rel nagyobb a mája, mint a normális, de ez is lehet attól, hogy most valami gyulladás, virus van a szervezetében. De inkább vigyem el hasi ultrahangra...
Ma reggel telefonáltam a mi dokinknak, hogy mit mondott az ügyeletes orvos. Persze a mi dokink ma nem dolgozik, helyettesítés van, a Soós doktornő által. Hozzá vittem le most délután megint Fannit. Ő is megvizsgálta, szerinte nem krupp, nem olyan a köhögése. A garatban valóban van váladék, ami lecsorog neki, és attól köhög. Legalább ő mondott valamit, hogy mi lehet. A mája szerinte is nagyobb, de ő is azt mondta ez összefügghet a mostani betegségével. Várjunk még pár napot, jövő hét elején vigyem vissza Fannit, és ha még mindig nagyobb a mája, akkor elküldi hasi UH-ra, sőt vérképet is csináltatni kell. Úgy hogy nyugodtabb nem vagyok, de legalább Fanni jobban van. Ma délután is kevesebbet köhögött és már nem olyan erősen, de azért még mindig nagyon csúnyán. Nagyjából ennyi történt. Enni alig eszik, viszont inni iszik rendesen.

Boszi: az útlevelet a budakalászi Coraban is meg tudod csináltatni, nem kell időpont, csak reggel oda kell menni, sorszámot húzni. csak akkor van gond ha aznapra már elfogytak a sorszámok. Mi úgy csináltuk, hogy apa kiment 8-ra, húzott sorszámot és visszajött értünk (9-kor nyitnak). De már 7-kor is lehet sorszámot húzni, mi egy óra alatt végeztünk, és két hét alatt kész is lett. Nem sürgőségivel kértük. És hétvégén is nyitva vannak!

Láttam ma Trécsiéket, előttünk mentek át az úton (kocsival voltunk). Integettünk egymásnak. :lol:

Most megnézem neten, hogy mitől lehet máj megnagyobbodás... :roll:

horvviki

Na abbahagytam a neten való informálódást, mert csupa olyat írnak, amitől tiszta ideg leszek :twisted:
Még annyit, hogy a mi rendes dokink, aki a Nagy Erzsi helyett van, nem vette észre ezt a máj megnagyobbodást. Pedig ő is tapogatta a hasát. :roll: Nagyon aranyos, nagyon rendes, kedves az új dokinéni, de én most mégse bízok benne... :roll:

horvviki

ja, és képzeljétek tegnap tök ciki volt az orvosnál. Dokibácsi megkérdezte, hogy hány foga van Fanninak. Mondom 6.... Erre ő belenéz a szájába, és közli, hogy itt 8 fog van.... Pedig szerdán még a mi dokink is 6-ot látott. Észre sem vettem, hogy kibújt neki időközben 2 fog :oops: De lehet, ezek is már ott voltak szerdán, csak dokinénink nem látta...

Nika: majd javítsd a táblában :lol:

horvviki

Sziasztok!

Viki,
Hat nem semmi a kalvariatok ezzel a betegseggel! Egyfolytaban ijeszgetnek, talalgatnak az orvosok :( Az a legnagyobb gond, hogy halvany fogalmuk sincs, miert is kohog pontosan Fanni, de mar leijeszetettek a majaval :(
Szerintem se olvasgass inkabb a neten es orvosi konyvekben, iszonyat modon fel tudjak spanolni az embert. Pl en is, amit a kullancsokrol osszeolvastam a multkor???!!!!!

Boszi,
Epp eszembe jutott, hogy Vikiek valamit a budakalaszi cora-s okmanyirodaban inteztek el seperc alatt, de ugy latom, az erdekelt mar megelozott! :wink:
A sutik baromi jol neznek ki! Osszefut a nyal a szamban! En is tervezgetem, hogy na most nekiallok egy meggyes pitenek, de sosem sikerult eddig :(
A parod es az ikertesoja ezek szerint nem egypeteju ikrek :) furi, szinte alig hasonlitanak!

Fog: Gratula Fanninak az ujabb fogakhoz! Aronnak is kezdenek elobujni a hatso ragofogak, igy neki is lassan 8 foga lesz :) A felso metszok kozul meg hianyoznak, de alsok mar mind kint vannak.

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok lányok,jó reggelt! :wink:

Hát Viki megdöbbenve olvastam,amiket Fanniról írtál! :roll: Pedig azt hittem már jól van,de még ezek a vizsgálatok is... Szegénykém! :( Remélem ezek után minden rendben lesz majd vele,s ti is meg tudtok nyugodni.
Elhiszem,hogy nem bízol a dokinéniben,s ez érthető is... :roll:

Köszike az útlevél infot,még nem tudom hol intézzük el.
Apa nem mer bent szólni,hogy kellene 1 nap,mert tuti nem engednék el,max fizetésnélkülire! :twisted:
Jó ez a CORA-s,csak mire apa busszal kidöcög,s vissza,akkor Gabikáva l is ezt eljátszani,ráadásul nem is jár sűrűn a járat. Anyósék nem viszne el minket,mert egész nyáron nyaralnak Komáromban! :twisted:

Nem tudom,de én nem tudnám megtenni,ha 2 év után hazajön a gyerekem,hogy elmegyek nyaralni,s ott hagyom a legkisebb gyerekemmel. :shock: Jó 3 napra őket is elvittték. De akkor is!
Most is csak azért jöttek haza,mert a legkisebb gyerek megy nyaralni az osztállyal,s el kell neki pakolni,aztén rögtön mennek is vissza,s csak akkor jönnek majd haza,ha a sógi megy vissza,hogy kivigyék a reptérre. :twisted: Itthon van 2 hete,de egyszer se találta ki anyós,hogy legyen családi összeröffenés. Mikor egyszer volt,azt a sógi és én szerveztük! Anyós nem fözött semmit. :twisted:

Holnap GYEREKSZIGETEZ-ni megyünk családilag! :P Jón a sógi,a sóginő és a kislánya és mi! :lol: Ha már anyósék nincsenek sose itthon,s nem szerveznek semmit,majd mi összetartunk,s szervezzünk! :P

Helga igen a párom és a sógi 2petéjű ikek,ami nem is baj,mert nem keverem őket! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Éjjel nem volt semmi gond Fannival, most délelőtt is jól van, csak sima megfázásos tünetei vannak. Köhög (de már nem vészes), folyik az orra, más nincs. Igazából, ha nem megyünk be csütörtökön az ügyeletre, akkor nem is tudok erről a máj megnagyobbodásról :roll: Kedden délután viszem vissza Fannit a mi dokinéninkhez, remélem tud valami okosat is mondani :roll:

Boszi: anyósék tényleg nagyon érdekesek. Én ezeket tuti nem bírnám szó nélkül hagyni. Az ikertesó helyében is ki lennék akadva elég rendesen! :evil:
Szerintem azért próbáljátok meg a Corát, akkor kimentek együtt, és addig amig várakozni kell, bementek a Corába szétnézni :wink:

Gyereksziget: én is mennék, de most Fannit nem merem nagyon vinni. Ma amúgy is dolgozunk apával, mindjárt indulok :? Holnap itthon leszünk, illetve meglátjuk hogy lesz Fanni.

És tegnap nem is írtam, hogy apának tegnap volt a névnapja, és elfelejtettem felköszönteni. Én még ilyet soha nem csináltam, de annyira aggódtam FAnniért, hogy minden egyéb kiment a fejemből. Na ő persze este rám szólt, hogy nem felejtettem-e el valamit. Akkor ugrott be :oops: Hál Istennek apa megértette, de nekem akkor is lelkiismeretfurdalásom van :oops:

horvviki

Viki ki is van akadva,de anyósnak nem lehet szólni,mert akkor vérig sértődik! :twisted: Mikor itt volt nálunk akkor is panaszkodott,hogy tiszta kupi van náluk,s nem érti az anyját! :twisted: Nem semmi mi?

Hát majd lehet megpróbáljuk a CORA-t,de nem szívesen cipelem Gabikát oda... :roll: Tömeg,meg minden! :roll:

Párodnak boldog névnapot útolag is! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Viki: drukkolok, hogx Fanni teljesen rendbe jöjjön gyorsan.

Van tippetek, hogy mitől lehet Zsófinak zöld a kakija?
Nekem meg bekeményedett a mellem és nem csak csómók vannak hanem egy "tömb". :cry: Mit lehet tenni, hogy ne gyulladjon be?

Kép
fiora

nemettél spenotót vagy esetleg májat? bár én úgy tudom de érdeklődj még utána hogy a zöld kaki természetes az anyatejes babáknál.de inkább nézz utánamert lehet hülyeséget mondok .

Remélem Fanni már jobban van és ti is megnyugodtatok kicsit mindenesetre jobbulást neki ++++++++++++++

Boszi párod tényléeg nem hasonlít az ikrére:) és csak úgy zárójelben megjegyzem helyesebb is mint a tesó :) :wink:

remélem jól telt a közös program :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Na már én is köhögök... úgy fáj a torkom :? Fanni is köhög még, de talán már jobb. Az orra most nem folyik.

Fiora: forró vízzel zuhanyoztasd és közben masszirozd!
Zöld kaki: ne aggódj Fanninak is volt olyan néha. Tényleg van anyatejes babáknál, de bármilyen gyógyszertől is lehet. Nem kapott mostanában valami gyógyszert?

Apa tegnap elment este névnapozni... és elhagyta a telefonját... :twisted: Persze még ő van megsértődve...

Mi ma névnapozunk, párom és apám névnapját (Péter) tartjuk, jönnek a dédik is anyuhoz, ott lesz ebéd.

horvviki

Sziasztok!

Fiora!
A zöld kaki normális, ne aggódj :wink: A csomót pedig ki kell masszírozni, ahogy Viki is írja! Ja és fejd le a tejcsit belőle!

Boszi!
Akkor anyósod előtt vigyázzba kell ülni? :lol: Bocsi, de ez jut eszembe, ahogy olvasom, hogy milyen teremtés. Előző életében SS tiszt volt és megszokta, hogy eldönt mindent a tettei pedig nem felülbírálhatóak. Nehéz lehet nektek vele :? Nem irigyellek! De apósodat sem :?

Anita
Kép

Kép
gani

köszi mindenkinek. Nem ettem semmit, amit nem szoktam és Zsófi se kapott gyógyszert meg én se. Eddig sárgás volt a kakija mindig de most kifejezetten zöld (spenót szerű) és mintha más szaga is lenne mitn eddig.

Kép
fiora

holnap megyünk a 3. hós vizsgálatra és oltásra + Rota 2. adagra. És ha sikerül elmegyünk a Heim Pálba is mert még mindig váladékos a szeme. Itt a Csobánkán nem vállalnak ilyen kicsi gyereket. Valszeg a könnycsatornáját kell átfújni.

Kép
fiora

Fiora: akkor nektek is mennek a drukkok, hogy Zsófi szeme hamar meggyógyuljon!

Boszi: voltatok a Gyerekszigeten? Ha igen, milyen? Mi is ki szeretnénk menni.

Holnap dolgozom, ráadásul én nyitom az áruházat, hajnali 5-re megyek. Nem szoktam ilyen korán menni, csak most a sok szabadságolás miatt muszáj :?

horvviki

Sziasztok,jó reggelt lányok! :wink:

Nagyon jól sikerült a tegnapi nap. A sógi végül nem jött,mert másnapos volt az előző napi bulitól,így 5-en mentünk a sógirnőmékkel! :wink: :lol:

Viki szerintem érdemes kimenni,annyi minden van ott! :P

Itt megnézheted mik is vannak:

http://www.sziget.hu/gyereksziget

Hát nekem sikerült lepirulnom nem kicsit. Pedig nem is voltunk nagyon napon,hanem főleg árnyékban. Mondjuk nem fáj szerencsére,be is kentünk tegnap hidratálóval. :wink:

Kép
Kép

Ide is hajóval mentünk,de ez már emeletes volt! :lol: Természetesen fent voltunk,s Gabika is nagyon élvezte! :wink:
Akkor pár kép:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Pont tegnap szerettunk volna kilatogatni mi is a gyerekszigetre, de aztan megsem ugy alakult. Aron is viszonylag tobbet aludt, mint szokott, es en is kidoltem vele, mert reggel 5-kor kelt, es nagyon rosszul esett :(
Boszi,
Nagyon szupi lehetett a sziget, latszik, hogy jol szorakoztatok :)

Fiora,
Lehet zold a kaki, ennek tobb oka is lehet, pl sokszor szopizott Zsofi es foleg az elotejet, vagy lehet kisebb fertozes is. Ha csak egy napig tart, akkor nem erdemes izgatnod magad miatt, viszont, ha tobb napig, akkor menj el orvoshoz. A konnycsatornas problema miatt nem irigyellek :(
Es kulonben miket csinal Zsofi?

Viki,
Hu! Neked aztan jo koran kellett kelned :( es meg ki sem hevertetek a betegseget :(
A parod nem Laci veletlenul? :) (megneztem a naptarban :) ) Boldog nevnapot a fiu csaladtagoknak! Hogy sikerult a csaladi party es az edes kettes??

Levinek boldog nevnapot! Ugy latszik, tobbszor van egymas utan Levi nevnap :)

KépKépKépKép
thelga

Helga: Kaki: sajnos már kb. 1 hete zöld a kakija. És szerintem a szaga is más mint szokott lenni. Ma voltunk a 3 hós oltáson és lett volna a Rota 2. menet is, de a kakija miatt majd jövő hónapban kapja meg. A doktornéni kérdezte mi újat ettem-ittam. Gyóygsteát meg homeós bogyót kérdezte, de semmit nem szedtem. Ami új az a diétás szörp. Úgyhogy abban maradtunk hogy holnap viszek neki kakis pelust és leállok a szörpivel.

Szeme: voltunk a Heim Pálban, szerencsére meglepő módon nem volt senki. Nem a könnycsatornája a hibás, úgyhogy kaptunk egy új szemcseppet amit 1 hétig kell adni neki. Remélem ez használni fog. :? [/b]

Kép
fiora

Sziasztok!

Hulla fáradt vagyok, éjjel szinte semmit nem aludtunk, utána hajnalban mentem dolgozni. Az orvost is megjártuk ma, most egyértelműen azt mondta a doki, hogy hurutos köhögése van Fanninak, náthás, de semmi komoly. Csak sok a váladék a garatban, amitől nagyon köhög, de nem kell megijedni.
A máj kissé van megnagyobbodva, ami valószinüleg a virustól van, de azért jövő héten biztonságképpen elviszem egy hasi ultrahangra. És akkor már egy vérképet is csináltatunk neki. Dokinéni aggódik, hogy Fanni lassan egy éves és még a 8 kilót sem érte el :? Én ezért kevésbé aggódok, hiszen 4 hónapos korától állandóan mozog. De azért most már a végére járunk a dolgoknak. Szóval ezek jövő héten lesznek, ha elmúlt a köhögése.

Boszi: képek, videók alapján nagyon jó ez a Gyereksziget. Csak az a baj, hogy jól tudom, hogy mindjárt vége? Csak júl. közepéig van, nem? FAnni betegsége miatt most nem tudunk kimenni :(

Fiora: remélem használ az új szemcsepp! Kaki nálunk is volt, hogy több napig zöld volt. Szerintem emiatt egyáltalán ne aggódj!

Na mentem aludni, mert lefordulok a székről.

horvviki

Sziasztok!

Hulla fáradt vagyok, éjjel szinte semmit nem aludtunk, utána hajnalban mentem dolgozni. Az orvost is megjártuk ma, most egyértelműen azt mondta a doki, hogy hurutos köhögése van Fanninak, náthás, de semmi komoly. Csak sok a váladék a garatban, amitől nagyon köhög, de nem kell megijedni.
A máj kissé van megnagyobbodva, ami valószinüleg a virustól van, de azért jövő héten biztonságképpen elviszem egy hasi ultrahangra. És akkor már egy vérképet is csináltatunk neki. Dokinéni aggódik, hogy Fanni lassan egy éves és még a 8 kilót sem érte el :? Én ezért kevésbé aggódok, hiszen 4 hónapos korától állandóan mozog. De azért most már a végére járunk a dolgoknak. Szóval ezek jövő héten lesznek, ha elmúlt a köhögése.

Boszi: képek, videók alapján nagyon jó ez a Gyereksziget. Csak az a baj, hogy jól tudom, hogy mindjárt vége? Csak júl. közepéig van, nem? FAnni betegsége miatt most nem tudunk kimenni :(

Fiora: remélem használ az új szemcsepp! Kaki nálunk is volt, hogy több napig zöld volt. Szerintem emiatt egyáltalán ne aggódj!

Na mentem aludni, mert lefordulok a székről.

horvviki

Viki: nagyon drukkolok. hogy Fanni gyorsan meggyógyuljon és még el tudjatok menni a Szigetre. BIztos nagyon jó. Szerintem mi majd csak jövőre megyünk, most még nem érdemes.

Kép
fiora

Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Viki nagyon remélem,hogy Fanni már helyre jön lassan! A Gyereksziget e hét vasárnapig,azaz július 6-ig tart. Minden nap 10-18 óráig van!
Fanni nagyon sokat mozog,ugyhogy szerintem nem baj,hogy még nincs 8 kg,nem egyforma minden gyerek,pláne a lányok vékonyabbak! Én anno 1 évesen 9kg se voltam! :P

Mai nap is elég hosszú,mert apjuk csak este ér haza!

Láttáttok hajnalban milyen köd volt?! :shock: Mint télen szokott! DURVA! :shock:

Sóginak is letellik lassan a pihenő ideje. Ez már a 3.hete itthon,s e hét csütörtökön megy is vissza!
:wink:

Apjuk vacilát nekem,hogy inkább PSP3-at vesz a pc felújítás helyett,mert ami jó lenne gép 170-180.000Ft! :shock: Mert a többin nem minden játéka menne! :twisted:
A PSP3-at nem pártoltam,mert elég drága,meg ahhoz HD Tv is kell,így mondtam neki,hogy XBOX-ot vegyen,az olcsóbb! :P
De mondjuk nemsokára gépfelújítás is kell mindenképpen! Jövőre kilöve,ha szülök! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

szerintem inkább a pc-t bővitsétek mert előbb utóbb megunja a xboxot és akkor mit csináltok vele? mig a szg-re van annyiféle játék és már ingyen is letölthető teljes verziós játék is :)

nika70
Salgótarján

Nika most nagyon beizgult rá,ez van!
S az Xbox 100.000 alatt lenne eredeti játékokkal,míg a Pc meg közel 200.000! :roll: És hát nem mindegy! :wink:
Azt mondta nem unja meg!
S van olyan játék ami csak Wxoxra,meg PSP3-ra jött csak ki,s nagyon fáj már rá a foga!
Mondjuk PSP-nk is nagyon sokáig volt! :) :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hát Fanni nem javul, ráadásul most már lázas is. Mindjárt viszem vissza az orvoshoz, mert felhívtam, hogy belázasodott. MOndta, vigyem le, megnézi megint. Csak most Fanni elaludt, utána indulunk. 6-ig rendel. Utána írok.

horvviki

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?